IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuw nieuws topic deel teveel Vorige pagina | Volgende pagina
Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 19-01-2007 13:28 by Smoochy Profiel van Smoochy

quote:
Op 19 januari 2007 12:10 schreef Rotzak het volgende:
Zangeres Bonnie St. Claire is razend op BNN omdat volgens haar het stemkastje bij de Nationale IQ Test niet werkte. De vertolkster van onder meer 'Dokter Bernhard' haalde woensdag bij de IQ Test een score van 52. Deze uitzondelijk lage score is zelfs nog stukken lager dan een orang oetan ooit eens haalde (75).

Bonnie: ''Ik ben door deze toestand gedoemd om de rest van mijn leven als 'dat alcoholverslaafde blondje' te worden gezien. Volgens deze uitslag zou ik geestelijk gehandicapt moeten zijn. Maar ja mijn stemkastje deed het niet. Vind je het gek dat ik er zo belabberd vanaf ben gekomen? Ik wil dat BNN dit rechtzet.''

Volgens een woordvoerder van BNN was er niets mis met Bonnies computerkastje. ''Wat we wel konden zien, is dat Bonnie vaak géén antwoord heeft ingevoerd. En te laat antwoord geven, wordt ook als een fout antwoord geteld.''

De woordvoerder legt nog uit dat de enige reden dat Orang Oetan Sandy ooit 75 punten voor een IQ-test scoorde, was omdat ze op álle vragen antwoord had gegeven. Je hebt namelijk een kans van één op vier dat het goed is. Maar als je helemaal nooit drukt, haal je uiteraard die score niet eens.









Geweldig, dat betekent dat ze nog dommer is dan Kelly.
Gelukkig voor die aap had hij weer een hoger IQ dan Kelly.


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 19-01-2007 13:40 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Eens wat minder zuypen bonnie!


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 19-01-2007 13:46 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 19 januari 2007 11:52 schreef varanus het volgende:
Asielzoekers crimineler dan Nederlanders
APELDOORN (ANP) - Asielzoekers worden vaker verdacht van een misdrijf dan Nederlanders. Van de immigranten die wachten op een verblijfsvergunning wordt 5,4 procent verdacht van criminele activiteiten. Op de gehele Nederlandse bevolking van twaalf jaar en ouder wordt 1,5 procent verdacht van een misdrijf.

Dat blijkt uit een rapport dat vrijdag werd uitgegeven door het Onderzoeksprogramma Politie & Wetenschap, een onderdeel van de Politieacademie. Wanneer uitsluitend wordt gekeken naar allochtone herkomstgroepen, liggen de percentages veel hoger. Van de Marokkanen wordt bijvoorbeeld 6,1 procent verdacht en bij Antillianen ligt dit percentage op 7,5.

Dat de criminaliteit onder asielzoekers boven het Nederlandse gemiddelde ligt, komt onder meer doordat zij langdurig in asielzoekerscentra verblijven, waar het leven voor een groot deel bestaat uit afwachten. Ook onverwerkte trauma‘s uit het verleden kunnen een rol spelen, aldus Politie & Wetenschap.

Asielzoekers plegen delicten om in hun levensonderhoud te voorzien. Ook begaan ze misstappen in een poging hun verblijf in Nederland veilig te stellen en is geregeld sprake van criminaliteit die samenhangt met een verslaving.

19.01.07 11:05 ANP


Goh....


Erg onverwacht idd. Al vallen de cijfers mij, serieus, nog mee.

Deze is ook mooi:

Een Turk laat zijn 17-jarige dochter aan een ketting uit. Volgens de vader is het meisje niet goed bij haar hoofd en probeert ze steeds weg te lopen. Maar de jonge vrouw zegt dat ze wil trouwen met een jongen die de goedkeuring van haar vader niet kan wegdragen en dat ze daarom als een hond wordt behandeld. Dat meldde het Turkse blad Radikal.

De krant toonde een foto van de dochter met een halsband om haar nek waaraan een ketting is vastgemaakt die door de 60-jarige vader wordt vastgehouden. ,,Weerzinwekkend'', aldus Radikal. De justitiële autoriteiten in het district aan de Zwarte Zee waar vader en dochter wonen, hebben een onderzoek ingesteld naar de rechtmatigheid van het handelen van de man.

Mooie naam ook voor je blad trouwens.

[Dit bericht is gewijzigd door kwelgeest op 19-01-2007 13:46]


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 19-01-2007 14:12 by aerodis Profiel van aerodis

quote:
Op 18 januari 2007 14:59 schreef Greycloak het volgende:
Typisch Nederlands weer en het hele land ligt plat.
Dat is in Duitsland bijvoorbeeld wel anders, kunnen we hier nog een hoop van leren.


was dit sarcastisch?


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 19-01-2007 14:17 by M. Profiel van M.

Ik snap het ook niet...


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 19-01-2007 14:17 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 19 januari 2007 13:46 schreef kwelgeest het volgende:
Al vallen de cijfers mij, serieus, nog mee.
Als ik voor gemak reken dat er in NL 10 miljoen mensen ouder dan 12 zijn dan kom ik tot 150.000 misdrijven. Dat is toch nogal wat..



Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 19-01-2007 14:25 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

quote:
Honden die elkaar opeten, in hun eigen ontlasting liggen en zichzelf hebben kaalgekrabt. De Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming trof dit twee weken geleden aan tijdens de ontruiming van een hondenfokkerij in het Gelderse Leuth.


Het was één van de schokkendste ontruimingen, die ze ooit deden. En om mensen, die een hondje willen kopen te waarschuwen voor dit soort praktijken, heeft de LID daar ook opnames van gemaakt.
Ze hebben ze EXCLUSIEF aan ons programma gegeven. Een waarschuwing vooraf: de beelden in de reportage zijn zeer schokkend.

De honden die nog leven staan onder toezicht van het openbaar ministerie. Die heeft ze nu ondergebracht op een plek waar ze goed worden verzorgd en zo weer op kracht kunnen komen.
http://www.rtl.nl/(/actueel/4inhetla.../200701187.xml


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 19-01-2007 14:39 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Als ik ergens een kanker hekel aan het is het wel aan zulke praktijken.


Against God and Government


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 19-01-2007 14:40 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

quote:
Op 19 januari 2007 14:39 schreef Rotzak het volgende:
Als ik ergens een kanker hekel aan het is het wel aan zulke praktijken.
+ 1000.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 19-01-2007 15:00 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Wederom een liberaal ontmaskerd:

Utrechtse VVD-voorzitter opgepakt

Gepubliceerd: donderdag 18 januari 2007 @ 21:17

De voorzitter van de VVD-fractie in de Utrechtse Provinciale Staten, Sjoerd Swane, is afgelopen woensdag gearresteerd op verdenking van het aannemen van smeergeld en valsheid in geschrifte. Dit heeft het Openbaar Ministerie (OM) donderdagavond gemeld.

In 2005 stapte Swane nog op als raadslid van de gemeente Maarssen omdat hij als wethouder bemiddeld had in de verkoop van een stuk grond waarbij hij de Gemeentewet overtrad. Bij die verkoop was Jan-Dirk Paarlberg betrokken. Paarlberg wordt verdacht van betrokkenheid bij de afpersing van de in 2004 vermoorde Willem Endstra. Het OM wil vooralsnog geen mededelingen doen over een eventueel verband tussen beide zaken.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 19-01-2007 15:04 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Een Roemeense arts is veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding van 153.000 euro, omdat hij van een patiënt zijn penis amputeerde met een scalpel. Dat deed hij in een aanval van blinde woede.

De dokter, Naum Ciomu, opereerde het 36-jarige slachtoffer aan zijn testikels. Toen hij zijn geduld verloor pakte hij een scalpel en sneed de penis van de man af. Onder toeziend oog van een geschokte verpleegster legde hij de piemel op tafel en sneed hem in kleine stukjes. Daarna rende hij de operatiekamer uit.

Ciomu beweerde achteraf dat het voorval gebeurde, toen hij per ongeluk het urinekanaal van het slachtoffer doorsneed. Daarom amputeerde hij de penis 'door zijn stress' maar in zijn geheel. Naast de arts moet ook het ziekenhuis een schadevergoeding betalen aan de man. Die liet zich weer opereren om een


Against God and Government


Nix
Usericon van Nix
Posted 19-01-2007 15:09 by Nix Profiel van Nix

Lullig.


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 19-01-2007 15:52 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Duitsland heeft het, Amerika is bekend met het fenomeen en nu moeten ook wij er waarschijnlijk aan geloven: games die verboden worden vanwege hun gewelddadige inhoud. In een EU-vergadering liet minister Hirsch Ballin weten dat hij een onderzoek wil naar de kijkwijzer bij games.

De CDA-bewindsman wil graag dat de EU-landen een zekere consistentie laten zien in hun beleidvoering. Dus als een bepaald spel volgens de regels in Duitsland niet zou mogen, zou dit in andere EU-landen net zo moeten zijn.

Business News Radio schrijft op hun website:

'Bij de EU-vergadering liet de Duitse minister van Justitie een video zien van een extreem gewelddadig spel dat in Duitsland is verboden, maar in buurlanden is toegestaan. In Noord-Duitsland verwondde een 18-jarige gameverslaafde student in november elf mensen en pleegde daarna zelfmoord.'

De vergadering is gehouden naar aanleiding van een filmpje van het Japanse spel Rule of the Rose, waarin een meisje de stuipen op het lijf wordt gejaagd, zowel op psychische als fysieke wijze.

Tsja, het blijft vreemd dat ze een spel willen verbieden, maar dat de film Cannibal Holocaust bij elke dvd-boer verkrijgbaar is.

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 19-01-2007 17:28 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Ik zeg downloaden. Dat zal dan helemaal wel populair worden.



Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 19-01-2007 17:29 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

Idd, downloaden. Juist nu ze dat aan willen pakken gaan ze overwegen om zo'n maatregel te nemen.


Iedereen heeft recht op mijn mening.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 19-01-2007 22:44 by Lionheart Profiel van Lionheart

quote:
Op 18 januari 2007 14:59 schreef Greycloak het volgende:
Typisch Nederlands weer en het hele land ligt plat.
Dat is in Duitsland bijvoorbeeld wel anders, kunnen we hier nog een hoop van leren.


Yeah right, in Duitsland reden ook helemaal geen treinen meer, wat voor het eerst was in de geschiedenis.


Vikingblood
Farðu í rassgat andskotans auminginn þinn!
Usericon van Vikingblood
Posted 21-01-2007 11:07 by Vikingblood Profiel van Vikingbloodhttp://www.fireburners.nl

quote:
Op 18 januari 2007 7:47 schreef RrroooaaarrR het volgende:
Kunffel dus wat vaker een imam.


Of een paar van die pandjes kunnen weer vlak..

Opbokken met die vuurpijlen


Some people are like clouds! It will be a glorious day when they fuck off.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 21-01-2007 11:41 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 19 januari 2007 22:44 schreef Lionheart het volgende:
Yeah right, in Duitsland reden ook helemaal geen treinen meer, wat voor het eerst was in de geschiedenis.
Daar wel. Hier niet.



Maar nogmaals, flikker 5cm sneeuw op de wegen hier en we staan plat en in Duitsland werkt de infrastructuur nog.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 21-01-2007 11:58 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

EDIT: ik moet leren lezen.

[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 21-01-2007 11:58]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 21-01-2007 21:06 by XXL Profiel van XXL

Ik zeg: Meer blauw op straat.

quote:

Stappende agenten vernielen taxi

Uitgegeven: 21 januari 2007 11:41
Laatst gewijzigd: 21 januari 2007 11:57
OOSTERHOUT - Twee agenten van de politie Midden en West Brabant zijn zondagochtend vroeg in Oosterhout aangehouden wegens vernieling van een taxi. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De agenten, 23 en 29 jaar oud, waren met drie collega's een avondje stappen in Oosterhout. Toen ze rond 03.20 uur door een smal straatje in het centrum liepen, wurmde een taxi zich door het groepje heen.

Een van de agenten wilde de chauffeur hierop aanspreken. Toen dit niet lukte, sloegen de agenten op de auto in en braken de buitenspiegels af.

Dienstdoende collega's kwamen op het rumoer af en hielden de twee aan. Na verhoor zijn ze vrijgelaten. De drie anderen moeten nog worden gehoord over hun aandeel.

Toedracht

De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident. Afhankelijk van de uitkomsten wordt besloten of disciplinaire maatregelen worden genomen tegen de agenten.

"We willen eerst het beeld compleet hebben, maar we nemen dit zeker hoog op", zei een politiewoordvoerder. "Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als politieagent heb je toch een bijzondere plaats in de samenleving, ook buiten je diensttijd."


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Tenderstrike
Nailed.Dead.Risen.
Usericon van Tenderstrike
Posted 23-01-2007 7:17 by Tenderstrike Profiel van Tenderstrike

quote:
Een voetbalfan uit Argentinië gaat een tatoeëerder voor de rechter slepen die een penis op zijn rug heeft gezet. De bedoeling was dat de man het logo van voetbalclub Boca Juniors op de rug zou tatoeëren.

Helaas voor de fan was de tatoeëerder een supporter van River Plate, dé grote rivaal van Boca Juniors. Hij vond het kennelijk wel grappig om de fan goed voor schut te zetten door een penis af te beelden in plaats van het logo van Boca.

De gedupeerde fan, een tiener die nog bij zijn ouders woont, zegt dat hij onder het tatoeëren niet kon zien wat de man aan het doen was. ''Er was geen spiegel in de winkel. Pas toen ik terug thuis was en de tatoeage aan mijn ouders liet zien, zag ik wat hij uitgespookt had.''





Argus
Our fate is written in the web. Woven by the Norns
Usericon van Argus
Posted 23-01-2007 7:41 by Argus Profiel van Argus

PWNED !


Born to bleed. Fighting to succeed. Build to endure what this world throws at me.. Mag ik u verder een boeketje haagsche bloemen aanbieden?


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 23-01-2007 9:32 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

Hehehe. Leuke verrassing voor zijn ouders.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 23-01-2007 15:45 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Pornosterren nerveus over komst hd-tv

Dinsdag 23 januari 2007, 15:22 - Veel pornoactrices maken zich zorgen over de komst van hd-televisie. De vrouwen zijn bang dat zij er door de hogere kwaliteit minder perfect uitzien.

"We zijn allemaal doodsbang", zegt Stefani Morgan van de Vivid Entertainment Group. "Ik wil een fantasie zijn, dus ik wil niet dat mensen imperfecties zien", aldus Morgan.

Pornoster Jenna Jameson zegt dat hd-televisie een goede ontwikkeling is vanuit het perspectief van de kijker. Jameson zegt echter dat het vanuit het perspectief van vrouwen heel anders is. "We haten het allemaal, omdat elk stukje van ons lichaam getoond wordt", aldus Jameson.

Desalniettemin moeten de pornoactrices er toch aan geloven. De eerste pornofilms in hd-formaat zijn inmiddels uitgebracht.

De porno-industrie is een belangrijke speler op de markt. Zo waren de dvd-verkopen vorig jaar goed voor 3,6 miljard dollar.

De hoge bazen van de industrie zijn van mening dat de acteurs en actrices zich niet te druk moeten maken. Volgens hen zijn er meer dan genoeg technieken om de mensen zo mooi mogelijk op het beeldscherm te laten verschijnen.

Een video-interview met Jenna Jameson is hier te bekijken



Mikeee
whiskypedia
Usericon van Mikeee
Posted 23-01-2007 15:48 by Mikeee Profiel van Mikeee

LOL!!!



Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen