IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : Andere tijden(oud nieuws over vroegah) Vorige pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 05-03-2009 12:32 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Hehe op fok zag ik weer oud nieuws voorbij komen in dat balkje rechts.

Horror schandaal met lijken in Amerika


In Amerika is een enorm schandaal ontdekt omtrent een crematorium.

In de Amerikaanse staat Georgia zijn in en rond een crematorium tientallen lijken in verregaande staat van ontbinding aangetroffen. De lijken liggen opgeslagen in en buiten het complex. In het bosgebied rondom het crematorium liggen sommige lijken waarschijnlijk al enkele jaren. Sommigen liggen open en bloot in roestige metalen lijkkisten, die mogelijk eerder waren begraven.

De Amerikaanse media hebben het over "De ergste horrorfilm die je je kunt voorstellen en dan tien keer zo erg". De omschrijving is afkomstig van een politieman na de macabere vondst van zeker tachtig lichamen.

De autoriteiten sluiten niet uit dat er meer overledenen gevonden worden. De directeur van het crematorium, Ray Brent March (28), heeft verklaard dat de verbrandingsoven niet werkte en dat daarom de lichamen werden opgeslagen. Zijn ouders zijn eigenaar van het crematorium, maar sinds 1996 leidde hun zoon de onderneming.

Honderden nieuwe lijken bij crematorium VS

19-02-2002


Vanavond zijn bij het horrorcrematorium in Noble in de Amerikaanse staat Georgia, nóg ongeveer honderd lijken gevonden. De lichamen lagen in vier kelders, die nog niet ontdekt waren. Volgens een functionaris waren de kelders volledig volgestopt. Het totaal aantal ongecremeerde lichamen in de buurt van het crematorium kan met deze vondst op meer dan 200 komen.

Volgens de politie lagen er ook lichamen in een bosgebied rondom het crematorium. Een aantal lag in roestige metalen lijkkisten, die mogelijk eerder waren begraven.

De directeur van het crematorium, Ray Brent March (28), heeft verklaard dat de verbrandingsoven niet werkte en dat daarom de lichamen werden opgeslagen. Zijn ouders zijn eigenaar van het crematorium, maar sinds 1996 leidde hun zoon de onderneming. Hij wordt voorlopig beschuldigd van oplichting, maar er zullen waarschijnlijk andere aanklachten volgen.



Oven van horrorcrematorium werkt wél
05-03-2002

De crematieoven van het horrorcrematorium in Noble blijkt helemaal niet kapot te zijn. De 28-jarige directeur van het crematorium had eerder gezegd dat omdat de oven defect was, en dat daarom de lijken niet werden verbrand. Ook zijn op de computer van de eigenaar foto's van rottende lijken aangetroffen.

Ray Brent Marsh dumpte de lichamen lukraak op het terrein van zijn Tri-State Crematorium. Nadat de zaak na de vondst van een schedel aan het rollen kwam, hebben de autoriteiten 339 lijken gevonden.

Ondertussen wordt ook het nabijgelegen meer onderzocht. Hier werden met behulp van infra-rood camera's en onderwaterradar een hoofd en een romp gevonden. Daarom is besloten het meer leeg te pompen. Dit zal ongeveer drie dagen duren, waarna het nog zo'n twee weken zal duren voor de grond droog is en de opgraving kan beginnen.


Ik kon geen foto's meer vinden, maar was best bizar sommige waren op stokken gespiest enzo.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen