IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Auteur:
Topic : Onrust in La Zone - Rellen in de Parijse voorsteden. Vorige pagina | Volgende pagina
Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 04-11-2005 16:36 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:34 schreef attila_de_hun het volgende:
onmogelijk. het zijn "Fransen".


Al was het mogelijk dan nog is het in dergelijke situatie niet wenselijk. In de praktijk zal dit weer tot onvrede leiden onder de overgebleven groep die zich als tweederangsburger gaat beschouwen en die dan de nieuwe lading relschoppers gaat vormen.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-11-2005 16:36 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:34 schreef karnivoor het volgende:

naar mijn mening is er geen andere oplossing dan een flinke oorlog


met alle respect, ik denk dat het lachen jou (en mij) wel zal vergaan als er een echte "oorlog" zou uitbreken.

wat verwacht je er dan onder????


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-11-2005 16:36 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 4 november 2005 16:31 schreef kwelgeest het volgende:
Maar als we alles mogen geloven wat we voorgeschoteld krijgen over de Islam, zowel van links als van 'liberale' Moslims als van radicale imams, dan bestaat er geen 'echte' Moslim.

En dat aanpassen vind ik zulke bullshit; Ze proberen het niets een fatsoenlijk. Veel 'allochtone' probleem jongren zijn al wel derde generatie. Hoeveel hebben ze er nodig om eindelijk te begrijpen dat de westerse samenleving anders werkt dan hun 'subcultuur'.


zowiezo bestaan er geen echte gelovigen, het is maar een naampje voor een bepaalde cultuur overeenkomst, en cultuur is ook maar een verzameling van gewoonten om zo makkelijker te overleven.

de mensen laten aanpassen met een cursusje is ook zinloos, een cultuur leer je niet door een cursus, maar alleen door zo opgevoed te zijn. er zullen vast wel een paar blijven maar de meeste zullen terug gaan omdat de spanningen hier teveel worden.
het probleem is dat het onze samenleving het meeste schaad.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 04-11-2005 16:37 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:34 schreef attila_de_hun het volgende:
onmogelijk. het zijn "Fransen"
.
Zolang ze meerdere nationaliteiten hebben zie ik het probleem niet.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 04-11-2005 16:39 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:36 schreef Chelman het volgende:
Al was het mogelijk dan nog is het in dergelijke situatie niet wenselijk. In de praktijk zal dit weer tot onvrede leiden onder de overgebleven groep die zich als tweederangsburger gaat beschouwen en die dan de nieuwe lading relschoppers gaat vormen.
Ik vind het uitzetten kan criminelen zeker wel wenselijk. Maakt niet uit waarbij en wanneer.

Een hard consequent beleid zal iig meer afschrikken dat het slappe gelul hannes wat we nu in westerse landen zien.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-11-2005 16:40 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:37 schreef kwelgeest het volgende:
Zolang ze meerdere nationaliteiten hebben zie ik het probleem niet.


zo simpel is het echt niet he. hoe zou jij het vinden als morgen opeens alle criminele duitsers bij ons werden gedumpt (okee, dat is niet helemaal het zelfde maar het gaat om het idee). Marokko/Algerije staat dus echt niet te wachten om een paar duizend baldadige Franse lieden. en het idee van: hij/zij functioneert niet dus we deporteren maar, is natuurlijk nogaal raar. ze moeten gewoon aanpakken dat probeem. Keihard maar wel rechtvaardig.


[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 04-11-2005 16:41]


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-11-2005 16:41 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 4 november 2005 16:36 schreef attila_de_hun het volgende:
met alle respect, ik denk dat het lachen jou (en mij) wel zal vergaan als er een echte "oorlog" zou uitbreken.

wat verwacht je er dan onder????



ik zei niet dat ik het de leukste oplossing vind maar liever een oorlog met goeie afloop (dat weet je niet natuurlijk maar als je er één start ga je ervan uit dat je wint natuurlijk) dan maar blijven toekijken hoe alles steeds erger wordt en de zwakkere nederlandse cultuur ten onder gaat door de wildgroei van normeloze andere (sub)culturen.



Je moeder.


Heiden
Postheiden
Usericon van Heiden
Posted 04-11-2005 16:42 by Heiden Wijzig reactieProfiel van HeidenQuote dit bericht

Dit boek lijkt me erg interessant, ik ben het er wel mee eens dat de linkse lobby onze rechtsystemen heeft verzwakt. Je ziet het nu in Parijs, gaat men met harde hand die wijk in, dan wordt het afgedaan als discriminatie, terwijl het pure wetshandhaving is....

De 4de wereldoorlog

Peter Siebelt verwierf in Nederland als onderzoeksjournalist al bekendheid met zijn boek Econostra, waarin hij het ideologische netwerk achter de moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert Van der Graaf, ontrafelde. Nu ligt De 4de Wereldoorlog. Het pad van Marx naar Allah voor. De 3de Wereldoorlog omschrijft Siebelt als de “Koude Oorlog” tussen het Westen en het communistische Oostblok. Deze confrontatie is voorbij, maar nieuwe gevaren loeren om de hoek.

Is de 4de Wereldoorlog reeds begonnen? Als men nog maar de helft van het recentste boek van de Nederlander Peter Siebelt gelooft, kan men niet anders dan deze conclusie trekken. Er is namelijk alle reden om te twijfelen aan de slagkracht van het Nederlandse repressie- en preventieapparaat.

In het eerste deel toont de auteur duidelijk aan hoe in de nasleep van de revolte van 1968 vooral het progressieve deel van de politieke wereld er moeite mee had en heeft om het overtolerante beleid van Nederland jegens subversieven – en nu jegens het zich aandienende terroristische deel van het islamfundamentalisme – harder te maken, te verscherpen. Niet alleen hebben allerlei pacifistische kaders het beleid ondermijnd, maar heel wat zijn doorgedrongen tot de machtsposities zelf in het maatschappelijk bestel. Mede door het aanzuigeffect van een zeer tolerant beleid jegens (uiterst-) linkse mantelorganisaties werd Nederland een veilige haven voor terroristen van over de ganse wereld. Men ging zelfs zover de progressieve stelling te volgen dat men hoopte vermeende veiligheid te kopen door terroristische elementen geen strobreed in de weg te leggen. Siebelt toont perfect aan hoe de “stratenmakers” van Marx de weg plaveiden waarlangs niet alleen terroristen hier onderdak vonden, maar waardoor ook de veiligheidsdiensten in de kou werden gezet en ronduit belachelijk werden gemaakt. De zwijgplicht die ook bij links werd gehanteerd, werkte efficiënt. Aan de hand van het voorbeeld van Peter Klerks schetst Siebert de evolutie van een subversieveling: van publicatie in anarchistische blaadjes als Bluf! tot ontwikkelaar van een modern communicatiemiddel voor de krakersbeweging, tot het opzetten van netwerken van gelijkgezinden in de media, juridische wereld (specialisten in het winnen van procedureslagen t.v.v. terroristen, uitgeprocedeerden, enz.) en politieke partijen (voornamelijk PvdA, SP en Groenlinks). Vooral het door Klerks en Lubbers geleide inlichtingenbureau Jansen en Janssen krijgt ruime aandacht, omdat het zowel voor enorm veel informatie zorgde over de veiligheidsdiensten, BVD en AIVD (informatie die door het linkse kamp gretig werd gebruikt) als er voor zorgde dat heel wat tussenkomsten van diezelfde veiligheidsdiensten voortijdig bekend geraakten.

Links verlegde geleidelijk aan haar activiteiten naar een nieuw maatschappelijk fenomeen, de vluchteling en de migrant, en hier start het tweede, nog spectaculairder deel van het boek: de weg van Marx naar Allah, hoe links gaandeweg hand- en spandiensten verleende aan allerlei terroristische islamfundamentalisten. Typevoorbeeld is Mohammed Khoija, een uiterst-links Marokkaan die in Nederland onderdak vond, en hier eerst evolueerde naar een islamfundamentalist. Terwijl het Nederlands-Europees opsporingssysteem zo lek is als een mandje – wat Siebelt aan de hand van enkele sprekende voorbeelden aantoont – kunnen fundi’s, voor allerlei praktische problemen een beroep kunnen doen op allerlei pacifistische, linkse of migrantenorganisaties, hier hun aanslagen voorbereiden, uitvoeren en terug verdwijnen.

Uitvoerige aandacht wordt besteed aan de (leden van de) Hofstadgroep, aan de moord op Theo van Gogh, aan de omstandigheden rond de moord op de Afghaanse leider Massoud. Siebelt belicht de zeer militante moskeeën in Nederland als El Faroeq, El Tawheed, Arrahmane en Al Fourkaan. Hij wijst op de verpletterende verantwoordelijkheid van de Kerk in de verspreiding van het militante islamfundamentalisme in Nederland. Hij toont aan met welk gemak islamitische terroristen Europa rondreizen, en hoe ze de nationale wetgeving steeds een stapje voor zijn, omdat ze zo vaak verhuizen of van naam veranderen of met valse paspoorten werken. Een ongrijpbare vijand? Neen, waarschijnlijk, maar in elk geval wel een (door links grotendeels) verlamde overheid, die eigenlijk te angstig is om op te treden.

Een spectaculair boek, een goudmijn aan gegevens. Maar met spectaculaire boeken is het vaak zo: enkele stellingen vragen verder onderzoek. Bij terrorisme is het steeds goed te kijken naar wie er beter van wordt. Cui bono: Dat islamfundamentalisten die beroep kunnen doen op de “expertise” van links bij het omzeilen van allerlei wetgeving, alle belang hebben bij een samenwerking met links, dat is duidelijk. Maar waar zit het nut voor links zelf? Of is het uiterst linkse, pacifistische kamp zo haatdragend tegen Europa dat het de macht liever in handen ziet van theocratische fundamentalisten? Nochtans zijn de hand- en spandiensten van links jegens deze terroristen zo duidelijk dat een debat hierover nog moeilijk uit de weg kan worden gegaan. Hoe zit het in België? Buiten een kortdurend experiment tussen de maoïstische PvdA en AEL kwam hier weinig naar buiten. Is er meer dat de buitenwereld niet mag merken?

Dus: lezen, dit boek. En massaal verspreiden.

Auteur: Peter Siebelt
Uitgegeven door: Aspekt (2005)
Aantal bladzijden: 464
Prijs: € 22.95
ISBN: 90-5911-032-3


Een Betekenisloos Bestaan in de Onmeetbare Enormiteit van Ruimte en Tijd.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-11-2005 16:43 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 4 november 2005 16:34 schreef Chelman het volgende:
Dit zijn volledig onterechte voorbeelden. De twee volkeren die jij noemt kennen de problemen door geheel andere redenen. IN geval van de aboriginals is het zo dat ze stelselmatig onderdrukt zijn als officieel onderdeel van beleid. Ze hebben pas ergens in de jaren 60 of zo burgerrechten in Australie gekregen. Het oorzaak ligt eerder daar dan in de cultuurshift. Zeker wanneer je bekijkt dat de modernisering daar al 200 jaar aan de gang (vele generaties dus) is. Hetzelfde, zij het minder extreem geldt voor de Inuit.

De grap is, en dit wordt ook in de door mij gequote artikel naar voren gebracht, dat het probleem niet bij de immigranten ligt die een snelle cultuurshift meegemaakt hebben. Het ligt dikwijls bij de latere generaties die in Frankrijk/Nederland/... geboren en getogen zijn. Dat is natuurlijk een frappante vraag. Men dient zich af te vragen wat er aan de omstandigheden 'mankeert' om tot een dergelijke vervreemding, want dat is de kern van de problemen, te kunnen leiden.


hmm je hebt gelijk, zijn geen goede voorbeelden, maar ik denk wel dat snelle cultuurshifting ermee te maken heeft, de eerste generatie red het nog wel omdat een eigen identiteit hebben, maar voor de 2e generatie is dat veel moeilijker omdat ze in 2 verschillende millieus worden opgevoed die vaak erg tegenstrijdig zijn, deze identiteits problemen geven ze door aan de volgende generatie maar daar gaat het net een stapje erger.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 04-11-2005 16:43 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:39 schreef kwelgeest het volgende:
Ik vind het uitzetten kan criminelen zeker wel wenselijk. Maakt niet uit waarbij en wanneer.

Een hard consequent beleid zal iig meer afschrikken dat het slappe gelul hannes wat we nu in westerse landen zien.


Het uitzetten op zich mag dan wel op mijn steun rekenen....maar de gevolgen daarvan weer niet. Pragmatisme....


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 04-11-2005 16:43 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:40 schreef attila_de_hun het volgende:
zo simpel is het echt niet he. hoe zou jij het vinden als morgen opeesn alle criminele duitsers bij ons werden gedumpt (okee, dat is niet helemala het zelfde maar het gaat om het idee). Marokko/algerije staat dus echt niette wachten om een paar duizend baldadige lieden. en het idee van: hij/zij functioneert niet dus we deporteren maar, is natuurlijk nogaal raar. ze meoetn gewoon anapakken dat probeem hard maar rechtvaardig.

Jouw voorbeeld gaat goed nergens over maar dat heb je zelf ook door.
Zolang men de nationaliteit van het land heeft, en zeker als hij/zij eerste generatie is, is dit wel mogelijk. En het 'deproteren' van mensen die op een bepaald niveau niet functioneren in de maatschappij is helemaal niet raar. Vind jij het raar dat criminelen, voor een bepaalde tijd, uit de maatschappij worden gehaald?



Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 04-11-2005 16:44 by mental Wijzig reactieProfiel van mentalQuote dit bericht

.

[Dit bericht is gewijzigd door mental op 04-11-2005 16:45]


Fuck the world and fuck you


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-11-2005 16:47 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:42 schreef Heiden het volgende:
... ik ben het er wel mee eens dat de linkse lobby onze rechtsystemen heeft verzwakt...



ik ga dat zeker lezen. ik ben het alleen niet met jou eens dat het een linkse lobby is. In ons land hebben (centrum) rechtse partijen jaren een flink wat inbreng gehad, en die hebben eveneens gepleit voor een soepel beleid. en eigenlijk is daar toch niks mis mee? het zou toch mooi zijn dat een humaan, soepel beleid gehanteerd kan worden. helaas, er zijn individuen die deze verantwoordlijkheid, een mild rechtsysteem, niet aankunnen en is een keihard optreden helaas toch nodig.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-11-2005 16:47 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 4 november 2005 16:43 schreef kwelgeest het volgende:
Jouw voorbeeld gaat goed nergens over maar dat heb je zelf ook door.
Zolang men de nationaliteit van het land heeft, en zeker als hij/zij eerste generatie is, is dit wel mogelijk. En het 'deproteren' van mensen die op een bepaald niveau niet functioneren in de maatschappij is helemaal niet raar. Vind jij het raar dat criminelen, voor een bepaalde tijd, uit de maatschappij worden gehaald?




het idee is goed maar simpelweg onmogelijk uit te voeren vanwege wereldwijd verzet. iedere officiele vorm van aanpakken is in strijd met of een wet of met het wereldwijd heersende moraal waardoor er eigenlijk alleen onwettelijke aanpakken over blijven. -> burgeroorlog


Je moeder.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 04-11-2005 16:49 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:47 schreef karnivoor het volgende:
het idee is goed maar simpelweg onmogelijk uit te voeren vanwege wereldwijd verzet. iedere officiele vorm van aanpakken is in strijd met of een wet of met het wereldwijd heersende moraal waardoor er eigenlijk alleen onwettelijke aanpakken over blijven. -> burgeroorlog
Misschien met het wereldwijde linkse moraal maar nog niet eens zo zeer met de wet. En hoef jij als land van een wereldwijd moraal aan te trekken? Doe de VS dat, doet Istrael dat, doet Rusland dat, Doet Cuba dat, Doet Iran dat (etc)?


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Doomy
Usericon van Doomy
Posted 04-11-2005 16:50 by Doomy Wijzig reactieProfiel van DoomyQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 15:55 schreef Chelman het volgende:
Je kan er de laatste tijd niet omheen.
*verhaal*
Oh, ik lees het nu pas...

[Dit bericht is gewijzigd door Doomy op 04-11-2005 16:50]


iPim zei: Zeikhoofd... alsof ik me door een 18-jarig kneusje laat afzeiken. Ik kom je nog wel eens tegen op een concert van Jan Smit, kneus!


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-11-2005 16:50 by attila_de_hun Wijzig reactieProfiel van attila_de_hunQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:43 schreef kwelgeest het volgende:
Jouw voorbeeld gaat goed nergens over maar dat heb je zelf ook door.
Zolang men de nationaliteit van het land heeft, en zeker als hij/zij eerste generatie is, is dit wel mogelijk. En het 'deproteren' van mensen die op een bepaald niveau niet functioneren in de maatschappij is helemaal niet raar. Vind jij het raar dat criminelen, voor een bepaalde tijd, uit de maatschappij worden gehaald?



nou een goed voorbeedl dan. als de antillen opeens al hun criminelen naar ons sturen (eeuuhh, gebeurt dat al niet trouwens. ).
nee, natturlijk vind ik het niet raar dat niet functionerende, onwelwillende lensen uit de maatschappij worden gehaald. en die mogen ook nog eens zeer zwaar gestrafd worden van mij. maar die rotlui,dat is toch ook "onze" verantwoordelijkheid? als die kutmarokanen hier zijn gewoon nederlanders.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 04-11-2005 16:52 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:50 schreef attila_de_hun het volgende:
nou een goed voorbeedl dan. als de antillen opeens al hun criminelen naar ons sturen (eeuuhh, gebeurt dat al niet trouwens. ).
nee, natturlijk vind ik het niet raar dat niet functionerende, onwelwillende lensen uit de maatschappij worden gehaald. en die mogen ook nog eens zeer zwaar gestrafd worden van mij. maar die rotlui,dat is toch ook "onze" verantwoordelijkheid? als die kutmarokanen hier zijn gewoon nederlanders.
Ze zijn pas Nederlander als ze de Nederlandse nationaliteit hebben. In mijn ogen, en sommige politici poberen ook voor zulk soort dingen te pleiten, zijn ze pas Nederlander als ze slechts de Nederlandse nationaliteit aanvaarden. Laten die 'kut Marokkanen' nou, ook, de Marokkaanse nationaliteit hebben.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-11-2005 16:53 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

de marrokanen accepteren hun weer niet als marrokaan, ze hebben eigenlijk een nieuw land nodig. ik stel voor atlantis


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 04-11-2005 16:54 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 4 november 2005 16:42 schreef Heiden het volgende:

Auteur: Peter Siebelt
Uitgegeven door: Aspekt (2005)
Aantal bladzijden: 464
Prijs: € 22.95
ISBN: 90-5911-032-3



Peter Siebelt heerscht sowieso. Al is het alleen maar omdat hij al lang tegens links strijdt. En omdat links tuig hem probeert te bestrijden:

http://www.indymedia.nl/nl/2003/08/13396.shtml

Maar dezelfde linksche voddenballen verspreiden weer ook links naar zijn andere interviews en artikels:

http://www.indymedia.nl/nl/2003/07/12824.shtml




http://www.petersiebelt.nl/



KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 04-11-2005 16:56 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

Misschien eens wat van zijn werk opzoeken.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-11-2005 16:59 by karnivoor Wijzig reactieProfiel van karnivoorQuote dit berichthttp://www.kanker.nl/

Prepare yourself for the worst it’s coming soon
I believe in those foretold prophecies of doom
They say the end is close, it’s coming fast
Not every single one of us is gonna last
So, stand and fight or kill yourself right now
It’ll be one less motherfucker to kill
Skin shot, burned, stabbed, scorched and torn
This pain is real - you can’t ignore...

War is coming

Arm yourself with the right to kill at will
Shoot to kill it’s them or you
Time to choose, time to choose or die
Blood’s pouring, from the hole in your side
Take the pain - it’ll focus and stenghten you
Take the pain - or your life’s fuckin’ through
Face the pain - let it become part of you
Take the pain

War is coming

Prepare yourself for the worst it’s coming soon
I believe in those foretold prophecies of doom
They say the end is close, it’s coming fast
Not every single one of us is gonna last
So, stand and fight or kill yourself right now
It’ll be one less motherfucker to kill
Skin shot, burned, stabbed, scorched and torn
This pain is real - you can’t ignore...

War is coming


Je moeder.


Doomy
Usericon van Doomy
Posted 04-11-2005 17:01 by Doomy Wijzig reactieProfiel van DoomyQuote dit bericht



iPim zei: Zeikhoofd... alsof ik me door een 18-jarig kneusje laat afzeiken. Ik kom je nog wel eens tegen op een concert van Jan Smit, kneus!


Heiden
Postheiden
Usericon van Heiden
Posted 04-11-2005 17:06 by Heiden Wijzig reactieProfiel van HeidenQuote dit bericht

Nederland heeft traditioneel ook een sterke Joodse lobby waar de linkse lobby zijn wortels in heeft. Dat is dan eigenlijk weer vreemd te noemen...
Hoewel het me niets zou verbazen als in de toekomst een Jood aan het hoofd zou staan van het Islamitische Koninkrijk der Nederlanden.
Vuile spelletjes en smerige trucs...

Maar ik ben een beetje off-topic.


Een Betekenisloos Bestaan in de Onmeetbare Enormiteit van Ruimte en Tijd.


Doomy
Usericon van Doomy
Posted 04-11-2005 17:07 by Doomy Wijzig reactieProfiel van DoomyQuote dit bericht

Ach ja, dikke lul, drie bier


iPim zei: Zeikhoofd... alsof ik me door een 18-jarig kneusje laat afzeiken. Ik kom je nog wel eens tegen op een concert van Jan Smit, kneus!


Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen