IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : (on)Zinnig Nieuws Deel V Vorige pagina | Volgende pagina
Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 26-06-2004 12:32 by Manifest Profiel van Manifest

Buikdansen verboden

Toeristen die deze zomer naar Turkije gaan zullen het zonder buikdanseressen moeten doen. De regering heeft deze vorm van vermaak verboden omdat het niet representatief zou zijn voor de Turkse gebruiken.
Minister van Toerisme Tasar verklaarde dat zijn land folkloristische dansen en gewoonten kent, "maar buikdansen hoort daar niet bij". In de toeristische centra in Turkije komen jaarlijks tien miljoen mensen op bezoek. Tijdens de traditionele avonden die voor hen worden georganiseerd, is deze dans voortaan uit den boze.

Bron: ANP


F*ck hippies


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 26-06-2004 22:34 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Rechter beschuldigd van masturberen in de rechtszaal

De openbare aanklager in de staat Oklahoma (VS) heeft gevraagd om het ontslag van een federale rechter omdat deze regelmatig tijdens de rechtzittingen zou masturberen en gebruik zou maken van erectie verhogende speeltjes. Aanklager Drew Edmondson diende afgelopen woensdag een petitie in bij de gerechtelijke autoriteiten waarin hij vraagt om de 57-jarige rechter Donald Thompson uit zijn ambt te zetten wegens 'misdragingen met betrekking tot moreel schadelijke daden tegen de wet'.

Volgens de advocaat van de rechter, Clark Brewster, is van het verhaal niks waar. De rechter heeft voor zijn vijftigste verjaardag als grap een penis pomp cadeau gekregen, die daarna een bron is geworden van grappen binnen de rechtbank. "De beschuldingen zijn bizar en onzinning" aldus Brewster. Volgens hem wordt de rechter aangevallen omdat een aantal recentelijke uitspraken van Thompson die in het nadeel van de aanklager uitvielen, kwaad bloed hebben gezet bij de lokale opsporingsautoriteiten.

In de petitie staat onder andere dat Thompson tijdens de rechtzitting gebruik maakte van zijn penis pomp en dat hij door een medewerker van de rechtbank werd gezien toen hij aan het masturberen was. "Tijdens een rechtzitting zag mevrouw Lisa Foster (de medewerker in kwestie) dat rechter Thompsen zijn penis omhoog hield terwijl hij zijn schaamhaar schoor", aldus de petitie. Een aantal getuigen, inclusief een aantal jury leden van de rechtbank en politie agenten, zeggen in het stuk dat ze tijdens rechtzittingen het zuigende geluid van de penis pomp konden horen terwijl Thompson onderuitgezakt in zijn stoel zat met zijn ellebogen op zijn knieën

De petitie verdenkt de rechter er ook van dat hij een van zijn medewerkers heeft ontslagen nadat zij had meegewerkt met het onderzoek naar het gedrag van de rechter.


fok!(hoe kan het ook anders )


zolang hij het netjes opruimt is er toch niets aan de hand


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 27-06-2004 0:27 by Manifest Profiel van Manifest

Fok ZUIGT!


F*ck hippies


altx
Iron Maiden's gonna get you
Usericon van altx
Posted 27-06-2004 0:43 by altx Profiel van altx

Fok dat fokking fok forum


Scream for mercy // He laughs as he's watching you bleed // Killer behind you // His blood lust defies all his needs // Look out I'm coming for you!


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 27-06-2004 10:18 by Iskariot Profiel van Iskariot

Stormvoorstelling Domkerk afgelast wegens storm

UTRECHT (ANP) - De première van het theaterstuk Tempeest in het tijdelijk met steigerpijpen herbouwde middenschip van de Domkerk in Utrecht gaat woensdagavond wegens de verwachte storm niet door.

De spektakelvoorstelling van theatergroep The Lunatics gaat over de zuidwesterstorm, die in 1674 het middenschip van de Gotische Domkerk deed instorten. De voor woensdag voorspelde storm brengt te veel risico's met zich mee om de voorstelling door te laten gaan, aldus een woordvoerster van de gemeente Utrecht.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 27-06-2004 18:01 by Iskariot Profiel van Iskariot

Man valt agenten met kettingzaag aan

Uitgegeven: 27 juni 2004 16:52
OSPEL - De politie heeft een 29-jarige man uit Ospel in Limburg gearresteerd, omdat hij twee politieagenten met een kettingzaag had aangevallen. Daarbij raakte een agent in zijn arm gewond, meldde de politie zondag.

De man had vrijdagavond in zijn ouderlijk huis vernielingen aangericht en zijn huisgenoten bedreigd. Toen de politie kwam, ontstond in de garage een worsteling, waarbij de man een kettingzaag wist te grijpen. Daarmee bedreigde hij beide agenten, die eerst pepperspray gebruikten om hem te kunnen overmeesteren. De verdachte bleef echter wild om zich heen slaan en raakte daarbij een van de agenten, die een slag probeerde af te weren, in de arm.

De agenten trokken hun pistool omdat zij zich in hun leven bedreigd voelden. De verdachte vluchtte daarna naar een nabijgelegen schuur. Te hulp gesnelde politie- en marechausseepatrouilles omsingelden de schuur en konden de agressieve man inrekenen. Die is ingesloten.


OPSEL CHAINSAW MASSACRE!!!


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 27-06-2004 18:23 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Shreddiiiee???


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 28-06-2004 9:37 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza



Iedereen heeft recht op mijn mening.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 28-06-2004 11:20 by Iskariot Profiel van Iskariot

Spanjaard stopt vrouw in oven

Uitgegeven: 28 juni 2004 11:13
Laatst gewijzigd: 28 juni 2004 11:14
MADRID - Een Spanjaard heeft na een echtelijke ruzie zijn vrouw in de oven van een bakkerij gestopt. De vrouw kon zich bevrijden en liep slechts lichte brandwonden op. De politie heeft de man gearresteerd, meldden media in het Zuid-Spaanse Alicante maandag.

De rechter had de man eerder verboden zijn vrouw op te zoeken. Dat verbod liep op de dag van het incident af.


Vrouw ==> Oven


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 28-06-2004 20:04 by Manifest Profiel van Manifest

Niets meer in bloei, Darfur is platgebrand

TERBEBA - Ooit was Terbeba, in het westen van Sudan, welvarend. Nu rest slechts een zwartgeblakerde vlakte. 'Het is etnische zuivering.'

Moordende, plunderende, verkrachtende Janjaweed trekken spoor van verderf in westen Sudan

Het is de laatste plaag voor het dorp: zwermen sprinkhanen, fladderend tussen de resten van de huizen. Maar zelfs voor de insecten valt er weinig meer te halen. Terbeba is al 'kaalgevreten' door de Janjaweed, de mannen op paarden. Moordend, plunderend, verkrachtend en brandstichtend hebben zij hun spoor getrokken.
Ooit was Terbeba een stadje met aanzien in Darfur, in het westen van Sudan, vlakbij de grens met Tsjaad. De markt met zijn stenen gebouwen trok veel mensen uit nabije dorpen. De zandweg was breed en stevig genoeg om zelfs vrachtwagens door te laten. De velden stonden in bloei; het vee kon er grazen. Het is allemaal verdwenen.

Brahim Ahdam is lid van het Sudanese Bevrijdingsleger (SLA), een van de twee Afrikaanse rebellenbewegingen die strijden tegen de Arabische Janjaweed, de mensen met wie zij zo lang samenleefden.


Ahdam komt uit Terbeba. Ook zijn huis is platgebrand, ook hij heeft vrienden verloren. 'Dit is alles wat rest', zegt hij, wijzend op een zwartgeblakerde cirkel in het zand.

Terbeba is een onbedoeld openluchtmuseum van aarden potten geworden. De rieten muren die om het kookgerei heen stonden, zijn verbrand. In sommige hutten, die nog half overeind staan, liggen de laatste bezittingen die de inwoners op hun vlucht hebben achtergelaten en waarvoor de Janjaweed geen interesse hadden: een rechterschoen, een opengescheurde envelop met brief, een flesje parfum.

In de winkels op de markt zijn alle schappen leeg, op één reclamevlaggetje voor het zeepmerk Nazik na. Deur na deur is opengebroken. De Janjaweed, zo onderstrepen de SLA-rebellen, gaan systematisch te werk, doen alles om er zeker van te zijn dat de vroegere bewoners nooit meer naar hun eigen plek zullen terugkeren.

'Het is etnische zuivering', zegt Ahmed Tugod. Hij is een van de leiders van de JEM, de andere rebellengroep in Darfur. 'Jarenlang zijn wij, de Afrikaanse bewoners van het gebied, gemarginaliseerd. We hebben de Arabieren de ruimte gegeven om als nomaden langs onze akkers te trekken, maar zij wilden steeds meer. Nu zijn zij erop uit om ons voorgoed te verdrijven.'

De Afrikaanse bewoners van Darfur zijn leden van drie volken: de Zagawah, de Masalit en de Fur. Vorig jaar zetten zij hun onvrede over hun marginale positie om in gewapend verzet. De islamitische regering in Khartoum begon daarop de Janjaweed van vuurwapens te voorzien en te ondersteunen met bombardementen op dorpen. De grootste humanitaire crisis van dit moment werd daarmee een feit. Met religie heeft de etnische zuivering niets te maken. De Afrikanen en Arabieren buigen het hoofd voor dezelfde islamitische God. 'Zij willen al ons land', zo vat Omar Suleyman, een gevluchte Zagawah, het samen. 'Zij menen dat voor ons Afrikanen in Sudan geen plaats is. Wie geen Arabier is, moet verdwijnen.'

Volgens sommigen vindt in Darfur een volkenmoord plaats. Het is een conclusie die momenteel, met zoveel plaatsen in het gebied die ontoegankelijk zijn, nog moeilijk te trekken is. Maar als, zoals deskundigen verwachten, zeker 300 duizend van de circa anderhalf miljoen vluchtelingen door onvoldoende hulp zullen sterven, zal de strijd in Darfur alsnog als een genocide de geschiedenis ingaan.

De rebellen hebben, al zullen zij het zelf niet toegeven, de strijd op militair vlak feitelijk al geruime tijd terug verloren. Hamiz Abdullah, de SLA-commandant voor het gebied rond het dorp Terbeba, zit het grootste deel van de dag op een zeil onder een mango-boom in de buurt van de 'wadi', de nu nog droge grensrivier die Darfur van Tsjaad scheidt.

Hij heeft bij een van de gevechten zijn scheenbeen gebroken. Nu en dan rinkelt zijn mobiele satelliettelefoon, een van de weinige communicatiemiddelen in het basiskamp.

Andere rebellen zijn net als de gevluchte burgers overgestoken naar het oosten van Tsjaad en trekken met hun wapens voornamelijk Darfur in om de laatste schade op te nemen. Want de Janjaweed zijn, ondanks een overeenkomst voor een staakt-het-vuren en de recente oproep van de Sudanese president Omar al-Bashir tot ontwapening van álle milities, nog steeds actief.

Uit de rook die langs de wadi omhoogkringelt, valt op te maken hoe de Janjaweed terugkeren naar dorpen die zij eerder ontvolkten, hoe zij ook de laatste resten in brand steken.

In het dorpje Hajrsulman in Darfur hoeven de Janjaweed niet meer te komen. Veel meer dan een dood en langzaam verrottend schaap is tussen de resten van de hutten niet meer te vinden. Van de vijftig bewoners is bijna de helft vermoord, vertelt Bashir Ahmad, een dorpeling die zich bij het SLA heeft aangesloten. Hij is teruggegaan om een van zijn vrienden een fatsoenlijk graf te kunnen geven.

Jamal Abdurahman, een Masalit uit Darfur, heeft in Khartoum gestudeerd en werk gevonden als advocaat. Een paar maanden geleden is hij naar zijn geboortegrond teruggekomen, als soldaat voor het SLA. 'Soms is het nodig om te vechten', zegt de zachtaardige jongeman. 'Maar de verwoesting is zo systematisch. We kunnen alleen nog maar hopen dat de internationale gemeenschap ziet wat zich hier afspeelt, en ons te hulp komt.'

Voor de vijftienjarige dochter van Juma Abdallah komt die hulp te laat. Zij is door de Janjaweed verkracht. De vader, een vroegere zakenman, werd door de Arabieren gepakt, eerst aan een kameel en later een boom vastgebonden, en gemarteld.

Abdallah kon ontsnappen, maar de boodschap van de Janjaweed is hem bijgebleven: 'Ze zeiden me dat zij niet met ons Afrikanen willen samenleven. Ik zelf denk ook niet dat dat nog mogelijk zal zijn.'

De SLA-rebellen die door het steeds legere Darfur trekken, zijn niet in staat gebied terug te veroveren. Op hun tocht door de platgebrande dorpen moeten zij er zelfs voor waken niet door de Janjaweed verrast te worden. Het geluid van een auto, van kilometers ver te horen, zorgt al voor onrust. Een paar maanden geleden had het SLA zelf nog de meeste wapens en voertuigen. Nu slaan 'de mannen op paarden' met veel sterkere middelen terug.

De zuivering is compleet. Of bijna dan toch. In het plaatsje Terbeba is één man achtergebleven. Hij heeft wat vodden om zich heen geslagen, voor zichzelf een plek onder een boom ingeruimd, rolt kruimeltabak in papier en staart zwijgend voor zich uit. Hij is krankzinnig, begrijpt niet wat is gebeurd, maar weigert te vertrekken.

Naast hem smeult een vuurtje. Hij houdt het levend, dag en nacht, om wat te koken en te roken. Als straks de regens komen, gaat het vuur uit. Dan is het ook voor hem voorbij.

bron: volkskrant.nl


F*ck hippies


Fedaykin
Where next to conquer...
Usericon van Fedaykin
Posted 28-06-2004 20:28 by Fedaykin Profiel van Fedaykin

tis toch wat met die lijken:

Lijk hangt wekenlang in boom

Uitgegeven: 28 juni 2004 13:07
ENSCHEDE - In Enschede heeft een lijk wekenlang in een boom gehangen. Volgens de politie is het niet uitgesloten dat het lijk er zelfs al drie maanden hing.
http://www.nu.nl/news.jsp?n=349745&c=119


Lijk ligt maanden op Duits balkon

Uitgegeven: 28 juni 2004 18:15
HALLE - Het lichaam van een doodgestoken vrouw heeft acht maanden lang op een balkon gelegen van een appartement in het Duitse Halle. Volgens de politie is de 39-jarige vrouw zeer waarschijnlijk al in november 2003 vermoord. Pas recent begonnen buren te klagen over stank vanaf het balkon.
http://www.nu.nl/news.jsp?n=350078&c=20


Five Million christians On A Ride Towards Us. Oh, I Slaughtered The Bunch With One Single Hit (With My Spear)


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 29-06-2004 23:00 by Manifest Profiel van Manifest

Europees Hof keurt Turks verbod hoofddoek goed

Uitgegeven: 29 juni 2004 13:36
Laatst gewijzigd: 29 juni 2004 16:19

STRAATSBURG - Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens heeft dinsdag bepaald dat de Turkse staat het recht heeft op universiteiten hoofddoekjes te verbieden. Een Turkse studente, Leyla Sahin, had Turkije voor het Europees Hof gedaagd, omdat zij meende dat het verbod haar recht op vrijheid van godsdienst belemmerde.

De universiteit van Istanbul weigerde de vrouw in 1998 in te schrijven wegens haar hoofddoek. Het hof gaf de regering in Ankara echter gelijk. Het verbod op religieuze uitingen is toegestaan om het seculiere karakter van staatsinstellingen en het principe van gelijkheid te bewaken, oordeelde het hof.

De uitspraak van het Hof heeft ook voor andere Europese landen grote gevolgen. In meerdere landen woedt een politieke discussie over een verbod op hoofddoeken op scholen. Zo heeft het Franse parlement een wet aangenomen die alle 'religieuze symbolen' op openbare scholen verbiedt en heeft de Duitse deelstaat Baden-Württemberg de hoofddoek verboden omdat het een 'politiek symbool' zou zijn. Ook de deelstaten Beieren en Hessen overwegen stappen tegen de hoofddoek.




F*ck hippies


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 29-06-2004 23:06 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Gheghe, ik las dat de streng secularistische president van Turkije de vrouw van de premier niet uitnodigt op diners, staatsbezoeken enz. omdat ze een hoofddoek draagt.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 29-06-2004 23:25 by Manifest Profiel van Manifest

Zo hoort het


F*ck hippies


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 29-06-2004 23:37 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 29-06-2004 23:41 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 29 juni 2004 23:00 schreef Manifest het volgende:
Zo heeft het Franse parlement een wet aangenomen die alle 'religieuze symbolen' op openbare scholen verbiedt


Dus ook geen omgekeerde kruizen en pentagrammen.

Maar verder:

[Dit bericht is gewijzigd door webblaster wim op 29-06-2004 23:42]


Oud Vuil.


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 30-06-2004 8:04 by Manifest Profiel van Manifest

'Noem me maar Barroso'

Een prangende vraag aan de premier van Portugal, straks voorzitter van de Europese Commissie. Waar eindigt bij José Manuel Durão Barroso de voornaam, en hoe mag de achternaam worden afgekort? 'Ik wil me niet met hem vergelijken, maar als je de paus wordt, mag je een naam kiezen. Noem me maar Barroso. Durão gebruik ik in Portugal omdat er meer Barroso's rondlopen. Mijn voornaam is José Manuel, maar ik word niet boos als u me José noemt.'

De 48-jarige Barroso schakelde tijdens zijn eerste persconferentie moeiteloos tussen het Portugees, Engels en Frans - hij spreekt ook vloeiend Spaans. Een verademing vergeleken bij zijn voorganger Romano Prodi, wiens vreemde talen zo onverstaanbaar klinken dat hij steevast Italiaans spreekt.

Barroso liet zich niet in het nauw brengen door de vraag welke lessen een Commissievoorzitter van Mao kan leren - Barroso bewierookte de Chinese leider in zijn jeugd.


'Tijdens de Anjerrevolutie in 1974 was ik 18. Je kon kiezen tussen de Moskou-communisten of de Peking-communisten. Ik schaam me er niet voor. 't Was de mooiste tijd van mijn leven.'

Barroso voelt zich, na de koehandel over de benoeming van de Commissievoorzitter waarbij onder meer Guy Verhofstadt en Chris Patten roemloos van het toneel verdwenen, zeker niet de kleinste gemene deler. 'De staats- en regeringshoofden hebben me met algemene stemmen gekozen.

COMMUNIST


F*ck hippies


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 30-06-2004 12:31 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

quote:
Leeuwarden pakt overlast vrijende homo's aan

Uitgegeven: 30 juni 2004 11:57

LEEUWARDEN - De gemeente Leeuwarden en de politie Friesland gaan de overlast van vrijende homo's bij natuurgebied de Groene Ster aanpakken. Ouders met kinderen die het gebied bezoeken, worden regelmatig geconfronteerd met homostellen die seks met elkaar hebben.

De gemeente en de politie hebben dat woensdag gezegd. Op 'topmiddagen' zijn er tachtig tot honderd ontmoetingen tussen homo's op een parkeerplaats bij de Groene Ster.

Bron: http://www.nu.nl/news.jsp?n=351142&c=12

Een andere naam voor het natuurgebied had misschien ook geholpen...



Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 30-06-2004 12:39 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

quote:
Op 30 juni 2004 12:31 schreef RrroooaaarrR het volgende:

Een andere naam voor het natuurgebied had misschien ook geholpen...






Iedereen heeft recht op mijn mening.


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 01-07-2004 1:06 by Manifest Profiel van Manifest

Belgische godsdienstleraar mag niet naakt voor klas

Uitgegeven: 30 juni 2004 16:19
Laatst gewijzigd: 30 juni 2004 16:20

BRUSSEL/LEUVEN - De directie van een middelbare school in het Vlaamse Haasrode bij Leuven heeft onlangs een godsdienstleraar geschorst omdat deze zich in de klas had uitgekleed. Nadat hij naakt voor het bord stond, vroeg de man zijn dertien- en veertienjarige leerlingen hetzelfde te doen, in het kader van een 'meditatie-oefening'. De docent wilde daarmee naar eigen zeggen "grenzen verleggen".

Justitie in Leuven heeft woensdag bekendgemaakt de man te willen vervolgen voor openbare zedenschennis. De directie van het St.Albertuscollege in Haasrode zegt inmiddels dat de kans erg klein is dat de leraar na de zomervakantie kan terugkeren. Volgens schooldirecteur Taes is er na het incident gezorgd voor extra opvang van de leerlingen.

Stink Belgen


F*ck hippies


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 01-07-2004 3:26 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 1 juli 2004 1:06 schreef Manifest het volgende:
... in het kader van een 'meditatie-oefening'. De docent wilde daarmee naar eigen zeggen "grenzen verleggen"....


dat wilde dutroux ook
raar volkje die belgen


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 01-07-2004 20:12 by Manifest Profiel van Manifest

Ja, laatste tijd wel heel veel incidenten daar0


F*ck hippies


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 01-07-2004 20:18 by Chelman Profiel van Chelman

Kunnen we niet alle Belgen van dit forum bannen?


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 01-07-2004 20:20 by Manifest Profiel van Manifest

Misschien zouden we daar democratisch over kunnen stemmen.


F*ck hippies


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 01-07-2004 20:21 by M. Profiel van M.

quote:
Op 1 juli 2004 20:18 schreef Chelman het volgende:
Kunnen we niet alle Belgen van dit forum bannen?

mislyd heerst.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen