IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : "Michael Jackson blijkt niet overleden" [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
WMP
Usericon van WMP
Posted 20-08-2009 14:25 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 20 augustus 2009 12:08 schreef ElitE het volgende:
Staat dat daar dan?


quote:
Omdat de top van het bedrijfsleven bestaat uit de top van de intelligente mensen, zitten er gewoon meer mannen in die top. Net zoals de bodem van de samenleving bestaat uit de domste mensen.


Het hangt natuurlijk van je definitie af, maar daklozen zou je kunnen zien als de bodem van de samenleving.


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 20-08-2009 14:27 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 20 augustus 2009 13:19 schreef karnivoor het volgende:

'Geen bewijs voor werking Tamiflu'
Uitgegeven: 20 augustus 2009 12:02
Laatst gewijzigd: 20 augustus 2009 12:41
DEN HAAG - Er is geen wetenschappelijk bewijs dat Tamiflu helpt om ernstige complicaties van de Mexicaanse griep te voorkomen.
© NU.nl/Chris Heijmans

[yadda yadda yadda]

Paniek!!1

En aansluitend daarop:

quote:
Geen algehele vaccinatie Mexicaanse griep

DEN HAAG - Niet heel Nederland krijgt een prik tegen de Mexicaanse griep. Alleen een aantal risicogroepen wordt ingeënt. Dat heeft minister Ab Klink van Volksgezondheid maandag besloten op advies van de Gezondheidsraad.

Het gaat om in totaal vijf tot zes miljoen mensen die wel worden ingeënt. Het is dezelfde groep die altijd al de jaarlijkse griepprik krijgt aangeboden. Dat zijn naast 60-plussers mensen die door bijvoorbeeld een longaandoening meer risico lopen.
Zwangere vrouwen worden alleen ingeënt als ze tot een medische risicogroep behoren, behalve in de eerste drie maanden van de zwangerschap. De Gezondheidsraad kiest er niet voor alle zwangere vrouwen te laten vaccineren omdat er over de bijwerkingen nog te weinig bekend is.
Ook moet personeel in de gezondheidszorg gevaccineerd worden als die werken met mensen die tot de risicogroepen behoren.
Zo moet voorkomen worden dat zij zelf het virus onder patiënten verspreiden. Verder komt er een prik voor gezinsleden en mantelzorgers van mensen die erg ziek kunnen worden door of mogelijk zelfs zouden kunnen sterven aan de griep.
Klink heeft binnenkort de beschikking over 34 miljoen vaccins. Daar kunnen in principe alle Nederlanders twee keer mee worden
ingeënt. Ook al is dat nu niet nodig, de minister houdt uiteindelijk wel alle vaccins op voorraad. Hij verkoopt ze niet door aan landen die minder hebben ingeslagen.
In een reactie op het advies reageert de ouderenbond ANBO verbaasd op de vaccinatie. ,,Eerder leken senioren niet als eersten aan de beurt te komen, omdat zij al een soort afweer hebben tegen deze griep. Mogelijk zijn zij eerder in aanraking geweest met een vergelijkbaar virus,’’ aldus de ouderenbond. Die verwacht wel dat senioren er massaal gebruik van gaan maken.
De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) is blij met de keuze van de Gezondheidsraad om huisartsen en hun medewerkers als eerste te vaccineren. ,,Zorgpersoneel dat patiënten met griep moet verzorgen, dient zelf niet ziek te worden,’’ aldus een woordvoerder van de LHV maandag.
De politievakbond ACP betreurt daarentegen dat agenten niet bij de eerste groep horen. ,,We moeten voorkomen dat veel agenten uitvallen, omdat anders de veiligheid in het geding komt,’’ reageert ACP-voorzitter Gerrit van der Kamp.
De Gezondheidsraad komt volgende maand nog met een vervolgadvies over de vaccinatie. Dan kunnen nog meer groepen voor inenting in aanmerking komen.

(ANP)

Goed man.

[Dit bericht is gewijzigd door Hexegot op 20-08-2009 14:28]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 20-08-2009 14:29 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

mja, klopt, het verwijst er ook wel een beetje naar. Maar een verband tussen intelligentie en aan de top of bodem is er wel, maar er zitten altijd weer uitzonderingen tussen.

Daarnaast is intelligentie niet echt een goed meetbare eigenschap.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 20-08-2009 14:30 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 20 augustus 2009 14:27 schreef Hexegot het volgende:
En aansluitend daarop:


Goed man.


het vacccin is weer wat anders als tamiflu he


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 20-08-2009 14:33 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 20 augustus 2009 14:30 schreef ElitE het volgende:

het vacccin is weer wat anders als tamiflu he

Mexicaanse griep <------> Mexicaanse griep

Ziehier: een verband.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 20-08-2009 14:36 by karnivoor Profiel van karnivoor

Chinese horzels rukken op naar Noord- Frankrijk
Uitgegeven: 20 augustus 2009 14:25
Laatst gewijzigd: 20 augustus 2009 14:32
AMSTERDAM – De plaag van Chinese horzels in Zuid-Frankrijk rukt hard op richting het noorden. De insecten zijn nog niet in andere Europese landen gesignaleerd, maar volgens deskundigen zal dat niet lang meer duren.
© AFP

De horzel, die officieel de soortnaam Vespa velutina heeft, is ongeveer drie centimeter lang en kwam volgens Franse onderzoekers in 2004 bij toeval in Frankrijk terecht via een schip vol keramische handelswaar.

Toeristen in het zuidwesten van het land ondervinden al enkele jaren hinder van de nesten. Wat de Vespa velutina onderscheidt van zijn Europese soortgenoten is dat de nesten vele malen groter zijn. Een oranje kop en gele voeten kenmerken de Chinese horzel.

Groeperen de in Nederland bekende horzels met maximaal enkele honderden in een nest, daar pakken de Chinese insecten zich met duizenden samen. Een nest kan wel meer dan een meter groot worden.

Bordeaux

In het hele land zijn inmiddels meer dan 1100 nesten te vinden, de meeste in de buurt van Bordeaux. Maar de laatste maanden worden er steeds meer Chinese horzels in noordelijke delen van Frankrijk gesignaleerd.

‘’De beestjes koloniseren Frankrijk’’ zegt een onderzoeker van het Nationaal Historisch Museum in Parijs tegenover Reuters. ‘’Zij planten zich snel voort en breiden elk jaar hun leefgebied uit.’’

Ziekenhuis

De Aziatische variant is in principe niet gevaarlijker voor de mens dan de bekende horzel, maar toch zijn er de afgelopen week al zes mensen in het ziekenhuis beland na steken van de horzel.

Ook imkers vrezen de horzel-plaag. Tegenover de BBC vertelde een bijenhouder woensdag dat zijn bijenkasten de laatste tijd steeds vaker te maken hebben met aanvallen van horzels.

De Aziatische horzel voedt zich ondere andere met kleine insecten.
© NU.nl/Dennis van Luling


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 20-08-2009 14:41 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 20 augustus 2009 14:33 schreef Hexegot het volgende:
Mexicaanse griep <------> Mexicaanse griep

Ziehier: een verband.


ah okee, ik dacht dat je het verwarde omdat je juist die groep die vaccin krijgt onderstreepte.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 20-08-2009 14:43 by karnivoor Profiel van karnivoor

Dader aanslag Lockerbie op vrije voeten
Uitgegeven: 20 augustus 2009 14:22
Laatst gewijzigd: 20 augustus 2009 14:41
TRIPOLI - Abdel Basset al-Megrahi, de Libiër die vastzit wegens de bomaanslag op een Amerikaanse Boeing 747 in 1988 boven het Schotse Lockerbie, wordt om humanitaire redenen vrijgelaten.

Dat heeft de Schotse minister van Justitie, Kenny Macaskill, donderdag meegedeeld. De 57-jarige Megrahi lijdt aan prostaatkanker in een terminale fase.

Een hoge functionaris binnen de regering van Libië zei donderdag dat Megrahi al vrij is en binnen enkele uren in Tripoli, de hoofdstad van Libië, landt,.

Overplaatsing

De Libiër staakte onlangs zijn beroep tegen het Schotse vonnis uit 2001. Daarmee werd een obstakel voor vrijlating of overplaatsing weggenomen.

Bij de bomaanslag op het Amerikaanse vliegtuig kwamen 270 mensen om het leven. Na jarenlange VN-sancties leverde Libië twee verdachten uit voor berechting door een speciaal Schots hof in Kamp Zeist bij Soesterberg. Een medeverdachte van Megrahi werd vrijgesproken.
© ANP

-------

Ik denk dat de nabestaanden van de 270 slachtoffers ook graag een wat humanere behandeling van hun dierbaren hadden gewild. Laat die kerel toch lekker wegrotten in z'n cel.


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 20-08-2009 14:46 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

quote:
Op 20 augustus 2009 14:43 schreef karnivoor het volgende:


Ik denk dat de nabestaanden van de 270 slachtoffers ook graag een wat humanere behandeling van hun dierbaren hadden gewild. Laat die kerel toch lekker wegrotten in z'n cel.


Helemaal mee eens.

Van Wikipedia:

Victims

All 243 passengers and 16 crew members were killed. 11 residents of Lockerbie also died. Most of the passengers were from the United States. A Scottish Fatal Accident Inquiry, which opened on 1 October 1990, heard that, when the cockpit broke off, tornado-force winds tore through the fuselage, tearing clothes off passengers and turning insecurely-fixed items like food and drink trolleys into lethal objects. Because of the sudden change in air pressure, the gases inside the passengers' bodies would have expanded to four times their normal volume, causing their lungs to swell and then collapse. People and objects not fixed down would have been blown out of the aircraft into the -46 °C (-50.8 °F) outside air, their 31,000-foot (9,400 m) fall lasting about two minutes.[ Some passengers remained attached to the fuselage by their seat belts, crashing in Lockerbie strapped to their seats.

Although the passengers would have lost consciousness through lack of oxygen, forensic examiners believe some of them might have regained consciousness as they fell toward oxygen-rich lower altitudes. Forensic pathologist Dr William G. Eckert, director of the Milton Helpern International Center of Forensic Sciences at Wichita State University, who examined the autopsy evidence, told Scottish police he believed the flight crew, some of the flight attendants, and 147 other passengers survived the bomb blast and depressurization of the aircraft, and may have been alive on impact. None of these passengers showed signs of injury from the explosion itself, or from the decompression and disintegration of the aircraft.


...en die sjaak mag nog even lekker thuis zitten om van zijn laatste dagen te "genieten".

[Dit bericht is gewijzigd door Lainedil op 20-08-2009 15:10]


Bruce Banner


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 20-08-2009 14:58 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 20 augustus 2009 14:41 schreef ElitE het volgende:

ah okee, ik dacht dat je het verwarde omdat je juist die groep die vaccin krijgt onderstreepte.

Nah, het was meer de tegenstelling dat er eerst twee (!) vaccins per hoofd van de bevolking werden besteld, en nu ineens is het weer omgeslagen en wordt maximaal 37% van de Nederlanders 'beschermd'.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 20-08-2009 15:09 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

"People and objects not fixed down would have been blown out of the aircraft into the 46 °C (50.8 °F) outside air"

???

50 graden Fahrenheit is iets van 10 graden Celsius, 46 graden Celsius is ongeveer 115 graden Fahrenheit.. Mis ik iets?


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 20-08-2009 15:10 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

Ja, de minnetjes die irgendwie niet meegekomen zijn. My bad.


Bruce Banner


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 20-08-2009 15:13 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Chekc.


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 20-08-2009 15:27 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

quote:
Op 20 augustus 2009 14:43 schreef karnivoor het volgende:
Dader aanslag Lockerbie op vrije voeten
Uitgegeven: 20 augustus 2009 14:22
Laatst gewijzigd: 20 augustus 2009 14:41
TRIPOLI - Abdel Basset al-Megrahi, de Libiër die vastzit wegens de bomaanslag op een Amerikaanse Boeing 747 in 1988 boven het Schotse Lockerbie, wordt om humanitaire redenen vrijgelaten.

Dat heeft de Schotse minister van Justitie, Kenny Macaskill, donderdag meegedeeld. De 57-jarige Megrahi lijdt aan prostaatkanker in een terminale fase.

Een hoge functionaris binnen de regering van Libië zei donderdag dat Megrahi al vrij is en binnen enkele uren in Tripoli, de hoofdstad van Libië, landt,.

Overplaatsing

De Libiër staakte onlangs zijn beroep tegen het Schotse vonnis uit 2001. Daarmee werd een obstakel voor vrijlating of overplaatsing weggenomen.

Bij de bomaanslag op het Amerikaanse vliegtuig kwamen 270 mensen om het leven. Na jarenlange VN-sancties leverde Libië twee verdachten uit voor berechting door een speciaal Schots hof in Kamp Zeist bij Soesterberg. Een medeverdachte van Megrahi werd vrijgesproken.
© ANP

-------

Ik denk dat de nabestaanden van de 270 slachtoffers ook graag een wat humanere behandeling van hun dierbaren hadden gewild. Laat die kerel toch lekker wegrotten in z'n cel.

Ik denk dat de nabestaanden graag hadden gehad dat de echte verantwoordelijken in een cel waren beland. Een aanslag met zo'n omvang en dan slechts één persoon die wordt berecht...

Ik vind mijzelf niet vatbaar voor allerlei samenzweringstheoriën, maar over de hele Lockerbie-zaak heb ik toch wel mijn twijfels...


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 20-08-2009 15:29 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

Ik denk dan weer dat de nabestaanden graag hadden gehad dat de echte verantwoordelijken reeds laaaaaaang geleden gevierendeeld zouden zijn.

(loopt die zin überhaupt? ...)


Bruce Banner


NecroNoud
Usericon van NecroNoud
Posted 20-08-2009 15:57 by NecroNoud Profiel van NecroNoudhttp://www.discogs.com/user/noud85/collection

Ja en ik denk dat de nabestaanden het liefst helemaal geen vliegtuig hadden willen zien neerstorten...


don't mistake lack of talent for genius


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 20-08-2009 15:58 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

Goed punt.

Dan wat anders:

Nederland maakt zich op voor noodweer

RIJSWIJK - Nederland maakt zich op voor noodweer. Op meerdere plekken in het land hebben mensen maatregelen genomen wegens de zware windstoten en onweersbuien die het KNMI donderdagochtend heeft voorspeld.

Donderdagochtend was het nog fraai weer. Toch hielden verschillende strandpaviljoenhouders op het strand in Zandvoort hun terrasmeubilair binnen. Volgens Paul Zonneveld, voorzitter van de Nederlandse vereniging van
strandpaviljoenhouders, verwachten vooral eigenaars van strandtenten die zich op het strand zelf bevinden, overlast van de windstoten. ,,In het ergste geval kun je na afloop van zo’n storm je stoelen een paar kilometer verderop terugvinden,’’ aldus Zonneveld.

In IJsselstein besloot de organisatie van de IJVO-kinderfeestweek het terrein met daarop 1500 spelende kinderen te ontruimen. De gemeente spreekt van een preventieve maatregel en wil elk risico uitsluiten. ,,Een enkele donderklap kan raak zijn en je wilt natuurlijk geen enkel risico lopen met die kinderen,’’ zegt een woordvoerster van de gemeente. Ouders van de kinderen is per sms-alert gevraagd hun kinderen op te halen. Voor kinderen die niet kunnen worden opgehaald, is opvang geregeld in de Agnesschool in IJsselstein.

Ondernemersvereniging Venlostad.com maakte bekend de zomermarkt in Venlo af te hebben gelast in verband met het afgekondigde weeralarm. Het was de bedoeling dat de braderie als een lint langs alle pleintjes en straatjes met winkels en terrasjes in het stadscentrum zou lopen.
Ook het muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen zette donderdag eerder de deuren van de campings open om bezoekers die donderdagmiddag al naar het evenement op weg waren, uit het voorspelde noodweer te houden. Volgens het KNMI trekken de buien in de komende uren over het land. De buien komen vanuit het zuidwesten opzetten, maar ze kunnen boven land ook spontaan ontstaan, aldus een woordvoerder van het KNMI....wat een paniek?!


Bruce Banner


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 20-08-2009 16:01 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

quote:
Op 20 augustus 2009 15:57 schreef NecroNoud het volgende:
Ja en ik denk dat de nabestaanden het liefst helemaal geen vliegtuig hadden willen zien neerstorten...

Ze hebben ook geen vliegtuig zien neerstorten.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 20-08-2009 16:30 by MMayo Profiel van MMayo

Komende twee uur nog weinig te zien op buienradar, behalve wat plenzen regen.. maar geen onweer?


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 20-08-2009 16:34 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 20 augustus 2009 16:30 schreef MMayo het volgende:
Komende twee uur nog weinig te zien op buienradar, behalve wat plenzen regen.. maar geen onweer?


Vanochtend al wel onweer meegemaakt, inclusief bomen over de weg door blikseminslag... maar de paniek is ietwat overdreven, stond ook al ergens dat het tijdens de spits los zou barsten, dus niet....Boeiender


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 20-08-2009 16:34 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 20 augustus 2009 15:58 schreef Lainedil het volgende:
...wat een paniek?!


Ik vind het sowieso belachelijk dat er tegenwoordig bij elk ietwat afwijkend weertype een weeralarm moet worden afgegeven.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 20-08-2009 16:34 by Lionheart Profiel van Lionheart

Het trekt grotendeels langs de kust, drukte om niks.


NecroNoud
Usericon van NecroNoud
Posted 20-08-2009 16:39 by NecroNoud Profiel van NecroNoudhttp://www.discogs.com/user/noud85/collection

quote:
Op 20 augustus 2009 16:01 schreef RrroooaaarrR het volgende:
Ze hebben ook geen vliegtuig zien neerstorten.


KOn erop wachten natuurlijk.....


don't mistake lack of talent for genius


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 20-08-2009 16:47 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 20 augustus 2009 16:39 schreef NecroNoud het volgende:
KOn erop wachten natuurlijk.....


dan hadden die terroristen natuurlijk wel moeten aangeven wanneer en waar de familie het beste kon staan.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 20-08-2009 17:13 by Morridin Profiel van Morridinhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 20 augustus 2009 14:43 schreef karnivoor het volgende:
Dader aanslag Lockerbie op vrije voeten
Uitgegeven: 20 augustus 2009 14:22
Laatst gewijzigd: 20 augustus 2009 14:41
TRIPOLI - Abdel Basset al-Megrahi, de Libiër die vastzit wegens de bomaanslag op een Amerikaanse Boeing 747 in 1988 boven het Schotse Lockerbie, wordt om humanitaire redenen vrijgelaten.

Dat heeft de Schotse minister van Justitie, Kenny Macaskill, donderdag meegedeeld. De 57-jarige Megrahi lijdt aan prostaatkanker in een terminale fase.

Een hoge functionaris binnen de regering van Libië zei donderdag dat Megrahi al vrij is en binnen enkele uren in Tripoli, de hoofdstad van Libië, landt,.

Overplaatsing

De Libiër staakte onlangs zijn beroep tegen het Schotse vonnis uit 2001. Daarmee werd een obstakel voor vrijlating of overplaatsing weggenomen.

Bij de bomaanslag op het Amerikaanse vliegtuig kwamen 270 mensen om het leven. Na jarenlange VN-sancties leverde Libië twee verdachten uit voor berechting door een speciaal Schots hof in Kamp Zeist bij Soesterberg. Een medeverdachte van Megrahi werd vrijgesproken.
© ANP

-------

Ik denk dat de nabestaanden van de 270 slachtoffers ook graag een wat humanere behandeling van hun dierbaren hadden gewild. Laat die kerel toch lekker wegrotten in z'n cel.


Hmmm... heeft iemand misschien het telefoonnummer van die kerel die de moordenaar van Heijn overreed?

Overigens, kom maar op met dat noodweer, koelt het hier een beetje af.
Snel maar effe m'n lasagna in de magnetron gooien nu er nog geen flinke bliksemschicht of boom op het lokale transformatorhuisje is gekomen.Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen