IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Op zoek naar de actualiteit [nieuwstopic II] Vorige pagina
Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 11-02-2008 20:55 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

"We" hebben het geld????? De Joden hebben het geld bedoel je



Dodo
Usericon van Dodo
Posted 11-02-2008 20:55 by Dodo Profiel van Dodo

in hun geheime geldbuidel die ze altijd bij zich dragen


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 11-02-2008 20:58 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 11 februari 2008 20:55 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
"We" hebben het geld????? De Joden hebben het geld bedoel je
Mwoh, laatste keer dat ik keek was ik nog blank maar goed.

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 11-02-2008 20:58]


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 11-02-2008 20:59 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

En nu staat "ie" rood?

Er moet gewoon gezorgd worden dat schoonmaken niet goed betaald gaat worden.

[Dit bericht is gewijzigd door Dappere-Speerwerper op 11-02-2008 21:08]



XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 12-02-2008 11:19 by XXL Profiel van XXL



Met witte ruis is het weer rustig thuis
Uitgegeven: 11 februari 2008 15:22

De Marpac Sound Screen zorgt dat de rust terugkeert in huis, in het hotel of op de werkplek. Ook al dendert er een tram door de straat, wordt er aan de overkant geheid of woon je naast heavy metal-aanbidders.

Te veel geluid leidt je voortdurend af. Zeker herrie waar je niet om gevraagd hebt. De juiste hoeveelheid geluid daarentegen zorgt ervoor dat je kunt relaxen of dat je jezelf kunt concentreren. Die zogenaamde witte ruis maskeert elk vervelend geluid, zodat je daardoor niet meer wordt afgeleid of geïrriteerd raakt. En dat is precies wat de Marpac Sound Screen doet.

De toonhoogte en het volume zijn makkelijk te bedienen bij de Marpac Sound Screen, door simpelweg te draaien aan de bovenkant en het plastic omhulsel van het apparaat. Zo kun je weer rustig gaan slapen of geconcentreerd aan het werk. Het plastic maakt het apparaat stevig en daardoor uitermate geschikt om mee te nemen op reis. De prijs van de Marpas Sound Screen ligt rond de 40 euro.





Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


altx
Iron Maiden's gonna get you
Usericon van altx
Posted 12-02-2008 11:22 by altx Profiel van altx

Is dat ding ook effectief tegen jumpstyle?


Scream for mercy // He laughs as he's watching you bleed // Killer behind you // His blood lust defies all his needs // Look out I'm coming for you!


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-02-2008 15:34 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Vettax goed middel tegen ongezond eten
Extra accijns op ongezonde levensmiddelen als drank, tabak en snacks, is een goede methode om consumenten gezonder te laten eten. Dat is een van de ideeën van de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg (RVZ) om mensen meer verantwoordelijk te maken voor hun eigen gezondheid.

De raad heeft de voorstellen vandaag gepresenteerd in de publicatie 'Goed patiëntschap'. Het gaat de RVZ er vooral om dat patiënten beter gaan meewerken aan hun behandeling en zij zich meer gaan inzetten voor hun eigen gezondheid.

De RVZ bepleit verruiming van de mogelijkheid de behandeling terug te schroeven als de patiënt willens en wetens niet volledig meewerkt. Een vrouw zou minder ivf-behandelingen kunnen krijgen als ze niet stopt met roken, wat de kans op een succesvolle behandeling verkleint. Volledig stopzetten van de zorg heeft niet zoveel zin, omdat dit de patiënt ertoe zou kunnen aanzetten zijn ongewenste gedrag te verzwijgen.

Wel mag een arts volgens de raad afzien van verdere hulp als de patiënt zich niet fatsoenlijk gedraagt. Nu geldt dat al voor agressieve patiënten, maar dit zou ook op kunnen gaan voor mensen die te nadrukkelijk een bepaalde behandeling claimen of zich anderszins onfatsoenlijk gedragen. Bij stopzetting van de hulp moet de arts er wel voor zorgen dat de patiënt ergens anders terechtkan.


jezus wat een mislukt kut idee, laat dikheid lekker een keuze zijn.

en dat je als arts niet meewerkt aan iemand die zn gedrag toch niet wil veranderen is niet meer dan logisch.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 12-02-2008 15:42 by Lionheart Profiel van Lionheart

Feed your head.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-02-2008 15:51 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

maar ik ken mijn grenzen


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 12-02-2008 21:29 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

quote:


Amsterdam verboden voor 'oude' auto's
AMSTERDAM - Personenauto's van voor 1992 op benzine en lpg, en dieselwagens zonder roetfilter mogen vanaf medio volgend jaar niet meer binnen de Amsterdamse ring A10 komen.

Dat staat in de nieuwste verkeersplannen waarover het college waarschijnlijk vandaag beslist.

Het belangrijkste onderdeel van het verkeersplan is een forse verhoging van de parkeertarieven. Bovendien worden de uren dat betaald moet worden uitgebreid, meestal tot middernacht. Die maatregelen leveren de stad 31 miljoen euro per jaar op aan extra parkeergeld. Vreemd genoeg leidt dit slechts tot 0,9 tot 2,2 % minder autokilometers.

Met de opbrengst moeten maatregelen betaald worden die de lucht schoner maken, zoals een sloopregeling voor sterk vervuilende auto's, en krijgen mensen een ov-abonnement als zij hun parkeervergunning inleveren.

VVD-verkeerswoordvoerder Robert Flos is verbijsterd. ,,Als dit doorgaat worden er twee beloften gebroken. Ten eerste dat dit college de lasten voor burgers niet zou verhogen. Ten tweede heeft de PvdA gezegd tegen hogere parkeertarieven te zijn. De auto wordt hier echt als melkkoe gebruikt. Ook de milieuzone voor personenauto's is voor ons onacceptabel. Zo krijgt de automobilist wel heel veel voor zijn kiezen."

BRON: De Telegraaf, 11 februari 2008
http://www.telegraaf.nl/binnenland/3272677/_Amsterdam_bant_oude_auto_s__.html?p=9,1




Als dit doorgaat is het het begin van het einde... wat een gepruts daar in A'dam

In Duitsland is het bovenstaande overigens al op veel plaatsen doorgevoerd, vandaar dat de oldtimer Mercedessen (lees Turkenbakken) hier zo spotgoedkoop geworden zijn...

Met mijn klassieker (notabene op LPG, en daarmee schoner dan de gemiddelde jaren negentig auto) zou ik me dus niet meer binnen de ring mogen begeven.. Nu moet ik zeggen dat ik daar toch niets te zoeken heb, maar als de andere grote steden dit ook gaan doorvoeren heb ik wel een probleem...



Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 12-02-2008 22:18 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Oostenrijk verbiedt bouw moskee
Het parlement van de Oostenrijkse deelstaat Karinthië heeft dinsdag ingestemd met een wetswijziging waardoor de bouw van moskeeën en minaretten in feite wordt verboden. Dat meldden Oostenrijkse media.

De aanpaste versie van de 'Ortsbildpflegegesetz' noemt moskeeën en minaretten niet letterlijk, maar spreekt over "ongewone bouwwerken". Voortaan moet een speciale commissie oordelen of een "buitengewoon bouwplan" wel past binnen de omgeving.

Opmars van islam

De partij van de rechtse populist Jörg Haider had het wijzigingsvoorstel ingediend. De BZÖ van Haider kreeg de benodigde steun van de conservatieve volkspartij ÖVP. De sociaaldemocratische SPÖ en de Groenen spraken zich tegen het voorstel uit. Na de stemming noemde Haider Karinthië "een baken" in Europa in de strijd tegen de "opmars van de islam". Overigens is er nog nooit een bouwvergunning voor een moskee in de zuidelijke deelstaat afgegeven.


Zie? Het kan best.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-02-2008 9:22 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

SP vindt het oorverdovend stil rond het kabinet
Uitgegeven: 14 februari 2008 08:56
Laatst gewijzigd: 14 februari 2008 08:57

DEN HAAG - SP-leider Jan Marijnissen noemt het kabinet Balkenende-4 "één grote teleurstelling". In een interview met Het Financieele Dagblad van donderdag doet de fractievoorzitter van de grootste oppositiepartij in de Tweede Kamer het kabinet af met: "Eerst honderd dagen schoolvakantie, waar niks is uitgekomen. En nu is het weer oorverdovend stil."

Maar volgens Marijnissen heeft ook zijn eigen partij een jaar nodig gehad voor "interne bezinning" na de grote winst bij de afgelopen verkiezingen. Hij wijst erop dat zeventien van de 25 SP-Kamerleden nieuw waren en nog hun plek moesten vinden. Bovendien is het volgens de oppositieleider "unfair om vanaf dag één een motie van wantrouwen tegen het kabinet in te dienen. We waren braaf, maar die coulance gaat eraf."

De SP-fractievoorzitter kondigt een "geruchtmakender" koers aan, waarbij zijn partij meer zichtbaar moet worden. "We gaan flink aan de boom schudden. Het speelkwartier is voorbij."

Ramp

Er is volgens Marijnissen geen terrein te noemen waar het huidige kabinet wat presteert. Zo zorgt minister Ella Vogelaar van Wijken, Wonen en Integratie voor "een aaneenrijging van misverstanden", doet minister Wouter Bos van Financiën "nagenoeg niks aan de topinkomens". De SP-leider noemt minister Piet Hein Donner "een ramp" voor Sociale Zaken.

Alleen PvdA-minister Jacqueline Cramer van Milieu voert een ander beleid dan haar voorganger. Verder voert de PvdA volgens de SP-leider exact hetzelfde beleid als vorige kabinetten. "De PvdA is inwisselbaar gebleken voor de VVD. Ze hebben niks teruggedraaid."

LOL
Marijnissen is zelf oorverdovend stil sinds hij gepasseerd werd bij de kabinetsformatie. Bad loser.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 14-02-2008 13:46 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 12 februari 2008 22:18 schreef Greycloak het volgende:
Zie? Het kan best.


Jammer dat Dordrecht niet in Oostenrijk ligt

Toch moskee in Dordtse villawijk

De bewoners van villawijk de Dordtse Hout in Dordrecht krijgen een enorme Marokkaanse moskee in hun achtertuin. Dit besliste de Raad van State gisteren.

Met deze uitspraak heeft de Raad van State na een jarenlange strijd alle bezwaren van de Belangenvereniging Amstelwijck tegen de bouw van het grote gebedshuis afgewezen. Door deze uitspraak zijn de door de gemeente Dordrecht verleende bouwvergunning en de noodzakelijke bestemmingsplanwijziging onherroepelijk geworden.

De bouw van de moskee gaat nog voor de zomer van start en zal aan het Van der Steenhovenplein ruim vierhonderd bidplaatsen een minaret van 23 meter en 82 parkeerplaatsen voor moskeebezoekers behelzen. Het bouwwerk zelf is veertien meter hoog.

De bewoners van de Dordtse villawijk reageerden gisteren unaniem teleurgesteld op de uitspraak. "Het blijkt nu maar weer wat een plechtige belofte van de gemeente waard is", fulmineert voorzitter T. Kooijman van de belangenvereniging. "Er was ons beloofd dat de omgeving groen zou blijven en niet zou worden vol gebouwd. Nadat het laatste huis in de wijk was opgeleverd, kwam opeens het plan voor een moskee uit de hoge hoed."

Een woordvoerder van de Marokkaanse vereniging Al Fath reageerde gisteren echter verheugd op de uitspraak van de Raad van State. "Niemand wil een moskee naast de deur", erkent hij. "Maar gelukkig heeft de rechter zich niet door die argumenten laten leiden", aldus de zegsman.

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 14-02-2008 13:46]


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 14-02-2008 14:04 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Moskee... Villawijk...

Je zet toch ook geen kattebak in een aquarium?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-02-2008 14:05 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Pool houden voor de datum dat ie affikt?


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 14-02-2008 14:12 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Is Elmar alweer vrij?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 14-02-2008 14:20 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 14 februari 2008 14:04 schreef Greycloak het volgende:
Moskee... Villawijk...

Je zet toch ook geen kattebak in een aquarium?


heeh goeie oplossing eigenlijk, hebben minder mensen er last van


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 14-02-2008 15:33 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 14 februari 2008 14:04 schreef Greycloak het volgende:
Moskee... Villawijk...

Je zet toch ook geen kattebak in een aquarium?


dan kun je heel Nederland wel als een aquarium beschouwen wat mij betreft.


Zenial
Usericon van Zenial
Posted 14-02-2008 16:02 by Zenial Profiel van Zenialhttp://www.zenial.nl

quote:
Op 14 februari 2008 15:33 schreef attila_de_hun het volgende:
dan kun je heel Nederland wel als een aquarium beschouwen wat mij betreft.

Zeker nog nooit in rotterdam geweest


Zenial


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 14-02-2008 16:04 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 14 februari 2008 16:02 schreef Zenial het volgende:
Zeker nog nooit in rotterdam geweest


ja, dat is inderdaad een terrarium (maar om concreet je vraag te beantwoorden, ja, ik ben wel eens in Rotterdam geweest).

maar zelfs al heb je hele wijken vol noordafrikanen daar (en ook in de andere grote steden), dan nog ben ik niet al te happig om (gemakkelijk) een moskee neer te laten zetten.

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 14-02-2008 16:12]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 14-02-2008 17:23 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Vrouw belt 700 mannen om sekshonger te stillen

Een wel danig op seks beluste Poolse dame belandt wellicht in de cel omdat ze 700 telefoontjes pleegde naar de brandweer, hulpdiensten, de plaatselijke legerkazerne en het stadsbestuur om toch maar aan een man en de bijhorende seksbeurt te geraken. Dat meldt The Sun. Haar sekshonger kan Hanna Wozniak (42) uit het Poolse Koszalin een jaar gevangenisstraf kosten. Nadat de politie haar telefoontjes getraceerd had, vielen de agenten bij haar thuis binnen. Hanna wond er geen doekjes om: "Ik was hopeloos op zoek naar seks. Het was verduiveld lang geleden dat ik nog een man tussen de lakens heb gehad". De politie kan er evenwel niet om lachen. De vrouw wordt er van beschuldigd de hulpdiensten voor te gek te hebben gehouden en dreigtelefoons te hebben gepleegd. Ze was zelfs bereid om haar huis in brand te steken om 'haar vuur' te laten blussen door een spetter van een brandweerman. "Dit gedrag kan niet door de beugel", aldus een politiewoordvoerder.

hehehehe


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 14-02-2008 17:46 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 14 februari 2008 9:22 schreef Jenje het volgende:
LOL
Marijnissen is zelf oorverdovend stil sinds hij gepasseerd werd bij de kabinetsformatie. Bad loser.


Dat geeft hij zelf hier ook toe:
quote:
Maar volgens Marijnissen heeft ook zijn eigen partij een jaar nodig gehad voor "interne bezinning" na de grote winst bij de afgelopen verkiezingen. Hij wijst erop dat zeventien van de 25 SP-Kamerleden nieuw waren en nog hun plek moesten vinden. Bovendien is het volgens de oppositieleider "unfair om vanaf dag één een motie van wantrouwen tegen het kabinet in te dienen. We waren braaf, maar die coulance gaat eraf."

De SP-fractievoorzitter kondigt een "geruchtmakender" koers aan, waarbij zijn partij meer zichtbaar moet worden. "We gaan flink aan de boom schudden. Het speelkwartier is voorbij."



Niet alleen de kop lezen, Jan


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-02-2008 17:56 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ik lees anders veel smoesjes ..


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 14-02-2008 18:31 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 11 februari 2008 20:46 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:

Ben benieuwd of de blanken dan als slaven verhandeld gaan worden of dat die zwat'n dan gezellig met z'n allen gaan kijken als een blanke gelyncht wordt.
Wat blijf je toch een misselijkmakend kneusje. Alsof 'zwarten' gevrijwaard zijn van rascisme, handel in slaven en misdrijven tegen de menselijkheid.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Slotje
De slotenmaker
Usericon van Slotje
Posted 14-02-2008 18:31 by Slotje (Administrator) Profiel van Slotjehttp://www.zwaremetalen.com

Maximum aantal reacties is bereikt. Dit topic is automatisch afgesloten door Slotje


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen