IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Volgende pagina
karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-11-2008 20:21 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Brit noemt zich naar zijn superhelden
Uitgegeven: 4 november 2008 16:11
Laatst gewijzigd: 4 november 2008 17:32

LONDEN - Een Britse jongen heeft zichzelf mogelijk de langste naam ter wereld gegeven. De tiener uit Glastonbury noemde zichzelf naar zijn favoriete superhelden.

De 19-jarige George Garratt heet nu officieel Captain Fantastic Faster Than Superman Spiderman Batman Wolverine The Hulk And The Flash Combined.

Hij vond zijn naamswijziging grappig om te doen, meldde de Britse omroep BBC dinsdag.
(c) ANP


lal!


Je moeder.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 04-11-2008 20:23 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

neem dan een tattoo of zo


signature


SQT
Usericon van SQT
Posted 04-11-2008 20:25 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

Onhandig. Wel leuk bij officiële documenten.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-11-2008 20:30 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Kabinet denkt aan vervroegen investeringen
Uitgegeven: 4 november 2008 19:26
Laatst gewijzigd: 4 november 2008 20:22

DEN HAAG - Het kabinet denkt erover geplande investeringen naar voren te halen om de economie een impuls te geven, nu de gevolgen van de internationale financiële crisis steeds duidelijker worden.
ANP

Premier Jan Peter Balkenende maakte dat dinsdag duidelijk in de Eerste Kamer, waar de kabinetsplannen voor volgend jaar worden besproken.

Hij wilde niet vooruitlopen op de gesprekken in het kabinet, maar het doel moet volgens hem zijn om "de structuur van de economie" te versterken. Als een van de mogelijkheden noemde de premier investeringen om de infrastructuur te verbeteren.

Economische groei

Balkenende benadrukte opnieuw dat de gevolgen van de financiële crisis niet onopgemerkt aan Nederland voorbij zullen gaan. Onder meer de economische groei zal lager uitvallen en het begrotingstekort toenemen.

Maandag voorspelde de Europese Commissie voor ons land een groei van 0,4 procent in 2009, waar door het Centraal Planbureau (CP eerder nog op 1,25 procent werd gerekend.

Zwaarder weer

De premier hield de senatoren dinsdag voor dat het economisch weliswaar "zwaarder weer" gaat worden, maar dat het "nog niet dramatisch" is. Door de goede uitgangspositie kan ons land volgens hem een stootje hebben.

Ondanks aandringen van onder meer de VVD ziet Balkenende geen noodzaak de op Prinsjesdag gepresenteerde begroting nu aan te passen.

In het regeerakkoord is afgesproken dat wordt gestreefd naar een begrotingsoverschot van 1 procent in 2011 en dat wordt ingegrepen bij een begrotingstekort van 2 procent.
(c) ANP


(nu.nl)


Je moeder.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 05-11-2008 9:08 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Stoute Colombianen..hehe

Ezelinnenbordeel Colombia groot succes

Na lang werkeloos te zijn geweest besloten de broers Julio César en Carlos Andrés Sierra dat er geld in het laatje moest komen. Om dit te bewerkstelligen begonnen ze een ezelinnenbordeel aan de Caribische kust van Colombia. Dit bleek een goede zet, want het bordeel loopt als een trein.

De broers hebben dertig ezelinnen in hun bordeel rondlopen en de klant betaalt tussen de 10.000 en 20.000 pesos (3,26 en 6,52 euro). De broers zeggen discreet te gaan, maar de vertelden de plaatselijke krant De Vrijheid wel dat zich onder hun klanten een voormalige burgemeester, een ex-gemeenteraadslid en een ex-parlementariër bevinden.

De zaak van de broers is een geweldig succes. Menige Caribische Colombiaan schijnt zijn eerste ervaring met een ezelin te hebben en sommigen kunnen die gewoonte daarna niet meer loslaten.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Argus
Our fate is written in the web. Woven by the Norns
Usericon van Argus
Posted 05-11-2008 11:06 by Argus Profiel van Argus

Kunnen we deze mensen allemaal aub per direct hun zelfstandigheid geven?
Lui tuig... Grrrr


Limburg heeft meeste werkloosheidsuitkeringen
Uitgegeven: 5 november 2008 09:58
Laatst gewijzigd: 5 november 2008 10:25

VOORBURG - Van de Limburgse beroepsbevolking hebben 32 van de duizend mensen een werkloosheidsuitkering (WW).

Hiermee steekt de provincie ver uit boven het landelijk gemiddelde van 21 op de duizend en is Limburg koploper wat WW-uitkeringen betreft. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek woensdag bekendgemaakt.

De uitkeringscijfers dateren van eind augustus. Van de beroepsbevolking in de westelijke provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht ontvingen rond die tijd achttien op de duizend mensen een WW-uitkering.

Na Limburg behoren de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland tot de regio's waar meer mensen dan gemiddeld WW ontvangen.

(c) ANP


Born to bleed. Fighting to succeed. Build to endure what this world throws at me.. Mag ik u verder een boeketje haagsche bloemen aanbieden?


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 05-11-2008 11:43 by nuclearwarfare Profiel van nuclearwarfare

Wat dacht je van een LCD-TV t.w.v. € 450,- ? :')


Kimmey
Usericon van Kimmey
Posted 05-11-2008 12:16 by Kimmey Profiel van Kimmey

Bassist Deftones gewond na ongeluk

LOS ANGELES - Chi Cheng, bassist van de Amerikaanse rockband The Deftones, is zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk. Dat schrijft de band op zijn website. Volgens zanger Chino Moreno is de toestand van de 38-jarige Cheng 'ernstig maar stabiel'.

Het ongeluk gebeurde in Californië, maar details zijn niet bekend. The Deftones bestaan al twintig jaar en wonnen in 2000 een Grammy Award. Moreno schrijft dat alle bandleden in het ziekenhuis bij Cheng zijn


Het is de lichtinval ;')


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 06-11-2008 17:31 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Terreurjeugd belaagt kinderoptocht.

Een lampiontocht van kleine kinderen is gisteravond in Den Haag ruw verstoord door een groep van zo'n vijftien jongens. Ze gooiden eieren en schopten een hond.

De kinderen werden lastiggevallen toen ze met hun lampionnetjes door de Scheepersstraat liepen. Ook de politie werd met eieren bekogeld. Aan het eind van de optocht, rond 19.00 uur, belaagde deze groep een vrouw die haar hond uitliet. Ook probeerden zij de hond te schoppen.

Een arrestatie

Een jongen werd aangehouden. De arrestant sloeg en schopte om zich heen en schold de agent uit. Deze 15-jarige knaap werd later door zijn vader van politiebureau gehaald. 'Hij ging met een proces-verbaal voor belediging naar huis.'


Zeker een Kanswijk van mevr. Vogelaar?


Against God and Government


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 06-11-2008 17:34 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Kutkinderen ook. Beetje zich uitdagend gedragen naar die arme jeugd. [/Mr N modus]


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 06-11-2008 17:38 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 6 november 2008 17:34 schreef Jenje het volgende:
Kutkinderen ook. Beetje zich uitdagend gedragen naar die arme jeugd. [/Mr N modus]
Jij leest ook alleen maar wat je wil lezen of niet?


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 06-11-2008 21:14 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Tering steeds dodelijker
Resistente variant tuberculose doodt helft zieken


De nieuwste versie van de tuberculosebacterie is ijzersterk. Hij is bestand tegen de meeste antibiotica en komt steeds vaker voor. Onderzoekers in Zuid-Korea komen met schrikbarende cijfers. Slechts de helft van de zieken overleeft.

Wie vroeger van zijn dokter te horen kreeg dat hij tuberculose kreeg, had ongeveer vijftig procent kans dat dit een doodsvonnis was. Gelukkig ontdekte Robert Koch in 1943 het antibioticum streptomycine. Hiermee kon tuberculose, ofwel de tering, aangepakt worden.

Maar al snel bleek dat de bacteriën resistent konden worden. Ze trokken zich steeds minder aan van het antibioticum. Toch bleef er vertrouwen, ook hier zou de wetenschap wel een antwoord op hebben. Sindsdien is er een ware wapenwedloop aan de gang tussen nieuwe antibiotica en de steeds hardnekkiger wordende bacteriën.

Op dit moment lijken de bacteriën aan de winnende hand. Er zijn de laatste decennia geen nieuwe tuberculosemedicijnen op de markt gekomen. Maar per jaar komen er wel tussen de acht en negen miljoen nieuwe zieken bij en daarvan sterven er twee miljoen. Hiermee is tuberculose wereldwijd de dodelijke koploper onder de bacteriële infectieziektes.

Onder leiding van Doh Hyung Kim is nu in Zuid-Korea een groot onderzoek gedaan naar een vrij nieuwe, zeer resistente variant van tuberculose. Kim en collega’s publiceren hun resultaten in het ‘American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine’. Voor hun onderzoek analyseerden ze de gegevens van ruim 1400 tuberculosepatiënten, en ze ontdekten dat de nieuwste variant zich meestal niets aantrekt van antibiotica. De helft van de patiënten sterft, net als in het tijdperk voor Koch zijn beroemde ontdekking deed

In 2004 schreven we al over het gevaar van een nieuwe vorm van tuberculose die tegen meerdere medicijnen resistent is (MDR-TB, ofwel multi drug resistant tuberculose). Maar de tering is inmiddels alweer een stap verder. Er is een gevaarlijkere variant, die nóg resistenter is dan de vorige. Vergeet de M van multi maar. De nieuwe variant is extreem (X) resistent tegen medicijnen: XDR-TB.

Tuberculose is een heftige bacteriële infectieziekte. De infectie kan overal in het lichaam toeslaan, maar is vooral bekend van de longen. De ellende begint als een ontsteking in de longblaasjes. Dit kan het lichaam vaak nog wel aan, maar als de ziekte doorzet zijn hoesten, vermoeidheid, koorts, vermagering en nachtzweten de belangrijkste klachten. Tijdens de ziekte ‘verkazen’ de longen. Zonder behandeling volgt vaak de dood.

Extreem resistente tuberculose is eind 2006 door de World Health Organization (WHO) erkend als nieuwe variant. Een van de aanleidingen was een uitbraak in Zuid-Afrika, waarbij 52 van de 53 geïnfecteerden binnen een maand overleden. Een kleine kanttekening: 44 van deze patiënten waren ook nog HIV-besmet. Maar ook zonder HIV blijkt deze vorm van tuberculose geen lieverdje, blijkt nu in Zuid-Korea.

De 1400 patiënten waarvan de medische gegevens onderzocht werden, waren aanvankelijk allemaal gediagnosticeerd met multiresistente tuberculose. Bij vijfenzeventig van hen bleek het uiteindelijk om de extreem resistente variant, XDR-TB, te gaan.

Van de vijfenzeventig patiënten overleden er zeker eenendertig als gevolg van de ziekte en nog zes om onduidelijke redenen. Dat is samen bijna 50 procent. Ter vergelijking: van de rest van de 1400 zieken, die de ‘gewone’ resistente variant van de ziekte onder de leden hadden, overleed ‘slechts’ zo’n 12 procent. De nieuwe variant is dus vier keer zo dodelijk. Het sterftecijfer ligt in dit geval net zo hoog als voor de ontdekking van het antibioticum streptomycine in 1943. Terug naar af dus.

Een wondermiddel is nog niet gevonden. Maar de Koreaanse onderzoekers stuitten bij hun onderzoek wel op een lichtpuntje. Naast de medicinale bestrijding, kan er bij tuberculose ook worden geopereerd.

Bij een operatie wordt er geïnfecteerd weefsel verwijderd, dat door de medicijnen niet bereikt kan worden. Bij XDR-TB bleek dit in kleine mate succesvol. De onderzoekers suggereren dan ook dat er altijd gekeken moet worden of een operatie zin heeft.

In Nederland leven we in een relatief veilige omgeving. “De extensieve variant van tuberculose komt het meest voor bij mensen die al slechte longen hebben”, zegt tuberculose-longarts Richard van Altena van het UMC Groningen. “Bijvoorbeeld bij diamantmijnwerkers in Zuid-Afrika. De ziekte manifesteert zich dan makkelijker en de medicijnen slaan moeilijker aan. In Nederland zijn maar vier gevallen van XDR-TB bekend.”

De wereldwijde bestrijding van tuberculose moet het voorlopig hebben van snel ingrijpen. Er moet direct gekeken worden of iemand een resistente variant heeft. Zodra dit bekend is, moet de patiënt in quarantaine geplaatst worden om verspreiding te voorkomen. Beter voorkomen dan genezen, lijkt het motto. Een motto van onmacht.


Tering wordt weer helemaal hip, eindelijk weer een ziekte die respect verdient ipv dat zwakke HIV virus


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 07-11-2008 1:51 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Vijf jaar geëist voor moord op postbode
Uitgegeven: 6 november 2008 17:30
Laatst gewijzigd: 6 november 2008 19:41

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg heeft donderdag tegen een zestienjarige inwoner van het Zeeuws-Vlaamse Zaamslag vijf jaar gevangenisstraf geëist.
ANP

De jongen wordt ervan verdacht in de avond van Koninginnedag zijn 56-jarige plaatsgenoot Peter Herwegh om het leven te hebben gebracht door hem met een klauwhamer op diens hoofd te slaan.

Vernielingen

Een groep jongeren richtte op de bewuste avond in Zaamslag vernielingen aan. Het slachtoffer zei daar iets van. Vervolgens werd hij van achteren aangevallen en met een klauwhamer op het hoofd geslagen. Hij overleed kort daarna. Volgens de officier van justitie is er sprake geweest van moord.

Het was een roerige avond in Zaamslag. Ruiten sneuvelden, pallets werden in brand gestoken en van een politieauto werd een band lek gestoken. Jongeren wilden de politie sarren en uitdagen.

Filmen

Bij een van die confrontaties trad Peter Herwegh op als bemiddelaar en wist korte tijd de jeugd in het gareel te houden. Toen de jongeren hem later weer zagen, verdachten zij hem ervan hen te filmen om het materiaal aan de politie te geven.

Een 17-jarige jongen vloog op hem af, gaf hem een duw en een klap, waardoor Herwegh op de grond kwam te zitten. De verdachte sloeg hem daarna met de klauwhamer. Vervolgens belde hij 112. Herwegh overleed op 2 mei in een ziekenhuis in Gent aan zijn verwondingen.

Toerekeningsvatbaar

De verdachte erkende flink te hebben gedronken en geen notie te hebben gehad waarom hij met de hamer had geslagen. "Ik was opgefokt, woedend op de politie en alles wat er op die avond was gebeurd. Ik had de hamer bij mij om tegen iets of iemand te gebruiken", zei hij. Volgens deskundigen is de verdachte volledig toerekeningsvatbaar.

De rechtbank doet uitspraak op 19 november.

----------

5 jaar maar

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 07-11-2008 1:53]


Je moeder.


Ktulu
Driven by sin
Usericon van Ktulu
Posted 07-11-2008 2:09 by Ktulu Profiel van Ktulu

Heb jij enig idee wat het inhoudt om 5 jaar in de gevangenis te zitten? Looks like ya don't. De knul is 16 jaar op het moment van de feiten. En toerekeningsvatbaar verklaard. Maar denk je nu echt dat je hem als een volwassene een feit kunt aanrekenen wat een straf veel zwaarder dan 5 jaar in de gevangenis (wederom: weet je waar het hier om gaat?) makkelijk rechtvaardigt?



Primal Creation - modern thrash metal - YouTube


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 07-11-2008 2:42 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

nee maar gun je hem minder dan?


Je moeder.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 07-11-2008 7:20 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hehe maar voor sommige (belasting)fraude zaken staat toch ongeveer hetzelfde?

Ik heb altijd een beetje het idee dat je in Nederland beter iemand kunt verkrachten dan dat je een beetje te weinig te betalen aan de overheid.

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 07-11-2008 7:21]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 07-11-2008 7:49 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Eerst de boel slopen en daarna iemand de kop inslaan omdat ie zich ermee bemoeit? Ja, dan vind ik vijf jaar ook maar weinig.

Edit:

quote:
Op 7 november 2008 2:09 schreef Ktulu het volgende:
Heb jij enig idee wat het inhoudt om 5 jaar in de gevangenis te zitten? Looks like ya don't.


Dus? Heeft ie zelf de beslissing in gehad. Heb ik dan ook geen medelijden mee.

[Dit bericht is gewijzigd door Ralph op 07-11-2008 7:51]


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 07-11-2008 8:10 by M. Profiel van M.

quote:
Op 7 november 2008 2:09 schreef Ktulu het volgende:
Heb jij enig idee wat het inhoudt om 5 jaar in de gevangenis te zitten? Looks like ya don't. De knul is 16 jaar op het moment van de feiten. En toerekeningsvatbaar verklaard. Maar denk je nu echt dat je hem als een volwassene een feit kunt aanrekenen wat een straf veel zwaarder dan 5 jaar in de gevangenis (wederom: weet je waar het hier om gaat?) makkelijk rechtvaardigt?



Halloooo, hallo zeg. Iemand is met een klauwhamer (!!) om het leven gebracht. Ik vind het bepaald ongepast om dat te relativeren.

De dader is niet seksueel of psychologisch misbruikt door het slachtoffer, het was ook geen moord uit wraak of jaloezie of zo, ook had het slachtoffer geen twee miljoen euro bij zich, kortom er is nauwelijks sprake van een motief. Iemand is gewoon zinloos op een brute wijze om het leven gebracht. Over 5 jaar loopt die idioot levend en wel de gevangenis uit, het slachtoffer is dan nog steeds dood en de levens van zijn nabestaanden nog steeds overhoop gegooid. 5 jaar? Zou 50 moeten zijn.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-11-2008 8:23 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 7 november 2008 2:09 schreef Ktulu het volgende:
Heb jij enig idee wat het inhoudt om 5 jaar in de gevangenis te zitten? Looks like ya don't. De knul is 16 jaar op het moment van de feiten. En toerekeningsvatbaar verklaard. Maar denk je nu echt dat je hem als een volwassene een feit kunt aanrekenen wat een straf veel zwaarder dan 5 jaar in de gevangenis (wederom: weet je waar het hier om gaat?) makkelijk rechtvaardigt?


Familie van je?

Nederlandse gevangenis staat toch neit bekend vanwege zijn strikte regime e.d. Vijf jaar is veel te weinig, de familie van deze arme man mag de rest van hun leven doorgaan zonder man/vader. En dit prutsventje kan straks nog gewoon een leven opbouwen wat ie mijns inziens niet verdient.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 07-11-2008 8:33 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 7 november 2008 8:23 schreef Jenje het volgende:
En dit prutsventje kan straks nog gewoon een leven opbouwen wat ie mijns inziens niet verdient.


dat mag hij gerust maar voorlopig wel vanuit een gevangenis.
maar daar zou hij zeker 25 jaar moeten zitten, dat weer wel.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-11-2008 8:39 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Daarnaast, als je in NL 5 jaar krijgt, hoef je vaak maar 2,5 a 3 echt te zitten ...


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 07-11-2008 8:40 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Nederland onderzoekt zwarthandel concerttickets

BRUSSEL/DEN HAAG - Het Nederlandse ministerie van Economische Zaken onderzoekt of er sprake is van zwarthandel in tickets voor de concerten van AC/DC en Metallica volgend jaar in Antwerpen. Staatssecretaris Frank Heemskerk heeft dit toegezegd aan de Vlaamse minister Vincent van Quickenborne voor Consumentenzaken, aldus de woordvoerder van Heemskerk donderdag.

Eerder bleek al dat concertorganisator Live Nation de verzending van tickets voor beide concerten in het Sportpaleis in Antwerpen heeft uitgesteld om een enorme zwarthandel te dwarsbomen. De Belgische Economische Inspectie gaat de komende tijd onderzoeken hoe de zwarthandel is verlopen. De betrokkenen garanderen dat de legale kopers hun kaarten wel op tijd krijgen.

Onder meer Nederlandse websites boden illegaal tickets aan, nog voordat de organisator ze zelf had verkocht. Donderdagavond waren nog kaartjes voor AC/DC te koop op www.budgetticket.nl voor bedragen van 449 tot 499 euro. Woekerprijzen, vindt de Vlaamse minister Van Quickenborne. Hij raadt mensen voorlopig af om tickets te kopen via dergelijke websites.(telegraaf)


Nu de Mojo maffia nog even onderzoeken.


Boeiender


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-11-2008 8:41 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Waar is Kroes?


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 07-11-2008 8:43 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 7 november 2008 8:41 schreef Jenje het volgende:
Waar is Kroes?


Thee drinken denk ik.


Boeiender


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 07-11-2008 8:44 by M. Profiel van M.

Kroes heerst, maar die gaat zich echt niet druk maken over een paar concertkaartjes hoor.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-11-2008 8:53 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Jammer ...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen