IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zinning, onzinnig, heerschend en droevig nieuws. Deel VII Vorige pagina | Volgende pagina
Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 28-12-2004 22:37 by Iskariot Profiel van Iskariot

Lijk jonge man gevonden bij Amsterdams kerkhof

Uitgegeven: 28 december 2004 22:31
AMSTERDAM - In de omgeving van begraafplaats Westgaarde in Amsterdam is dinsdagavond tussen acht en half negen het stoffelijk overschot aangetroffen van een 19-jarige man. Volgens een politiewoordvoerder gaat het vermoedelijk om de vermiste Kevin Watchman uit Amsterdam, die sinds 21 december wordt vermist.

Onder welke omstandigheden zijn lichaam is aangetroffen, kon de zegsman nog niet zeggen.

Watchman verliet een week geleden na een woordenwisseling zijn ouderlijk huis. Volgens de politie verkeerde hij vermoedelijk in psychische nood.


Hehe, toen ik de titel las dacht ik, ze hebben daar vast Belgische rechercheurs aangenomen


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 28-12-2004 22:45 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

Er komt wellicht een webcam te hangen op de tippelzone aan de Keileweg in Rotterdam. Dan is via internet te zien wie daar rondrijden.

Wethouder Van den Anker van Volksgezondheid en veiligheid wil verschillende mogelijkheden om het de bezoekers van de tippelzone lastig te maken onderzoeken en denkt daarbij nadrukkelijk aan zo'n webcam.

In het Rotterdamse stadhuis werd maandagochtend het eerste huurcontract ondertekend, voor een internaat voor ongeveer 17 tippelaarsters van de Keileweg. De bedoeling is dat alle 170 geregistreerde verslaafde prostituees in zo'n 10 speciale huizen komen te wonen, waar ze begeleiding krijgen op gebied van werk, wonen en gezondheid. Eind volgend jaar zal dan de tippelzone sluiten. Tippelen is dan in heel Rotterdam strafbaar.

http://www.radiorijnmond.nl/index.html?pid=4&item=25413


Leuk voor als je daar woont, bekenden kijken.


Oud Vuil.


Rasputin
Baard
Usericon van Rasputin
Posted 28-12-2004 23:05 by Rasputin Profiel van Rasputinhttp://www.cu2.nl/barsebert

quote:
Op 28 december 2004 22:45 schreef webblaster wim het volgende:
Leuk voor als je daar woont, bekenden kijken.


Jep, zodra het zover is zit ik te kijken.


Je voelt de bas in je buik trappen, je voelt de hogen in je muil klappen


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 29-12-2004 12:15 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 28 december 2004 23:05 schreef Rasputin het volgende:
Jep, zodra het zover is zit ik te kijken.


kan je mooi naar Chelman zwaaien


Een kleine snol zit zo vol.


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 29-12-2004 13:05 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

Het wordt met de dag gekker..

PvdA-raadslid dumpt vrouw in Marokko
door Johan van den Dongen en Bart Olmer
AMSTERDAM - PvdA-raadslid Mohammed el Yaakoubi van het Amsterdamse stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer is in opspraak gekomen, omdat hij tijdens de zomervakantie zijn echtgenote - de moeder van hun twee zoontjes - zou hebben gedumpt in Marokko.






De vrouw, Habiba el Yousfi (27), wist tweeënhalve maand na het incident naar Nederland terug te keren en stapte naar de politie in Amsterdam. Volgens de officiële aangifte heeft El Yaakoubi in Marokko haar paspoort en verblijfsvergunning gestolen om haar terugkeer naar Nederland onmogelijk te maken. De Amsterdamse rechtbank stelde de vrouw onlangs op alle punten in het gelijk. El Yaakoubi moet haar identiteitspapieren teruggeven, evenals hun zoontjes Yassine en Rachid en de woning. El Yaakoubi moet ook per maand 1000 euro alimentatie betalen. In een noodkreet op internet schrijft Habiba dat haar man - behalve PvdA-raadslid ook ING-projectleider en informatieanalist - haar na een huwelijk van negen jaar als oud vuil achterliet in Marokko. Het gezin was daar afgelopen zomer op vakantie. " Toen ik ontdekte dat mijn kinderen weg waren, heb ik overal gezocht", aldus de verlaten vrouw.

Terug in Amsterdam startte de PvdA-penningmeester bij de rechtbank een echtscheidingsprocedure. Het raadslid stelde dat hij niet wist waar zijn echtgenote verbleef. In krantenadvertenties riepen de rechtbank en een deurwaarderskantoor de 'spoorloze' Habiba op zich te melden.

Habiba vroeg in Marokko nieuwe papieren aan en volgde haar gezin naar Nederland. Juist op tijd verscheen ze bij de rechtszaak in Amsterdam. De man verklaarde dat zijn vrouw 'geen goede invloed' had op de kinderen. De rechtbank oordeelde echter dat hij Habiba de kinderen, de woning en alimentatie moet geven. El Yaakoubi negeert de rechtbankuitspraak echter. Volgens hem verkondigt zijn vrouw 'leugens'. Meer commentaar wil hij niet geven. De PvdA-fractie steunt het raadslid. Fractievoorzitter Wouter van der Wulp: "Het is volstrekt logisch dat de PvdA er faliekant tegen is dat vrouwen in Marokko worden gedumpt, maar in dit geval is mij daarvan niets gebleken. Ik heb de kwestie besproken met El Yaakoubi en die beweert dat het moddergooien is in een privé-kwestie." Op een schuiladres legt Habiba uit waarom ze op internet haar noodkreet heeft geslaakt. "Ons huwelijk werd slecht na de geboorte van onze zoons. Ik mocht niet buiten komen en zelfs niet opendoen. Mijn man was boos toen ik stiekem Nederlands ging leren."

Hoewel de rechter haar alle rechten toekent, heeft Habiba op dit moment niets meer. Zonder kinderen, alimentatie en uitkering, in geleende kleren en onverzekerd zit ze ondergedoken.

Het raadslid sleept Habiba vandaag voor de rechter. In kort geding eist hij dat ze een eigen woning zoekt.


Een kleine snol zit zo vol.


bazzio
opa lives!
Usericon van bazzio
Posted 29-12-2004 13:09 by bazzio Profiel van bazzio

Is dat die 020 gozer die na de moord op Theo van Gogh iedere keer op t.v. was?


Bazzio Attacks!!!


filosofem
Usericon van filosofem
Posted 29-12-2004 13:13 by filosofem Profiel van filosofem

Nee.


BARABAS
CONTRACOINTELPRO
Usericon van BARABAS
Posted 29-12-2004 13:18 by BARABAS Profiel van BARABAS

AMSTERDAM - Men2B is niet alleen de naam van een populaire jongensband, maar ook een erfelijke vorm van kanker. Dat stelt KWF Kankerbestrijding dinsdag.

De organisatie noemt het een ,,zeer ongelukkig toeval'' dat de jongensgroep van het Popstars/The Rivals zo is genoemd, al kan de zegsvrouw ,,zich voorstellen dat de bandleden daaraan geen moment gedacht hebben''.

Men2B is de afkorting voor Multiple Endocriene Neoplasie, type 2B. Dit is een erfelijke vorm van kanker, die zich openbaart in klieren die hormonen produceren, zoals de bijnieren, de alvleesklier en de schildklier. In Nederland zijn ongeveer 35 families erfelijk belast met deze ziekte.

Dierbaren verloren

,,Mensen voelen zich toch aangesproken en gekwetst als zij aan de ziekte lijden of dierbaren aan de ziekte hebben verloren'', weet KWF. Op de site www.artiestennieuws.nl is een reactie geplaatst van een anonieme kankerpatiënt die zich ergert aan de naam. ,,Ik vind het werkelijk diep treurig dat de naam van een ziekte als bandnaam wordt gebruikt.''

De schrijver lijdt zelfs aan Men2A, de zusterziekte van Men2B. ,,Velen met mij hebben mensen aan deze ziekte verloren. Ik snap het echt niet: er wordt zoveel geld besteed aan promotie en marketing, maar het verzinnen van een goede bandnaam lijkt niet mogelijk.''

[Dit bericht is gewijzigd door BARABAS op 29-12-2004 13:18]


Lijst van het spoor 1. "Afvlakken van emoties" Markeerde het begin van een grote stilistische verandering voor de Dood. De werkelijke geluid van het album is veel meer technisch volleerd en progressiever dan eerdere inspanningen van de Dood.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 29-12-2004 14:28 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 29-12-2004 15:20 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

Toch wel mongolen bij rtl4.
Als ik een bandnaam verzin is het eerste wat ik doe het even in een paar zoekmachines intikken om te kijken wat er dan tevoorschijn komt..

nb, bij skinpeeler kom je op huidprodukten uit.

[Dit bericht is gewijzigd door SkinPeeleR op 29-12-2004 15:23]


Een kleine snol zit zo vol.


panzergod
Usericon van panzergod
Posted 30-12-2004 9:37 by panzergod Profiel van panzergod

Amerikaanse vrouw baart eigen kleinkinderen
WASHINGTON - Een Amerikaanse vrouw heeft woensdag drie eigen kleinkinderen op de wereld gezet. Ze baarde de drieling voor haar dochter, die om medische redenen zelf niet in staat is kinderen te krijgen. Dat meldden Amerikaanse media woensdag.

Artsen hadden in mei drie bevruchte eitjes van de dochter bij de 55-jarige Tina Cade geïmplanteerd. De drieling was uitgerekend voor februari, maar moest met een keizerssnede eerder worden gehaald. De grootmoeder en de baby's maken het naar omstandigheden goed.


Spirit In Black
Usericon van Spirit In Black
Posted 30-12-2004 16:41 by Spirit In Black Profiel van Spirit In Black

quote:
'VS gierig met noodhulp'

Uitgegeven: 30 december 2004 16:32

NEW YORK - De Verenigde Staten zijn gierig met noodhulp aan de landen die op tweede kerstdag werden getroffen door de gevolgen van de zeebeving bij de Indonesische kust. Dat schreef de toonaangevende krant The New York Times donderdag in zijn redactioneel commentaar.

De VS hadden aanvankelijk een bedrag van 15 miljoen dollar toegezegd. Volgens The New York Times is dat minder dan de helft van wat de Republikeinen uit denken te gaan geven aan de inauguratie van president George Bush, als die in januari aan zijn tweede termijn begint.


Onder druk van de Verenigde Naties heeft de president het hulpbedrag inmiddels opgeschroefd tot 35 miljoen dollar. Prijzenswaardig, vindt The New York Times, maar nog altijd een armzalige druppel op de gloeiende plaat. De schade in Zuid-Azië, waar enkele van de armste landen ter wereld zijn getroffen, loopt in de miljarden, betoogt de krant.

Volgens een peiling denken de meeste Amerikanen dat hun land 24 procent van zijn budget uitgeeft aan ontwikkelingshulp. In werkelijkheid is dat minder dan een kwart procent, aldus The New York Times.




quote:
EU geeft 300 miljoen aan Azië

Uitgegeven: 31 december 2004 14:39
Laatst gewijzigd: 31 december 2004 14:41

AMSTERDAM - De Europese Unie heeft een bedrag van 300 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de landen die zijn geraakt door de ramp in Azië. Het bedrag komt uit een begroting die bestaat uit 100 miljard euro. Dit bedrag heeft de EU beschikbaar voor hulp bij rampen. Dat geld wordt besteed aan tenten, drinkwater, mobiele ziekenhuizen, medicijnen en lijkzakken.

De EU heeft al 33 miljoen euro hulpgeld naar de door de tsunami's getroffen gebieden gestuurd. EU-commissaris voor Ontwikkelingssamenwerking Louis Michel heeft toegezegd te pleiten voor een donorconferentie tijdens een speciale bijeenkomst op 6 januari in Jakarta, de hoofdstad van Indonesië.

Michel zal dan tevens de kustplaatsen in Sri Lanka en Indonesië bezoeken. De Europese ministers van Ontwikkelingssamenwerking houden daarna op 7 januari een spoedbijeenkomst over de situatie in het gebied.


zo kan het dus ook


[Dit bericht is gewijzigd door Spirit In Black op 31-12-2004 16:15]


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 31-12-2004 15:47 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

Ashley Blue Plans All-Girl Bukkake

CANOGA PARK, Calif. -
2004 AVN Female Performer of the Year Ashley Blue is about to shoot her first bukkake and she’s looking for a few good women to help her, not as the recipients of vast quantities of ejaculatory fluids, but as the providers thereof.

The JM Productions contract performer is seeking 40 women to squirt on her face to participate in what she describes as the first ever all-girl bukkake.

Bukkakes traditionally involves a woman who allows multiple men to ejaculate on her face.

“If you’re going to be a JM Productions girl, you have to do a bukkake,” Blue told AVN.com, “and this is the only way I wanted to do it. Instead of 80 homeless motherfuckers getting off the bus and jacking off on me, I’d rather have 40 hot porn girls squirt away.”

Participants in the all-girl bukkake will then squirt for a second time on Missy Monroe

Blue invites porn newbies and established stars to participate in the bukkake and offers to instruct women how to squirt if they do not already know how to do so.

The production will be shot on December 15. Women interested in participating should call the All-Girl Bukkake Hotline at 818-316-5665.

http://www.avn.com/index.php?Primary_Navigation=Articles&Action=Print_Article&Content_ID=208037

Het gaat wel erg ver, die emancipatie.



Oud Vuil.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 31-12-2004 16:35 by Iskariot Profiel van Iskariot

quote:
Op 31 december 2004 15:47 schreef webblaster wim het volgende:
...Female Performer...



Hehe, zo zou je het ook kunnen noemen ja


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 31-12-2004 16:43 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

http://www.nos.nl/nieuws/artikelen/2004/12/30/nasaaardedraaitnuietssneller.html

NASA: aarde draait nu iets sneller

De zeebeving die Azië heeft getroffen, heeft grotere gevolgen dan voorzien. Amerikaanse wetenschappers zeggen dat de aarde een fractie sneller is gaan draaien. Hierdoor wiebelde onze planeet om zijn as, wordt gemeld.

Volgens NASA-wtenschappers is de aarde door een verplaatsing van massa naar het centrum van de planeet drie microseconden sneller om zijn as is gaan draaien. Dat is een miljoenste van een seconde. Ook is de as waar de aarde om draait, verschoven met ongeveer 2,5 centimeter.

Compacter
Volgens de wetenschappers komt is bij de beving een enorme tectonische aardschol onder een andere geschoven. Daardoor werd de aardbol iets compacter, en dat zorgde ervoor dat de aarde gaat sneller is gaan draaien.

De onderzoekers verwachten dat de veranderingen zo klein zijn dat ze niet waarneembaar zijn met satellieten, maar ze sluiten het niet uit.

De versnelling kan wel invloed op de tijd hebben. Als de aarde sneller draait, gaat de tijd ook sneller. Om het verschil goed te maken zou aan het einde van het jaar een soort schrikkelseconde moeten worden ingevoerd.



Hatsjikidee!


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 31-12-2004 16:47 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 31 december 2004 16:43 schreef Unholy Mary het volgende:
Om het verschil goed te maken zou aan het einde van het jaar een soort schrikkelseconde moeten worden ingevoerd.




Gewoon 4 seconden van de schrikkeldag aftrekken...

Nee, maarre, dat is minder nieuws. Brrr.


Oud Vuil.


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 31-12-2004 16:56 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

quote:
Op 31 december 2004 16:47 schreef webblaster wim het volgende:
Gewoon 4 seconden van de schrikkeldag aftrekken...

Nee, maarre, dat is minder nieuws. Brrr.


Er schijnt ook zo'n resonantie te zijn (de Schuman-resonantie ofzoiets) die al jaren en jaren hetzelfde is geweest en gebruikt wordt om allerlei dingen te bepalen, juist omdat die altijd gelijk was (ergens rond de 7), maar in de afgelopen jaren is die dus ook al sneller gaan lopen (van 7 naar 12)...

[Dit bericht is gewijzigd door Unholy Mary op 31-12-2004 20:26]


Hatsjikidee!


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 31-12-2004 17:33 by Iskariot Profiel van Iskariot

quote:
Op 31 december 2004 16:43 schreef Unholy Mary het volgende:
http://www.nos.nl/nieuws/artikelen/2004/12/30/nasaaardedraaitnuietssneller.html

NASA: aarde draait nu iets sneller

De zeebeving die Azië heeft getroffen, heeft grotere gevolgen dan voorzien. Amerikaanse wetenschappers zeggen dat de aarde een fractie sneller is gaan draaien. Hierdoor wiebelde onze planeet om zijn as, wordt gemeld.

Volgens NASA-wtenschappers is de aarde door een verplaatsing van massa naar het centrum van de planeet drie microseconden sneller om zijn as is gaan draaien. Dat is een miljoenste van een seconde. Ook is de as waar de aarde om draait, verschoven met ongeveer 2,5 centimeter.

Compacter
Volgens de wetenschappers komt is bij de beving een enorme tectonische aardschol onder een andere geschoven. Daardoor werd de aardbol iets compacter, en dat zorgde ervoor dat de aarde gaat sneller is gaan draaien.

De onderzoekers verwachten dat de veranderingen zo klein zijn dat ze niet waarneembaar zijn met satellieten, maar ze sluiten het niet uit.

De versnelling kan wel invloed op de tijd hebben. Als de aarde sneller draait, gaat de tijd ook sneller. Om het verschil goed te maken zou aan het einde van het jaar een soort schrikkelseconde moeten worden ingevoerd.



Is weer minder slaap


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 01-01-2005 2:35 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

vaag
hoe komt een polen verschuiving tot stand trouwens?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 01-01-2005 11:24 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

quote:
Op 1 januari 2005 2:35 schreef ElitE het volgende:
vaag
hoe komt een polen verschuiving tot stand trouwens?


In 3.000 nog wat jaar? Staat vast wel ergens op internet. Linkjes:

http://www.gvnr.com/74/3.htm

http://www.unexplainable.net/artman/publish/article_539.shtml

[Dit bericht is gewijzigd door Unholy Mary op 01-01-2005 11:31]


Hatsjikidee!


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 01-01-2005 15:07 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 1 januari 2005 2:35 schreef ElitE het volgende:
vaag
hoe komt een polen verschuiving tot stand trouwens?


Simpel, met een bulldozer richting gat schuiven, zand erover en klaar.. Vraag maar aan chelman


Een kleine snol zit zo vol.


Fleshcrawler
Straight Towards Extinction
Usericon van Fleshcrawler
Posted 01-01-2005 15:52 by Fleshcrawler Profiel van Fleshcrawlerhttp://www.flikkereeneindop.nl

In Huissen bij Arnhem dacht iemand ff slim te zijn door zelf 'vuurwerk' te maken van chemicalien in een radiobox en dit aan te steken. Wat er daarna gebeurd is snappen de meesten denk ik wel


There are those who suffer and those who bleed them dry and there are always those who just stand by.


elessar
sienimyrkytys
Usericon van elessar
Posted 03-01-2005 16:39 by elessar Profiel van elessarhttp://www.last.fm/user/ouwetaart/




helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 03-01-2005 16:40 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 1 januari 2005 15:52 schreef Fleshcrawler het volgende:
In Huissen bij Arnhem dacht iemand ff slim te zijn door zelf 'vuurwerk' te maken van chemicalien in een radiobox en dit aan te steken. Wat er daarna gebeurd is snappen de meesten denk ik wel
De politie kwam langs om te zeggen dat ie dat niet meer mag doen?


I'm not being rude. You're just insignificant.


windkracht10
Iced Nerd
Usericon van windkracht10
Posted 03-01-2005 16:41 by windkracht10 Profiel van windkracht10

hollanders en vuurwerk


mvg wk10


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen