IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 33 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Auteur:
Topic : Gemeenteraadsverkiezingen Vorige pagina | Volgende pagina
Daops
Usericon van Daops
Posted 08-03-2006 11:55 by Daops Wijzig reactieProfiel van DaopsQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 11:48 schreef Schaffelaer het volgende:
Wat mij nog het meest opvalt met de discussies hier is het verschil van toon tussen de linkse en de rechtse kant.

De rechterkant is vooral boos van aard, zuur van toon en kwaad op mensen: zowel individu-en als groepen. Een constante woede, maar waar die woede nou precies op gericht is wordt nooit duidelijk. Vooral minderheden moeten het ontgelden, maar wat die precies fout doen wordt ook nooit duidelijk. Enkel vage begrippen als bedreiging van de nederlandse cultuur (wat dat dan ook is) passeren de revue. Die nederlandse cultuur waar steeds over wordt gesproken lijkt meer op een soort onbewust verlangen naar iets wat nooit geweest.
Vaak typisch gedrag van een verliezer. De nederlandse cultuur en trots is er altijd wel. Het zit over het algemeen alleen niet in de volksaard om er fanatiek en openlijk voor uit te komen. Pas als het ècht slecht zou gaan met ons land, zou dit gebeuren.www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 08-03-2006 11:56 by Misanthrope Wijzig reactieProfiel van MisanthropeQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 11:52 schreef Judge M. het volgende:
En jij hebt de vooroorlogse situatie uiteraard ook zelf meegemaakt dus je weet waar je het mee moet vergelijken? Lazer toch op man.

O ja: en de kaalkopjes (incl. Smit) verstaan onder Nederlandse cultuur die knalharde teringgabber omdat dat "Made in Holland" is.. Nou, ga er maar groot op met dat hersenloze gebeuk..
Wat een gigantische knudde argumenten...

Heb jij Pluto ooit gezien? Nee, wat een idioterie om dan aan te nemen dat Pluto bestaat! Lazer toch op man!

Verder vindt jij het hersenloos gebeuk (zoiets durven stellen, terwijl je zelf naar metal luistert...), andere mensen niet.

[Dit bericht is gewijzigd door Misanthrope op 08-03-2006 11:56]


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


jbassist
Say It With Jb.
Usericon van jbassist
Posted 08-03-2006 11:59 by jbassist Wijzig reactieProfiel van jbassistQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 11:56 schreef Misanthrope het volgende:
Verder vindt jij het hersenloos gebeuk (zoiets durven stellen, terwijl je zelf naar metal luistert...), andere mensen niet.


het is hersenloos gebeuk, en het type mensen wat er komt is nou ook niet bepaald het meest hoog begaafde groepje mensen van nederland

ik kan het weten ik werk bijna elk weekend bij dat soort feesten


"BONKE! next time you fuck in my bathroom, fucking throw the condoms into the toilet! not in or on top of the goddamn sink...."


Daops
Usericon van Daops
Posted 08-03-2006 12:03 by Daops Wijzig reactieProfiel van DaopsQuote dit bericht

Tilburg
200389 inwoners; Opkomstpercentage : 50
Aantal Zetels:

PvdA: 11
CDA: 7
SP: 5
Lijst Smolders: 5
VVD: 4
GroenLinks: 3
TVP: 1
Algemeen Belang: 1
TOP: 1
D66: 1
Duurzaam Nederland: 0
Tilbuger Belang: 0

Ook hier grote winst voor PVDA en SP . En ,zoals eerder vermeld, de protestpartij van Smolders vanuit het niets op 5 zetels. Hij mag het van mij gaan proberen om zn grote bek waar te maken.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 08-03-2006 12:04 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 11:46 schreef Bintmeister het volgende:
Dit wil de SP:

1. Stop de sloop van goede en betaalbare woningen onmiddellijk.
Het plan om in Crooswijk 1800 huizen te vervangen door dure flats moet van de baan. Sloop alleen als zeventig procent van de bewoners of meer hiermee instemt. De sloop van betaalbare huurwoningen is alleen te accepteren als er minimaal evenveel betaalbare woningen voor terugkomen.

Iemand die ooit in Crooswijk gelopen heeft, kan duidelijk zien waarom deze huizen aangewezen zijn om gesloopt te worden. Zeer verpauperde, verzakte gebouwen.Dit klopt. Ik heb een paar jaar in Crooswijk gewoond (Goudse Rijweg). Het is er sindsdien niet beter op geworden.

quote:

2. Richt opnieuw een gemeentelijk woningbedrijf op.
Met een nieuw opgericht gemeentelijk woningbedrijf kan de gemeente zelf weer zorgen voor voldoende betaalbare huizen. Bouw in nieuwbouwwijken minstens vijftig procent sociale huurwoningen. Zorg voor huisvesting voor starters door leegstaande gebouwen om te bouwen. Voer de Rotterdamwet niet uit in Rotterdam.

Wederom wil de SP een stap terug, zoals ze dat haast altijd wil. Als je de wijken waar veel sociale woningbouw staat, vergelijkt met wijken met minder/geen sociale woningbouw, zie je dat de wijken zonder sociale woningbouw een stuk rustiger, veiliger en schoner zijn...Precies. Daarnaast komt nog de vraag: Wie gaat het betalen? De SP is goed in "gratis ..." kreten. Ze vergeten alleen dat niks gratis is...dat er altijd iemand voor moet betalen. Wanneer men zijn geld aan dat soort projecten opgeslokt ziet gaan kan men het ook niet investeren. Het is een typisch geval van opportunity cost...alleen dit keer een gedwongen opportunity cost.

quote:

4. Investeer in de jeugd.
Laat scholen werken met twee wachtlijsten zodat gemengde scholen ontstaan. Schaf de ouderbijdrage voor openbare scholen af. Geef jongeren meer zeggenschap over hun wijk en omgeving. Onderneem actie tegen arbeidsdiscriminatie. Voorkom vroegtijdig schoolverlaten en zorg voor voldoende leer/werkplekken. Help dakloze jongeren weer op weg.

In hetzelfde speerpunt pleiten tegen discriminatie, en tegelijk pleiten voor positieve, selectieve discriminatie... Waarom gemengde scholen creeeren? Er is gebleken dat gemengde scholen en 'zwarte' scholen minder presteren. Waarom dan het niveau van 'blanke' scholen omlaag halen, en niet de problemen bij de wortel aanpakken?


Ik vind met name de afschaffing van de ouderbijdrage vreemd. Waar moet dat geld dan weer vandaan komen? Of moeten de scholen gaan bezuinigen?

Ik snap dat kameraad Kim Il Jan liever een laag opleidingsniveau ziet...dat is zijn elektoraat.
quote:

6. Echte zeggenschap voor de Rotterdammers.
Kies voor democratie aan de basis en voor echte inspraak. Schaf de deelgemeenten af en vervang ze door niet-partijpolitieke wijkraden. Er moeten verkiezingen komen voor de stadsregio.

Wat schiet je op met het afschaffen van deelgementen? Niet-partijpolitieke wijkraden zijn een utopie, dat weet iedereen. Ieders mening is gekleurd.Centralisatie. Centralisatie van de macht is altijd een doel van socialisten geweesten. Het volk is makkelijker te controleren wanneer de macht centraal is.
quote:

10. Houd de RET in gemeentehanden.
Investeer als gemeente ook zelf in openbaar vervoer en draai de zoneverkleining terug. Maak het OV gratis voor jongeren onder de 18 en ouderen boven de 65 jaar. Zorg ervoor dat elke inwoner van Rotterdam op maximaal 500 meter van zijn woning een halte van een bus-, tram- of metrolijn heeft. Handhaaf toezicht op bus en tram, breid het nachtnet uit en zet wijkbussen in.

Leuk, openbaar vervoer gratis voor jongeren onder de 18. Het openbaar vervoer wordt nu al overspoeld door overlast veroorzakende, onopgevoede kutkoters. Waarom wil je dit stimuleren?


Gratis bestaat niet. Ik zou graag willen zien hoe Kim Il Jan dat gratis wilt financieren.

Oh ik weet het al...100% belasting boven 3 keer modaal was het toch?
quote:

De SP noemt enkel punten die veel geld kosten. Waar moet dat geld vandaan komen? Meer belasting? Nog meer de hoger opgeleiden onder ons belasten? Mensen die jaren lang hard geleerd en gewerkt hebben straffen? Mensen die daadwerkelijk hard werken voor hun geld, dat geld nog meer afpakken en geven aan mensen die enkel op hun luie reet zetten en zielig hun handje ophouden?EAT THE RICH


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Bintmeister
Usericon van Bintmeister
Posted 08-03-2006 12:05 by Bintmeister Wijzig reactieProfiel van BintmeisterQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 11:55 schreef Daops het volgende:
Vaak typisch gedrag van een verliezer. De nederlandse cultuur en trots is er altijd wel. Het zit over het algemeen alleen niet in de volksaard om er fanatiek en openlijk voor uit te komen. Pas als het ècht slecht zou gaan met ons land, zou dit gebeuren.
Ik vind het gewoon heel jammer dat de linkse 'nee-politiek' weer eens floreert...


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 08-03-2006 12:07 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 11:59 schreef jbassist het volgende:
het is hersenloos gebeuk, en het type mensen wat er komt is nou ook niet bepaald het meest hoog begaafde groepje mensen van nederland

ik kan het weten ik werk bijna elk weekend bij dat soort feesten


Heb jij het nu over metal of gabber?

Je bovenstaande post is namelijk op beide van toepassing.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Daops
Usericon van Daops
Posted 08-03-2006 12:11 by Daops Wijzig reactieProfiel van DaopsQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:05 schreef Bintmeister het volgende:
Ik vind het gewoon heel jammer dat de linkse 'nee-politiek' weer eens floreert...
Ach, het is toch altijd aktie op reactie met verkiezingen . Het volk beslist, en de uitslag liegt er niet om.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


jbassist
Say It With Jb.
Usericon van jbassist
Posted 08-03-2006 12:12 by jbassist Wijzig reactieProfiel van jbassistQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:07 schreef Chelman het volgende:
Heb jij het nu over metal of gabber?

Je bovenstaande post is namelijk op beide van toepassing.


gabber/hardstyle/terror.

hoeveel terror/gabber forums zie jij trouwes met dit soort duscussies ?
zegt dat niet genoeg? men is intelligent zat binnen de metal IMO.


"BONKE! next time you fuck in my bathroom, fucking throw the condoms into the toilet! not in or on top of the goddamn sink...."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-03-2006 12:15 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:12 schreef jbassist het volgende:
gabber/hardstyle/terror.

hoeveel terror/gabber forums zie jij trouwes met dit soort duscussies ?
zegt dat niet genoeg? men is intelligent zat binnen de metal IMO.
Pas op hoor, voor die soort discriminerende opmerkingen komt de AFA knokploeg lang.


jbassist
Say It With Jb.
Usericon van jbassist
Posted 08-03-2006 12:16 by jbassist Wijzig reactieProfiel van jbassistQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:15 schreef Jenje het volgende:
Pas op hoor, voor die soort discriminerende opmerkingen komt de AFA knokploeg lang.


waar heb je het ingodsnaam over?


"BONKE! next time you fuck in my bathroom, fucking throw the condoms into the toilet! not in or on top of the goddamn sink...."


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 08-03-2006 12:16 by Misanthrope Wijzig reactieProfiel van MisanthropeQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:12 schreef jbassist het volgende:
gabber/hardstyle/terror.

hoeveel terror/gabber forums zie jij trouwes met dit soort duscussies ?
zegt dat niet genoeg? men is intelligent zat binnen de metal IMO.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-03-2006 12:17 by Jenje (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van JenjeQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:16 schreef jbassist het volgende:
waar heb je het ingodsnaam over?
Je noemt gabbers dom. Je scheert over één kam.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 08-03-2006 12:17 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:16 schreef jbassist het volgende:
waar heb je het ingodsnaam over?

Dat jij de gabbers discrimineert als zijnde dom. Je maakt generaliserende en stigmatiserende opmerkingen jegens een bevolkingsgroep. Dat mag toch niet van de AFA?


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 08-03-2006 12:18 by Misanthrope Wijzig reactieProfiel van MisanthropeQuote dit bericht

Was het gisteren maar net zo'n weer als vandaag, dan had rechts dik gewonnen.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 08-03-2006 12:18 by Misanthrope Wijzig reactieProfiel van MisanthropeQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:17 schreef Chelman het volgende:
Dat jij de gabbers discrimineert als zijnde dom. Je maakt generaliserende en stigmatiserende opmerkingen jegens een bevolkingsgroep. Dat mag toch niet van de AFA?
Gabbers zijn fascisten, dan mag het wel!


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 08-03-2006 12:19 by Judge M. Wijzig reactieProfiel van Judge M.Quote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 8 maart 2006 12:17 schreef Jenje het volgende:
Je noemt gabbers dom. Je scheert over één kam.
Dat gaat nogal lastig als je kaal bent..

Maar nog steeds heeft er niemand uit de (extreem) rechtse hoek duidelijk weten te maken WAT die Nederlandse cultuur nu precies inhoudt.Bintmeister
Usericon van Bintmeister
Posted 08-03-2006 12:19 by Bintmeister Wijzig reactieProfiel van BintmeisterQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:11 schreef Daops het volgende:
Ach, het is toch altijd aktie op reactie met verkiezingen . Het volk beslist, en de uitslag liegt er niet om.


En dat vind ik nu juist het verachtelijke van de lege nee-politiek. Enkel aan de macht komen met loze uitlatingen.

Wat je dan krijgt is mensen die stemmen op links, maar niet weten waarom. Met als klap op de vuurpijl die Herrie knakker van een paar pagina's terug die het CDA de schuld geeft van de gestegen brandstof prijzen. Alsof 1 politieke partij uit een piepklein landje met 1 promile van de wereldconsumptie invloed heeft op de olieproducerende landen en en de prijs van een vat olie. Of de 21 miljard winst van Shell. Ik weet zeker dat hij het begrip winst geeneens bevat, welke onderdelen het beinvloedenen welke overduidelijk niet...

En dan kom jij, positief en optimistisch (typisch overwinnaars gedrag...) met de kreet 'het volk beslist'.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 08-03-2006 12:21 by Chelman Wijzig reactieProfiel van ChelmanQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:19 schreef Judge M. het volgende:
Maar nog steeds heeft er niemand uit de (extreem) rechtse hoek duidelijk weten te maken WAT die Nederlandse cultuur nu precies inhoudt.


Je insinuaties die iedereen in de Heiden kamp proberen te dumpen zijn vermoeiend. Moet men zich aangesproken voelen om zijn wereldbeeld te verdedigen omdat jij het gelijkstelt met die van iemand die achter elke boom een bloedorstige Jood ziet?

[Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 08-03-2006 12:22]


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Bintmeister
Usericon van Bintmeister
Posted 08-03-2006 12:21 by Bintmeister Wijzig reactieProfiel van BintmeisterQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:19 schreef Judge M. het volgende:
Dat gaat nogal lastig als je kaal bent..

Maar nog steeds heeft er niemand uit de (extreem) rechtse hoek duidelijk weten te maken WAT die Nederlandse cultuur nu precies inhoudt.


het kan ook op de linkse manier. Noem jij eerst maar eens wat, dan geeft rechts daar kritiek op..


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 08-03-2006 12:22 by Misanthrope Wijzig reactieProfiel van MisanthropeQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:19 schreef Judge M. het volgende:
Dat gaat nogal lastig als je kaal bent..

Maar nog steeds heeft er niemand uit de (extreem) rechtse hoek duidelijk weten te maken WAT die Nederlandse cultuur nu precies inhoudt.
Een opportunistische mentaliteit. Een volkje dat uitgaat van zijn kracht en overal wel een slaatje uit kan slaan. Jezus, we lijken wel Joden! Althans, dat was zo t/m ongeveer 1800.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


jbassist
Say It With Jb.
Usericon van jbassist
Posted 08-03-2006 12:24 by jbassist Wijzig reactieProfiel van jbassistQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:17 schreef Chelman het volgende:
Dat jij de gabbers discrimineert als zijnde dom. Je maakt generaliserende en stigmatiserende opmerkingen jegens een bevolkingsgroep. Dat mag toch niet van de AFA?


gast....

het spijt me dat ik moet zeggen dat 90% van het betalend publiek er zo uitziet.ik kan er dus weinig anders van maken


[Dit bericht is gewijzigd door jbassist op 08-03-2006 12:25]


"BONKE! next time you fuck in my bathroom, fucking throw the condoms into the toilet! not in or on top of the goddamn sink...."


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 08-03-2006 12:26 by Misanthrope Wijzig reactieProfiel van MisanthropeQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:24 schreef jbassist het volgende:
gast....

het spijt me dat ik moet zeggen dat 90% van het betalend publiek er zo uitziet.ik kan er dus weinig anders van maken

Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Bintmeister
Usericon van Bintmeister
Posted 08-03-2006 12:27 by Bintmeister Wijzig reactieProfiel van BintmeisterQuote dit bericht

hahahahaha


jbassist
Say It With Jb.
Usericon van jbassist
Posted 08-03-2006 12:27 by jbassist Wijzig reactieProfiel van jbassistQuote dit bericht

quote:
Op 8 maart 2006 12:26 schreef Misanthrope het volgende:
ziet 90% van het metalpubliek er zo uit dude?


"BONKE! next time you fuck in my bathroom, fucking throw the condoms into the toilet! not in or on top of the goddamn sink...."


Dit topic is 33 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen