IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Recepten, koken en eten topic Vorige pagina | Volgende pagina
Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 07-03-2011 22:29 by Vargen666 Wijzig reactieProfiel van Vargen666Quote dit berichthttp://www.facebook.com/ultravargen

Jalapeños zijn szowieszo de bom.



De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 07-03-2011 22:33 by De Tegenpartij Wijzig reactieProfiel van De TegenpartijQuote dit berichthttp://www.judgementday.nl

Absoluut! Altijd wel een potje in huis. Ook heerlijk op pizza. Of gewoon op een broodje kaas. Des te heter, des te beter.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 08-03-2011 4:42 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 7 maart 2011 22:09 schreef jbassist het volgende:
http://allrecipes.nl/recept/1032/mediterraanse-citroenkip.aspx

Vandaag met irritante klootzak even dit gemaakt.
Fucking lekker.

leeekkerrrrrrr Wel zonde van t vel weggooien btw.

Culinaire specialiteit van vanavond: pizzeria pizza margherita
Culinaire specialiteit van vannacht: ristorante pizza tonno

tot zover mijn culinaire gekdoenerij


[/zachteG]


Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 08-03-2011 17:29 by Nimbus Wijzig reactieProfiel van NimbusQuote dit bericht

Van de week gestoomde vis met groenten.
Sperziebonen twee minuten blancheren, uitleggen op aluminiumfolie, vis (zalm in dit geval maar kan ook met kabeljauw of forel) erop en wat olie, peper, zout en tijm erover. beetje water of witte wijn erbij en dichtvouwen, twintig minuten in de oven.


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 08-03-2011 17:32 by Vargen666 Wijzig reactieProfiel van Vargen666Quote dit berichthttp://www.facebook.com/ultravargen

Hmm, dat klinkt eenvoudig doch lekker!



bokaj
Usericon van bokaj
Posted 18-03-2011 19:09 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

Zometeen noedels.


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 18-03-2011 19:11 by Vargen666 Wijzig reactieProfiel van Vargen666Quote dit berichthttp://www.facebook.com/ultravargen

Het andere topic is dicht. Maar deze lijkt er op.



bokaj
Usericon van bokaj
Posted 18-03-2011 19:14 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

Silence! Wat voor pan gebruik jij voor je stoofvlees?


Silence
Usericon van Silence
Posted 18-03-2011 19:16 by Silence Wijzig reactieProfiel van SilenceQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/LastSilence

Een -oude- stoofpan. Binnenkort eens een nieuwe kopen, waarvan de bodem niet half weggebrand is. Uiteindelijk smaakte het trouwens nog redelijk. Niet zo taai als de vorige keer.


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 18-03-2011 19:21 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

quote:
Op 18 maart 2011 19:16 schreef Silence het volgende:
Een -oude- stoofpan. Binnenkort eens een nieuwe kopen, waarvan de bodem niet half weggebrand is. Uiteindelijk smaakte het trouwens nog redelijk. Niet zo taai als de vorige keer.
Dikke bodem hoort er wel bij. Heb je ook met een vlamverdeler eronder geprobeerd? Zo'n ding heet ook wel sudderplaatje.


Silence
Usericon van Silence
Posted 18-03-2011 19:22 by Silence Wijzig reactieProfiel van SilenceQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/LastSilence

Hebben we niet in huis, maar wel een heel klein pitje. Maar goed, binnenkort proberen met een andere pan, en ook maar gelijk een vuurverdeler kopen. Bedankt voor het herinneren daar aan (ik vergeet het steeds).


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 18-03-2011 19:26 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

Ik heb er ook een, want zelfs op het kleinste pitje met laag vuur bakte eten aan. Dingetje kost ook maar een paar euro, misschien hoef je dan niet eens een nieuwe pan.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 19-03-2011 15:23 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Vandaag aardappels in de schil uit de oven, gesmoorde venkel en gebakken kabeljauw.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 19-03-2011 15:27 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

Vandaag kippenlever met gekarameliseerde ui en spek. Beouf Bourgoinon met een puree van aardappel, rode aardappel en knolselderij.

Voor de vegetarier gevulde portobello en gevulde aubergine.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 19-03-2011 15:56 by XXL Wijzig reactieProfiel van XXLQuote dit bericht

quote:
Op 19 maart 2011 15:23 schreef bastianus het volgende:
Vandaag aardappels in de schil uit de oven


Klinkt lekker.

Waffoor aardappel is het lekkerst en hoe groot, hoe lang en hoe warm moet de oven?

Doe je nog iets met kruiden ofzo?

Op het rooster of in een schaal?
Wel of niet in alufolie gewikkeld?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 19-03-2011 16:43 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

quote:
Op 19 maart 2011 15:56 schreef XXL het volgende:
Klinkt lekker.

Waffoor aardappel is het lekkerst en hoe groot, hoe lang en hoe warm moet de oven?

Doe je nog iets met kruiden ofzo?

Op het rooster of in een schaal?
Wel of niet in alufolie gewikkeld?
Ik houd ongeveer drie kwartier op 200 graden aan, met een scheut olijfolie erover verdeeld. Jappels goed schoonboenen, in kwarten verdelen en verspreiden over een bakplaat met bakpapier. Als ze uit de oven komen peper, zeezout en eventueel rozemarijn erover.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 22-03-2011 19:34 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

zometeen nog maar eens de garnaaltjes & avocado van Silence maken voor de zoveelste keer Chill recept, meid!


[/zachteG]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 25-03-2011 16:02 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Mijn ontbijt bestaat tegenwoordig uit:

Brinta
yoghurt
pure hagelslag
rabarber
fijngestampe walnoten



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 01-04-2011 0:43 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

Even een culinaire anticlimax (voor mij althans ):


De How It's Made van Worcestershire Sauce:




Heb het nog nooit gehad, maar 't lijkt hier één grote rotzooi (letterlijk )



[/zachteG]


Sonic Titan
Binkelator.. ಠ_ಠ
Usericon van Sonic Titan
Posted 01-04-2011 8:44 by Sonic Titan Wijzig reactieProfiel van Sonic TitanQuote dit berichthttp://forum.zwaremetalen.com/forum_logout.php

Lekker spul, prima voor in de groentesoep, of over een gebakken ei.


Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 01-04-2011 13:15 by kwelgeest Wijzig reactieProfiel van kwelgeestQuote dit bericht

quote:
Op 25 maart 2011 16:02 schreef ElitE het volgende:
Mijn ontbijt bestaat tegenwoordig uit:

rabarber


Dat spul zou weer vaker in de keuken te vinden moeten zijn.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 01-04-2011 13:19 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 1 april 2011 13:15 schreef kwelgeest het volgende:
Dat spul zou weer vaker in de keuken te vinden moeten zijn.

Kende het eerst nog niet en dacht dat het een oude groente was, maar het is meer uberappelmoesdeluxe!!2einz.

Misschien smaakt het ook bij patat


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 01-04-2011 16:57 by Forever After Wijzig reactieProfiel van Forever AfterQuote dit bericht

Rabarber


 


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 01-04-2011 19:44 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Op mijn vorige werk kweekte ik rabarber. Niet teveel van eten, het ontkalkt nogal. Erg lekker om taart of cake mee te vullen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


stigma
awesome
Usericon van stigma
Posted 01-04-2011 19:47 by stigma Wijzig reactieProfiel van stigmaQuote dit bericht

Rabarbermoes van oma.


Subtiel kamerolifantje


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2017 Stichting ZwareMetalen