IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : "Michael Jackson blijkt niet overleden" [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 02-08-2009 20:12 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 2 augustus 2009 19:11 schreef ElitE het volgende:
als het korstje van het gebouw nog goed eruit ziet kan er ook nog structurele schade zijn, voor het zelfde geld moet er nog heel veel gesloopt en herbouwd worden.

Yup, met een goede fik moeten ze vaak sowieso slopen of de boel nu ingestort is of niet. Staal en beton niet meer betrouwbaar.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 03-08-2009 8:15 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

'Gorilla-hiv' overgeslagen op mensen
Uitgegeven: 3 augustus 2009 05:48
Laatst gewijzigd: 3 augustus 2009 07:59

AMSTERDAM - Een nieuwe variant van hiv is overgeslagen van gorilla’s op mensen. Franse en Britse wetenschappers hebben het apenvirus aangetroffen bij een vrouw uit Parijs.
De onderzoekers identificeerden het virus met de naam siv in het lichaam van een 62-jarige vrouw uit Parijs, die tot 2004 in Kameroen woonde in de buurt van het leefgebied van gorilla's.

De vrouw vertoont nog geen ziekteverschijnselen en is waarschijnlijk goed te behandelen met medicijnen.




De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Nature Medicine.


Apenvlees

Siv is verwant aan het menselijke virus hiv. De ziekte werd tot nu toe alleen aangetroffen bij apen, en dan voornamelijk gorilla's. Mensen kunnen besmet raken met siv door het eten van apenvlees. Maar het virus is ook overdraagbaar van mens tot mens door seksueel contact

De vrouw is vermoedelijk niet de enige persoon in Kameroen die met siv besmet is geraakt. Ze zegt zelf niet in contact te zijn geweest met gorilla’s of gorillavlees.


Onzichtbaar

“Het zou erg verrassend zijn als er niet al meer besmettingsgevallen bij mensen zijn”, zo verklaart hoofdonderzoeker David Robertson van de universiteit van Manchester in New Scientist. “We geloven niet dat dit een geval is van een directe besmetting van een mens door een gorilla.”

Het apenvirus verschilt op veel punten van menselijke hiv-virussen. Siv wordt daardoor niet opgemerkt bij conventionele tests. Het virus kon zich tot nu toe vrijwel onzichtbaar verspreiden.


Evolutie

Hoewel de Franse vrouw geen klachten heeft, zullen mensen met siv volgens de wetenschappers uiteindelijk ook aids ontwikkelen. De ziekte is echter minder besmettelijk dan andere vormen van hiv.

De ontdekking van het apenvirus bij mensen ondersteunt de theorie dat mogelijk meer hiv-varianten afkomstig zijn van gorilla’s of andere apen.

“Deze ontdekking laat zien dat de evolutie van HIV nog altijd voortduurt”, aldus Robertson op BBC News. “Het virus kan overspringen van soort naar soort, van primaat naar primaat. En daar horen wij ook bij.”



ApenAids

Zelfs een aapje neuken kost je je kop tegenwoordig


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 03-08-2009 8:23 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Oeh, wanneer schapenaids? Zal die barebackende moslims leren!


Boeiender


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 03-08-2009 8:25 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Maar goed Thieu, we zullen het dus veilig moeten doen op occultfest


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 03-08-2009 8:29 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 3 augustus 2009 8:25 schreef Jenje het volgende:
Maar goed Thieu, we zullen het dus veilig moeten doen op occultfest


Ochja, komt goed aapje van me!


Boeiender


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-08-2009 9:33 by Forever After Profiel van Forever After

Nieuw van Apple de iBomb

quote:
Apple probeert tienermeisje met exploderende iPod monddood te maken

Door Wilbert de Vries, maandag 3 augustus 2009 09:28

Apple is in verlegenheid gebracht nu blijkt dat de fabrikant probeerde een 11-jarige Britse tiener het zwijgen op te leggen nadat ze zich over haar ontplofte iPod had beklaagd. Apple wilde alleen compenseren als ze een wurgcontract tekende.

Nadat de vader van het meisje, Ken Stanborough, de iPod per ongeluk had laten vallen, begon het apparaat een sissend geluid te maken. "Ik kon het daarna in mijn hand heter voelen worden, en ik dacht dat ik damp zag", aldus Stanborough tegenover The Times. De vader gooide hierop het apparaat naar buiten, waarna dit, begeleid door een kleine ontploffing en de nodige rookontwikkeling, enkele meters de lucht in werd geslingerd.

Nadat de vader zowel Apple als de lokale verkoper met het voorval had benaderd en enkele malen van het kastje naar de muur was gestuurd, ontving de familie uiteindelijk een brief van Apple. Hierin ontkende Apple aansprakelijk te zijn, maar wel bood Apple aan de iPod te vergoeden. Als Stanborough akkoord ging met de regeling, zou hij echter ook akkoord gaan met de door Apple opgestelde voorwaarden van het schikkingsvoorstel. In de praktijk zou dat de fabrikant het recht geven juridische actie te ondernemen in het geval het gezin ooit over de inhoud van het voorstel zou praten. De vader weigerde het voorstel te tekenen.

De afgelopen weken bleek dat Apple enkele van dergelijke voorvallen in de doofpot heeft proberen te stoppen. Een Amerikaanse journaliste heeft geprobeerd via de Amerikaanse variant van de Wet openbaarheid van bestuur informatie proberen te krijgen van de Consumer Product Safety Commission. Apple zou haar echter hebben tegengewerkt bij het verkrijgen van de gevraagde documentatie omdat hieruit zou blijken dat de li-ion-accu's van de iPods mogelijk de oorzaak zijn.

Tweakers.Net


 


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-08-2009 12:29 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 augustus 2009 20:07 schreef ElitE het volgende:
hehe, anders probeer je het even te lezen. Ik ben niet voor een legalisering in het verkeer. Maar op wiet is gewoon nog geen test voor of iemand stoned is maar alleen of iemand gebruikt heeft afgelopen 48 uur tot een week. Die test heb je dus al niets aan.
En in behoorlijk veel gevallen heeft wiet eerder een positief effect op rijgedrag dan negatief.
Maar wiet zou ik ook nog verboden laten omdat er nog steeds mensen zijn die dan beter niet kunnen rijden waaronder ik.


Met speed is het bij normaal gebruik(je kan tever gaan maar natuurlijk ook met koffie) simpelweg bevorderend, ADHDers mogen met hun dexies ook nog steeds rijden, en daar worden ze een stuk beter in. Van mezelf weet ik dat mn rijgedrag er behoorlijk op vooruit kan gaan omdat ik normaal nog welleens druk in mn hoofd ben en mn concentratie niet goed genoeg richt. Al heb ik het nog nooit auto gereden onder met speed op. Speed stimuleert eigenlijk vooral je sympathische zenuwstelsel wat wil zeggen dat je veel beter kan concentreren, je beeld zal pas vervormen bij behoorlijke hoeveelheden.

Denk je dat straaljager piloten zoiets kunnen veroorloven als ze op een missie zijn?


Nu ben ik wel even vergeten erbij te vermelden dat je er wel redelijk overmoedig van kan raken. Dat is zeker wel een gevaar, maar verschild ook per persoon en met ervaring van de drugs. Als je er wat meer ervaring mee hebt ben je minder geneigd het te hebben en ook als je je bewust ervan bent en verstandig bent(dus niet uit jezelf al overmoedig) zal je het zelf ook wel onder controle kunnen houden. Een verbod is misschien wle nodig maar dat is omdat teveel mensen onverstandig met speed omgaan. Maargoed het probleem zit in de verkeerde testen, je kunt niet testen of iemand onder invloed is, dus is het eigenlijk maar een verkapte manier van controleren.

Maar dagelijks zit er honderduizenden mensen met speed achter het stuur wat ze zelfs wat beter laat rijden. alleen dan is het legaal en voor concentratie. Misschien moet ik ook maar eens een papiertje bij de dokter regelen want bij mij zal het mn rijgedrag bevorderen.

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 03-08-2009 12:32]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 03-08-2009 12:56 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Bosbrand door boot in nood
Uitgegeven: 3 augustus 2009 11:53
Laatst gewijzigd: 3 augustus 2009 11:52
ZAGREB - Op het Kroatische eiland Jerolim is maandag een bosbrand uitgebroken door een boot in nood. De opvarenden schoten een alarmpijl af toen hun schip aan de grond was gelopen om hulpdiensten aan de wal te alarmeren.

De pijl zette de gortdroge begroeiing van het eiland in brand.

Dat meldden Kroatische media maandag. De brandweer wist de vuurzee na enkele uren onder controle te krijgen. Een van de acht inzittenden van de twaalf meter lange rubberboot zou gewond zijn geraakt.

Jerolim ligt ten zuiden van de havenstad Split, in het zuiden van Kroatië.
© ANP

lal


Je moeder.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-08-2009 13:00 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

haha trekt goed de aandacht


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 03-08-2009 18:27 by MMayo Profiel van MMayo

Meisje van 14 wil als 74-jarige naar disco
Uitgegeven: 3 augustus 2009 18:22
Laatst gewijzigd: 3 augustus 2009 18:22

MÜNCHEN - Een 14-jarig meisje heeft geprobeerd als 74-jarige vrouw een discotheek in het Zuid-Duitse München binnen te komen.
© ANPZe wist dat ze als minderjarige geen kans maakte en besloot het zekere voor het onzekere te nemen.

Een goede kennis veranderde de geboortedatum op haar identiteitsbewijs van 1995 in 1935.

Portiers ontdekten de fraude omdat de scholiere er werkelijk niet uitzag als een zeventigplusser, aldus de politie. Tegen het meisje is aangifte gedaan wegens misbruik van het identiteitsbewijs.

Haar kennis moet rekening houden met een straf wegens het vervalsen van een document, meldden Duitse media maandag


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 03-08-2009 18:30 by Lionheart Profiel van Lionheart

Een (': is nog te zacht uitgedrukt.


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 03-08-2009 18:31 by Dentz Profiel van Dentz

Weer een nominatie voor de Darwin awards 2009.


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 03-08-2009 18:32 by Lionheart Profiel van Lionheart

Geldt alleen voor mensen die op een niet zo snuggere wijze de dood vinden.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 03-08-2009 20:43 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-08-2009 21:32 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 3 augustus 2009 20:43 schreef Greycloak het volgende:
http://www.petities.nl/petitie/stop_stichting_brein/

Hoppa, tekenen!



Maak het ze even makkelijk, ja.
Al die namen op die site kunnen binnenkort een onderzoekje van brein verwachten?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 03-08-2009 21:37 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 3 augustus 2009 21:32 schreef XXL het volgende:
Maak het ze even makkelijk, ja.
Al die namen op die site kunnen binnenkort een onderzoekje van brein verwachten?

Zijn ze snel klaar bij mij, daar niet van.



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


WMP
Usericon van WMP
Posted 03-08-2009 21:41 by WMP Profiel van WMP

http://forum.zwaremetalen.com/forum_topic/1437414/37?hl=flamec%

Kijk es aan, post hier je persoonlijke onzin maar.



[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 03-08-2009 22:31]


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 03-08-2009 21:43 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Stop varkensgriep, drink whisky

Russische voetbalfans wordt aangeraden whisky te drinken als zij volgende maand naar Wales gaan voor het WK-kwalificatieduel tegen dat land. Dit zou namelijk helpen tegen het varkensgriepvirus.

"Wij roepen onze supporters op veel whisky te drinken, als een vorm van desinfectie", zo zegt het hoofd van de voetbalbond. "Dat zou alle symptomen van de ziekte moeten genezen." Het ministerie van Volksgezondheid van Rusland raadt Russen af af te reizen naar Groot-Brittannie vanwege de verspreiding van het H1N1-virus.

(SN)

Good busy.

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 03-08-2009 22:30]


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


WMP
Usericon van WMP
Posted 04-08-2009 2:19 by WMP Profiel van WMP

[Off topic]

[Dit bericht is gemodereerd door Lainedil op 04-08-2009 6:10]


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 04-08-2009 7:03 by MMayo Profiel van MMayo

'Gehandicaptenzorg verslechtert'
Uitgegeven: 3 augustus 2009 21:49
Laatst gewijzigd: 4 augustus 2009 00:14

AMSTERDAM - Twee op de drie werknemers in de gehandicaptenzorg vinden dat de bureaucratie de afgelopen twee jaar is toegenomen. Dit blijkt uit de eerste resultaten van een enquête van de SP waarover het actualiteitenprogramma Netwerk maandag bericht.
Uit de enquête, die inmiddels door 1600 werknemers in de gehandicaptenzorg is ingevuld, komt naar voren dan 48 procent van de respondenten minder plezier in het werk heeft.

Als belangrijkste reden hiervoor noemt 37 procent de toegenomen werkdruk. Ook de afgenomen kwaliteit van de zorg (33 procent) en de toegenomen bureaucratie (31) werden vaak genoemd als reden waarom werknemers minder plezier in hun werk hebben.

Jo Terlouw, directeur van belangenorganisatie voor verstandelijk gehandicapten KansPlus, pleit voor een plattere organisatie.

Tokio

"De bureaucratie reikt van hier tot Tokio. Vreselijk!", zegt hij. "Groepsleiding die constant naar de volgende laag van leidinggevenden moet gaan om te vragen of iets geregeld kan worden. Sloop de managementlagen eruit!"

Volgens de SP en KansPlus is er niets gebeurd sinds een jaar geleden de 27-jarige zwaar gehandicapte Jeanette Unlandt overleed in een instelling. Ze kwam daar terecht nadat ze was mishandeld in een instelling in het Zeeuwse Hulst.

Nadat ze was overgeplaatst naar een andere instelling werd ze alleen gelaten toen ze in bad zat. Ze raakte in coma en stierf.

Lering

Haar vader Leo Unlandt meldt in Netwerk dat hij hoopt dat de gehandicaptensector lering trekt uit het incident. "Ik hoop dat in de toekomst blijkt dat Jeanette niet voor niks geleefd heeft."

Staatssecretaris van Volksgezondheid Jet Bussemaker (PvdA) onderstreept dat veiligheid en kwaliteit in de zorg centraal staan. "Ieder incident is er één te veel", laat ze weten.



Alhoewel dat verhaal van Jeanette Unlandt in principe niks van doen heeft in bovenstaande tekst, toch een mooi voorbeeld hoe het mis kan gaan. Alhoewel ze niet de eerste was en zeker niet de laatste.. helaas. En die Jet Bussemaker kan ouwehoeren wat ze wil, over veiligheid en kwaliteit in de zorg centraal maar wellicht wil ze eens een bezoekje brengen aan wat instellingen..


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 04-08-2009 8:45 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 4 augustus 2009 7:03 schreef MMayo het volgende:
Alhoewel dat verhaal van Jeanette Unlandt in principe niks van doen heeft in bovenstaande tekst, toch een mooi voorbeeld hoe het mis kan gaan. Alhoewel ze niet de eerste was en zeker niet de laatste.. helaas. En die Jet Bussemaker kan ouwehoeren wat ze wil, over veiligheid en kwaliteit in de zorg centraal maar wellicht wil ze eens een bezoekje brengen aan wat instellingen..

Die veiligheid en kwaliteit centraal zorgen er juist voor dat er zoveel bureaucratie is, omdat ze alles met protocollen, rapportages, controles en audits proberen te ondervangen. Waardoor je als zorgpersoneel drie keer zoveel van alles verslag moet leggen en aan procedures moet voldoen, allemaal tijd die je niet kan besteden aan het begeleiden van je cliënten omdat je zoveel op kantoor moet werken.
Gewoon personeel fatsoenlijk scholen (dus geen stagiaires en leerlingen de volle verantwoordelijkheid geven) en extra personeel inzetten zodat je de cliënten fatsoenlijk en voldoende in de gaten kunt houden, dat zou al een hoop schelen. En niet een berg geld verspillen aan de managementlaag, kwaliteits- en veiligheidscontroles, de enorme hoeveelheid administratief personeel die nodig is om alle nodeloos ingewikkelde procedures bij te houden en duur betaalde zogenaamde marktwerking in de zorg die toch uiteindelijk wordt betaald door personeel weg te bezuinigen. Het grootste deel van problemen in de zorg kan voorkomen worden door voldoende, goed opgeleide handen "aan het bed" en "op de vloer" te regelen.

[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 04-08-2009 9:07]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 04-08-2009 9:42 by MMayo Profiel van MMayo

Veiligheid en kwaliteit staat niet centraal met al die bezuinigingen, zou pas centraal staan als ze de maatregelen zouden nemen die jij net opsomt.

En als clienten krijgen waar ze recht op hebben en niet bendes met geld verloren raakt in de algemene zorg die voor de specifieke zorg bedoelt is.

[Dit bericht is gewijzigd door MMayo op 04-08-2009 9:42]


Jelle
Usericon van Jelle
Posted 04-08-2009 9:50 by Jelle Profiel van Jelle

quote:
Op 3 augustus 2009 21:43 schreef Greycloak het volgende:
(SN)Stop varkensgriep, drink whisky

Russische voetbalfans wordt aangeraden whisky te drinken als zij volgende maand naar Wales gaan voor het WK-kwalificatieduel tegen dat land. Dit zou namelijk helpen tegen het varkensgriepvirus.

"Wij roepen onze supporters op veel whisky te drinken, als een vorm van desinfectie", zo zegt het hoofd van de voetbalbond. "Dat zou alle symptomen van de ziekte moeten genezen." Het ministerie van Volksgezondheid van Rusland raadt Russen af af te reizen naar Groot-Brittannie vanwege de verspreiding van het H1N1-virus.

Dikke onzin natuurlijk maar het is wel een beetje hetzelfde verhaal hier. Iedereen heeft schijthekel aan Russische toeristen maar ze worden hartelijk verwelkomd omdat ze zo lekker met geld gooien....


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-08-2009 10:14 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ach er zit wat in, aangezien russen bijna 24/7 kunnen drinken, zal het dan toch wel wat tegen houden. Al zal het sterfte cijfer dan niet dalen hehe.

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 04-08-2009 10:14]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ColdheartMinor
Oink! Oink!
Usericon van ColdheartMinor
Posted 04-08-2009 13:27 by ColdheartMinor Profiel van ColdheartMinor

quote:
Apple probeert tienermeisje met exploderende iPod monddood te maken

Door Wilbert de Vries, maandag 3 augustus 2009 09:28

Apple is in verlegenheid gebracht nu blijkt dat de fabrikant probeerde een 11-jarige Britse tiener het zwijgen op te leggen nadat ze zich over haar ontplofte iPod had beklaagd. Apple wilde alleen compenseren als ze een wurgcontract tekende.

Nadat de vader van het meisje, Ken Stanborough, de iPod per ongeluk had laten vallen, begon het apparaat een sissend geluid te maken. "Ik kon het daarna in mijn hand heter voelen worden, en ik dacht dat ik damp zag", aldus Stanborough tegenover The Times. De vader gooide hierop het apparaat naar buiten, waarna dit, begeleid door een kleine ontploffing en de nodige rookontwikkeling, enkele meters de lucht in werd geslingerd.

Nadat de vader zowel Apple als de lokale verkoper met het voorval had benaderd en enkele malen van het kastje naar de muur was gestuurd, ontving de familie uiteindelijk een brief van Apple. Hierin ontkende Apple aansprakelijk te zijn, maar wel bood Apple aan de iPod te vergoeden. Als Stanborough akkoord ging met de regeling, zou hij echter ook akkoord gaan met de door Apple opgestelde voorwaarden van het schikkingsvoorstel. In de praktijk zou dat de fabrikant het recht geven juridische actie te ondernemen in het geval het gezin ooit over de inhoud van het voorstel zou praten. De vader weigerde het voorstel te tekenen.

De afgelopen weken bleek dat Apple enkele van dergelijke voorvallen in de doofpot heeft proberen te stoppen. Een Amerikaanse journaliste heeft geprobeerd via de Amerikaanse variant van de Wet openbaarheid van bestuur informatie proberen te krijgen van de Consumer Product Safety Commission. Apple zou haar echter hebben tegengewerkt bij het verkrijgen van de gevraagde documentatie omdat hieruit zou blijken dat de li-ion-accu's van de iPods mogelijk de oorzaak zijn.


Daarom ga ik gewoon voor een Zune als 'ie van de herfst hier op de markt verschijnt.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen