IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Het grote Jan's cavia is overleden! (nieuwstopic deel DCLXIII) Vorige pagina | Volgende pagina
Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 06-09-2006 16:50 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 6 september 2006 16:39 schreef Schaffelaer het volgende:
Het blijft een lastig punt, de boerka-kwestie. Aan de ene kant is er wat voor te zeggen dat mensen hun religie kunnen uitoefenen (wat ik persoonlijk zie als een beperkende stupiditeit). Aan de andere kant kan het dragen van een boerka wel degelijk de medische zorg belemmeren, niet alleen op praktische wijze, maar het is vooral de communicatie die wordt bemoeilijkt.

Een patient kan moeilijker laten merken hoe zij zich voelt en wat zij voelt vanachter een doek mijns inziens. Dit is volgens mij ook het doel van een boerka: de afsluiting van de vrouw voor de buitenwereld.
Het is hun keuze om zich zo af te sluiten. Dan moeten wij niet onszelf gaan veranderen om ze toch deel uit te kunnen laten maken van onze accommodaties.

[Dit bericht is gewijzigd door Misanthrope op 06-09-2006 16:51]


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 06-09-2006 17:11 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 6 september 2006 15:55 schreef Murdering Monk het volgende:
Dit vind ik dan toch weer wel en goed initiatief. Ze bieden toch de moeglijkheid voor die mensen om toch geholpen te worden ondanks de "beperkingen" door hun geloof.


Hun 'beperkingen' zijn hun eigen keus. Dan is het niet aan ons om met oplossingen te komen: Aanpassen of stikken.

[Dit bericht is gewijzigd door kwelgeest op 06-09-2006 17:11]


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Argus
Our fate is written in the web. Woven by the Norns
Usericon van Argus
Posted 06-09-2006 17:13 by Argus Profiel van Argus

Boerka's met easy access.



Born to bleed. Fighting to succeed. Build to endure what this world throws at me.. Mag ik u verder een boeketje haagsche bloemen aanbieden?


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 06-09-2006 17:17 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 6 september 2006 17:13 schreef Argus het volgende:
Boerka's met easy access.


Extra ruimte tussen de tralies! Ogen bijna zichtbaar!!!!!


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


sepsi
Usericon van sepsi
Posted 06-09-2006 18:16 by sepsi Profiel van sepsi

2 weken geleden was er in brede een priester (ofsow) en die had een visioen gehad dat hij over het water kon lopen. Een dag later ging hij in het bijzijn van al zen volgelingen het water op om te bewijzen dat hij het kon. maarja dat kon die niet en hij is toen verdronken.




<a href="http://www.last.fm/user/viking_blood/?chartstyle=aight"><img src="http://imagegen.last.fm/aight/artists/viking_blood.gif" border="0" /></a>


Audiophile
ZM Dominee
Usericon van Audiophile
Posted 06-09-2006 18:19 by Audiophile Profiel van Audiophilehttp://www.last.fm/user/AudiophileXL

quote:
Op 6 september 2006 18:16 schreef sepsi het volgende:
2 weken geleden was er in brede een priester (ofsow) en die had een visioen gehad dat hij over het water kon lopen. Een dag later ging hij in het bijzijn van al zen volgelingen het water op om te bewijzen dat hij het kon. maarja dat kon die niet en hij is toen verdronken.




Het klinkt alsof je het uit een kinderboek haalt...



sepsi
Usericon van sepsi
Posted 06-09-2006 18:33 by sepsi Profiel van sepsi

sorry voor het kinderboek effect maar ik ben geen proffesioneel verslag schrijver, hoorde het verhaal vorige week en kon der wel om lachen


<a href="http://www.last.fm/user/viking_blood/?chartstyle=aight"><img src="http://imagegen.last.fm/aight/artists/viking_blood.gif" border="0" /></a>


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 06-09-2006 18:42 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Tussen professioneel tekstschrijver en het taalgebruik hebben van een 4-jarige, zit nog wel wat verschil.


moon1976
Stultorum infinitus numerus est
Usericon van moon1976
Posted 06-09-2006 19:48 by moon1976 Profiel van moon1976http://www.myspace.com/anemoontje

quote:
Op 6 september 2006 17:17 schreef Misanthrope het volgende:
Extra ruimte tussen de tralies! Ogen bijna zichtbaar!!!!!


Zolang de snor maar onzichtbaar blijft!!


Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief! Ik ben niet lief!


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 06-09-2006 21:05 by Chelman Profiel van Chelman

quote:

WENEN - Wat Natascha Kampusch ook tijdens haar achtjarige eenzame opsluiting gemist heeft, haar financiële toekomst ziet er zonnig uit. Voor drie interviews heeft de achttienjarige Oostenrijkse ten minste een miljoen euro bedongen. En dat is nog maar het begin.

De Oostenrijkse tv-zender ORF zendt vanavond een tevoren opgenomen gesprek van twintig minuten uit met het meisje dat onlangs aan haar ontvoerder wist te ontsnappen. De zender betaalt er geen cent voor, maar het geld dat andere stations betalen, is voor Kampusch. Belangstelling genoeg: er liggen meer dan driehonderd verzoeken van radio- en tv-zenders uit de hele wereld.


Check. Goed geregeld dus.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 06-09-2006 21:13 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

En toch blijft het een schrale troost...


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 06-09-2006 21:28 by Chelman Profiel van Chelman

Wellicht, alleen het verleden kan je niet overdoen en daarom kan je er maar beter voor zorgen dat de toekomst er goed uitziet.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


BitchSlap
Usericon van BitchSlap
Posted 06-09-2006 22:19 by BitchSlap Profiel van BitchSlap

wie had dat gedacht

'Muizen lusten geen kaas'
Bron: Sky News
Gepubliceerd: woensdag 6 september 2006 @ 13:33
Het aloude beeld van de muis als kaasliefhebber zou volkomen onjuist zijn. Dat claimen Britse wetenschappers op basis van de resultaten van een onderzoek naar het eetgedrag van meerdere diersoorten. Muizen zouden afknappen op de geur en sterke smaak van kaas en de voorkeur geven aan voedsel met een hoog suikergehalte.

Volgens het onderzoeksteam, bestaand uit wetenschappers van de Manchester Metropolitan University (MMU) en de Stilton Cheese Makers Association (SCMA), bestaat een normaal muizendieet voornamelijk uit granen en fruit. "Muizen zijn nagenoeg geheel zonder kaas of iets vergelijkbaars geëvolueerd. Muizen reageren op geuren en smaken die in hun natuurlijke omgeving voorkomen. Kaas valt duidelijk buiten het gebruikelijke aanbod en wordt daarom genegeerd", aldus David Holmes, een gedragswetenschapper aan de MMU.

Het is niet bekend of de onderzochte muizen uit meer kaassoorten konden kiezen dan alleen Stilton.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 06-09-2006 22:45 by Iskariot Profiel van Iskariot

Bush erkent bestaan geheime CIA-gevangenissen

Uitgegeven: 6 september 2006 20:20
Laatst gewijzigd: 6 september 2006 22:19
WASHINGTON - De Amerikaanse president George Bush heeft woensdag voor het eerst erkend dat de inlichtingendienst CIA terrorismeverdachten heeft vastgehouden in geheime gevangenissen in het buitenland.

In een rechtstreeks op de televisie uitgezonden toespraak verdedigde hij de omstreden detentie van verdachten buiten de Verenigde Staten. Hij zei dat die verhoren een onmisbare bron van informatie waren in de strijd tegen het terrorisme.

Bush maakte desondanks bekend dat de betreffende veertien verdachten, allen vermeende topterroristen, zijn overgedragen aan het ministerie van Defensie om te worden berecht door een militaire rechtbank. Zij krijgen een advocaat en mogen bezoek krijgen van het Internationale Rode Kruis. Onder hen is ook Khalid Sheikh Mohammed, het vermeende brein achter de aanslagen in New York en Washington op 11 september 2001.

Guantánamo

Bush maakte ook bekend dat de verdachten die vastzitten op de Amerikaanse marinebasis Guantánamo Bay op Cuba toch zullen worden berecht door speciale militaire commissies. Hij heeft wetgeving naar het Congres gestuurd die dat mogelijk moet maken. Het federale Hooggerechtshof oordeelde eerder deze zomer dat de militaire rechtbanken die het Pentagon had ingericht niet rechtsgeldig waren. Dat was een forse tegenvaller voor de regering-Bush.

Het dagblad The Washington Post maakte vorig jaar voor het eerst melding van het bestaan van geheime CIA-gevangenissen. De onthulling leidde tot een storm van internationale kritiek op de VS, maar ook op landen die hun medewerking hadden verleend. Critici beschouwden het geheime en oncontroleerbare programma als een vrijbrief voor grove schendingen van het internationaal recht en de mensenrechten door ondervragers van de CIA.

Bescherming

De gevangenen uit het CIA-programma genieten vanaf nu bescherming onder de Conventies van Genève. Deze internationale verdragen uit 1949 verbieden marteling en wrede behandeling van mensen die tijdens een gewapend conflict gevangen zijn genomen.

Bush benadrukte echter dat hij nooit toestemming heeft gegeven om terreurverdachten te martelen en dat foltering nooit onderdeel van het geheime programma is geweest.

Richtlijnen

Het Pentagon gaf woensdag nieuwe richtlijnen die een nette behandeling van alle gedetineerden in militaire gevangenissen voorschrijven. Fysiek geweld en vernederende en mensonterende ondervragingstechnieken zijn voortaan expliciet verboden, evenals onthouding van voedsel, water en medische zorg aan verdachten.

Verder mogen gevangenen niet meer bang worden gemaakt door schijnexecuties en het gebruik van honden.


Problemen zijn er om opgelost te worden


BitchSlap
Usericon van BitchSlap
Posted 06-09-2006 22:48 by BitchSlap Profiel van BitchSlap



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 06-09-2006 22:56 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

CIA for teh w1n, Bush for teh w1n!


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


BitchSlap
Usericon van BitchSlap
Posted 06-09-2006 23:00 by BitchSlap Profiel van BitchSlap

je moeder


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 06-09-2006 23:02 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 6 september 2006 23:00 schreef BitchSlap het volgende:
je moeder
Ach, wee eens re-eel. Niets mis mee. En Geneve kan beter de prullenbak in.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


BitchSlap
Usericon van BitchSlap
Posted 06-09-2006 23:04 by BitchSlap Profiel van BitchSlap

quote:
Bush benadrukte echter dat hij nooit toestemming heeft gegeven om terreurverdachten te martelen en dat foltering nooit onderdeel van het geheime programma is geweest.


uhm, nee, en hij heeft er geen idee van gehad dat het uberhaupt gebeurde


Bonnie
YEAH
Usericon van Bonnie
Posted 06-09-2006 23:36 by Bonnie Profiel van Bonnie

quote:
Op 6 september 2006 22:19 schreef BitchSlap het volgende:
wie had dat gedacht

'Muizen lusten geen kaas'
Bron: Sky News
Gepubliceerd: woensdag 6 september 2006 @ 13:33
Het aloude beeld van de muis als kaasliefhebber zou volkomen onjuist zijn. Dat claimen Britse wetenschappers op basis van de resultaten van een onderzoek naar het eetgedrag van meerdere diersoorten. Muizen zouden afknappen op de geur en sterke smaak van kaas en de voorkeur geven aan voedsel met een hoog suikergehalte.

Volgens het onderzoeksteam, bestaand uit wetenschappers van de Manchester Metropolitan University (MMU) en de Stilton Cheese Makers Association (SCMA), bestaat een normaal muizendieet voornamelijk uit granen en fruit. "Muizen zijn nagenoeg geheel zonder kaas of iets vergelijkbaars geëvolueerd. Muizen reageren op geuren en smaken die in hun natuurlijke omgeving voorkomen. Kaas valt duidelijk buiten het gebruikelijke aanbod en wordt daarom genegeerd", aldus David Holmes, een gedragswetenschapper aan de MMU.

Het is niet bekend of de onderzochte muizen uit meer kaassoorten konden kiezen dan alleen Stilton.



waarom trappen muizen dan wel in een muizenval met kaas ? stomme engelsen ....




Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 07-09-2006 10:40 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Vijf hoofden in Mexicaanse bar gegooid

Gepubliceerd: donderdag 7 september 2006 @ 10:29

Gisteren heeft een groep gemaskerde mannen in een bar in een stadje in Mexico vijf afgehakte mensenhoofden op de vloer gegooid. Ze kwamen 's nachts schietend de bar binnen en leegden plasticzakken waarin de vers afgehakte hoofden zaten.

Bij de hoofden lieten ze een pamflet achter waarop stond: ''De familie doodt niet omwille van het geld, ze doodt geen vrouwen, ze doodt geen onschuldigen, ze doodt enkel degenen die moeten sterven. Dat iedereen dat maar beseft, het is de goddelijke rechtvaardigheid.''

Naar alle waarschijnlijkheid betreft het een afrekening in het drugsmilieu. Drugsgerelateerd geweld is in Mexico het afgelopen jaar behoorlijk toegenomen. Bendes gebruiken steeds gruwelijker en gewelddadiger middelen om smokkelroutes in handen te krijgen. In Acapulco werden eerder dit jaar al zes hoofden van politieagenten en leden van drugsbendes gevonden.

Een foto die verspreid is door internationale persbureau's kun je hier zien.

http://images.fok.nl/upload/060907_272_hoofdenhak.jpg


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


zillah-morte
Feed me, fuck me, and shut the fuck up, bitch...
Usericon van zillah-morte
Posted 07-09-2006 11:28 by zillah-morte (Bestuurslid stichting) Profiel van zillah-mortehttp://aeterna.cjb.net

quote:
Op 7 september 2006 10:40 schreef Mutilator het volgende:
Vijf hoofden in Mexicaanse bar gegooid

Gepubliceerd: donderdag 7 september 2006 @ 10:29

Gisteren heeft een groep gemaskerde mannen in een bar in een stadje in Mexico vijf afgehakte mensenhoofden op de vloer gegooid. Ze kwamen 's nachts schietend de bar binnen en leegden plasticzakken waarin de vers afgehakte hoofden zaten.

Bij de hoofden lieten ze een pamflet achter waarop stond: ''De familie doodt niet omwille van het geld, ze doodt geen vrouwen, ze doodt geen onschuldigen, ze doodt enkel degenen die moeten sterven. Dat iedereen dat maar beseft, het is de goddelijke rechtvaardigheid.''

Naar alle waarschijnlijkheid betreft het een afrekening in het drugsmilieu. Drugsgerelateerd geweld is in Mexico het afgelopen jaar behoorlijk toegenomen. Bendes gebruiken steeds gruwelijker en gewelddadiger middelen om smokkelroutes in handen te krijgen. In Acapulco werden eerder dit jaar al zes hoofden van politieagenten en leden van drugsbendes gevonden.

Een foto die verspreid is door internationale persbureau's kun je hier zien.

http://images.fok.nl/upload/060907_272_hoofdenhak.jpg




On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW.


Sodom
Axe wielding homicidal maniac!
Usericon van Sodom
Posted 07-09-2006 11:30 by Sodom Profiel van Sodom

Radicale imam bezoekt Amsterdam.


De Pakistaanse radicale moslimleider Mohammad Anas Noorani Siddiqui komt zondag 10 september naar Amsterdam om leiding te geven aan een internationale conferentie in de Taibah-moskee in Amsterdam Zuidoost, zo meldt De Telegraaf vandaag. De imam, die dreigt met de doodstraf tegen iedereen die de profeet Mohammed beledigt, is voorman van een radicaalislamitische partij Jamiat Ulema Pakistan (JUP), die eerder een fatwa uit 1998 van terreurleider Osama bin Laden onderschreef. Die fatwa lag ten grondslag aan de aanslagen van 11 september 2001 in de VS.

Anas Noorani organiseerde eerder dit jaar tijdens de rel rond de Deense Mohammed-cartoons, felle antiwesterse protesten in Pakistan. In maart ondersteunde hij op emotionele wijze een doodvonnis voor alle lasteraars van de profeet. Zijn politieke partij hekelt de ongelovigen en wil wegens de spotprenten alle banden met het Westen verbreken.

Het bestuur van de Surinaams/Pakistaanse Taibah-moskee, de grootste moskee van Amsterdam gevestigd in de Bijlmermeer, weigert ieder commentaar. De inlichtingendienst AIVD is al enige tijd beducht voor mogelijk radicaliserende invloeden vanuit Pakistan.

bron: fok.nl


Religie van vrede my ass.

[Dit bericht is gewijzigd door Sodom op 07-09-2006 11:31]


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 07-09-2006 11:33 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

quote:
Op 7 september 2006 11:30 schreef Sodom het volgende:
Zijn politieke partij hekelt de ongelovigen en wil wegens de spotprenten alle banden met het Westen verbreken.

Goed voornemen!
Neem al je gelovige broeders en zusters mee terug en blijf daar.


Schaffelaer
many miles from Spancil Hill
Usericon van Schaffelaer
Posted 07-09-2006 11:46 by Schaffelaer Profiel van Schaffelaer

quote:
Op 6 september 2006 16:50 schreef Misanthrope het volgende:
Het is hun keuze om zich zo af te sluiten. Dan moeten wij niet onszelf gaan veranderen om ze toch deel uit te kunnen laten maken van onze accommodaties.

Als een boerka de medische verzorging belemmert, is er geen keus meer in mijn optiek. Medici moeten hun vak onbelemmert en optimaal kunnen uitvoeren.


Dear dirty delightful old drunken old days


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen