IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws, hoe boeiend ook ... Vorige pagina | Volgende pagina
Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 22-03-2006 17:45 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Heauxmeaux zijn slecht voor het milieu!

Rijkswaterstaat pakt overlast homo's A28 aan
Gepost door Tom (Snarf) - Bron: ANP
Gepubliceerd: woensdag 22 maart 2006 @ 17:12
Rijkswaterstaat begint deze week met het kappen van een flink deel van de bebossing bij de parkeerplaatsen De Kraaienberg en De Haere langs de rijksweg A28 (Utrecht - Zwolle). Het ontbossen, een proef van de overheid, gebeurt om de overlast die homoseksuelen op de rustplaats veroorzaken, te stoppen, aldus Rijkswaterstaat.

"Voorlopig moet worden gekeken of het werkt. Zo niet, dan liggen waarschijnlijk nog veel drastischer maatregelen in het verschiet", aldus Martin van den Bosch, weginspecteur van het district Veluwe bij Rijkswaterstaat. Bij drastischer maatregelen moet worden gedacht aan het afsluiten van afgelegen parkeerplaatsen langs de snelweg, in ruil voor een paar grotere 'met cameratoezicht'.

De dienst krijgt steeds vaker klachten te horen over openlijke seksuele activiteiten op de parkeerplaatsen en hinderlijk gedrag van mannen die op zoek zijn naar een sekspartner. Ook laten de mannen de overblijfselen van hun seksontmoetingen overal achter. Met politie en marechaussee is afgesproken dat er ook streng wordt gecontroleerd op onzedelijk gedrag.

Rijkswaterstaat heeft al eens eerder met het bijltje gehakt. Op parkeerplaats 't Ginkelse Zand, gelegen aan de rijksweg A12 (Arnhem-Utrecht), veroorzaakte homoprostitutie ook veel overlast. In de hekken van de Veluwse bossen, die de parkeerplaats scheidt van de snelweg, werden klaphekjes aangebracht. De mannen bleken hierop hun handelingen een stuk verder in het bos tot uitvoering te brengen, zodat niemand er last van had. Deze oplossing was langs de A28 echter onmogelijk. Een van de parkeerplaatsen grenst aan een dubbele spoorlijn en de andere parkeerplaats grenst aan het defensieterrein bij 't Harde, aldus een woordvoerder van Rijkswaterstaat.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 22-03-2006 18:00 by Iskariot Profiel van Iskariot

Raar en vies volkje die Britten...

Britten wisselen niet vaak van ondergoed

Uitgegeven: 22 maart 2006 14:56
Laatst gewijzigd: 22 maart 2006 14:56
MANCHESTER - De Britten zijn niet erg ijverig als het gaat om het wisselen van ondergoed. Uit een onderzoek van de universiteit van Manchester, waarvan de resultaten woensdag gepubliceerd zijn, blijkt dat een op de tien Britten drie dagen dezelfde onderbroek draagt.

Een op de twintig personen gaf zelfs toe de onderbroek binnenste buiten te keren om hem nog een langer aan te kunnen houden. Velen blijken parfum te gebruiken om de lingerie beter te laten ruiken.

________________________

Jonge vrouwen drinken mannen eruit

Uitgegeven: 21 maart 2006 14:13
LONDEN - In Groot-Brittannië drinken jonge vrouwen meer dan mannen van dezelfde leeftijd. Daarmee is het land redelijk uniek, want in geen ander Europees land is dat het geval. Dat blijkt uit een Europese studie waar de BBC dinsdag over heeft gepubliceerd.

Ook komt naar voren dat alcoholgebruik in zuidelijke landen afneemt, terwijl het juist stijgt in het noorden van Europa.

Volgens de onderzoekers van de University of West of England komen leverziektes nu meer en meer voor bij jonge mensen, vermoedelijk omdat alcohol goedkoper wordt en makkelijker te krijgen is.

Hoofdonderzoeker professor Moira Plant bekeek gegevens over 2004 en 2005 van twaalf Europese landen. Als Britse jonge vrouwen zo doorgaan met drinken, vormen ze later een zware belasting voor het stelsel van gezondheidszorg, waarschuwt Plant.



de laar
Usericon van de laar
Posted 22-03-2006 19:22 by de laar Profiel van de laar

quote:
Op 21 maart 2006 9:13 schreef Jenje het volgende:
Maar volgens mij wil Wilders hiermee puur punten scoren bij oud LPF stemmers, die hebben immers flink verloren bij recente verkiezingen, dus die moeten nog ergens hun ei kwijt kunnen.

Dus dan probeert Wilders maar de Fortuyn uit te hangen. Domme en inhoudsloze plannen die alleen geschikt zijn voor het halen van de nieuwsbladen en winnen van domme zieltjes die de zuurstof in de lucht niet waard zijn.

Wellicht is de PAN iets voor jou?

Kun je later je kinderen in domme schooluniformjes naar een domme inburgeringscursus sturen om zich voor te bereiden op het domme leven in een domme multiculturele samenleving.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 22-03-2006 19:24 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

En dat baseer jij op ... ???


de laar
Usericon van de laar
Posted 22-03-2006 19:39 by de laar Profiel van de laar

quote:
Op 22 maart 2006 19:24 schreef Jenje het volgende:
En dat baseer jij op ... ???

Op de nieuwsberichten van de radio.

PAN vind dat wij Nederlanders moeten gaan integreren in de multiculturele samenleving.

Waar haalt zo'n kutpartijtje het gore lef vandaan
En dan Wilders dom noemen.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 22-03-2006 19:45 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Gelukkig ben jij zo snugger om maar twee antwoorden op dit vraagstuk te zien .....


de laar
Usericon van de laar
Posted 22-03-2006 19:52 by de laar Profiel van de laar

quote:
Op 22 maart 2006 19:45 schreef Jenje het volgende:
Gelukkig ben jij zo snugger om maar twee antwoorden op dit vraagstuk te zien .....

Genialiteit kenmerkt zich door eenvoud,kerel.


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 23-03-2006 7:27 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Negerzoen wordt afgeschaft

TILBURG - De Tilburgse koekfabrikant Van der Breggen verandert de naam van de door de onderneming gemaakte negerzoenen in 'Buys Zoenen'. Het bedrijf geeft daarmee gehoor aan de kritiek dat de naam van de lekkernij racistisch zou zijn.

"Buys Zoenen zijn de opvolgers van onze alom bekende negerzoenen, die al 86 jaar populair zijn bij jong en oud", stelt het bakkersbedrijf op zijn website. "Na zorgvuldig markt-, merk-, en consumentenonderzoek vonden we het tijd de productnaam te moderniseren."



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-03-2006 8:19 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 22 maart 2006 19:52 schreef de laar het volgende:
Genialiteit kenmerkt zich door eenvoud,kerel.
Doch betekent eenvoud niet automatisch genialiteit ....


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-03-2006 9:33 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:

PvdA wil boete voor hoogopgeleide vrouwen die niet werken

Uitgegeven: 22 maart 2006 09:22
Laatst gewijzigd: 22 maart 2006 14:11

DEN HAAG - De Partij van de Arbeid wil dat hoogopgeleide vrouwen een deel van de kosten van hun opleiding terugbetalen, als ze na hun studie niet kiezen voor een baan. Dat zegt S. Dijksma, vicevoorzitter van de Tweede Kamerfractie van de PvdA, in Forum, het periodiek van werkgeversvereniging VNO-NCW, dat donderdag verschijnt.

"Een hoogopgeleide vrouw die ervoor kiest thuis te blijven en niet te werken: dat is kapitaalvernietiging", zegt Dijksma, die zelf sinds tweeëneenhalf jaar moeder is. "Je geniet op kosten van de samenleving een dure opleiding, die kennis mag je niet straffeloos weggooien. Die vrouwen zouden een deel van de kosten van hun opleiding moeten terugbetalen."


Kritiek

Vanuit de Tweede Kamer en de vakbeweging is veel kritiek op het PvdA-plan. Zo vrezen zowel regeringspartijen CDA en VVD als de vakbond Abvakabo FNV dat dit eerder vrouwen ontmoedigt verder te studeren dan dat het stimuleert om te gaan werken.

De SGP stelt dat moeders voor de PvdA kennelijk alleen waarde hebben als ze geld verdienen.

Sancties

Vicefractievoorzitter Verburg van het CDA stelt dat de problemen voor gezinnen om arbeid en zorg te combineren inderdaad aangepakt moeten worden. Zij hekelt echter de wijze waarop de PvdA dat nu wil. "Volgens het plan van de PvdA wordt voor mensen bepaald hoe ze moeten leven en voldoe je niet aan de visie van deze partij dan kun je rekenen op sancties."

Bijeffecten

Verburg voorziet twee bijeffecten van het PvdA-plan. "Allereerst zullen hoogopgeleide vrouwen vaker met hun partner besluiten geen gezin te stichten. En als we nog minder kinderen krijgen, gaat de vergrijzing sneller.

Daarnaast zullen meisjes uit gezinnen met lagere inkomens eerder het advies krijgen om maar niet verder te studeren, omdat het risico bestaat dat ze de kosten moeten terugbetalen. Terwijl we nu net bereikt hebben dat mannen en vrouwen evenhoog opgeleid zijn."

Prikkel

Voorzitter Snoey van de FNV-bond in de publieke sector Abvakabo stelde eerder deze maand nog de vraag "of het normaal is dat er vrouwen zijn die na het volgen van jarenlange dure studies, stoppen met werken als ze kinderen hebben gekregen? En of die een prikkel nodig hebben."

Volgens de Abvakabo-voorzitter slaat de PvdA nu echter "de plank volledig mis". Volgens Snoey worden meiden eerder ontmoedigd om door te leren dan meer te gaan werken. Volgens haar moet de oplossing voor problemen om arbeid en zorg te combineren worden gezocht in betere, betaalbare kinderopvang en meer zeggenschap over werktijden.




PvdA wint en begint meteen domme plannen te smeden ...


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 23-03-2006 10:50 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 23 maart 2006 7:27 schreef Psychonaut het volgende:
Negerzoen wordt afgeschaft

TILBURG - De Tilburgse koekfabrikant Van der Breggen verandert de naam van de door de onderneming gemaakte negerzoenen in 'Buys Zoenen'. Het bedrijf geeft daarmee gehoor aan de kritiek dat de naam van de lekkernij racistisch zou zijn.

"Buys Zoenen zijn de opvolgers van onze alom bekende negerzoenen, die al 86 jaar populair zijn bij jong en oud", stelt het bakkersbedrijf op zijn website. "Na zorgvuldig markt-, merk-, en consumentenonderzoek vonden we het tijd de productnaam te moderniseren."




op den duur is het woord; mensen, al te veel.

Kunnen we net zo goed gelijk iedereen een nummer geven.

Edit, kut hebben we al


Suck my piss


Dodo
Usericon van Dodo
Posted 23-03-2006 10:53 by Dodo Profiel van Dodo

quote:
Op 23 maart 2006 9:33 schreef Jenje het volgende:
PvdA wint en begint meteen domme plannen te smeden ...


ja jeetje ik las het vanmorgen in de metro.. wat een onzin.. dus je moet je kind maar verwaarlozen door in een kinderdag verblijf te stoppen, omdat je gebruik moet maken van je diploma ?? en veel zul je er niet aan verdienen, want het loon wat je krijgt betaal je meteen aan de kinder opvang...
pfff sukkels die pvda

-edithoer- typo

[Dit bericht is gewijzigd door Dodo op 23-03-2006 10:57]


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 23-03-2006 10:55 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 23 maart 2006 10:53 schreef Dodo het volgende:
pfff sukkels die pvda


pff, behoorlijk lauw idd.


Suck my piss


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-03-2006 11:01 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Omvangrijk seksueel wangedrag op fregat Tjerk Hiddes

Uitgegeven: 23 maart 2006 08:02
Laatst gewijzigd: 23 maart 2006 09:44

DEN HAAG - Het marinefregat hr.ms. Tjerk Hiddes was een broedplaats van wangedrag in de vorm van aanranding, verkrachting, druggebruik, drankmisbruik en machtsmisbruik. Dat beeld althans komt naar voren in het verhaal van een 20-jarige vrouwelijke matroos die ruim een jaar op de Tjerk Hiddes werkte, onder meer tijdens de operatie Enduring Freedom, de internationale strijd tegen het terrorisme.

Afgelopen dinsdag werd bekend dat staatssecretaris Van der Knaap van Defensie een onafhankelijke onderzoekscommissie onder leiding van commissaris van de koningin in Utrecht, Boele Staal, instelt voor onderzoek naar seksueel intimidatie bij Defensie. Directe aanleiding was, zo gaf Defensie toe, een "recente melding" van ernstige wangedrag.


Ernstig

Hoe ernstig die melding was, blijkt uit het aprilnummer van het maandblad Oplinie van de vakbond AFMP. Oplinie schreef het verhaal op van de vrouw die werd lastigevallen, aangerand, geïntimideerd en uiteindelijk ontslagen. Pas daarna meldde ze zich met haar ervaringen bij de vakbond, die het ontslag inmiddels heeft aangevochten.

Anja

De vrouw - in Oplinie heeft ze het pseudoniem Anja - begon in januari 2004 op 18-jarige leeftijd met haar vakopleiding op de Tjerk Hiddes. Al snel kreeg ze te maken met seksueel getinte opmerkingen van mannelijke collega's. Erger was het dat de mannen het kennelijk heel normaal vonden om geregeld, met een man of vijftien, de slaapvertrekken van de vrouwen binnen te dringen. De mannen kropen dan bij de vrouwen in bed en betastten ze. Anja probeert zich te onttrekken aan deze 'geintjes'.

Enduring Freedom

Anja merkt verder al snel dat de seksuele losbandigheid op het schip wijdverspreid is. Seks onder de ongeveer 180 manschappen lijkt de normaalste zaak van de wereld. In september 2004 vertrekt de Tjerk Hiddes vanuit thuishaven Den Helder naar de wateren rond het Arabisch schiereiland om mee te doen aan de internationale jacht op terroristen, de operatie Enduring Freedom.

Op die vier maanden durende reis lopen de zaken pas echt uit de hand. De vrouwen kunnen nergens heen en de commandant van het schip grijpt volgens het verhaal van Anja niet in.

Drugs

In Oplinie vertelt Anja over een vrouw die tijdens verblijf van de Tjerk Hiddes in een haven dronken werd en door een korporaal naar haar kamer werd gebracht. De korporaal verkrachtte de vrouw toen zij in slaap gevalllen was, aldus Anja. Tijdens verblijf in havens werd er door de bemanning ook drugs gebruikt.

Verkrachtingen

Veel vrouwen deden geen aangifte van de aanrandingen en verkrachtingen uit vrees dat hun zogeheten takenboek dan niet zou worden afgetekend. Naar eigen zeggen deed Anja uiteindelijk aangifte van aanranding door een matroos; haar takenboek werd daarop niet afgetekend.

Bij terugkomst in Den Helder doet Anja haar verhaal bij de vertrouwenspersoon, daarna doet ze aangifte bij de marechaussee. Als Anja zich weer meldt op de Tjerk Hiddes, blijkt iedereen van haar aangifte te weten, haar leven aan boord wordt een hel.

Melding

Ze trekt daarop haar aangifte in en verandert die in een 'melding'. Haar collega's op het schip keren zich desalniettemin tegen haar en de commandant van het schip doet volgens Anja niets.

Geintjes

In Oplinie zegt ze daarover: "Ik ben meerdere malen bij de commandant geweest om te vertellen wat er met mij en anderen gebeurde. Hij heeft nergens op ingegrepen en deed het af met 'het zijn geintjes van de jongens'. Als je een gewone baan hebt en dit soort dingen gebeuren dan, kan je nog naar huis. Ik kon helemaal nergens heen en moest iedere dag opnieuw 'vechten' tegen de cultuur op de Tjerk Hiddes."



Zo .. daar wordt ook weer belastinggeld goed gebruikt


Heiden
Postheiden
Usericon van Heiden
Posted 23-03-2006 11:34 by Heiden Profiel van Heiden

quote:
Op 23 maart 2006 7:27 schreef Psychonaut het volgende:
Negerzoen wordt afgeschaft

TILBURG - De Tilburgse koekfabrikant Van der Breggen verandert de naam van de door de onderneming gemaakte negerzoenen in 'Buys Zoenen'. Het bedrijf geeft daarmee gehoor aan de kritiek dat de naam van de lekkernij racistisch zou zijn.

"Buys Zoenen zijn de opvolgers van onze alom bekende negerzoenen, die al 86 jaar populair zijn bij jong en oud", stelt het bakkersbedrijf op zijn website. "Na zorgvuldig markt-, merk-, en consumentenonderzoek vonden we het tijd de productnaam te moderniseren."




De politiek correcte dictatuur komt weer tevoorschijn nu links flink in de lift zit....
De lift naar de doucheruimte als het aan mij lag.


Een Betekenisloos Bestaan in de Onmeetbare Enormiteit van Ruimte en Tijd.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 23-03-2006 12:10 by Chelman Profiel van Chelman

Jodenkoeken.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 23-03-2006 12:27 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 23 maart 2006 8:19 schreef Jenje het volgende:
Doch betekent eenvoud niet automatisch genialiteit ....


geniaal

edit;

http://cgi.benl.ebay.be/GENIAAL-DRAAGBAAR-GASVUUR-IN-KOFFER-NIEUW_W0QQitemZ7598577980QQcategoryZ74145QQcmdZViewItem



[Dit bericht is gewijzigd door skullfuck op 23-03-2006 12:28]


Suck my piss


Heiden
Postheiden
Usericon van Heiden
Posted 23-03-2006 12:28 by Heiden Profiel van Heiden

quote:
Op 23 maart 2006 12:10 schreef Chelman het volgende:
Jodenkoeken.


Genau.


Een Betekenisloos Bestaan in de Onmeetbare Enormiteit van Ruimte en Tijd.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-03-2006 12:29 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 23 maart 2006 12:10 schreef Chelman het volgende:
Jodenkoeken.
Chocoladeflikken?


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 23-03-2006 12:30 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 23 maart 2006 12:29 schreef Jenje het volgende:
Chocoladeflikken?


Krentenkakkers.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 23-03-2006 12:30 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

Het maak niet uit wat voor skin je het.

dus, koes koes


Suck my piss


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 23-03-2006 12:35 by Chelman Profiel van Chelman

Zeeuwse spek moet verbannen worden want het impliceert dat Zeeuwen een stelletje varkens zijn.

Bossche Bollen moeten dood want het impliceert dat alle Bosschenaren bol zijn.

Limburgse Vlaaien moeten kaputt want er wordt een relatie tussen koeienstront en Limburgers gelegd.

En bier mag je geen pils noemen want het kan de mooie stad Pilzno in een kwaad daglicht van een alcoholistenbroedplaats stellen.

Zo.

Ik ga nu een broodje met Poolse schapenkaas eten.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-03-2006 12:38 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

is het nu mogelijk zelf negerzoenen te verkopen als "negerzoen" of blijft de naam van buys?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-03-2006 12:41 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Of je maakt er een meer internationale lekkernij van


The Niggahkiss!


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 23-03-2006 12:42 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

Kleine kinderen mogen wel gewoon met tekxsen als;


ROOKT U OOK MARLBORO?

of,

BARBI-e IS A SLUT

op een buiktru(i)tje lopen.

MAAR IK MAG GODVERDOMME GEEN NEGERZOEN MEER ETEN!

IK GA MET IJZEREN BUIZEN GOOIEN!


Suck my piss


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen