IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zinning, onzinnig, heerschend en droevig nieuws. Deel VII Vorige pagina | Volgende pagina
Snaack
Usericon van Snaack
Posted 07-01-2005 11:07 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
'Zeebeving is straf van Allah / God'

Volgens een vooraanstaand moslimleider uit Riyadh in Saoedi-Arabië, sjeik Al-Fawzan, is de zeebeving in de Indische Oceaan - die tot nu toe aan zeker 165.000 mensen het leven heeft gekost - een straf van Allah omdat de getroffen gebieden onder meer toestaan dat homo's hun ''perverse gedragingen'' daar praktiseren. ''Deze grote tragedies en collectieve straffen die hele dorpen, steden en zelfs hele provincies treffen, zijn de wil van Allah. Iedereen weet dat de getroffen gebieden, die helaas te vinden zijn in Islamitische en andere Aziatische landen, vooral rond de kerstdagen worden overstroomd door seksueel perverse toeristen, met name door homoseksuelen'', aldus de moslimleider.

Het is volgens de sjeik geen toeval dat de ramp zich voltrok in een periode rond kerst op het moment dat ''ontuchtplegers en lieden uit de hele wereld die corrupt zijn naar deze stranden komen voor hun seksuele perverse handelingen.'' Al-Fawzan zegt verder dat in de getroffen gebieden ''voorlopig alleen het gekrijs van kraaien te horen zijn. Een teken voor alle moslims om Allah te gehoorzamen.''

Al-Fawzan is lid van het hoogste college van moslimgeestelijken in Saudi-Arabië. Hij is als hoogleraar verbonden aan de Al-Imam Universiteit. Zijn religieuze boeken worden gebruikt door 5 miljoen studenten over heel de wereld tot in Europa en de Verenigde Staten.

Dominee
In Thailand zei een dominee uit Bangkok eveneens dat de tsunami een straf van God is. ''God stuurde welbewust de watervloed naar Indonesië, Sri Lanka en Thailand. Het gaat erom dat we Zijn hand opmerken en de betekenis gaan begrijpen'', aldus ds. Saengkong.

Veel christenen in Thailand zouden er overigens van overtuigd zijn dat dat de Heer met de zeebeving enerzijds zijn toorn over de zonden heeft willen tonen en tegelijk de volken in Zuidoost-Azië en in de wereld heeft willen opwekken tot bekering.


quote:

„De Heere stuurde welbewust de watervloed”

De catastrofale gebeurtenissen in Zuidoost-Azië zijn geen toeval. Dat is de vaste overtuiging van veel protestanten in de getroffen landen. De Thaise ds. Saengkong uit Bangkok: „God stuurde welbewust de
watervloed naar Indonesië, Sri Lanka en
ons land. Het gaat erom dat we Zijn hand
opmerken en de betekenis gaan
begrijpen.”

Volledig artikel: Reformatorisch Dagblad




*zucht*


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 07-01-2005 11:51 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

We moeten gewoon allemaal dood, dat is de strekking. Tjee...dat is ook wat er uiteindelijk met iedereen gebeurt. Zou het voorbestemd zijn?



@ Snaack: het Reformatorisch Dagblad???

[Dit bericht is gewijzigd door Unholy Mary op 07-01-2005 11:52]


Hatsjikidee!


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 07-01-2005 12:50 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

quote:

Schnappi hat sich die Nr.1 geschnappt!

Schnappi hat es geschafft! Das kleine Krokodil ist bis auf Platz 1 der deutschen Singlecharts geklettert und hat damit Nu Pagadi, Sarah Connor und Konsorten auf Ihre Plätze verwiesen! Was sich in letzter Zeit in Foren und Zeitschriften aller Art ankündigte, ist jetzt bestätigt: Schnappi ist einfach der Größte!
Herzlichen Glückwunsch, Schnappi!


bron


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


Audiophile
ZM Dominee
Usericon van Audiophile
Posted 07-01-2005 12:52 by Audiophile Profiel van Audiophilehttp://www.last.fm/user/AudiophileXL

quote:
Op 7 januari 2005 11:07 schreef Snaack het volgende:
*zucht*

Altijd grappig dat die zondaars vlakbij een breuklijn in de aardkorst gaan wonen.



helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 07-01-2005 17:16 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 4 januari 2005 13:59 schreef Jenje het volgende:
Nee, het is een stap naar het meer gezag geven van de politie.
14-jarig meisje uren vast door id-plicht

De identificatieplicht heeft er, naar nu bekend is geworden, meteen in de nieuwjaarsnacht al voor gezorgd dat een 14-jarig meisje zeveneneenhalf uur in de cel heeft gezeten omdat ze geen legitimatiebewijs bij zich had. Twee andere jongeren van 17 en 19 jaar werden zelfs tien uur vastgehouden.

Toen het meisje uit Veen om 4 uur 's nachts werd aangehouden, was ze net onderweg naar het huis van een vriendin om daar te gaan slapen. Omdat ze geen identiteitskaart bij zich had, werd ze direct met een politiebus naar het politiebureau in Breda vervoerd, waar ze vervolgens zeveneneenhalf uur heeft vastgezeten. De politie belde om 6 uur haar ouders, met de mededeling dat ze hun dochter om 11 uur konden komen ophalen.

Volgens politiewoordvoerder Rienk van Kuik had de ME al de hele nacht grote problemen met een groep terugkerende jongeren in Wijk en Aalburg, waar het meisje werd aangehouden. Daarom werd besloten tot het toepassen van de legitimatieplicht.

Bron: Fok!


I'm not being rude. You're just insignificant.


Orion
Usericon van Orion
Posted 07-01-2005 17:25 by Orion Profiel van Orion

Goh wat een helden zijn het weer


Mezelf tegen friet! en spotten en al ut andere kansloos gedoe weest wel !?


deathgore
[GGM]
Usericon van deathgore
Posted 07-01-2005 17:31 by deathgore Profiel van deathgore

waar blijven me spareribbs


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 07-01-2005 17:35 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Amerikaanse atheïsten "regeren"!!(helaas niet in de praktijk, daar hebben de schoothondjes van streng christelijk Amerika het voor het zeggen)

'Gebed bij beëdiging Bush is ongrondwettig'

Een Amerikaanse atheïst is een rechtszaak begonnen in een uiterste poging om het opzeggen van een gebed tijdens de inwijdingsplechtigheid van de Amerikaanse president George Bush op 20 januari te voorkomen. Volgens Michael Newdow gaat een gebed tijdens de beëdiging tegen de grondwettelijke scheiding tussen kerk en staat in.

De vorige keer dat Bush officieel tot president werd beëdigd, werden er door verschillende predikanten een gebed opgezegd. Bij de komende beëdiging staat er opnieuw een gebed op het programma, wat volgens Newdow dus ongrondwettig is.

Het is niet de eerste keer dat Newdow probeert om het gebed te voorkomen. Vorig jaar legde hij dezelfde klacht voor aan de rechtbank in San Francisco, die de klacht toen afwees omdat Newdow niet kon aantonen wat voor schade het gebed bij hem teweeg had gebracht. De nieuwe rechtszaak zal in het district waarin de hoofdstad Washington ligt plaatsvinden, en staat gepland te beginnen op 15 januari.

Eerder probeerde Newdow ook al de woorden 'onder God' uit de gelofte van trouw die Amerikaanse scholieren dagelijks moeten opzeggen te laten verwijderen. In juni 2004 werd die klacht toen verworpen, omdat Newdow niet gerechtigd was de zaak aan te spannen. Hij had namelijk geen wettelijk gezag over zijn dochtertje, namens wie hij de zaak had aangespannen.


watery black
Usericon van watery black
Posted 09-01-2005 18:52 by watery black Profiel van watery black

"Het Limburgs is géén dialect"
Gepost door Arno (Nolius) - Bron: VRT Teletekst
Gepubliceerd: zondag 9 januari 2005 @ 11:00
Necromancer had ons via de nieuws-submit te melden:

Het Limburgs is een zelfstandige taal. Dat zegt Jean Frins in zijn scriptie. Hij deed als student aan de universiteit van Groningen onderzoek naar de vraag of Limburgs een dialect van het Duits of Nederlands is of niet.

Hij liet 50 personen die tussen Eupen en Aken wonen 114 zinnen in het Limburgs beoordelen. Ze moesten vervolgens aangeven of die zinnen correct geformuleerd waren in het Nederlands of Duits. Hieruit concludeerde Frins dat het Limburgs niet alleen specifieke woorden kent, maar ook syntactische kenmerken die in geen enkele andere taal ter wereld voorkomen.




need i say more?


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-01-2005 18:53 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Dus zwoel Nederland als Duitsland wil ze er niet bij hebben?


Rutan
Deine Mutti
Usericon van Rutan
Posted 09-01-2005 18:53 by Rutan Profiel van Rutanhttp://www.derat.nl

quote:
Op 9 januari 2005 18:52 schreef watery black het volgende:
"Het Limburgs is géén dialect"
Gepost door Arno (Nolius) - Bron: VRT Teletekst
Gepubliceerd: zondag 9 januari 2005 @ 11:00
Necromancer had ons via de nieuws-submit te melden:

Het Limburgs is een zelfstandige taal. Dat zegt Jean Frins in zijn scriptie. Hij deed als student aan de universiteit van Groningen onderzoek naar de vraag of Limburgs een dialect van het Duits of Nederlands is of niet.

Hij liet 50 personen die tussen Eupen en Aken wonen 114 zinnen in het Limburgs beoordelen. Ze moesten vervolgens aangeven of die zinnen correct geformuleerd waren in het Nederlands of Duits. Hieruit concludeerde Frins dat het Limburgs niet alleen specifieke woorden kent, maar ook syntactische kenmerken die in geen enkele andere taal ter wereld voorkomen.




need i say more?

Mooi, meteen afsteken dat landje en aan duitsland of belgie geven!


What do you mean I ain't kind? Just not your kind...[Swedish StairSkiing Team]


she_devil
too true to be true
Usericon van she_devil
Posted 09-01-2005 18:53 by she_devil Profiel van she_devilhttp://shedevil.wiebel.nl

quote:
Op 9 januari 2005 18:52 schreef watery black het volgende:
"Het Limburgs is géén dialect"
Gepost door Arno (Nolius) - Bron: VRT Teletekst
Gepubliceerd: zondag 9 januari 2005 @ 11:00
Necromancer had ons via de nieuws-submit te melden:

Het Limburgs is een zelfstandige taal. Dat zegt Jean Frins in zijn scriptie. Hij deed als student aan de universiteit van Groningen onderzoek naar de vraag of Limburgs een dialect van het Duits of Nederlands is of niet.

Hij liet 50 personen die tussen Eupen en Aken wonen 114 zinnen in het Limburgs beoordelen. Ze moesten vervolgens aangeven of die zinnen correct geformuleerd waren in het Nederlands of Duits. Hieruit concludeerde Frins dat het Limburgs niet alleen specifieke woorden kent, maar ook syntactische kenmerken die in geen enkele andere taal ter wereld voorkomen.




need i say more?
joazeeker maedje, wae limburgers weite het waal

[Dit bericht is gewijzigd door she_devil op 09-01-2005 18:54]


wait for me dragon, we'll meet in the sky


Odal
Usericon van Odal
Posted 09-01-2005 18:54 by Odal Profiel van Odalhttp://www.hammerarts.cjb.net

had ik et maar nooit aan WB gespammed. nu houd ze dr nooit meer over op!


Rutan
Deine Mutti
Usericon van Rutan
Posted 09-01-2005 18:55 by Rutan Profiel van Rutanhttp://www.derat.nl

*VRT teletekst (Belgie)
*Studie uit Groningen

Zegt mij genoeg over de geloofwaardigheid


What do you mean I ain't kind? Just not your kind...[Swedish StairSkiing Team]


Odal
Usericon van Odal
Posted 09-01-2005 18:55 by Odal Profiel van Odalhttp://www.hammerarts.cjb.net

EJ niets over groningen ja!


watery black
Usericon van watery black
Posted 09-01-2005 18:55 by watery black Profiel van watery black

quote:
Op 9 januari 2005 18:53 schreef she_devil het volgende:
joazeeker maedje, wae limburgers weite het waal


och ich hub et altied al geweite mer ja die sjtomme hollenjers geluive os netuurlik neet...



"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Odal
Usericon van Odal
Posted 09-01-2005 18:57 by Odal Profiel van Odalhttp://www.hammerarts.cjb.net

BELG!


Rutan
Deine Mutti
Usericon van Rutan
Posted 09-01-2005 18:57 by Rutan Profiel van Rutanhttp://www.derat.nl

quote:
Op 9 januari 2005 18:55 schreef Odal het volgende:
EJ niets over groningen ja!

Een groninger en een limburger samen. Ik dacht juist dat zwakzinnigen niet meer iets mochten hebben met elkaar.


What do you mean I ain't kind? Just not your kind...[Swedish StairSkiing Team]


Odal
Usericon van Odal
Posted 09-01-2005 18:58 by Odal Profiel van Odalhttp://www.hammerarts.cjb.net

ej kleintje je komt wel naar mij toe dus oppasse he


watery black
Usericon van watery black
Posted 09-01-2005 18:59 by watery black Profiel van watery black

quote:
Op 9 januari 2005 18:55 schreef Rutan het volgende:
*VRT teletekst (Belgie)
*Studie uit Groningen

Zegt mij genoeg over de geloofwaardigheid



jij moet nodig je mond opentrekken... jij weet niet eens of je nou uit roosendaal of uit goes komt

en met groningen is idd nix mis... lopen schijnbaar leuke kerels rond



"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Shredhead
Usericon van Shredhead
Posted 09-01-2005 19:01 by Shredhead Profiel van Shredhead

quote:
Op 9 januari 2005 18:59 schreef watery black het volgende:
jij moet nodig je mond opentrekken... jij weet niet eens of je nou uit roosendaal of uit goes komt

en met groningen is idd nix mis... lopen schijnbaar leuke kerels rond




en lekkere wijven. Ik heb er meteen 1 naar Limburg geimporteerd


Rutan
Deine Mutti
Usericon van Rutan
Posted 09-01-2005 19:01 by Rutan Profiel van Rutanhttp://www.derat.nl

quote:
Op 9 januari 2005 18:58 schreef Odal het volgende:
ej kleintje je komt wel naar mij toe dus oppasse he

Ik moet spelen in Groningen ja. Dat zegt niet dat ik naar JOU toekom.

@Watery Black: Goes is een heersende stad, brabant een heersende provincie. Ik heb dus 2x heers.

Leuke kerels in Groningen? Dat zijn jou woorden. "Sexueel gefrustreerd" komt dichter in de buurt.


What do you mean I ain't kind? Just not your kind...[Swedish StairSkiing Team]


watery black
Usericon van watery black
Posted 09-01-2005 19:02 by watery black Profiel van watery black

quote:
Op 9 januari 2005 18:58 schreef Odal het volgende:
ej kleintje je komt wel naar mij toe dus oppasse he


moet ik nou bang worden?

kijk maar uit ik lust je rauw!


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Odal
Usericon van Odal
Posted 09-01-2005 19:03 by Odal Profiel van Odalhttp://www.hammerarts.cjb.net

zo graat je niet tegen Grey en het naakte duitse elfje dat bij Grey rond dartelt.


she_devil
too true to be true
Usericon van she_devil
Posted 09-01-2005 19:04 by she_devil Profiel van she_devilhttp://shedevil.wiebel.nl

quote:
Op 9 januari 2005 18:55 schreef watery black het volgende:
och ich hub et altied al geweite mer ja die sjtomme hollenjers geluive os netuurlik neet...


och loat ze mer doorzeivere...stelletje oamzeiksels...ze verdeene een klats veur d'n achterkantj met unne sjottelplak

[Dit bericht is gewijzigd door she_devil op 09-01-2005 19:04]


wait for me dragon, we'll meet in the sky


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen