IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zinning, onzinnig, heerschend en droevig nieuws. Deel VIII Vorige pagina | Volgende pagina
attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 22-01-2005 11:12 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 21 januari 2005 16:20 schreef Azagthoth het volgende:
Zegt nog weinig, onder "Nederland" valt iedereen die in Nederland is geboren. Dus bv Ali el B ook.


Waarom presenteren ze zich dan als Marokkanen? Willen veel van die lieden ook niet in Marokko begraven worden?


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 22-01-2005 11:17 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun



Zeventien jongeren verdacht van verkrachten 13-jarige

De Rotterdamse politie heeft afgelopen maand zeventien jongeren tussen de negen en zestien jaar aangehouden op verdenking van het meervoudig verkrachten van een 13-jarige plaatsgenoot. Dit heeft het Openbare Ministerie vandaag bekend gemaakt. Het slachtoffer heeft pas in december aangifte gedaan van de verkrachtingen, welke in april, mei en oktober zouden hebben plaatsgevonden.

Het meisje zou gedwongen zijn tot seksuele handelingen en daarbij verschillende keren zijn verkracht. De gebeurtenissen vonden plaats in kelderboxen en in een woning. Vier van de verdachten zaten al in een jeugdinrichting en zijn gehoord. Acht anderen zijn in bewaring gesteld. Twee andere verdachten worden volgende week donderdag voorgeleid.

Onder de verdachten bevindt zich een 9-jarig jongetje. Het is niet mogelijk hem strafrechtelijk te vervolgen. De Raad van Kinderbescherming is op de hoogte gesteld van de jongen. Twee andere verdachten zijn inmiddels alweer vrij gelaten. Verder bevindt zich onder de verdachten een 16-jarige jongen die afgelopen december vermoedelijk betrokken was bij een steekpartij. Een 15-jarige jongen kwam hierbij om het leven.

Update 19.57
Het NOS meldt dat verschillende verdachten de verkrachtingen inmiddels bekend hebben. De verkrachtingen vonden plaats in groepjes van wisselende samenstelling gedurende de maanden april, mei en oktober vorig jaar.


oscura
Usericon van oscura
Posted 22-01-2005 13:11 by oscura Profiel van oscura

ff wat anders dan een depri bericht..
____________________________________________
Een papegaai heeft ontrouwe een man verraden.

De sprekende lorre begroette de echtgenote van de Israëli met de naam van zijn minnares. Resultaat van de loslippige vogel wordt een scheiding, meldt de Israëlische krant Maariv. Om zijn minnares te imponeren, had de man zijn papegaai de naam van zijn minnares geleerd, zodat de vogel haar telkens mooi kon begroeten. Het slimme, maar wat bijziende dier kon echter echtgenote en minnares niet uit elkaar houden en begroette de echtgenote telkens weer met de naam van de minnares. De vrouw werd achterdochtig en schakelde een privé-detective in. Al na drie dagen legde die de affaire op foto vast. De foto, die nu dienst als bewijsmateriaal in de echtscheidingszaak, toont man en minnares in een ondubbelzinnige houding, met de papegaai op de achtergrond. De bedrogen vrouw wil man en papegaai uit het huis krijgen. Uit wraak leert ze het dier nu de man te begroeten met "Tot nooit meer".
____________________________________________




carcasstrid


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 22-01-2005 13:39 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 22 januari 2005 13:11 schreef oscura het volgende:
ff wat anders dan een depri bericht..



nou, voor die vent is het toch behoorlijk depri.


A.
Twenty Four Hours
Usericon van A.
Posted 22-01-2005 14:56 by A. Profiel van A.

Balkenende wil naar nieuwe ordening

Uitgegeven: 22 januari 2005 12:52
Laatst gewijzigd: 22 januari 2005 14:03

DEN HAAG - Nederland, zo vindt premier Balkenende, is hard toe aan een nieuwe ordening van de samenleving waarin professionele werkers en burgers zelf hun verantwoordelijkheid kunnen nemen. De huidige sociale zekerheid te passief. Het begrip werkloos moet vervangen worden door 'tussen twee banen in'.

Balkenende noemde zaterdag op de jaarlijkse besloten Bilderbergconferentie in Oosterbeek een aantal "coördinaten" voor een dergelijke nieuwe ordening. De nieuwe samenleving moet veel investeren in kennis. Het mag niet zo zijn dat straks mensen die hard nodig zijn aan de kant blijven staan door een gebrek aan opleiding. Balkenende wil het bijspijkeren van kennis en opleiding aftrekbaar van de belasting maken, door het arbeidskostenforfait deels tot een kenniskostenforfait om te vormen.


Klassiek onderscheid

Verder ziet de premier voordelen in een terugkeer naar het klassieke onderscheid tussen het werkterrein van de belastingen en dat van de werkgevers- en werknemerspremies. Lasten en lusten van werknemersregelingen zijn zo direct voelbaar bij bedrijven en werknemers. Dat bevordert het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Als derde punt vindt Balkenende (CDA) dat werknemers opgebouwde rechten makkelijker moeten kunnen meenemen naar een volgende baan. Ook dat past volgens de premier in een maatschappij waar de baan voor het leven een uitzondering zal worden en flexibiliteit van de arbeidsrelatie de norm is.

Tot slot vraagt Balkenende zich af of het kabinet niet toe moet naar een inkomenspolitiek die meer rekening houdt met bestedingspatronen gedurende een mensenleven dan met koopkrachtplaatjes in een afzonderlijk jaar. Draagkracht van huishoudens en de kosten voor wonen, onderwijs en zorg zijn volgens hem betere aanknopingspunten dan "goochelen met tiendepunten van premie- en belastingtarieven".

Hoor ik hier zowaar een aanzet tot wat verstandigs van deze prutser?


Welcome to the Atrocity Exhibition


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 22-01-2005 16:35 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

balkie is niet zo fout, hij moet het alleen beter brengen en beter uitvoeren.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 23-01-2005 13:39 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

wat is die Donner toch een supermongool:

van Fok!

'Donners visie op fundamentalisme niet wijs'

De Franse ambassadeur in Nederland veegt de vloer aan met de visie van Justitie-minister Piet Hein Donner op het fundamentalisme. Vorige maand liet Donner in het NRC Handelsblad weten dat ''fundamentalisme eigen is aan ieder mens''. Volgens Donner is de democratie een instrument om ''fundamentalisten met elkaar samen te laten leven''en door een verscheidenheid aan fundamentalistische opvattingen zouden volgens hem ''nieuwe ideeën in de samenleving ontstaan'' .

Ambassadeur Anne Gazeau-Secret noemt de uitspraak van Donner ''in strijd met het gezond verstand''. Volgens Gazeau-Secret is fundamentalisme een 'afwijking' die uitmondt in intolerantie en geweld. Een democratie hoort zich volgens haar te verweren tegen elke vorm van fundamentalisme omdat het de rechten van individuele burgers bedreigt. Nederland moet veel weerbaarder worden tegenover het gevaar van het islamitisch radicalisme, betoogt zij. ''Het is zorgwekkend dat de AIVD in zijn laatste rapport concludeert dat het weerstandsvermogen in de Nederlandse samenleving tegen dreigingen vanuit de radicale islam laag is''.

Voor minister Verdonk van Integratie heeft Gazeau-Secret wel een goed woord over. Ze prijst de 'vastberaden en moedige strijd' die ze voert voor de integratie van minderheden.

In Nederland wordt in tegenstelling tot Frankrijk radicale imams weinig in de weg gelegd. In 2004 'bonjourden' Frankrijk 14 imams het land uit, bijvoorbeeld omdat zij adviseerden 'ongehoorzame vrouwen' te slaan. De Nederlandse regering werkt overigens inmiddels wel aan een voorstel dat het uitwijzen van veroordeelde radicale predikers mogelijk moet maken.


[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 23-01-2005 13:39]


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 23-01-2005 13:42 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Donner mag van mij echt ander werk gaan zoeken. Of nog beter, zich nooit meer in het openbaar vertonen.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 23-01-2005 13:51 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Wanneer een democratie fundamentalisme uit diezelfde democratie weert, is dat een vorm van fundamentalisme. Ow, ow, de democratie is en blijft een contradictio in terminis.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 23-01-2005 13:59 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 23 januari 2005 13:51 schreef Misanthrope het volgende:
Wanneer een democratie fundamentalisme uit diezelfde democratie weert, is dat een vorm van fundamentalisme. Ow, ow, de democratie is en blijft een contradictio in terminis.


weren van fundamentalismten is een zelfbeschermingsmechanisme om te vorkomen dat democratie van binnen uit kapot wordt gemaakt.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 23-01-2005 14:00 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 23 januari 2005 13:59 schreef attila_de_hun het volgende:
weren van fundamentalismten is een zelfbeschermingsmechanisme om te vorkomen dat democratie van binnen uit kapot wordt gemaakt.
Heel leuk maar democratisch is het niet.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 23-01-2005 14:01 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 23 januari 2005 13:59 schreef attila_de_hun het volgende:
weren van fundamentalismten is een zelfbeschermingsmechanisme om te vorkomen dat democratie van binnen uit kapot wordt gemaakt.
Yep, derhalve ook een vorm van fundamentalisme.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 23-01-2005 14:17 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 23 januari 2005 14:01 schreef Misanthrope het volgende:
Yep, derhalve ook een vorm van fundamentalisme.


Desalniettemin gerechtvaardigd als handhaving van de dan gevestigde orde tov ondermijnend fundamentalisme.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 23-01-2005 14:19 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 23 januari 2005 14:01 schreef Misanthrope het volgende:
Yep, derhalve ook een vorm van fundamentalisme.


ik zie je punt maar geheel hetzelfde is het niet. de fundo's worden bijv. toch niet doodgemaakt of zonder vorm van proces opgesloten en /of gemarteld?
maar goed, verder doet het er ook niet toe.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 23-01-2005 14:20 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 23 januari 2005 14:17 schreef Mutilator het volgende:
Desalniettemin gerechtvaardigd als handhaving van de dan gevestigde orde tov ondermijnend fundamentalisme.
Waar maar het is en bleijft een aantasting van het democratische beginsel en principe.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Fleshcrawler
Straight Towards Extinction
Usericon van Fleshcrawler
Posted 23-01-2005 14:23 by Fleshcrawler Profiel van Fleshcrawlerhttp://www.flikkereeneindop.nl

quote:
Op 22 januari 2005 11:17 schreef attila_de_hun het volgende:


Zeventien jongeren verdacht van verkrachten 13-jarige

De Rotterdamse politie heeft afgelopen maand zeventien jongeren tussen de negen en zestien jaar aangehouden op verdenking van het meervoudig verkrachten van een 13-jarige plaatsgenoot. Dit heeft het Openbare Ministerie vandaag bekend gemaakt. Het slachtoffer heeft pas in december aangifte gedaan van de verkrachtingen, welke in april, mei en oktober zouden hebben plaatsgevonden.

Het meisje zou gedwongen zijn tot seksuele handelingen en daarbij verschillende keren zijn verkracht. De gebeurtenissen vonden plaats in kelderboxen en in een woning. Vier van de verdachten zaten al in een jeugdinrichting en zijn gehoord. Acht anderen zijn in bewaring gesteld. Twee andere verdachten worden volgende week donderdag voorgeleid.

Onder de verdachten bevindt zich een 9-jarig jongetje. Het is niet mogelijk hem strafrechtelijk te vervolgen. De Raad van Kinderbescherming is op de hoogte gesteld van de jongen. Twee andere verdachten zijn inmiddels alweer vrij gelaten. Verder bevindt zich onder de verdachten een 16-jarige jongen die afgelopen december vermoedelijk betrokken was bij een steekpartij. Een 15-jarige jongen kwam hierbij om het leven.

Update 19.57
Het NOS meldt dat verschillende verdachten de verkrachtingen inmiddels bekend hebben. De verkrachtingen vonden plaats in groepjes van wisselende samenstelling gedurende de maanden april, mei en oktober vorig jaar.


Ik had het ook op het nieuws gehoord. Vooral dat er een 9 jarig jongetje bij zat vatte ik ff niet.
Diep, diep triest


There are those who suffer and those who bleed them dry and there are always those who just stand by.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 23-01-2005 14:24 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 23 januari 2005 14:20 schreef kwelgeest het volgende:
Waar maar het is en bleijft een aantasting van het democratische beginsel en principe.

ja, iemand dood maken mag ook niet maar we hebben toch een leger. mogen deze niet schieten als een vreemde mogensheid ons aanvalt. regels zijn nu eenmaal niet geheel sluitend toe te passen; uitsluitingen zijn nu eenmaal noodzakelijk en om iets goeds te kunnen beschermen. als het uitsluiten van fundamentalisten in een democratie ondemocratisch is, dan moeten we zo een stukje ondemocratie maar tolereren.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-01-2005 14:25 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

een perfect politiek stelsel is er ook niet.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


GRAFTAK
ZesVoetenOnder
Usericon van GRAFTAK
Posted 23-01-2005 14:25 by GRAFTAK Profiel van GRAFTAKhttp://www.scrotum.tk      \m/    http://www.judgementday.nl

quote:
Op 22 januari 2005 11:12 schreef attila_de_hun het volgende:
Waarom presenteren ze zich dan als Marokkanen? Willen veel van die lieden ook niet in Marokko begraven worden?


Omdat Marokkanen, ook al zijn ze niet in Marokko geboren, automatisch een Marokkaans paspoort krijgen. Dat staat daar in de grondwet dus Marokkanen in Nederland hebben niet eens de keus of ze wel twee nationaliteiten willen. En dan hoef je niet eens 100% Marokkaan te zijn!



attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 23-01-2005 14:25 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 23 januari 2005 14:23 schreef Fleshcrawler het volgende:
Ik had het ook op het nieuws gehoord. Vooral dat er een 9 jarig jongetje bij zat vatte ik ff niet.
Diep, diep triest


ja, dat is niet "path" he??? maar serieus, een 9-jarige jochie moet gewoon met lego spelen en niet met zijn leuter.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 23-01-2005 14:26 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 23 januari 2005 14:24 schreef attila_de_hun het volgende:
ja, iemand dood maken mag ook niet maar we hebben toch een leger. mogen deze niet schieten als een vreemde mogensheid ons aanvalt. regels zijn nu eenmaal niet geheel sluitend toe te passen; uitsluitingen zijn nu eenmaal noodzakelijk en om iets goeds te kunnen beschermen. als het uitsluiten van fundamentalisten in een democratie ondemocratisch is, dan moeten we zo een stukje ondemocratie maar tolereren.
Happerdehaphap.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 23-01-2005 14:27 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 23 januari 2005 14:25 schreef GRAFTAK het volgende:
Omdat Marokkanen, ook al zijn ze niet in Marokko geboren, automatisch een Marokkaans paspoort krijgen. Dat staat daar in de grondwet dus Marokkanen in Nederland hebben niet eens de keus of ze wel twee nationaliteiten willen. En dan hoef je niet eens 100% Marokkaan te zijn!


ja, maar ze kunnen mij wel een keniaans of chinees paspoort geven en dan nog. ik ben hier geboren en ben dus nederlander. je kunt zelf kiezen en al die marocs lopen gewoon te kwijlen en te verheerlijken over dat "thuisland". dat mag, maar wees consequent. ga dan daar heen.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 23-01-2005 14:28 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 23 januari 2005 14:26 schreef kwelgeest het volgende:
Happerdehaphap.


ik heb toch niks beters te doen. Dan is commie Misanthrope etc. ook weer gelukkig, toch?


Fleshcrawler
Straight Towards Extinction
Usericon van Fleshcrawler
Posted 23-01-2005 14:30 by Fleshcrawler Profiel van Fleshcrawlerhttp://www.flikkereeneindop.nl

quote:
Op 23 januari 2005 14:25 schreef attila_de_hun het volgende:
ja, dat is niet "path" he??? maar serieus, een 9-jarige jochie moet gewoon met lego spelen en niet met zijn leuter.


Pff godverdomme zeg, lekker dan als je daar een van de ouders van zou moeten zijn


There are those who suffer and those who bleed them dry and there are always those who just stand by.


GRAFTAK
ZesVoetenOnder
Usericon van GRAFTAK
Posted 23-01-2005 14:39 by GRAFTAK Profiel van GRAFTAKhttp://www.scrotum.tk      \m/    http://www.judgementday.nl

quote:
Op 23 januari 2005 14:27 schreef attila_de_hun het volgende:
ja, maar ze kunnen mij wel een keniaans of chinees paspoort geven en dan nog. ik ben hier geboren en ben dus nederlander. je kunt zelf kiezen en al die marocs lopen gewoon te kwijlen en te verheerlijken over dat "thuisland". dat mag, maar wees consequent. ga dan daar heen.


Als ze echt zo gek op hun zogenaamde thuisland zouden zijn zouden ze allang zijn teruggegaan. Ze zijn hier geen Nederlander en daar geen Marokkaan. Ik ben wdb blij dat ik geen Marokkaan ben.



Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen