IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 28 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Auteur:
Topic : Chilipepers Vorige pagina | Volgende pagina
SQT
Usericon van SQT
Posted 16-10-2009 18:06 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Ik heb hem ook binnen, thanks! Zojuist een halve theelepel door de pastasaus gegooid. Die zou over een uurtje klaar moeten zijn, dus dan laat ik weten hoe het bevalt. Het spul zelf ruikt overigens wel verschrikkelijk lekker, dat had ik niet verwacht.

En je hebt een erg vrouwelijk handschrift.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 16-10-2009 18:08 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Hehe, voor het schrijven van de enveloppen heb ik m'n secretaresse ingeschakeld


spelfout weggehaald...


SQT
Usericon van SQT
Posted 16-10-2009 18:15 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Dat hoopte ik al voor je.

Een halve theelepel smaakte wat flauw, ik heb de dosis toch maar even verdubbeld. Nu zal het wel pittig worden, hopelijk heb ik het niet overdone.
Puur smaakt het ook nog wel lekker, eigenlijk. Welke pepers zitten er nou in?


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 16-10-2009 18:25 by MMayo Wijzig reactieProfiel van MMayoQuote dit bericht

quote:
Op 16 oktober 2009 12:50 schreef varanus het volgende:
Mensen, bedankt voor de overweldigende interesse! Veel sneller dan ik had verwacht ben ik al mijn promopakketjes kwijt! Binnenkort begin ik nieuwe planten te zaaien en hoop ik over enkele maanden iets professioneler terug te komen. Laat aub weten wat jullie er van vinden!!


Heb het binnen, bedankt!
Ook al wat van opgegeten, lekker pittig is het zekerss.. smaakt goed (vleesmarinade)!

Een stukje peper brand nu nog na in mijn keel ergens


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 16-10-2009 20:09 by Snaack Wijzig reactieProfiel van SnaackQuote dit bericht

Heb het ook binnen, ruikt heerlijk, onwijs bedankt Gurbe!


I wanna jam it in out at a real fast pace, 'till I squirt hot juicy all over your face!


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 18-10-2009 14:30 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

Net op gebakken ei een theelepel flakes verwerkt.




Ik ben fan!


Boeiender


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 18-10-2009 14:32 by Forever After Wijzig reactieProfiel van Forever AfterQuote dit bericht

quote:
Op 18 oktober 2009 14:30 schreef MR. N het volgende:
Net op gebakken ei een theelepel flakes verwerkt.




Ik ben fan!


Idee voor strakkies...


 


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 18-10-2009 14:41 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 18 oktober 2009 14:32 schreef Forever After het volgende:
Idee voor strakkies...


Oeh, tip van Flip, eitjes heeeeeel zachtjes bakken, dille erbij, en ik heb vanochtend kipfilet erop gepleurt, erg goed, maar ham of rookvlees werkt ook goed. En kaas, vergeet de kaas niet.


Boeiender


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 18-10-2009 14:56 by Panzerke Wijzig reactieProfiel van PanzerkeQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Panzerke

Culinair weekend achter de rug, hier hebben de pepperflakes de pizza en gebakken eieren al naar een hoger niveau getild. Goed spul!

Van de week maar eens echt mee aan de slag gaan.



Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 18-10-2009 14:59 by Rotzak Wijzig reactieProfiel van RotzakQuote dit berichthttp://www.meatspin.com

Erg lekker idd, maar godver wat brand het aan je anjer de dag erna.


Against God and Government


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 18-10-2009 15:03 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 18 oktober 2009 14:59 schreef Rotzak het volgende:
Erg lekker idd, maar godver wat brand het aan je anjer de dag erna.


Haha, ik heb het rustig aangedaan met het toevoegen van de flakes, maar ik voel mijn tong nu nabranden (niet erg, maar beetje tintelend).

Gurbe, welke soorten zaten allemaal in de flakes?


Boeiender


herrie
Usericon van herrie
Posted 18-10-2009 16:34 by herrie Wijzig reactieProfiel van herrieQuote dit bericht

quote:
Op 18 oktober 2009 14:41 schreef MR. N het volgende:
Oeh, tip van Flip, eitjes heeeeeel zachtjes bakken, dille erbij, en ik heb vanochtend kipfilet erop gepleurt, erg goed, maar ham of rookvlees werkt ook goed. En kaas, vergeet de kaas niet.


nee, vergeet jij de groenten niet....


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 18-10-2009 16:52 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 18 oktober 2009 16:34 schreef herrie het volgende:
nee, vergeet jij de groenten niet....


Wat voor ding?


Boeiender


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 18-10-2009 17:03 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 18 oktober 2009 15:03 schreef MR. N het volgende:


Gurbe, welke soorten zaten allemaal in de flakes?


Paar habanerosoorten, Madame Jeanette, Datil, Scotch Bonnet, maar ook wat mildere soorten, Trifetti, Lemon Drop. Echt extreem scherp was deze versie nog niet. De mix die ik straks ga maken is nog aardig pittiger, daar komen alleen nog Chinense soorten in, waaronder de scherpsten ter wereld, oa de 7-Pod, Bhut Jolokia en de Naga Morich. Dan gaat je "anjer" pas echt branden!


spelfout weggehaald...


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 18-10-2009 17:33 by Forever After Wijzig reactieProfiel van Forever AfterQuote dit bericht

Maw daar kun je je uitlaat pas goed mee schoon branden...


Daarstraks op de gebakken eieren was een succes.
Normaal knetter ik er een laag vers gemalen zwarte peper over, maar de verschillende peper smaken waren een aangename verrassing.

Ik heb me voor de zekerheid ook maar beperkt tot 1 theelepel flakes.




 


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 18-10-2009 19:21 by Kramy Wijzig reactieProfiel van KramyQuote dit bericht

quote:
Op 18 oktober 2009 17:03 schreef varanus het volgende:
Paar habanerosoorten, Madame Jeanette, Datil, Scotch Bonnet, maar ook wat mildere soorten, Trifetti, Lemon Drop. Echt extreem scherp was deze versie nog niet. De mix die ik straks ga maken is nog aardig pittiger, daar komen alleen nog Chinense soorten in, waaronder de scherpsten ter wereld, oa de 7-Pod, Bhut Jolokia en de Naga Morich. Dan gaat je "anjer" pas echt branden!


Die laatste komt over een paar maanden ook op de markt?


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 18-10-2009 19:58 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

quote:
Op 18 oktober 2009 19:21 schreef Kramy het volgende:
Die laatste komt over een paar maanden ook op de markt?


Dat is wel de bedoeling. Vandaag de eerste 18 soorten gezaaid. In totaal 72 zaadjes de grond in gestopt. Nu hopen dat ik ze allemaal de winter goed door krijg, dan heb ik in het voorjaar alvast een leuke voorsprong.


spelfout weggehaald...


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 19-10-2009 10:13 by Rotzak Wijzig reactieProfiel van RotzakQuote dit berichthttp://www.meatspin.com

Het lijkt me inderdaad wel tof om te doen, het is omdat ik geen grond heb anders had ik zelf ook van alles verbouwd.


Against God and Government


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 19-10-2009 18:22 by nuclearwarfare Wijzig reactieProfiel van nuclearwarfareQuote dit bericht

Ik heb een ruime theelepel door de boemboe gegooid, en dat was volgens mij wel een aardige schatting. Het is behoorlijk scherp, maar niet op zo'n manier dat de hitte de andere smaken overheerst, en dat is prima. Ontzettend geslaagd.

Gurbe, bedankt! Mocht je commercieel gaan met je pepers, je hebt er een klant bij.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 20-10-2009 7:40 by varanus (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van varanusQuote dit bericht

Mooie reacties mensen!


spelfout weggehaald...


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 20-10-2009 18:34 by Lionheart Wijzig reactieProfiel van LionheartQuote dit bericht

Ik wacht op de eerste chilipeper dode.


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 20-10-2009 18:36 by Mottighaerd Wijzig reactieProfiel van MottighaerdQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/flepmelg

Van ZM bedoel je zeker. De eerste dode door chilipepers is al even terug.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 21-10-2009 10:01 by MMayo Wijzig reactieProfiel van MMayoQuote dit bericht

Net even marinade voor pittige kipfilet gemaakt met een theelepel pepperflakes, olie, beetje ketjap en wat kruiden erbij. Ruikt donders lekker.


Rasputin
Baard
Usericon van Rasputin
Posted 23-10-2009 20:27 by Rasputin Wijzig reactieProfiel van RasputinQuote dit berichthttp://www.cu2.nl/barsebert

Zo, net wat van de flakes door mijn saus gegooid. Goeie shit. Als je gaat verkopen houd ik me aanbevolen.


Je voelt de bas in je buik trappen, je voelt de hogen in je muil klappen


Mirandarijntje
miaaaaaauuuuw...mheh
Usericon van Mirandarijntje
Posted 24-10-2009 10:56 by Mirandarijntje Wijzig reactieProfiel van MirandarijntjeQuote dit berichthttp://www.myspace.com/mirandarijntje

Ik heb zelf ook een tijdje geleden chiliflakes gemaakt van alleen de spaanse peper omdat ik nog geen verschillende soorten had, desonsanks zijn ze erg lekker en gebruik ik 't in verschillende gerechten.
Van Varanus heb ik laatst verschillende soorten gekregen die ik geplant heb, van de 7 soorten gaan er 5 goed en die andere 2 helemaal niet helaas maar toch ben ik blij met 't resultaat tot nu toe, hier alvast een paar foto's



De achters rij is Bird Pepper( Rawit ), de middelste is Chechoslovakian Black, voorste rij links 2x de Bulgarian Carrot, rechts de Bolivian Rainbow. Zoals je ziet gaat de middelste rij helaas niet en rechtsvoor niet



De achterste rij is Mme Jeanette, middelste rij is Jalapeno en de voorste rij is Holy Mole. Bij sommige heb ik al 't 2e paar blad dus die kan binnenkort ompotten naar een grotere pot



Dit is mijn voorlaatste spaanse chiliplant die nog enigzins goed gaat, die andere die ik heb gaat minder goed, begint kaal te worden maar heeft wel nog 3 pepers eraan hangen ik had in totaal 5 chiliplanten waarvan ik enkele pepers in 't eten heb gebruikt en van de rest heb ik uiteindelijk chiliflakes gemaakt


[Dit bericht is gewijzigd door Mirandarijntje op 26-10-2009 6:35]



Dit topic is 28 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2017 Stichting ZwareMetalen