IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws, feitjes, ditjes, datjes en overig gejank Deel DCLXVII Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 26-07-2006 16:08 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Belgie, hou nou eens op ....

Internetters ontdekken hakenkruis-fontein via Google Earth

MAASMECHELEN/BRUSSEL - Al 27 jaar spoot de fontein voor het gemeentehuis van de Belgische grensplaats Maasmechelen zonder noemenswaardige problemen water. Totdat internetters via google.earth ontdekten dat de fontein van bovenaf gezien de vorm heeft van een hakenkruis. Een rel was geboren, de burgemeester laat de fontein verbouwen.

De architect van de fontein reageerde woensdag in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Schrijf op dat ik hélémaal achter het ontwerp blijf staan. Ik ben er apetrots op. En ja, hoe kan u het raden: ik ben geen nazi", zei de inmiddels 72-jarige ontwerper Robert Tachelet tegen de krant.



chriz
Dóh!
Usericon van chriz
Posted 26-07-2006 16:10 by chriz Profiel van chrizhttp://www.youtube.com/user/facesofcain

hoeken afronden, hoppah; germaans vredesteken



Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 26-07-2006 22:52 by Iskariot Profiel van Iskariot

Belg sterft na redding kind uit water

Uitgegeven: 26 juli 2006 20:21
JAMIOULX - Een 40-jarige man uit het Belgische Marcinelle is woensdagmiddag gestorven nadat hij een kind had gered dat dreigde te verdrinken. Dat meldde de brandweer van Charleroi.

De man, die met zijn twee buurjongetjes in Jamioulx was gaan zwemmen, sprong in het water om één van hen te redden. Het kind was in het kolkende water van een overloop geraakt, in een zone waar zwemmen verboden is.

De man slaagde erin het kind naar boven te halen, maar werd vervolgens onwel. Een voorbijganger kon hem uit het water halen en gaf hem hartmassage. De brandweer kwam ter plaatse, maar kon het slachtoffer niet meer reanimeren.


Ja, je mag weer Jenje


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 27-07-2006 14:54 by Hexegot Profiel van Hexegot

EINDE LEEFBAAR NEDERLAND

Uitgegeven: 27 juli 2006 11:45
Laatst gewijzigd: 27 juli 2006 12:31


ECHT - Leefbaar Nederland houdt binnenkort op te bestaan. Vanwege schulden en claims die de partij niet kan betalen, doet Leefbaar Nederland niet mee aan de komende landelijke verkiezingen. "Het is voorbij met de partij", aldus voorzitter Fons Zinken donderdag.

Volgens Zinken claimt minister Johan Remkes van Binnenlandse Zaken ongeveer 108.000 euro aan verleende partijsubsidie terug.

Verder heeft de rechter bepaald dat Leefbaar Nederland geld schuldig is aan de gemeente Hilversum en heeft de partij nog andere schuldeisers.

Campagne

"Al het geld dat wij werven om campagne te kunnen voeren, wordt meteen geclaimd door Remkes. Daarom kunnen wij niet aan de verkiezingen meedoen", stelt Zinken.

Binnenlandse Zaken verstrekte Leefbaar Nederland een paar jaar geleden een voorschot van bijna 108.000 euro. Volgens een woordvoerder van het departement bleek later dat de partij niet aan de voorwaarden voor partijsubsidie voldeed. Het had namelijk niet de vereiste duizend betalende leden. De rechtszaak tegen de partij loopt nog.

Aflossen

Als tegenactie eist Leefbaar Nederland voor de rechter ongeveer 40.000 euro van Remkes. Met het geld wil de partij de openstaande schulden zo veel mogelijk aflossen. Het bestuur wacht op een uitspraak van de rechter voordat de stekker er definitief wordt uitgetrokken.

Puinhoop

Zinken beschuldigt de oprichters van Leefbaar Nederland ervan dat zij een financiële puinhoop hebben achtergelaten. Oud-secretaris Ton Luiting ontkent dit. "Alle rekeningen zijn betaald. Het nieuwe bestuur is juist verkeerd met het geld omgesprongen", stelt hij.

Overigens heeft het einde van Leefbaar Nederland geen gevolgen voor de verschillende Leefbaar-partijen in diverse steden. Deze onafhankelijk partijen hebben geen band met de landelijke politieke partij.




Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 27-07-2006 14:56 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

zo
mooi


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 27-07-2006 15:04 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Akkari and the Danish flag

Danish Mohammed Cartoons
2006-07-24
Israel is attacking Hezbollah in Lebanon and the civilians are getting worried. Strangely, a large proportion of the Lebanese population turns out to be Danish (5,000 people), Swedish (6,000) or Canadian (30,000). Apparently lots of people, who have received asylum, are now on vacation in the very country from which they have ostensibly fled.



Akkari hiding behind the Danish flag.


Luckily, the Danish embassy which was burned down in February is functioning again. But it turns out that one of these people with Danish passports Danes is none other than Ahmed Akkari - one of the lying imams, who travelled the Middle East with their fake Mohammed cartoons and thus were directly responsible for the embassy burnings.

Danes, Swedes lead evacuation race (CNN)


lol.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 27-07-2006 15:20 by Nimbus Profiel van Nimbus



Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 27-07-2006 16:57 by Nimbus Profiel van Nimbus

Dierenbeschermers in beroep over spotje met hondje
Donderdag 27 Juli 2006

AMSTERDAM (ANP) - De dierenbeschermingsorganisatie Sophia-Vereeniging gaat in beroep tegen de uitspraak van de Reclame Code Commissie (RCC) over een in haar ogen dieronvriendelijk tv-spotje. Dat liet directrice Lieke Keller donderdag weten.

In het spotje van Radio 1, dat rond het WK voetbal in Duitsland op tv was, luistert een voetbalfan met een koptelefoon naar de radio. In een dolenthousiaste bui slingert hij zijn aangelijnde hond weg. De Sophia-Vereeniging had een klacht ingediend, omdat ze de reclame dieronvriendelijk vindt en een slecht voorbeeld voor kinderen over de omgang met dieren.

Vorige week oordeelde de RCC dat de klacht ongegrond was. Het gaat volgens de commissie om een humoristisch bedoelde reclame, die zo absurd is dat de relatie met de werkelijkheid ver te zoeken is.




Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 27-07-2006 17:15 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Jongen slingert kat over schutting

UTRECHT - Een 12-jarige jongen heeft woensdag in Utrecht een kat over een schutting geslingerd. De knaap kreeg een proces-verbaal voor dierenmishandeling maar de kat is spoorloos verdwenen, aldus de politie donderdag.

Toevallig passerende agenten zagen het voor hun ogen gebeuren: de jongen lokte de kat pakte hem bij zijn staart en slingerde hem vervolgens boven zijn hoofd over de schutting. De politie vermoedt dat de kat gewond is geraakt en vraagt de eigenaar zich te melden voor een eventuele schadevergoeding.

De daad van de jongen doet denken aan een televisiespotje van Radio 1, ten tijde van het WK-voetbal. Op het moment dat Oranje scoort, slingert een radioluisteraar uitzinnig van vreugde zijn aangelijnde hond boven zijn hoofd. Het diertje wordt gelanceerd en raakt zoek.

De Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren bestempelde het spotje als een mislukte poging tot humor ten koste van een weerloos dier. Of er verband is tussen de daad van de jongen en het spotje, kan de Utrechtse politie niet zeggen.



Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 27-07-2006 17:43 by Nimbus Profiel van Nimbus

Vlaams Belang wil Abou Jahjah niet meer in België
Donderdag 27 Juli 2006

BRUSSEL (ANP) - Leider Filip Dewinter van het Vlaams Belang eist dat Dyab Abou Jahjah van de Arabisch-Europese Liga (AEL) nooit meer in België terugkeert. Jahjah is twee weken geleden van België naar zijn geboorteland Libanon getrokken om daar het verzet tegen Israël te steunen.

Dewinter dient donderdag een klacht in bij de overheid om Jahjah als 'huurling in een vreemd leger' tot persona non grata te verklaren. In een verklaring eist hij ook dat de Belgische regering onverwijld onderzoekt of de Belgische nationaliteit van Abou Jahjah kan worden afgenomen.

De Arabisch Europese Liga, die ook in Nederland bekend is, zegt op te komen voor de Arabische minderheid in het westen. Haar website prijst donderdag ,,de glorieuze zege'' van ,,de leeuwen van het Arabisch Libanese verzet'', die op 12 juli ,,acht criminele Israëlische soldaten hebben gedood''.


chriz
Dóh!
Usericon van chriz
Posted 27-07-2006 18:03 by chriz Profiel van chrizhttp://www.youtube.com/user/facesofcain

quote:
Op 27 juli 2006 17:15 schreef Psychonaut het volgende:
De Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren bestempelde het spotje als een mislukte poging tot humor ten koste van een weerloos dier.



want dierenbeschermers zijn allen humor experts? waarom zeggen ze dit in hemelsnaam? er is dus blijkbaar niet bijzonder goed nagedacht over hun aanklacht, want een verwijzing naar een abstract iets gaat niet helpen



Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 27-07-2006 18:13 by Beli Mawr (Moderator) Profiel van Beli Mawrhttp://www30.brinkster.com/belimawr

quote:
Op 27 juli 2006 17:43 schreef Nimbus het volgende:
Vlaams Belang wil Abou Jahjah niet meer in België
Donderdag 27 Juli 2006

BRUSSEL (ANP) - Leider Filip Dewinter van het Vlaams Belang eist dat Dyab Abou Jahjah van de Arabisch-Europese Liga (AEL) nooit meer in België terugkeert. Jahjah is twee weken geleden van België naar zijn geboorteland Libanon getrokken om daar het verzet tegen Israël te steunen.

Dewinter dient donderdag een klacht in bij de overheid om Jahjah als 'huurling in een vreemd leger' tot persona non grata te verklaren. In een verklaring eist hij ook dat de Belgische regering onverwijld onderzoekt of de Belgische nationaliteit van Abou Jahjah kan worden afgenomen.


Onze Dewinter is weer eens bezig en daar hebben we het woordje "onverwijld" terug, waar hebben we dat nog gehoord?


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 27-07-2006 18:21 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Jullie Dewinter heeft wel gelijk. Dat Jahjah zo snel mogelijk een IDF raket mag terugkoppen.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 27-07-2006 18:34 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/



Je moeder.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 28-07-2006 1:20 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Vreemde taal wekt agressie

Hoge Hexel. Een 29-jarige Almeloër is zondagmiddag bij de Tolplas in Hoge Hexel mishandeld, omdat hij met een aantal vrienden Armeens zat te praten. Een nog onbekende man bedreigde hen daarom, en deelde even later flinke klappen uit aan de Almeloër.
De politie is op zoek naar een lange, vrij brede man met veel tatoeages op zijn armen. Hij heeft kort, donkerblond haar, alleen boven op zijn hoofd, de zijkanten zijn kaalgeschoren.



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-07-2006 8:21 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Negen jaar cel voor man die hond stak

LOS ANGELES - Een Amerikaan die de Duitse herder van zijn nicht met een mes tussen de ogen had gestoken, is veroordeeld tot negen jaar cel. Dat heeft een rechtbank in Los Angeles donderdag bekendgemaakt.

De hond, Dieter, overleefde de aanval in november 2005. De 31-jarige Hugo Vargas verdiende volgens de jury desondanks een zware straf, omdat hij ongewone wreedheid tegenover dieren vertoonde. De Amerikaan had maximaal tien jaar achter de tralies kunnen verdwijnen.


Hulde


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 28-07-2006 10:05 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

hoe veel krijg je voor zoiets in NL eigenlijk?


Suck my piss


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-07-2006 10:05 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ehum
niets?


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 28-07-2006 10:08 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

niet eens een weekje schoffelen, of vuilnisbakken legen?


Suck my piss


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-07-2006 10:09 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

I dunno ...
Zal wel een curusuje krijgen ..


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 28-07-2006 10:57 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 28 juli 2006 8:21 schreef Jenje het volgende:
Negen jaar cel voor man die hond stak

LOS ANGELES - Een Amerikaan die de Duitse herder van zijn nicht met een mes tussen de ogen had gestoken, is veroordeeld tot negen jaar cel. Dat heeft een rechtbank in Los Angeles donderdag bekendgemaakt.

De hond, Dieter, overleefde de aanval in november 2005. De 31-jarige Hugo Vargas verdiende volgens de jury desondanks een zware straf, omdat hij ongewone wreedheid tegenover dieren vertoonde. De Amerikaan had maximaal tien jaar achter de tralies kunnen verdwijnen.

Hulde


Ik vind het eigenlijk enorm gay om zo een straf voor zoiets te krijgen. Dat impliceert namelijk dat je voor het neersteken (zonder dodelijk gevolg) van een mens een veelvouwd hiervan zou moeten krijgen.

Ik hou van dieren en zou zelf zo een mongool aan gort schoppen maar een mens staat bij mij in de hierarchie veel hoger, het is immers mijn eigen soort. Laten we een beetje proportie behouden.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-07-2006 10:59 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Nee moet gelijk staan zelfs. Een straf moet je er namelijk van weerhouden weer te doen ...



attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 28-07-2006 11:02 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 28 juli 2006 10:57 schreef Chelman het volgende:
Ik vind het eigenlijk enorm gay om zo een straf voor zoiets te krijgen. Dat impliceert namelijk dat je voor het neersteken (zonder dodelijk gevolg) van een mens een veelvouwd hiervan zou moeten krijgen.

Ik hou van dieren en zou zelf zo een mongool aan gort schoppen maar een mens staat bij mij in de hierarchie veel hoger, het is immers mijn eigen soort. Laten we een beetje proportie behouden.


de woorden "ongewone" wreedheid, zouden je mogelijk misschien op andere gedcahten kunnen brengen. Los van de filosofische discussie (mensen >> dieren) hebben dacht ik eerdere gevallen (met seriemoordenaars) dat mensen die "ongewoon wreed" met dieren omgaan dit ook op mensen gaan toepassen.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 28-07-2006 11:03 by Chelman Profiel van Chelman

@jansja, ik koop dat links-socialistisch-relativistisch-PvdD bullcrap niet.


edit: Met nadruk op relativistisch.

[Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 28-07-2006 11:06]


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 28-07-2006 11:03 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 28 juli 2006 10:59 schreef Jenje het volgende:
Nee moet gelijk staan zelfs. Een straf moet je er namelijk van weerhouden weer te doen ...




ik vind dat in principe ook ,maar de practische invulling zou wel grote implicaties hebben voor de maatschappij. dierentransporten etc kunnen ook als "wreed" worden beschouwd.

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 28-07-2006 11:04]


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen