IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Vorige pagina
robbemans
Snakeman
Usericon van robbemans
Posted 30-10-2008 18:25 by robbemans Profiel van robbemanshttp://www.snakes-reptiles.com

Denk dat hij een proxy gebruikt, laatste ip was amerikaans


Internet is gaaf, ik kan mensen blokkeren, bannen en deleten!! | http://www.brutal-network.nl | http://www.snakes-reptiles.com


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 30-10-2008 18:26 by Lionheart Profiel van Lionheart

Een wereldburger dus, vandaar dat hij zo alwetend is.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 30-10-2008 19:10 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 30 oktober 2008 18:23 schreef Jenje het volgende:
Jawel, maar hij wisselt van IP ... dan houdt het een beetje op ..


hehehehe.

pwn3d by boemba.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 30-10-2008 19:18 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 30 oktober 2008 19:10 schreef XXL het volgende:
pwn3d by boemba.
Die trcu gebruikte hij meen ik al ten tijde van het oude DOA forum



SkinPeeleR
moeite van het doodschoppen niet waard
Usericon van SkinPeeleR
Posted 30-10-2008 20:28 by SkinPeeleR Profiel van SkinPeeleRhttp://www.e-psychiater.nl/html/psychiatrie/zwakbegaafdheid.php

Hij moet wel veel vrije tijd hebben om van zoveel forums afgeschopt te worden.

o kut ja, nieuwstopic,

Halloween decorations 'too scary'

An East Sussex man has been ordered to take down his Halloween decorations - because they're too scary.
Graham Walls, 28, was told by his landlords to remove the life-size spooky creatures from the outside of his home after passing mums complained, reports the Daily Mail.
He had spent £600 on the collection of skeletons, zombies, witches and a tombstone on the walls of his home in Hove.
Letting agents wrote to Graham to tell him that if he didn't remove the decorations they would take them down themselves and send him the bill - on top of a fine.
The letter claimed Graham had "defaced" the building and sparked complaints from other tenants whose kids were scared of the monsters and ghouls.
Graham, a lighting technician, who shares the flat with nurse girlfriend Debbie Harris, said: "Everyone's been asking why I've taken them down because they were so popular.
"It's just a bit of fun. I thought with all the horror shows that kids are exposed to these days there wouldn't be a problem with these decorations."
Neighbour Alicia Lane, a 29-year-old youth worker, agreed: "People put up far more at Christmas and it was done for community spirit, to make the kids smile."
But mum Sally Hollis, 41, who lives nearby, said: "My kids had the life scared out of them when they saw the zombies hanging on the wall outside the flat."
Letting agents Estate and Property Management said: "It is against the terms of the lease to put anything on the communal parts of the building and, as such, we had no alternative but to request they come down."

Ik heb liever dat ze al die idioten aanpakken die nu al voor 10 megawatt aan kerstverlichting in en om het huis hebben.

[Dit bericht is gewijzigd door SkinPeeleR op 30-10-2008 20:31]


Een kleine snol zit zo vol.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 30-10-2008 20:32 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 30 oktober 2008 17:17 schreef ZelThoR het volgende:
Nah, da's niet leuk.

(wel terechte ban hoor )

Nieuws dan maar!

Jonge Republikeinen geweigerd door ABN AMRO

Bij de laatste Algemene Ledenvergadering van het Nieuw Republikeins Genootschap is besloten tot de oprichting van onze jongerenorganisatie. Om zo'n vereniging op te richten moet je aan enkele formaliteiten voldoen: langs de notaris voor de statuten en vervolgens even langs de bank om een rekening te openen.

'Even' een rekening openen

'Even' langs de bank om een rekening te openen? Niet dus, want wat blijkt? Geweigerd. Daar zaten we dan met ons goeie gedrag, in Groningen bij een bankfiliaal van ABN AMRO - u weet wel, die tent die Wouter Bos (oeps, sorry, wij) zojuist hebben gekocht voor ruim 16 miljard wegens liquiditeitsproblemen. De filiaalhouder, de heer Oostindië, sprak van een 'verhoogd risico' en dat onze activiteiten 'inhoudelijk niet strookten met het beleid van zijn bank'. U begrijpt, hevige verontwaardiging van onze zijde, waarop Oostindië nog iets probeerde met een vermeende 'BKR-notering van een van de gemachtigden' en 'onduidelijke geldstromen'.

Om met het laatste te beginnen: duidelijker geldstromen dan die van de Jonge Republikeinen bestaan niet, want we hebben geen geld. Moeten wij bijvoorbeeld een rekening betalen, dan was dat tevoren bekend en gefiatteerd bij het NRG-bestuur. Als we daar geld voor nodig hebben, dan maakt de penningmeester van het NRG het aan ons over. Verder hebben wij op de Algemene Ledenvergadering gezamenlijk besloten om het lidmaatschap van de JR gratis te maken, dus inkomsten hebben wij niet. Kortom, we vragen om een rekening courant, niet om een lening.

Wat de vermeende BKR-registratie betreft kan ik nóg korter zijn. Ik ben, evenals onze penningmeester Rafaël Hebing, 19 jaar en wij leunen als studenten financieel nog zwaar op onze ouders. Onze secretaris Erwin de Vries is 26 jaar, hij heeft een eigen bedrijfje en bankiert nota bene zakelijk bij ABN AMRO en krijgt van hen bovendien ook nog eens forse kredietruimte. Zou hij inderdaad een BKR-registratie hebben (quod non), dan ontneemt de bank met dit feit zichzelf dit BKR-argument als criterium. Ordinaire intimiderende lariekoek, dus.

Zou het dan écht zo zijn dat we werden geweigerd omdat wij een republikeinse jongerenorganisatie zijn? Mogen liberale, sociaal-democratische of christelijke jongerenorganisaties wél bij ABN een rekening openen, en republikeinse jongeren niet? Het begon er wel op te lijken. Volgens mij staat er in artikel 1 van de grondwet:

"Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan."

Wat nu te doen? Voor de zekerheid nog maar even geprobeerd in Leiden, maar ook daar vingen wij bot want we stonden al in het systeem. Op 21 oktober dus maar een digitale klacht ingediend.

'Objectief' beleid

Maandag 27 oktober ben ik teruggebeld door de bank. De heer Albert Jan van der Wal had mijn klacht onder dossiernummer 286.44.530 in behandeling genomen en stond mij te woord. Het kwam er kortgezegd op neer dat de beslissing van de heer Oostindië terecht was, omdat er sprake was van een 'verhoogd risico', alsmede van 'een BKR-notering van een van de gemachtigden', maar dat bovendien de 'inhoudelijke politieke activiteiten niet in overeenstemming zouden zijn met het beleid van de ABN AMRO'. Zou iemand van ons dan tóch bij de BKR geregistreerd staan? Nou ja, dan machtigen wij die persoon voor de zekerheid toch niet, dan is alles toch in orde? Nee, het was de inhoudelijke politieke activiteit van onze organisatie die de doorslag gaf en de bank mogelijk 'imagoschade' zou berokkenen. Dus toch.

Volgens de heer Albert Jan van der Wal was onze aanvraag en klacht 'objectief' beoordeeld. Objectief? Dus dan moet er een objectieve beleidsrichtlijn zijn, die op alle filialen aanwezig is, zodat je niet toevallig nét de verkeerde treft (bijvoorbeeld de trombonist van het lokale fanfarekorps 'Oranje Boven!') bij je aanvraag. De pagina 'Onze Waarden' op internet stelt ons gerust, want ABN AMRO noemt zichzelf hier 'eerlijk, onpartijdig en objectief' en 'zijn zij overtuigd van de waarde van verscheidenheid van inbreng en gelijke kansen voor iedereen.' Maar mogen wij zijn 'objectieve beleidsrichtlijnen' dan even inzien? Nee, zou luidde Van der Wals antwoord, want die waren er niet.

En meer wilde hij er niet over kwijt.

http://www.jongerepublikeinen.nl/artikel32444/jonge-republikeinen-geweigerd-door-abn-amro.html


politiek actieve groepen behoren nu eenmaal tot een risicogroep, dat hebben wel meer banken als standaard beleid, big deal. ik kan hier niet uit opmerken dat ze het bij meer banken hebben geprobeerd, leuke stemmingmakerij, het ligt aan de overheid!!!1


Je moeder.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 30-10-2008 20:55 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

quote:
Op 30 oktober 2008 18:26 schreef Lionheart het volgende:

wereldburger



wat eet u in de nacht?


[Dit bericht is gewijzigd door Black Jew op 30-10-2008 20:55]


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 30-10-2008 22:50 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/



Je moeder.


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 31-10-2008 10:18 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Een dominee van de Anglicaanse Kerk moet zich doodgeschaamd hebben toen hij zich laatst bij de eerste hulp van een ziekenhuis in het Britse Sheffield meldde met een aardappel in zijn anus. Toen de verpleegkundigen aan de man vroegen hoe de aardappel daar kwam, vertelde de man dat hij tijdens het ophangen van de gordijnen in de keuken op de keukentafel was gevallen en hierbij door de aardappel zou zijn gepenetreerd.

De verpleegsters geloven echter niets van het verhaal en denken dat de aardappel tijdens een uit de hand gelopen seksspelletje vast is komen te zitten. De geestelijke ontkent dit in alle toonaarden, maar het verhaal van de gordijnen klonk de verpleegkundigen nogal vreemd in de oren, aangezien de man dan naakt de gordijnen aan het ophangen moest zijn geweest.

Om de aardappel te verwijderen was een operatie nodig om de grote knol uit zijn achterste te verwijderen. De verpleegkundigen zeggen echter niet meer op te kijken van de verschillende dingen die zij uit anussen moeten verwijderen. "We zien jaarlijks aardig wat mensen voorbij komen met de meest bizarre dingen in hun lichaam. Dat varieert van een deodorantspuitbus en een komkommer tot een Russisch poppetje aan toe...", aldus een van de verpleegkundigen.

"Zoals alle ziekenhuizen komen ook bij ons dergelijke ongewone voorvallen voor, maar wij behandelen dergelijke gevallen op een uiterst discrete en professionele wijze. Toch moeten we mensen vooral waarschuwen niet te experimenteren met dit soort dingen, want het kan best gevaarlijk en in potentie zelfs levensbedreigend zijn als het uit de hand loopt", aldus een woordvoerder van het ziekenhuis.


Against God and Government


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 31-10-2008 10:28 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

poepen ftw


signature


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 31-10-2008 10:32 by nuclearwarfare Profiel van nuclearwarfare

quote:
Op 31 oktober 2008 10:18 schreef Rotzak het volgende:
Een dominee van de Anglicaanse Kerk moet zich doodgeschaamd hebben toen hij zich laatst bij de eerste hulp van een ziekenhuis in het Britse Sheffield meldde met een aardappel in zijn anus. Toen de verpleegkundigen aan de man vroegen hoe de aardappel daar kwam, vertelde de man dat hij tijdens het ophangen van de gordijnen in de keuken op de keukentafel was gevallen en hierbij door de aardappel zou zijn gepenetreerd.

De verpleegsters geloven echter niets van het verhaal en denken dat de aardappel tijdens een uit de hand gelopen seksspelletje vast is komen te zitten. De geestelijke ontkent dit in alle toonaarden, maar het verhaal van de gordijnen klonk de verpleegkundigen nogal vreemd in de oren, aangezien de man dan naakt de gordijnen aan het ophangen moest zijn geweest.

Om de aardappel te verwijderen was een operatie nodig om de grote knol uit zijn achterste te verwijderen. De verpleegkundigen zeggen echter niet meer op te kijken van de verschillende dingen die zij uit anussen moeten verwijderen. "We zien jaarlijks aardig wat mensen voorbij komen met de meest bizarre dingen in hun lichaam. Dat varieert van een deodorantspuitbus en een komkommer tot een Russisch poppetje aan toe...", aldus een van de verpleegkundigen.

"Zoals alle ziekenhuizen komen ook bij ons dergelijke ongewone voorvallen voor, maar wij behandelen dergelijke gevallen op een uiterst discrete en professionele wijze. Toch moeten we mensen vooral waarschuwen niet te experimenteren met dit soort dingen, want het kan best gevaarlijk en in potentie zelfs levensbedreigend zijn als het uit de hand loopt", aldus een woordvoerder van het ziekenhuis.


Hehe. "Gevallen tijdens het ophangen van de gordijnen.." :')


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 31-10-2008 11:32 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

hahahaha

daar zou Karel Appel blij mee wezen.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 31-10-2008 12:10 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 30 oktober 2008 20:32 schreef karnivoor het volgende:
politiek actieve groepen behoren nu eenmaal tot een risicogroep, dat hebben wel meer banken als standaard beleid, big deal. ik kan hier niet uit opmerken dat ze het bij meer banken hebben geprobeerd, leuke stemmingmakerij, het ligt aan de overheid!!!1

Wat is daar risico aan?

En de bank maakt het er zelf naar dat er op deze manier gespeculeerd wordt wat de ware toedracht is. Als ze nu zelf inderdaad met die 'objectieve richtlijnen' over de brug komen vermijden ze deze stemmingmakerij. Overigens worden er alleen vragen gesteld, hè!

En het is natuurlijk bijzonder laf dat je eerst over vermeende BKR-registraties (maar niet vertelt wie...) begint terwijl je eigenlijk andere redenen hebt. Hoe dan ook stinkt dit dus

Oh, en dit gedeelte is natuurlijk sowieso fout: "Nee, het was de inhoudelijke politieke activiteit van onze organisatie die de doorslag gaf en de bank mogelijk 'imagoschade' zou berokkenen.". Ja, want het imago van ABN is al zo goed


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 31-10-2008 12:24 by ZelThoR Profiel van ZelThoR





Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 31-10-2008 19:08 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 31 oktober 2008 12:24 schreef ZelThoR het volgende:





Hehe:
quote:
Overgeheveld naar ander wetsartikel

Godslastering blijft toch strafbaar

Wetsartikel 147, dat godslastering verbiedt, verdwijnt. Maar het kabinet houdt godslastering toch strafbaar.


Omstreden

Het aparte godslasteringsverbod was al enige tijd omstreden. Het kabinet heeft nu besloten dat het geschrapt kan worden door een gelijktijdige uitbreiding van de anti-discriminatiebepaling in artikel 137c van het Wetboek van Strafrecht.
Overhevelen

Die verandering van artikel 137c houdt in dat 'ernstige beledigingen die duidelijk zijn gericht tegen een groep mensen, strafbaar zijn', meldt het kabinet. Het voorstel is afkomstig van minister Hirsh Ballin van Justitie. Eerder lekte uit dat hij artikel 147 wilde schrappen, maar toen was niet duidelijk dat hij godslastering alleen maar naar een ander atrikel wilde overhevelen.

Praktijk

De minister stelt dat het in de praktijk niet uitmaakt of mensen rechtstreeks als groep worden beledigd, of door een opzettelijke belediging van hun ras, godsdienst of levensbeschouwing, seksuele gerichtheid of handicap.


Blijft raar dat als je een niet bestaande god beledigd je dus volgens het kabinet een hele zwik mensen beledigd die fan van die god zijn.

Terwijl godverdomme volgens die mensen ook een belediging aan god is terwijl je alleen jezelf maar verdoemd in principe.

Wat een godvrrrrrse christenhonden zijn het toch ook.


Boeiender


Naturens Galleri
Usericon van Naturens Galleri
Posted 31-10-2008 20:15 by Naturens Galleri Profiel van Naturens Galleri

Zolang het gepeupel 'vrijheid van meningsuiting' en een 'belediging' niet kan onderscheiden zijn er in de wet zulke maatregelen nodig.


headphonical award for sensational quality and highest inspirational merits


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 01-11-2008 15:05 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Uit een documantaire die maandagavond om tien uur op nederland 3 wordt uitgezonden blijk, dat niet alleen in de grote steden pubers seksuele handelingen verrichten in ruil voor drank, eten of goederen. Docomantairemaakster Mildred Roethof sprak voor de documantaire met jongeren uit de Bijlmer en ook met 25 Twentse jongeren.

Een schokkend voorbeeld is een 13-jarig meisje, dat zich op de moterkap van een auto laat 'pakken' door een 18-jarige jongen in ruil voor drank. Dezelfde jongen blijkt nog meer 'veroveringen' te hebben gedaan die avond.

Volgens de documantairemaakster spelen de problemen zich echter niet alleen af in de Bijlmer of in Twente: "Maar in Twente zijn er ook nog grote hoeveelheden drank in het spel. Ik ben ervan geschrokken dat dit ook in het naar mijn idee rustige Twente speelt. De Goorse jeugd gaat helemaal los met drank en drugs. Ze vinden seks als handelswaar of ruilmiddel heel normaal. Het is hen vooral om aandacht te doen."

Jongeren uit de Bijlmer verkopen hun lichaam liever in ruil voor merkartikelen.


Metalhead22 kan het als rasechte tukker beamen natuurlijk :')


Against God and Government


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 01-11-2008 16:48 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Volgens mij gaat het in Twente in vergelijking met de Bijlmer zo:

"als ie geen sex wil in ruul voor drank dan krieg ie 'n klomp in oe kut!"



Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 01-11-2008 16:56 by Lionheart Profiel van Lionheart

Het gebeurt in overeenstemming van beide partijen, dus wat is er mis mee?


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 01-11-2008 17:27 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050



IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 01-11-2008 17:49 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Vogelaarwijk zwemt in geld

De speciale Vogelaarwijken krijgen zoveel geld dat ze van gekkigheid soms niet weten wat ze ermee moeten doen. 'Ik vraag me wel eens af ik voor de gek wordt gehouden', zegt kunstenares Simone Hoogervorst die in Zeeburg de 'workshop afvalmateriaal voor jongeren' organiseert.

Geld over
De negen stadsdelen in Amsterdam die zijn aangewezen tot pracht-wijken, dreigen bij gebrek aan projecten dit jaar geld over te houden. Volgend jaar is 4,3 miljoen extra beschikbaar, zo schrijft Het Parool, maar dit jaar krijgen ze de extra 2.5 miljoen niet eens op. 'De vrees is dat er teveel geld is'. De verdeling zou ook niet goed zijn, want in sommige buurten waar het harder nodig is, komt veel minder binnen.

Doorjagen

Om de euro's er doorheen te jagen, alleen Amsterdam Noord moet 900.000 euro stukslaan, worden aan de lopende band buurt-barbeque's en feesten georganiseerd. 'Dat is leuk maar even een kippenboutje halen en dan weer naar huis, blijft heel oppervlakkig', aldus Matthijs Veldt, directeur van een welzijnsclub.
Uit het verhaal blijkt dat vooral veel kunstenaarsverenigingen profiteren van de Vogelaargelden. Zij hadden vaak plannen die voorheen wegens geldgebrek werden afgewezen


En weer loont het om een asociaal te zijn in Nederland.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 01-11-2008 17:50 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 1 november 2008 16:48 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Volgens mij gaat het in Twente in vergelijking met de Bijlmer zo:

"als ie geen sex wil in ruul voor drank dan krieg ie 'n klomp in oe kut!"
Vroeger, toen "Goaj mit brommers kieke?" genoeg was ..


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 01-11-2008 18:01 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 1 november 2008 17:49 schreef Jenje het volgende:
En weer loont het om een asociaal te zijn in Nederland.
Volgens mij zendt de regering hiermee het verkeerde signaal uit.

*kijkt op lege rekening na bijdrage aan belastingdienst voor dit soort onzin*


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


SQT
Usericon van SQT
Posted 01-11-2008 18:07 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 1 november 2008 18:01 schreef Greycloak het volgende:
Volgens mij zendt de regering hiermee het verkeerde signaal uit.

*kijkt op lege rekening na bijdrage aan belastingdienst voor dit soort onzin*

Tijd om een hamburgertje te bietsen in je locale achterstandsbuurt.


Slotje
De slotenmaker
Usericon van Slotje
Posted 01-11-2008 18:07 by Slotje (Administrator) Profiel van Slotjehttp://www.zwaremetalen.com

Maximum aantal reacties is bereikt. Dit topic is automatisch afgesloten door Slotje


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen