IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuw nieuws topic deel teveel Vorige pagina | Volgende pagina
blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 23-02-2007 21:00 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com


quote:

De man verloor zijn Nederlanderschap nadat hij in Amsterdam ter dood was veroordeeld


Moet je eerst iemand ter dood veroordelen.....



Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 24-02-2007 11:58 by Iskariot Profiel van Iskariot

Zelfmoordcommando's sneuvelen op verkeersdrempel

Uitgegeven: 24 februari 2007 11:38
CHICHAWATNI - Een verkeersdrempel heeft in het zuiden van Pakistan ervoor gezorgd dat drie zelfmoordcommando's hun plannen niet ten uitvoer konden brengen. Het drietal was op weg om een aanslag te plegen op een bijeenkomst van agenten, die bijeen waren ter nagedachtenis van een gesneuvelde collega, toen hun explosieven afgingen.

Volgens de politie zorgde de aanvaring tussen fiets en drempel ervoor dat de bommen vroegtijdig de lucht ingingen. Een van de mannen werd door de klap onthoofd, een tweede verloor zijn benen en een derde commando bezweek later in een ziekenhuis omdat zijn buik was opengereten, maakte de politie zaterdag bekend.

Meer drempels aanleggen!


Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 24-02-2007 12:02 by Beli Mawr (Moderator) Profiel van Beli Mawrhttp://www30.brinkster.com/belimawr

Oeps, de risico's van het vak


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 24-02-2007 12:10 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

...fiets..?



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 24-02-2007 13:08 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 23 februari 2007 12:28 schreef Misanthrope het volgende:
Turkse president mijdt concert met Beatrix

De Turkse president Ahmet Necdet Sezer zal tijdens het staatsbezoek dat koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima volgende week afleggen aan Turkije, niet aanwezig zijn bij het concert dat onze koningin tijdens het bezoek zal aanbieden. Volgens een officiële lezing verbiedt het Turkse protocol de president aanwezig te zijn.

De ware reden is volgens ingewijden dat er tijdens het concert van het Nederlands Blazers Ensemble en op de aansluitende receptie, er vrouwelijke gasten zullen zijn die een hoofddoekje dragen. In Turkije is het al sinds 1924 verboden om een hoofddoek te dragen in openbare gebouwen. De Turkse president mag daarom als hoogste Turkse gezagsdrager niet aanwezig zijn als er in openbare gebouwen vrouwen hoofddoekjes dragen. Naar verluidt was Sezer om dezelfde reden ook afwezig bij de gala-avond die de Zweedse koning Carl Gustaf en koningin Silvia tijdens hun staatsbezoek aan Turkije aanboden.

De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) zegt dat de afzegging van Sezer niet als een verrassing komt en 'gerespecteerd' wordt. Koningin Beatrix logeert tijdens haar staatsbezoek in het persoonlijk gastenverblijf van president Sezer in Istanboel.



Hopelijk drukt deze president een grotere stempel op Turkije dan fundamentalist en tevens premier van Turkije, Erdogan.
Attaturk ftw!


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 24-02-2007 13:36 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

'Graf van Jezus ontdekt'

Uitgegeven: 23 februari 2007 20:25
Laatst gewijzigd: 23 februari 2007 20:47

JERUZALEM - Canadese documentairemakers zeggen het graf van Jezus van Nazareth te hebben gelokaliseerd. Zij baseren zich op jarenlang onderzoek van archeologen, historici, schriftdeskundigen en DNA-specialisten.

Het graf bevindt zich volgens hen in een spelonk in de huidige wijk Talpiot van Jeruzalem, zo meldde de Israëlische krant Yediot Ahronot.


Zoon

In de kleine grot vonden deskundigen tien resten van grafkisten waarop namen staan gegraveerd. Op de kisten staat onder meer 'Jezus, zoon van Jozef', 'Judah, zoon van Jezus' en twee maal Maria. Het zou gaan om Maria Magdalena en Maria, de moeder van Jezus. Judah zou een zoon van Jezus kunnen zijn.

De grot werd al in 1980 ontdekt en er is sindsdien onderzoek naar gedaan. De documentaire van Simcha Jacobovici en James Cameron wordt binnenkort uitgezonden op World Discovery Channel. Volgende week wordt een persvertoning in New York georganiseerd.

Bewijs

Een Israëlische archeoloog die betrokken is bij het onderzoek naar de grot temperde vrijdag de aanname die in de documentaire wordt gemaakt. "Het is een mooi verhaal, maar er is weinig bewijs", aldus Amos Kloner. De namen die in de spelonk zijn gevonden waren zo'n 2000 jaar geleden wijdverbreid.



Allemaal heel leuk en aardig hoor. Zeer interessant, dat zeker. En wellicht zelfs aannemelijk. Maar sinds wanneer is er DNA van Jezus en/of zijn verwanten bekend?


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 24-02-2007 15:57 by nuclearwarfare Profiel van nuclearwarfare

Bejaarde voetganger ziekenhuis ingeslagen

Naar gisteren bekend is gemaakt is afgelopen woensdag in Amsterdam een bejaarde voetganger het ziekenhuis ingeslagen. Het 85-jarige slachtoffer liep met zijn rollator in de Van Woustraat op de stoep toen een fietser, die over het trottoir reed, vanwege de man moest uitwijken en bijna tegen een prullenbak botste.

De fietser kon dit schijnbaar niet verkroppen en schold de bejaarde de huid vol en deelde bovendien een vuistslag uit. De man sloeg door de klap tegen de grond en brak zijn heup. Hij ligt nu in een ziekenhuis.

De politie is op zoek naar de fietser en naar getuigen. Het voorval gebeurde rond 16.15 uur.


Bron: http://frontpage.fok.nl/nieuws/73827

Kanker zeg, zou zo'n mongool hier eens moeten proberen..


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 24-02-2007 16:29 by Chelman Profiel van Chelman

quote:

Tegendemonstranten bij betoging extreem rechts

Uitgegeven: 24 februari 2007 14:00
Laatst gewijzigd: 24 februari 2007 15:40
ZUTPHEN - De demonstratie van de Nederlandse Volksunie (NVU) in Doetinchem is zaterdagmiddag rond 14.30 uur begonnen. De route is aangepast vanwege de aanwezigheid van tegendemonstranten. Ongeveer honderd mensen nemen deel aan de tocht.

Door de aanwezigheid van een groep van zeker hondervijftig tegendemonstranten werd de start uitgesteld. Inmiddels heeft de Mobiele Eenheid hen ingesloten en een deel afgevoerd. Dat gebeurde per bus. Er zijn ook enkele aanhoudingen verricht.

Er is veel politie op de been. Het is de bedoeling dat de rechtse betogers, die onder meer tegen goedkope Oost-Europese arbeiders en tegen de EU zijn, over een rechte weg gaan lopen, waarvan de zijstraten zijn afgesloten.

Vrijdag oordeelde de rechtbank in Zutphen nog dat het Comité Stop Extreem Rechts geen 'tegendemonstratie' mag houden. De gemeente Doetinchem wilde daar geen toestemming voor geven, een besluit waarover het comité een kort geding aanspande.

Grimmig

De voorzieningenrechter achtte de vrees van de burgemeester voor ernstige wanordelijkheden door confrontaties tussen beide groeperingen gegrond. Het is niet bekend of de tegendemonstranten tot een bepaalde groepering horen.

De politie begeleidde zaterdag een aantal rechtse demonstranten van de snelweg naar het centrum, aldus een politiewoordvoerder. In de lucht hing een politiehelikopter. De politie is in de stad aanwezig met onder meer de Mobiele Eenheid en politie te paard. De sfeer is grimmig.


Goed om te zien dat die kudtkrakers enorm veel respect voor een beslissing van de rechter op kunnen brengen. Tuig is het, erger tuig dan die NVU josti's, want ze beweren voor recht en rechtvaardigheid te strijden terwijl ze op een gewelddadige manier zomaar een rechterlijke beslissing naast zich neerleggen. De NVU is wat dat betreft eerlijker, die verbergen hun doeleinden niet.

Sterf ende ovens.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 24-02-2007 18:02 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 24 februari 2007 16:29 schreef Chelman het volgende:
Goed om te zien dat die kudtkrakers enorm veel respect voor een beslissing van de rechter op kunnen brengen. Tuig is het, erger tuig dan die NVU josti's, want ze beweren voor recht en rechtvaardigheid te strijden terwijl ze op een gewelddadige manier zomaar een rechterlijke beslissing naast zich neerleggen. De NVU is wat dat betreft eerlijker, die verbergen hun doeleinden niet.

Sterf ende ovens.


Ik was zelf ff een kijkje nemen, maar de AFA was niet of nauwelijks te bekennen, het waren de Hools van de graafschap die de schoffies hebben weg gejaagd, best een aardige middag, jammer dat de ME aan het kutten was.


Against God and Government


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 24-02-2007 18:06 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:
Op 24 februari 2007 18:02 schreef Rotzak het volgende:
het waren de Hools van de graafschap


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 24-02-2007 18:17 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Wat lach je nu lul


Against God and Government


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 25-02-2007 17:24 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Extreemrechts roept op sperma te doneren

Nederlandse en Vlaamse rechts-extremisten roepen elkaar op om sperma te doneren. Zij willen op deze manier tegenwicht bieden aan het hoge geboortecijfer onder moslims. Gezonde blanke mannen moeten van de rechts-radicalen voor zoveel mogelijk nakomelingen zorgen, om te voorkomen dat de wereld later enkel uit moslims zal bestaan. De meeste mensen zien een gezin met een stuk of tien kinderen niet zitten, dus moeten er andere manieren gevonden worden. Een prima alternatief is het aanbieden van het 'arische zaad' bij spermabanken.

Op het grootste extreem rechtse internetforum, stormfront.org, is te lezen dat er een hele grote kans is dat het zaad dat je doneert bij blanke heterokoppels met vruchtbaarheidsproblemen komt. "Die paar lesbo's en halfbloeden moet je er maar bijnemen."

Ook de vruchtbaarheidsklinieken weten dat het speelt, maar in Nederland worden alle donoren door een psycholoog gescreend om te kijken wat de motieven voor de donatie zijn. Sybrand van Haersma Buma, kamerlid voor het CDA, is gechoqueerd over de oproep en noemt het bizar en volstrekt belachelijk


signature


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 25-02-2007 17:27 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Ja, ik las het vandaag ook al ergens. Deze link stond er ook bij op geenstijl.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Lebensborn


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 25-02-2007 17:27 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Een kwade vrouw van dertig jaar heeft zaterdagmorgen een emmer urine leeggegooid in de kiosk van een tankstation in Zoetermeer. De vrouw uit Lelystad was kwaad, omdat het tankstation geen toiletten had. Daarom deed ze haar behoefte in een lege bloemenemmer.

De Lelystadse stopte om 04.00 bij het tankstation. De beheerder vertelde haar dat er geen wc’s waren. Hij raadde de vrouw aan verder te rijden naar een andere gelegenheid om daar te urineren. Daar wilde ze niets van weten. Woedend liep ze naar buiten en gooide een paar emmers met bloemen leeg. In één van de bakken urineerde ze. Daarna liep ze met de emmer naar binnen en leegde die op kioskvloer. Agenten wisten de vrouw te bedaren. Ze maakte zelf de vloer schoon en betaalde 37 euro voor de vernielde bloemen.


signature


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 25-02-2007 17:49 by Iskariot Profiel van Iskariot

Hehe, mijn tante uit Lelystad was toevallig dit weekend op bezoek bij m'n moeder in Zoetermeer. Eens vragen...


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 26-02-2007 11:50 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

quote:
'Tom & Jerry Joods complot'

Op de Iraanse televisie is recent een item uitgezonden waarin wordt gesteld dat de tekenfilms Tom & Jerry een Joodse samenzwering is. Volgens Hasan Bolkhari, professor aan een Iraanse universiteit, is de cartoon door Joden bedacht om het beeld van de muis bij de Europeanen te veranderen. In Europa zou de muis als vuil zijn beschouwd en de Joden werden door de Duitsers namelijk ook tot 'vuile muizen' gedegradeerd'', aldus de hooggeleerde Iraniër.

Hij voegde er nog een uitleg aan toe: ''Jerry, de muis, ziet er namelijk altijd schattig uit, hoewel hij 'die arme kat' constant pijn doet. Muizen zijn sluw. Geen enkele etnische groep ter wereld is zo heimelijk als de joden.''

Volgens hem werden Tom & Jerry gemaakt om het beeld dat de Joden een sluw volk zijn te veranderen. ''Wat de muis doet is slecht, maar we keuren het niet af omdat ze zo lief en slim overkomt.''

Hahahahahahaha


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 26-02-2007 12:08 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Heiden nu in de televisie gegaan?


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 26-02-2007 12:14 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

quote:
Op 26 februari 2007 12:08 schreef Jenje het volgende:
Heiden nu in de televisie gegaan?

De tv is ook een joods complot toch? Dus zal wel niet


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 26-02-2007 12:27 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

Net als de strepen die vliegtuigen in de lucht achterlaten...


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 26-02-2007 14:26 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

Binnenkort bij KFC verkijgbaar; De ratburger!
http://frontpage.fok.nl/nieuws/73889


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 26-02-2007 17:10 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

quote:
Vrienden op Myspace kosten 99 cent

AMSTERDAM - Myspace-gebruikers die te weinig vrienden hebben, kunnen die gewoon kopen. De website Fakeyourspace.com levert ze voor 99 dollarcent per stuk, zo meldt de New York Times.

De site biedt ook 'vrienden' te koop aan voor gebruikers van andere populaire sociale netwerksites, zoals Facebook en Friendster. De vrienden zien er bovengemiddeld knap uit en laten op verzoek berichten achter op de Myspace-pagina van de klant.

Fakeyourspace is onlangs gesloten, omdat fotobureau iStockPhoto.com ontdekte dat de site foto's van zijn modellen gebruikte, wat in strijd zou zijn met de gebruiksvoorwaarden van het bureau. Donderdag wordt de site echter weer geopend.

Initiatiefnemer Brant Walker onderhoudt eveneens een site die Myspace- en Facebookgebruikers moet helpen ongewenste vrienden te lozen, Breakyourspace.com geheten.


Gaaf, ik wil ook dat soort vrienden op myspace hebben!


"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 26-02-2007 17:11 by Chelman Profiel van Chelman

Dit MOET een absolute toppunt van sneuheid zijn!


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Herr von Wolfenstein
Mweh!..
Usericon van Herr von Wolfenstein
Posted 26-02-2007 17:12 by Herr von Wolfenstein Profiel van Herr von Wolfensteinhttp://www.cultesdesgoules.nl.nu/

nee joh, kan altijd erger



Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 26-02-2007 18:16 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 25 februari 2007 17:27 schreef Hypnos het volgende:
Een kwade vrouw van dertig jaar heeft zaterdagmorgen een emmer urine leeggegooid in de kiosk van een tankstation in Zoetermeer. De vrouw uit Lelystad was kwaad, omdat het tankstation geen toiletten had. Daarom deed ze haar behoefte in een lege bloemenemmer.

De Lelystadse stopte om 04.00 bij het tankstation. De beheerder vertelde haar dat er geen wc’s waren. Hij raadde de vrouw aan verder te rijden naar een andere gelegenheid om daar te urineren. Daar wilde ze niets van weten. Woedend liep ze naar buiten en gooide een paar emmers met bloemen leeg. In één van de bakken urineerde ze. Daarna liep ze met de emmer naar binnen en leegde die op kioskvloer. Agenten wisten de vrouw te bedaren. Ze maakte zelf de vloer schoon en betaalde 37 euro voor de vernielde bloemen.


Hehe goeie actie, want elk tankstation waar je naar binnen kan heeft een wc, al is het maar voor de werknemer zelf, maar ze ontkennen het vaak omdat ze niet willen schoonmaken.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 26-02-2007 18:44 by Chelman Profiel van Chelman



Inderdaad. Een of andere hoer mag bepalen welke diensten een bedrijf moet aanbieden. Kom op zeg. Als zij geen publieke toilet hebben/willen hebben dan is dat hun goed recht. Net zoals ze zelf mogen bepalen of ze Coca Cola of Pepsi verkopen of dat ze Sportlife in plaats van Stimorol verkopen.

Ga je ook met pissemmers rondgooien bij de Albert Heijn? Ze hebben daar namelijk ook een WC voor personeel. En bij de Blokker? En bij elk ander bedrijf dat om wat voor reden dan ook besloten heeft om geen publieke WC's aan te bieden?


Wel weer typisch dat je een gewelddadige manier van je 'recht behalen' goedkeurt.

[Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 26-02-2007 18:48]


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen