IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Het partijprogramma van Wilders / Zeiken over de PVV-topic Vorige pagina | Volgende pagina
Dark incarnation
First I was a cruel dark beast until i became.....
Usericon van Dark incarnation
Posted 03-11-2009 12:32 by Dark incarnation (Redacteur) Profiel van Dark incarnation

quote:
Op 2 november 2009 23:47 schreef bastianus het volgende:
Als SP-jongeren zo dom zijn om op hun site een bericht te plaatsen waarin ze Mao vereren, worden ze in het openbaar door Marijnissen berispt bij Pauw en Witteman. Typisch een trekje van een autoritaire leider. Als kritische SP-leden op de site van hun eigen partij een onderbouwd stukje met die kritiek plaatsen, wordt dit stukje door het partijkader van de site verwijderd. Het beeld van Jan Marijnissen, zeker binnen de eigen geledingen, is altijd even vlekkeloos en onberispelijk.
Het partijkader, en zeker de grote roerganger van de SP, die momenteel even achter de schermen aan de touwtjes trekt, weten precies welk beeld er naar buiten gebracht moet worden om zo goed mogelijk in beeld te komen. De zaken die hierboven beschreven zijn passen daar feilloos in.
Tot het moment dat de SP daadwerkelijk verantwoording voor beleid moet gaan dragen, dan vallen ze keihard door de mand. Ik weet dat omdat ik in een voormalige SP-gemeente woon, waar ze er een zooi van gemaakt hebben en de wachtlijst voor een betaalbare woning b.v. verdubbeld is sindsdien. Waarin ze namelijk niet verschillen van andere socialisten, is dat ze een logge, bureaucratische overheid creëren met teveel willekeurige macht voor ambtenaren.
De SP is een prima oppositiepartij, die goede kritiek levert op het weinig sociale gezicht van onze overheid die teveel aan marktwerking overlaat op gebieden waar die niet nodig is. De PVV is een prima partij als het kritiek leveren betreft op de achterblijvende integratie en problemen met bepaalde bevolkingsgroepen. Maar ik hoop bij beide partijen dat ze geen regeringsverantwoordelijkheid gaan dragen, omdat ik vrees dat ze dan een weinig democratisch gezicht gaan laten zien waarin geen ruimte is voor kritiek op de partijleiders. Tenzij de meerderheid van het volk, waar ik niet voor insta, ervoor kiest om dit soort bewegingen de macht te geven. Maar dan krijgt het wel wat het verdient.


Vette dikke +1 wat betreft bovenstaand stukje.
Ik heb hier exact dezelfde mening over.


an evil incarnation of DEATH!


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 04-11-2009 9:45 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Wilders: Ter Horst doet het erom

Den Haag - Geert Wilders beschuldigt minister Ter Horst (Binnenlandse Zaken) ervan partijpolitiek te bedrijven nu blijkt dat twee van de drie onderzoekers die in opdracht van de PvdA-minister de PVV onder de loep nemen, eerder meewerkten aan een studie waarin de partij als extreemrechts is weggezet.


"Heel kwalijk", noemt de PVV-leider het inhuren van de bewuste onderzoekers door Ter Horst. "Ze lijkt te weten wat de uitkomst is." Over het aanstaande rapport van de drie onderzoekers naar radicalisering en polarisatie is veel ophef ontstaan nadat bekend is geworden dat de wetenschappers de PVV opnieuw dat extreemrechtse etiket zouden willen opplakken. Geen wonder, zegt Wilders, want de onderzoekers zijn volgens hem 'gekleurd als de nacht'.

Hoogleraar terrorisme Bob de Graaff en extreem-rechtsdeskundige Jaap van Donselaar schreven eind 2008 mee aan de monitor over racisme en extremisme van de Anne Frank Stichting. In deze monitor wordt gesteld dat de ideologie van extreemrechts evenzeer wordt aangetroffen bij de PVV. De derde onderzoeker, Hans Moors, heeft het komende rapport gisteren een invuloefening en een geactualiseerde versie van die monitor van de Anne Frank Stichting genoemd.

Ter Horst zei gisteren op geen enkele wijze het onderzoek te willen beïnvloeden en helemaal niet geïnteresseerd te zijn in de PVV: "Ik ben geïnteresseerd in polarisatie en radicalisering in Nederland."

Het ministerie van Binnenlandse Zaken stelt dat Ter Horst niet bij de keuze voor de onderzoekers betrokken is geweest.Moet nu toch zo langzamerhand denken aan de tekst van een extreem linkse punkband: Iedereen is gek, behalve jij!


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-11-2009 10:17 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Hmm ik denk dat Wilders eigenlijk zo gek niet is, het zeuren over dat liedje kan hij gemakkelijk doen omdat hij daar nooit voor aangeklaagt kan worden. En zo zal hij wel meer rare opmerkingen maken waar een andere bedoeling achter zit maar waar hij nooit voor veroordeeld zal worden.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 04-11-2009 10:19 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 4 november 2009 10:17 schreef ElitE het volgende:
Hmm ik denk dat Wilders eigenlijk zo gek niet is, het zeuren over dat liedje kan hij gemakkelijk doen omdat hij daar nooit voor aangeklaagt kan worden. En zo zal hij wel meer rare opmerkingen maken waar een andere bedoeling achter zit maar waar hij nooit voor veroordeeld zal worden.


Huh? Waar zeurt hij over dat liedje dan? Het was meer dat het liedje mij aan Wilders doet denken.


Boeiender


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 04-11-2009 14:59 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 4 november 2009 9:45 schreef MR. N het volgende:
Moet nu toch zo langzamerhand denken aan de tekst van een extreem linkse punkband: Iedereen is gek, behalve jij!


De Heideroosjes extreem links


Against God and Government


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 04-11-2009 15:50 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 4 november 2009 14:59 schreef Rotzak het volgende:
De Heideroosjes extreem links


Boeiender


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-11-2009 8:16 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Here we go again:
quote:

'Van Veen demoniseert Wilders' Van onze verslaggevers
AMSTERDAM - "Het wordt demoniserend", reageerde advocaat Bram Moszkowicz gisteren op uitspraken van Herman van Veen over Wilders' PVV tijdens een festival in Utrecht over de val van de Muur.


De raadsman van Geert Wilders noemde Van Veens woorden 'kolderiek' en voegde eraan toe: "Ik zou bijna de woorden infaam en abject gebruiken."

Herman van Veen had de toorn van PVV-sympathisanten over zich afgeroepen door de partij van Wilders te vergelijken met de NSB. De website van de cabaretier liep gisteren vol met duizenden reacties, waarop het impresariaat van Van Veen het gastenboek uit de lucht haalde.

Volgens Moszkowicz, die aangaf Van Veen "hoog te hebben zitten tot gisteren", wil Wilders zelf niet reageren, omdat hij vindt dat alles gezegd moet kunnen worden in Nederland. Maar Wilders' advocaat uitte zich boos: "Je beledigt twee miljoen mensen", verwijzend naar diens achterban als de peilingen uitkomen.

Eenmansbeweging

Wilders heeft een goede reden om een eenmansbeweging te blijven, zo stelt zijn advocaat A. Moszkowicz: "Via een ledenbestand kunnen allerlei louche mensen de PVV van binnenuit kapotmaken."

Moszkowicz wees er ook nog op dat Wilders recentelijk in de VS aan tafel heeft gezeten met het Joodse kopstuk Elie Wiesel: "Die was al zeker niet met een NSB'er aan tafel gaan zitten."

Op de vraag van 'De wereld draait door'-presentator Matthijs van Nieuwkerk of de woorden van Van Veen boven op de eerdere uitlatingen van minister Van der Laan en D66-voorman Pechtold moeten worden geteld, zei Moszkowicz: "Het lijkt wel of men iedere keer grover wil zijn als het Wilders betreft." Hij wees erop dat demoniseren erg gevaarlijk kan zijn, want "daarbij zijn in het verleden doden gevallen" en "het kan tot een aanslag leiden."

Van Veen zelf reageerde gisteren op zijn website op de commotie en nuanceerde zijn uitspraken enigszins. Hij wilde met zijn vergelijking, zo schrijft hij, vooral zijn zorgen uiten over de oude totalitaire systemen. Dit met de bedoeling uiteen te zetten dat de PVV niet mag worden als de NSB. Zijn zorgen betreffen de democratie, zegt Van Veen. Hij eindigt met de cryptische woorden: "De duizenden reacties die ik op dit ogenblik krijg, bevestigen mijn zorg."Hehe, mooi man, dat de PVV achterban zich nu als NSB'ers manifesteert.


Boeiender


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-11-2009 8:24 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Het woord van 2009 is demoniserend


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-11-2009 8:26 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 10 november 2009 8:24 schreef Jenje het volgende:
Het woord van 2009 is demoniserend


Alweer ja. Wel grappig dat iemand die hele bevolkingsgroepen "demoniseerd" zich zelf "gedemoniseerd" voelt.

Dus de vrijheid in PVV is alleen toepasbaar als je het met ze eens bent schijnbaar.


Boeiender


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-11-2009 8:32 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

PVV is net zo voor vrijheid als de PvdA voor de arbeiders ..


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 10-11-2009 8:34 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

quote:
Op 10 november 2009 8:24 schreef Jenje het volgende:
Het woord van 2009 is demoniserend


Ik heb een hekel aan herhaling.

En wat Mr. N. zegt.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-11-2009 8:39 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Verbazingwekkend, de comments op dit artikel van de Telegraaf zijn over het algemeen in het nadeel van Wilders. Zou het dan toch nog goed komen?

http://www.telegraaf.nl/binnenland/5283735/___Van_Veen_demoniseert_Wilders___.html?p=6,1


Boeiender


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-11-2009 8:42 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Op SN weer nisk over zoals gewoon, beetje het PVV Staatsblad.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 10-11-2009 11:57 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/Video-detail.628.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=13484&tx_ttnews[backPid]=631&tx_ttnews[cat]=148&kalender=1257780660&cHash=338a3d1137 <--Klikkerdeklik

Die opmerking van Sara Kroos was dan wel weer mooi

[Dit bericht is gewijzigd door Judge M. op 10-11-2009 11:57]MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-11-2009 11:58 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Wilders: bedreiging Herman van Veen kwalijk


DEN HAAG - Geert Wilders verwerpt alle bedreigingen die mogelijk vanuit zijn achterban zijn geuit aan het adres van zanger Herman van Veen. ''Hij dient absoluut niet te worden bedreigd en als dat wel het geval is, vind ik dat zeer kwalijk'', stelde de PVV-leider dinsdag.

Hij voegt er wel direct aan toe dat hij hoopt dat 'het demoniseren van de PVV door het maken van domme opmerkingen en kwalijke vergelijkingen stopt'. Van Veen zei maandagavond in het tv-programma Pauw & Witteman dat hij duizenden mails heeft gekregen waarin 'hele nare, beangstigende dingen' staan. Aanleiding daarvoor is een bericht in De Telegraaf, waarin stond dat de zanger tijdens een bijeenkomst in Utrecht over de val van de Berlijnse Muur de PVV heeft vergeleken met de NSB.

Volgens Van Veen ligt het veel genuanceerder en heeft hij nooit de intentie gehad mensen te kwetsen. In een toespraak waarin de zanger waarschuwde voor het gevaar van totalitaire systemen heeft hij gezegd dat de PVV niet mag worden als de NSB. ''De PVV is geen politieke partij, maar een vereniging, een beweging waar één man het vooralsnog voor het zeggen heeft. Dat is niet democratisch'', aldus Van Veen. Hij zei 'echt geweldig van de leg' te zijn door de vele bedreigende reacties die hij vervolgens via de mail ontving. (ANP)


Hehe: "Hij voegt er wel direct aan toe dat hij hoopt dat 'het demoniseren van de PVV door het maken van domme opmerkingen en kwalijke vergelijkingen stopt".

Dus hij mag geen kritiek krijgen zoals hij zelf kritiek geeft en domme opmerkingen mogen alleen door de PVV gedaan worden. Mooie democratische partij hoor.


Boeiender


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 10-11-2009 12:08 by bastianus Profiel van bastianus

Ik vind wel dat van Veen zijn doel voorbijschiet met zijn vergelijking. Hij bereikt er niks mee.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-11-2009 12:13 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 10 november 2009 12:08 schreef bastianus het volgende:
Ik vind wel dat van Veen zijn doel voorbijschiet met zijn vergelijking. Hij bereikt er niks mee.


Wat denk jij dat het doel is dan?


Boeiender


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 10-11-2009 12:37 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 10 november 2009 12:13 schreef MR. N het volgende:
Wat denk jij dat het doel is dan?
Goedkoop scoren ik dacht altijd dat die man meer kon.What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-11-2009 12:39 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 10 november 2009 12:37 schreef Greycloak het volgende:
Goedkoop scoren ik dacht altijd dat die man meer kon.


Dan past ie prima bij de PVV toch?


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 10-11-2009 12:50 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 10 november 2009 12:39 schreef Jenje het volgende:
Dan past ie prima bij de PVV toch?
Klopt, die kunnen ook meer.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 10-11-2009 12:52 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 10 november 2009 12:50 schreef Greycloak het volgende:
Klopt, die kunnen ook meer.
Wanneer gaan ze dat dan eens doen?Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 10-11-2009 12:53 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 10 november 2009 12:52 schreef Judge M. het volgende:
Wanneer gaan ze dat dan eens doen?
Wacht nou maar gewoon de verkiezingen af.Alles beter dan dit kabinet onnidan.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 10-11-2009 13:03 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

quote:
Op 10 november 2009 12:53 schreef Greycloak het volgende:
Wacht nou maar gewoon de verkiezingen af.Alles beter dan dit kabinet onnidan.


Het zou zo mooi zijn om eindelijk, voor één keer, een concreet antwoord op die vraag te zien in plaats van de vraag wéér te ontwijken middels een cryptische one-liner.

- Wanneer gaan ze dat doen?
- Wat gaan ze doen?
- Wat denk je concreet dat er nu verbetert met de PVV als grootste partij?

Een duidelijk, coherent antwoord heb ik van nog geen enkele PVV'er gehoord. Met "wacht nou maar" en "let maar op" schieten we geen donder op.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 10-11-2009 13:12 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 10 november 2009 12:37 schreef Greycloak het volgende:
Goedkoop scoren ik dacht altijd dat die man meer kon.Haha, denk je dat echt? Dat dhr. van Veen wilde "scoren"? Welk doel zou hij daarmee hebben? Denk je dat hij dan meer cd's verkoopt ofzo?

Volgens mij heeft hij niets aparts gezegd, en is hij bezorgd over de Partij Wilders. Hij gaf aan dat de structuur van de PVV anders is dan andere politieke partijen en dat dat ook het geval was bij de NSB. Daarin heeft hij geen ongelijk.

Hoeveel mensen die Wilders willen stemmen weten eigenlijk dat het geen partij is maar een beweging?Boeiender


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 10-11-2009 13:15 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 10 november 2009 13:03 schreef Ralph het volgende:
Het zou zo mooi zijn om eindelijk, voor één keer, een concreet antwoord op die vraag te zien in plaats van de vraag wéér te ontwijken middels een cryptische one-liner.

- Wanneer gaan ze dat doen?
- Wat gaan ze doen?
- Wat denk je concreet dat er nu verbetert met de PVV als grootste partij?

Een duidelijk, coherent antwoord heb ik van nog geen enkele PVV'er gehoord. Met "wacht nou maar" en "let maar op" schieten we geen donder op.
In tegenstelling tot Judge verwacht ik niet dat een partij die niet in de regering zit concreet dingen voor elkaar krijgt. (Zo lees ik zijn vraag althans.) Ik verwacht ook niet dat ze, net als kabinetten Balkellende uch tot en met uch echt jaaaaaaaaren bezig zijn voordat besloten wordt om beslissingen toch maar een paar jaar naar voren te schuiven.
Ik verwacht echter ook niet dat binnen een week na de beëdiging al veel gebeurd is.

Vraag 2.

Wat ze gaan doen... Ik verwacht in elk geval dat de plizi wat minder tijd op kantoor door gaat brengen zodat ze benut kunnen worden waar ze het hardst nodig zijn. Ook verwacht ik een betere aanpak van de kleine criminaliteit; er zal minder Cohen-thee geschonken gaan worden. Verder lijkt minder betutteling me ook wel een strak plan. Het geld dat niet meer onder andere door Sintekoenders uitgegeven wordt aan het aflossen van de rente van ons collectieve Imperialistische geweten komt vast ook terecht waar het hoort. (Lastenverlichtingen anybody?)

Vraag 3.

Verbetert... Laat ik zeggen (leuke one-liner, maar ik heb pauze en een baan, dus écht geen tijd om alle suffe acties van het CDA c.s. van de afgelopen jaren op te zoeken en te bespreken) dat elke verandering binnen de regering een verbetering is. (En om Judge ff voor te zijn nee, communisme slash socialisme is voor een eenmanszaak geen verbetering.)

Zakje erom?

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 10-11-2009 13:15]


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2019 Stichting ZwareMetalen