IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws in het nieuws (nieuwstopic) Vorige pagina | Volgende pagina
bastianus
Usericon van bastianus
Posted 12-10-2009 11:56 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 12 oktober 2009 11:44 schreef Staalman het volgende:
Waarom zo moeilijk doen en overleggen.... gewoon hun borstkas intrappen. Lijken de jetsOrs gelijk groter

Hehe. Gnagnagnii.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


invictis
Usericon van invictis
Posted 12-10-2009 12:36 by invictis Profiel van invictis

alle aziaten deaud!!!


Zo hé, is dit topic toch maar mooi getransformeerd van eenzijdig gebral van Invictus in een ware echte op ervaringen en feiten gebaseerde discussie.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-10-2009 15:48 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Man mist geboorte na aanranding verpleegster

Een man uit Bountiful, in de Amerikaanse staat Utah, heeft afgelopen vrijdag de geboorte van zijn kind moeten missen. De man had het namelijk drukker met een mooie verpleegster dan met zijn eigen vrouw.

De dertigjarige Adam Jay Manning bracht afgelopen vrijdag rond theetijd zijn in barensnood verkerende vrouw naar het ziekenhuis. Toen een verpleegster het paar te hulp schoot, werd zij van boven tot onder begluurd door Manning, aldus politiewoordvoerder Loring Draper. Vervolgens gaf hij haar een complimentje over haar uiterlijk.

De zuster negeerde de geile aanstaande vader en ging door met haar werk. De hoogzwangere vrouw zou namelijk net in haar rolstoel naar de verloskamer worden gereden. De man gaf echter niet op en ging verder met zijn versierpoging. "Manning zei dat er iets met haar nek aan de hand was en wilde haar nek masseren. Hierna stak hij zijn hand uit en greep haar borst."

De vepleegster duwde de geile kerel weg en ging aan de andere kant van de rolstoel staan. Hierna schakelde ze de politie in, die de man arresteerde wegens aanranding. De man zit nog steeds vast, en heeft de geboorte van zijn kind moeten missen. De vrouw is namelijk pas na de arrestatie bevallen. "Hij was er overduidelijk niet voor de geboorte van zijn kind", besluit Draper.

Hij verstaat het klootzakken-vak wel erg goed


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 12-10-2009 16:01 by karnivoor Profiel van karnivoor

quote:
Op 12 oktober 2009 11:40 schreef karnivoor het volgende:
Rechtbank wijst curateleverzoek DSB af
Uitgegeven: 12 oktober 2009 11:20
Laatst gewijzigd: 12 oktober 2009 11:37Paar uur verder, nieuwere updates:

------------

Noodregeling bevriest tegoeden DSB
Uitgegeven: 12 oktober 2009 11:20
Laatst gewijzigd: 12 oktober 2009 15:47
AMSTERDAM - Klanten die spaargeld bij DSB Bank hebben, kunnen daar niet meer bij. Dat is het gevolg van de noodregeling voor de geplaagde bank van Dirk Scheringa, waarmee de rechtbank in Amsterdam maandag instemde.
ANP
Crisis bij DSB
slideshow video

Klanten kunnen nog wel tot en met woensdag 250 euro per dag pinnen bij andere banken.

Spaarders kunnen bovendien aanspraak maken op het depositogarantiestelsel. Zij krijgen daarmee tot 100.000 euro van hun spaargeld terug.

Noodregeling

De bank is onder curatele geplaatst. De rechtbank in Amsterdam heeft een verzoek voor een noodregeling voor de geplaagde bank toegewezen.

De Nederlandsche Bank (DN vroeg de regeling aan, omdat het voortbestaan van de bank in gevaar werd gebracht doordat klanten massaal geld van hun rekening haalden.

Daarnaast stond de solvabiliteit, de mate waarin de bank aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen, volgens DNB onder druk.

600 miljoen

Klanten haalden de afgelopen anderhalve week ongeveer 600 miljoen euro van hun rekeningen, liet president Nout Wellink van DNB maandag tijdens een persconferentie weten.

Het ging volgens Wellink om ongeveer een zesde van het spaargeld dat nu nog bij DSB Bank is gestald.

Afgelopen nacht zijn nog "enkele tientallen miljoenen euro's" opgenomen. Wellink zei niet dat deze opnames de bank uiteindelijk de das hebben omgedaan. DNB zou al langer in gesprek zijn geweest met DSB Bank over de problemen die speelden bij de bank.

Onderzoek

Minister Wouter Bos van Financiën liet weten dat er een onafhankelijk onderzoek naar de gang van zaken komt. Daarbij zal ook worden gekeken naar de rol van bestuurders.

Volgens hem heeft voormalig minister van Financiën en voormalig DSB-bestuurder Gerrit Zalm ''volledig begrip'' voor deze stap en heeft hij zijn medewerking toegezegd.

PvdA wil daarnaast dat onafhankelijk wordt onderzocht of DNB op tijd heeft ingegrepen bij DSB Bank. Ook coalitiegenoot ChristenUnie wil dat duidelijk wordt wat er precies is gebeurd.

Zondagavond

DSB Bank verklaarde dat DNB zondagavond al een procedure voor een noodregeling is gestart. De rechtbank in Amsterdam zou die in eerste instantie hebben afgewezen, omdat de bank nog steeds liquide zou zijn.

Maandagochtend volgde een nieuwe zitting, waarna alsnog werd besloten de noodmaatregel door te voeren.

Boos

Een DSB-woordvoerder maakte zich maandag boos dat het nieuws over de stappen die DNB wilde zetten al was uitgelekt. ''Dat heeft ons in enorme problemen gebracht.''

De noodregeling houdt in dat bewindvoerders de zaken bij DSB Bank gaan afwikkelen. De rechtbank in Amsterdam heeft twee bewindvoerders aangesteld.

Onvermijdelijk

Het ministerie van Financiën stelt in een verklaring dat het toewijzen van een noodregeling onvermijdelijk was. De staat, DNB en een consortium van vijf banken hebben dit weekeinde gezocht naar een oplossing, maar de risico's voor alle partijen bleken te groot.

''Het is belangrijk te constateren dat de problemen van DSB niet zijn veroorzaakt door de kredietcrisis. Het gaat om een individuele, relatief kleine bank die zelf in problemen is gekomen door de bedrijfsvoering, onrust bij klanten, onduidelijke communicatie en de onzekerheid die daardoor is ontstaan."

"Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat de DNB de noodregeling heeft aangevraagd voor DSB."

--------------

Lol, niks geen crisis, gewoon prutsers![Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 12-10-2009 16:13]


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 12-10-2009 19:43 by Forever After Profiel van Forever After

Meisje neergestoken na wegvallen internet
Uitgegeven: 12 oktober 2009 15:04
Laatst gewijzigd: 12 oktober 2009 15:06

AMSTERDAM - Een 18-jarige StarCraft-speler uit Zweden heeft een meisje van 15 jaar oud ernstig verwond met messteken. De gamer ging door het lint toen bleek dat zijn internetverbinding verbroken werd tijden het spelen van een potje StarCraft.

GamezToen de verbinding wegviel ging de jongen naar de keuken om een mes te pakken en liep vervolgens woedend de straat op.

Een 15-jarig meisje dat op weg naar huis was van een feestje kwam als eerste op zijn pad en werd met enkele messteken tegen de grond gewerkt. Ondanks de ernstige verwondingen heeft ze de aanval overleefd.

De rechtbank heeft de jongen, die verder nog niet over een strafblad beschikte, inmiddels veroordeeld tot intensieve psychiatrische hulp. De gedachten van de gamer sloegen volgens de rechter plots om in agressie nadat hij er achter kwam dat hij niet langer StarCraft kon spelen.


Doodslag

De aanklager wilde de jongen veroordelen voor poging tot moord maar de rechtbank zag de aanval als ‘slechts’ een poging tot doodslag. Dit omdat hij niet het huis uit zou zijn gegaan om het meisje te vermoorden.

Het incident vond op 9 augustus plaats maar werd onlangs pas bekend gemaakt nadat de rechtbank een uitspraak in de zaak had gedaan.

© Gamez

 


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 12-10-2009 19:55 by karnivoor Profiel van karnivoor

Telkens als ik met patience niet uitkom, draai ik een kuikentje de nek om. Niks raars aan toch?


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 12-10-2009 20:07 by Forever After Profiel van Forever After

Ja, maar jij wint altijd.

Van mij mogen ze op zo'n retard het fight fire with fire principe loslaten...

[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 12-10-2009 20:07]


 


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 12-10-2009 20:07 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 12 oktober 2009 16:01 schreef karnivoor

Lol, niks geen crisis, gewoon prutsers!Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat een mogelijke val van DSB bank DEELS de schuld is van alle negatieve berichtgeving in de media en aandachtsgeil gedrag van een aantal zogenaamde belangenorganisaties (Dingen als: snel allemaal je spaargeld opnemen mensen).

Dat geneuzel met het aansmeren van polissen komt echt bij de meeste banken wel voor. Daar verdienen ze namelijk geld mee.

Maargoed, da's mijn nietszeggende mening.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 12-10-2009 20:09 by karnivoor Profiel van karnivoor

Dat zijn dus die zaken die vrij los staan van de crisis. Dat werd gezegd omdat men hun praktijken kut vond, niet omdat men de solvabiliteit niet vertrouwde. Ik blijf het wel een volstrekt achterlijk advies geven want iedereen leert op de middelbare school wel dat je zo júist een bank laat instorten.

Een actie van twee jaar terug richting ABN Amro leek me dan geschikter: iedere dag 1 cent overmaken naar een andere rekening en weer terug. En dat massaal gaan doen.

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 12-10-2009 20:11]


Bierrrrr
Usericon van Bierrrrr
Posted 12-10-2009 20:10 by Bierrrrr Profiel van Bierrrrr


Ik ben trouwens blij dat die BOYZONE homo dood is.Terwijl je je aan mij denkt; wordt ik agressief


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 12-10-2009 20:12 by Forever After Profiel van Forever After

Jouw postcount geeft meteen je leeftijd aan?

[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 12-10-2009 20:13]


 


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 12-10-2009 20:12 by karnivoor Profiel van karnivoor

Marthe, zo heet mn nichtje ook. Leuk.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 12-10-2009 20:13 by Lionheart Profiel van Lionheart

Haha, ik vind hem een aanwinst op het forum.


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 12-10-2009 20:14 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 12 oktober 2009 20:12 schreef Forever After het volgende:
Jij bent net zo oud als je postcount?


Eerlijk gezegd heb ik meer de indruk dat Orlando de Bock weer gebruik mag maken van de pc in de bibliotheek van Wychen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 12-10-2009 20:15 by Forever After Profiel van Forever After

Godsamme XXL...

Ik heb mijn post al ge-edit in die tijd dat jij replied.

[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 12-10-2009 20:15]


 


Bierrrrr
Usericon van Bierrrrr
Posted 12-10-2009 20:45 by Bierrrrr Profiel van Bierrrrr

quote:
Op 12 oktober 2009 20:12 schreef Forever After het volgende:
Jouw postcount geeft meteen je leeftijd aan?


12.

Was het maar waar, dan hoefde ik niet te betalen voor sex.

[Dit bericht is gewijzigd door Bierrrrr op 12-10-2009 20:47]


Terwijl je je aan mij denkt; wordt ik agressief


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-10-2009 23:02 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Meisje verloor 8 vingers bij knutselopdracht


Een zestienjarig meisje kan na bijna drie jaar haar afschuwelijke drama eindelijk een plekje geven. In januari 2007 raakte het meisje uit het Engelse Boston acht vingers kwijt tijdens een kunstopdracht op school. De school is nu veroordeeld tot het betalen van zo'n achttienduizend euro schadevergoeding.

Het meisje moest met behulp van gips een afgietsel maken van haar handen. Maar het gips was niet meer van haar handen te krijgen. Medici noch het schoolpersoneel kregen het steeds warmer wordende goedje van haar handen. De temperatuur liep op tot boven de 60 graden, waardoor het meisje ernstige brandwonden opliep en acht vingers moesten worden geamputeerd.

Volgens het rapport werd het meisje verteld dat ze haar handen in een mal moest stoppen. Vervolgens werd er gips in de mal gegoten. Het meisje stopte echter haar handen tot aan haar polsen in de emmer met gips. Het mengsel begon echter al binnen tien minuten te stollen, waarna ze haar handen niet meer kon terugtrekken.

Haar handen raakten onherstelbaar beschadigd. Plastisch chirurgen deden wat ze konden, maar na twaalf operaties heeft het meisje aan de ene hand geen, en aan de andere slechts twee vingers. Daarnaast heeft ze over haar hele lichaam ernstige littekens waar de chirurgen huid hebben weggenomen om op haar handen te plaatsen.

Vandaag deed de rechter van Boston eindelijk uitspraak in de geruchtmakende zaak. De school moet de ouders een schadevergoeding van ruim 18.000 euro betalen. Daarnaast moet de school ook bijna drieduizend euro aan onkosten vergoeden.

Lullig, je zou er niet snel gevaar in zien, maar het gaat wel vaker fout met gips.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 12-10-2009 23:31 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

quote:
Op 12 oktober 2009 20:14 schreef XXL het volgende:
Eerlijk gezegd heb ik meer de indruk dat Orlando de Bock weer gebruik mag maken van de pc in de bibliotheek van Wychen.

IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 13-10-2009 9:04 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Tip voor de gedupeerde DSB spaarders:

In één dag dik 1000 euro opnemen met DSB-pas

EINDHOVEN - DSB-klant Job Verhagen (25) uit Eindhoven heeft maandagavond bij toeval een manier gevonden om veel meer geld van zijn betaalrekening te halen dan is toegestaan.

Dit meldt de regionale persdienst GPD.

Officieel schrijft de de regeling van De Nederlandsche Bank(DN voor dat DSB-klanten tot woensdag om middernacht per dag maximaal 250 euro opnemen bij pinautomaten van andere banken.

Verhagen: " 's Middags kon ik helemaal niet betalen met mijn pinpas, maar bij de pomp lukte het wel." Bij het afrekenen van zijn volle tank vroeg hij of hij misschien extra geld kon pinnen. Dat kon zonder problemen.

"Daarom ben ik nu alle tankstations in de regio Eindhoven aan het afrijden om zo veel mogelijk op te nemen", aldus Verhagen. Hij koopt dan steeds een kleinigheid zoals bijvoorbeeld een rol pepermunt. Vervolgens pint hij extra bij.

Dinsdagavond laat had hij op deze manier zo'n duizend euro opgenomen. Ondanks dat hij eigenlijk maar maximaal 250 euro kon opnmemen. Met het extra gepinde geld wil hij vandaag een rekening openen bij een andere bank. (EBO)

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 13-10-2009 9:05]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 13-10-2009 9:06 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

En als je toch in Eindhoven woont; in België kun je er nog 750 bij pinnen.


invictis
Usericon van invictis
Posted 13-10-2009 11:28 by invictis Profiel van invictis

quote:
Op 12 oktober 2009 19:43 schreef Forever After het volgende:
Meisje neergestoken na wegvallen internet
Uitgegeven: 12 oktober 2009 15:04
Laatst gewijzigd: 12 oktober 2009 15:06

AMSTERDAM - Een 18-jarige StarCraft-speler uit Zweden heeft een meisje van 15 jaar oud ernstig verwond met messteken. De gamer ging door het lint toen bleek dat zijn internetverbinding verbroken werd tijden het spelen van een potje StarCraft.

GamezToen de verbinding wegviel ging de jongen naar de keuken om een mes te pakken en liep vervolgens woedend de straat op.

Een 15-jarig meisje dat op weg naar huis was van een feestje kwam als eerste op zijn pad en werd met enkele messteken tegen de grond gewerkt. Ondanks de ernstige verwondingen heeft ze de aanval overleefd.

De rechtbank heeft de jongen, die verder nog niet over een strafblad beschikte, inmiddels veroordeeld tot intensieve psychiatrische hulp. De gedachten van de gamer sloegen volgens de rechter plots om in agressie nadat hij er achter kwam dat hij niet langer StarCraft kon spelen.


Doodslag

De aanklager wilde de jongen veroordelen voor poging tot moord maar de rechtbank zag de aanval als ‘slechts’ een poging tot doodslag. Dit omdat hij niet het huis uit zou zijn gegaan om het meisje te vermoorden.

Het incident vond op 9 augustus plaats maar werd onlangs pas bekend gemaakt nadat de rechtbank een uitspraak in de zaak had gedaan.

© Gamez


internetgamez = serious businezzz


Zo hé, is dit topic toch maar mooi getransformeerd van eenzijdig gebral van Invictus in een ware echte op ervaringen en feiten gebaseerde discussie.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 13-10-2009 12:46 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Bioscoop zendt leveroperatie live uit

Vierhonderd belangstellenden gaan er vandaag in de Rotterdamse bioscoop aan het Schouwburgplein eens goed voor zitten. Het Erasmus Medisch Centrum zendt een leveroperatie rechtstreeks uit.

Tijdens de operatie in het Erasmus MC haalt een chirurg de lever uit het lichaam van de patiënt om een tumor te kunnen verwijderen. Daarna wordt de lever teruggeplaatst. Een chirurg in de bioscoopzaal heeft verbindingen met de operatiekamer. Hij geeft toelichting en beantwoordt vragen van het publiek.

Het is overigens de derde keer dat een operatie live in de Rotterdamse bioscoop te volgen is. Op het witte doek waren eerder een hersenoperatie en een niertransplantatie te zien.♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 13-10-2009 17:03 by karnivoor Profiel van karnivoor

Winkelen met DSB-pas niet meer mogelijk
Uitgegeven: 13 oktober 2009 13:49
Laatst gewijzigd: 13 oktober 2009 15:07
AMSTERDAM - Het is niet meer mogelijk in winkels te betalen met een pinpas van DSB Bank. Dat heeft een woordvoerder van de Nederlandse Vereniging van Banken (NV dinsdag gezegd.
© ANP

Klanten van de bank kunnen tot en met woensdag met hun pas nog wel terecht bij geldautomaten. Zij kunnen dan maximaal 250 euro opnemen per dag.

Maandag was het op diverse plaatsen nog wel mogelijk met de DSB-pinpas af te rekenen. Het kostte even tijd om dat stop te zetten, aldus een woordvoerder van de NVB.


Vanaf donderdag kunnen klanten van de bank helemaal niet meer bij hun betaalrekening. Dat is een gevolg van de noodregeling die de rechter de bank heeft opgelegd op verzoek van De Nederlandsche Bank.

Pieter Lakeman

Gedupeerde rekeninghouders laten dinsdag weten een claim voor te bereiden tegen Pieter Lakeman van de stichting Hypotheekleed. Hij riep DSB-klanten in het programma 'Goedemorgen Nederland' op om geld weg te halen bij de bank. Door deze oproep is Lakeman medeverantwoordelijk voor het feit dat DSB deze week in de problemen kwam.

Op de website Lakemanleed.nl worden mensen nu opgeroepen zich samen in te zetten voor het afdwingen van een schadevergoeding bij de stichting van Lakeman.

Schade

De oprichters houden Lakeman verantwoordelijk voor eventuele schade die ze ondervinden door de problemen bij DSB.

De site gaat nu klachten inzamelen en wil daarmee een gerenommeerd advocatenkantoor in de arm nemen.

Scheringa

Lakeman zelf is zich van geen kwaad bewust. Volgens hem is DSB-directeur Dirk Scheringa de grote boosdoener. ''Zeker honderdduizend mensen zijn door hem beduveld en belazerd", zei Lakeman tegenover Radio 1.

''Wat hij heeft gedaan is immoreel, dat is hij al bijna zijn hele carrière'', meent Lakeman, die optreedt namens een groep mensen die vindt dat DSB hun onder valse voorwendselen te hoge hypotheken heeft verkocht.

Op de vraag of Scheringa een slecht mens is, antwoordde Lakeman niet bevestigend. ''Daarover geef ik geen oordeel; ik vind hem gewoon immoreel.''

Val

Lakeman gaf aan door te gaan met zijn inzet voor de Stichting Hypotheekleed. De voorvechter van benadeelde DSB-klanten zei te beseffen dat andere mensen er met de val van DSB Bank minder goed vanaf komen. ''Maar ik ben er niet voor het algemeen belang.''

Lakeman wil nu met een collectieve actie zoveel mogelijk geld veiligstellen voor de mensen die zich bij zijn stichting aanmelden.

Lees alles over de ontwikkelingen bij DSB op NUzakelijk


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 13-10-2009 17:15 by bokaj Profiel van bokaj

Die Lakeman zal dat belangen behartigen ook wel niet gratis doen.


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 13-10-2009 19:13 by XXL Profiel van XXL

Bovendien benadeelt hij nu iedereen die een spaar / betaal rekening bij DSB heeft ten gunste van een handje vol mensen wat zo dom is zich allerhande zooi te laten aansmeren bij het afsluiten van een hypotheek.

Om nog maar niet te spreken over mensen die een groot bedrag hebben ondergebracht in een achtergesteld deposito.

Die krijgen helemaal niets terug.

Gelukkig kan hij dat goedpraten omdat hij niet voor het algemeen belang werkt.

Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen