IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten / koken Vorige pagina | Volgende pagina
Silence
Usericon van Silence
Posted 02-01-2010 14:43 by Silence Profiel van Silence

Poging 2 tot zelfgemaakte knoflooksaus.

Mayo, olijfolie, mini-beetje ketjup, lepeltje mosterd, tl basilicum, tl bieslook, beetje peper, beetje zout, citroensap en natuurlijk knoflook.

Hij is wat aan de scherpe kant, maar smaakt niet verkeerd.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-01-2010 15:12 by Snaack Profiel van Snaack

Probeer eens dit:

bakje crème fraîche
lepel honing
paar tenen knoflook, uitgeperst
gemalen zwarte peper

Door elkaar roeren en klaar!


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-01-2010 15:15 by XXL Profiel van XXL

Ik wou het idee om de mayo (deels) te vervangen door kwark of crème fraîche er ook al in gooien. Dat maakt de saus net iets minder nederlands.

Nare gewoonte hier om alles met mayo klaar te willen maken.

Edit: Eventueel wat Yofresh of andere yoghurt-mayo.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 02-01-2010 15:17]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Silence
Usericon van Silence
Posted 02-01-2010 15:19 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 2 januari 2010 15:15 schreef XXL het volgende:
Ik wou het idee om de mayo (deels) te vervangen door kwark of crème fraîche er ook al in gooien. Dat maakt de saus net iets minder nederlands.

Hehe, vorige keer grotendeels griekse yoghurt gedaan, was ook lekker. Maar ik wilde het maken met spul dat we nog in huis hadden


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-01-2010 15:21 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Silence
Usericon van Silence
Posted 02-01-2010 15:23 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 2 januari 2010 15:12 schreef Snaack het volgende:
Probeer eens dit:

bakje crème fraîche
lepel honing
paar tenen knoflook, uitgeperst
gemalen zwarte peper

Door elkaar roeren en klaar!


Ga ik eens doen, wel in combi met de kruiden die ik gebruikt had


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-01-2010 15:25 by XXL Profiel van XXL

Wat zijn hier de bevindingen trouwens wat betrreft de knoflooksaus uit het koelvers vak van de AH?

Ik vind dat toch één van de betere kant en klare uitvoeringen.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 02-01-2010 16:17 by Lionheart Profiel van Lionheart

Die van de Lidl is beter.


Vlekkie
Hallo!
Usericon van Vlekkie
Posted 02-01-2010 17:05 by Vlekkie Profiel van Vlekkie

quote:
Op 2 januari 2010 15:23 schreef Silence het volgende:
Ga ik eens doen, wel in combi met de kruiden die ik gebruikt had


Hmm nu zjn net de winkels dicht, wij hebben geen creme faiche in huis, anders zou het een goedkoop alternatief zijn op mijn moeders verjaardag morgen.
Ach, wie weet voor de volgende verjaardag!


euu?


NotYourBitch
***
Usericon van NotYourBitch
Posted 02-01-2010 18:59 by NotYourBitch Profiel van NotYourBitch

Pff hele dag in de keuken bezig geweest.
Eerst brownies gemaakt met gedroogde abrikozen en pistache nootjes.
Toen verse soep van gepureerde worteltjes met veel kruiden champignons en stukjes kip.
En nu eieren koken om ze te vullen.
En dat allemaal voor me B-day feestje voor familie.
Eigenlijk niet zo'n zin in,maar ja.. <-glaasje bubbels

[Dit bericht is gewijzigd door NotYourBitch op 02-01-2010 18:59]


=)


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-01-2010 19:07 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 2 januari 2010 18:59 schreef NotYourBitch het volgende:
<-glaasje bubbels




 


NotYourBitch
***
Usericon van NotYourBitch
Posted 02-01-2010 19:09 by NotYourBitch Profiel van NotYourBitch

Nee glaasje of 3 Laurent Perrier en nee geen Perrier water.


=)


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-01-2010 19:15 by Forever After Profiel van Forever After

Blegh champagne(achtig iets)... Niet mijn ding.

Veel plezier op je feessie vanavond.


 


NotYourBitch
***
Usericon van NotYourBitch
Posted 02-01-2010 20:23 by NotYourBitch Profiel van NotYourBitch

quote:
Op 2 januari 2010 19:15 schreef Forever After het volgende:
Blegh champagne(achtig iets)... Niet mijn ding.

Veel plezier op je feessie vanavond.

Morgen dus.
Niet zoveel zin in.Weet ook niet waarom ik me zo heb lopen uitsloven in de keuken.


=)


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 02-01-2010 20:29 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Vriendlief heeft stimpstamp ovenschotel gemaakt. Lekk0rr


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 02-01-2010 22:09 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 2 januari 2010 16:17 schreef Lionheart het volgende:
Die van de Lidl is beter.


Ik vind die van de Aldi goed te doen. Die van de Super de Boer (die emmertjes) is niet te vreten.


Bareuh...


Silence
Usericon van Silence
Posted 02-01-2010 22:14 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 2 januari 2010 14:43 schreef Silence het volgende:
Hij is wat aan de scherpe kant, maar smaakt niet verkeerd.
Mm, best een succes eigenlijk!


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 02-01-2010 22:49 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Vandaag lekker simpel pannenkoeken gemaakt. Met spek, met spek en kaas en met stroop en met suiker. Heerlijk.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 03-01-2010 15:08 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 2 januari 2010 15:23 schreef Silence het volgende:
Ga ik eens doen




quote:
wel in combi met de kruiden die ik gebruikt had


Is echt niet nodig. Probeer eerst de basic versie en als je dan nog smaken mist, kun je extra bijkruiden.


spectre
Usericon van spectre
Posted 03-01-2010 15:32 by spectre Profiel van spectre

less is more idd


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 03-01-2010 15:37 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

doe zoals mij, steek er een stukje actieve kool in, van buitenaf wordt alles opgezogen qua kruiderij


signature


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-01-2010 20:48 by XXL Profiel van XXL

Dat doen we dus maar niet nog een keer als ik geen zin heb om te koken.

Nasi in blik is echt de meest ranzige bende die ik de afgelopen jaren te vreten heb gehad.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 03-01-2010 20:51 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/



Anyway, begonnen aan de stapel chocoladeletters die hier nog liggen. Nog 6 te gaan!


Je moeder.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-01-2010 21:10 by XXL Profiel van XXL

Ik was er zo beroerd van dat ik, na even mijn huig te hebben gekieteld met mijn wijsvinger, nu ook maar een chocoladeletter pak.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 03-01-2010 21:34 by M. Profiel van M.

Hey XXL, is dit niet iets voor jou?

http://www.thesneeze.com/steve-dont-eat-it/


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen