IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Meldt hier de doden Vorige pagina | Volgende pagina
Mortanius
Dark Lord
Usericon van Mortanius
Posted 04-07-2002 16:37 by Mortanius Profiel van Mortaniushttp://www.myspace.com/thearchest

quote:
Op 2 juli 2002 12:06 schreef Dwaallicht het volgende:
't Zijn drukke tijden voor Magere Hein...


Ja, voor mij ook


Leading My Soul into dark and Ancient Times where everything was pure and man was in harmony with Nature, where pride and respect were the values of time in opposite with the time now of false values. True are the Ancient Souls, The Past is Alive!


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 04-07-2002 18:17 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

Hein's boodschappenlijstje voor vandaag:

- 2 doden in Putten na explosie silo's
- 22 doden in Afrika (vliegtuig op woonwijk)


Vomitory
ridders stinken
Usericon van Vomitory
Posted 05-07-2002 11:32 by Vomitory Profiel van Vomitory

LOS ANGELES/AMSTERDAM - Op de internationale luchthaven van Los Angeles heeft zich donderdag een bloedige schietpartij voorgedaan in een van de negen terminals. Daardoor zijn volgens de politie zeker drie doden en drie gewonden gevallen.

Het incident had plaats bij de balie van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El-Al. Een blanke man kwam naar de balie en opende het vuur. Hij zou ook omstanders hebben gestoken met een mes.

Volgens de Amerikaanse televisiezender CNN heeft een veiligheidsbeambte van de luchthaven de schutter gedood. Verder kwamen een 46-jarige inwoner van Los Angeles en een vrouw om door kogels. In totaal zou er acht tot tien keer zijn geschoten.

Volgens een ooggetuige was de aanvaller een blanke man met een paardenstaart. Hij zou steeds hebben geroepen: "Hardy heeft mijn baan gejat!"


Zieke zieke wereld


Pritt kills the Brazilian glue-scene


daVid
Usericon van daVid
Posted 05-07-2002 11:37 by daVid Profiel van daVid

Laat ik dan ook maar hier mijn bijdrage leveren. Het is niet echt een leuke, maar ja, dood = dood toch?


NANCY - Een ongeluk op de Franse snelweg A31 heeft donderdagavond laat een Nederlandse man en zijn zoon het leven gekost. De echtgenote en een ander kind zijn zwaargewond opgenomen in een ziekenhuis. Bij het ongeluk was behalve de auto van de Nederlanders een Italiaanse vrachtwagen betrokken, zo deelde de politie vrijdag mee.

Uit het voorlopig onderzoek leidt de politie af dat de Nederlander op de A31 ter hoogte van Toul de macht over het stuur van zijn auto heeft verloren. Daarna botste de wagen tegen een Italiaanse vrachtwagencombinatie om vervolgens in een greppel te belanden. De vrachtwagen sloeg om en kwam op het wrak van de auto terecht.



aerodis
Usericon van aerodis
Posted 05-07-2002 11:38 by aerodis Profiel van aerodis

leuke eerste post


daVid
Usericon van daVid
Posted 05-07-2002 11:39 by daVid Profiel van daVid

En nog 1.

LOS ANGELES - Een klein vliegtuig is donderdag neergestort op een menigte bij een pretpark ten oosten van Los Angeles. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN zijn er een dode en tien gewonden. Twee kinderen zouden hartproblemen hebben gekregen.

Het ongeval gebeurde in de plaats San Dimas. Het vliegtuigje kwam terecht op een picknickweide. Daar was het extra druk wegens de viering van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag.


daVid
Usericon van daVid
Posted 05-07-2002 11:40 by daVid Profiel van daVid

Vond je de tweede ook leuk?

daVid


Asherah
Usericon van Asherah
Posted 05-07-2002 11:42 by Asherah Profiel van Asherah

quote:
Op 5 juli 2002 11:40 schreef daVid het volgende:
Vond je de tweede ook leuk?

daVid


De derde dan weer al iets minder

[Dit bericht is gewijzigd door Asherah op 05-07-2002 11:43]


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 07-07-2002 16:28 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

FOKZINE MELDT WEER EEN BOEL DODEN:

Trein overrijdt drie Duitse jongeren

Gepost door Jeroen (we_are_borg) - zondag 7 juli 2002 @ 16:00 - Bron: NOS Nieuws
In Fellbach, vlakbij Stuttgart, zijn drie Duitse jongeren afgelopen nacht om het leven gekomen. Vermoed wordt dat de jongeren via het spoor op weg waren naar huis toen een lege trein hen aanreed. Een andere persoon die bij het groepje liep kon nog net optijd wegspringen.


Man (55) gedood in cafe in Doetinchem

Gepost door Jeroen (we_are_borg) - zondag 7 juli 2002 @ 14:55 - Bron: de Volkskrant
In Doetinchem is een zondagochtend een man op gewelddadige wijze om het leven gekomen. Dat gebeurde in een cafe in zijn woonplaats. Eén man is gearresteerd door de politie, deze wordt verdacht van de misdaad.
Rond half vijf trof de politie de dode man aan in het cafe. Enkele getuigen zijn meegenomen voor verhoor. Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk


Lijk aangetroffen in park Amstelveen

Gepost door Jeroen (we_are_borg) - zondag 7 juli 2002 @ 14:45 - Bron: de Volkskrant
In het Amstelveense J. P. Thijssepark heeft de politie een lijk aangetroffen. Het slachtoffer is een 47-jarige Amsterdamse vrouw die vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat heeft een woordvoerder van de politie zondag bekendgemaakt.
Er kon nog niet gezegd worden of de vrouw als vermist is op gegeven. Ook over hoe de vrouw om het leven is gebracht zijn geen mededelingen gedaan.


Overstromingen in Manilla

Gepost door Jeroen (we_are_borg) - zondag 7 juli 2002 @ 13:20 - Bron: Gazet van Antwerpen
In de Filipijnse hoofdstad Manilla zijn tien mensen omgekomen door overstromingen en aardverschuivingen. De drie slachtoffers waren toeristen uit Zuid-Korea. De overstromingen zijn het gevolg van de moessonregens.
De motorboot, waarin de 3 Zuid-Koreanen zaten sloeg om. Twee andere landgenoten in de boot worden nog steeds vermist. Door aardverschuivingen en verdrinking zijn zeven andere mensen om het leven gekomen. Meer dan 3.000 mensen hebben hun woningen al moeten verlaten.


Moeder en kind gedood door Israëlische soldaten

Gepost door Jeroen (we_are_borg) - zaterdag 6 juli 2002 @ 20:40 - Bron: Gazet van Antwerpen
In de Gaza zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mensen gedood door Israëlische soldaten. Onder de slachtoffers bevond zich een 2-jarig meisje. Het kind zat met haar moeder in een taxi toen deze getroffen werd door een granaat. Het incident deed zich voor in de buurt van de joodse kolonie Nezarim.
Enkele uren eerder is een 45-jarige Palestijn in zijn woning doodgeschoten. Dit gebeurde in een voorstad van Khan Yunes. Israëlische soldaten openden het vuur op een rij woningen en doodden zo de 45-jarige Palestijn. Het Israëlisch leger zegt van een dergelijk incident niet op de hoogte te zijn.


Vice-president Afghanistan vermoord

Gepost door Mark (Wanco) - zaterdag 6 juli 2002 @ 20:19 - Bron: Teletekst
Vele FOK!kers hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:
Zaterdag is de vice-president van Afghanistan, Hadji Abdul Qadir vermoord. Het voorval vond plaats in Kabul, vlakbij zijn kantoor. Dit is bekend gemaakt door minister van Binnenlandse zaken, Taj Mohammed Wardak.
Qadir was een van de drie vice-presidenten van Afghanistan. Hij was een Pathaan, wat de grootste bevolkingsgroep is in Afghanistan, en lid van de Noordelijke Alliantie. De Noordelijke Alliantie is verantwoordelijk voor het verjagen van de Taliban vorig jaar.
De daders van de moordaanslag hebben zich uit de voeten gemaakt met een taxi. Het motief van de daders is onbekend.


Brit sterft na aanval meeuwen

Gepost door Jeroen (we_are_borg) - zaterdag 6 juli 2002 @ 20:10 - Bron: Gazet van Antwerpen
psv had ons via de newssubmit het volgende te melden:
Een 80-jarige Brit is aan een hartaanval overleden nadat een vlucht meeuwen in sneltempo op hem afvloog. Vermoedelijk heeft hij een meeuwennest geraakt toen hij het dak van zijn huis, aan het schoonmaken was. Enkele meeuwen werden opgeschrikt en reageerden bijzonder agressief door op te man in te vliegen.
Precies zoals de scène in 'The Birds' van Alfred Hitchcock", beweerden enkele ooggetuigen. Volgens een buurman, hielden de vogels niet op met de neus te pikken van het slachtoffer. Enkele ogenblikken later overleed de man aan een hartaanval. Buurtbewoners konden geen hulp meer bieden aan de man.
Vrijdag heeft de burgemeester gezegd dat Bennlech al geruime tijd wordt geplaagd door agressieve meeuwen. "Tijdens een joggingpartijtje ben ik ook eens aangevallen door de vogels. Ik denk dat het nu zelfs erger is omdat ze hun kleintjes moeten beschermen", vertelde de burgemeester.


In Pakistan heeft een menigte een 40-jarige man gestenigd,

nadat de gebedsleider van de plaatselijke moskee hem van godslastering had beschuldigd. Het incident vond plaats in het dorp Barnala in de Punjab. De Pakistaanse politie heeft geen arrestaties verricht, zij ziet de steniging als een ,,toevallig incident''.
De gestenigde man werd in 1994 gevangengezet omdat hij de koran zou hebben ontwijd. In 1997 werd hij op borgtocht vrijgelaten.
Kort voor de steniging ging hij naar zijn dorp terug voor een bezoek aan familieleden en raakte daar in discussie met enkele dorpsbewoners. De gebedsleider in de moskee kreeg daar lucht van, riep een bijeenkomst van de dorpsraad bijeen en zweepte vanaf de moskee de bevolking op man te doden


MischiefMira
Sick, sick, sick...
Usericon van MischiefMira
Posted 08-07-2002 22:23 by MischiefMira Profiel van MischiefMira

Als je zo gaat doen kunnen we net zo goed de krant gaan lezen.
Was dit niet een topic voor "bekende" doden?

[Dit bericht is gewijzigd door MischiefMira op 08-07-2002 22:24]


Bla


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 08-07-2002 22:51 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

mijn bekende goudvis is dood vandaag, misschien gister al


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 08-07-2002 22:52 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 8 juli 2002 22:51 schreef ghoulliette het volgende:
mijn bekende goudvis is dood vandaag, misschien gister al


heb je ook een onbekende?

sorry, kon het niet laten, maar gecondoleerd. een gestorven huisdier is nooit leuk


Oud Vuil.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-07-2002 22:57 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 8 juli 2002 22:51 schreef ghoulliette het volgende:
mijn bekende goudvis is dood vandaag, misschien gister al


zonde, gecondoleerd. je heb hem toch wel goed verzorgd achtergelaten toen je naar graspop ging???


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 08-07-2002 22:57 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 8 juli 2002 22:52 schreef webblaster wim het volgende:
heb je ook een onbekende?

sorry, kon het niet laten, maar gecondoleerd. een gestorven huisdier is nooit leuk


ach het was maar een goudvis, zijn er nu 2 van de vier dood. stomme beesten zijn het


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-07-2002 23:06 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 8 juli 2002 22:57 schreef ghoulliette het volgende:
ach het was maar een goudvis, zijn er nu 2 van de vier dood. stomme beesten zijn het


hmmmmmm

ik denk er anders over maar goed.


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 08-07-2002 23:07 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 8 juli 2002 22:57 schreef attila_de_hun het volgende:
zonde, gecondoleerd. je heb hem toch wel goed verzorgd achtergelaten toen je naar graspop ging???

het zijn de huisgoudvissen, denk niet dat mijn huisgnoten ze erg goed verzorgd hebben, maar daisy was van een eerder bewoner (van daisy) dus misschien is ie wel gewoon van ouderdom dood


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 08-07-2002 23:13 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 8 juli 2002 23:07 schreef ghoulliette het volgende:
het zijn de huisgoudvissen,


ja die in het wild, daar moet je mee oppassen

sorry

[Dit bericht is gewijzigd door webblaster wim op 08-07-2002 23:14]


Oud Vuil.


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 08-07-2002 23:23 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 8 juli 2002 23:13 schreef webblaster wim het volgende:
ja die in het wild, daar moet je mee oppassen

sorry


ach ja bedoelde dus dat ze niet perse van mij zijn, achja lekker belangrijk zijn nu toch dood.
maarre is er niet een beroemdheid dood ofzo?


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 08-07-2002 23:52 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

quote:
Op 8 juli 2002 22:23 schreef MischiefMira het volgende:
Als je zo gaat doen kunnen we net zo goed de krant gaan lezen.
Was dit niet een topic voor "bekende" doden?


Valt wel mee hooor.. ik geef toe dat zo'n nieuwslijstje wat flauw is, maar er zaten wel enkele bizarre bij, bijv. die gast in Engeland die door meeuwen is doodgepikt (hartaanval) 'a la Hitchcocks The Birds ..

Maareh .. volgens mij zijn alle doden toegestaan..

Maar misschien heb ik het mis, moet je maar aan diegene vragen die het topic bedacht/gestart heeft (zie eerste post) ..



Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 09-07-2002 13:15 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht



Heosphoros
Usericon van Heosphoros
Posted 09-07-2002 13:18 by Heosphoros Profiel van Heosphoros

quote:
Op 9 juli 2002 13:15 schreef Dwaallicht het volgende:
Planeet aarde

http://www.observer.co.uk/international/story/0,6903,750783,00.html


A study by the World Wildlife Fund (WWF),

Hehe wie zijn de leden die mee doen aan die studie ?

Dr the rock
Prof Kain




Geef het door, rechts gaat voor! (Politieke wijze)


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-07-2002 13:20 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

'A study by the WWF' niet echt objectief dus, met name Amerikanen hebben er een handje in onderzoeken een conlusie te geven die zij graag willen.

Elke maand is er wel zo'n onderzoek, en elke keer is het weer anders.


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 09-07-2002 13:21 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

mmmja, wat wil je dan?


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-07-2002 13:24 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Dat het slecht gaat met de aarde, dara hoef ik geen studie naar te doen.
Laat het maar lekker onverwachts komen.

De mens heeft het toch al verzaakt
Zoals een Opperhoofd van één of andere indianenstam zei, hij zei het iets anders, maar ik heb geen zin de eacte quote op te zoeken.
Waarom vervuild de blanke man het bed waarin hij slaapt?


Azagthoth
One RG2550EX in the pocket!
Usericon van Azagthoth
Posted 09-07-2002 13:27 by Azagthoth Profiel van Azagthothhttp://www.playsomeguitar.com

.

[Dit bericht is gewijzigd door Azagthoth op 05-08-2002 12:47]



Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen