IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Auteur:
Topic : Amateurvoetbal Vorige pagina | Volgende pagina
Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 25-09-2007 10:38 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 25 september 2007 10:31 schreef varanus het volgende:
Haha, nee, maar naast SC Heerenveen heb je ook nog VV Heerenveen

Edit: spelen overigens in hetzelfde tenue. Velden liggen tegenover het Abe Lenstra stadion. SC Heerenveel traint ook op die velden overigens.

Check! Net als Feyedinges en SC Feyedinges dus op hun Varkensoord



BitchSlap
Usericon van BitchSlap
Posted 25-09-2007 10:39 by BitchSlap Wijzig reactieProfiel van BitchSlapQuote dit bericht

ik kwam zondag langs de heereveense boys


en ik me maar afvragen waar ik de naam abe lenstra van kende


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 25-09-2007 10:43 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 25 september 2007 10:38 schreef Judge M. het volgende:
Check! Net als Feyedinges en SC Feyedinges dus op hun Varkensoord


Yep. Clubs zijn wel aan elkaar verbonden, maar vraag me niet hoe dat allemaal precies zit.


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 21-10-2007 16:43 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Team van m´n zoon (Nick) ligt uit het bekertoernooi...


GAVC C1 (terecht) uit de beker.

Ondanks de waarschuwingen begonnen de VDM boys te slap aan de wedstrijd. De duels werden niet gewonnen en de jongens van Oldemarkt zaten er vanaf het begin bovenop.

Het kwam dan ook niet als een verassing dat na 5 minuten spelen de 0-1 al op het scorebord kwam. Met een goede pass vanuit de midden werd hun ijzersterke spits gelanceerd. In dit sprintduel troefde hij Fons Schut af en ging alleen op doelman Simon Wester af en faalde niet.

Door dit doelpunt werd het spelbeeld niet veel anders. Sporadisch werden door de Grusters via de zijkanten enkele pogingen ondernomen om de achterlijn te halen en een voorzet af te leveren. Het meeste gevaar kwam nog over rechts waar Nick van der Wal het deze keer vanaf de aftrap mocht proberen. Samen met Ramon Smit kwamen zij enkel keren goed door. De voorzetten die zij produceerden leidden niet tot echte kansen. De streng leidende scheidsrechter gaf in de eerste helft tweemaal de gele kaart aan GAVC spelers. Eerst was het Tobias Tilon die tegen een kaart opliep omdat hij te gretig doorliep op de keeper van de tegenpartij. Daarna was het de beurt aan Alex van Rees die probeerde verbaal zijn ploeg op scherp te zetten. Het was jammer voor de Grousters dat hij vandaag niet een stempel op de wedstrijd kon drukken. Dit had voor een groot gedeelte ook te maken met de kracht van de tegenstander.

Het was dan ook Oldemarkt wat terecht op 0-2 kwam. Via de sterke rechterspits die met zijn wapperende handjes Jort Altenburg vandaag een aantal keren de baas was kwam de voorzet die net aan Simon Wester voorbij ging. De bal werd door de vrijstaande linkerspits tegen de touwen gedrukt. Het was aan keeper Simon Wester te danken dat de voorsprong voor bezoekers niet groter was bij de rust.

In de tweede helft mocht Frits Johan het proberen aan de linkerkant en werd de nog niet geheel 100% fitte Ramon Smit gewisseld.

Het spelbeeld veranderde wel wat in de tweede helft. Na de donderspeech van Simon van Dijk in de pauze waarin hij zijn teleurstelling kenbaar maakte over het vertoonde spel gingen de spelers feller de duels in. De Grousters hadden het eerste kwartier van de tweede helft een licht veldoverwicht maar het gevaar loerde in de counter.

Toch kwamen de Grousters verassend op 1-2. Uit een afgeslagen corner was het Tobias Tilon die vanuit de punt 16 meter op doel schoot. Zijn bal leek houdbaar maar de keeper tastte mis en het schot werd tot doelpunt gepromoveerd. Plotseling kwamen er kansen. Guido Cnossen sprintte na een pass van Alex van Rees de diepte in, kapte zijn tegenstander goed uit maar schoot te slap in de handen van de keeper. Daarna was het Alex van Rees die goed doorkwam op rechts en een prima voorzet afleverde op Nick van der Wal. Hij kopte de bal net over het doel. Ondanks het lichte veldoverwicht wisten de Grousters niet de gelijkmaker te produceren. 5 minuten voor tijd werd achterin 1 op 1 gespeeld. Herre Hoooghiemstra werd naar de rechtsmidden gestuurd en Jelte Postma kreeg samen met Fons Schut de bewaking van de spits voor zijn kiezen. Het waren de Oldemarkers die het slotakkoord voor zich opeisten. Uit een van de vele gevaarlijke counters zorgde hun spits voor de 1-3. Gezien het spelbeeld een terechte nederlaag. Het is aan keeper Simon Wester te danken dat de overwinning van de Oldemarkers niet groter was. De kansenverhouding was toch ongeveer 7-2 voor de uit de flink uit de kluiten gewassen bezoekers. De volgende wedstrijd zal er door de VDM boys uit een ander vaatje moeten worden getapt om de punten binnen te halen. Met de instelling van vandaag wordt dat moeilijk. Wat dat betreft was het ook weer zeer leerzaam vandaag en helaas is het bekeravontuur nu ten einde.



Tammo Cnossen
Leider C1


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 21-10-2007 16:47 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Het eerste heeft hier vanmiddag met 3-1 gewonnen. Godver, was koud op het veld, kutregen.....


spelfout weggehaald...


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 21-10-2007 16:53 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

Hoeveelste klasse?



varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 21-10-2007 16:54 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 21 oktober 2007 16:53 schreef Judge M. het volgende:
Hoeveelste klasse?


1e is derdeklasse, team van mijn zoon hoofdklasse..


spelfout weggehaald...


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 21-10-2007 17:00 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

check. Dat is toch niet slecht voor een dorp van rond de 10.000 inwoners (toch?)



varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 21-10-2007 17:46 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 21 oktober 2007 17:00 schreef Judge M. het volgende:
check. Dat is toch niet slecht voor een dorp van rond de 10.000 inwoners (toch?)


Nee hoor.


spelfout weggehaald...


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 24-10-2007 12:54 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

KNVB wil zwarte lijst in amateurvoetbal
door Natasja Weber

HELMOND/EINDHOVEN - Voetbalbond KNVB wil een zwarte lijst invoeren in het amateurvoetbal. Deze lijst moet de namen vermelden van spelers en teams die herhaaldelijk over de schreef zijn gegaan op het voetbalveld.

"Het is de bedoeling dat verenigingen aan de hand van deze lijst kunnen controleren of een nieuw lid een verleden heeft", licht KNVB-woordvoerder Rob de Leede toe. Hij benadrukt wel dat er nog 'heel wat juridische consequenties' aan het plan kleven. "De komende maanden onderzoeken we de mogelijkheden. Daarbij komen vragen aan bod als: Wie heeft er toegang tot de lijst? Hoe lang staan mensen op de lijst? Wat moeten ze doen om er vanaf te komen?"

De afgelopen jaren is de KNVB actief bezig om de sfeer op en rond de voetbalvelden bij de amateurs te verbeteren. Ze probeert dit te bereiken door onder meer het opleggen van hogere straffen voor wangedrag, het inzetten van waarnemers bij risico-wedstrijden, het opstarten van waarden- en normencampagnes en het beter opleiden van scheidsrechters.

In hoeverre deze maatregelen leiden tot minder agressie is moeilijk te zeggen. De afzonderlijke districten in het amateurvoetbal laten grote verschillen zien. Dat geldt zeker voor de districten in de regio Zuidoost-Brabant. Zo is in Zuid I (regio Eindhoven/Kempen) sprake van een dalende tendens wat betreft het aantal gestaakte wedstrijden door wangedrag en het aantal molestaties van (assistent)scheidsrechters. In het district Zuid II daarentegen worden de laatste jaren meer (assistent)scheidsrechters gemolesteerd: van 33 in 2005-2006 naar 48 vorig seizoen. Ook het aantal gestaakte wedstrijden door wanordelijkheden neemt fors toe. Vorig seizoen werden 223 duels voortijdig stilgelegd, tegenover 188 een seizoen eerder.

De KNVB beseft dat er nog heel veel werk moet worden verzet. Ze gaat dan ook door met het vorig jaar ingevoerde lik-op-stukbeleid. Hiermee kunnen districtsbesturen volledige elftallen uit de competitie nemen als spelers zich misdragen. De Helmondse voetbalclub Oranje Zwart heeft de gevolgen van het strengere KNVB-beleid onlangs aan den lijve ondervonden. Het eerste elftal werd half oktober uit de competitie genomen nadat de scheidsrechter zich bedreigd voelde door opmerkingen vanuit het publiek. Oranje Zwart is tegen de uitsluiting in beroep gegaan. De uitspraak volgt vanmiddag.

bron: http://www.ed.nl/amateurvoetbal/article2058406.ece



varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 27-10-2007 12:02 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

1-5 overwinning van het team van m´n zoon. Hijzelf had ook weer een goaltje te pakken.


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 27-10-2007 17:11 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Veslagje van vanochtend, van de lokale sportwebsite...



GAVC C1 wint eenvoudig van Flevo Boys.

Vandaag mochten de Grousters het opnemen tegen het nog steeds puntloze en dus gevaarlijke Flevoboys.

Dat was dan ook duidelijk te zien in het eerste kwartier. De Grousters begonnen zwak aan de wedstrijd. Veel balverlies kenmerkte dan ook het spel van de VDM boys in die periode. De Flevo boys stelden daar overigens niet veel tegenover in aanvallend opzicht. De achterhoede had vandaag de zaakjes prima voor elkaar. Jeroen Roorda was heer en meester op de rechtsback. Fons Schut kwam steeds goed voor de man en op de linksback speelde Jort Altenburg Wederom een puike partij. Ook de voortreffelijk spelende Herre Hooghiemster kon door het goede spel van zijn secondanten regelmatig doorschuiven naar het middenveld om daar zodoende een overtal situatie te creëren. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de Grousters een veldoverwicht. Uit de eerste corner van de Grousters die genomen werd door Tobias Tilon kreeg, de beste man van het veld vandaag, Frits Johan Achenbach de eerste kans. Zijn te gehaaste schot werd op het allerlaatste moment geblokkeerd waardoor deze doelrijpe kans verloren ging.

In de vijftiende minuut van de speeltijd werd Frits Johan op links aangespeeld door Herre Hooghiemster. Frits Johan omspeelde drie tegenstanders met een aantal mooie schijnbewegingen en liet ook de keeper kansloos 0-1. Vanaf de aftrap werd gelijk druk gezet op de achterhoede van de Emmeloorders. Al vrij gauw na de openingstreffer was het weer Frits Johan Achenbach die in kansrijke positie net naast schoot. In deze fase van de strijd was het GAVC wat de wedstrijd dicteerde. Uit een fraaie aanval met one touch voetbal werd Tobias Tilon op links ervandoor gestuurd. Zijn prachtige voorzet werd door de geheel vrijstaande Pim Kriege bij de tweede paal goed binnengeschoten 0-2. De Flevo Boys kregen ook sporadisch enkele gelegenheden via de mid mid om enkel schoten af te vuren op het Grouster doel. Simon Wester moest zich enkele malen strekken om een doelpunt te voorkomen.

Vijf minuten voor de rust was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Frits Johan Achenbach kwam weer in balbezit en hij herhaald zijn huzarenstukje van de eerste goal nogmaals. Nadat hij weer een aantal tegenstanders zijn hielen liet zien ronde hij ook deze maal beheerst af 0-3.



Na de rust mocht Nick van der Wal Pim Kriege vervangen. Hij liet zich gelijk al gelden. Op een diepte pass van Alex van Rees snelde hij zijn tegenstander voorbij en gaf prima voor op Tobias Tilon. Toch kwam het niet tot een schot omdat Tobias de bal voor de rechter voet kreeg en niet tot een schot kwam. Flevo Boys voetbalde in het eerste kwartier van de tweede helft iets gemakkelijker dan de Grousters. De ploeg uit Emmeloord die kunnen putten uit maar liefst 6 C teams en waarvan het C1 team uitkomt in de tweede divisie D lieten zien bij vlagen aardig te kunnen voetballen. Dit leidde ook de enige tegengoal in van deze wedstrijd. De ingevallen linksbuiten werd de diepte ingestuurd door de mid mid. Simon Wester maakte zijn enigste foutje vandaag door uit te lopen in plaats van te blijven staan. Daardoor kon de spits de bal langs Simon, die te laat was, in het lege doel schieten. Toch konden de boys uit Emmeloord niet doordrukken. Jelte Postma verving Fons Schut in het laatste kwartier van de wedstrijd. De verdediging van de Grouster bezweek niet onder de druk.

Langzaam maar zeker namen de Grousters de controle over de wedstrijd weer over. Via een prachtige aanval over zeker 5 schijven kwam Tobias Tilon in balbezit. Hij Speelde strak Guido Cnossen aan die de bal in een keer doorspeelde naar de vrijstaande Frits Johan Achenbach. Vanaf een meter of 16 van het doel krulde Frits Johan de bal prachtig in de verste hoek.



Elk persoonlijk duel werd in deze laatste fase van de tweede helft in het voordeel van de Grousters beslist. Vijf minuten voor tijd kwam de eindstand op het scorebord. Nick van der Wal werd via een mooie diepe pass van Ramon Smit de diepte in gestuurd. Op snelheid liep Nick zijn tegenstander eruit. Hij kwam scheef op de keeper af en schoot de bal strak via de keeper in de verste hoek. De verdiende vijfde overwinning was hiermee een feit.



Volgende week gaat de reis naar Hoogeveen waar de Grousters het moeten opnemen tegen het op de tweede plaats staande HZVV C1.





spelfout weggehaald...


Mies
...
Usericon van Mies
Posted 27-10-2007 17:20 by Mies Wijzig reactieProfiel van MiesQuote dit berichthttp://www.terrafyght.com

belachelijk dat ie niet in de basis stond



varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 27-10-2007 19:22 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 27 oktober 2007 17:20 schreef Mies het volgende:
belachelijk dat ie niet in de basis stond


Hij is later bij dat team gekomen, vanuit C2, dus eigenlijk niet meer dan logisch. En dit hele team bestaat simpelweg uit goede voetballers.


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 03-11-2007 16:41 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Vandaag mooi voorbeeld gezien hoe het dus niet moet. Team van m´n zoon uit tegen HZVV Hoogeveen. Gemeen vlaggende grensrechter en agressieve onsportieve ouders langs de kant M´n klauwen jeukten om er ééntje op de muil te beuken, maar toch m´n verstand maar gebruikt. 4-1 verloren.


Echt... gatverdamme....


spelfout weggehaald...


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 04-11-2007 11:38 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

HZVV maatje te groot voor de GAVC C1
dit bericht is geplaatst op 03 Nov 2007 21:46



In Hoogeveen moesten de spelers van C1 het vandaag afleggen tegen de koploper HZVV uit Hoogeveen. Deze topper in de hoofdklasse kende in HZVV een verdiende winnaar 4-1. GAVC C1 begon deze keer goed aan de wedstrijd. Vanaf de aftrap probeerden de Grousters met aanvallende impulsen snel op voorsprong te komen. De ploeg uit Hoogeveen had weliswaar een licht speloverwicht maar met een fase volop strijd was het GAVC wat voor het eerst enkele pogingen ondernam om de score te openen.



Een voorzet van de prima spelende Nick van der Wal vanaf rechts en een corner van Tobias Tilon leverden geen echte kans op.

In de vijftiende minuut mocht Alex van Rees aanleggen voor een vrije trap. Nick van der Wal kwam net te laat om de bal bij de tweede paal in te koppen. Het was op dat moment een spannende wedstrijd met een hoog tempo. Gaande weg de eerste helft nam HZVV het initiatief over. Nadat de eerste de beste kans door de buitenspel staande spits werd ingeschoten en terecht door de bekwaam leidende scheidsrechter Huberts werd afgekeurd was het vijf minuten later wel raak. Jelte Postma werd éénmaal gedold door de handige rechtsbuiten van HZVV en uit zijn voorzet kon de spits raak koppen bij de tweede helft. Daarna ging het snel de verkeerde kant op met de Grousters. HZVV speelde op dat moment de Grousters volledig van de mat. Onze verdediging had het zwaar te verduren. Jeroen Roorda, Fons Schut en Jelte Postma hadden vandaag prima tegenstanders. Met vlotte combinaties werden de VDM boys achteruit gedwongen. Twee minuten later was het alweer raak. Een van de spelers van HZVV mocht vrij uithalen buiten het strafschopgebied en hij schoot vanaf twintig meter prachtig binnen. Ook de derde goal was er een van een grote schoonheid. Alweer mocht een speler van HZVV ongehinderd aanleggen en hij maakte dankbaar gebruik van de ruimte die hem geboden werd en schoot de bal strak in de kruising. Nog geen twee minuten later was de stand al 4-0 en de wedstrijd beslist. Niet goed ingrijpen door de achterhoede van de Grousters en weer een afstandschot vanaf de een meter of twintig en de afloop is bekend. Vijf en twintig minuten gespeeld en al een 4-0 achterstand op het scorebord.

Pim Kriege kreeg in de spits geen vat op de fysiek sterke verdedigers en werd gewisseld. Guido Cnossen was zijn vervanger. Tot de rust probeerde de Grousters die steeds een stap te laat waren het tij te keren. Maar in die opzet slaagden ze nog niet.

In de rust het bekende donderpraatje van de ervaren leiding en de Grousters kwamen als herboren uit de kleedkamer. Het leek wel of we naar een andere wedstrijd aan het kijken waren. Duels werden gewonnen en met Jort Altenburg op de linksback op de gevaarlijke rechtsbuiten van HZVV voor de geblesseerde Ramon Smit was ook de angel verdwenen uit het aanvalsspel van de ploeg uit Hoogeveen.

Jort gaf zijn directe tegenstander geen millimeter ruimte en dat irriteerde de rechtsbuiten zo dat hij geregeld over de scheef ging. Langzaam maar zeker kwam er een licht veldoverwicht voor de Grousters. Het bleef zaak waakzaam te zijn voor de tegenstoot. Toch kwamen we onder de druk vandaan. Het leverde een aantal hachelijke situaties op voor het doel van HZVV. Nick van der Wal kwam een aantal keren goed door en uit een van zijn voorzetten kon Guido Cnossen de voet niet goed achter de bal krijgen. Ook Frits Johan werd via een prachtige pass van Alex van Rees gevaarlijk. Met een sliding kon hij de bal net niet achter de keeper krijgen. De keeper moest daarna geblesseerd het veld verlaten. Eindelijk kwam dan toch het verdiende doelpunt van GAVC op het scorebord. Tobias Tilon en Frits Johan gingen de combinatie aan. Tobias haalde de achterlijn en gaf de bal voor op de penaltystip waar Guido Cnossen beheerst afrondde. Een aanval uit het boekje. De koek was nog niet op. Met nog vijftien minuten op de klok kon er nog van alles gebeuren. Uit een corner van de Grousters kon Guido al koppend Jelte Postma bereiken. Jelte schoot prima in maar de invalkeeper van HZVV kon er nog net bij met zijn vingers. Weer vijf minuten later was het Frits Johan die in scoringspositie werd gebracht. Net als vorige week probeerde hij de bal in de verste hoek te plaatsen. Een verdediger van HZVV kon op de doellijn leiding brengen.

Ook HZVV was nog enkele keren dicht bij een doelpunt. Uit een van de counters in de tweede helft kon Simon Wester redding brengen. De rechtsbuiten van HZVV mocht vijf minuten voor het eindsignaal gaan douchen omdat hij Jort natrapte. Hij kreeg geel en direct daarna zijn tweede gele kaart wegens commentaar op de leiding.

Bij een van de laatste acties van de wedstrijd schoot de uitstekend spelende Herre Hooghiemster de bal met een vrije trap naar voren. De bal werd door iedereen gemist behalve door Guido. Hij verzuimde echter te scoren.

Als we de eerste helft net zo hadden gespeeld als de tweede helft dan had een beter resultaat tot de mogelijkheden gehoord. Dat HZVV uiteindelijk aan het langste eind trok was verdiend.

Onze jongens verdienen echter een groot compliment voor de sportieve wijze waarop we vandaag voor elke meter hebben gestreden. Zij gingen niet mee met alle provocaties van het thuispubliek en bleven gewoon voetballen.

Het was niet normaal hoe er vanaf de tribunes door het thuispubliek op alle beslissingen van de scheidsrechter werd gereageerd. Alle ziektes hebben wij vandaag voorbij horen komen.

Ook de leiding van HZVV was hier debet aan. Een van onze spelers formuleerde het treffend. Als mijn vader vanaf de kant zo zou reageren dan was ik het veld uitgelopen.

Morgen zal er in Hoogeveen in de kerk weer veel biechtwerk aan te pas moeten komen om alle zonden van vandaag te vergeven……..




Mijn zoon is de derde van rechts (geel)

Edit: het verschil tussen links en rechts is moeilijk...




[Dit bericht is gewijzigd door varanus op 04-11-2007 11:39]


spelfout weggehaald...


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 04-11-2007 12:44 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

quote:
Op 3 november 2007 16:41 schreef varanus het volgende:
Vandaag mooi voorbeeld gezien hoe het dus niet moet. Team van m´n zoon uit tegen HZVV Hoogeveen. Gemeen vlaggende grensrechter en agressieve onsportieve ouders langs de kant M´n klauwen jeukten om er ééntje op de muil te beuken, maar toch m´n verstand maar gebruikt. 4-1 verloren.


Echt... gatverdamme....
Ik had het daar laatst nog met collega's over .. hoe goed ben je met opvoeden bezig als je ze niet eens enige vorm van sportiviteit bij kunt brengen.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 04-11-2007 13:25 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2007 12:44 schreef Jenje het volgende:
Ik had het daar laatst nog met collega's over .. hoe goed ben je met opvoeden bezig als je ze niet eens enige vorm van sportiviteit bij kunt brengen.


Ja, was gisteren echt een goed voorbeeld van die ouders. Blij dat het er in het veld een stuk sportiever aan toe ging.


spelfout weggehaald...


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 04-11-2007 13:42 by nuclearwarfare Wijzig reactieProfiel van nuclearwarfareQuote dit bericht

Grappig dat ik net dit filmpje zie op GeenStijl. In het kader van sportiviteit in het amateurvoetbal:

http://www.dumpert.nl/mediabase/31008/ae52e3ea/zaterdagvoetbal_topic_.html


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 04-11-2007 14:41 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Ja, "grappig".....


spelfout weggehaald...


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 04-11-2007 14:58 by Wansmaak Wijzig reactieProfiel van WansmaakQuote dit berichthttp://www,judgementday.nl



“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 04-11-2007 15:23 by nuclearwarfare Wijzig reactieProfiel van nuclearwarfareQuote dit bericht

'Grappig' als in: Ironisch dat het hier over onsportief gedrag in het amateurvoetbal gaat en ik gelijktijdig een filmpje aantref die dat onderstreept. Niet dat ik een voorstander van dit soort rottigheid ben of dit soort shit grappig vind, ik drukte me ietwat ongelukkig uit.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 04-11-2007 15:25 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Een nucleaire oorlog is ook onsportief.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 04-11-2007 15:26 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2007 15:23 schreef nuclearwarfare het volgende:
'Grappig' als in: Ironisch dat het hier over onsportief gedrag in het amateurvoetbal gaat en ik gelijktijdig een filmpje aantref die dat onderstreept. Niet dat ik een voorstander van dit soort rottigheid ben of dit soort shit grappig vind, ik drukte me ietwat ongelukkig uit.


Ah, iek snap


spelfout weggehaald...


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 04-11-2007 15:29 by WhiteRider Wijzig reactieProfiel van WhiteRiderQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2007 15:23 schreef nuclearwarfare het volgende:
'Grappig' als in: Ironisch dat het hier over onsportief gedrag in het amateurvoetbal gaat en ik gelijktijdig een filmpje aantref die dat onderstreept. Niet dat ik een voorstander van dit soort rottigheid ben of dit soort shit grappig vind, ik drukte me ietwat ongelukkig uit.

Die filmpje, je weet.


Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen