IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zinning, onzinnig, heerschend en droevig nieuws. Deel IX Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-04-2005 2:17 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Man wil hond cremeren op barbecue: flat in brand

Uitgegeven: 17 april 2005 14:06
BRUSSEL - In België heeft zondag een man geprobeerd zijn dode hond te cremeren op zijn barbecue. Daarbij veroorzaakte hij een brand.


Het incident deed zich voor op een terras van een appartementsgebouw in Schaarbeek. De benzine die de man gebruikte, was wellicht op het terras gelekt. De brandweer kwam rond 09.40 uur aan bij het appartementsgebouw. Toen waren er grote vlammen vanaf het terras op de tweede verdieping.


Achteraf bleek de schade nogal mee te vallen: alleen de gevel had geleden onder de brand. De man zelf was verbrand aan zijn arm en werd naar een ziekenhuis gebracht. De hond was volgens de politie "zwartgeblakerd".




♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-04-2005 2:36 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Wilde zwijnen bestormen Bulgaars dorp

Het Bulgaarse dorp Silistra is afgelopen vrijdag volledig in puin gelegd door een kudde wilde zwijnen. De vijftig zwijnen waren door het stijgende water van de rivier de Donau verjaagd van het Roemeense eiland waarop ze leefden. Ze zwommen de rivier over en bestormden de noordoostelijke plaats van Bulgarije.

Etalageruiten, auto's, de binnenplaats van een hotel, de tuin van het plaatselijke ziekenhuis en het politiestation van de plaats moesten het ontgelden. Naar een tijdje verdwenen de meeste beesten in een bos. Vier moesten worden neergeschoten.

Als hun vlees eetbaar blijkt te zijn, krijgen de bewoners van het bejaardenhuis in Silistra dit weekeinde wild zwijn te eten.



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


1337_misanthrope
Support Global Euthanasia
Usericon van 1337_misanthrope
Posted 18-04-2005 8:22 by 1337_misanthrope Profiel van 1337_misanthropehttp://www.ordodraconis.com

Ontspoorde tiener gaat joyriden met tram

Uitgegeven: 18 april 2005 07:15

MELBOURNE - Een Australische tiener heeft afgelopen weekeinde tot twee keer toe een tram meegenomen om ermee te gaan joyriden. Hij werd in de kraag gevat nadat de politie de stroom had afgesloten. Een woordvoerder van de politie zei maandag dat de jongen kennelijk geobsedeerd is door trams.

Volgens de politiewoordvoerder heeft de ontspoorde knaap vermoedelijk drie weken geleden de sleutels van de tram gestolen. Hij zei dat de 15-jarige jongen, later als hij groot is, maar trambestuurder moet worden, mist hij zich voortaan netjes gedraagt.



Het zijn allemaal klootzakken, en het verandert nooit!


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 19-04-2005 0:43 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Man stak slachtoffers tijdens tbs-periode

Uitgegeven: 18 april 2005 17:43
ENSCHEDE - De 49-jarige Enschedeër die vastzit op verdenking van talrijke steekpartijen op dieren en mensen, heeft mogelijk een deel van zijn misdaden gepleegd tijdens zijn tbs-periode. Zijn advocaat H. van Denderen liet maandag weten dat zijn cliënt tot november 2002 tbs met dwangverpleging was opgelegd. De verdachte heeft al bekend tussen juli en september 2002 al drie mensen met een mes te hebben gestoken.


Volgens Van Denderen legde de rechtbank in Zutphen de Enschedeër in 1986 onder meer tbs met dwangverpleging op wegens een poging tot verkrachting. Formeel werd de tbs met dwangverpleging in november 2002 beëindigd, aldus zijn raadsman. Van Denderen gaat uitzoeken in hoeverre zijn cliënt tot november 2002 werd begeleid door de tbs-kliniek en reclassering. "Hij werd niet meer intern verpleegd, want hij had inmiddels een verblijfsplaats in Enschede."


De verdachte heeft bekend dat hij in juni 2003 een 50-jarige zwerver heeft doodgestoken. Verder wordt hij verdacht van tientallen mishandelingen van dieren.

erg goed voorbeeld van iemand die de doodstraf nodig heeft

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 19-04-2005 0:43]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 19-04-2005 10:51 by Iskariot Profiel van Iskariot

Ja, wij weten wel wat het beste voor hem is


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 19-04-2005 12:53 by Iskariot Profiel van Iskariot

Donner vreest oorlog bij 'nee' EU-grondwet
van onze redactie politiek

2005-04-18 - lezersreacties op dit artikel (133)
Een stem tegen de EU-grondwet is volgens minister Donner spelen met vuur. Zonder Europese overheid loopt het continent het risico op nieuwe oorlogen.

Minister Donner (justitie) is de kabinetscampagne vóór de Europese Grondwet met een zware inzet begonnen. De CDA-bewindsman waarschuwde zaterdag op een partijbijeenkomst in Ede: ,,Wie de toekomst op het spel wil zetten, moet vooral tegenstemmen in het referendum.'' Een herhaling van het scenario dat Joegoslavië in een oorlog stortte is dan volgens hem mogelijk.

Zonder Europese Grondwet zal de 'irritatie, de achterdocht en het wantrouwen' tussen de EU-landen toenemen, meent Donner. Hij ziet de totstandkoming van de Grondwet als een onvermijdelijke stap in de vorming van een Europese overheid. Europa kan volgens hem niet meer zonder zo'n overheid.

In de discussie over het referendum over de Grondwet staat ten onrechte de vraag centraal of het verdrag goed is voor Nederland, zei hij. ,,Dat gaat volledig voorbij aan het gegeven dat we in Europa dicht op elkaar leven. Om in vrede te kunnen samenleven, behoeven we een overheid die geschillen kan beslechten, regels stellen en in het algemeen belang optreden. Europese integratie heeft ons zestig jaar vrede en voorspoed geboden, maar om die te bewaren mogen we niet in onvermogen vastlopen.''

Hij zei dat wie denkt dat het zo'n vaart niet zal lopen, zich de Balkan in herinnering moet roepen. ,,Joegoslavië was meer geïntegreerd dan de Unie nu, maar de onwil en het onvermogen om onderlinge irritaties en wedijver te beperken, hebben in korte tijd tot oorlog geleid.'' Donner onderschrijft de oude uitspraak van de Duitse christen-democraat Helmut Kohl dat zonder Europese eenwording weer oorlogen op het continent kunnen uitbreken.

Wie bij het referendum overweegt tegen te stemmen, wordt volgens Donner gedreven door angst voor de 'boze buitenwereld'. De minister meent dat de overdracht van bevoegdheden van nationaal naar Europees niveau een onvermijdelijk proces is. Door de schaalvergroting en de technologische ontwikkeling verliest Nederland al dagelijks bevoegdheden, zonder dat er enig bewust politiek besluit aan ten grondslag ligt.

Het kabinet besloot afgelopen vrijdag voluit campagne te gaan voeren voor een 'ja'-stem bij het referendum op 1 juni. De Volkskrant publiceerde zaterdag een kiezersonderzoek waaruit blijkt dat het verzet tegen de Grondwet groeit. De voorsprong van de voorstanders is geslonken tot 10 procent.



Afmaken die gast


arrebar
On the turning away
Usericon van arrebar
Posted 19-04-2005 14:54 by arrebar (Speciaal lid) Profiel van arrebarhttp://www.asbestmetal.nl

Wat een onzin zeg.
Dönner is nogal wereldvreemd, buiten dat, denkt hij echt dat mensen tegen gaan stemmen omdat er een minister is die denkt dat er oorlog gaat komen als dat gebeurd?


"Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers


arrebar
On the turning away
Usericon van arrebar
Posted 19-04-2005 16:40 by arrebar (Speciaal lid) Profiel van arrebarhttp://www.asbestmetal.nl

Dit is echt debiel:
quote:
Pedofiel wil 10.000 euro schadevergoeding van slachtoffer

Uitgegeven: 19 april 2005 15:15

AMSTERDAM - De veroordeelde Belgische pedofiel, Fernand I., eist 10.000 euro schadevergoeding van een van zijn slachtoffers, zo meldt Het Nieuwsblad dinsdag. Fernand I. beweert zijn werk te zijn kwijtgeraakt, omdat zijn gehele naam wordt vermeld in een autobiografisch boek uit 2002 van het slachtoffer, Jef Marynissen.

"Dit is surrealistisch. Hij heeft al mijn leven verwoest en wil nu nog eens van mij profiteren," zo reageert Marynissen op het bericht. Volgens Marynissen heeft Fernand I. hem tussen zijn derde en twaalfde levensjaar "wel duizend keer verkracht."


In 1985 werd Fernand I. opgepakt en veroordeeld wegens aanranding van 24 kinderen.

Bron: nu.nl

De kans is groot dat de man ook nog gelijk gaan krijgen, volgens mij mag je officieel geeneens zo iemands naam plaatsen in een dergelijk verhaal. Ik weet niet of dat in Belgie ook zo is.


"Een vrouw als jou, heb ik nooit gekend. Sterker nog, ik zou niet weten wie je bent" Herman Finkers


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 19-04-2005 16:44 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 19 april 2005 16:40 schreef arrebar het volgende:
Dit is echt debiel:
Bron: nu.nl

De kans is groot dat de man ook nog gelijk gaan krijgen, volgens mij mag je officieel geeneens zo iemands naam plaatsen in een dergelijk verhaal. Ik weet niet of dat in Belgie ook zo is.


Officieel is er volgens mij geen richtlijn hiervoor. In de pers geldt een convenant dat de achternaam niet genoemd wordt maar het is bij mijn weten niet verplicht.


Tsja...Belgen he? Pedofiel volkje is het zeg.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


A.
Twenty Four Hours
Usericon van A.
Posted 19-04-2005 18:34 by A. Profiel van A.

Er is witte rook


Welcome to the Atrocity Exhibition


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 19-04-2005 18:37 by Chelman Profiel van Chelman

Da's best rap.

Wordt het een neger? Dan is het einde der dagen nabij! VOlgens Nostradamus althans.

Niet dus....het is Ratzinger die zichzelf Benedictus XVI gaat noemen.

[Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 19-04-2005 18:46]


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


slome
Usericon van slome
Posted 19-04-2005 21:23 by slome Profiel van slome

Hopen dat hij het record van 30 dagen kan breken


Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 19-04-2005 21:29 by Beli Mawr (Moderator) Profiel van Beli Mawrhttp://www30.brinkster.com/belimawr

Die zal alleszins niet zo lang aanzijn, die is al meer dan 75 jaar oud.


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


slome
Usericon van slome
Posted 19-04-2005 21:32 by slome Profiel van slome

Des te meer hij een kanshebber op het nieuwe record is. En men kan natuurlijk de natuur een handje helpen


BARABAS
CONTRACOINTELPRO
Usericon van BARABAS
Posted 19-04-2005 21:35 by BARABAS Profiel van BARABAS

Hehe, hoe meer van die dure begrafenissen hoe beter, des te sneller zijn ze failliet!


Lijst van het spoor 1. "Afvlakken van emoties" Markeerde het begin van een grote stilistische verandering voor de Dood. De werkelijke geluid van het album is veel meer technisch volleerd en progressiever dan eerdere inspanningen van de Dood.


Y Draig Goch
Vegetarian Progressive Grindcore
Usericon van Y Draig Goch
Posted 19-04-2005 21:46 by Y Draig Goch (Speciaal lid) Profiel van Y Draig Gochhttp://www.last.fm/user/Joris_/

Ze hebben inderdaad met deze keuze een oog op de toekomst gehad. Een paus is pas goed namelijk als hij dood is.


We had sex, drugs and rock 'n' roll. Now we have aids, crack and techno.


Spuitpoep
Spreken is zilver, schreeuwen is hard
Usericon van Spuitpoep
Posted 19-04-2005 23:35 by Spuitpoep Profiel van Spuitpoep

blijkbaar is er een nieuwe paus...


:p


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 19-04-2005 23:36 by Schaep Profiel van Schaep

Win je de oorlog, krijg je dit.


Spuitpoep
Spreken is zilver, schreeuwen is hard
Usericon van Spuitpoep
Posted 19-04-2005 23:37 by Spuitpoep Profiel van Spuitpoep

dat is wel een beetje moeilijk te begrijpen hoor...


:p


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 19-04-2005 23:37 by Schaep Profiel van Schaep

Ooit zal je het snappen knul.

[Dit bericht is gewijzigd door Schaep op 19-04-2005 23:38]


Spuitpoep
Spreken is zilver, schreeuwen is hard
Usericon van Spuitpoep
Posted 19-04-2005 23:40 by Spuitpoep Profiel van Spuitpoep

heb jij Johannes Paulus de zoveelste doodgeknuffeld of zo? met een witterookwol


:p


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 19-04-2005 23:42 by Schaep Profiel van Schaep

Nee joh, ik bedoelde gewoon dat hij bij de Wehrmacht heeft gezeten.


Spuitpoep
Spreken is zilver, schreeuwen is hard
Usericon van Spuitpoep
Posted 19-04-2005 23:47 by Spuitpoep Profiel van Spuitpoep

ook kaalscheren dan maar?


:p


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 19-04-2005 23:47 by Schaep Profiel van Schaep

Dat lijkt me de beste oplossing.


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 20-04-2005 15:48 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

Bejaarde man neergestoken bij roofoverval

Bij een roofoverval op een boerderij is één van de bewoners neergestoken. Het gaat om een 75-jarige man, die samen met zijn broer van 76 de boerderij in het buitengebied tussen Uitgeest en Assendelft bewoont.

Gisteravond rond 22.15 uur stonden twee mannen voor de deur van de broers. Zij drongen de woning binnen en er ontstond een vechtpartij. Eén van de indringers trok een mes en stak de jongste van de twee bewoners. Hierna vertrokken de overvallers zonder buit in een donkergekleurde auto. De politie heeft geen aanhoudingen kunnen verrichten. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis.





Iedereen heeft recht op mijn mening.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen