IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Vorige pagina | Volgende pagina
robbemans
Snakeman
Usericon van robbemans
Posted 06-10-2008 18:50 by robbemans Profiel van robbemanshttp://www.snakes-reptiles.com

Je zou een klassieker hebben
Moet je die wegdoen voor een of ander prutding wat 2 jaar meegaat en daarna rijp is voor de sloop


Internet is gaaf, ik kan mensen blokkeren, bannen en deleten!! | http://www.brutal-network.nl | http://www.snakes-reptiles.com


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 06-10-2008 18:51 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Met allemaal van die gevoelige electronica die om de haverklap kapot gaat. Bovendien, tegenwoordig fixen ze niets meer, ze vervangen alleen nog maar.
Nee DAT is goed voor het mejeu...


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


robbemans
Snakeman
Usericon van robbemans
Posted 06-10-2008 18:52 by robbemans Profiel van robbemanshttp://www.snakes-reptiles.com

quote:
Op 6 oktober 2008 18:51 schreef Greycloak het volgende:
Met allemaal van die gevoelige electronica die om de haverklap kapot gaat. Bovendien, tegenwoordig fixen ze niets meer, ze vervangen alleen nog maar.
Nee DAT is goed voor het mejeu...
Dat bedoel ik


Internet is gaaf, ik kan mensen blokkeren, bannen en deleten!! | http://www.brutal-network.nl | http://www.snakes-reptiles.com


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 06-10-2008 19:50 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 6 oktober 2008 18:45 schreef ##**Boemba**## het volgende:
'Oude auto's slopen goed voor milieu'
Uitgegeven: 6 oktober 2008 16:43
Laatst gewijzigd: 6 oktober 2008 17:21

BRUSSEL - De Europese autoindustrie wil dat zoveel mogelijk auto's ouder dan acht jaar worden gesloopt en worden vervangen door nieuwere modellen. Volgens brancheorganisatie ACEA is dat veel beter voor het milieu.

ACEA wil de auto's niet alleen van de weg halen, maar ook laten slopen omdat ze anders worden doorverkocht naar Afrika of Oost-Europa en daar het milieu gaan vervuilen.

Volgens ACEA rijden er in de vijftien 'oude' EU-landen 67 miljoen auto's ouder dan acht jaar rond, dat is 36 procent van het totale wagenpark in die landen.

Broeikasgas

Als je die allemaal vervangt door nieuwe auto's, scheelt dat 20 megaton uitstoot van het broeikasgas CO2 per jaar. Dat komt neer op 4,5 procent van de totale uitstoot van passagiersauto's in die landen.

ACEA vroeg de EU ook al om een gunstige lening van 40 miljard euro om meer milieuvriendelijke auto's te ontwikkelen.

Krediet

Autoproducenten in de Verenigde Staten kregen vorige maand van de Amerikaanse overheid een krediet van 25 miljard dollar voor de ontwikkeling van schonere technologie.

De Europese autofabrikanten vinden het uit het oogpunt van concurrentie logisch dat Europa ook iets doet voor zijn autoproducenten.

(c) ANP

-------------

maar dit is natuurlijk gewoon gelul want autofabriokanten doen helemaal niks met die milieusubsidies wat het milieu daadwerkelijk zou helpen.

en 36% van het wagenpark vernieuwen wat dan een 'winst' van 4,5% oplevert?

tegenlicht ging er vorige week over: http://www.vpro.nl/programma/tegenlicht/afleveringen/40004478/



shit, mn autootje heeft net zn 8e verjaardag gehad toch maar overstappen op die veel meer uitstotende nieuwe diesel leasebak


Je moeder.


SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 06-10-2008 19:58 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 6 oktober 2008 18:51 schreef Greycloak het volgende:
Met allemaal van die gevoelige electronica die om de haverklap kapot gaat. Bovendien, tegenwoordig fixen ze niets meer, ze vervangen alleen nog maar.
Nee DAT is goed voor het mejeu...


Dit komt over alsof je een laguna hebt gehad?
Of een andere fransoos?


Een kleine snol zit zo vol.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 06-10-2008 22:13 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Pastoor wil homo's brandmerken

Met enkele zeer ongelukkige uitspraken heeft de Engelse pastoor Peter Mullen zijn positie op het spel gezet. Mullen vindt onder meer dat homo's gebrandmerkt moeten worden, zoals ook gebeurt met sigaretten. Op zijn blog pleit hij voor teksten als 'homoseksualiteit schaadt de gezondheid' en op de kin: 'pijpen doodt'.

"Het wordt tijd dat religieuzen iedereen waarschuwen voor homoseksuele praktijken, zoals ook gebeurt op pakjes sigaretten", schrijft Mullen (66) op zijn blog. Verder noemt hij de jaarlijkse Gay Prides over de hele wereld 'obscuur'. "Deze moeten verbannen worden", aldus Mullen die pleit voor een verbod per wet.

Ernstig beledigend

De Britse kerk heeft zich gedistantieerd van de uitspraken van Mullen. Ook aartsbisschop Richard Chartres noemt de uitspatting van Mullen 'ernstig beledigend'. Dat meldde de Daily Mail.





Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 06-10-2008 22:27 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 6 oktober 2008 19:58 schreef SkinPeeleR het volgende:
Dit komt over alsof je een laguna hebt gehad?
Of een andere fransoos?
Ik ken mensen die ervaring hebben met die bakken; met name Citroën en Renault inderdaad.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-10-2008 8:44 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

'Nederlandse vrouw doet zich online mooier voor'
Uitgegeven: 6 oktober 2008 11:51
Laatst gewijzigd: 6 oktober 2008 11:58

AMSTERDAM - Vrouwen hebben de neiging zich in een online profiel anders voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn. Dat blijkt uit onderzoek onder 946 Nederlanders van veertien jaar en ouder.

Marktonderzoeker Survey Sampling International (SSI) deed onderzoek naar het gebruik van ondermeer sociale netwerken op het internet. 76 procent van de deelnemers deelt zijn of haar persoonlijke gegevens op online communities als Hyves of Facebook.

Meer dan 95 procent van de vrouwen zegt haar persoonlijke gegevens op dergelijke websites enigszins te verfraaien. Mannen zijn eerlijker, 77 procent van de mannelijke correspondenten uit Nederland is wel eens oneerlijk over zijn identiteit.

Aan het onderzoek deden 354 vrouwen en 592 mannen mee. De meerderheid daarvan brengt meer dan elf uur per week door op het internet. De sociale netwerken blijken een van de populairste online bezoekadressen te zijn. Ook videosites en weblogs zijn in trek.


Hoeren! Allemaal! (op één na dan he)


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 07-10-2008 11:09 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

die mag je van een gebouw af gooien/


Suck my piss


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 07-10-2008 11:21 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

Muzikanten gebruiken hersenen effectiever
Uitgegeven: 7 oktober 2008 08:24
Laatst gewijzigd: 7 oktober 2008 10:28

AMSTERDAM - Mensen die een muziekinstrument bespelen, maken effectiever gebruik van hun hersenen en zijn beter in staat tot creatief denken dan niet-muzikale personen, zo blijkt uit een Amerikaanse studie.

Wetenschappers van de Vanderbilt University in Nashville organiseerden een experiment, waarbij muzikaal opgeleide proefpersonen en mensen zonder enige muzikale training dezelfde creatieve opdrachten uitvoerden.

De deelnemers aan de test moesten bijvoorbeeld nieuwe functies bedenken voor bestaande huishoudelijke artikelen. Ook speelden ze woordspelletjes waarbij het de bedoeling was zo veel mogelijk associaties te leggen tussen woorden.

Effectief

Al snel werd duidelijk dat de muzikanten met meer en fantasievollere oplossingen kwamen dan de niet-muzikale proefpersonen. Uit aanvullend hersenonderzoek bleek dat de musici hun brein ook effectiever gebruikten tijden de opdrachten. De resultaten van het experiment zijn gepubliceerd in het Amerikaanse wetenschappelijke tijdschrift Brain and Cognition.

Vindingrijk

"De muzikanten waren niet alleen vindingrijker, ze overdachten informatie ook op een kwalitatief betere manier", zegt hoofdonderzoeker Bradley Folley in een persbericht van Vanderbilt University. "We zagen veel meer activiteit in zowel hun linker- als hun rechterhersenhelft."

Volgens de onderzoekers werken de hersenen van muzikale mensen mogelijk effectiever, omdat bij het bespelen van een instrument verschillende delen van het brein worden getraind.

Twee handen

"Mensen die een instrument bespelen, moeten bijvoorbeeld vaak met twee handen twee verschillende melodieën integreren in één muziekstuk", zegt Folley. "Verder moeten ze erg goed zijn in het lezen van muzikale symbolen, wat voornamelijk met de linkerhersenhelft gebeurt. Maar tegelijkertijd geven ze vaak hun eigen interpretatie aan de muziek, en dat is vooral een taak van de rechterhersenhelft. Misschien zijn ze daar die training beter in staat om informatie met beide hersenhelften te verwerken en uit te wisselen."

Het effectieve denkproces van muzikanten heeft volgens de wetenschappers ook invloed op hun intellectuele prestaties. Hun onderzoek wijst namelijk ook uit dat muzikale mensen gemiddeld een hoger IQ hebben dan personen die geen instrument bespelen.

(c) NU.nl/Dennis Rijnvis




Bruce Banner


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 07-10-2008 11:23 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Vanochtend stond er nog "Muzikant gebruiken hersenen effectiever"

Toen was dat berichtje eigenlijk leuker.

[Dit bericht is gewijzigd door Ralph op 07-10-2008 11:23]


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 07-10-2008 11:27 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Mishandelingen door RET-controleurs ‘schokkend’ (06/10/2008)

‘Erg schokkend’, noemt het Rotterdamse GroenLinks-raadslid Arno Bonte de volgens hem goed gedocumenteerde beschuldigingen van voormalige RET-controleur Ed van Heijzen over mishandelingen door controleurs van vervoersbedrijf RET.


In zijn boek Werken met tranen in je ogen, dat op 24 oktober verschijnt, geeft Van Heijzen meerdere voorbeelden van incidenten waarbij controleurs ongevraagd in tassen kijken, vuistslagen uitdelen tijdens een controle en reizigers trappen die al in de boeien zijn geslagen. Volgens Van Heijzen zou het gedrag nog steeds voorkomen bij RET-controleurs.


Onacceptabel
Bonte wil nu dat er een onafhankelijk onderzoek wordt gedaan naar het gedrag van de controleurs en doet daartoe vandaag een voorstel aan het Rotterdamse college. ‘Ik wil op korte termijn vaststellen of het verhaal klopt en of het nog steeds voorkomt. Zo ja, dan moeten we snel ingrijpen.’ Bonte vindt geweld van reizigers in het openbaar vervoer al onacceptabel. ‘Maar andersom is nog onacceptabeler.’


Meerdere bronnen
Volgens het GroenLinks-raadslid zijn de beschuldigingen van Van Heijzen goed gedocumenteerd. ‘Er zijn in het boek meerdere bronnen die de gebeurtenissen bevestigen. Zoiets zuig je niet zomaar uit je duim. Daar moeten we dus goed naar kijken.’ Bonte heeft de verhalen zelf niet eerder gehoord. ‘Het is voor mij ook nieuwe info. Daarom moeten we het des te sneller onderzoeken. Ook als het niet klopt hebben we daar belang bij.’


Directie
Van Heijzen neemt in zijn boek de RET-directie niets kwalijk. De mishandelingen zouden in de doofpot worden gestopt en de directie niet bereiken. Volgens Bonte moet eerst uit het onderzoek blijken wie de betrokkenen en de verantwoordelijken zijn. ‘Pas aan de hand daarvan wil ik over eventuele maatregelen spreken.’


Aan zet
Wethouder Jeanette Baljeu wil nog even niet reageren op de berichten. Haar woordvoerder meldt dat de RET de beschuldigingen nu uitzoekt. ‘Zij zijn eerst aan zet. We willen daar niet op vooruitlopen.’




SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 07-10-2008 15:42 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

quote:
Op 7 oktober 2008 11:27 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Mishandelingen door RET-controleurs ‘schokkend’ (06/10/2008)

‘Erg schokkend’, noemt het Rotterdamse GroenLinks-raadslid Arno Bonte de volgens hem goed gedocumenteerde beschuldigingen van voormalige RET-controleur Ed van Heijzen over mishandelingen door controleurs van vervoersbedrijf RET.


In zijn boek Werken met tranen in je ogen, dat op 24 oktober verschijnt, geeft Van Heijzen meerdere voorbeelden van incidenten waarbij controleurs ongevraagd in tassen kijken, vuistslagen uitdelen tijdens een controle en reizigers trappen die al in de boeien zijn geslagen. Volgens Van Heijzen zou het gedrag nog steeds voorkomen bij RET-controleurs.


Onacceptabel
Bonte wil nu dat er een onafhankelijk onderzoek wordt gedaan naar het gedrag van de controleurs en doet daartoe vandaag een voorstel aan het Rotterdamse college. ‘Ik wil op korte termijn vaststellen of het verhaal klopt en of het nog steeds voorkomt. Zo ja, dan moeten we snel ingrijpen.’ Bonte vindt geweld van reizigers in het openbaar vervoer al onacceptabel. ‘Maar andersom is nog onacceptabeler.’


Meerdere bronnen
Volgens het GroenLinks-raadslid zijn de beschuldigingen van Van Heijzen goed gedocumenteerd. ‘Er zijn in het boek meerdere bronnen die de gebeurtenissen bevestigen. Zoiets zuig je niet zomaar uit je duim. Daar moeten we dus goed naar kijken.’ Bonte heeft de verhalen zelf niet eerder gehoord. ‘Het is voor mij ook nieuwe info. Daarom moeten we het des te sneller onderzoeken. Ook als het niet klopt hebben we daar belang bij.’


Directie
Van Heijzen neemt in zijn boek de RET-directie niets kwalijk. De mishandelingen zouden in de doofpot worden gestopt en de directie niet bereiken. Volgens Bonte moet eerst uit het onderzoek blijken wie de betrokkenen en de verantwoordelijken zijn. ‘Pas aan de hand daarvan wil ik over eventuele maatregelen spreken.’


Aan zet
Wethouder Jeanette Baljeu wil nog even niet reageren op de berichten. Haar woordvoerder meldt dat de RET de beschuldigingen nu uitzoekt. ‘Zij zijn eerst aan zet. We willen daar niet op vooruitlopen.’




Gewoon combineren. Deze jongens kunnen mooi gaan patrouilleren in Gouda ed.


Een kleine snol zit zo vol.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 07-10-2008 19:17 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Werkstraf voor frikandelverkrachting

Drie minderjarige jongens uit het Friese Augustinusga mogen 50 uur plantsoenen schoffelen voor een verkrachting met een frikandel. Tijdens een feestje in een zuipkeet nam het drietal een 14-jarige dorpsgenoot met de bevroren vleesstaaf.

Verkrachting

De verkrachting vond al in 2006 plaats, maar doordat er fouten zijn gemaakt bij het politieonderzoek sleepte de zaak zich voort. De fouten leidden er ook toe dat de rechter de eis van het OM met 30 uur verminderde.

Het slachtoffer zit inmiddels niet meer op dezelfde school als zijn verkrachters, maar ze wonen alle vier nog wel in hetzelfde dorp.

Friesen...



Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 07-10-2008 19:19 by Lionheart Profiel van Lionheart

Ze lustte dus geen frikandel?


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 07-10-2008 19:27 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Friezen en hij.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 08-10-2008 9:46 by Mark Profiel van Mark

België stuurt nog net geen troepen

BRUSSEL - België wordt met de dag furieuzer op Wouter Bos. Een Vlaamse belegger klaagt hem aan wegens marktmanipulatie. Een aantal kranten verwijt hem platte weerwraak voor de Belgische overval op ABN AMRO.

Al eerder was duidelijk dat Bos weinig waardering oogstte met zijn opmerking, vorige vrijdag, dat Nederland de gezonde Fortisdelen had gekocht en België met de zieke liet zitten. ‘Een giftige uitspraak’, schrijft De Standaard. Ook Nout Wellink, de president van De Nederlandsche Bank noemde de uitspraak ongelukkig.

Volgens Het Laatste Nieuws is Nederland nooit van plan geweest één euro te storten (van de beloofde 4 miljard om Fortis te redden), en bood premier Balkenende zich twee dagen later in Brussel al aan om voor 9 miljard de hele Fortisbank, inclusief ABN AMRO, over te nemen. ‘Pure afpersing’, zou Fortistopman Filip Dierckx dat hebben genoemd. De Morgen citeert anoniem een minister, die ‘nog zeker een vervolg’ voorspelt. ,,Niet dat we troepen gaan sturen, maar dit doe je niet in het kader van goed nabuurschap.’’


bron: AD.nl




Je had onze beste zuiderburen eens moeten horen toen Fortis het 'machtige' ABN overnam, toen was Belgie ineens koning. Tja, hoogmoed, val, etc.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 08-10-2008 9:48 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Belgen zijn vreemd.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-10-2008 10:12 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Oorlog is goed voor de economie


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 08-10-2008 10:15 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Behalve als je de randstad afstoot.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-10-2008 10:25 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Nee hoor


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 08-10-2008 10:27 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Dan is het goed.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-10-2008 10:29 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Braaf


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 08-10-2008 10:32 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Koekje.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-10-2008 10:32 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Nee, ben geil


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen