IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Moslims in het nieuws deel 4 (The return of the muslim) Vorige pagina | Volgende pagina
Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 19-10-2010 11:36 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

In de Verenigde Arabische Emiraten mag een man zijn vrouw en kinderen slaan zolang er geen sporen op het lichaam achterblijven. Dat heeft het Federale Hooggerechtshof bepaald, meldt een lokale krant.

De man heeft volgens de islamitische wetgeving het recht om zijn echtgenote en kinderen te ''disciplineren''. Daaronder kan ook een pak slaag worden verstaan. Wel zijn de islamitische geleerden het eens dat de afstraffing niet te hard mag zijn.

Vrouw en dochter geslagen en geschopt
De zaak draait volgens de krant 'The National' om een man die zijn vrouw heeft geslagen en zijn 23-jarige dochter heeft geslagen en geschopt. De vrouw liep verwondingen op aan lip en tanden en de dochter had blauwe plekken op hand en knie. De man was eerder tot een boete veroordeeld wegens misbruik van zijn recht. Hij was hiertegen in beroep gegaan. Het Federale Hooggerechtshof stelde hem opnieuw in het ongelijk.


signature


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 19-10-2010 11:36 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

In menig chistengezin gebeurde dat vroeger ook fors.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 19-10-2010 11:39 by bastianus Profiel van bastianus

Ze durven de Emiraten vast niet echt aan te pakken. Olie enzo. Maar de sharia is er daar echt al ver doorheen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 19-10-2010 11:41 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

zolang er geen sporen zichtbaar zijn

knap met de oliepîjp op de rug!


signature


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 19-10-2010 18:32 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 19 oktober 2010 11:36 schreef Jenje het volgende:
In menig chistengezin gebeurde dat vroeger ook fors.


Vroeger?


Boeiender


herrie
Usericon van herrie
Posted 19-10-2010 18:35 by herrie Profiel van herrie

Jenje komt al tijden niet meer in Vroomshoop, Rouveen, Spakenburg, Staphorst... is daar jaren geleden al eens weggeschopt (zonder zichtbare schade, dat dan weer wel)...


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 19-10-2010 21:36 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

'Christenasielzoekers bedreigd door moslims'

DEN HAAG - In veel asielzoekerscentra in Nederland worden christenen bedreigd of mishandeld door vaak islamitische medebewoners. Dat blijkt volgens Stichting Gave uit eigen onderzoek, waarvan de uitkomsten dinsdag waren te zien in het televisieprogramma Uitgesproken EO.

Een meerderheid van de Tweede Kamer pleit er op initiatief van de ChristenUnie voor de asielprocedure te stoppen van asielzoekers die zich herhaaldelijk schuldig hebben gemaakt aan ernstige bedreigingen of fysiek geweld. Ook wil het parlement dat minister Gerd Leers (Immigratie en Asiel) de exacte omvang van het probleem onderzoekt en een onafhankelijk meldpunt inricht waar asielzoekers anoniem kunnen aangeven dat ze zijn bedreigd of mishandeld door andere asielzoekers.

Volgens Stichting Gave, een christelijke organisatie die hulp biedt aan asielzoekers, krijgen christenen in 75 procent van de asielzoekerscentra te maken met discriminatie. In 67 procent van de centra komen (doods)bedreigingen voor en in 33 procent is er sprake van fysiek geweld. Volgens de medewerkers van de stichting, die 28 asielcentra onderzochten, zijn moslims meestal verantwoordelijk voor het geweld en de bedreigingen van de christelijke asielzoekers.
ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind is geschokt over de praktijken en spreekt van „geloofsvervolging”. Vooral de groep ex-moslims die zich hebben bekeerd tot het christendom is volgens hem een kwetsbare groep. „Het is verschrikkelijk dat mensen, die vaak vanwege hun geloof vluchten naar Nederland en hier veilig zouden moeten zijn, hier onderdrukt worden”, stelde Voordewind.
Minister Leers zegt in een reactie dat hij het signaal uit de reportage serieus neemt. Hij wil het volledige onderzoek lezen om te bekijken of en welke maatregelen nodig zijn.


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 20-10-2010 0:35 by bokaj Profiel van bokaj

quote:
Op 19 oktober 2010 18:32 schreef MR. N het volgende:
Vroeger?
En zeg maar gewoon gezin. In liberale gezinnen wordt ook geslagen.

En weer nieuws:


Saoedische prins schuldig aan moord

In Londen is een Saoedische prins door een jury schuldig bevonden aan mishandeling van en moord op zijn bediende.

Half februari mishandelde en wurgde de 34-jarige prins Saud Abdulaziz bin Nasser al Saud in een woedeaanval in een hotel in Londen de 32-jarige man.

Tijdens het proces werd duidelijk dat de prins de bediende, met wie hij een seksuele relatie had, al vaker had mishandeld.

Morgen bepaalt de rechtbank in de Britse hoofdstad de strafmaat: de prins kan levenslang krijgen.

Doodstraf
Saud is de kleinzoon van de overleden koning Saud, de eerste leider van het moderne Saoedi-Arabië. Zijn moeder is een van de vijftig dochters van de koning. De koninklijke familie van het land telt zo'n vijfduizend prinsen.

De advocaat van de Saoedische prins probeerde tijdens het proces bewijzen over de homoseksuele geaardheid van de prins onderuit te halen.

Als de prins ooit terugkeert naar zijn land loopt hij namelijk het risico geëxecuteerd te worden, omdat homoseksualiteit in Saoedi-Arabië een misdrijf is waarop de doodstraf staat.


De homo.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 20-10-2010 1:44 by XXL Profiel van XXL

Bekijk het van de positieve kant:

Da's er dan iig één die er vast geen moeite mee heeft zijn nationaliteit op te geven.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 20-10-2010 8:36 by Staalman Profiel van Staalman

quote:
Op 19 oktober 2010 11:36 schreef Jenje het volgende:
In menig chistengezin gebeurde dat vroeger ook fors.


Dat gebeurde vroeger sowieso fors, ook bij de ongelovige gezinnen..

En @ Mr. N: idd, vroeger?


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 20-10-2010 8:40 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Klopt .. en dan komt meneer pastoor die aait even over de bol van de zoon en alles is weer goed. Mevrouw is gewoon van de trap gevallen.



Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 01-11-2010 7:20 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Gijzelingsdrama Bagdad eist levens

BAGDAD - Volgens het Amerikaanse leger in Irak zijn zondag zeker twintig mensen om het leven gekomen bij een gijzeling in een katholieke kerk in de Iraakse hoofdstad Bagdad. De slachtoffers zijn zeven Iraakse militairen, vijf tot zeven opstandelingen en maximaal tien kerkgangers.

Ongeveer 120 mensen bevonden zich in de kerk ten tijde van de gijzeling. Ongeveer dertig van hen liepen verwondingen op.
Iraakse veiligheidsdiensten maakten zondagavond een einde aan de gijzeling door de kerk te bestormen. ''We hebben de gegijzelden bevrijd, maar helaas zijn enkelen van hen omgekomen'', meldde een functionaris van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Ooggetuigen
Ooggetuigen zagen veel lichamen in de kerk liggen, nadat de gewapende mannen in bomvesten granaten hadden gegooid of zichzelf hadden opgeblazen in reactie op de bestorming. De militanten belaagden de kerk tijdens de zondagavonddienst.
Volgens sommige politiebronnen was het echte doelwit van de gewapende mannen de beurs in Bagdad. Toen die aanval mislukte, zouden ze de Sayidat al-Nejat kerk in zijn gevlucht.

De verantwoordelijkheid voor aanslag is opgeëist door de Islamitische Staat van Irak, een beweging die banden heeft met al-Qaeda. De beweging noemde de kerk ''de smerige plaats van de ongelovigen die Iraakse christenen lang hebben gebruikt als basis om de islam te bestrijden''.

Groene Zone
De aangevallen kerk ligt in de buurt van de zwaarbewaakte Groene Zone, waar gebouwen van de Iraakse regering en ambassades zich bevinden. In een verklaring op een radicale website stelde de soennitische beweging dat het een actie was tegen de christelijke kerk in Egypte.

Iraakse veiligheidsfunctionarissen zeggen dat ze zijn gewaarschuwd voor mogelijke aanslagen op doelen waar veel mensen bijeenkomen, vooral kerken.
''We verwachten dat de aanvallen de komende dagen doorgaan en toenemen'', aldus de onderminister van Binnenlandse Zaken Hussein Kamal. Volgens sommige berichten waren de daders geen Irakezen, maar buitenlandse Arabieren.
1,5 miljoen van de 23 miljoen Irakezen zijn christen. De overgrote meerderheid is moslim.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 01-11-2010 9:57 by bastianus Profiel van bastianus

Niet zo best. Vooral dat het dit keer soennieten zijn. De sjiieten van Al Sadr handelen volgens mij uit eigen beweging, zijn wel fanatiek moslim en voor gedeeltelijke sharia enzo, maar volgens mij hebben de soennieten ook inmenging vanuit Egypte en Saoedi-Arabië enzo. Normaal gesproken zijn sjiieten en soennieten ook vooral bezig om elkaars moskeeën op te blazen en laten ze andere groeperingen wel enigzins met rust.
Ik denk dat het vooral dom was om Saddam op te pakken en te hangen. Die onderdrukte dit soort geloofsgroeperingen gewoon met harde hand, waardoor dergelijke excessen niet naar boven kwamen. Nu het daar zo doorsuddert lijkt het me niet bevorderlijk voor de wereldvrede b.v., zeker met al die inmenging van gelovigen van buiten Irak.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 21-11-2010 17:05 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/



The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 21-11-2010 17:09 by Vargen666 Profiel van Vargen666http://www.facebook.com/ultravargen

Oh no! Da's nog erger als een zweeds paspoort!



Bastet
Usericon van Bastet
Posted 21-11-2010 17:42 by Bastet Profiel van Bastet

quote:
Op 19 oktober 2010 11:41 schreef Hypnos het volgende:
zolang er geen sporen zichtbaar zijn

knap met de oliepîjp op de rug!


'r is zo een bepaald eilandje voor de Franse kust, een deel van Engeland, maar met eigen gerechtshof en wetboek. Daar mag dat ook nog allemaal :') en dat is dicht bij huis en niet-moslim.



Bastet
Usericon van Bastet
Posted 21-11-2010 17:43 by Bastet Profiel van Bastet

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1185498/2010/11/21/Ahmadinejad-wil-dat-Iraanse-meisjes-trouwen-op-hun-16.dhtml

"De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad zou zijn vrouwelijke onderdanen aangespoord hebben om al te trouwen op hun zestiende. Ahmadinejad heeft het niet zo begrepen op de huidige gemiddelde leeftijd van 24 à 26.

De krant Jam-e Jam, die in handen van de staat is, citeerde haa president als volgt: "We moeten de leeftijd om te huwen voor jongens op 20 brengen en voor meisjes op 16 à 17". Andere kranten leggen 17 tot 18 jaar dan weer als ideale leeftijd om te trouwen in de mond van Ahmadinejad. Van waar precies dat verschil is niet duidelijk.

Ahmadinejad is al langer op zoek naar manieren om 'zijn' bevolking in aantal te doen toenemen. Gezinsplanning doet hij af als iets verwerpelijks uit het Westen.

Critici beweren dat die politiek alleen maar het officiële cijfer van negen procent werkloosheid de hoogte in zal sturen. (jv)"



Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 22-11-2010 13:23 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
De onzichtbare ayatollah in Nederland

Moslima Nahed Selim ziet de hand van ‘de onzichtbare ayatollah’ in de vervolging van Geert Wilders. Terwijl de PVV-leider wordt uitgemaakt voor fascist, constateert zij dat Wilders’ vergelijking van de Koran met Mein Kampf wel degelijk berust op historische feiten.

"Hitler is een held voor veel moslims in de Arabische wereld”, vertelt Selim. "Ook in Egypte is nog altijd veel waardering voor hem. Rommel, Hitlers generaal die uiteindelijk in de Egyptische woestijn door de Britten werd verslagen, was in de ogen van veel Egyptenaren geen bezetter, maar een bevrijder."

In haar essay trekt Selim meer parallellen tussen de islam en het nationaal-socialisme. Daarmee verdedigt ze ook nadrukkelijk de vergelijking die Geert Wilders heeft gemaakt tussen Mein Kampf en de Koran. Want ze heeft zich geërgerd aan de politiek correcte denkers die Wilders hebben uitgemaakt voor fascist en nazi vanwege zijn uitlatingen over de islam. En ze maakt zich grote zorgen dat Wilders daarvoor terecht moet staan.

Islamisering
De arabist Hans Jansen ging vorige week opzichtig onderuit bij Pauw en Witteman toen hem werd gevraagd naar voorbeelden van die islamisering. Selim somt ze desgevraagd wel op: een verbod op de opvoering van het toneelstuk Aïsha, de arrestatie van de cartoonist Nekschot, scholen die toestaan dat islamitische meisjes thuis worden gehouden bij schoolreisjes, een eigen kliniek voor moslims, een apart gemeentelijk loket voor vrouwen in een Utrechtse moskee, een jeugdzorgconsulent die een islamitische familie alleen mag bezoeken onder begeleiding van een imam, de groeiende haat tegen joden en homoseksuelen, en zo kan ze naar eigen zeggen wel even doorgaan.

Fascist en nazi
Selim: "De onzichtbare ayatollah bestaat uit religieuze voormannen, maar ook uit politici, juristen, journalisten en andere belangrijke spelers uit het maatschappelijk middenveld die kritiek op de islam onmogelijk maken. Het wrange is dat die laatste groep voornamelijk bestaat uit mensen die kritiek op het christendom zien als verlichting en kritiek op de islam als haat zaaien. Zij vergelijken de PVV met de NSB en maken Wilders uit voor fascist en nazi, juist omdat hij de Koran met Mein Kampf vergelijkt en de islam een totalitaire ideologie noemt. Maar het is niet Wilders, maar de onzichtbare ayatollah die moet worden afgezet."

(SN)


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 22-11-2010 13:38 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Wat is er vreemd aan dat Rommel als bevrijder werd gezien door de Egyptenaren? De Britten hebben al vanaf de 19de eeuw Egypte als een kolonie behandeld.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2010 17:00 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Wie zegt dat t vreemd is dan?


When your people matter, menstrual health matters


Bastet
Usericon van Bastet
Posted 23-11-2010 17:19 by Bastet Profiel van Bastet

quote:
Op 22 november 2010 13:38 schreef Gemene Lepel het volgende:
Wat is er vreemd aan dat Rommel als bevrijder werd gezien door de Egyptenaren? De Britten hebben al vanaf de 19de eeuw Egypte als een kolonie behandeld.

trouwens :D guess who de concentratiekampen heeft uitgevonden
hint : alvast niet de Duitsers



Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 23-11-2010 17:43 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 23 november 2010 17:00 schreef Fusion het volgende:
Wie zegt dat t vreemd is dan?

Dat staat er inderdaad niet, maar de conclusie dat de Egyptenaren er blij mee waren omdat ze door nazi's werden 'bevrijd' is behoorlijk kort door de bocht. In de eerste plaats is aan te nemen dat ze überhaupt blij waren, al werden ze door de joden bevrijd

Misschien dat er meer onderbouwing te vinden is waarom de Egyptenaren (nog) blij(er) waren omdat ze door nazi's bevrijd werden, maar dat blijkt nog niet uit die tekst.


I wish I was a butterfly


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 23-11-2010 17:47 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

quote:
Op 23 november 2010 17:19 schreef Bastet het volgende:
trouwens :D guess who de concentratiekampen heeft uitgevonden
hint : alvast niet de Duitsers


Robert Baden-Powell!


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 23-11-2010 18:02 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 23 november 2010 17:47 schreef Black Jew het volgende:
Robert Baden-Powell!

Niet waar!
quote:
Op 22 november 2010 13:23 schreef Greycloak het volgende:
(SN)

Voor de volledigheid, Nahed Selim is een verlichte moslim, die volgens de PVV niet bestaat. Lastig zeg, als die dan dingen zegt waar de PVV het mee eens is

Verder heeft ze op grote lijnen wel een goed punt, al rammelt die onderbouwing van nazistisch Egypte wat en zijn ook niet al die punten correct.

een verbod op de opvoering van het toneelstuk Aïsha --> dat heb ik gemist, wat?

de arrestatie van de cartoonist Nekschot --> schandelijk, zeker, niets aan de hand. Helaas staat onze wetgeving dit soort onzin nog steeds toe. Het OM heeft ook gezegd dat hij strafbaar ís, maar helaas is hij niet vervolgd want dan hadden we pas echt kunnen zien of dit nou inderdaad strafbaar was.

scholen die toestaan dat islamitische meisjes thuis worden gehouden bij schoolreisjes --> kan een school überhaupt dwingen dat kinderen mee moeten op schoolreisje dan?

een eigen kliniek voor moslims --> jaja, en door homokroegen is de samenleving gehomoseksualiseerd.

een apart gemeentelijk loket voor vrouwen in een Utrechtse moskee --> belachelijk, ja, maar wat voor loket gaat het om?

een jeugdzorgconsulent die een islamitische familie alleen mag bezoeken onder begeleiding van een imam --> belachelijk. Maar van wie 'mag' dat niet? En moet iemand überhaupt een jeugdzorgconsulent in huis toestaan? Staat het ons niet vrij om daar voorwaarden aan te stellen?

de groeiende haat tegen joden en homoseksuelen --> radicalisering van moslims, ja, moet iets mee gebeuren, ja, maar islamisering van NL?

Dus, veel belachelijke zaken. Maar niet echt veel tekenen van islamisering. Wel van moslims die lopen te huilen over het een en ander, maar ik zie nog geen wetgeving aangepast worden om ze te accomoderen. Wel dat bepaalde instanties dus toegeeflijk zijn aan ze, en hoewel ik vind dat dat soort dingen ontmoedigd moeten worden is er ook wat voor te zeggen om niet iemand zomaar te laten stikken. En dat toegeven zorgt er meer voor dat die moslims zelf verder radicaliseren dan dat nu echt de samenleving islamiseert.

Blijf er wel bij dat er een stuk meer werk gemaakt mag worden van het op de schop gooien van wetgeving omtrent belediging op grond van geloof, blablabla. De christenen laten we wel van alles en nog wat pikken, maar er wordt nogal makkelijk gesproken over dat moslims wel beschermd zouden moeten worden. En volgens is het toch zo dat als het er op aankomt iemand als Nekschot vrijgesproken zou worden. En dat komt dus niet overeen met de perceptie die bepaalde mensen hebben van bepaalde wetsartikelen.


I wish I was a butterfly


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 23-11-2010 18:26 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Toch snap ik het wel enigzins. De angst voor islamisering. Alhoewel je heel goed er op moet blijven waken dat die angst wel gebaseerd is op feiten en niet op onderbuikgevoelens. Maar goed, onderbuigevoelens hebben ook achterliggende oorzaken, die soms terecht zijn en soms niet. Zo voel ik mij meer ongemakkelijk als ik in de metro een groepje jonge Marokkanen waarvan een of meerdere met zo'n typische 'moslimbaard' op luide toon met elkaar hoor praten dan een groepje jonge Spanjaarden. Terwijl die eerste groep wel misschien ontzettend opgewonden over een nieuw couscous recept aan t praten is, wat ze gratis aan een bejaardentehuis met oudere autochtonen gaan verstrekken en de tweede misschien wel een nieuwe ETA aanslag aan t bespreken is. Das dan een overduidelijk onterecht gevoel in mijn onderbuik


When your people matter, menstrual health matters


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen