IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten / koken Vorige pagina | Volgende pagina
Argh
Usericon van Argh
Posted 22-12-2009 0:29 by Argh Profiel van Argh

quote:
Op 22 december 2009 0:04 schreef bastianus het volgende:
Mogen die pijpen?
Afijn, het kerstdiner dit jaar:
-Groentesoepje
-Salade met gerookte kip
-Draadjesvlees, konijn in mosterdsaus, zelfgemaakte frites, haricot verts in rauwe ham
-Chocolademousse, fruit en ijs




Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 22-12-2009 8:47 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 22 december 2009 0:29 schreef Argh het volgende:


Tja. Sinds de blagen ons aan het huis kluisteren kunnen de vrouw en ik een aardig potje koken. Je moet toch wat met je weekenden. Trivianten, kaarten, andere spelletjes, computeren en klaarkomen schieten ook behoorlijk op overigens, zeker sinds de spelletjes- en proncollectie zo uitgebreid zijn.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Silence
Usericon van Silence
Posted 22-12-2009 12:34 by Silence Profiel van Silence

Vanavond iets kippigs marineren (3 el ketjap, 2 el sojasaus, 2 tl sambal, gefruit knoflookteentje(of 2) en uitje, 2 tl paprikapoeder, 2tl kerriepoeder).
Dat met gebakken aardappeltjes(met paprikapoeder, oregano, zout, peper, en andere dingen die er in huis liggen).
En dan zelf tzatziki bij maken.

Lekker

Edit: en nu we toch te veel knoflook gaan eten, een knoflook saus (mayo, griekse yoghurt, knoflook, peper, zout, en citroensap ofzo? 'recept' verzin ik ter plaatse wel) voor op stokbrood als voorafje.

[Dit bericht is gewijzigd door Silence op 22-12-2009 13:24]


Argh
Usericon van Argh
Posted 22-12-2009 13:45 by Argh Profiel van Argh

quote:
Op 22 december 2009 12:34 schreef Silence het volgende:


Edit: en nu we toch te veel knoflook gaan eten, een knoflook saus (mayo, griekse yoghurt, knoflook, peper, zout, en citroensap ofzo? 'recept' verzin ik ter plaatse wel) voor op stokbrood als voorafje.


Ik zweer bij deze 'pittige' versie; mayo, yoghurt, knoflook (3 a 4 tenen of meer naar eigen smaak), peper, zout, bieslook, ui, halve augurk, citroensap, peterselie en klein beetje suiker. In de blender and enjoy!

[Dit bericht is gewijzigd door Argh op 22-12-2009 13:46]


Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


Silence
Usericon van Silence
Posted 22-12-2009 14:21 by Silence Profiel van Silence

Ik heb niet alles in huis, maar zal zeker aan het experimenteren gaan


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 22-12-2009 14:34 by M. Profiel van M.

Heeft iemand weleens zelf een kerststol gebakken? Ik ga het gewoon proberen donderdag. Iemand tips/ervaringen?


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 22-12-2009 14:41 by Forever After Profiel van Forever After

Echte boter en echte amandelspijs gebruiken.

Tenminste dat is wat ik zou doen als ik zo'n ding zou bakken.


 


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 22-12-2009 14:59 by M. Profiel van M.

Ja, de amandelspijs ga ik vanavond zelf maken. Dat is nog wel makkelijk. Ben benieuwd!

Ik weet niet wat je bedoelt met echte boter? In mijn huis komt in ieder geval alleen roomboter binnen en anders niks (altijd).

[Dit bericht is gewijzigd door M. op 22-12-2009 15:00]


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 22-12-2009 15:05 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 22 december 2009 14:59 schreef M. het volgende:
Ik weet niet wat je bedoelt met echte boter? In mijn huis komt in ieder geval alleen roomboter binnen en anders niks (altijd).

Dat dus.


 


Argh
Usericon van Argh
Posted 22-12-2009 16:34 by Argh Profiel van Argh

quote:
Op 22 december 2009 14:21 schreef Silence het volgende:
Ik heb niet alles in huis, maar zal zeker aan het experimenteren gaan


Probeer er voor de extra pit iig een keer een ui doorheen te blendden


Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


Silence
Usericon van Silence
Posted 22-12-2009 16:48 by Silence Profiel van Silence

't is nu met: mayo, griekse yoghurt, citroensap, peper, zout, knoflook, ui, mosterd, oregano en nog iets. En smaakt lang niet verkeerd


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 22-12-2009 18:33 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Net ook lekker gekookt.

Lamsbout met een jus van braadvet, rode wijn, kaneel en kersen.
Gebakken aardappelschijfjes met rozemarijn.
Gewokte appel, puntpaprika en wortel.



Met extragratis steekvlam; gooide de wijn te vroeg in de pan. :')


robbie
Usericon van robbie
Posted 22-12-2009 18:48 by robbie Profiel van robbie

Gisteren warme flanzen gemaakt, best te doen wel.



M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 24-12-2009 23:48 by M. Profiel van M.

Jezus wat een gedoe zo'n kerstbrood. Eergisteren amandelspijs gemaakt, vanavond na werk het deeg. Deeg kneden, half uur laten staan. Rozijnen, amandelen, sinaasappel- en citroenrasp, suiker, kruiden etc. erdoor, kneden, 40 min. laten staan. Opnieuw kneden, 40 min. laten staan. Uitrollen, rol amandelspijs erop, deeg dichtklappen en beetje in vorm duwen, 50 min. laten staan. Dat is nu, tot half een. Dan nog anderhalf uur in de oven.

Waarom begin ik daar ook pas om acht uur aan


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Count Steel
Haatgospeltrol
Usericon van Count Steel
Posted 24-12-2009 23:51 by Count Steel Profiel van Count Steel

Hehehe.
Niet laten verbranden nu.


Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 25-12-2009 11:13 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Net een portie "Ballen van Satan" gedraaid, voor het gourmetten. En de mildere versie: "klamme kloten van christus". Wordt weer smikkelen..


spelfout weggehaald...


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 25-12-2009 11:17 by M. Profiel van M.

quote:
Op 24 december 2009 23:51 schreef Count Steel het volgende:
Hehehe.
Niet laten verbranden nu.

Goed idee . Ding was om twee uur klaar. Heb me inmiddels verslapen voor het kerstontbijt snel op weg.

Ik moet zeggen, voor een eerste keer vind ik hem niet verkeerd.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 25-12-2009 11:47 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 25 december 2009 11:13 schreef varanus het volgende:
Net een portie "Ballen van Satan" gedraaid, voor het gourmetten. En de mildere versie: "klamme kloten van christus". Wordt weer smikkelen..


 


zillah-morte
Feed me, fuck me, and shut the fuck up, bitch...
Usericon van zillah-morte
Posted 25-12-2009 12:34 by zillah-morte (Bestuurslid stichting) Profiel van zillah-mortehttp://aeterna.cjb.net

We eten elders, maar ik heb een tonijnsalade gemaakt. Smaakt lekker. Met Tonijn (echt,...) doperwtjes, worteltjes, kastanjechampignons gebakken met wat kruiderijtjes en wat speciale sambal, pijnboompitten, en zongedroogde tomaten. En natuurlijk wat mayo, ketchup en mosterd.


On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 25-12-2009 12:42 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

'Dinnetje had gister gekookt voor mijn ouders en mij, als amuse licht gebakken garnalen op een blaadje munt op een plakje kiwi, inlusief goddelijke whiskeysaus, daarna salade met eendenborst, opgevolgd door lamsbout uit de oven met rozemarijn, citroen en knoflook, gegarneerd met sperciebonen met truffelolie en bassilicum en een salade erbij. Daarna de uitsmijter, zelfgemaakte chocolademousse. Alles op een erg mooie manier gepresenteerd.

Was goddelijk.


Boeiender


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 25-12-2009 19:29 by XXL Profiel van XXL

Zojuist wat heerlijke blikken soep van de Aldi opgewarmd.

Vanavond nog wat hapjes uit de frituurpan en een glaasje Glühwein.





Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 25-12-2009 19:31 by bokaj Profiel van bokaj

Hetzelfde als gister: Nasi met quorn. Morgen ook waarschijnlijk. Lekker

Edit: typfoutjes

[Dit bericht is gewijzigd door bokaj op 25-12-2009 20:30]


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 25-12-2009 19:33 by XXL Profiel van XXL

Ben jij vegetariër?

Gewoon even benieuwd vanwege de quorn.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 25-12-2009 19:37 by bokaj Profiel van bokaj

quote:
Op 25 december 2009 19:33 schreef XXL het volgende:
Ben jij vegetariër?

Gewoon even benieuwd vanwege de quorn.
Klopt.


Argh
Usericon van Argh
Posted 25-12-2009 22:52 by Argh Profiel van Argh

Carpacio, Tournedos, Groenten gerold in spek, gekruide aardappelpartjes uit de oven, sorbet ijs toe gehad! Kerstdiners zijn wat dat betreft altijd wel fijn


Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen