IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws! Vorige pagina
Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 13-01-2010 16:55 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Ik neem nog even een bak thee (da's geen nieuws) en bekijk mijn mailbox (verwacht iets) vanavond wel weer...
Ik durf niet meer zo goed achter internet nu, bang dat er wéér iets fout gaat.



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 13-01-2010 17:01 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Ontopic lul.


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 13-01-2010 17:07 by Dentz Profiel van Dentz

Kabinet al stuk?


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 13-01-2010 19:02 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Washington verbiedt bezit condooms op straat

Door een nieuw besluit van de politie uit Washington DC is het mogelijk dat je als vrouw gearresteerd wordt als je meer dan twee condooms bij je hebt. De Amerikanen zien het bij je hebben van meerdere condooms als intentie tot betaalde seks.

Door het besluit hoopt de politie de straten prostitutievrij te maken. Door de vele campagnes over veilige seks is het bezit van meerdere condooms aan te raden. Ook omdat de kans dat het condoom scheurt erin zit en het handig is als je meerdere op zak hebt.

Toch laten de Amerikaanse dames de rubbertjes massaal thuis. Voor deze vrouwen is het voorkomen van arrestatie belangrijker. Ze verwachten dat de man zorgt voor het anticonceptiemiddel.

De besmettingsgraad van HIV in de hoofdstad van het land van Obama ligt op drie procent. Daarmee staat de stad op nummer één van Amerika. Volgens dokter Martins, van de Whitman-Walker Kliniek, gespecialiseerd in de behandeling van HIV-patiënten, ligt het percentage hoger, namelijk op vijf á zes procent.


Dat zal die hoertjes eens leren met allerlei politici rond te gemeenschapshebben.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 14-01-2010 7:56 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Kabinet overleeft opnieuw crisis

De fracties van de coalitiepartijen CDA, PvdA en ChristenUnie zijn ook in de tweede helft van het debat over de herrie rond het rapport van de commissie-Davids achter het kabinet blijven staan. Premier Balkenende bood zijn excuses aan voor de misverstanden die door zijn verklaring van dinsdag waren ontstaan, maar hij gaf tegelijkertijd aan dat hij zijn woorden niet wilde terugnemen.

Balkenende had eerder op de avond in een brief toegegeven dat zijn opmerkingen over de volkenrechtelijke verantwoording van de oorlog in Irak achteraf niet zo handig waren. Tijdens het debat leek de premier zelfs heel voorzichtig door de knieën te gaan voor het PvdA-Kamerlid Hamer dat dinsdag flinke kritiek op hem had geuit. Hamer nam daarmee genoegen.


Oppositie

Maar in discussie met de fractievoorzitters van de oppositiepartijen ging het er een stuk harder aan toe. Met name Alexander Pechtold van D66 en Agnes Kant van de SP kwamen regelmatig met de premier in aanvaring. Geert Wilders die eerder op de avond minder goed nieuws had gekregen, kwam tijdens de tweede helft van het debat maar één keer naar de interruptiemicrofoon en richtte zijn pijlen vooral op de PvdA. Een motie van de oppositie om Balkenendes verklaring van dinsdag te laten intrekken, wordt volgende week pas in stemming gebracht, maar is afgeraden door de premier.

Vice-premier Bos zei dat hij voorafgaand aan de verklaring van Balkenende op de hoogte was gesteld van de inhoud daarvan. Bos nam de kritiek van partijgenoot Hamer voor kennisgeving aan, maar zei dat die voor rekening van de PvdA was. Hij bleef zelf achter zijn minister-president staan. Bos betreurde dat de indruk zou zijn ontstaan alsof het kabinet het rapport van de commissie-Davids naast zich neer had gelegd, maar hij was van mening dat die verkeerde beeldvorming was rechtgezet door de brief van het kabinet.

Het volgende Irak-debat staat gepland voor begin februari. Dan komt het kabinet met een uitgebreide reactie op de bevindingen van de commissie-Davids.

(SN)

Nu al een klotedag.



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Count Steel
Haatgospeltrol
Usericon van Count Steel
Posted 14-01-2010 8:30 by Count Steel Profiel van Count Steel

quote:
Op 13 januari 2010 19:02 schreef ElitE het volgende:


Dat zal die hoertjes eens leren met allerlei politici rond te gemeenschapshebben.




Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-01-2010 8:44 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 14 januari 2010 7:56 schreef Greycloak het volgende:
(SN)

Nu al een klotedag.


Jij wil nieuwe verkiezingen? Hopende dat pratende drol Wilders wint?


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 14-01-2010 9:02 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 14 januari 2010 7:56 schreef Greycloak het volgende:
(SN)

Nu al een klotedag.




vrees niet, er komen nog kansen genoeg...


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 14-01-2010 9:06 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 14-01-2010 9:18 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Wekenlang was Tiger Woods na de onverkwikkelijke seksaffaires spoorloos. Nu raakte bekend dat de zwaar overspelige topgolfer al twee weken in een sekskliniek in Arizona zit. In 'The Meadows' is Woods in behandeling voor zijn seksverslaving. De 'sekskuur' duurt vijf weken.

"Tegen Valentijn moet hij terug buiten zijn", zegt een sekstherapeut aan 'People'. Ondertussen werkt zijn PR-team koortsachtig aan een comebackplan, inclusief sorry-interview. "Als hij zijn affaires opbiecht en als een verslaving bestempelt, dan zal het publiek hem vergeven en weer in de armen sluiten."



"Tegen Valentijn moet hij terug buiten zijn",

waarom nu net "tegen Valentijn"


signature


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 14-01-2010 9:26 by Snaack Profiel van Snaack

VS naar tekort van 1,5 biljoen dollar

WASHINGTON - Het begrotingstekort van de Verenigde Staten dreigt dit jaar op te lopen naar 1,5 biljoen dollar, staat in een rapport van de Amerikaanse overheid.

Het tekort over het fiscale jaar 2009 is uitgekomen op 1,4 biljoen dollar, hetgeen overeenkomt met het voorlopige cijfer dat al vorig jaar oktober werd gepubliceerd. Het begrotingsjaar loopt in de VS op 30 september af.

De 1,4 biljoen dollar was al 950 miljard meer dan een jaar eerder. Over het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2010 kwam het tekort uit op 389 miljard dollar.

Triljoen
De staatsschuld van de Verenigde Staten bedraagt inmiddels 12 biljoen dollar en wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door buitenlandse beleggers.

In het rapport wordt ervoor gewaarschuwd dat de rente op de schuld kan toenemen als de schuld nog verder stijgt. De regering zou als doel moeten hebben om de staatsschuld te beperken tot 60 procent van de omvang van de economie van de Verenigde Staten, het bruto binnenlands product.

Onvoorstelbare bedragen..

NL zit trouwens op ongeveer 350 miljard staatsschuld, 58% van het BBP.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 14-01-2010 10:48 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Ach, je kan je wel blind staren op het begrotingstekort van de VS, maar dat land is te groot, te belangrijk en te zelfvoorzienend om failliet, te laten, gaan. Een Japan met veel minder bodemschatten zit rond de 200% en draait nog steeds behoorlijk goed tot aardig. We mogen ons meer zorgen maken om de socialistische zuiderburen van ons, die zitten rond de 100%. Of om landen als Griekenland. Als zo'n land failliet gaat trekken ze ons mee.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 14-01-2010 11:50 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Familie dwingt artsen tot reanimeren dode moeder

Afgelopen vrijdag zijn artsen en verpleegkundigen van het Lievensberg-ziekenhuis in Bergen op Zoom dermate geïntimideerd en bedreigd door de Marokkaanse familie van een moeder met een hartinfarct, dat zij hoewel het totaal geen zin meer had gedwongen doorgingen met reanimatiepogingen.

De vrouw kreeg thuis een infarct, waarna de familie van de vrouw het personeel van de toegesnelde ambulance bedreigde. De politie werd daarbij voor de eerste maal ingeschakeld. Eenmaal in het ziekenhuis, waar de vrouw op de afdeling spoedeisende hulp was opgenomen, schopte de Marokkaanse familie opnieuw stennis. Hierbij moest opnieuw de politie worden ingeschakeld.

Een arts die door de bedreigingen anoniem wenst te blijven zegt: "Al tijdens de eerste reanimatie kwamen leden van de familie verpleegkundigen en doktoren bedreigen, zodat zij in hun werk werden gehinderd. (…) "De vrouw is overleden. De artsen durfden onder druk van de familie niet de reanimatiepoging te staken. Toen dat uiteindelijk wel gebeurde, werd een van de artsen tegen de muur aan gedrukt en met de dood bedreigd."

Op de intensive care eisten de zoons van de vrouw dat de artsen doorgingen met reanimeren. De arts vervolgt: "Ondanks herhaaldelijke gesprekken wilde de familie niet tot bedaren komen. (...) De hal was volgestroomd met familieleden en kennissen die de betrokken artsen en verplegend personeel stonden op te wachten. De politie was erbij, maar trad niet op. De betrokken familie heeft gezworen dat ze na de begrafenis van hun moeder in Marokko terugkomen om wraak te nemen.”

De politie erkende in de uit de hand gelopen situatie op de intensive care gekozen te hebben voor niet een derde keer optreden, omdat, aldus een woordvoerster, “onze aanwezigheid meer onrust veroorzaakte dan kalmte. (…) De familie wilde koste wat kost de afdeling intensive care binnen. Het werd met onze komst eigenlijk alleen maar onrustiger. Daarop werd besloten om weg te gaan, zodat de gemoederen tot bedaren konden komen.” De woordvoerster merkte op dat er geen strafbare feiten zijn geconstateerd.

De familie is op dit moment in Marokko om hun moeder te begraven, maar hebben het dienstdoend ziekenhuispersoneel gedreigd “wraak te nemen” zodra ze terugkomen. Het Lievensberg-ziekenhuis doet verder geen uitspraken over de kwestie, en ook de artsen hebben vooralsnog geen aangifte gedaan van het voorval.

Cholera, Ik denk dat het hier wel geoorloofd was dat de politie zn pipa liet zien en mensen gewoon te laten zijn waar ze hoorden. Als je geen respect voor de hulpverleners kan tonen verdien je ook geen hulp.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 14-01-2010 11:53 by Snaack Profiel van Snaack

Tering..


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 14-01-2010 11:56 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 14 januari 2010 10:48 schreef kwelgeest het volgende:
Ach, je kan je wel blind staren op het begrotingstekort van de VS, maar dat land is te groot, te belangrijk en te zelfvoorzienend om failliet, te laten, gaan. Een Japan met veel minder bodemschatten zit rond de 200% en draait nog steeds behoorlijk goed tot aardig. We mogen ons meer zorgen maken om de socialistische zuiderburen van ons, die zitten rond de 100%. Of om landen als Griekenland. Als zo'n land failliet gaat trekken ze ons mee.


wij gaan niet failliet hoor, we stoten Wallonië af en het is opgelost


signature


Vlekkie
Hallo!
Usericon van Vlekkie
Posted 14-01-2010 11:58 by Vlekkie Profiel van Vlekkie

Eigenljk zou je die paspoorten af moeten pakken en ze altijd lekker in Marokko laten blijven.


euu?


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-01-2010 12:00 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Jammer dat er geen aangifte gedaan wordt, gewoon uit angst vermoed ik .. lekker dat politie ook niet optreed.

Goh er zou toch eens een marokaan boos worden op ons ..


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 14-01-2010 12:01 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 14 januari 2010 11:50 schreef ElitE het volgende:
Familie dwingt artsen tot reanimeren dode moeder




Verklaring als ongewenste vreemdelingen lijkt me wel op z'n plaats.

Jenje, ik weet dat je uit een achtergesteld deel van Nederland komt, maar de meeste Marokkanen schrijven nog beter. Hoofd van de redactie, tsss.

[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 14-01-2010 12:02]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 14-01-2010 12:04 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 14 januari 2010 12:01 schreef Gemene Lepel het volgende:
Jenje, ik weet dat je uit een achtergesteld deel van Nederland komt, maar de meeste Marokkanen schrijven nog beter. Hoofd van de redactie, tsss.


Niks nieuws. :')


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 14-01-2010 12:05 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 14 januari 2010 11:56 schreef Hypnos het volgende:
wij gaan niet failliet hoor, we stoten Wallonië af en het is opgelost


Mooi, dan wordt het weer makkelijker om een Groot Nederland te verwezenlijken, tijd om die afvallige provincies weer in te lijven.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-01-2010 12:06 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 14 januari 2010 12:01 schreef Gemene Lepel het volgende:
Verklaring als ongewenste vreemdelingen lijkt me wel op z'n plaats.

Jenje, ik weet dat je uit een achtergesteld deel van Nederland komt, maar de meeste Marokkanen schrijven nog beter. Hoofd van de redactie, tsss.
Was ff rap geschreven kerel, niet zo janken.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 14-01-2010 12:07 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 14 januari 2010 11:50 schreef ElitE het volgende:

De politie erkende in de uit de hand gelopen situatie op de intensive care gekozen te hebben voor niet een derde keer optreden, omdat, aldus een woordvoerster, “onze aanwezigheid meer onrust veroorzaakte dan kalmte. (…) De familie wilde koste wat kost de afdeling intensive care binnen. Het werd met onze komst eigenlijk alleen maar onrustiger. Daarop werd besloten om weg te gaan, zodat de gemoederen tot bedaren konden komen.” De woordvoerster merkte op dat er geen strafbare feiten zijn geconstateerd.



Pfshh, gewoon met harde hand die afdeling afdonderen. Verbod tot toegang ziekenhuis geven. Is die familie nu helemaal achterlijk! En wat betreft de politie, lekker makkelijk wel zeggen dat het meer onrust veroorzaakt. Ze waren gewoon te schijterig om die lui aan te pakken.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 14-01-2010 12:08 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

@ jenje: heb je nu ook al een rap geschreven

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 14-01-2010 12:09]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 14-01-2010 12:10 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 14 januari 2010 12:07 schreef MMayo het volgende:
Pfshh, gewoon met harde hand die afdeling afdonderen. Verbod tot toegang ziekenhuis geven. Is die familie nu helemaal achterlijk! En wat betreft de politie, lekker makkelijk wel zeggen dat het meer onrust veroorzaakt. Ze waren gewoon te schijterig om die lui aan te pakken.


Nou, dat betwijfel ik. Het is al met al een nogal idiote situatie, maar op een plek waar mensen dood liggen te gaan is het ook niet cool als een hele familie doorflipt. Als met rust laten de enige oplossing lijkt, zou ik daar misschien ook wel voor kiezen.


Slotje
De slotenmaker
Usericon van Slotje
Posted 14-01-2010 12:10 by Slotje (Administrator) Profiel van Slotjehttp://www.zwaremetalen.com

Maximum aantal reacties is bereikt. Dit topic is automatisch afgesloten door Slotje


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen