IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Auteur:
Topic : blackmetal frontmannen die in zichzelf snijden Vorige pagina | Volgende pagina
SQT
Usericon van SQT
Posted 10-01-2010 10:33 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Ja toedels. Ik ben de laatste die zal zeggen dat geestelijke pijn niet verschrikkelijk kan zijn, maar als je het statement gaat maken dat het oneindig veel erger kan zijn dan lichamelijke pijn, dan heb je, zoals Elite al zegt, nooit èchte lichamelijke pijn gehad. Je kunt het een niet gaan vergelijken met het ander als je zelf niet van beide extreme voorbeelden hebt ondergaan/ondergaat. En dan nog is het slechts van toepassing op die twee specifieke voorbeelden in alleen jouw geval.

Snijden op het podium: dat moeten ze zelf weten. Als je naar dit soort depressieve muziek luistert, dan moet je er in sommige gevallen niet van staan te kijken dat er zoiets op het podium gebeurt. En wat betreft copy-kids van 12: dan maar een leeftijdsgrens aan de show. Zo'n grote rode, omcircelde 18 op de deur.
Hoewel een psycholoog of therapeut in zowel het geval van de artiest als in het geval van het kind geen slecht idee is. Misschien kunnen ze een in een hoekje van de zaal een psychohokje bouwen, waar artiest en publiek even hun verhaal kunnen doen, al liggend op een zwarte, lederen divan.


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 10-01-2010 10:52 by Slechtheid Wijzig reactieProfiel van SlechtheidQuote dit bericht

quote:
Op 10 januari 2010 10:33 schreef SQT het volgende:
dan heb je, zoals Elite al zegt, nooit èchte lichamelijke pijn gehad.

WTF weer jij daar nou weer van?


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 10-01-2010 10:57 by M. Wijzig reactieProfiel van M.Quote dit bericht

Gaan we nu in plaats van piemels, pijntjes vergelijken? Cool!

Ik heb nu keelpijn, jullie?


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


SQT
Usericon van SQT
Posted 10-01-2010 11:05 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Van jouw verleden: heel weinig. Maar beweren dat het ene veel erger kan zijn dan het andere ooit kan zijn, is onzin. 'Ik heb het meegemaakt, dus ik weet hoe het is.' Ja, in jouw geval, niet in alle andere gevallen. Je kunt niet een of enkele voorbeelden generaliseren naar een algemene waarheid. Daarbij is pijn subjectief en erg lastig te meten en vergelijken.
Edoch, ik deed geen uitspraak over jou persoonlijk - dat was in ieder geval niet de bedoeling en lijkt me ook behoorlijk lastig in verband met ons geringe aantal kennismakingssessies. Mijn reactie was algemeen bedoeld.

Wat ik duidelijk wilde maken: het is een zinloze discussie.

[Dit bericht is gewijzigd door SQT op 10-01-2010 11:06]


Dirge for november
Ik zeg: Doom!
Usericon van Dirge for november
Posted 10-01-2010 11:08 by Dirge for november (Redacteur) Wijzig reactieProfiel van Dirge for novemberQuote dit bericht

Ik kan me voorstellen dat je aan automutilatie doet, maar ik kan me niet voorstellen waarom je dit openbaar op een podium zou willen doen. Zoja, geen probleem, je moet het zelf weten.. Ik kom toch niet kijken. Waar ik meer problemen mee heb is de promotie/verheiliging van zulke handelingen (incl. zelfmoord) door sommige bands. Totaal loststaand van of het serieus is of niet, sommigen zullen er misschien door beïnvloed raken.

Eigenlijk wel een slimme hierboven: gewoon lekker hun gang laten gaan, maar een leeftijdgrens bij de deur aangeven.

En uit ervaring sprekende: Pijn kan zo heftig en onafgebroken doorgaan dat je geen leven meer hebt. Ik heb ongeveer 2 jaar lang zoveel zenuwpijn gehad dat ik dag en nacht lag te gillen ondanks extreem zware medicatie. Ik ben blij dat ik stevig in mijn schoenen sta, en dat ik er van af ben dmv een operatie.Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 10-01-2010 11:13 by Forever After Wijzig reactieProfiel van Forever AfterQuote dit bericht

quote:
Op 10 januari 2010 10:33 schreef SQT het volgende:
Snijden op het podium: dat moeten ze zelf weten. Als je naar dit soort depressieve muziek luistert, dan moet je er in sommige gevallen niet van staan te kijken dat er zoiets op het podium gebeurt. En wat betreft copy-kids van 12: dan maar een leeftijdsgrens aan de show. Zo'n grote rode, omcircelde 18 op de deur.

Volgens mij kom je als 12 jarige bij dergelijke 'concerten' al niet eens binnen.Verder moet je wel een heel grote depressietank zijn als je in jezelf gaat snijden.

[Dit bericht is gewijzigd door Forever After op 10-01-2010 11:13]


 


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 10-01-2010 13:14 by Mottighaerd Wijzig reactieProfiel van MottighaerdQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/flepmelg

quote:
Op 10 januari 2010 5:37 schreef Mortis Rex het volgende:
Jij ook de tering, emokutje! Ga nu maar weer wat nutteloos in jezelf zitten snijden


Nee dank je

Maar dat geleuter over blasfemie en scheppers? Neuh. Denk niet dat er veel frontmannen zijn die het uit die overweging doen.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 15:31 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 10 januari 2010 5:53 schreef Slechtheid het volgende:
Jawel, psychische pijn kan oneindig veel erger zijn dan lichamelijke pijn. Lichamelijk pijn kent een grens: flauwvallen. Psychische pijn heeft dat niet.

Ik wil ernstige ziektes trouwens niet afdoen als "niet echt pijnlijk"....


Ik heb het niet over simpele pijntjes die iedereen heeft meegemaakt maar over extreme lichamelijke pijn die waarschijnlijk nog niemand op dit forum mee heeft gemaakt, Maar dat is pijn die direct voor geestelijke pijnen zorgt. Ik kan geen voorbeeld geven want ik ben geen ervaringsdesundige en bij veel dingen die het meest pijnlijk lijken val je wel sneller flauw inderdaad.

Maar zoals ik al eerder aangaf zijn de 2 soorten pijn helemaal niet goed te vergelijken, Lichamelijke pijn heeft een plaats, en komt door een heel ander gedeelte van het zenuwstelsel dan geestelijke pijn. Bij geestelijke pijn gaat het vooral om hoe somber je de toekomst ziet en hoe je plezier aan dingen beleeft. Lichamelijke pijn veroorzaakt meestal ook wat geestelijke pijn.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 10-01-2010 15:35 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

Elite, er bestaat toch een aandoening waarbij mensen om de zoveel tijd ernstige hoofdpijn aanvallen krijgen die zelfs tot zelfmoord leiden? Weet je daar de naam van?
Lijkt me een sterk voorbeeld van extreme fysieke pijn.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 15:38 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Nooit echt van gehoord, dacht wel dat zoiets moest bestaan heeh. Maarja het is zeldzaam want mensen maken er snel een einde aan. Maar met wel meer lichamelijke pijnen geld zoiets.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 10-01-2010 15:40 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

gevonden:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cluster_headache

quote:
The pain of cluster headaches is markedly greater than in other headache conditions, including severe migraines, experts have suggested that it may be one of the most painful conditions known.

"Cluster headache is probably the worst pain that humans experience. I know that’s quite a strong remark to make, but if you ask a cluster headache patient if they’ve had a worse experience, they’ll universally say they haven't. Women with cluster headache will tell you that an attack is worse than giving birth. So you can imagine that these people give birth without anesthetic once or twice a day, for six, eight, or ten weeks at a time, and then have a break. It's just awful."


[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 10-01-2010 15:45]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 15:59 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

hmm 1 op de 1000 heeft het, er zitten dus ook wel minder hevige gevallen tussen. Maar een vrijere wapenwetgeving in nederland zou de naam vast wel wat meer rechtvaardigen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


herske
Usericon van herske
Posted 10-01-2010 16:01 by herske Wijzig reactieProfiel van herskeQuote dit bericht

Ik ben zelf clusterhoofdpijn patient, en geloof me dat dat echt het meest pijnlijke is dat je kan overkomen.

Tijdens een aanval bonkte ik geregeld met mijn hoofd tegen de muur omdat die "pijn" de aandacht van de pijn van de aanval afleidde. Ik heb in die tijd geen behoefte gehad om me van kant te maken, maar ik begrijp wel dat er mensen zijn die die keuze wel maken.

Gelukkig kwam ik er achter dat er een middel tegen is dat binnen een paar minuten helpt genaamd Imigan en dat moet je zelf inspuiten. Ook geen pretje, maar het werkt wel!

Meer info over CH kan je hier vinden: http://www.clusterhoofdpijn.nl/

edit: link toegevoegd

[Dit bericht is gewijzigd door herske op 10-01-2010 16:04]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 16:10 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ah een tripmiddel in lage dosering. Wel mooi dat je zo'n aanval zo goed als voor kan zijn.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dirge for november
Ik zeg: Doom!
Usericon van Dirge for november
Posted 10-01-2010 16:29 by Dirge for november (Redacteur) Wijzig reactieProfiel van Dirge for novemberQuote dit bericht

Inderdaad. klinkt erg heftig. Ik denk dat het wel een beetje vergelijkbaar is met zenuwpijn.

Helaas ging dat van mij onafgebroken dag en nacht door, denk qua gevoel aan messensteken tot in je bot en alles van raspen tot prikken. Ben echt blij dat dat achter de rug is. Het nadeel van dat het zenuwpijn was is dat pijnstillende medicatie niet hielp. Morfine deed verder weinig, en zelfs ventanil plijster (of hoe je dat ook schrijft) reageerde ik niet op.

Terugkomende op de discussie over het verschil in psychologische en fisieke pijn, ik denk dat deze twee ontzettend lastig te vergelijken zijn. Ik denk dat ze los staan van elkaar, maar in verbinding komen als de een de oorzaak is van de ander -> automutilatie door psychologische pijn en psychologische pijn vanuit extreme fisieke pijn.

Ook denk ik dat als je een van beide gehad hebt, je je niet kan voorstellen dat de ander net zo erg of erger is.

Kortom, narigheid.herske
Usericon van herske
Posted 10-01-2010 16:40 by herske Wijzig reactieProfiel van herskeQuote dit bericht

quote:
Op 10 januari 2010 16:10 schreef ElitE het volgende:
Ah een tripmiddel in lage dosering. Wel mooi dat je zo'n aanval zo goed als voor kan zijn.


Je kan de aanval voor zijn, maar meestal neem je het middel als de aanval al (volop) bezig is. Ik had dan altijd het gevoel dat "de gordijnen open gedaan werden".


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 10-01-2010 17:48 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

quote:
Op 10 januari 2010 13:14 schreef Mottighaerd het volgende:
Nee dank je

Maar dat geleuter over blasfemie en scheppers? Neuh. Denk niet dat er veel frontmannen zijn die het uit die overweging doen.


Er zijn wel degelijk mensen die het uit die overweging doen. Meeste BM clowns zijn gewoon zielige emo's, like yourself.


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 10-01-2010 18:08 by Mottighaerd Wijzig reactieProfiel van MottighaerdQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/flepmelg

quote:
Op 10 januari 2010 16:29 schreef Dirge for november het volgende:
Inderdaad. klinkt erg heftig. Ik denk dat het wel een beetje vergelijkbaar is met zenuwpijn.

Helaas ging dat van mij onafgebroken dag en nacht door, denk qua gevoel aan messensteken tot in je bot en alles van raspen tot prikken. Ben echt blij dat dat achter de rug is. Het nadeel van dat het zenuwpijn was is dat pijnstillende medicatie niet hielp. Morfine deed verder weinig, en zelfs ventanil plijster (of hoe je dat ook schrijft) reageerde ik niet op.

Terugkomende op de discussie over het verschil in psychologische en fisieke pijn, ik denk dat deze twee ontzettend lastig te vergelijken zijn. Ik denk dat ze los staan van elkaar, maar in verbinding komen als de een de oorzaak is van de ander -> automutilatie door psychologische pijn en psychologische pijn vanuit extreme fisieke pijn.

Ook denk ik dat als je een van beide gehad hebt, je je niet kan voorstellen dat de ander net zo erg of erger is.

Kortom, narigheid.


Damn, dat klinkt idd niet best. Gelukkig maar dat je er vanaf bent dan. Kan me voorstellen dat je er horendol van wordt, al helemaal als niets ertegen helpt.

En voor de rest ben ik het eens met je onderste stuk
Blijft dan nog dat ik het wel vreemd vind dat mensen het op het podium doen, maar goed dat is hun eigen keuze.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-01-2010 18:14 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 10 januari 2010 17:48 schreef Mortis Rex het volgende:
Er zijn wel degelijk mensen die het uit die overweging doen. Meeste BM clowns zijn gewoon zielige emo's, like yourself.


Ik ben blij dat jij wel een zooi van die frontmannen op de sofa hebt onderzocht.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 10-01-2010 18:36 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

Dat zeg ik niet. Ken er wel een paar. Zijn overigens geen frontmannen in zielige BM bandjes dus het past eigenlijk niet in dit black metal emo topic.


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 10-01-2010 21:56 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

quote:
Op 10 januari 2010 15:40 schreef Gemene Lepel het volgende:
gevonden:

http://en.wikipedia.org/wiki/Cluster_headacheKennis van me heeft dat. Hij is dan echt een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving tijdens zo'n aanval. Ik ben ook echt benieuwd hoe lang hij nog onder ons is.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 10-01-2010 21:59 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

quote:
Op 8 januari 2010 19:03 schreef Mortis Rex het volgende:
Automutilatie is de ultieme blasfemie. Een statement richting schepper

Je hebt een hekel aan graafmachines? Of aan mensen die in een restaurant of ijssalon werken?


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Mortis Rex
Feed Me A Stray Cat
Usericon van Mortis Rex
Posted 11-01-2010 0:58 by Mortis Rex Wijzig reactieProfiel van Mortis RexQuote dit berichthttp://www.bloody-disgusting.com

Scum of the earth...


Het Leven Gaat Door, Tenzij Het Ophoudt...


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 11-01-2010 17:41 by Black Jew Wijzig reactieProfiel van Black JewQuote dit berichthttp://050

vannavond pleeg ik zelfmoor.

TOT MORGEN1111


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


SQT
Usericon van SQT
Posted 11-01-2010 17:53 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Op een podium?


Dit topic is 11 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2018 Stichting ZwareMetalen