IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Vorige pagina | Volgende pagina
karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 11-11-2008 0:15 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Doodskist echtgenoot doodt vrouw
Uitgegeven: 10 november 2008 16:49

RIO DE JANEIRO - Een Braziliaanse vrouw is maandag om het leven gekomen door een bizar verkeersongeluk.
Novum

De 67-jarige Marciana da Silva Barcelos zat voorin een lijkwagen naast de bestuurder, toen een andere auto vanachter op hen inreed.

De doodskist waar haar echtgenoot in lag schoot door de botsing hard naar voren tegen de vrouw aan. Ze was onderweg van het zuidelijke plaatsje Tapes, waar het echtpaar woonde, naar een begraafplaats in Alvorada. Dat meldden Braziliaanse media.


(c) ANP / www.nu.nl

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 11-11-2008 0:15]


Je moeder.


Argh
Usericon van Argh
Posted 11-11-2008 0:31 by Argh Profiel van Argh

Echte liefde!


Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 11-11-2008 17:10 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Omdat geen enkele dame interesse had om hem sexueel te plezieren, heeft een 26-jarige man uit Australië zijn moeder verkracht. De dader zat samen met zijn moeder een film te kijken toen hij haar vroeg waarom hij geen seks had.

Zijn moeder trooste haar zoon met de oppeppende woorden dat hij snel het juiste meisje zou vinden waar hij intiem mee kon zijn, maar dat duurde de man te lang. Hij trok plots de onderbroek van zijn moeder uit. "Hij trok kleding naar beneden en haalde opeens een condoom uit zijn portemonnee". laat de advocaat van het slachtoffer weten.

De vrouw, die in een rolstoel zit kon pas na de tweede verkrachting vluchten naar de slaapkamer. De dader laat weten dat zijn moeder het initiatief nam voor het avontuurtje. Ook staat het schaamrood vol op zijn kaken.

Er hangt hem een maximale gevangenisstraf boven het hoofd van 14 jaar. De rechtbank zal morgen uitspraak doen.




Against God and Government


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 11-11-2008 17:12 by XXL Profiel van XXL

Aangifte doen tegen je eigen kind.

Wat een uuuh.... naaistreek?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 11-11-2008 17:12 by Metalhead22 Profiel van Metalhead22http://www.last.fm/user/kledur

:')


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 11-11-2008 17:44 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

terug in de schoot


signature


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 11-11-2008 17:45 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

*floep*


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 11-11-2008 18:05 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

En zo is de circel weer rond?



Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 11-11-2008 19:40 by Chelman Profiel van Chelman



Vandaag 90 jaar geleden is het verdrag van Versailles getekend.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


RGB
Usericon van RGB
Posted 11-11-2008 20:25 by RGB Profiel van RGB

Ik ben ooit naar de slagvelden van verdun geweest.. Is een behoorlijke gehaktmolen geweest daar


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-11-2008 17:33 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Jorritsma: verbied contant geld in supermarkt

In de strijd tegen de overvallen op supermarkten in Flevoland, denkt de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma, dé oplossing te hebben gevonden. Contant geld moet niet langer worden toegestaan in supermarkten.

"Als er geen contant geld meer in de kassalades zit, wordt overvallen zinloos", aldus Jorritsma. De provincie Flevoland wordt de laatste tijd regelmatig opgeschrikt door weer een overval op een supermarkt. Sinds augustus dit jaar was het al meer dan veertig keer raak, waarvan 22 keer in Almere.

Jorritsma legt het plan overmorgen voor aan de supermarkten in Almere en aan het Platform Detailhandel Nederland.

Hehe vanmorgen las ik nog op het NS station dat er een grote landelijke pin storing was, leuk als de electriciteit uitvalt, heb je het koud én heb je honger

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 12-11-2008 17:34]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 12-11-2008 17:44 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Bos wil leidende rol Europa na kredietcrisis

DEN HAAG - Europa kan een leidende rol spelen in de discussie over de vraag of de kredietcrisis ons dwingt een betere balans te vinden tussen het streven naar meer rijkdom en de risico's die dat met zich meebrengt.

Dat maakte minister Wouter Bos (Financiën) woensdag duidelijk tijdens een lezing in Den Haag. Hij wees erop dat Europa nu de kans heeft om te laten zien dat "meer niet altijd beter is''.

"Dat de samenleving niet gebaat is bij excessieve risico's, dat matiging van excessen en ongelijkheden niet alleen een deugd is maar soms zelfs een publiek belang.''

Geen winnend verhaal

De minister benadrukte dat Europa de afgelopen jaren geen winnend verhaal was voor Nederlandse politici, maar dat de kansen keren. Zo zijn volgens hem Europese regels en afspraken nodig om een volgende crisis te voorkomen.

"De burgers van het Europa van na de crisis staan open voor Europese verhalen die tot voor kort te weinig voet aan de grond kregen.''


Ambitieus!



Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 12-11-2008 23:46 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Dat wordt toch wel China. Maar goed, Wouter heeft wel vaker een strak plan.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 13-11-2008 14:39 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Goed nieuws voor Beli Mawr en zijn vriend



Een Amerikaanse man die aan AIDS leed, lijkt te zijn genezen, 20 maanden nadat hij een beenmergtransplantatie heeft ondergaan die normaal wordt ingezet bij de behandeling van leukemie.

Alhoewel zowel onderzoekers en de doktoren die de man behandelen waarschuwen dat er nog geen absolute zekerheid bestaat, zijn anderen ervan overtuigd dat dit een doorbraak is in de ontwikkeling van gentherapie om AIDS, dat zo'n 2 miljoen levens per jaar claimt, te bestrijden. Zo'n 33 miljoen mensen wereldwijd zijn besmet met het virus.

De man, een niet nader geïdentificeerde Amerikaan die in Berlijn woont, is al meer dan 10 jaar drager van het virus. 20 maanden na de transplantatie toont hij echter geen tekenen meer van infectie. “We verwachten nog elke dag een slechte uitslag,” aldus een van de behandelende artsen, dr. Huetter.

Vooralsnog is die slechte uitslag niet gekomen. Onderzoekers aan het Berlijnse Charite ziekenhuis en diens medische faculteit melden dat tests van zijn beenmerg, bloed en orgaanweefsels allen schoon terugkomen.

Desalniettemin zegt Dr. Andrew Badley, directeur van het HIV en immunologie onderzoekslaboratorium in de Mayo Kliniek te Rochester, Minnesota dat deze tests waarschijnlijk niet grondig genoeg zijn geweest. “Er is nog erg veel kritisch onderzoek van verschillende staaltjes nodig om met zekerheid te kunnen zeggen dat het virus niet meer aanwezig is,” Aldus Badley.

Dit is niet de eerste keer dat een beenmergtransplantatie werd ingezet in een poging een geneesmiddel te vinden voor AIDS en HIV. In 1999 verhaalde een artikel de resultaten van 32 pogingen van transplantaties tussen 1982 en 1996. In twee gevallen leek het HIV virus uitgeroeid.

De sleutel tot de behandeling is het gebruiken van beenmerg dat een genetische resistentie voor HIV infectie heeft, welke sommige mensen bezitten. Als deze mutatie, Delta 32 genaamd, door beide ouders aan de drager is doorgegeven, voorkomt dit dat HIV zich aan cellen kan hechten, door het blokkeren van CCR5, een receptor die als een soort portaal werkt.

“Ik las over de behandelingen in 1996, toevallig,” zo vertelt Huetter. “Ik herinnerde me het en ik bedacht me dat dit wel eens zou kunnen werken.” Zo’n 1 op de 1000 Europeanen hebben de Delta 32 mutatie doorgekregen van beide ouders.

Anthony Fauci, directeur van het Nationaal Instituut van allergieën en besmettelijke ziektes, gebaseerd in de V.S., zegt dat de procedure te gevaarlijk en te duur is om op dit moment in te zetten als eerstelijns behandeling. Maar het zou wel onderzoekers kunnen inspireren om gentherapie toe te passen als hulpmiddel om HIV te blokkeren of te onderdrukken. “Het zet het concept dat als je de expressie van CCR5 kunt blokkeren, misschien door gentherapie, dat je wellicht de replicatie van het virus kunt voorkomen, kracht bij,” zegt Fauci.

David Roth, professor op het gebied van epidemiologie en internationale collectieve gezondheid te Londen, meldt dat het toepassen van gentherapie als betaalbare en effectieve behandeling nog in de kinderschoenen staat. “We hebben nog een lange weg te gaan wat dat betreft want de mutatie zou nog negatieve bijkomstigheden kunnen hebben waar we nog niets van weten.”

Zelfs voor de vooralsnog genezen patiënt in Berlijn betekent dat door het gebrek aan begrip van waarom zijn AIDS is verdwenen, zijn toekomst nog verre van zeker is. “Het virus is achterbaks,” zegt Huetter. “Het kan altijd opnieuw zijn kop opsteken.”

[Dit bericht is gewijzigd door Rotzak op 13-11-2008 14:39]


Against God and Government


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 13-11-2008 15:14 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

quote:
Op 13 november 2008 14:39 schreef Rotzak het volgende:
Goed nieuws voor Beli Mawr en zijn vriend


Smakeloos.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 13-11-2008 15:32 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 13 november 2008 15:14 schreef Ralph het volgende:
Smakeloos.

Nou nou, niet zo huilen. Er is nog nooit iemand doodgegaan aan AIDS!


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 13-11-2008 15:35 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Sorry, je hebt gelijk.

Om het te vieren roep ik in de winkelstraten van Enschede vanavond nog wel een paar keer heel hard ZELTHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 13-11-2008 15:40 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 13 november 2008 15:35 schreef Ralph het volgende:
Om het te vieren roep ik in de winkelstraten van Enschede vanavond nog wel een paar keer heel hard ZELTHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR.

Ah, crap, dat wordt weer een avond me in m'n bed verstoppen


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Sjaakie
Droeftoeter
Usericon van Sjaakie
Posted 13-11-2008 16:10 by Sjaakie Profiel van Sjaakiehttp://www.context-band.nl

quote:
Op 13 november 2008 15:14 schreef Ralph het volgende:
Smakeloos.

Ah, hij is dus echt van de herenliefde?


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 13-11-2008 18:07 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 13 november 2008 14:39 schreef Rotzak het volgende:
Goed nieuws voor Beli Mawr en zijn vriend



Een Amerikaanse man die aan AIDS leed, lijkt te zijn genezen, 20 maanden nadat hij een beenmergtransplantatie heeft ondergaan die normaal wordt ingezet bij de behandeling van leukemie.

Alhoewel zowel onderzoekers en de doktoren die de man behandelen waarschuwen dat er nog geen absolute zekerheid bestaat, zijn anderen ervan overtuigd dat dit een doorbraak is in de ontwikkeling van gentherapie om AIDS, dat zo'n 2 miljoen levens per jaar claimt, te bestrijden. Zo'n 33 miljoen mensen wereldwijd zijn besmet met het virus.

De man, een niet nader geïdentificeerde Amerikaan die in Berlijn woont, is al meer dan 10 jaar drager van het virus. 20 maanden na de transplantatie toont hij echter geen tekenen meer van infectie. “We verwachten nog elke dag een slechte uitslag,” aldus een van de behandelende artsen, dr. Huetter.

Vooralsnog is die slechte uitslag niet gekomen. Onderzoekers aan het Berlijnse Charite ziekenhuis en diens medische faculteit melden dat tests van zijn beenmerg, bloed en orgaanweefsels allen schoon terugkomen.

Desalniettemin zegt Dr. Andrew Badley, directeur van het HIV en immunologie onderzoekslaboratorium in de Mayo Kliniek te Rochester, Minnesota dat deze tests waarschijnlijk niet grondig genoeg zijn geweest. “Er is nog erg veel kritisch onderzoek van verschillende staaltjes nodig om met zekerheid te kunnen zeggen dat het virus niet meer aanwezig is,” Aldus Badley.

Dit is niet de eerste keer dat een beenmergtransplantatie werd ingezet in een poging een geneesmiddel te vinden voor AIDS en HIV. In 1999 verhaalde een artikel de resultaten van 32 pogingen van transplantaties tussen 1982 en 1996. In twee gevallen leek het HIV virus uitgeroeid.

De sleutel tot de behandeling is het gebruiken van beenmerg dat een genetische resistentie voor HIV infectie heeft, welke sommige mensen bezitten. Als deze mutatie, Delta 32 genaamd, door beide ouders aan de drager is doorgegeven, voorkomt dit dat HIV zich aan cellen kan hechten, door het blokkeren van CCR5, een receptor die als een soort portaal werkt.

“Ik las over de behandelingen in 1996, toevallig,” zo vertelt Huetter. “Ik herinnerde me het en ik bedacht me dat dit wel eens zou kunnen werken.” Zo’n 1 op de 1000 Europeanen hebben de Delta 32 mutatie doorgekregen van beide ouders.

Anthony Fauci, directeur van het Nationaal Instituut van allergieën en besmettelijke ziektes, gebaseerd in de V.S., zegt dat de procedure te gevaarlijk en te duur is om op dit moment in te zetten als eerstelijns behandeling. Maar het zou wel onderzoekers kunnen inspireren om gentherapie toe te passen als hulpmiddel om HIV te blokkeren of te onderdrukken. “Het zet het concept dat als je de expressie van CCR5 kunt blokkeren, misschien door gentherapie, dat je wellicht de replicatie van het virus kunt voorkomen, kracht bij,” zegt Fauci.

David Roth, professor op het gebied van epidemiologie en internationale collectieve gezondheid te Londen, meldt dat het toepassen van gentherapie als betaalbare en effectieve behandeling nog in de kinderschoenen staat. “We hebben nog een lange weg te gaan wat dat betreft want de mutatie zou nog negatieve bijkomstigheden kunnen hebben waar we nog niets van weten.”

Zelfs voor de vooralsnog genezen patiënt in Berlijn betekent dat door het gebrek aan begrip van waarom zijn AIDS is verdwenen, zijn toekomst nog verre van zeker is. “Het virus is achterbaks,” zegt Huetter. “Het kan altijd opnieuw zijn kop opsteken.”


hebben ze nu zn eigen beenmerg gebruikt en genetisch gemanipuleerd of van een drager van het Delta 32 gen? Anders zou je medicijnen moeten slikken die je afweerstelsel uitschakelen, dus in principe heb je dan hetzelfde als AIDS


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 13-11-2008 19:09 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Het gaat om 't idee he. Ook zo vervelend als je de hele tijd moet uitleggen dat je AIDS hebt.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 13-11-2008 19:12 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

AIDS bekt toch wel wat makkelijker, en in het afrikaans hebben ze er zelfs een gaaf woord voor: Rooistrik koors


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 13-11-2008 20:39 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
De PvdA-top bespreekt vanavond de toekomst van minister Vogelaar. De bewindsvrouw ligt al geruime tijd onder vuur.

Het beleid rond haar Vogelaar-wijken komt maar niet van de grond, en ook op communicatief niveau presteert ze slecht. Het interview met Rutger van GeenStijl was al een signaal dat ze niet kan omgaan met kritiek en de pers in het algemeen.

Afgelopen week dook Wouter Bos plotseling op bij een bijeenkomst over integratie in stadswijken. Bos zei dat dat was omdat Vogelaar op Curacao zat.

Ook op de Antillen sloeg Vogelaar weer een modderfiguur. Ze zei daar plompverloren niets te voelen voor registratie van Antilliaanse rel-jongeren in Nederland.

Woedend

De Antillianen-gemeenten in ons land zijn daar woedend over. Volgens hen is registratie noodzaak om greep te krijgen op de criminelen.
Vervolgens kondigde de minister van Wonen, Wijken en Integratie doodleuk aan dat er op de Antillen ook 'prachtwijken' moeten komen.

[SN]



In het bedrijfsleven was voor iemand die zo beroerd presteert geeneens een spoedberaad nodig. Dikke doei!


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 13-11-2008 21:15 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Maar dan krijg je tenminste wel een smak geld .


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 13-11-2008 21:39 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

quote:
Op 13 november 2008 20:39 schreef Greycloak het volgende:
[SN]



In het bedrijfsleven was voor iemand die zo beroerd presteert geeneens een spoedberaad nodig. Dikke doei!


Ze is al opgestapt.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen