IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Recepten, koken en eten topic Vorige pagina | Volgende pagina
Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 07-01-2013 14:03 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

Pfft, hater, wat nou weer


I wish I was a butterfly


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 07-01-2013 14:07 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:
Op 7 januari 2013 14:03 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
Pfft, hater, wat nou weer


Niks, moet je zelf weten - ik adviseerde om geen kaas te gebruiken .


Zelf voor het eerst de klassieker der klassiekers op afgelopen weekend: Lièvre á la Royale. Te epic, te epic.

Zie:



Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 07-01-2013 14:10 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 7 januari 2013 14:07 schreef Schuurman het volgende:
Niks, moet je zelf weten - ik adviseerde om geen kaas te gebruiken .

Geen geraspte kaas, snap ik toch niet dat je bedoelde "helemaal geen kaas" ipv "haal een stuk kaas en doe dat in stukjes erdoor"

Zal het wel een keer zonder proberen ook
quote:
Zelf voor het eerst de klassieker der klassiekers op afgelopen weekend: Lièvre á la Royale. Te epic, te epic.

Zie:





I wish I was a butterfly


Silence
Usericon van Silence
Posted 09-02-2013 15:37 by Silence Profiel van Silence

Hebben jullie nog geniale tips over het creëren van zacht, uit elkaar vallend stoofvlees? Ik krijg het nooit zo lekker als mijn moeder, die het vaak in 3 a 4 uurtjes perfect heeft. Ik krijg het in 7 uur nog niet zo lekker.

Al geprobeerd; zuurtje toevoegen, kort aanbraden, sudderen op warmhoudplaat, niet zouten van te voren, niet in prikken, deksel er half op, vocht altijd lauw(warm) toevoegen...

[Dit bericht is gewijzigd door Silence op 09-02-2013 15:37]


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 09-02-2013 15:39 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace

Je moeder het recept vragen?


Silence
Usericon van Silence
Posted 09-02-2013 15:40 by Silence Profiel van Silence

Meh, dit is hoe zij het doet. Heb ook hetzelfde soort vlees en dezelfde pan.


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 09-02-2013 15:42 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace

Hmmm, da's wel apart dan.

Of heeft je moeder in het begin het gas hoger/lager dan jij of zulk soort dingen?

[Dit bericht is gewijzigd door Dying Embrace op 09-02-2013 15:42]


Silence
Usericon van Silence
Posted 09-02-2013 15:45 by Silence Profiel van Silence

Wie weet. Ik ga het een keer filmen en bestuderen.


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 09-02-2013 15:45 by M. Profiel van M.

Ander vlees?


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 09-02-2013 15:46 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace

quote:
Op 9 februari 2013 15:45 schreef Silence het volgende:
Wie weet. Ik ga het een keer filmen en bestuderen.


En dan blijft het nog lastig. Het ene gasstel is het andere niet.


Silence
Usericon van Silence
Posted 09-02-2013 15:47 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 9 februari 2013 15:45 schreef M. het volgende:
Ander vlees?
Nee, zelfde soort.


Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 09-02-2013 16:41 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

quote:
Op 9 februari 2013 15:37 schreef Silence het volgende:
Ik krijg het in 7 uur nog niet zo lekker.


Als je zolang gaat stoven moet je wel echt heel erg op de temperatuur letten. Je kan ook doorschieten.
Ook kan het zijn dat je beter vlees moet hebben.

Edit: In een heteluchtoven kan je vrij constant op een lage temperatuur stoven.

[Dit bericht is gewijzigd door Kvelgeest op 09-02-2013 16:43]


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 09-02-2013 16:49 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 9 februari 2013 15:37 schreef Silence het volgende:
Hebben jullie nog geniale tips over het creëren van zacht, uit elkaar vallend stoofvlees? Ik krijg het nooit zo lekker als mijn moeder, die het vaak in 3 a 4 uurtjes perfect heeft. Ik krijg het in 7 uur nog niet zo lekker.

Al geprobeerd; zuurtje toevoegen, kort aanbraden, sudderen op warmhoudplaat, niet zouten van te voren, niet in prikken, deksel er half op, vocht altijd lauw(warm) toevoegen...


Het vlees eerst op kamertemperatuur laten komen alvorens het aan te braden.

Zo uit de koelkast in de pan wil het ook nogal eens 'schrikken'.
Bevroren vlees sowieso eerst langzaam (In de koelkast) laten ontdooien want anders krijg je het ook niet goed mals.

Zelf voeg ik water uit de waterkoker toe en gebruik ik ipv azijn meestal wat wijn..

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 09-02-2013 16:53]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 09-02-2013 16:51 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 9 februari 2013 16:41 schreef Kvelgeest het volgende:
Als je zolang gaat stoven moet je wel echt heel erg op de temperatuur letten. Je kan ook doorschieten.
Ook kan het zijn dat je beter vlees moet hebben.

Edit: In een heteluchtoven kan je vrij constant op een lage temperatuur stoven.


Wat kwellie zegt. Net onder het kookpunt zou al voldoende moeten zijn. Ik gebruik daar de inductieplaat voor.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Silence
Usericon van Silence
Posted 09-02-2013 17:32 by Silence Profiel van Silence

Yes, ik heb zo'n 'sudderplaatje'. Hete lucht oven heb ik (nog) niet. En het wordt wel zachter hoe langer de tijd tikt, maar lang niet zo zacht als ik wil.

Ik heb het vlees uit de koelkast nu een half uur op temperatuur laten komen, toen voelde het vlees niet koud meer. Misschien volgende keer nog langer.

Hier ondertussen weer hetzelfde probleem als alle voorgaande keren. Goede smaak, redelijk zacht, maar niet dat lekkere 'draadjesvlees'.

Dank voor het meedenken.

[Dit bericht is gewijzigd door Silence op 09-02-2013 17:33]


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 09-02-2013 17:36 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace

Binnenkort in First Aid Kitchen?


SQT
Usericon van SQT
Posted 09-02-2013 18:19 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

Waarom maak je het niet een keer volledig klaar met je moeder? Dan weet je meteen wat ze precies doet, en waar het wellicht fout gaat bij jou. Eventueel kun je een thermometer kopen en kijken op welke temperatuur het vlees bij je moeder is en dat vergelijken met die van jou.
Daarbij kunnen er ook grote verschillen tussen pannen en fornuizen zitten die van inlvoed kunnen zijn.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 09-02-2013 22:38 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 9 februari 2013 15:37 schreef Silence het volgende:
Hebben jullie nog geniale tips over het creëren van zacht, uit elkaar vallend stoofvlees? Ik krijg het nooit zo lekker als mijn moeder, die het vaak in 3 a 4 uurtjes perfect heeft. Ik krijg het in 7 uur nog niet zo lekker.

Al geprobeerd; zuurtje toevoegen, kort aanbraden, sudderen op warmhoudplaat, niet zouten van te voren, niet in prikken, deksel er half op, vocht altijd lauw(warm) toevoegen...
Heb je zo'n lekkere moeder dan?


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Silence
Usericon van Silence
Posted 22-02-2013 10:16 by Silence Profiel van Silence

Iemand een leuk, simpel taartrecept? Ik heb bloem, suiker, zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, kristalsuiker, vanillesuiker, eieren, ongeslagen slagroom en walnoten in huis.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 23-02-2013 1:16 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 22 februari 2013 10:16 schreef Silence het volgende:
Iemand een leuk, simpel taartrecept? Ik heb bloem, suiker, zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, kristalsuiker, vanillesuiker, eieren, ongeslagen slagroom en walnoten in huis.


Walnoten taart?
http://www.ah.nl/allerhande/recepten/113244/walnotentaart


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 08-06-2013 17:43 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

vlees is lekker



signature


Lijdend Voorwerp
24/7 F5-en
Usericon van Lijdend Voorwerp
Posted 08-06-2013 17:45 by Lijdend Voorwerp Profiel van Lijdend Voorwerp

Wat is het recept om dat te maken?


Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen.


Dying Embrace
Usericon van Dying Embrace
Posted 08-06-2013 17:51 by Dying Embrace Profiel van Dying Embrace

Eerder wat is het?


Lijdend Voorwerp
24/7 F5-en
Usericon van Lijdend Voorwerp
Posted 08-06-2013 18:31 by Lijdend Voorwerp Profiel van Lijdend Voorwerp

Gegrilde kutlipjes.


Op 10 januari 2005 19:47 schreef kwelgeest het volgende: Geen idee of jij het tof vindt maar je kan'm anders zeker voor meer doorverkopen.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 08-06-2013 21:22 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos



signature


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen