IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Christendom IV Vorige pagina | Volgende pagina
Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 27-05-2008 19:21 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Beste opmerking die ik deze maand heb gehoord.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 27-05-2008 19:27 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

had je me gisteren op toilet bezig moeten horen!!!


signature


Schaffelaer
many miles from Spancil Hill
Usericon van Schaffelaer
Posted 27-05-2008 20:31 by Schaffelaer Profiel van Schaffelaer

quote:
Op 27 mei 2008 17:30 schreef Mark het volgende:
Maar je kunt een religieuze ervaring niet als 'objectief' bewijs aandragen voor een specifieke religie, hoogstens voor het wel of niet bestaan van een hogere macht.

Nou ja, dat kan dus wel, dankzij de door audio gespecificeerde restricties. Wat jij hier uiteenzet is de situatie zoals die zich voordoet bij het wegvallen van die restricties, maar die situatie is natuurlijk niet wenselijk voor georganiseerde religie en dat weten ze zelf maar al te goed.


Dear dirty delightful old drunken old days


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 06-06-2008 10:50 by kwelgeest Profiel van kwelgeest



Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 06-06-2008 10:52 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

Hehehe, ik ben ondersteboven van die banner!

Mooi dat ze weten wat god denkt en voelt.



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 06-06-2008 10:53 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Vooral hangjongeren. Staat er überhaupt ergens in dat sprookjesboek dat je niet mag 'hangen'?


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


WMP
Usericon van WMP
Posted 06-06-2008 10:57 by WMP Profiel van WMP

En dat ze in de oudheid al een draaideur hadden, dat wist ik niet!


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 06-06-2008 11:04 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 6 juni 2008 10:53 schreef kwelgeest het volgende:
Vooral hangjongeren. Staat er überhaupt ergens in dat sprookjesboek dat je niet mag 'hangen'?


Hehehe, telt aan het kruis hangen ook mee?



WMP
Usericon van WMP
Posted 06-06-2008 11:11 by WMP Profiel van WMP

Ligt er natuurlijk aan: schold hij oudere mensen uit die voorbij liepen?


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 06-06-2008 11:13 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 6 juni 2008 11:11 schreef WMP het volgende:
Ligt er natuurlijk aan: schold hij oudere mensen uit die voorbij liepen?


God is wel redelijk oud ja, en hij is overal.....



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 06-06-2008 12:32 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Vertegenwoordigers van de PKN en Raad van Kerken zouden hun schoonmoeder nog overleveren aan de islam bij de poorten van Wenen, om de lieve vrede te bewaren. Welke vrede?



“Hoor, te Rama klinkt een klacht, bitter geween. Rachel weent om haar kinderen. Zij weigert zich te laten troosten over haar kinderen, omdat er geen meer is.“ (Jeremia 31)

Nota bene met Paasfeest, door velen nog steeds gezien als christelijk feest van de opstanding van Christus, gaat een delegatie van de PKN en Raad van Kerken naar het Egyptische Cairo om daar “de mogelijke schade van Wilders’ koranfilm te beperken”. Veel bedroevender kan het niet meer worden. Zij gaan er praten met grootmoefti Mohammed Sayyed Tantawi. Tantawi heeft zichzelf betoond als tegenstander van vrouwelijke besnijdenis (“heeft niets van doen met religie”), nam stelling tegen zelfmoordterroristen (“vijanden van de islam”) en gaf aan dat jihad uitsluitend is toegestaan bij de defensieve verdediging van eigen land, niet als offensief middel tegen anderen. Tot zover het goede nieuws. Tantawi was echter ook als vooraanstaand geestelijk leider aanwezig bij de begrafenis van Yasser Arafat en zong toen de lof van de overleden oud-terrorist en volgens velen terrorist tot zijn dood: "Arafat heeft zijn taak als verdediger van de Palestijnse zaak volbracht en deed dat met moed en oprechtheid”. De economische, politieke en ronduit mensonterende puinhoop die Arafat achterliet bracht hij niet ter sprake.

Het ware op zich nog te verteren geweest als de PKN en Raad van Kerken een informeel bezoek hadden gebracht aan wie dan ook, vanuit het oogpunt van het onderhouden van algemeen beleefde relaties, maar dit bezoek heeft een geheel ander doel. Deze delegatie gaat zich namelijk onsterfelijk belachelijk maken door te gaan praten over de mogelijke schade van een film die nog geen mens heeft gezien. Bovendien wil zij “een eventuele boycot van Nederlandse producten voorkomen”. Sinds wanneer is de kerk in dienst bij multinationals als Unilever, Shell, Nutricia en aanverwante exporterende bedrijven? Is meneer Plaisier de nieuwe president-commissaris in buitengewone dienst van KLM, Philips en Douwe Egberts? Wat heeft de kerk te maken met het voorkomen van een eventuele economische boycot? Mij ontgaat het ten enenmale, maar wellicht ben ik te eenvoudig van geest.

De kerkelijke goegemeente gaat met de billen bloot een rondje doen langs de islamitische voormannen. Vrouwen zitten daar uiteraard niet tussen, want die mogen zich niet bezig houden met theologische vraagstukken en economische wereldproblemen, zoals die nu worden opgeroepen door de film van Wilders. “Wij gaan bij grootmoefti Tantawi benadrukken dat Nederland nog steeds een tolerant land is waar moslims alle ruimte krijgen om moskeeën te bouwen”, zo orakelt de delegatie voort. Misschien dat ze dan direct eens de vraag ter sprake kunnen brengen waarom er in het Midden-Oosten zoveel antisemitisme is jegens de joden en haat tegen christenen. Zij mogen geen sjoel of kerkgebouw openen omdat het niet past in de staatsreligie van de islamitische heersers. Het wordt moslims verboden om kerken te bezoeken en zich vrijwillig te bekeren tot het christelijke geloof. Afvallen van de islam is uiteraard onbespreekbaar en wie het aandurft valt in het meest gunstige geval publieke uitstoting ten deel. Dag baan, dag inkomen, dag familie!

Ondertussen worden in ons land door gulle donaties vanuit het Midden-Oosten op regelmatige basis moskees gebouwd en geopend, waar de meest vreemde leringen hun weg naar de toehoorders vinden. Haat tegen de democratische rechtsstaat prevaleert en gelijkwaardigheid van man en vrouw is ver te zoeken. Onze democratische normen en waarden van vrijheid van meningsuiting en godsdienst zijn kostbare karaktereigenschappen van de Westerse samenleving. Die normen en waarden zijn het waard om beschermd te worden tegen misbruik door hen, die ze gebruiken ten eigen gewin. Op zich uitstekende democratische principes worden misbruikt voor ondemocratische doelstellingen. Vele Nederlanders willen dit niet meer en dringen steeds nadrukkelijker aan op sluiting van moskees waar haat en intolerantie wordt gepredikt onder het mom van ‘godsdienstvrijheid’. Vrijheid heeft grenzen. De piketpalen van beschaafdheid dienen gehandhaafd te worden.

Daarentegen trekt de delegatie nu naar de grootmoefti om hem duidelijk te maken dat Nederland het allemaal wel best vindt dat dit plaatsvindt. Over schade en schande voor ons mooie land gesproken! Dan heb ik het niet over exportschade, maar over het gezichtsverlies wat onze natie leidt door dit soort labbekakkerige dombo’s. Zij zouden hun grootmoeder nog overleveren aan de islamitische veroveraars bij de poort van Wenen. Alles om de ‘lieve vrede te bewaren’. Welke vrede? De ‘vrede’ die heerst, nadat iedere christen en jood zich – al dan niet vrijwillig – heeft onderworpen aan het zwaard van de grootmoefti? Deze kerkelijke vertegenwoordigers zijn kerkverraders, die als moderne Judassen Jezus Christus opnieuw zouden overleveren aan de Romeinen. Zo’n Christus zorgde maar voor onrust en bedreigde de bestaande orde van de wetsgeleerden. Van onruststokers in de goegemeente houden de leidinggevenden niet. Dan maar liever heulen met de vijand. Jammer dat deze kerkelijke leiders het Paasverhaal nooit helemaal hebben afgelezen. Dan hadden ze geweten dat Christus uiteindelijk wint van de hele “kruisigt hem” roepende kliek.

Vandaag de dag roepen van haat en nijd vervulde mensen wereldwijd opnieuw om de kruisiging van de lijdende, geweldloze, liefdevolle Christus en zij die Hem daarin willen volgen. Het is een strijd van duisternis tegen licht, macht tegen weerloosheid, wolf tegen lam, zwaard tegen belangeloze liefde. Wie de boodschap van Pasen werkelijk begrepen heeft, schudt het hoofd om zoveel dwaasheid bij deze delegatieleden en weent als Rachel.


(c) Het Vrije Volk


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 07-06-2008 14:48 by Schaep Profiel van Schaep

Want uw vader weet wat u nodig
hebt, Hij weet dat nog voor
U erom vraagt
(Matteüs 6 vers 8)

Beste jarige,

Namens de Hervormde Gemeente
komen wij u van harte gelukwensen
met uw verjaardag.
Dat het komende jaar voor u een goed
en door God gezegend jaar moge zijn.
Misschien vindt u op deze dag aanleiding
een feestgave te schenken voor het
verjaardagsfonds.

De verjaardagsfonds-commissie.






Niets tegen het christendom, maar hier kots ik op.

Als ik God was zou ik dit soort mensen laten branden in de hel.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 10-06-2008 17:12 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Mopperdemopperdemopper. Stelletje Nederlanders.


When your people matter, menstrual health matters


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 10-06-2008 17:14 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com



http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 10-06-2008 17:15 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Inderdaad ja.


When your people matter, menstrual health matters


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 10-06-2008 17:26 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com



http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 10-06-2008 17:30 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 7 juni 2008 14:48 schreef Schaep het volgende:
Want uw vader weet wat u nodig
hebt, Hij weet dat nog voor
U erom vraagt
(Matteüs 6 vers 8)

Beste jarige,

Namens de Hervormde Gemeente
komen wij u van harte gelukwensen
met uw verjaardag.
Dat het komende jaar voor u een goed
en door God gezegend jaar moge zijn.
Misschien vindt u op deze dag aanleiding
een feestgave te schenken voor het
verjaardagsfonds.

De verjaardagsfonds-commissie.






Niets tegen het christendom, maar hier kots ik op.

Als ik God was zou ik dit soort mensen laten branden in de hel.












aaaaaaaargh, wat een verschrikkelijk goed voorbeeld van """""""goedebedoelingbezoedeling"""""""" in het postChristustijdperk... Dat ze mij eens allemaal gerust laten met hun collectieve moraaldiefstal!!


Er schiet bijna niets meer over om je goed bij te voelen, alles in afgenomen door dubbele-agenda vzw's , zogezegd pluralistische, of nog erger... Holistische psuedoreligio-diensten met een commerciële inslag onder het motto "wij zijn gods kinderen, onze schulden moet je erven of alleen en eenzaam zult gij sterven"



dood moeten ze, ga ergens preken en zeiken in welke vorm dan ook waar de mensen geen individuen zijn, geestelijke commi's , assimileer wat negertjes in één of ander apeland... troggel af bij mensen die het dodelijk vinden dat ze een jaar ouder worden
Neem dat terug, wens me GEEN Happy Birthday, dan win je misschien wat sympathie en ongedwongenheid,
klojo's


signature


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 10-06-2008 17:32 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/



When your people matter, menstrual health matters


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 10-06-2008 17:39 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

tis toch waar!!! je kunt nergens meer op straat komen of van die bleeding hearts komen je goedheid stelen met vragen als "Hou je van de mens en van de natuur?" Nee, natuurlijk niet, ik haat iedereen en ik schijt in en op de natuur". Wat dacht je dan? Ben je op zoek naar psychopathische pyromanen??????? wel een erg trieste vorm van politie-infiltratie...


AAAArgh, ik rijg het van die Christelijk geïnspireerde godzuigers. Denken die nu echt dat mensen moeten aangezet worden tot goeie daden??? Ja hoor, normaal ben ik een verschrikkelijke onmens, maar je hebt me echt doen inzien dat ik zo een Pkistaantje 1 dag langer kan laten leven, geef me je rekeningnummer maar... Argh fluo's, ik spuug er op, ik verkracht ze in alle gaten, kunnen ze zichzelf beter gaan laten voelen, dan hou ik ze een paar jaar van de straat en doe ik de mensheid een dienst

[Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 10-06-2008 17:39]


signature


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-06-2008 17:39 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Hypnos, vergeet je je medicatie niet knul


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 10-06-2008 17:40 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Schaep is gewoon zijn cadeautjes kwijt, daar komt het op neer.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 10-06-2008 18:56 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 10 juni 2008 17:39 schreef Jenje het volgende:
Hypnos, vergeet je je medicatie niet knul


goed dat je het zegt, ik moet ze nog gaan halen voor ik op reis vertrek, anders zit ik daar zonder!!!!


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 10-06-2008 19:05 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

overmatige schaamhaargroei wens ik ze allemaal toe. Eens knijpen in hun linkerteelbal, en dan kijken of ze de rechter ook aanbieden. Je zou toch wel voor minder dee anti gaan uithangen. Vooral als ze als met zo een smile als in een Colgate-reclame op je komen afgestoven. Totaal onwerkelijk, LACH ZO NIET! Precies of je hebt kleren aan die ze ontworpen hebben. Het leven suckt, naar me lachen geeft mij het recht om je anale wratten te geven waar je levenslang en tot ver na je dood tergende ongemakken van zult hebben

AAARGH


signature


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 11-06-2008 2:16 by Schaep Profiel van Schaep

Edit: Nee.

[Dit bericht is gewijzigd door Schaep op 11-06-2008 4:02]


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 11-06-2008 10:03 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Nou eh goed hoor. Neem jij je medicatie in, luister ik even lekker naar Becoming The Archetype.


When your people matter, menstrual health matters


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen