IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Auteur:
Topic : Topic over aanslagen in de hele wereld [Algemeen terreur topic] Vorige pagina | Volgende pagina
Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 29-07-2006 23:23 by Psychonaut Wijzig reactieProfiel van PsychonautQuote dit bericht

Kijk, dat was de 3e al.


6sic6
Zotte ros!
Usericon van 6sic6
Posted 10-08-2006 11:25 by 6sic6 Wijzig reactieProfiel van 6sic6Quote dit bericht

Chaos vliegverkeer na terreuralarm

Uitgegeven: 10 augustus 2006 10:22
Laatst gewijzigd: 10 augustus 2006 11:03

LONDEN/BRUSSEL/AMSTERDAM - Het luchtverkeer in West-Europa ondervindt grote problemen als gevolg van de aangescherpte veiligheidsmaatregelen op de Britse luchthavens. Die werden ingesteld na de bekendmaking dat een terroristisch complot was ontdekt om aanslagen op vliegtuigen te plegen.

De Britse luchtvaartmaatschappij British Airways heeft alle nationale vluchten en vluchten binnen Europa tot donderdagmiddag 16.00 uur (Nederlandse tijd) geannuleerd.


De Londense luchthaven Heathrow is donderdagochtend gesloten voor alle inkomende vluchten. Er is een uitzondering voor toestellen die al onderweg zijn. De andere vier Londense luchthavens blijven vooralsnog open.

Op de Britse luchthavens zijn omvangrijke vertragingen en waarschijnlijk ook annuleringen van vluchten te verwachten, omdat alle passagiers daar met de hand gefouilleerd worden en omdat de scherpere controle van bagage veel extra tijd vergt. Passagiers mogen geen handbagage meer meenemen. Aan boord mogen zij alleen het hoogstnoodzakelijke bij zich hebben. British Airways adviseert mensen die niet per se moeten vliegen om thuis te blijven.

Geannuleerd

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft alle vluchten tot donderdagmiddag 14.00 uur naar Groot-Brittannië geannuleerd. De Brusselse luchthaven deelde mee vooralsnog alle vluchten naar Londen te schrappen. Ryanair heeft alle vluchten van Charleroi naar Groot-Brittannië geschrapt.

De Franse maatschappij Air France heeft alle vluchten van Parijs naar Heathrow zeker tot 12.00 uur geschrapt. De Griekse Olympic Airlines houdt alle vluchten naar Britse luchthavens aan de grond.

Handbagage

In de Verenigde Staten zijn de veiligheidsmaatregelen voor alle vluchten aangescherpt. Nog strengere maatregelen gelden voor vluchten die uit Groot-Brittannië komen. De Australische maatschappij Qantas heeft besloten dat passagiers minder handbagage mogen meenemen op vluchten naar de VS.

Schiphol

Op de luchthaven Schiphol ondervinden reizigers naar Groot-Brittannië donderdagochtend veel hinder van de verscherpte veiligheidsmaatregelen die op alle Britse luchthavens zijn afgekondigd. "We houden rekening met ernstige vertragingen, vooral richting Londen", aldus een woordvoerster.

Als gevolg van ernstige vertragingen heeft de KLM donderdag drie vluchten uit Nederland naar Groot-Brittannië geannuleerd. Een woordvoerder sluit niet uit dat dat aantal in de loop van de dag oploopt. "De situatie zal per uur verslechteren."

Instructies

Op haar website geeft de luchtvaartmaatschappij reizigers instructies. "Het uitgangspunt blijft dat wij zoveel mogelijk vluchten uitvoeren." De vertraging van KLM-toestellen richting Groot-Brittannië was donderdagochtend rond 09.00 uur opgelopen tot bijna vijf uur.

Eindhoven

Vanaf Eindhoven Airport gaan dagelijks twee vluchten naar Londen Heathrow. Een KLM-vlucht is donderdagochtend als gepland vertrokken, maar kwam met vertraging terug. De tweede vlucht is geannuleerd, meldde een woordvoerder. Een vlucht van Ryanair vanuit Londen Stansted naar Eindhoven liep een kleine vertraging op.

Rotterdam

Een woordvoerster van Rotterdam Airport noemt de situatie op de luchthaven "business as usual. Er zijn wel wat vertragingen omdat toestellen later binnenkomen en dus ook later kunnen vertrekken. Maar bij het inchecken is dezelfde procedure van toepassing als altijd."

Van Rotterdam vertrekken donderdag vijftien vluchten naar Londen, het merendeel naar London City Airport. Dat Heathrow volledig is afgesloten, was nieuw voor de zegsvrouw. De eerste van twee vluchten naar dat vliegveld staat echter pas voor 15.55 uur gepland.

Strenge controles

De marechaussee op Schiphol heeft volgens een zegsman nog geen instructies voor extra strenge controles en veiligheidsmaatregelen gekregen. Een woordvoerder van de Nationaal Coördinator Terrorisme bestrijding (NCTb) laat weten dat er "op dit moment geen aanleiding is voor aanscherping van veiligheidsmaatregelen.

Dreiging

Zowel de terrorismedreiging voor Nederland als die voor de luchthaven Schiphol blijft onveranderd op respectievelijk 'substantiële dreiging' en 'lichte dreiging'."


Cowgirl From Hell
Sell your Soul for Rock 'n Roll
Usericon van Cowgirl From Hell
Posted 10-08-2006 11:45 by Cowgirl From Hell Wijzig reactieProfiel van Cowgirl From HellQuote dit bericht

Fijn is dat.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-08-2006 11:45 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Boeiend ..



Cowgirl From Hell
Sell your Soul for Rock 'n Roll
Usericon van Cowgirl From Hell
Posted 10-08-2006 12:14 by Cowgirl From Hell Wijzig reactieProfiel van Cowgirl From HellQuote dit bericht

Ja normaal kan het me ook echt geen donder schelen, maar morgen verwacht ik toevallig eens een keer iemand die met het vliegtuig moet komme..
Alhoewel, het is herrie schoppen om niks. Net alsof NL interessant is voor terroristas


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 10-08-2006 12:41 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 10 augustus 2006 12:14 schreef Cowgirl From Hell het volgende:
Alhoewel, het is herrie schoppen om niks. Net alsof NL interessant is voor terroristas




Als Heathrow dicht zit heeft dat gevolgen voor de Nederlandse luchtruim he? Pakweg 50 vluchten uit heel Nederland die naar Heathrow per dag vliegen betekent dus ongeveer 5.000 gestrande passagiers. Daarnaast worden allerlei gates bezet gehouden wat weer gevolgen heeft voor andere vluchten. Veel mensen vliegen Amsterdam-Heathrow-VS/Canada...voor hun moeten nu alternatieve vluchten gevonden worden.

Luchtvaart is een zeer fijn afgestemd logistiek systeem. Als een belangrijke hub uitvalt heeft dat veel gevolgen elders.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


IJsregen
Usericon van IJsregen
Posted 10-08-2006 12:43 by IJsregen Wijzig reactieProfiel van IJsregenQuote dit bericht

Vind het wel vet sick @ Heathrow. Bah, dacht dat we eindelijk klaarwaren met die ontploffingen in de lucht.
Domme koeien.


Disko Disko Partizani


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-08-2006 13:35 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Domme koe als je idd denkt dat aanslagen met vliegtuigen passé zijn ...

Alhoewel ik denk dat Al Qaida (daar vreest men immers meest voor) nu een andere manier zal zoeken ...


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 10-08-2006 13:37 by Slechtheid Wijzig reactieProfiel van SlechtheidQuote dit bericht

Watervoorraden vervuilen iod lijkt me ook enorm effectief.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-08-2006 13:44 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

Chemische aanslagen ... biologische ...

Die stoffen zijn wel moeilijk te ontdekken, maaaarrrr er is ook lastig aan te komen (niet onmogelijk),dus de voorbereiding zal meer tijd ni nemen ,, en meer risico's inhouden voor AQ


Cowgirl From Hell
Sell your Soul for Rock 'n Roll
Usericon van Cowgirl From Hell
Posted 10-08-2006 14:05 by Cowgirl From Hell Wijzig reactieProfiel van Cowgirl From HellQuote dit bericht

Da's ook echt gevaarlijke shit ja, die biologische meuk


IJsregen
Usericon van IJsregen
Posted 10-08-2006 15:16 by IJsregen Wijzig reactieProfiel van IJsregenQuote dit bericht

quote:
Op 10 augustus 2006 13:35 schreef Jenje het volgende:
Domme koe als je idd denkt dat aanslagen met vliegtuigen passé zijn ...

Alhoewel ik denk dat Al Qaida (daar vreest men immers meest voor) nu een andere manier zal zoeken ...

Niks domme koe, want bedoelde hetzelfde als jij met je tweede alinea.

[Dit bericht is gewijzigd door IJsregen op 10-08-2006 15:17]


Disko Disko Partizani


Sharteel
Mesmerized
Usericon van Sharteel
Posted 08-09-2006 11:39 by Sharteel Wijzig reactieProfiel van SharteelQuote dit berichthttp://www.photopit.be

Extreemrechtse militaire terreurbeweging


Een extreemrechtse terreurgroep stond klaar om in ons land een terroristische aanslag te plegen. Alle zeventien leden, onder wie tien Belgische militairen, konden gisteren bij een grootscheepse actie van de federale politie worden opgepakt. De groep noemde zichzelf Bloed, Bodem, Eer en Trouw (BBET). Ze zouden terroristische acties hebben beraamd tegen België. Het kopstuk is een beroepsmilitair uit Leopoldsburg.

De federale en gerechtelijke politie, het federale parket en dat van Dendermonde, de Staatsveiligheid en de Militaire Veiligheidsdienst wisten al sinds 2004 af van het bestaan van deze Belgische extreemrechtse groepering. Maar pas sedert enkele weken waren er aanwijzingen dat BBET daadwerkelijk in België een aanslag plande. ,,Daarop wees onder meer een grote trafiek van wapens'', zegt federaal procureur Daniël Bernard.

Gisterochtend viel de politie, onder leiding van de Dendermondse onderzoeksrechter Patrick Van Cauteren dan binnen op achttien plaatsen in Vlaanderen en in de kazernes van Leopoldsburg, Kleine Brogel, Peer, Brussel en Zedelgem. Daarbij werden 17 leden van de extreemrechtse groepering BBET, een afscheuring van de racistische beweging Blood en Honour in Vlaanderen, gearresteerd. Onder die zeventien ook tien militairen, van wie acht met de graad van eerste soldaat, één onderofficier en één kandidaat-officier.

,,Allemaal hebben ze een uitgesproken racistisch en neonazistisch gedachtegoed'', aldus procureur Bernard. Maar ze waren van plan om het niet bij ideeën te laten. ,,Uit het onderzoek blijkt dat ze de intentie hadden om hun terroristische ideeën in praktijk uit te voeren om België te ontwrichten''.

Zo werd bij de verschillende huiszoekingen een arsenaal aan wapens gevonden, waaronder jachtwapens maar ook zeer gesofistikeerde oorlogstuigen, ontstekers voor landmijnen, een grote hoeveelheid munitie, explosieven en een bom. Speurders vonden ook een model van een opeisingsbrief.

,,Deze wapens zijn niet bij het leger gestolen. De bom is wellicht zelf gemaakt en zat verborgen in een rugzak, maar was voldoende om een auto mee op te blazen'', benadrukt Daniël Bernard.

Thomas B. uit Leopoldsburg wordt beschouwd als het kopstuk van de terroristische organisatie. B. is een militair van het regiment Bevrijding 5de Linie, gehuisvest in de kazerne Luitenant-generaal Piron in Leopoldsburg. Thomas B. woont daar ook. Geleidelijk aan richtte hij zijn eigen privémilitie op. Binnen het leger verspreidde hij zijn uiterst rechtse ideeën en ronselde onder de militairen leden voor zijn Bloed, Bodem, Eer en Trouw.

Cafébazin tussen kernwapens

Regelmatig organiseerde de man ook survivalweekends, paramilitaire oefeningen en schiettrainingen op militair domein - zonder medeweten van de legerleiding. Hij bouwde ook contacten uit met de Nationale Alliantie (NA), een extreemrechtse beweging in Nederland.

Thomas B. was lange tijd de vaste vriend van Tamara Van A., een beroepsmilitaire die instond voor de bewaking op het domein van Kleine Brogel. Ook zij werd gearresteerd.

Dat bevestigt kolonel Patrick Wouters, die ook toegeeft dat ze in haar functie op gevoelige plaatsen kan komen. Zo zou Tamara Van A. van zichzelf een foto hebben genomen tussen kernkoppen.

,,Dat betwijfel ik sterk. Als die er overigens al liggen. En als die er liggen, is dat niet zo maar op een hoopje'', aldus kolonel Wouters. ,,Er liep wel een intern onderzoek tegen haar. Ze had een officiële aanvraag ingediend voor een bijberoep. Dat bleek een café te zijn. We hadden daar veel vragen over.''

Het bewuste café is The Viking in de Stationsstraat in Leopoldsburg, bekend om zijn heavy-metaloptredens én topless bediening. In datzelfde café zouden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd zijn om leden te werven voor Blood and Honour en de terreurgroep rond Thomas B. Daar zouden door BBET ook de plannen zijn gesmeed voor de aanslagen in België.

De nieuwe vriend van Tamara Van A. is beroepsmilitair Tim H. uit Herentals. Ook hij werd gisteren opgepakt. Een ander kopstuk zou Joeri V.d.P. uit Dendermonde zijn, een van de zeven niet-militairen. Hij zou in Vlaanderen de verantwoordelijke zijn van Blood en Honour en hier hun website beheren. Hij zou tijdens de bijeenkomsten van zijn extreemrechtse groepering in café The Viking voor het eerst in contact zijn gekomen met Tamara Van A. en Thomas B. en zich toen onmiddellijk hebben aangesloten bij Bloed, Bodem, Eer en Trouw.


Danny BONTINCK08/09/2006


Can anybody see the light.. Where the morn meets the dew... And the tide rises...Did you realise no one can see inside your view... Did you realise forwhy this sight belongs to you...


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 09-09-2006 2:07 by cataclysm child Wijzig reactieProfiel van cataclysm childQuote dit bericht

Bloed, Bodem, Eer en Trouw ... kwestie van een hippe, korte naam te vinden zeker?


Faustian Spirit of the Earth


ratje
X-tinXion
Usericon van ratje
Posted 09-09-2006 10:18 by ratje Wijzig reactieProfiel van ratjeQuote dit berichthttp://www.conradhultermans.com

Ik hoor de laatste tijd steeds meer signalen over dat de aanslagen van 9/11, door Bush zelf is opgezet!



Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-09-2006 10:21 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 9 september 2006 10:18 schreef ratje het volgende:
Ik hoor de laatste tijd steeds meer signalen over dat de aanslagen van 9/11, door Bush zelf is opgezet!


Dat komt door de docu 'Loose change' dat dermate overtuigend overkomt dat mensen er in mee gaan; het is zelfs al op Netwerk geweest.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


ratje
X-tinXion
Usericon van ratje
Posted 09-09-2006 10:51 by ratje Wijzig reactieProfiel van ratjeQuote dit berichthttp://www.conradhultermans.com

quote:
Op 9 september 2006 10:21 schreef Mutilator het volgende:
Dat komt door de docu 'Loose change' dat dermate overtuigend overkomt dat mensen er in mee gaan; het is zelfs al op Netwerk geweest.


en gister bij Pauw en Witteman!

Tja, die Bush heeft met die geheime gevangenissen van de CIA, zn eigen nie echt meer geloofwaardig gemaakt.
Dus ik sta nergens meer van te kijken.



obscenum
Usericon van obscenum
Posted 09-09-2006 12:15 by obscenum Wijzig reactieProfiel van obscenumQuote dit berichthttp://www.myspace.com/fracturedinsanity

ik kwam wel eens over de vloer in café the viking en ik moet zeggen dat ik er NOOIT extreem-rechtse mensen heb gezien of NOOIT extreem-rechtse praat heb gehoord, iedereen was er voor de metal!!!!!


madeline usher
The sow is mine!!
Usericon van madeline usher
Posted 09-09-2006 12:31 by madeline usher Wijzig reactieProfiel van madeline usherQuote dit bericht

Tja

of moraalridders annex sommige politici willen headbangers wederom een slechte naam geven door ze rechtstreeks in verband te brengen met ultrarechtse groeperingen...

Een paar maand geleden waren de goths aan de beurt met die Hans Vantemsche (nogmaals )

Straks richten ze hier een Belgisch PMRC op!!!


Hello-hooray-let the show begin-I've been ready


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 09-09-2006 18:37 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

In het Belgische Dendermonde zijn zaterdag opnieuw twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de extreemrechtse organisatie Bloed, Bodem, Eer en Trouw (BBET). Dat meldt de Belgische televisiezender VRT.

De twee zouden geen lid zijn van de BBET maar de groepering wel wapens hebben geleverd. Bij de twee zijn thuis honderd illegale wapens gevonden, waaronder ook zware wapens.

De politie pakte donderdag een groep op van zeventien extreemrechtse mannen. De mannen, overwegend militairen, worden ervan verdacht terreur te hebben willen uitoefenen in België, door onder meer politici te vermoorden. Vrijdag werden nog eens twee mannen opgepakt. Diezelfde dag werden acht verdachten van aanslagplannen voorlopig op vrije voeten gesteld.


signature


Heiden
Postheiden
Usericon van Heiden
Posted 09-09-2006 18:49 by Heiden Wijzig reactieProfiel van HeidenQuote dit bericht

quote:
Op 9 september 2006 12:31 schreef madeline usher het volgende:
Tja

of moraalridders annex sommige politici willen headbangers wederom een slechte naam geven door ze rechtstreeks in verband te brengen met ultrarechtse groeperingen...

Een paar maand geleden waren de goths aan de beurt met die Hans Vantemsche (nogmaals )

Straks richten ze hier een Belgisch PMRC op!!!


Wijze woorden.

De media zal extreem gedachtengoed altijd direct aan een bepaalde bevolkingsgroep of subcultuur proberen te linken, om eens een absurd voorbeeldje te geven; als één van die arrestanten als kleuter wel eens in de zandbak speelde met iemand die tegenwoordig een skater is zal de media dat bij wijze van spreken direkt aangrijpen om de hele skaterscene met nationaal socialistisch gedachtengoed in verband te kunnen brengen.
De media wil zondebokken opvoeren, zodat de domme grijze massa weer iets heeft om met hun beschuldigende vingertjes naar te kunnen wijzen.


Een Betekenisloos Bestaan in de Onmeetbare Enormiteit van Ruimte en Tijd.


moon1976
Stultorum infinitus numerus est
Usericon van moon1976
Posted 09-09-2006 19:30 by moon1976 Wijzig reactieProfiel van moon1976Quote dit berichthttp://www.myspace.com/anemoontje

quote:
Op 10 augustus 2006 13:37 schreef Slechtheid het volgende:
Watervoorraden vervuilen iod lijkt me ook enorm effectief.


Geen ideeen rondspuien hier natuurlijk...
Gelul natuurlijk,
moet er inderdaad niet aan denken dat dat zou gebeuren, en het is niet eens zo'n irriele optie.

Bah, ik krijg hier hele nare gedachten van!!


Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief!


Heiden
Postheiden
Usericon van Heiden
Posted 10-09-2006 8:30 by Heiden Wijzig reactieProfiel van HeidenQuote dit bericht

Blood & Honour for teh win!1!


Een Betekenisloos Bestaan in de Onmeetbare Enormiteit van Ruimte en Tijd.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 10-09-2006 9:42 by Slechtheid Wijzig reactieProfiel van SlechtheidQuote dit bericht

quote:
Op 9 september 2006 19:30 schreef moon1976 het volgende:
Geen ideeen rondspuien hier natuurlijk...

Waarom niet? Zelf hebben ze telkens halfslachtige ideeen?


moon1976
Stultorum infinitus numerus est
Usericon van moon1976
Posted 10-09-2006 11:17 by moon1976 Wijzig reactieProfiel van moon1976Quote dit berichthttp://www.myspace.com/anemoontje

quote:
Op 10 september 2006 9:42 schreef Slechtheid het volgende:
Waarom niet? Zelf hebben ze telkens halfslachtige ideeen?


Nou zonder water houden wij het niet zolang uit.
En ik wil graag nog wat jaartjes blijven leven.
Andersom zouden we heb misschien vleugellam kunnen maken op die manier.


Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief!


Dit topic is 20 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen