IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Formule 1 - seizoen 2010 Vorige pagina | Volgende pagina
Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 18-02-2010 10:33 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Argentijnse media melde vandaag dat USF1 mogelijk het volledige seizoen zal missen. De teambaas Peter Windsor zou aan Jose Maria Lopez, de vader van de gelijknamige coureur, hebben bevestigd dat het team niet zal racen.

Het gerucht dat het team in financiële problemen zit gaat al weken de ronde. Ook Formule 1-baas Bernie Ecclestone heeft zich al openbaar geuit over dit onderwerp. Het Amerikaanse team heeft bovendien nog steeds geen teamgenoot voor Lopez bevestigd.

Hun coureur Lopez geeft echter zijn Formule 1 droom nog niet meteen op. Volgens het Duitse Motorsport Total hebben YouTube-baas Chad Hurley, die betrokken is bij USF1, Jose Ramon Carabante van Campos en Felipe McCough, de manager van Lopez, elkaar vandaag ontmoet in Londen om te praten over een overeenkomst.

Dit nieuws zou voor Stefan Grand Prix bijzonder goed zijn. Het Servische team hoopt nog altijd dit seizoen te kunnen racen. Nu dat USF1 weg valt wordt de kans daarop alleen maar groter.


signature


Bijlie
Woods of Ypres
Usericon van Bijlie
Posted 18-02-2010 15:02 by Bijlie Profiel van Bijliehttp://www.last.fm/user/Bijlie

Tja, heel schokkend is het berichy niet echt, als je een beetje de nieuwssites in de gaten hield wist je dat dit ging komen. Nu alleen nog wachten op een officieel bericht van het team.



Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 18-02-2010 15:21 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ja, kijken wat Stefan GP te bieden heeft


signature


Bijlie
Woods of Ypres
Usericon van Bijlie
Posted 18-02-2010 15:55 by Bijlie Profiel van Bijliehttp://www.last.fm/user/Bijlie

Idd eens kijken wat die kan bieden, hoewel daar de geruchten ook al weer overgaan dat ze Toyota nog niets betaald hebben. In hoevere dit waar is, geen idee.

Campos schijnt ook verkocht te zijn aan een inversteerder die al aan het team verbonden was.



Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 20-02-2010 0:20 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Het nieuwe team Campos Meta heeft bevestigd dat Jose Ramon Carabante het team overgenomen heeft. Colin Kolles, de voormalige teambaas van Midland en Spyker, neemt ook hier de rol van teambaas van Campos Meta op zich. Eerder had het team die functie aan stichter Adrian Campos toegewezen.

Na enkele weken speculatie over de toekomst van het team werd deze namiddag bekend gemaakt dat Carabante nu de nieuwe eigenaar is van Campos. Carabante was al eerder een aandeelhouder van het team, maar is nu in het bezit van de meerderheid van de aandelen.

“Ik zou Bernie Ecclestone willen bedanken,” begon Jose Ramon Carabante. “Hij heeft zich enorm ingezet om ons te steunen terwijl we eraan werkten om het team in leven te houden.”

“De hele reddingsactie was een race tegen de tijd met een doel dat nog steeds ongewijzigd is: twee competitieve wagens aan de start van het F1-seizoen brengen in Bahrein,” vervolgde Carabante.

“We hebben nog veel werk voor de boeg, maar we zijn opgewonden over ons F1-debuut en we kijken uit naar een competitief seizoen.”

Het team heeft al een contract met Bruno Senna, maar de bekendmaking van de tweede rijder laat op zich wachten. Ondertussen linken verschillende geruchten Jose Maria Lopez aan het tweede zitje, niettegenstaande de Argentijn al een contract heeft bij USF1. Ook landgenoot Jérôme D’Ambrosio zou nog in de running zijn voor een zitje bij Campos.


signature


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 20-02-2010 1:19 by cataclysm child Profiel van cataclysm child

Vermoeiend, al dat gezeik rond USF1 - Campos - Stefan GP...

Al een geluk dat Virgin en Lotus zich tenminste laten zien.


Faustian Spirit of the Earth


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 20-02-2010 14:12 by Forever After Profiel van Forever After

Inderdaad. Als dit voor de FIA het niveau was waar ze uit konden kiezen wat nieuwe teams betreft had Ferrari gewoon gelijk. Ze zijn al (bijna) failliet voordat het seizoen uberhaupt van start gegaan is...


 


Bijlie
Woods of Ypres
Usericon van Bijlie
Posted 20-02-2010 21:24 by Bijlie Profiel van Bijliehttp://www.last.fm/user/Bijlie

Ik word er ook een beetje moe van eigenlijk, aan de andere kant op deze manier is deze winter wel snel voorbij gegaan. Was iedere dag wel wat nieuws te lezen over de F1



Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 23-02-2010 17:09 by Forever After Profiel van Forever After

Heerlijk, zo lekker direct (al is het waarschijnlijk door de sensatiepers weer wat aangedikt)...

quote:
Ferrari haalt flink uit naar nieuwe teams
23 februari 2010


Het team van Ferrari heeft een column op zijn website geplaatst, waarin de Italiaanse formatie behoorlijk hard uithaalt naar de vier nieuwe teams in de Formule 1. Ook krijgt voormalig FIA-president Max Mosley nog even een flinke trap na.

"Van de dertien teams die zich hebben aangemeld, hebben er nog maar elf hun gezicht laten zien op het circuit", valt in de column van Ferrari te lezen. "Sommigen hebben nog maar een paar honderd kilometer gereden. Anderen hebben iets meer gereden, maar zijn nog veel te langzaam. Bij het twaalfde team, Campos Meta, heeft onlangs een verandering in het management plaatsgevonden. Het team heeft een flinke financiële injectie gekregen van een gulle gever, maar het team zal er snel achterkomen dat deze ook wat terug verwacht voor zijn geld. Het valt nog te bezien of de door Dallara ontworpen auto straks over de baan van Barcelona rijdt. Waaschijnlijk zien we de Senna-naam pas in Bahrein in de Formule 1 terugkeren."

"Het dertiende team, US F1, verstopt zich vooralsnog in North Carolina. Lopez zal wel verbaasd zijn. De Argentijn dacht dat hij in de Formule 1 zat, maar nu moet hij helemaal opnieuw beginnen. Verrassend genoeg heeft het team nog steeds het lef om te beweren dat alles in orde is onder die met sterren en strepen gevulde hemel van hun." Ook heeft Ferrari het over Stefan Grand Prix, dat zich zonder startbewijs voorbereidt op een Formule 1-debuut. "Dan hebben we nog de Servische aasgieren. Eerst beginnen ze een rechtszaak tegen de FIA en vervolgens pikken ze het Toyota-lijk kaal. Ze hebben wat mensen bij elkaar verzameld waar nog steeds een lucht van schandalen omheen hangt. Nu cirkelen ze in de lucht, wachtend tot het eerste team zich noodgedwongen moet terugtrekken."

"Dit is allemaal de erfenis van de heilige oorlog van een voormalig FIA-president (Max Mosley, die inmiddels is opgevolgd door oud-teambaas Jean Todt, red.)", meent het team. "Het doel was om kleinere teams toe te laten tot de Formule 1. En dit is het resultaat: twee teams die naar de start van het seizoen strompelen en een derde team dat wordt geholpen door een onzichtbare hand. En het vierde team? Dat we kunnen we maar beter als vermist opgeven. Ondertussen hebben we met BMW en Toyota twee constructeurs verloren en is er van Renault weinig meer over dan alleen de naam. Was het het allemaal waard?"




 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 24-02-2010 18:38 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Het nieuws over het met problemen getaande USF1-team begint alsmaar negatievere proporties aan te nemen.

Nu duidelijk is dat de Amerikaanse renstal niet op tijd klaar zal geraken voor de eerste race in Bahrein, blijkt dat hoofdinvesteerder en YouTube-oprichter Chad Hurley en betaalpiloot Jose Maria Lopez in serieuze onderhandelingen zitten om over te stappen naar Campos.

Daarenboven heeft Locstein Group AG, een bedrijf gespecialiseerd in financiële dienstverlening, bevestigd dat het de renstal uit Charlotte niet meer zal sponsoren.

"Locstein had zich verbonden aan sponsoring van USF1, maar toen duidelijk werd dat het team niet kon deelnemen aan het hele 2010-seizoen, koos het ervoor om haar betrekkingen met USF1 op te zeggen," aldus het bedrijf in een verklaring.

Een ander definitief vertrek uit USF1 is dat van Brian Bonner, die de functie bekleede van head of business development.

"USF1 valt uit elkaar omdat teambaas Ken Anderson niet in staat is om zo'n project te managen," aldus een anonieme insider aan motorsport-total.com.

De insider liet weten dat tien van de 60 personeelsleden van USF1 het team hebben verlaten omdat ze eraan twijfelen of ze wel betaald zullen worden.

Anderson antwoordde door te zeggen dat de uitspraken van de insider enkel zijn perspectief weergeven. Sportief directeur Peter Windsor aan de andere kant was niet beschikbaar voor commentaar.

daag USF1


signature


Bijlie
Woods of Ypres
Usericon van Bijlie
Posted 25-02-2010 8:25 by Bijlie Profiel van Bijliehttp://www.last.fm/user/Bijlie

quote:
FIA inspects US F1's ability to join grid

Team US F1 is the subject of an FIA inspection on Wednesday about its state of readiness for the new season, AUTOSPORT has learned, amid fresh doubts about the American outfit's hopes of competing in 2010.


Meer: http://www.autosport.com/news/report.php/id/81677



cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 28-02-2010 13:23 by cataclysm child Profiel van cataclysm child



Faustian Spirit of the Earth


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 03-03-2010 0:43 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Team USF1 is niet meer. Bronnen hebben bevestigd aan Autosport dat de renstal effectief de handdoek in de ring heeft gegooid.

Na maanden onzekerheid over de toekomst van het Amerikaanse team, werd het personeel van USF1 vandaag op de hoogte gebracht dat ze niet langer naar het hoofdkwartier dienen te komen omdat het hele project is afgeblazen.

Het blijft vooralsnog wachten op een officiële bevestiging. Noch teambaas Ken Anderson, noch sportief directeur Peter Windsor, waren te bereiken voor commentaar. Telefoontjes naar de fabriek bleven ook onbeantwoord.

Het niet doorgaan van het Amerikaanse project betekent dat er een plaatsje vrijkomt voor de Servische renstal Stefan Grand Prix, wiens wachten nu eindelijk beloond zou kunnen worden.

USF1 moet wel nog officieel uitgeschreven worden van het kampioenschap, maar dit zou uiteindelijk niet meer dan een formaliteit zijn. Vorige week bezocht FIA-afgevaardigde Charlie Whiting namelijk het complex, waar hij ogenschijnlijk vaststelde dat het team niet op de grid zou geraken voor het 2010-seizoen.


signature


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 03-03-2010 16:57 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

De fok f1 manager doet het btw weer dit jaar.
ZM sub league is aangemaakt en bereikbaar op de volgende locatie:
http://managers.fok.nl/f1/f1-2010/subleagues/index/id/129


wachtwoord is 'slayer'

[Dit bericht is gewijzigd door rajackar op 03-03-2010 16:58]


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-03-2010 9:20 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Fout
Er ging iets mis





of moet ik eerst aanloggen?


signature


rajackar
Rape the houses! Burn the women!
Usericon van rajackar
Posted 05-03-2010 13:34 by rajackar (Speciaal lid) Profiel van rajackarhttp://https://www.facebook.com/rajackar

je moet eerst ff inloggen op fok.
Daarna kun je joinen.


De nacht heeft vleugels maar nimmer teugels. * Grindpad * Facebook * http://twitter.com/rajackar


Rottend-Vleesch
Caffeine Satanist.
Usericon van Rottend-Vleesch
Posted 05-03-2010 18:26 by Rottend-Vleesch Profiel van Rottend-Vleesch

StefanGP doet dit jaar ook niet mee, de FIA vind het te kort voor de seizoensstart om nog een team toe te laten.

Dus we hebben 12 teams en 24 rijders/auto,s aan de start in Bahrein, toch nog 4 meer als eerst.


More Evil0r Than Skelet0r


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-03-2010 20:22 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 3 March 2010 16:57 schreef rajackar het volgende:
De fok f1 manager doet het btw weer dit jaar.
ZM sub league is aangemaakt en bereikbaar op de volgende locatie:
http://managers.fok.nl/f1/f1-2010/subleagues/index/id/129


wachtwoord is 'slayer'


ik zitterin


signature


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 05-03-2010 20:40 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

+ 1!

Nice dit jaar eens niet te laat ..

Heb beetje crappy team, maar goed eens zien ..


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-03-2010 20:48 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ik ook, vertrouwen in Buemi en Force India


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 12-03-2010 21:09 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

weet iemand waar de quali's te zien zijn en om hoe laat?


signature


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 12-03-2010 21:29 by Forever After Profiel van Forever After

morgen 11.55 op RTL 7


 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 12-03-2010 21:30 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

heb ik niet


signature


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 12-03-2010 21:38 by Forever After Profiel van Forever After

RTL dan? De Duitse dan wel.

Kun je vanaf 8.45 al naar de vrije training kijken.


 


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 12-03-2010 21:47 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

die heb ik ook niet


signature


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen