IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zo zo, maar dat is belangrijk (nieuwstopic) Vorige pagina | Volgende pagina
karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 28-05-2008 14:40 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

edit: oke, niet goed gelezen dus

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 28-05-2008 14:42]


Je moeder.


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 28-05-2008 15:25 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Welpie is de EK-mascotte van AH
Van onze verslaggeefster Sara Berkeljon

AMSTERDAM - Supermarktketen Albert Heijn heeft woensdag de langverwachte opvolger van de Wuppie gepresenteerd: de Welpie. Er zijn 24 miljoen oranje, rode, witte en blauwe langharige leeuwtjes vervaardigd. Klanten van de supermarkt krijgen vanaf 2 juni bij elke 15 euro aan boodschappen een gratis EK-knuffelmascotte.

De Welpie. (ANP) Aan elke Welpie zit een ‘spaarstaart’. Met drie staarten en bijbetaling van een paar euro kunnen klanten van Albert Heijn een van de 700 duizend knaloranje Mega Welpie-knuffels of een van de 200 duizend Welpie-caps aanschaffen.

De actie loopt tot het einde van het EK Voetbal, zegt een woordvoerder, ook als het Nederlands Elftal er al na de poulefase uit ligt. ‘Zo is het gepland.’

Maar zullen de klanten van Albert Heijn blij zijn met al die Welpies als het toernooi voor Oranje uitloopt op een fiasco? ‘Het moet niet gaan irriteren’, zegt de woordvoerder. ‘Als de sfeer in de winkels er onder te lijden heeft, kunnen we altijd nog besluiten de actie voor het einde van het toernooi te stoppen.’

Twee jaar geleden, tijdens het WK, werden de Wuppies een enorme rage. De voorraad van 15 miljoen Wuppies bleek toen niet afdoende. Ook de grotere Megawuppen waren snel uitverkocht. In de pers verschenen berichten dat auto’s zouden zijn opengebroken waarin zich Megawuppen bevonden.

Albert Heijn scoorde dit voorjaar ook met de smurfen, waarvan er 29 miljoen gemaakt werden. De smurfen kwamen negatief in het nieuws doordat de ledematen van de wezentjes nogal makkelijk afbraken. De Welpies, waarvan de lange haren snel kunnen uitvallen, zijn voorzien van de waarschuwing dat de speeltjes ongeschikt zijn voor kinderen onder de drie jaar.

Net als de Wuppie heeft de in China geproduceerde Welpie plakvoeten, waardoor je er je dashboard, computer en televisie mee kunt versieren. Vanaf dit weekend zal de bijbehorende commercial met Welpie-tune – ‘Alle Welpies helpen, we plakken ons wild’ – op televisie te zien zijn.


Sinds wanneer is een stupide reclameuiting van een supermarktketen nieuws? Alleen verstandelijk minder capabele mensen sparen deze bagger toch?



ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 28-05-2008 15:25 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 28 mei 2008 14:34 schreef Jenje het volgende:
Albayrak verliest opnieuw Chinezen uit het oog
Uitgegeven: 28 mei 2008 12:59
Laatst gewijzigd: 28 mei 2008 13:47

DEN HAAG - Staatssecretaris Nebahat Albayrak van Justitie is opnieuw een deel van de illegale Chinezen kwijt die onlangs tevergeefs asiel vroegen in Nederland. Ze zijn vermoedelijk weer in de illegaliteit beland.

Dat valt op te maken uit informatie die het ministerie van Justitie woensdag openbaar heeft gemaakt. De verdwenen vreemdelingen maken deel uit van een groep van 770 Chinezen die tussen maart en april plotseling asiel vroegen.

Toen bleek dat ze geen verblijfsvergunning zouden krijgen, verdwenen al vrij snel driehonderd Chinezen uit het zicht van de overheid. Hoeveel daar nu bovenop zijn gekomen, kon een woordvoerder van Albayrak niet exact aangeven.

Wantrouwen

De kwestie leverde de bewindsvrouw in april een motie van wantrouwen van de VVD in de Tweede Kamer op, die steun kreeg van de PVV en Rita Verdonk.

Tot nu toe zijn 240 asielaanvragen afgewezen, schrijft Albayrak in een brief aan de Tweede Kamer. Deze Chinezen hebben volgens haar woordvoerder de aanzegging gekregen uit Nederland te vertrekken.

Vreemdelingenbewaring

Of dat is gebeurd, kan het ministerie niet zeggen omdat niet alle Chinezen meer in beeld van de overheid zijn. Een deel van hen zit volgens de zegsman in vreemdelingenbewaring en van een onbekend deel is onduidelijk waar ze heen zijn gegaan.

In totaal ongeveer 140 Chinezen zijn in de afgelopen tijd vastgezet in vreemdelingenbewaring, in de hoop dat ze ons land alsnog vrijwillig en anders gedwongen verlaten. Ongeveer vijftien Chinezen zitten in de asielprocedure en een tiental maakt als slachtoffer van mensenhandel kans op een vergunning of heeft die al gekregen.

Van de overige driehonderd Chinezen geeft Albayrak in de brief niet aan wat hun status in de asielprocedure is of waar ze zijn.

Maatregelen

De staatssecretaris zegt dat ze met alle mogelijke maatregelen tegemoet is gekomen aan een oproep vanuit de Tweede Kamer er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat de uitgeprocedeerde Chinese asielzoekers daadwerkelijk het land verlaten. In de praktijk blijkt dat echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Het komt voor dat Chinezen vrijwillig terugkeren, vorig jaar negentig keer. Maar gedwongen uitzetting is erg moeilijk, vooral als ze geen paspoort meer hebben of weigeren hun naam bekend te maken. Desondanks is het volgens Albayrak niet onmogelijk.


Goedzo ...


mja maar wel een beetje een rotzooitje zoals het geregeld is, er was toch iets met de uitzettingsdienst die had gezegt ze terug naar china gebracht te hebben terwijl china ze sowieso niet meer binnen liet?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 28-05-2008 15:26 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 28 mei 2008 15:25 schreef blonde rockgod het volgende:
Sinds wanneer is een stupide reclameuiting van een supermarktketen nieuws? Alleen verstandelijk minder capabele mensen sparen deze bagger toch?

kinderen heten die dingen toch

post het dan ook niet nu wordt het alleen maar meer nieuws


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 28-05-2008 15:27 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 28 mei 2008 15:25 schreef blonde rockgod het volgende:
Sinds wanneer is een stupide reclameuiting van een supermarktketen nieuws? Alleen verstandelijk minder capabele mensen sparen deze bagger toch?


wuppies waren leuker

staan er nog steeds drie in de keuken en een megawup die omgebouwd is tot muts


Je moeder.


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 28-05-2008 15:29 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 28 mei 2008 15:27 schreef karnivoor het volgende:
wuppies waren leuker

staan er nog steeds drie in de keuken en een megawup die omgebouwd is tot muts


Ik bedoel maar....



WMP
Usericon van WMP
Posted 28-05-2008 15:35 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 28 mei 2008 12:24 schreef R. het volgende:
SGP boos over reclameposter met Eva

Een reclameposter voor ontbijtgranen met een afbeelding van Eva heeft stof doen opwaaien in Veenendaal. De SGP vindt de poster 'aanstootgevend en schokkend'.

(Novum) - Een reclameposter voor ontbijtgranen met daarop een afbeelding van Eva heeft heel wat stof doen opwaaien in Veenendaal. De plaatselijke SGP heeft maandag een brief naar het college van burgemeester en wethouders gestuurd over de poster, die in een bushokje in de stad hangt. Dat heeft een gemeentewoordvoerder dinsdag bevestigd. De partij is boos dat het scheppingsverhaal voor een reclame wordt gebruikt.

De poster toont een Eva die tot boven haar knieën in een berg appels staat. Eva is netjes bedekt: voor haar borsten hangen haar lange krullen en haar kruis wordt bedekt door een blad. 'Meer fruit dan vroeger', luidt de slogan boven de afbeelding. De SGP vindt de poster 'aanstootgevend en schokkend'.

De raadsfractie, die in Veenendaal vier van de 33 raadszetels heeft, wil dat gelovigen niet met zulke uitingen geconfronteerd worden. Het college, met wethouders van CDA, VVD en Lokaal Veenendaal, wordt dan ook vriendelijk verzocht om dit bij de fabrikant kenbaar te maken. Die fabrikant, Kellogg's, was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

De landelijk afdeling van de SGP staat volledig achter de actie van de raadsfractie in Veenendaal. "Voor de reclame wordt op een ludieke manier aandacht besteed aan het scheppingsverhaal", zegt een woordvoerder. "Het is terecht dat er actie wordt ondernomen, want daar zitten we helemaal niet op te wachten." Landelijk zal de SGP echter geen actie ondernemen, ook al hangt de poster door heel Nederland. "Dit moeten ze ter plekke aanpakken", zegt de woordvoerder.



Het land uitgooien, zij die zich niet willen aanpassen aan onze Westerse cultuur!


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 28-05-2008 16:07 by XXL Profiel van XXL

Als we kwetsende plaatjes en kunst in gemeentehuizen weghalen voor moslims vind ik dat, met het oog op gelijke rechten, de SGP hier best kritiek op mag hebben.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 28-05-2008 16:09 by XXL Profiel van XXL



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-05-2008 16:13 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

godslasterlijk


wat een zak botten zeg ... volgens mij was Maria echt niet zo skinny


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 28-05-2008 16:14 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Wie zegt me überhaupt dat dat Eva is en niet zomaar een chick met appels?


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 28-05-2008 16:15 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 28 mei 2008 16:07 schreef XXL het volgende:
Als we kwetsende plaatjes en kunst in gemeentehuizen weghalen voor moslims vind ik dat, met het oog op gelijke rechten, de SGP hier best kritiek op mag hebben.


Met het verschil dat de moskee heeft aangegeven dat het van de moskeegangers niet verwijderd hoefde te worden, en de SGP de kerk voor in het vaandel heeft staan...

Nogmaals, religie? Gewoon afschaffen die bende...



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-05-2008 16:16 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Hier zijn het maar 4 mensen van een nietige kleine SGP afdeling ...


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 28-05-2008 16:19 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 28 mei 2008 16:16 schreef Jenje het volgende:
Hier zijn het maar 4 mensen van een nietige kleine SGP afdeling ...


Dus de alle raadsleden van de SGP....

Ik vind echt dat de christenhonden net als het moslimtuig te ver gaat, nog dommer is dat er aan dit soort dingen nog gehoor gegeven wordt ook....



WMP
Usericon van WMP
Posted 28-05-2008 16:23 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 28 mei 2008 16:07 schreef XXL het volgende:
Als we kwetsende plaatjes en kunst in gemeentehuizen weghalen voor moslims vind ik dat, met het oog op gelijke rechten, de SGP hier best kritiek op mag hebben.


Het gaat mij meer om de zeer selectieve verontwaardiging: moslims die ergens over klagen (of willen verbieden) moeten zich maar aanpassen, en christenen die ergens over klagen (of willen verbieden) hebben het recht om er over te klagen, schijnt het. Of zoals jij zegt: gelijke rechten. Dat is natuurlijk een onterechte cirkelredenatie.

[edit]Beschamende typo[/edit]

[Dit bericht is gewijzigd door WMP op 28-05-2008 16:31]


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 28-05-2008 16:40 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

quote:
Op 28 mei 2008 16:23 schreef WMP het volgende:
Het gaat mij meer om de zeer selectieve verontwaardiging: moslims die ergens over klagen (of willen verbieden) moeten zich maar aanpassen, en christenen die ergens over klagen (of willen verbieden) hebben het recht om er over te klagen, schijnt het. Of zoals jij zegt: gelijke rechten. Dat is natuurlijk een onterechte cirkelredenatie.

[edit]Beschamende typo[/edit]


Natuurlijk. We leven in een joods-christelijke samenleving met bijbehorende cultuur. Die geitenneukers mogen aanpassen of oprotten.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 28-05-2008 16:42 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

ARGH

[Dit bericht is gewijzigd door Jenje op 28-05-2008 16:43]


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 28-05-2008 16:53 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 28 mei 2008 16:40 schreef Psychonaut het volgende:
Natuurlijk. We leven in een joods-christelijke samenleving met bijbehorende cultuur. Die geitenneukers mogen aanpassen of oprotten.


+1


Je moeder.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 28-05-2008 17:07 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 28 mei 2008 16:14 schreef Ralph Plug het volgende:
Wie zegt me überhaupt dat dat Eva is en niet zomaar een chick met appels?


Sjezusss dat zie je toch wel gewoon aan de lichtinval?!


WMP
Usericon van WMP
Posted 28-05-2008 17:13 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 28 mei 2008 16:40 schreef Psychonaut het volgende:
Natuurlijk. We leven in een joods-christelijke samenleving met bijbehorende cultuur. Die geitenneukers mogen aanpassen of oprotten.


Maar ze willen dezelfde dingen verbieden volgens dezelfde waarden.
En heerlijk dat de bewering van Wilders dat we in een joods-christelijke cultuur leven voor waar wordt aangenomen. hoe kun je van anderen eisen dat ze zich aanpassen als je de geschiedenis van je eigen land niet eens kent.


Schaffelaer
many miles from Spancil Hill
Usericon van Schaffelaer
Posted 28-05-2008 17:14 by Schaffelaer Profiel van Schaffelaer

quote:
Op 28 mei 2008 16:14 schreef Ralph Plug het volgende:
Wie zegt me überhaupt dat dat Eva is en niet zomaar een chick met appels?

Nergens staat in de bijbel dat Eva verleidde met een appel, dus waar doen die lui moeilijk over? Ze kennen hun eigen boekje niet eens, de stakkers!!!


Dear dirty delightful old drunken old days


WMP
Usericon van WMP
Posted 28-05-2008 17:20 by WMP Profiel van WMP

Bizar om te zien dat bepaalde mensen op dit forum moord en brand schreeuwen als moslims wat willen verbieden (en dat zijn meestal een stel individuen), maar als een politieke partij dezelfde ideeën heeft, wordt dat min of meer goedgepraat.


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 28-05-2008 17:24 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 28 mei 2008 17:20 schreef WMP het volgende:
Bizar om te zien dat bepaalde mensen op dit forum moord en brand schreeuwen als moslims wat willen verbieden (en dat zijn meestal een stel individuen), maar als een politieke partij dezelfde ideeën heeft, wordt dat min of meer goedgepraat.


Met dit soort uitspraken ben je SP, en communistich hier!






karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 28-05-2008 17:25 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

en volkomen achterlijk


Je moeder.


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 28-05-2008 17:28 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 28 mei 2008 17:25 schreef karnivoor het volgende:
en volkomen achterlijk


Ohja, dat ook.

Nee, je moet wuppies sparen, domme kaartspelletjes voor pubers spelen, en natuurlijk een gezonde paranoïa hebben, anders ben je GEK! Echt wel!



Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen