IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws topic deel 14. Vorige pagina | Volgende pagina
Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 07-02-2006 8:16 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl



Bruce Banner


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-02-2006 8:59 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Free Record Shop onderzoekt hoe het kon gebeuren dat een groot aantal nagemaakte cd's van de populaire Britse zangeres Katie Melua bij de platenketen in de schappen is beland. Free De keten heeft de Stichting Brein, die strijdt tegen illegaal kopiëren, ingeschakeld om de betreffende leverancier aan te pakken. De nog aanwezige voorraad cd's is onmiddellijk teruggehaald uit de winkels.' (AD)



LOL FRS die kopien verkoopt


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-02-2006 11:22 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Remkes: rotzakken eerder vastzetten

Uitgegeven: 7 februari 2006 10:44
Laatst gewijzigd: 7 februari 2006 10:50

DEN HAAG - Minister Remkes (Binnenlandse Zaken) wil jongeren die de openbare orde verstoren eerder oppakken en vastzetten. Een woordvoerder van de minister bevestigde dinsdag een bericht daarover in De Telegraaf. Als nieuwe maatregelen noemt Remkes verplicht afkicken en een meldingsplicht.

Hij zegt wel dat de maatregelen nog juridisch moeten worden uitgewerkt. Remkes doet zijn uitspraken aan de vooravond van het debat in de Tweede Kamer over de overlast van veelal allochtone jongeren in de grote steden.


Als voorbeeld daarvan geldt de gebeurtenissen in de Diamantbuurt in Amsterdam. "Tegen de meest notoire rotzakken helpt alleen repressie. Die moeten we van de straat halen", zegt de minister. "Linksom of rechtsom. Als ze wat uithalen, direct de bak in."

Remkes denkt dat er meer moet worden gedaan aan voortijdige schooluitval en de slechte huisvesting van allochtonen in de grote steden. "Als je bedenkt dat het aantal jongeren de komende jaren alleen maar zal toenemen en je doet er niets aan, dan zit daar een enorm probleem. Dat moet de topprioriteit zijn de komende jaren."



Zou het dan eindelijk?


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-02-2006 11:37 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Fire in de bocht ...

quote:
Man wil geslachtloos staan ingeschreven

Uitgegeven: 7 februari 2006 11:23

ENSCHEDE - Een inwoner van Enschede wil tot het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, procederen om als geslachtloos door het leven te kunnen gaan. Het gerechtshof in Arnhem stelde eerder de gemeente Enschede in het gelijk die de persoon niet zo bij de burgerlijke stand wilde inschrijven.

Zijn advocaat C. Luttikhuis zei dinsdag dat de persoon als man is geboren, maar vervolgens een operatie heeft ondergaan om geslachtloos te worden.


De gemeente Enschede heeft gezegd dat het niet mogelijk is om zonder geslachtsaanduiding bij de burgerlijke stand te worden ingeschreven. Het kan alleen maar of als man of als vrouw.

Het hof in Arnhem gaf de gemeente daarin al in hoger beroep gelijk. Luttikhuis wil niet zeggen wanneer de Hoge Raad de zaak zal behandelen. Hij wil zijn cliënt zoveel mogelijk uit de wind houden omdat deze liever niet in de publiciteit treedt



Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 07-02-2006 12:17 by Smoochy Profiel van Smoochy

Turkije arresteert student voor priestermoord

anp | Gepubliceerd op 07 februari 2006, 09:28
Laatst bijgewerkt op 07 februari 2006, 12:07

ANKARA - Turkse veiligheidsdiensten hebben de 16-jarige jongen opgepakt die zondag een Italiaanse rooms-katholieke priester zou hebben vermoord. De verdachte, opgepakt in de stad Trabzon aan de Zwarte Zee, was tijdens zijn arrestatie gewapend, meldde het persbureau Anatolië dinsdag.


De jongen wordt op een later moment voorgeleid.

De 60-jarige priester Andrea Santaro werd zondag in zijn kerk in Trabzon doodgeschoten. Hij werkte ongeveer vijf jaar in de stad aan de Zwarte Zee. De ambassadeur van het Vaticaan in Turkije had gezegd dat de aanvaller 'Allah akhbar' (God is groot) had geschreeuwd toen hij op de priester vuurde.

De moord, die in het merendeels islamitische Turkije tot geschokte reacties heeft geleid, is door Italiaanse media in verband gebracht met de toenemende onrust rond de omstreden Deense spotprenten van Mohammed. De priester zou eerder zijn bedreigd wegens ,,zendingsactiviteiten''.





SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-02-2006 12:29 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Chelman pesten

quote:
Veel tips via kliklijn over Poolse chauffeurs

Gepubliceerd op dinsdag 07 februari 2006

De kliklijn van FNV Bondgenoten heeft ruim 300 meldingen opgeleverd over illegaal werkzame Oost-Europese vrachtwagenchauffeurs en onderbetaling.
De vakbond gaat in een aantal dossiers vervolging vragen bij de rechter, waaronder een geval van een dubbele boekhouding. 'Het is veel erger dan ik verwachtte', zegt FNV-bestuurder Jan Heilig in het Financieele Dagblad.

Het klachtenloket was open vanaf 5 december vorig jaar tot 5 januari. Over twee weken volgt een officiële rapportage van de bond, waarin bedrijven met aantoonbare dubieuze praktijken ook met naam en toenaam worden genoemd.

"De verdringing van Nederlandse chauffeurs door goedkopere buitenlandse in het internationaal wegvervoer gaat heel hard", stelt Heilig. "Momenteel hebben zo'n 2500 Nederlandse chauffeurs hun werk in het internationaal vrachtvervoer verloren door de inzet van Oost-Europese collega's. Die rijden nu op Nederlands gekentekende auto's. Dan praten we nog niet over de constructie met Poolse postbusadressen van Nederlandse bedrijven die met Poolse chauffeurs en Poolse auto's werken."

Openstellen grenzen
De kwestie hangt samen met het vraagstuk van het openstellen van de grenzen voor werknemers uit de tien op 1 mei 2004 toegetreden EU-lidstaten. Per 1 mei moeten twaalf van de vijftien 'oude' EU-lidstaten beslissen of zij de overgangsfase met drastische beperkingen voor het vrije werknemersverkeer verlengen.

Nederland laat tot op heden meer dan 20.000 werknemers uit de nieuwe lidstaten toe in sectoren waar al veel buitenlandse werknemers werkzaam waren en vacatures moeilijk te vervullen zijn. Woensdag komt de Europese Commissie met een rapport waarin ze het openstellen van de Europese binnengrenzen bepleit.




Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 07-02-2006 12:33 by Chelman Profiel van Chelman

Alleen werken die van mij legaal....tot ergernis van de vakbonden. En mijn grote blijdschap.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 07-02-2006 13:00 by Smoochy Profiel van Smoochy

Cel voor ’niet wetende’ verkrachter

Gepubliceerd op 06 februari 2006, 17:58

groningen - De 62‑jarige Jan S. uit Groningen is veroordeeld tot vijftien maanden gevangenisstraf waarvan vijf maanden voorwaardelijk. S. heeft, zo oordeelde de rechtbank, meerdere keren zijn vriendin verkracht.


Tegenover de rechtbank verklaarde S. dat hij niet wist dat je 'je eigen' vriendin kunt verkrachten. S. onderhield een ietwat vreemde relatie met het veel jongere slachtoffer: de vrouw was met haar kind bij hem ingetrokken. In ruil voor seks met haar paste Jan S. op het jongetje.

Na vier jaar liet de vrouw weten dat ze een ander had. S. zou daarna de vrouw vijftien tot vijfentwintig keer hebben verkracht. Behalve de celstraf, moet S. 3800 euro aan het slachtoffer betalen.



SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 07-02-2006 13:13 by Smoochy Profiel van Smoochy

MSN voor minister Brinkhorst

anp | Gepubliceerd op 07 februari 2006, 09:32
Laatst bijgewerkt op 07 februari 2006, 12:42

DEN HAAG - Leerlingen van klas 1E van het Haagse Montessori Lyceum hebben minister Brinkhorst (Economische Zaken) dinsdagmorgen zijn eerste lesje MSN gegeven. De minister kreeg uitleg over de voor- en nadelen van het razendpopulaire chatprogramma.


De cursus vormde het officiële begin van de voorlichtingscampagne Digibewust van het ministerie met KPN, Microsoft en TPG Post. Het is dinsdag de Europese dag voor Veilig Internet. In Nederland en België is het thema 'Ik zal je leren'.

Met stijgende verwondering hoorde Brinkhorst de scholieren hem uitleggen over het gebruik van de webcam, luidspreker, afkortingen en emoticons. ,,Die achterstand haal ik nooit meer in'', erkende de minister tijdens het chatten.

Vieze spelletjes

Een leerlinge legde uit dat sommige mensen de webcam voor ,,vieze spelletjes'' gebruiken. De minister wenste toch vooral de positieve kanten van internet te benadrukken. ,,Het is belangrijk dat scholen onderling kunnen communiceren. Wij leren van jullie.''

Brinkhorst installeerde de 15-jarige Raymond Roodbol als eerste lid van een op te richten jeugdraad die advies moet gaan geven over het gebruik van internet op scholen. Volgens hem willen leerlingen meer aandacht voor internet op school en les in het gebruik van sommige programma's.




SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 07-02-2006 19:35 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

quote:
Op 7 februari 2006 11:22 schreef Jenje het volgende:
Zou het dan eindelijk?


Reken er maar niet te hard op...


spelfout weggehaald...


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 07-02-2006 21:01 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

'God' moet rijbewijs inleveren

READING - Een Amerikaan die zichzelf God noemt en ook zo zijn handtekening zet, moet zijn rijbewijs inleveren als hij zijn eigen naam niet gebruikt. Het ministerie van Verkeer heeft de 40-jarige Paul Sewell opgedragen zich correct te identificeren.

Sewell gebruikt de bijnaam omdat hij als premiejager mensen achterhaalt die hun borgverplichting niet zijn nagekomen. Die roepen „Oh God” als hij ze in de kraag grijpt, zei hij tegen de BBC. De Amerikaan heeft bezwaar gemaakt tegen de intrekking van zijn rijbewijs. Ook dat bezwaar heeft hij met 'God' ondertekend.


SCHANDE. De naam god misbruiken. Waar zit in nederland de amerikaanse ambassade?



zillah-morte
Feed me, fuck me, and shut the fuck up, bitch...
Usericon van zillah-morte
Posted 07-02-2006 21:04 by zillah-morte (Bestuurslid stichting) Profiel van zillah-mortehttp://aeterna.cjb.net

quote:
Op 7 februari 2006 21:01 schreef Oud Vuil het volgende:
'God' moet rijbewijs inleveren

READING - Een Amerikaan die zichzelf God noemt en ook zo zijn handtekening zet, moet zijn rijbewijs inleveren als hij zijn eigen naam niet gebruikt. Het ministerie van Verkeer heeft de 40-jarige Paul Sewell opgedragen zich correct te identificeren.

Sewell gebruikt de bijnaam omdat hij als premiejager mensen achterhaalt die hun borgverplichting niet zijn nagekomen. Die roepen „Oh God” als hij ze in de kraag grijpt, zei hij tegen de BBC. De Amerikaan heeft bezwaar gemaakt tegen de intrekking van zijn rijbewijs. Ook dat bezwaar heeft hij met 'God' ondertekend.


SCHANDE. De naam god misbruiken. Waar zit in nederland de amerikaanse ambassade?

Ja las het ook al. Geweldig
Maar idd als ik gristelijk zou zijn zou ik echt nu de USA vlag in de fik steken.


On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 07-02-2006 21:05 by Iskariot Profiel van Iskariot

Lange Voorhout 102
2514 EJ The Hague


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 07-02-2006 21:41 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 7 februari 2006 21:05 schreef Iskariot het volgende:
Lange Voorhout 102
2514 EJ The Hague


Hm.

Ja, het is nu al laat, m'n stenen zijn op en m'n aansteker is leeg..




Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 08-02-2006 10:48 by Iskariot Profiel van Iskariot

Slager lokt winkeldief met nepprijs

WELLINGTON Een slimme slager heeft in Nieuw-Zeeland met behulp van een foto van een camera een winkeldief weten te ontmaskeren en overmeesteren.

Een meisje van 17 stal drie pakjes kip bij de slager. Die drukte de foto af die de beveiligingscamera had gemaakt van het meisje. Daarna hing hij de foto in de etalage met de tekst dat de klant op de foto een prijs had gewonnen.

Toen de inhalige dievegge haar prijs op kwam halen werd ze gearresteerd. Voor de rechter bekende ze de diefstal en werd ze veroordeeld tot een taakstraf van 40 uur. De gestolen diepvrieskip werd als onverkoopbaar vernietigd.


Blondt?


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-02-2006 11:09 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 7 februari 2006 21:41 schreef Oud Vuil het volgende:
Hm.

Ja, het is nu al laat, m'n stenen zijn op en m'n aansteker is leeg..




boeeeee. Dit excuus IS erg LAM.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 08-02-2006 11:35 by Iskariot Profiel van Iskariot

En vandaag is natuurlijk weer een nieuwe dag met nieuwe kansen


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 08-02-2006 17:32 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Ja, nou moet ik boodschappen doen enzo.

Nee, ik heb het niet in me, die haat enzo.



Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 08-02-2006 17:56 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

'Dreig ouders met overlastboete'

De Amsterdamse onderwijswethouder Ahmed Aboutaleb gaat onderzoeken of er een juridische grondslag is voor een 'overlastboete' voor ouders die hun kroost niet het gareel (kunnen) houden. De boete (van bijvoorbeeld 250 euro) is bedoeld voor ouders met kinderen tot 18 jaar, die hulpverlening weigeren voor kinderen die telkenmale in aanraking komen met de politie.

De adviesraad Diversiteit en Integratie van de gemeente heeft een dergelijk advies uitgebracht om probleemjongeren te kunnen aanpakken. PvdA-wethouder Aboutaleb vindt de overlastboete 'een interessante gedachte die gestoeld is op Belgische ervaringen'. De sanctie wordt steeds opnieuw opgelegd als het kind met de politie in aanraking komt.

De raad adviseert verder opvoedcursussen te starten voor ouders met kinderen tot 12 jaar en het invoeren van schoollessen voor alle leerlingen in sociale vaardigheden. Naast de investeringen in het voorkomen van asociaal gedrag pleit de adviesraad voor ondersteuning van opvoeders, leerkrachten en kinderen .

Onopgevoed
Onze hoofdstad telt 140.000 inwoners onder de 18 jaar. Scholen constateren steeds vaker dat kinderen onopgevoed op de basisschool komen en na groep 8 onvoldoende sociale vaardigheden hebben. Oorzaken zijn veelal de slechte inkomenspositie en het lage opleidingsniveau van ouders. Ook ouders die slecht of geen Nederlands spreken vormen geen positief rolmodel. Taalcursussen zouden daar een oplossing moeten bieden.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-02-2006 18:00 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 8 februari 2006 17:56 schreef Mutilator het volgende:
'Dreig ouders met overlastboete'

De boete (van bijvoorbeeld 250 euro) is bedoeld voor ouders met kinderen tot 18 jaar, die hulpverlening weigeren voor kinderen die telkenmale in aanraking komen met de politie.

...

De raad adviseert verder opvoedcursussen te starten voor ouders met kinderen tot 12 jaar en het invoeren van schoollessen voor alle leerlingen in sociale vaardigheden. Naast de investeringen in het voorkomen van asociaal gedrag pleit de adviesraad voor ondersteuning van opvoeders, leerkrachten en kinderen.


De minpunten, komt er weer op neer dat tuig op kosten van goedwillende burgers cursussen kunnen gaan volgen


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 09-02-2006 10:58 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 8 februari 2006 18:00 schreef Jenje het volgende:
De minpunten, komt er weer op neer dat tuig op kosten van goedwillende burgers cursussen kunnen gaan volgen


Dat wordt dan weer gedekt door de boetes

PRIJS OP HET HOOFD VAN CARTOONISTEN

De voormalige radicaal islamitische machthebbers in Afghanistan, de Taliban, hebben een prijs gezet op het hoofd van de tekenaar van de omstreden Deense spotprenten over de profeet Mohammed. Wie een van de tekenaars koud maakt, kan een beloning van 100 kilo goud tegemoet zien. Dat heeft mullah Dadullah, een prominente bebaarde boeroeper, woensdag gezegd tegen het persbureau AIP. Volgens het in Pakistan gevestigde Afghaanse agentschap hebben de Taliban bovendien een beloning uitgeloofd van 5 kilo goud voor iedere gedode Deense, Noorse of Duitse militair. Dat zijn nog eens secundaire arbeidsvoorwaarden.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-02-2006 11:02 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

€2,50 !


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 09-02-2006 11:02 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

wat een kankerlijers zeg!!

[edit: zelfs ik kan beter tegen een geintje en wat gestook]

[Dit bericht is gewijzigd door Lainedil op 09-02-2006 11:04]


Bruce Banner


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 09-02-2006 11:16 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

wat heeft de Duitse mannschaft er eigenlijk mee te maken?


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 09-02-2006 11:25 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 9 februari 2006 11:02 schreef Lainedil Naleanor het volgende:
kankerlijers


Nou, nou, nou.

Het zijn wel een beetje mafkezen moet ik zeggen, maar wel rijke mafkezen.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen