IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Vorige pagina | Volgende pagina
SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 25-09-2008 19:11 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 25 september 2008 18:54 schreef MR. N het volgende:
Ahja, hij heeft er wel een prijsje mee gewonnen.

Zou Joran ook een ex-militair zijn?


Niet nodig, rijkeluiskinderen zijn ook ALTIJD gevaarlijk want die hebben nooit een eigen verantwoordelijkheid gekregen maar wordt een hand boven het hoofd gehouden door pappie met geld.
Daarom kan Joran nu dus ook gerust als kinderoppas aan het werk in Thailand.



[Dit bericht is gewijzigd door SkinPeeleR op 25-09-2008 19:12]


Een kleine snol zit zo vol.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 25-09-2008 19:29 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 25 september 2008 19:11 schreef SkinPeeleR het volgende:
Niet nodig, rijkeluiskinderen zijn ook ALTIJD gevaarlijk want die hebben nooit een eigen verantwoordelijkheid gekregen maar wordt een hand boven het hoofd gehouden door pappie met geld.
Tjeu, wil jij mijn kinderen?



Damn, helemaal mee eens...


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


##**Boemba**##
Langdradig
Usericon van ##**Boemba**##
Posted 25-09-2008 23:12 by ##**Boemba**## Profiel van ##**Boemba**##

quote:
Op 25 september 2008 19:11 schreef SkinPeeleR het volgende:
Niet nodig, rijkeluiskinderen zijn ook ALTIJD gevaarlijk


cijfers?



MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 25-09-2008 23:19 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 25 september 2008 23:12 schreef ##**Boemba**## het volgende:
cijfers?




4, 567, 315 en 890124


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 25-09-2008 23:24 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hmm dat zijn nu net die waar ik het minste verbintenis mee voel.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


##**Boemba**##
Langdradig
Usericon van ##**Boemba**##
Posted 25-09-2008 23:26 by ##**Boemba**## Profiel van ##**Boemba**##

Verdonk keldert in peiling
Uitgegeven: 25 september 2008 18:56
Laatst gewijzigd: 25 september 2008 22:50

DEN HAAG - Trots op Nederland van Rita Verdonk is in de tweewekelijkse politieke barometer van Synovate Interview/NSS fors gedaald. Als er nu Tweede Kamerverkiezingen waren, zou Trots op Nederland negen zetels halen. Twee weken geleden waren dat er nog zeventien.

Verdonk kwam de laatste weken diverse malen negatief in de publiciteit, onder meer door aanvallen van haar voormalige adviseur Ed Sinke.




Ook de PvdA lijdt verlies in de donderdag gepubliceerde politieke barometer. De partij zou nu twintig Kamerzetels halen, tegen 24 twee weken terug. Bij de laatste verkiezingen haalde de PvdA nog 33 zetels.

Wilders

De grote winnaar in de nieuwe politieke barometer is de PVV. De partij van Geert Wilders, die zich vorige week bij de algemene politieke beschouwingen flink profileerde, komt uit op veertien Kamerzetels, een verdubbeling vergeleken bij twee weken terug. Bij de laatste verkiezingen was de PVV goed voor negen zetels.

CDA

Het CDA stijgt in de barometer van 37 naar 38 zetels. Bij de laatste verkiezingen haalde deze partij er 41.

Positieve resultaten zijn er ook voor GroenLinks met elf zetels (vier meer dan bij de vorige verkiezingen), D66 met acht zetels (plus vijf), de ChristenUnie met acht zetels (plus 2) en de Partij voor de Dieren met drie zetels (plus 1). De SGP zou zijn huidige twee zetels houden.

(c) ANP


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 25-09-2008 23:30 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 25 september 2008 23:24 schreef ElitE het volgende:
hmm dat zijn nu net die waar ik het minste verbintenis mee voel.


Ook de 4? Ligt meestal wel goed in de markt dacht ik.

Oh en nieuws, die campagne van die ouwe demente vent leg stil.....


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 25-09-2008 23:32 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

de paus?

4 hmm nee altijd zo oppervlakkig en secundair groen.

Doe mij maar 8


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 25-09-2008 23:35 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 25 september 2008 23:32 schreef ElitE het volgende:
de paus?

4 hmm nee altijd zo oppervlakkig en secundair groen.

Doe mij maar 8


Nee, die van de friet.

8... ook wel sympathiek ja. Maar 4 is wel favoriet bij mij. 7 kan ik niet uitstaan overigens....


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 25-09-2008 23:46 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hmm je bent ook wel een beetje een 4, 7 is irritant inderdaad dat heeft iedereen al, maar 5 vind ik misschien wel het ergste, dat is zo geel!

oh die van de Burger Cain.

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 25-09-2008 23:46]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 25-09-2008 23:53 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
McCain schort campagne op, Obama wil doorgaan
HLN update De Republikeinse presidentskandidaat John McCain heeft zijn campagne voor het presidentschap stilgelegd en is naar Washington vertrokken om zich te richten op de financiële crisis. Hij heeft zijn Democratische rivaal Barack Obama opgeroepen hetzelfde te doen en het eerste presidentiële debat van vrijdag te verzetten.

Obama reageerde op het verzoek dat hij wil doorgaan met het debat en de Universiteit van Mississippi, die het debat organiseert, viel hem hierin bij. Obama zei dat het debat voor Amerikanen nu belangrijker is dan ooit. Volgens Obama waren hij en McCain nog steeds bezig een gezamenlijke verklaring samen te stellen over het reddingsplan dat de regering van president George Bush eerder deze week naar het Congres stuurde.

Aandacht afleiden
Politieke waarnemers begonnen meteen discussies over de vraag of McCain met zijn beslissing de aandacht probeerde af te leiden van zijn val in de peilingen, die waarschijnlijk is veroorzaakt door onvrede van kiezers over de financiële crisis. Een peiling van de Washington Post en ABC News toonde aan dat Obama met 52 procent op negen procent meer van de stemmen kon rekenen dan zijn Republikeinse rivaal, die op 43 procent uitkwam.

Niet alleen wil Obama dat het debat vrijdag doorgaat, ook is hij erop tegen zijn campagne op te schorten. Volgens Obama hebben hij en McCain vliegtuigen tot hun beschikking die ze in geval van nood kunnen gebruiken om naar Washington te vliegen. Obama zei dagelijks contact te hebben met leiders in het Congres en minister van financiën Henry Paulson en zag geen noodzaak nu in de hoofdstad aanwezig te moeten zijn.

Nog voordat Obama reageerde op de opschorting van McCains campagne liet zijn woordvoerder Bill Burton al weten dat McCain zijn beslissing in zijn eentje had genomen, hoewel hij kort tevoren nog met Obama op initiatief van de laatste had afgesproken gezamenlijk actie te ondernemen.

Gezamelijke verklaring
"Woensdagochtend heeft senator Obama senator McCain gebeld om hem te vragen om een gezamelijke verklaring af te leggen over hun principes en voorwaarden voor een reddingsplan voor de financiële wereld. McCain heeft Obama 's middags teruggebeld en toegestemd met de gezamenlijke verklaring", aldus Burton. Het reddingsplan dat de regering van president Bush heeft voorgesteld kon op veel kritiek rekenen.

Niets van waar, reageerde McCains woordvoerder Brian Rogers. Obama heeft McCain 's ochtends niet aan de telefoon gehad. "Obama belde McCain wel, maar hij kon hem niet bereiken. Het onderwerp van Obama is nooit besproken. McCain had op dat moment een afspraak met economische adviseurs en was de rest van de dag in gesprek met verschillende congresleden".

Volgens Rogers was het vervolgens McCain die Obama 's middags voorstelde samen naar Washington te gaan om een poging te doen het probleem over het reddingsplan op te lossen. Later liet hij nog weten dat de campagne de commercials en fondsenwervingen zou opschorten.

McCain waarschuwde voor de gevolgen van een trage reactie van het Congres, hoewel het Huis van Afgevaardigden en de Senaat moeilijkheden ondervinden bij de goedkeuring van het reddingsplan van Bush.

Catastrofale gevolgen
"Als we talmen, zal het krediet opdrogen, met catastrofale gevolgen voor onze economie. Mensen kunnen dan geen huizen meer kopen en hun spaargelden lopen gevaar niets meer waard te zijn. Bedrijven kunnen hun werknemers dan niet meer betalen. Als we niet vlug handelen, zal dat in iedere uithoek van het land merkbaar zijn", zei McCain in een verklaring in New York.

De komende debatten zijn van groot belang, omdat de kiezers de grootste economische onzekerheid sinds 1932 tegemoet7 zien. Franklin D. Roosevelt was toen de president die het land door de Grote Depressie, de crisisjaren, leidde.

Ondanks tegenstand tegen het reddingsplan van Bush, keurde het grootste gedeelte van de Amerikaanse bevolking het plan goed. Volgens peilingen vindt 57 procent van de bevolking dat de regering met het plan juist handelt.

Reddingsplan
De regering wil dat de Amerikaanse overheid de slechte hypotheken en andere problematische bezittingen van in het nauw geraakte banken en financiële instellingen overneemt. Als ze van deze lasten verlost zijn, zouden de banken meer geneigd zijn om leningen te verstrekken. Zo zou een van de belangrijkste knelpunten in de huidige kredietcrisis worden weggenomen en de sputterende economie weer kunnen gaan draaien.

De presidentskandidaten John McCain en Barack Obama hebben echter hun bedenkingen tegen het plan. Obama hekelde de 'hardnekkige onbuigzaamheid' van de regering. Hij zei dat directeuren van bedrijven op Wall Street niet zo maar met miljoenenbonussen kunnen weglopen en de door hen achtergelaten puinhoop door anderen laten opruimen; belastingbetalers die nu de risico's op zich nemen zouden ervan moeten profiteren als het plan slaagt en huiseigenaren met torenhoge hypotheeklasten zouden geholpen moeten worden.

Ook McCain wil dat de compensatie beperkt wordt voor directeuren die vertrekken bij bedrijven die zij financieel in de vernieling hebben geholpen. (novum/ap/jv/sps)



Jepzzzzzz, en let op die verdomde 7.... klotecijfer.


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 25-09-2008 23:55 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Vliegtuigman stelt oversteek uit

'Jetman' Yves Rossy zal morgen om 13.00 uur een poging doen over het Kanaal te vliegen als een soort levend vliegtuig.

Hij had het vanmiddag willen doen, maar wegens slecht weer is de stunt met 24 uur uitgesteld. Rossy is piloot geweest bij de Zwitserse luchtmacht en vervolgens bij Swissair. Maar zijn droom is altijd geweest om te vliegen als een vogel. Daar komt hij de laatste tijd dichtbij. Met een kleine vleugel op zijn rug springt hij uit een vliegtuigje, waarna vier mini-straalmotoren aangaan.

National Geographic zal de vlucht over het Kanaal met een helikopter volgen en heeft alvast een uitgebreide site aan de Jetman gewijd, met mooie videoclips en een simpel spelletje. Maar het belangrijkste zijn de live beelden van de vlucht. Morgenmiddag, als het weer meezit.




teringgaaf


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 26-09-2008 8:49 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 25 september 2008 23:12 schreef ##**Boemba**## het volgende:
cijfers?




let op. bericht eindigde met knipoogsmiley. Probeerde jouw wijsheid te evenaren.


Een kleine snol zit zo vol.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 26-09-2008 8:52 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Niet weer lui, nieuwstopic.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 26-09-2008 8:58 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 26 september 2008 8:52 schreef Greycloak het volgende:
Niet weer lui, nieuwstopic.


Sorry Grey.
ontopic

Evangelist arrested in child porn case

(CNN) -- Evangelist Tony Alamo was arrested Thursday in Flagstaff, Arizona, on charges related to a child porn investigation, an FBI spokesman said.
Authorities raided Tony Alamo Christian Ministries on Saturday after allegations of child sex abuse.

Authorities raided Tony Alamo Christian Ministries on Saturday after allegations of child sex abuse.

The 74-year-old founder and leader of Tony Alamo Christian Ministries was arrested without incident at 2:45 p.m. (4:45 p.m. ET) as he was departing the Little America Hotel with his wife, said Manuel Johnson, spokesman for the FBI in Phoenix, Arizona.

The FBI, the Flagstaff Police Department and the Arizona Department of Public Safety were involved in the arrest, he said.

Alamo was charged under a federal statute with having knowingly transported a minor across state lines with the intent to engage in sexual activity, Johnson said.

Alamo, whose real name is Bernie Hoffman, was taken to Coconino County Jail in Flagstaff, where he is to have an initial appearance Friday in federal magistrate court, Johnson said.

Over the weekend, about 100 federal and state agents authorities raided Alamo's 15-acre compound near Texarkana, Arkansas, and took six children into temporary custody.

The children were interviewed as part of a two-year investigation into Tony Alamo Christian Ministries to determine whether they were physically or sexually abused, said Bill Sadler of the Arkansas State Police.

Alamo, reached by phone Saturday in Los Angeles, California, denied any wrongdoing.

"It's a hoax," Alamo said. "They're just trying to make our church look evil ... by saying I'm a pornographer. Saying that I rape little children. ... I love children. I don't abuse them. Never have. Never will."

Asked why authorities were searching the property, Alamo compared himself to Christ.

"Why were they after Jesus?" he asked. "It's the same reason. Jesus is living within me."

De kerk zit ook vol met kinderneukers gadverdamme.

[Dit bericht is gewijzigd door SkinPeeleR op 26-09-2008 8:59]


Een kleine snol zit zo vol.


##**Boemba**##
Langdradig
Usericon van ##**Boemba**##
Posted 26-09-2008 9:02 by ##**Boemba**## Profiel van ##**Boemba**##

quote:

Militairen op non-actief na weigering dienstbevel
Uitgegeven: 26 september 2008 07:55
Laatst gewijzigd: 26 september 2008 07:59

AMSTERDAM - De commandant van de Task Force Uruzgan heeft een compleet peloton verkenners op non-actief gesteld omdat de mannen unaniem een dienstbevel hebben geweigerd. Dat schrijven de GPD-kranten vrijdag.

De commandant heeft een onderzoek ingesteld. De 24 mannen weigerden afgelopen week tijdens de voorbereiding van een patrouille bevelen op te volgen.




De verkenners ervoeren het als beledigend dat ze een minder getrainde en minder ervaren eenheid moesten beschermen tijdens de uitvoering van taken, waarvoor de verkenners zelf in aanmerking hadden willen komen. Het zou 'beneden hun niveau zijn', schrijven de GPD-kranten.

Strafbaar

Door te weigeren, hoopten ze de commandant van de gevechtstroepen te bewegen hen alsnog de gewenste taak te laten uitvoeren. Het weigeren van een bevel is strafbaar. Het is nog niet duidelijk of de weigering ertoe leidt dat de militairen terug naar Nederland moeten en het OM de zaak voor de militaire rechtbank brengt.

Een woordvoerder van Defensie bevestigt de zaak, maar wil niet ingaan op de toedracht van de weigering.



en dan blijken ze diep in hun hart toch kantoorpikkies te zijn...


##**Boemba**##
Langdradig
Usericon van ##**Boemba**##
Posted 26-09-2008 9:10 by ##**Boemba**## Profiel van ##**Boemba**##



neemt niet weg dat je dit soort beschuldigingen niet klakkeloos voor waar aan kunt nemen. amerikanen zijn gewoon wat allergisch voor anderssoortigen kerkgenootschappen, vooral ook belastingtechnisch

dat was bijv. ook de ware reden voor de inval bij Waco.

[Dit bericht is gewijzigd door ##**Boemba**## op 26-09-2008 9:10]


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 26-09-2008 9:11 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 26 september 2008 9:02 schreef ##**Boemba**## het volgende:
en dan blijken ze diep in hun hart toch kantoorpikkies te zijn...
24 dode gezinnen! w00t w00t


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 26-09-2008 10:16 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 26 september 2008 9:10 schreef ##**Boemba**## het volgende:


neemt niet weg dat je dit soort beschuldigingen niet klakkeloos voor waar aan kunt nemen. amerikanen zijn gewoon wat allergisch voor anderssoortigen kerkgenootschappen, vooral ook belastingtechnisch

dat was bijv. ook de ware reden voor de inval bij Waco.


nu scientology nog


Een kleine snol zit zo vol.


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 26-09-2008 10:20 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

http://www.wallstats.com/blog/wp-content/uploads/wallstatsbailoutmath.png

rekensommetje over wie de 700 miljard mag gaan ophoesten.


Een kleine snol zit zo vol.


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 26-09-2008 10:25 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

Duitse commando's bestormen KLM-toestel

Code Rood: Duitse commando's hebben vanochtend op de luchthaven van Keulen een KLM-Boeing binnengevallen en twee hakbars het toestel uitgetrokken. De heren waren van plan om het vliegtuig, met bestemming Amsterdam onderweg te kapen om deze vervolgens in een gebouw te parkeren. Het gaat om twee Somaliërs, van respectievelijk 23 en 24 jaar. Volgens de Duitse politie wilde het duo in een heilige oorlog sterven. Bij huiszoekingen zijn afscheidsbrieven gevonden. De twee terreurverdachten werden al maandenlang gevolgd, dus logisch dat je dan toch nog zo makkelijk een KLM toestel instapt. Later meer...

bron:geenstijl


Een kleine snol zit zo vol.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 26-09-2008 10:36 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

HIer! Weer militairen die gezinnen verwoesten!


##**Boemba**##
Langdradig
Usericon van ##**Boemba**##
Posted 26-09-2008 10:47 by ##**Boemba**## Profiel van ##**Boemba**##

quote:
Op 26 september 2008 10:36 schreef Jenje het volgende:
HIer! Weer militairen die gezinnen verwoesten!


denk je nou werkelijk dat militairen wat nuttigs doen?

quote:

Terreurverdachten uit KLM-toestel gehaald
Uitgegeven: 26 september 2008 10:12
Laatst gewijzigd: 26 september 2008 10:43

SCHIPHOL - De Duits grenspolitie heeft vrijdagochtend om 06.55 twee passagiers van een KLM-toestel aangehouden op het vliegveld van Keulen. Dat heeft een woordvoerster van de KLM vrijdag gezegd.

De twee personen wilden aanslagen plegen. Dat heeft een woordvoerder van de Duitse politie gezegd.

De mannen waren al aan boord van het toestel, dat klaar stond om naar Schiphol te vertrekken. Na de arrestatie van de twee verdachten, moesten alle passagiers het vliegtuig tijdelijk verlaten.

Na controle van de cabine, mochten de reizigers terug. Het KLM-toestel kon daarna met een vertraging van ruim een uur alsnog naar Amsterdam vertrekken.

Somaliërs

De twee mannen werden al maanden in de gaten gehouden. Volgens de Duitse nieuwssite Bild gaat om een Somaliër van 23 jaar en een 24-jarige Duitser van Somalische afkomst. Er zou nog gezocht worden naar een derde verdachte.

In de woning van de mannen heeft de politie een afscheidsbrief gevonden. De twee opgepakte mannen zouden in de heilige oorlog willen sterven.

(c) ANP/NU.nl



was gewoon de grenspolitie
geenstijl is geen nieuwsbron




Sjaakie
Droeftoeter
Usericon van Sjaakie
Posted 26-09-2008 10:50 by Sjaakie Profiel van Sjaakiehttp://www.context-band.nl

quote:
Op 26 september 2008 10:47 schreef ##**Boemba**## het volgende:
denk je nou werkelijk dat militairen wat nuttigs doen?


Wederom kerel, haal die stront eens even uit je ogen.

Ik durf hier glashard te beweren dat militairen behoorlijk nuttig werk doen, en dat ze een hele hoop nuttig werk doen waarvan jij niet eens op de hoogte bent, maar dat geeft niet.

Maar nog steeds ben ik benieuwd of je zelf in dienst gezeten hebt omdat je zo goed weet dat militairen niks nuttigs doen. Ik gok dat als je dr in gezeten hebt dat het wat te heftig voor je was en dat je bij elke velddag of oefening om je mamma aan het janken was.


##**Boemba**##
Langdradig
Usericon van ##**Boemba**##
Posted 26-09-2008 11:02 by ##**Boemba**## Profiel van ##**Boemba**##

quote:
Op 26 september 2008 10:50 schreef Sjaakie het volgende:
Wederom kerel, haal die stront eens even uit je ogen.



ik ben geen soldaat en ik breng mijn dagen niet door met mijn kop in de veluwse stront

quote:

Ik durf hier glashard te beweren dat militairen behoorlijk nuttig werk doen, en dat ze een hele hoop nuttig werk doen waarvan jij niet eens op de hoogte bent, maar dat geeft niet.



daar mag je dan ook wel glashard voorbeelden van geven

quote:

Maar nog steeds ben ik benieuwd of je zelf in dienst gezeten hebt omdat je zo goed weet dat militairen niks nuttigs doen.



een niet zo heroisch grensgeval
ik was principeweigeraar
kreeg enkele dreigbrieven van de mp
maar toen ik mij dus voor de keuring moest melden kon ik aansturen op tien jaar uitstel en in de tussentijd was de dienst opgeschort



om een groot staatsman te quoten:
"dit is helemaal niets voor mij. Hier ga ik doodongelukkig van worden. Het woord gezag zit niet echt in mijn vocabulaire"

maar ik neem aan dat je ook geen moslimterrorist hoeft te zijn geweest om er over te oordelen

quote:

Ik gok dat als je dr in gezeten hebt dat het wat te heftig voor je was en dat je bij elke velddag of oefening om je mamma aan het janken was.


ik zou in janken uitbarsten om de hopeloze onzinnigheid er van.

[Dit bericht is gewijzigd door ##**Boemba**## op 26-09-2008 11:02]


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen