IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws, feitjes, ditjes, datjes en overig gejank Deel DCLXVII Vorige pagina | Volgende pagina
ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 12-07-2006 12:52 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 12 juli 2006 11:44 schreef Daops het volgende:
McDonalds haalt omstreden urinoirs weg

Uitgegeven: 12 juli 2006 11:26
Laatst gewijzigd: 12 juli 2006 11:26

HEERLEN - De vestiging van McDonalds aan de Breukerweg in Heerlen verwijdert zijn urinoirs in de vorm van een geopende vrouwenmond. Dat gebeurt na klachten van een gechoqueerde Amerikaan bij de hoofddirectie van het fastfoodconcern over de urinoirs, die eruitzien als wijd opengesperde knalrode lippen.

Dat heeft eigenaar Giel Pijpers van de McDonalds-vestiging woensdag laten weten. Volgens Pijpers gaat het om kunstwerken, maar in de Verenigde Staten kijkt men daar anders tegen aan. Pijpers laat de urinoirs slopen en zal ze verkopen. "Ik ga niet zeiken over een paar pisbakken", zei hij woensdag.


Zo slecht krijg je ze zelf toch niet verzonnen..



Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Daops
Usericon van Daops
Posted 12-07-2006 12:58 by Daops Profiel van Daops

Ook weer typisch dat een amerikaan hierover valt..


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 13-07-2006 11:20 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 12 juli 2006 12:52 schreef ZelThoR het volgende:



Dit design komt overigens van een kunstenares; ik vind het een leuk en qua ophef eigenlijk geniaal bedacht ontwerp.

Marokkaanse schooljongetjes zetten verhoudingen op scherp

MAASSLUIS - Ongeveer veertig tot vijftig basisschooljongentjes van Marrokaanse afkomst hebben zich misdragen tijdens de buitenspeeldag eind mei. De escalatie is niet eerder openbaar gemaakt omdat de burgemeester eerst zelf stappen wilde ondernemen.

Ria Derwort van de Commissie Leefbaarheid Burgemeesterswijk noemt het een heuse opstand. Tijdens de buitenspeeldag van 31 mei begonnen enkele kinderen te klieren, waarop ze werden aangesproken .

,,Onze vrijwilligers werden vervolgens uitgescholden voor ’kankerhoer’, ’kankerjood’ en voor ’smerige christenhond’. Dat heeft een aantal van onze oudere vrijwilligers een flinke opsodemieter gegeven. Spullen werden omgegooid en zo'n veertig tot vijftig Marokkaantjes van 8 tot 12 jaar scholden ons uit en we werden met stenen bekogeld.'' Dezelfde kinderen hebben zich overigens ook misdragen bij het pannavoetbal, later op de dag en georganiseerd door vrijwilligers van Marokkaanse komaf.

Ook zij hebben totaal geen gezag over de jeugd, weet Henry Heesbeen, bestuurslid van wijkvereniging De Flat. ,,Het is gewoon heel jammer dat ze niet terug kunnen grijpen naar de wortels, naar de ouders,'' zegt hij over het gegeven dat heel veel Marokkaanse ouders zich niet verantwoordelijk voelen voor wat hun kinderen buiten uitspoken.

Burgemeester Koos Karssen heeft inmiddels gesproken met scholen, is van plan met de imam te praten en gaat zowel de kinderen als de ouders aanspreken. Ook wordt er een gesprek gearrangeerd tussen De Flat en Ummah Wahida, in de Burgemeesterswijk buren van elkaar.

Ummah Wahidah verwerpt het gedrag van de kinderen maar heeft dat nog niet uitgesproken. ,,Het is niet hun schuld maar ze hadden toch even binnen kunnen stappen,'' zegt een volhoudende Derwort. ,,Ik blijf me voor alle bewoners van de wijk inzetten; ik ga mijn kop niet buigen voor vierde en vijfde generatie Marokkanen die geen respect hebben voor vrouwen.''

Maassluis boos over 'enkeltje Marokko'

In de Burgemeesterswijk te Maassluis zijn afgelopen weekend 'waardebonnen' verspreid voor een gratis enkeltje Marokko. De op pamfletten gedrukte 'gratis terugreis naar Marokko' werd in brievenbussen gedeponeerd en op lantaarnpalen geplakt. De gemeente heeft zodra ze op de hoogte werden gesteld de pamfletten laten verwijderen.

De bewonersvereniging van de wijk heeft samen met de Marokkaanse Stichting 'Ummah Wahidah' duidelijk gemaakt dat het om een ''misplaatste grap'' gaat. Ook is aangifte gedaan. De politie zoekt nu uit of het om een strafbaar feit gaat.

In de pamfletten werden mensen opgeroepen om 10 juli naar het stadhuis te komen waar de burgemeester persoonlijk de gratis reizen zou uitreiken. ''Dit als dank voor het verstoren door Marokkaanse jongeren van de buitenspeeldag. Er is besloten om familie, vrienden en bekenden van deze jeugd een reis aan te bieden terug naar Marokko'', stond er te lezen. Volgens een wethouder moeten de daders gezocht worden onder lieden ''die een incident proberen te laten escaleren''.

De reacties in de buurt op het gebeuren zijn verschillend. Sommigen noemen het een grappige kwajongensstreek in reactie op een incident tijdens de Straatspeeldag, anderen spreken over racisme.

Smit zit achter 'enkeltje Marokko'-actie

De politie hoeft niet langer te zoeken naar degene die achter de 'enkeltje Marokko' pamfletten van afgelopen weekend in Maassluis zit. Michiel Smit, voorzitter van Nieuw Rechts, zegt vandaag in het Algemeen Dagblad achter de actie te zitten. De pamfletten werden verspreid in de Burgemeesterswijk. Mensen werden opgeroepen om naar het stadhuis te komen waar burgemeester Koos Karssen persoonlijk de gratis reizen zou uitreiken. ''Dit als dank voor het verstoren door Marokkaanse jongeren van de buitenspeeldag.''

Tegen de - toen nog onbekende - verspreiders van de pamfletten was al aangifte gedaan bij de politie. Die onderzoekt overigens nog of het om een strafbaar feit gaat. Wethouder Joop Luijendijk (PvdA) zei eerder dat de daders gezocht moesten worden onder lieden ''die een incident proberen te laten escaleren''.

'De Cohen-methode'
Volgens Smit gaat het om een ''ludieke actie'' die een reactie is op de ongeregeldheden tijdens de Straatspeeldag van 31 mei en op de manier hoe burgemeester Karssen daarop reageerde. Tijdens die dag gooiden zo'n 50 basisschooljongetjes (9 tot 12 jaar) van Marokkaanse komaf stenen naar de vrijwillige begeleiders. Ze werden ook uitgescholden voor 'kankerhoer', 'kankerjood' en 'smerige christenhond'.

Smit zegt dat Karssen het incident een maand stil heeft gehouden en vorige week in de gemeenteraad heeft geprobeerd de onrust erover te sussen. De Nieuw Rechts-voorman heeft het over ''de Cohen-methode: thee drinken en denken dat het allemaal goed komt.'' Bovendien maakt Smit zich boos om de ''racistische'' maatregel van de burgervader dat het Bouwdorp in de wijk alleen mag doorgaan als er ook Marokkaanse vrijwilligers aan meewerken.

Ten slotte laat Smit in het Algemeen Dagblad weten dat mensen die zich niet aanpassen moeten worden teruggestuurd naar Marokko.

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 13-07-2006 11:21]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 13-07-2006 11:27 by Smoochy Profiel van Smoochy

Investeerders voor kampioenschap FC Groningen

Gepubliceerd op 13 juli 2006, 07:20
Laatst bijgewerkt op 13 juli 2006, 07:23

groningen -
Een groep Israëlische investeerders heeft bij FC Groningen geïnformeerd hoeveel geld er nodig is om FC Groningen kampioen van Nederland te maken. ”Als je dat wilt, moet het niet eenmalig gebeuren en dus heb ik gezegd dat het dan om een structurele bijdrage van 70 tot 100 miljoen euro per jaar gaat”, zegt FC Groningen-directeur Hans Nijland.

Tot dusver hebben de gesprekken geen tastbaar resultaat opgeleverd. ”Maar we wachten af”, zegt Nijland, die vorig jaar oktober voor het eerst werd benaderd. Nijland heeft echter ook de berichten gelezen over Idea-Ecoline dat niet in staat is de 3,5 miljoen neer te tellen voor sloopwerf Ecodock in de Eemshaven. Een deel van de Israëlische investeerders – overigens wel degelijk vermogend – is namelijk ook bij Idea-Ecoline betrokken. Ze hebben van de rechter tot morgen de tijd gekregen te betalen.

De investeerders zouden ook een bod op de club FC Groningen hebben uitgebracht, maar Nijland bestrijdt dat. ”De verkoop van het stadion is wel even aan de orde geweest, maar ik ben slechts huurder van het stadion en ben dus geen partij”, zegt Nijland, die eraan toevoegt dat hij ook helemaal niet gemachtigd is FC Groningen als club te verkopen.

Eigenaar van het stadion is de gemeente Groningen en eigenaar van de club is een stichting, de Houdstermaatschappij van aandelen FC Groningen. Drie bestuurders waken over dat aandelenbezit: Henk Pijlman (oud-wethouder, Hanzehogeschool), Wim Entzinger (oud-voorzitter FC Groningen, advocaat) en Jos Haverkort (bedrijfsadviseur).

”Die constructie is er om te voorkomen dat een club zomaar verkwanseld kan worden”, zegt Entzinger, ”of dat een eigenaar ineens geen zin meer heeft om te investeren. Een natuurlijk persoon mag in Nederland ook geen club in bezit hebben. In het buitenland is dat anders. In feite is FC Groningen van iedereen.”

Hans Nijland zit nu tien jaar bij FC Groningen maar hij heeft nooit eerder meegemaakt dat een groep investeerders zich meldde. ”Dit was wel bijzonder want er gingen heel grote bedragen over tafel”, herinnert hij zich. ”We hebben het verhaal aangehoord en hebben als Groningers gereageerd: eerst maar eens zien wat het wordt.”




SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 13-07-2006 11:34 by Smoochy Profiel van Smoochy

Arrestatie Ter Apeler schokt buurt

Gepubliceerd op 13 juli 2006, 07:33
Laatst bijgewerkt op 13 juli 2006, 07:37

ter apel -
Buurtbewoners: ”Het is niet te geloven. Een gewone jongen, die je altijd groette. En zo’n lieve moeder.”

Eén van de reacties van de buurtbewoners van de Dr. Bekenkampstraat in Ter Apel. De politie doorzocht daar gisterochtend in alle vroegte een woning. Het huis van de 17-jarige Poolse jongen die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het Duits echtpaar uit Lathen.

Enkele auto’s en een aantal agenten stonden er plotsklaps voor de deur. Pas tegen het middaguur vertrekt de laatste agent. ”Ze zijn er heel lang bezig geweest”, vertelt één van de bewoners. ”Het was geen echte inval. Het was geen binnenstormen. Ik was stomverbaasd, ik wist absoluut niet waar het over ging. Er werd ook niemand meegenomen.”

Pas later op de dag verneemt de buurt dat het de politie om de Poolse jongen gaat.

De jongen die niet thuis is maar in Duitsland, waar hij werd aangehouden. De verbazing maakt dan plaats voor verbijstering. Een andere bewoner uit de directe omgeving zegt dat het om een heel gewoon gezin gaat. Een man, die afkomstig is uit Ter Apel en al geruime tijd samenwoont met een Poolse vrouw en haar zoon. ”Een heel aardige vrouw. De jongen maakt ook een heel gewone indruk, hij gaat nog naar school.” Er zou nog een broer zijn, die in Duitsland woont. Ook anderen willen geen kwaad woord over het gezin horen.

Het bericht, dat de jongen iets met de moord op de twee Duitse vissers in Musselkanaal te maken zou hebben, slaat in als een bom. ”Nee, dat had ik nooit gedacht”, zegt een buurtbewoner. ”En je vraagt je af waarom ze zoiets zouden doen. Drugs? Ik weet het niet. Maar ik ben er beroerd van, wat vreselijk ook voor zijn moeder.” Over banden met de andere twee verdachten uit Musselkanaal kan de buurt niets vertellen.

Een dergelijke massale politieactie beleefden de bewoners van de Dr. Bekenkampstraat nog nooit. Het is een gewone straat, met gewone huizen, in hartje Ter Apel. ”Een keurige buurt. Dan schrik je wel als je plotseling al die mensen van de politie


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 13-07-2006 11:46 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 13 juli 2006 11:34 schreef Smoochy het volgende:

Buurtbewoners: ”Het is niet te geloven. Een gewone jongen, die je altijd groette. En zo’n lieve moeder.”
Een andere bewoner uit de directe omgeving zegt dat het om een heel gewoon gezin gaat. Een man, die afkomstig is uit Ter Apel en al geruime tijd samenwoont met een Poolse vrouw en haar zoon. ”Een heel aardige vrouw. De jongen maakt ook een heel gewone indruk, hij gaat nog naar school.” Er zou nog een broer zijn, die in Duitsland woont. Ook anderen willen geen kwaad woord over het gezin horen.




Nou ja, dan niet. Misschien hadden die 2 duitsers wel een vette mp3 speler met GPRS en bluetooth.


Suck my piss


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 13-07-2006 11:47 by Smoochy Profiel van Smoochy

quote:
Op 13 juli 2006 11:46 schreef skullfuck het volgende:
Nou ja, dan niet. Misschien hadden die 2 duitsers wel een vette mp3 speler met GPRS en bluetooth.


71 jaar en dan een hippe Mp3speler..ach waarom ook niet. Hij had vast een goed merk vishengel.


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 11:49 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 13 juli 2006 11:46 schreef skullfuck het volgende:
Nou ja, dan niet. Misschien hadden die 2 duitsers wel een vette mp3 speler met GPRS en bluetooth.
Misschien maakte die duitsers wel een opmerking over WWII ...


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 13-07-2006 11:58 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 13 juli 2006 11:47 schreef Smoochy het volgende:
71 jaar en dan een hippe Mp3speler..ach waarom ook niet. Hij had vast een goed merk vishengel.


Ik weet het niet. Ik zou er niet op aasen.

quote:
Op 13 juli 2006 11:49 schreef Jenje het volgende:
Misschien maakte die duitsers wel een opmerking over WWII ...


dan was een zidaantje wel genoeg geweest.


Suck my piss


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 12:04 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

They had it coming!


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 13-07-2006 12:14 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 13 juli 2006 11:20 schreef Mutilator het volgende:
Dit design komt overigens van een kunstenares; ik vind het een leuk en qua ophef eigenlijk geniaal bedacht ontwerp.

Marokkaanse schooljongetjes zetten verhoudingen op scherp

MAASSLUIS - Ongeveer veertig tot vijftig basisschooljongentjes van Marrokaanse afkomst hebben zich misdragen tijdens de buitenspeeldag eind mei. De escalatie is niet eerder openbaar gemaakt omdat de burgemeester eerst zelf stappen wilde ondernemen.

Ria Derwort van de Commissie Leefbaarheid Burgemeesterswijk noemt het een heuse opstand. Tijdens de buitenspeeldag van 31 mei begonnen enkele kinderen te klieren, waarop ze werden aangesproken .

,,Onze vrijwilligers werden vervolgens uitgescholden voor ’kankerhoer’, ’kankerjood’ en voor ’smerige christenhond’. Dat heeft een aantal van onze oudere vrijwilligers een flinke opsodemieter gegeven. Spullen werden omgegooid en zo'n veertig tot vijftig Marokkaantjes van 8 tot 12 jaar scholden ons uit en we werden met stenen bekogeld.'' Dezelfde kinderen hebben zich overigens ook misdragen bij het pannavoetbal, later op de dag en georganiseerd door vrijwilligers van Marokkaanse komaf.

Ook zij hebben totaal geen gezag over de jeugd, weet Henry Heesbeen, bestuurslid van wijkvereniging De Flat. ,,Het is gewoon heel jammer dat ze niet terug kunnen grijpen naar de wortels, naar de ouders,'' zegt hij over het gegeven dat heel veel Marokkaanse ouders zich niet verantwoordelijk voelen voor wat hun kinderen buiten uitspoken.

Burgemeester Koos Karssen heeft inmiddels gesproken met scholen, is van plan met de imam te praten en gaat zowel de kinderen als de ouders aanspreken. Ook wordt er een gesprek gearrangeerd tussen De Flat en Ummah Wahida, in de Burgemeesterswijk buren van elkaar.

Ummah Wahidah verwerpt het gedrag van de kinderen maar heeft dat nog niet uitgesproken. ,,Het is niet hun schuld maar ze hadden toch even binnen kunnen stappen,'' zegt een volhoudende Derwort. ,,Ik blijf me voor alle bewoners van de wijk inzetten; ik ga mijn kop niet buigen voor vierde en vijfde generatie Marokkanen die geen respect hebben voor vrouwen.''

Maassluis boos over 'enkeltje Marokko'

In de Burgemeesterswijk te Maassluis zijn afgelopen weekend 'waardebonnen' verspreid voor een gratis enkeltje Marokko. De op pamfletten gedrukte 'gratis terugreis naar Marokko' werd in brievenbussen gedeponeerd en op lantaarnpalen geplakt. De gemeente heeft zodra ze op de hoogte werden gesteld de pamfletten laten verwijderen.

De bewonersvereniging van de wijk heeft samen met de Marokkaanse Stichting 'Ummah Wahidah' duidelijk gemaakt dat het om een ''misplaatste grap'' gaat. Ook is aangifte gedaan. De politie zoekt nu uit of het om een strafbaar feit gaat.

In de pamfletten werden mensen opgeroepen om 10 juli naar het stadhuis te komen waar de burgemeester persoonlijk de gratis reizen zou uitreiken. ''Dit als dank voor het verstoren door Marokkaanse jongeren van de buitenspeeldag. Er is besloten om familie, vrienden en bekenden van deze jeugd een reis aan te bieden terug naar Marokko'', stond er te lezen. Volgens een wethouder moeten de daders gezocht worden onder lieden ''die een incident proberen te laten escaleren''.

De reacties in de buurt op het gebeuren zijn verschillend. Sommigen noemen het een grappige kwajongensstreek in reactie op een incident tijdens de Straatspeeldag, anderen spreken over racisme.

Smit zit achter 'enkeltje Marokko'-actie

De politie hoeft niet langer te zoeken naar degene die achter de 'enkeltje Marokko' pamfletten van afgelopen weekend in Maassluis zit. Michiel Smit, voorzitter van Nieuw Rechts, zegt vandaag in het Algemeen Dagblad achter de actie te zitten. De pamfletten werden verspreid in de Burgemeesterswijk. Mensen werden opgeroepen om naar het stadhuis te komen waar burgemeester Koos Karssen persoonlijk de gratis reizen zou uitreiken. ''Dit als dank voor het verstoren door Marokkaanse jongeren van de buitenspeeldag.''

Tegen de - toen nog onbekende - verspreiders van de pamfletten was al aangifte gedaan bij de politie. Die onderzoekt overigens nog of het om een strafbaar feit gaat. Wethouder Joop Luijendijk (PvdA) zei eerder dat de daders gezocht moesten worden onder lieden ''die een incident proberen te laten escaleren''.

'De Cohen-methode'
Volgens Smit gaat het om een ''ludieke actie'' die een reactie is op de ongeregeldheden tijdens de Straatspeeldag van 31 mei en op de manier hoe burgemeester Karssen daarop reageerde. Tijdens die dag gooiden zo'n 50 basisschooljongetjes (9 tot 12 jaar) van Marokkaanse komaf stenen naar de vrijwillige begeleiders. Ze werden ook uitgescholden voor 'kankerhoer', 'kankerjood' en 'smerige christenhond'.

Smit zegt dat Karssen het incident een maand stil heeft gehouden en vorige week in de gemeenteraad heeft geprobeerd de onrust erover te sussen. De Nieuw Rechts-voorman heeft het over ''de Cohen-methode: thee drinken en denken dat het allemaal goed komt.'' Bovendien maakt Smit zich boos om de ''racistische'' maatregel van de burgervader dat het Bouwdorp in de wijk alleen mag doorgaan als er ook Marokkaanse vrijwilligers aan meewerken.

Ten slotte laat Smit in het Algemeen Dagblad weten dat mensen die zich niet aanpassen moeten worden teruggestuurd naar Marokko.
Wordt tijd dat er eens iets aan die opstandige Marokkaantjes gedaan wordt. Een enkeltje Marokko voor dat soort lui zie ik eigenlijk wel zitten.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 13-07-2006 12:18 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

Alleen jammer dat dat het probleem niet oplost, want je stuurt die lui terug, en je krijgt weer een zwik anderen met dezelfde gedachtengang, ideologie en fatsoensnormen weer terug. (uitzonderingen hierbuiten gelaten)


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 12:18 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ja, mooi is dat he, hoe de actie van die kutmarokkaantjes nu ondersneeuwt onder (ook domme maar goed) actie van die gast ...

Die blagen verdienen een enkeltje atlantische oceaan ..


Daops
Usericon van Daops
Posted 13-07-2006 12:20 by Daops Profiel van Daops

Ach, die kinderen kunnen er weinig aan doen. Probleem zit hem bij de ouders en een opvoeding naar meer nederlandse maatstaven. Of beter gezegd, het gebrek daaraan..


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 12:22 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Kinderen eens naar een goede ouderwetse kostschool sturen .. leraren weer uitrusten met lange houte linealen .. en of ze dan luisteren ..


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 13-07-2006 12:22 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

het enige wat zulke "boefjes" helpt is een flink pak slaag. normaal zijn de meesten van zulke daar wel gevoelig voor. ik verwacht niet dat de meesten echt kwaadaardig zijn maar vooral baldadig die even het overzicht van hoe het wel en niet kan uit het oog hebben verloren. een flinke hengst van bijv oom agent zal ze dat wel leren.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 12:23 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Moet jij als blank kerel zo'n blaag eens een mep verkopen. Ik denk niet dat jij dan nog zo lekker woont in Nederland ..


Daops
Usericon van Daops
Posted 13-07-2006 12:25 by Daops Profiel van Daops

Ik denk niet dat een pak slaag ze respect voor de hier heersende normen en waarden zal bijbrengen. Vinden ze alleen maar stoer om door te vertellen. Probleem zit hem in de structurele denkwijze, wat ze van huis uit meekrijgen. Laten ze de ouders maar eens keihard aanpakken.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 12:26 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

en niets aan die blagen doen?

Allebei bikkelhard aanpakken ...


Daops
Usericon van Daops
Posted 13-07-2006 12:27 by Daops Profiel van Daops

Uiteraard ook die kutkoters aanpakken, maar da's slechts symptoombestrijding..


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 12:28 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Verbanning weer eens invoeren


Daops
Usericon van Daops
Posted 13-07-2006 12:28 by Daops Profiel van Daops

Kunnen ze siberische vrouwen voor hoer gaan uitmaken


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 13-07-2006 12:29 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 13 juli 2006 12:23 schreef Jenje het volgende:
Moet jij als blank kerel zo'n blaag eens een mep verkopen. Ik denk niet dat jij dan nog zo lekker woont in Nederland ..


ik zal dat ook niet doen. dat zal alleen een agent mogen doen vind ik.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-07-2006 12:42 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 13 juli 2006 12:29 schreef attila_de_hun het volgende:
ik zal dat ook niet doen. dat zal alleen een agent mogen doen vind ik.

Wat denk jij dat de "marokaanse samenleving in nederland" dan zal doen?


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 13-07-2006 12:48 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

Het liefst zn plaat houden en inzien dat er iets moet veranderen, maar dat zal wel niet want o,o,o, in dit land is elke cultuur heilig..

Nou, wat ouderwetse Nederlandse normen en waarden via een pak slaag voor zowel ouders als kinderen lijkt me een sterke.

Maar die samenleving zal wel weer gaan roepen dat ze gediscrimineerd worden en boehoe, ze zijn zo zielig, en die kinderen hebben een probleem, daarom doen ze zo (oftewel, er moet geld van ons voor hun op tafel komen...)

Ook jammer van die burgemeester dat ie het stil hield, zo kmot ie over alsof ie bang is voor die marokanen, dus hebben die hun doel weer bereiekt..

edit: het grootste deel spelfouten maar verwijderd..

[Dit bericht is gewijzigd door Murdering Monk op 13-07-2006 12:49]


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen