IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : (on)Zinnig Nieuws Deel V Vorige pagina | Volgende pagina
ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 03-06-2004 12:50 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 3 juni 2004 12:37 schreef UberHeerscher het volgende:
Gaaf. Wat zingt ie?

wisselend. het is vooral hard. hij heeft de jongen die sinds kort naast de wc in een kamer zit al 2 keer wakker gebrult.


UberHeerscher
Usericon van UberHeerscher
Posted 03-06-2004 12:52 by UberHeerscher Profiel van UberHeerscherhttp://www.jostiband.nl/

quote:
Op 3 juni 2004 12:50 schreef ghoulliette het volgende:
wisselend. het is vooral hard. hij heeft de jongen die sinds kort naast de wc in een kamer zit al 2 keer wakker gebrult.


Gebruld?

Tsja...ik zing ook weleens Darkthrone als ik zit te poepen. Black Metal en poep vormen een grim troe en de scat combinatie.


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 03-06-2004 16:35 by Azagthoth Profiel van Azagthothhttp://www.playsomeguitar.com

quote:
Uitgegeven: 3 juni 2004 14:56
JERUZALEM - Een bekende rabbijn in de Israëlische hoofdstad Jeruzalem, David Basri, heeft woensdag gezegd dat homoseksuelen reïncarneren als konijnen, "die bekend staan om hun biseksuele praktijken". Dat berichtte de krant Maariv donderdag. Basri noemde homo's zelfs "erger dan dieren, want dieren weten tenminste zelf niet wat ze doen".


De homoseksuele gemeenschap in Jeruzalem ligt al enkele dagen zwaar onder vuur uit joods-orthodoxe hoek wegens haar naderende jaarlijkse parade. Die is donderdagavond onder het motto 'Liefde zonder grenzen'.

Homoseksualiteit is sinds 1988 legaal in Israël. Alle rechtbanken erkennen en respecteren de rechten van homoseksuelen, ondanks fel verzet vanuit religieuze kringen.

(c) ANP



Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 03-06-2004 17:04 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

quote:
Op 3 juni 2004 12:52 schreef UberHeerscher het volgende:
Gebruld?

Tsja...ik zing ook weleens Darkthrone als ik zit te poepen. Black Metal en poep vormen een grim troe en de scat combinatie.


En het blijft langer zitten dan traditionele corpspaint


Spuitpoep
Spreken is zilver, schreeuwen is hard
Usericon van Spuitpoep
Posted 03-06-2004 17:05 by Spuitpoep Profiel van Spuitpoep

alleen plakpoep en gorgelko*t

die duikboten zijn direct weg.

maar op grindcore vind ik het toch nog leuker


hoe is het nog met die veroordeelde marokkaanse metallers ?

[Dit bericht is gewijzigd door Spuitpoep op 03-06-2004 17:06]


:p


Spuitpoep
Spreken is zilver, schreeuwen is hard
Usericon van Spuitpoep
Posted 03-06-2004 18:06 by Spuitpoep Profiel van Spuitpoep

NUMANSDORP – Een 51-jarige automobilist uit Den Bommel is op 18 september onwel geworden in de Haringvlietbrug. De man voelde zich plots niet lekker en reed met zijn auto met daarin zijn zoon tegen de vangrail aan. De auto liep daarbij twee lekke banden op en de vangrail raakte over 20 meter beschadigd. Ambulancepersoneel verzorgde de man de ter plaatse. Het slachtoffer is nar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend hoe hij er aan toe is. De zoon bleef ongedeerd. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken.

Enkele minuten later raakte een 54-jarige man uit Numansdorp aan de andere zijde van de Haringvlietbrug op de parallelbaan gewon toen hij op zijn fiets ten val kwam. De man is vermoedelijk in een kuiltje gereden en heeft de macht over het stuur verloren. De man liep hoofdwonden, een hersenschudding, verwondingen aan zijn arm en wellicht een sleutelbeenbreuk op. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.


:p


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 03-06-2004 20:16 by Manifest Profiel van Manifest

Eenderde mannen verkiest voetbal boven jarige echtgenote

Uitgegeven: 3 juni 2004 20:06

HILVERSUM - Ruim eenderde van alle mannen zet hoe dan ook de televisie aan als hun echtgenote haar verjaardag viert op dezelfde dag dat het Nederlands elftal speelt. Dat blijkt uit een enquête van Intomart in opdracht van het KRO televisieprogramma Wat zou jij doen?.

Het programma vroeg de mannen wat ze zouden doen als hun vrouw jarig is op een dag dat Oranje speelt: 37 procent antwoordde dat hij sowieso voetbal kijkt. Of het verjaardagsfeest wordt verschoven óf het bezoek moet meekijken.

Een op de zes mannen slaat een romantisch avondje af en kiest voor een avond bier en voetbal, als zijn vrouw hem voor de keuze stelt. Een op de tien mannen gaat blijkens het onderzoek zelfs zover dat hij zijn aanstaande huwelijksdag zou verschuiven als het Nederlands elftal op hetzelfde moment moet aantreden.

Intomart ondervroeg vierhonderd mannen die al dan niet belangstelling voor voetbal hebben. De resultaten worden zondag gepresenteerd.
bron: nu.nl


F*ck hippies


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 03-06-2004 22:16 by Manifest Profiel van Manifest

Alles is kapot in Soedanees Kailek


In de Soedanese regio Darfur hebben Arabische milities huisgehouden in Afrikaanse dorpen. Bijna twee miljoen mensen zijn ontheemd, tienduizenden zouden zijn gedood.

Door onze correspondent Koert Lindijer

BROMGA/KAILEK, 3 JUNI. ,,In Kailek heeft zich iets afschuwelijks afgespeeld'', fluistert een handelaar in het dorpje Bromga in de Soedanese regio Darfur. Schichtig kijkt hij naar zijn mede-Arabieren. Wanneer hij verder wil vertellen over het naburige Kailek, duwt een man met een kalasjnikov hem weg en snauwt: ,,Hij is een leugenaar.'' Hij wijst naar verbrande woningen in Bromga: ,,De Afrikaanse rebellen vielen ons Arabieren hier in ons dorp aan; geloof niet wat hij je vertelt.''

Afgebrande dorpen liggen links en rechts van het zanderige pad naar Kailek. Mannen passeren, op paarden, kamelen en ezels, gewapend met geweren, messen en zwaarden. Sommigen zijn in burger, anderen dragen uniformen van het regeringsleger of de politie. Ze zwaaien vriendelijk. Zij zijn de gevreesde Janjaweed, de Arabische milities die door de Soedanese regering in Darfur zijn opgezet om een rebellie van Afrikaanse verzetsbewegingen de kop in te drukken. Dat hebben zij met grof geweld gedaan: bijna twee miljoen mensen zijn ontheemd; niemand weet hoeveel mensen zijn gedood, maar volgens ruwe schattingen zijn het er zeker tienduizenden.

Kailek is een groene oase in de zanderige omgeving. Onder de palmbomen doemt de verschrikking op. Het stadje is zwartgeblakerd en ontvolkt. Een eenzame hond hinkelt weg, een manke ezel balkt. Waar de markt was pikken ibissen uit kapot geslagen potten en pannen. De rieten daken van de lemen woningen zijn verbrand. Alles is stuk: de moskeeën, de voedselopslagplaatsen, een garage, de winkels. Alles.

Rond het ingestorte politiebureau onder de mangobomen is al het gras vertrapt, alsof er een menigte mensen heeft gestaan. Iets verderop bevinden zich enkele pasgemaakte graven. Tussen een hoopje gescheurde vrouwenkleren liggen kogelhulzen.

Het antwoord op de vraag welk onheil Kailek trof ligt in de districthoofdplaats Kas, 60 kilometer oostwaarts. Kas telt 35.000 inwoners bij wie zich 45.000 ontheemden uit de omgeving hebben gevoegd, velen uit Kailek en omstreken. In schoolgebouwen, rond de watertorens, bij de markt, overal hebben ze zich gevestigd. De ontheemden zijn net als de Arabische en gearabiseerde Soedanezen in Darfur moslims, maar van Afrikaanse afkomst. En ze bedrijven landbouw, in tegenstelling tot hun Arabische landgenoten die nomadisch leven van hun vee.

Van de geheimzinnigheid van de Arabieren in het dorpje Bromga over wat in Kailek is gebeurd is hier geen sprake. ,,Meneer, ik ben te oud om te liegen'', begint de bejaarde Adam Mussa uit Kailek. Met twee religieuze leiders aan zijn zijde en omringd door een grote groep ontheemden vertelt hij het verhaal van Kailek.

Op een dag begin februari, om vier uur in de middag, werd de aanval op het enkele duizenden inwoners tellende stadje gelanceerd. ,,De strijders van de Janjaweed-militie op hun paarden kwamen eerst en omsingelden Kailek. Daarna volgden de regeringssoldaten in twaalf auto's. Ze doodden onze kinderen, blinden, gehandicapten, alleen de sterkeren onder ons konden wegrennen naar de heuvels. Onze huizen werden in brand gestoken.'' Omstanders beginnen te roepen hoeveel familieleden zij verloren. Geen familie lijkt gespaard. Honderden moeten zijn gedood. Dit was nog maar het begin van de marteling van Kailek. Twee dagen later vertrokken de regeringssoldaten. Zij lieten de Janjaweed-strijders achter. Na een week waren de meeste gevluchte bewoners teruggekeerd uit de heuvels. Ze waren hongerig en geloofden de belofte van de Janjaweed dat ze veilig waren. Ze mochten het stadje echter niet meer uit.

,,Alle mannelijke inwoners moesten zich verzamelen rond het politiebureau'', zo neemt een geestelijk leider van Kailek het woord. ,,Enkele Arabische inwoners van onze stad hadden zich aangesloten bij de Janjaweed. Zij riepen de namen af van dorpelingen, iedere dag opnieuw. Degenen die zich moesten melden, werden naar de rivierbedding gebracht en geëxecuteerd.''

Een zware man dringt zich naar voren en toont een groot litteken in zijn nek. De Janjaweed strijders probeerden hem op te hangen maar het touw brak en hij deed alsof hij dood was. Vrouwen kijken beschaamd naar de grond. Zij werden gescheiden van de mannen en dagenlang verkracht. Een meisje van 15 jaar vertelt na enig aandringen hoe zij werd vastgebonden door Janjaweed strijders, die haar tien dagen lang verkrachtten.

Twee maanden lang hielden de Janjaweed strijders Kailek bezet. Alleen dorpelingen die losgeld konden betalen, mochten vertrekken. De leider van de Janjaweed heette volgens de dorpelingen Ahmed Abu Khamasha. Hij werkte nauw samen met Ahmed Ngabu, de hoogste districtsbestuurder van de regio rond Kas. Deze districtsbestuurder bezocht Kailek verscheidene malen gedurende de bezetting. Pas na de interventie van het hoofd van een buitenlandse hulporganisatie, die bij toeval in het gebied langskwam - buitenlandse hulpverleners en journalisten worden slechts zeer beperkt tot Darfur toegelaten - gaf hij de Janjaweed opdracht het stadje te verlaten. Deze buitenlandse hulpverlener bevestigt het relaas van de bewoners. Eind april waren alle overlevenden van Kailek en omringende dorpen in Kas gearriveerd.

,,De verkrachtingen, de moorden, de martelingen, al deze verschrikkingen zijn in onze harten opgeslagen'', besluit de oude Adam Musa zijn verhaal. ,,Hoe kunnen we ooit naar Kailek terugkeren met die herinneringen? En hoe kunnen we ooit nog de regering vertrouwen? Zij bewapende de Janjaweed, zij gaf het groene licht voor de vernietiging van Kailek omdat wij de rebellen zouden steunen. Laat ik u vertellen meneer, wij hebben nooit één rebel in ons dorp gezien.''

Een reis door deze gigantisch grote regio toont duizenden geblakerde dorpen en stadjes, vrijwel zonder uitzondering van Soedanezen van Afrikaanse afkomst. De ontheemden in Darfur zijn nog steeds niet veilig. Janjaweed strijders patrouilleren 's avonds in de straten van Kas. Enkele ontheemden zijn opgepakt en nooit meer teruggezien. Vrouwen die water gingen halen of hout sprokkelen, werden verkracht. En in Kas, zoals in vrijwel geheel Darfur, zijn geen buitenlandse hulpverleners om hun veiligheid te verzekeren.

Alleen in Bromga lijkt het veilig en de Arabieren doen er goede zaken. Adam Musa springt op bij het horen van die naam. ,,Dat is helemaal hun dorp niet, dat is een dorp van ons'', roept hij boos. ,,De Janjaweed strijders vielen Bromga aan, verbrandden vele huizen en verdreven de Afrikanen. Toen hebben ze het aan de Arabieren gegeven.''
Bron: nrc.nl



F*ck hippies


windkracht10
Iced Nerd
Usericon van windkracht10
Posted 04-06-2004 11:51 by windkracht10 Profiel van windkracht10

grr... weer die kutmoslims


mvg wk10


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 04-06-2004 15:41 by Manifest Profiel van Manifest

quote:
Op 3 juni 2004 22:16 schreef Manifest het volgende:

Het antwoord op de vraag welk onheil Kailek trof ligt in de districthoofdplaats Kas, 60 kilometer oostwaarts. Kas telt 35.000 inwoners bij wie zich 45.000 ontheemden uit de omgeving hebben gevoegd, velen uit Kailek en omstreken. In schoolgebouwen, rond de watertorens, bij de markt, overal hebben ze zich gevestigd. De ontheemden zijn net als de Arabische en gearabiseerde Soedanezen in Darfur moslims, maar van Afrikaanse afkomst. En ze bedrijven landbouw, in tegenstelling tot hun Arabische landgenoten die nomadisch leven van hun vee.


Het is voornamelijk Arabieren tegen Afrikanen.
Beide zijn moslim.


F*ck hippies


windkracht10
Iced Nerd
Usericon van windkracht10
Posted 04-06-2004 15:43 by windkracht10 Profiel van windkracht10

zie je wel


mvg wk10


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 04-06-2004 16:20 by Manifest Profiel van Manifest

Bot: Brussel moet taken teruggeven aan EU-lidstaten
Van onze correspondent Philippe Remarque


BERLIJN - Minister Bot van Buitenlandse Zaken vindt dat de Europese Unie de bevoegdheid over beleidsterreinen als landbouw terug moet geven aan de nationale lidstaten. Ook wil hij een pan-Europees referendum invoeren. Als de EU de band tussen politiek en burgers niet herstelt, dreigt een 'vlucht' terug naar de nationale staten en 'fragmentatie' van Europa, waarschuwt Bot.

De minister deed zijn voorstellen woensdag in een toespraak over de toekomst van de EU aan de Humboldt-universiteit in Berlijn.


Bot zei na afloop dat hij 'een steen in de vijver' wil werpen. 'Je ziet in alle landen een afkalvende steun voor de EU. Uiteindelijk komt de burger in opstand en zegt: je kan we wat! Daarom wil ik de zaak wat opschudden.'

Steeds meer bevoegdheden worden overgedragen aan Brussel, betoogde Bot in Berlijn, maar de burgers hebben niet het gevoel dat zij in Brussel politiek serieus worden genomen. Daardoor 'missen veel mensen een gevoel van verbondenheid met de EU'.

Om dit tegen te gaan wil de minister onder meer dat de EU 'pas op de plaats maakt' bij grote integratieplannen, maar juist krachtig optreedt op het gebied van justitie, de buitengrenzen van de EU en gezamenlijke defensie. Sommige Europarlementariërs zouden tevens een mandaat in het nationale parlement moeten krijgen, en het Europees Gerechtshof zou kunnen toetsen of Brussel zich niet teveel taken toeëigent, aldus Bot.

Als beleidsterreinen die volgens Bot kunnen worden 'teruggeheveld' van Brussel naar de lidstaten noemde Bot het landbouwbeleid en het structuurbeleid. Landen als Frankrijk en Spanje willen de Europese subsidies juist handhaven. Maar Bot wil hier een debat over, zegt hij tegen de Volkskrant.

Opvallend is zijn idee voor een 'consultatief' referendum, waarbij in alle EU-landen dezelfde vraag wordt gesteld. Het in Parijs populaire idee van een 'kerneuropa' zaait volgens Bot 'slechts verdeeldheid'.

In zijn rede hekelde Bot het idee van de Franse en Duitse leiders Chirac en Schröder landen uit te sluiten die in de komende referenda de nieuwe EU-grondwet afkeuren. Dat zou 'een arrogante indruk' maken. Na afloop voegde hij toe: 'Ik vind dat nogal kras. Wie zijn zij dat ze mogen zeggen welke landen eruit moeten, terwijl ze zelf geen referendum houden?'.

Bot beticht de grote landen van 'arrogantie'. Chirac en Schröder besluiten zaken als het landbouwbeleid in 'een onderonsje van twee heren'. Bot: 'De heren zitten boven op de Tempelberg en het voetvolk moet het maar slikken'

Bron: volkskrant.nl
Goede zaak


F*ck hippies


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 05-06-2004 9:53 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

Tbs'er begroef medegedetineerde levend

Een tbs'er van de Pompekliniek te Nijmegen heeft vorige jaar december een medegedetineerde van de inrichting levend begraven. Dit is vandaag gebleken voor de rechtbank in Arnhem.

De 44-jarige verdachte heeft de 53-jarige Hennie Klein Overmeen eerst met een schop neergeslagen en vervolgens in een bosje naast de tbs-kliniek levend begraven. De verdachte mocht de kliniek af en toe zonder toezicht verlaten.

Toen Klein Overmeen na een sinterklaasviering niet terugkeerde naar zijn verblijf buiten de kliniek, waar hij onder toezicht woonde, is de politie een onderzoek begonnen. Naar het lichaam van de man is maanden gezocht. De verdachte ontkent Klein Overmeen te hebben vermoord.


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 05-06-2004 10:11 by Iskariot Profiel van Iskariot

Boze man rijdt dorp plat

Uitgegeven: 5 juni 2004 09:42
GRANBY - Een 52-jarige Amerikaan heeft vrijdag met een grote bulldozer een spoor van verwoesting getrokken in zijn woonplaats Granby in de staat Colorado.

Het voertuig, versterkt met zware metaalplaten, baande zich een weg door onder meer de bibliotheek, de raadszaal van het gemeentehuis en een bankgebouw, terwijl de bestuurder om zich heen schoot. Dat meldden media uit de omgeving. "Het ziet er hier uit alsof er een tornado is geweest'', zei een woordvoerder van het ongeveer 2000 inwoners tellende plaatsje.


Hehehe


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 05-06-2004 10:12 by Manifest Profiel van Manifest



F*ck hippies


Orion
Usericon van Orion
Posted 05-06-2004 10:56 by Orion Profiel van Orion

'Ruimtestofwolk in juni fataal voor de aarde'
Gepost door Gerson (FatalException) - Bron: mysterydatabase.com e.a.
Gepubliceerd: vrijdag 4 juni 2004 @ 19:15
Volgens een Australische natuurkundige en astronoom zal ons zonnestelsel vanaf 8 juni in het gevaarlijke gedeelte van een wolk van ruimtestof komen, waarin ook grotere objecten zitten die de Aarde kunnen raken.

Toen astronoom Dr. Grant Gartrell de ontdekking deed, wilde hij de informatie bekend maken, maar mocht dit niet doen van de overheid. Omdat de man naar eigen zeggen niet langer mee wilde werken aan de "crowd control" van de regeringen heeft hij besloten de informatie toch naar buiten te brengen.

Op 29 april deelde hij mee dat vlak voor de stofwolk de Aarde zou bereiken, er opvallende gebeurtenissen zouden plaatsvinden, die zouden duiden op de voorbereiding op een catastrofe die vlak daarna plaats zal vinden. Volgens hem raakt de Aarde in juni in een gevaarlijk gedeelte van een ruimtestofwolk. Dit gedeelte van de wolk bevat asteroïden die niet geheel verbranden in de atmosfeer. Nadat hij zijn familie vaarwel had gezegd, omdat hij wist dat hij opgepakt zou worden, heeft hij op 29 mei zijn echte naam, Grant Gartrell, naar buiten gebracht.

Marine massaal de zee op
Een naar verluidt onderschept radiobericht op 25 januari van dit jaar sprak over een mysterieuze aftelling tot een niet nader genoemde gebeurtenis die zou plaatsvinden op 19 of 20 juni dit jaar. De conversatie gaat tussen de netwerk operator Snowball Net en een ander station.

"SNOWBALL NET: Snowball Net comms check. All stations, clock sync, (pause) impact at minus 146 days, 5 hours UTC. Standby for ACC link (could have been ACD). Burst of digital data| Burrow: SNOWBALL This is BURROW (could be Burro as in donkey). You are not secure|repeat not secure|go green|go green| *Bursts of white noise follow for approximately 3 minutes.* "

De marine van de VS, de Russische Baltische vloot, de NATO, Frankrijk, India, Indonesië, Japan, Zuid-Korea, Pakistan, Sri Lanka, Vietnam en meer landen zijn niet lang daarna massaal de zee opgevaren. De VS zegt dat men een oefening gaat houden, met de veelzeggende naam "Exercise Blinding Storm". Wantrouwigen denken dat men de vloot wil redden vanwege het gevaar van een vloedgolf veroorzaakt door een meteoriet die de atmosfeer overleeft en in zee valt. Ook vindt men het vreemd dat men dit doet op het moment dat de olie zeer duur is.

Britse militairen in Mexico
Begin maart deelde voor de eerste keer een overheid mede dat er ongeïdentificeerde vliegende objecten boven het land vlogen. Ook zijn er vorige week tot grote woede van Mexico Britse militairen in een grot in Mexico gevonden, met satellietapparatuur en op een toeristenvisum. Ze hadden proviand bij zich voor 36 uur, en wilden niet gered worden door de Mexicanen maar wilden wachten op de overgevlogen Britse militairen. Volgens ufo-sites zijn de afgelopen maanden wereldwijd de ufo-waarnemingen toegenomen.

Kleine asteroïden treffen de aarde
De afgelopen week hebben zich reeds de eerste hemelverschijnselen voor gedaan. Boven Washington explodeerde donderdag een meteoriet ter grootte van een computermonitor, boven Vancouver lichtte de gehele hemel op door vermoedelijk een meteoriet, en tevens boven Wash en Motrose was ook een heldere meteoriet te zien.

Dat de Aarde door een kosmische wolk van stof vliegt, is door andere astronomen reeds bevestigd, maar volgens de NASA en ESA levert dit weinig gevaar op voor de Aarde. Volgens Gartrell echter zal vanaf 8 juni de kosmische stof enorm toenemen, en volgens de laatste geruchten zal er op 19 of 20 juni en mogelijk ook daarna een asteroïdeinslag plaatsvinden.


Mezelf tegen friet! en spotten en al ut andere kansloos gedoe weest wel !?


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 05-06-2004 11:53 by Manifest Profiel van Manifest

Dat wordt nog gezellig. Misschien krijgen de maya's toch nog gelijk...'

Nog meer zooi hierover
http://wingmakers.zeroforum.com/zerothread?id=2924&page=17


[Dit bericht is gewijzigd door Manifest op 05-06-2004 12:07]


F*ck hippies


lykle_wolfheart
Usericon van lykle_wolfheart
Posted 05-06-2004 14:21 by lykle_wolfheart Profiel van lykle_wolfhearthttp://www.gothtronic.com

rare jongens, die Fransen...
http://teletekst.nos.nl/gif/126-01.html


no text supplied


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 05-06-2004 14:30 by M. Profiel van M.

Had deze nog niet zien langskomen:
quote:
Vrouw beroofd van ongeboren baby

Uitgegeven: 5 juni 2004 08:32
BOGOTA - Een Colombiaanse die acht maanden zwanger was, is beroofd geweest van haar ongeboren baby. Inmiddels is de vrouw weer herenigd met haar kind, een jongetje. Dat meldde de Colombiaanse politie in de stad Girardot, 110 kilomter ten zuidwesten van Bogota, vrijdag.



Angela Cartagena verliet woensdag het ziekenhuis in Girardot. Op straat werd ze gedrogeerd door een vrouwelijke kidnapper en meegenomen naar een huis. Daar sneden een paar mannen haar baarmoeder open met een keukenmes en namen de baby mee. Cartagena werd voor dood achtergelaten. Ze wist het huis uit te kruipen en hulp te vinden voordat ze haar bewustzijn verloor.

De vrouwelijke kidnapper werd donderdag overmeesterd door de politie. Ze had de baby bij zich. De vrouw houdt vol dat de jongen haar eigen baby is. De politie heeft een foto van de vrouw, met een pezig uiterlijk en lang ongewassen haar, op de Colombiaanse televisie getoond. De andere daders zijn nog spoorloos


Bron: nu




Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


lykle_wolfheart
Usericon van lykle_wolfheart
Posted 05-06-2004 15:05 by lykle_wolfheart Profiel van lykle_wolfhearthttp://www.gothtronic.com

dat ongewassen haar doet het 'm


no text supplied


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 05-06-2004 15:14 by Schaep Profiel van Schaep

Woest!


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 05-06-2004 16:08 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

In Den Haag is een demonstratie van de Nederlandse Volksunie (NVU) op rellen uitgelopen door toedoen van anti-fascistische tegenbetogers. Zo'n 250 linkse demonstranten wilden naar de NVU-aanhangers oprukken toen ze werden tegengehouden door de politie. Daarbij zijn rake klappen gevallen.

Vooraf had de NVU toestemming gekregen om te demonstreren rond het Malieveld. Het motto van het protest luidde: 'Tegen Amerikaanse agressiepolitiek, folter en martelpraktijken'.

De linkse tegendemonstranten mochten tot hun onvrede alleen rond het Plein betogen, op geruime afstand van de NVU. De Anti Fascistische Actie (AFA) had vooraf al protest aangetekend tegen de NVU-demonstratie.

De extreem-rechtse Nederlandse Volksunie is een fascistisch getinte partij. De partij bestaat al sinds de jaren 70 maar haalde bij verkiezingen onder aanvoering van hun toenmalige leider Joop Glimmerveen nooit enig noemenswaardig resultaat. De partij verkeerde lange tijd in een soort slapend bestaan, maar werd in 1996 opnieuw leven ingeblazen door de rechts-extremist Constant Kusters (oud CP'86) en de Groningse fascist Eite Homan.


het wordt steeds gekker met die AFA


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 05-06-2004 16:54 by Manifest Profiel van Manifest

Pfft, extreem links/rechts allemaal hetzelfde.


F*ck hippies


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 05-06-2004 16:57 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

Ach, als die AFA niets van zich had laten horen, dan had die demonstratie van de NVU ook nauwelijks aandacht gekregen.


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 05-06-2004 16:58 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

die afa gasten die zijn tegen de democratie lijkt er op..


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen