IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws, feitjes, ditjes, datjes en overig gejank Deel DCLXVII Vorige pagina | Volgende pagina
Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 14-08-2006 1:44 by Mikeee Profiel van Mikeee

quote:

'Bod van 11 miljard voor overname Ahold'

Een groep van Britse en Amerikaanse durfinvesteerders bereidt een bod voor van 11 miljard euro op het supermarktconcern Ahold. Dat meldt de Britse zakenkrant The Business vandaag op basis van bronnen.

De zogeheten 'hedge funds' zouden er op uit zijn Ahold op te kopen en vervolgens te splitsen. Dat levert meer op dan wat de verschillende onderdelen nu gezamenlijk verdienen, denken de beleggingsfondsen.

Ahold is eigenaar van de grootste supermarktketen in Nederland, Albert Heijn, maar haalt meer dan 70 procent van zijn omzet uit de Verenigde Staten.



Lijkt me een puik plan als AH opgeschud wordt.
Misschien krijgen we eens EINDELIJK een wat beter en vooral gevariëerder assortiment.
Ik benijd al jaren de ons omringende landen als het gaat om de grote variëteit in de schappen. Allerhande lekkere en onbekende producten die we hier nergens kunnen vinden. Zelfs in de meest louche, back-street toko hebben ze meer.
Wat dat betreft wil ik onder de juk vandaan van de "safe", speel-op-veilig, boer-eet-niet-wat-die-niet-kent, nederlandse eenheidsworstmentaliteit in de keuken.
Ter illustratie: 10 merken pizza maar toch steeds alleen de 4 meest verkochte smaken.

Nu nog een Wal*Mart Supercenter om de hoek en Mike is a happy man.
Een typisch spaanse versmarkt zou ik ook toejuichen. Gewoon meer en anders.

[Dit bericht is gewijzigd door Mikeee op 14-08-2006 1:54]



Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 14-08-2006 11:22 by Chelman Profiel van Chelman

Hehe...dit klopt inderdaad. Supermarkten in Nederland zijn best pauperig. Als je iets bijzonders wilt moet je 50 speciaalzaken aflopen. Tsja....wat de boer niet kent...

Ik denk evenwel dat zo'n venture capitalist geen veranderingen bij AH gaat doorvoeren. Die knippen Ahold op in stukjes en verkopen AH aan een lokale investeerder. De rest verkopen ze aan lokale investeerders in de VS en Brazilië/Argentinië. Daar leeft een venture capitalist van he? Kopen voor 10, delen in vier stukken en verkopen voor 12. Wanneer je over miljarden praat zijn het wel prettige winsten.

Aan de andere hand geloof ik niet dat Ahold door een VC overgenomen wordt. Geruchten....


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 15-08-2006 3:07 by Schaep Profiel van Schaep

Door een uur met je hoofd tegen de muur aan te bonken verbrand je 87 calorieën. Kun je weer 3 bitterballen eten.

Zegt de BNN-kalender kennelijk.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 15-08-2006 10:27 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

'Hulpgeld aardbeving ging naar planners aanslagen'

Uitgegeven: 15 augustus 2006 09:41
Laatst gewijzigd: 15 augustus 2006 10:18

LONDEN - Miljoenen Britse ponden die vorig jaar in Groot-Bittannië werden opgehaald om de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Pakistan te helpen, werden uiteindelijk gebruikt om de vorige week verijdelde aanslagen op vliegtuigen voor te bereiden.

Dat stellen bronnen bij de Pakistaanse inlichtingendienst in de krant Washington Post van dinsdag.


Een Britse islamitische hulporganisatie stuurde in december ongeveer 5 miljoen pond (7,5 miljoen euro) naar Pakistan, aldus een van de zegslieden die nauw betrokken is bij het onderzoek.

Dat wekte wantrouwen bij de Britse inlichtingendiensten en hielp de onderzoekers zo op het spoor van de vermeende daders. Zij zouden van plan zijn geweest om boven de Atlantische Oceaan met vloeistoffen een aantal verkeersvliegtuigen op te blazen.

Hulpverlening

Uiteindelijk zou minder dan de helft van het geld zijn gebruikt voor hulpverlening aan de slachtoffers van de aardbeving van oktober die tienduizenden mensen het leven kostte.

"De onschuldige Pakistaanse zielen in Groot-Brittannië die zo vrijgevig bijdroegen voor de slachtoffers van de aardbeving wisten niet dat hun geld in werkelijkheid zou worden gebruikt voor een van de grootste terroristische operaties", aldus een van de bronnen.

Verdachten

De ingewijden noemen geen namen van organisaties, maar volgens het Britse dagblad The Times zijn rechercheurs gedoken in de geschiedenis van de hulporganisatie Crescent Relief. De vader van een van de 23 verdachten in de terreurzaak, de in Pakistan opgepakte Rashid Rauf, was oprichter van deze Londense instelling.

Ook gaan de inlichtingendiensten de bestemming na van het geld dat Pakistaanse Britten hebben gestuurd naar de organisatie Jamaat-al-Dawa. Dit is de politieke taak van de extremistische Lashkar-e-Taiba, door de Verenigde Staten gebrandmerkt als een terroristische organisatie. De beweging vecht in het Indiase deel van het betwiste Kashmir een guerrillaoorlog uit.

Inzameling

Na de aardbeving in Kashmir hebben Britse moslims, van wie velen banden hebben met Pakistan, grote sommen geld opgehaald voor hulpverlening. Een deel daarvan werd in tassen vol contanten naar het rampgebied gebracht, waardoor er weinig controle mogelijk was over de bestemming van het hulpgeld.



Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 15-08-2006 12:14 by Mikeee Profiel van Mikeee

quote:
Op 15 augustus 2006 10:27 schreef Jenje het volgende:
.... Een deel daarvan werd in tassen vol contanten naar het rampgebied gebracht, waardoor er weinig controle mogelijk was over de bestemming van het hulpgeld.



HOE? Zijn ze per jachtboot naar Pakistan gereisd met die zakken poen? Met veel contant geld kom je geen vliegtuig binnen iig voordat je haarfijn uitlegt hoe je eraan komt.
Mss. zelfs dat je belasting erover moet afdragen.



Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 15-08-2006 21:18 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Originele opnamen eerste maanlanding zoek


WASHINGTON - De originele beeldopnamen van de eerste maanlanding zijn zoek. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA probeert de tapes van 20 juli 1969 al ruim een jaar te vinden, maar zonder succes. Dat liet een NASA-woordvoerder maandag weten.

Op de tapes staat onder meer de destijds door miljoenen televisiekijkers bekeken wandeling van Neil Armstrong op de maan. Ook zijn beroemde uitspraak "een kleine stap voor de mens, een gigantische sprong voor de mensheid" is te horen.

NASA bezit kopieën van het verdwenen materiaal. Die bestaan onder meer uit opnamen van oude televisie-uitzendingen, die echter van slechtere kwaliteit zijn dan de originele banden. Volgens de zegsman is het mogelijk dat zelfs als de magnetische tapes weer opduiken, ze wegens achteruitgang van de kwaliteit niet meer afspeelbaar zijn.

In totaal is NASA zevenhonderd dozen met materiaal van de verscheidene Apollo-missies kwijt.

http://www.nu.nl/news/802597/84/Originele_opnamen_eerste_maanlanding_zoek.html


Hmmm, zeer verdacht.



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 15-08-2006 21:48 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Zie je wel. Het is in scene gezet!


















Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 15-08-2006 21:55 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Ach, nog even en het is toch allemaal voorbij:

Nuclear war starting in 10 days?


Such was the conclusion reached in the U.S. Russian generals and political scientists disagree only about its exact starting date.

Our world is on the brink of another world war. It will originate August 22nd in the Middle East. The prediction was presented not by Vagna or Nostradamus but by an American political scientist Bernard Lewis in the acclaimed publication of Wall Street Journal. He is a man with close ties to the Bush administration as well as to the non-conservatives pushing for the radical solution of the “Iranian Threat.”


Lewis believes it will be precisely Teheran who will unleash the ultimate conflict by attacking Israel. Why August 22nd? Perhaps simply because Washington has set a deadline for the Iranian president Mahmoud Ahmadinejad and has demanded a complete wrap up of the nuclear program by that day. It is obvious that Teheran has no intention to comply. Curiously, this year the night of August 22nd happens to be night Muslims will celebrate the journey of their prophet Mohammed to Jerusalem and his ascension into heaven. According to Lewis the followers of Mohammed have a perfect opportunity to enrich their celebration by throwing an attack on Israel. An immediate retaliation will follow.

“Such a scenario does not seem too unrealistic to me,” comments Sergey Markov, a Russian political scientist, “These days anything is possible in the Middle East. People living there are crazy and they constantly keep playing with fire. Their situation has gone out of control and is ready to explode any minute. In fact, the new world war is already going in that place.”

http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/83898-0/



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 15-08-2006 22:18 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Ik geloof er geen donder van. Ik zie Iran niet, nu, aanvallen. En dan nog: 'Nuclear war'? Wie gaat er terug schieten?


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 15-08-2006 22:55 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Amerika?



Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 15-08-2006 23:12 by Mikeee Profiel van Mikeee

"Attack Israel"? Waarmee? Met die paar rotte vliegtuigjes van hen? Paar ouwe scuds? Denk het ook niet.
Misschien dat de amerikaanse media een melding maakt van een provocatie van Iran richting Israel en dat de joden vervolgens nukes op Iran hebben gegooid.
Vervolgens komt Bush op TV en zegt dat Israel het recht heeft op zelfverdediging.
Whatever.
Wereldwijde nuke-crisis, here we come. Zolang ze hier niet belanden.



WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 15-08-2006 23:58 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 15 augustus 2006 10:27 schreef Jenje het volgende:
'Hulpgeld aardbeving ging naar planners aanslagen'

Uitgegeven: 15 augustus 2006 09:41
Laatst gewijzigd: 15 augustus 2006 10:18

LONDEN - Miljoenen Britse ponden die vorig jaar in Groot-Bittannië werden opgehaald om de slachtoffers van de verwoestende aardbeving in Pakistan te helpen, werden uiteindelijk gebruikt om de vorige week verijdelde aanslagen op vliegtuigen voor te bereiden.

Dat stellen bronnen bij de Pakistaanse inlichtingendienst in de krant Washington Post van dinsdag.


Een Britse islamitische hulporganisatie stuurde in december ongeveer 5 miljoen pond (7,5 miljoen euro) naar Pakistan, aldus een van de zegslieden die nauw betrokken is bij het onderzoek.

Dat wekte wantrouwen bij de Britse inlichtingendiensten en hielp de onderzoekers zo op het spoor van de vermeende daders. Zij zouden van plan zijn geweest om boven de Atlantische Oceaan met vloeistoffen een aantal verkeersvliegtuigen op te blazen.

Hulpverlening

Uiteindelijk zou minder dan de helft van het geld zijn gebruikt voor hulpverlening aan de slachtoffers van de aardbeving van oktober die tienduizenden mensen het leven kostte.

"De onschuldige Pakistaanse zielen in Groot-Brittannië die zo vrijgevig bijdroegen voor de slachtoffers van de aardbeving wisten niet dat hun geld in werkelijkheid zou worden gebruikt voor een van de grootste terroristische operaties", aldus een van de bronnen.

Verdachten

De ingewijden noemen geen namen van organisaties, maar volgens het Britse dagblad The Times zijn rechercheurs gedoken in de geschiedenis van de hulporganisatie Crescent Relief. De vader van een van de 23 verdachten in de terreurzaak, de in Pakistan opgepakte Rashid Rauf, was oprichter van deze Londense instelling.

Ook gaan de inlichtingendiensten de bestemming na van het geld dat Pakistaanse Britten hebben gestuurd naar de organisatie Jamaat-al-Dawa. Dit is de politieke taak van de extremistische Lashkar-e-Taiba, door de Verenigde Staten gebrandmerkt als een terroristische organisatie. De beweging vecht in het Indiase deel van het betwiste Kashmir een guerrillaoorlog uit.

Inzameling

Na de aardbeving in Kashmir hebben Britse moslims, van wie velen banden hebben met Pakistan, grote sommen geld opgehaald voor hulpverlening. Een deel daarvan werd in tassen vol contanten naar het rampgebied gebracht, waardoor er weinig controle mogelijk was over de bestemming van het hulpgeld.



Welke incompetente ezel heeft dit artikel geschreven? Wat een grafzinnen.


Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 16-08-2006 0:06 by Mikeee Profiel van Mikeee

Fok! of nu.nl? Zelfs op de site van de BBC schrijft men tegenwoordig wel eens beroerde berichten. Het is vechten tegen de bierkaai.



WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 16-08-2006 0:08 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

"De ingewijden noemen geen namen van organisaties, maar volgens het Britse dagblad The Times zijn rechercheurs gedoken in de geschiedenis van de hulporganisatie Crescent Relief."

[Dit bericht is gewijzigd door WhiteRider op 16-08-2006 0:09]


Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 16-08-2006 0:11 by Mikeee Profiel van Mikeee

...en als jij zo door gaat krijg je nog vóór je 19e een hartinfarct.



M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 16-08-2006 0:12 by M. Profiel van M.

Het lijkt eigenlijk een letterlijke vertaling te zijn uit (vermoedelijk) het Engels.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 16-08-2006 8:26 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

quote:
Op 15 augustus 2006 21:55 schreef Oud Vuil het volgende:
Ach, nog even en het is toch allemaal voorbij:

Nuclear war starting in 10 days?


Such was the conclusion reached in the U.S. Russian generals and political scientists disagree only about its exact starting date.

Our world is on the brink of another world war. It will originate August 22nd in the Middle East. The prediction was presented not by Vagna or Nostradamus but by an American political scientist Bernard Lewis in the acclaimed publication of Wall Street Journal. He is a man with close ties to the Bush administration as well as to the non-conservatives pushing for the radical solution of the “Iranian Threat.”


Lewis believes it will be precisely Teheran who will unleash the ultimate conflict by attacking Israel. Why August 22nd? Perhaps simply because Washington has set a deadline for the Iranian president Mahmoud Ahmadinejad and has demanded a complete wrap up of the nuclear program by that day. It is obvious that Teheran has no intention to comply. Curiously, this year the night of August 22nd happens to be night Muslims will celebrate the journey of their prophet Mohammed to Jerusalem and his ascension into heaven. According to Lewis the followers of Mohammed have a perfect opportunity to enrich their celebration by throwing an attack on Israel. An immediate retaliation will follow.

“Such a scenario does not seem too unrealistic to me,” comments Sergey Markov, a Russian political scientist, “These days anything is possible in the Middle East. People living there are crazy and they constantly keep playing with fire. Their situation has gone out of control and is ready to explode any minute. In fact, the new world war is already going in that place.”

http://english.pravda.ru/hotspots/conflicts/83898-0/

Are you ready, will you be
Will you fight, World War III
Are you ready, are you sure
Will you fight, World War IV...


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 16-08-2006 9:23 by Hexegot Profiel van Hexegot

And it's one, two, three,
What are we fighting for ?
Don't ask me, I don't give a damn,
Next stop is Vietnam;
And it's five, six, seven,
Open up the pearly gates,
Well there ain't no time to wonder why,
Whoopee! we're all gonna die.



En dat nog wel op m'n verjaardag.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 16-08-2006 9:26 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

jij satanskind ...


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 16-08-2006 14:50 by Iskariot Profiel van Iskariot

Hardinxveld wil geen spoorwerk op zondag

Uitgegeven: 16 augustus 2006 12:34
HARDINXVELD-GIESSDENDAM - Het gemeentebestuur van Hardinxveld-Giessendam wil niet dat spoorbeheerder ProRail begin september op twee zondagen werkzaamheden uitvoert aan het spoor.

Zet ProRail toch door, dan hangt het bedrijf een dwangsom van 400.000 euro per zondag boven het hoofd. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente woensdag gezegd.

Onderhoud

ProRail wil in twee weekeinden groot onderhoud verrichten aan de spoorlijn Dordrecht-Geldermalsen die door het overwegend zwaar christelijke Hardinxveld-Giessendam loopt. Op zaterdag werken is geen probleem, maar verstoring van de zondagsrust des te meer.

Volgens de gemeentewoordvoerder zitten er nogal wat kerken rondom de spoorlijn. Kerkgangers zullen zich storen aan het zondagse werk, verwacht hij.

"ProRail werkt wel vaker aan het spoor in het weekeinde. Tot nu toe zijn we er altijd wel uitgekomen, maar deze keer wil ProRail doorzetten. Het bedrijf zegt dat het 650.000 euro kwijt is als er niet op zondag mag worden gewerkt", aldus de gemeentewoordvoerder.

Lachen met Christenen


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 16-08-2006 15:30 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Geef de mensen die vertragingen oplopen hun adres maar, is het zo afgelopen.


Phriar
Hutkippie voor bok en spenen
Usericon van Phriar
Posted 16-08-2006 16:03 by Phriar Profiel van Phriarhttp://metal.20m.com

and God said; let all who believe in me huddle together in small communities where they shall procreate with their own until they have not the brains left to question my existence

[Dit bericht is gewijzigd door Phriar op 16-08-2006 16:03]


"Toen hij, in plaats van groenteman, besloot bakker te worden, waren de gevolgen niet te aubergine"


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 16-08-2006 17:16 by Iskariot Profiel van Iskariot

'Dieren hebben recht op seks'

Uitgegeven: 16 augustus 2006 17:09
AMSTERDAM - Van de honderden miljoenen dieren die in Nederland gehouden worden, krijgt slechts een klein deel de kans om zich seksueel te ontplooien. Jaarlijks sterven in ons land miljoenen dieren als maagd. Stuitend, vinden de initiatiefnemers van Sex voor Dieren. Begin augustus begon creatief bureau Wonder de campagne Sex voor Dieren, compleet met acties, een petitie en collectes.

"Dieren werken hard voor ons mensen. Ze leveren onder meer melk, eieren, vlees, wol en goed gezelschap. Daarom hebben dieren recht op goede arbeidsomstandigheden en plezier in het leven. Zo nu en dan een gezonde vrijpartij hoort daarbij", aldus Sex voor Dieren.

De dierenliefhebbers willen het recht op seks voor dieren op de politieke agenda krijgen. Met een handtekeningenactie probeert de organisatie een burgerinitiatief in de Tweede Kamer af te dwingen.


Hehehe, komkommertijd heerscht


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 16-08-2006 17:34 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 16 augustus 2006 14:50 schreef Iskariot het volgende:
Hardinxveld wil geen spoorwerk op zondag

Uitgegeven: 16 augustus 2006 12:34
HARDINXVELD-GIESSDENDAM - Het gemeentebestuur van Hardinxveld-Giessendam wil niet dat spoorbeheerder ProRail begin september op twee zondagen werkzaamheden uitvoert aan het spoor.

Zet ProRail toch door, dan hangt het bedrijf een dwangsom van 400.000 euro per zondag boven het hoofd. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente woensdag gezegd.

Onderhoud

ProRail wil in twee weekeinden groot onderhoud verrichten aan de spoorlijn Dordrecht-Geldermalsen die door het overwegend zwaar christelijke Hardinxveld-Giessendam loopt. Op zaterdag werken is geen probleem, maar verstoring van de zondagsrust des te meer.

Volgens de gemeentewoordvoerder zitten er nogal wat kerken rondom de spoorlijn. Kerkgangers zullen zich storen aan het zondagse werk, verwacht hij.

"ProRail werkt wel vaker aan het spoor in het weekeinde. Tot nu toe zijn we er altijd wel uitgekomen, maar deze keer wil ProRail doorzetten. Het bedrijf zegt dat het 650.000 euro kwijt is als er niet op zondag mag worden gewerkt", aldus de gemeentewoordvoerder.

Lachen met Christenen
Deze wilde ik ook net posten ja. Nou ja, niet echt zozeer lachen met die Christenen maar ik ben vooral benieuwd hoe dit zal gaan aflopen. Het zou namelijk heel goed kunnen zijn dat ProRail hier een zaak van gaat maken om financiele compensatie af te dwingen. Goede kans dan ook dat de dwangsom van de gemeente wordt afgewezen en er gewoon gewerkt mag worden op zondag. Dat zou dan weer eens in kunnen gaan houden dat religieuze (en dan hoop ik dus niet alleen Christelijke) bezwaren het dagelijks leven niet verder belemmeren.

Ik volg de ontwikkelingen op dit gebied graag



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 16-08-2006 17:37 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 16 augustus 2006 17:16 schreef Iskariot het volgende:
'Dieren hebben recht op seks'

Uitgegeven: 16 augustus 2006 17:09
AMSTERDAM - Van de honderden miljoenen dieren die in Nederland gehouden worden, krijgt slechts een klein deel de kans om zich seksueel te ontplooien. Jaarlijks sterven in ons land miljoenen dieren als maagd. Stuitend, vinden de initiatiefnemers van Sex voor Dieren. Begin augustus begon creatief bureau Wonder de campagne Sex voor Dieren, compleet met acties, een petitie en collectes.

"Dieren werken hard voor ons mensen. Ze leveren onder meer melk, eieren, vlees, wol en goed gezelschap. Daarom hebben dieren recht op goede arbeidsomstandigheden en plezier in het leven. Zo nu en dan een gezonde vrijpartij hoort daarbij", aldus Sex voor Dieren.

De dierenliefhebbers willen het recht op seks voor dieren op de politieke agenda krijgen. Met een handtekeningenactie probeert de organisatie een burgerinitiatief in de Tweede Kamer af te dwingen.


Hehehe, komkommertijd heerscht
Wilde em ook al posten ..

5maal ARGH


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen