IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Auteur:
Topic : za 27 maart 2010 ll Lenteoffensief: Troops of Doom (hardcore/beatdown), InfraRood (pop/blues), COLINN (rock), Ciska de Rat (ska) ll Atak, Enschede (Saxion zaal en Café)
ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 08-02-2010 14:11 by ZelThoR Wijzig reactieProfiel van ZelThoRQuote dit bericht

De eerste bands voor het lenteoffensief van 2010 zijn bevestigd! Het belooft weer een gevarieerde avond te worden, vol van regionaal talent.

Ciska de Rat
Ciska de Rat is een 9-koppige stampende ska-band uit Enschede. Samen nemen zij bekende binnen- en buitenlandse hits op de schop en bouwen hier hun eigen ska versie van. Geen klassieker is veilig voor het geweld voor de negen studenten uit het oosten des lands. Van Herman van Veen tot Abba, van Hans de Booij tot Shocking Blue. Ciska de Rat maakt met nummers als Annabel, Venus en Mamma Mia iedere avond, op geheel eigen wijze, tot een springend feest.
Begin 2008 kwam de band voor het eerst bij elkaar, sindsdien hebben ze opgetreden op verschillende kleine podia in Enschede en omgeving. Ciska de rat bestaat uit:
Berend, de zanger wiens zwoele stem menig vrouw doet smelten
Maurits is de man met de stokken en verzorgt het ritmisch gekletter.
De begeleiding komt van Stefan op de gitaar en Bas op de bas.
Enzo staat achter de toetsen en brengt de piano- en orgelmelodieën ten gehore.
De blazerssectie bestaat uit: Pim met zijn scheurende tenorsax, Jasper met zijn brullende Trombone, Nico met zijn tetterende trompet en de altijd sexy Monique op klarinet.

COLINN
Wat krijg je als je een voormalig finaliste van Henny Huisman's Soundmixshow, een maniakale bluesrock drummer en een toxische tweeling uit de electrorock door de muzikale blender haalt? Juist! Dat kan alleen maar resulteren in een smaakvol, explosief en energiek geluid, gebracht door een nieuwe band met de naam COLINN.
Door de verschillende achtergronden van de bandleden tapt COLINN uit muzikale vaatjes zoals Interpol, Queens Of The Stone Age, PJ Harvey, Cranberries en Soulwax. COLINN is helemaal klaar om zijn eerste stappen in de wereld van bloed, zweet en rock 'n roll te zetten en wil graag vol enthousiasme de Nederlandse podia veroveren tijdens voorprogramma's en festivals. Voordat COLINN de aanval op Nederland en de rest van Europa inzet, zal COLINN eerst in maart 2010 een EP opnemen onder leiding van de Nederlandse producer Martijn Groeneveld (o.a. bekend van At The Close Of Every Day, a balladeer, Solo en Silence Is Sexy). Verder volgen in het voorjaar enkele try-outs waaronder het Lenteoffensief in Atak in Enschede.

COLINN is:
Jacky Kwast- zang, gitaar (ex-Sweet Candy Kills)
Ronnie van Nieuwenhoven- gitaar, toetsen (ex-HSSLHFF/Hasselhoff en Thom Revolver)
Gerhard van Nieuwenhoven - bas (ex-HSSLHFF/Hasselhoff en Thom Revolver)
Matthijs Rollleman - drums (ex-Coen Wolters Band)


InfraRood
InfraRood, bestaande uit Johanneke ter Stege en Pascal van Hulst, is ontstaan na een aantal projecten solo of met een band.
Samen zongen zij al in het klassieke jeugdkoor Multiple Voices onder leiding van Lucy Oude Elferink. Ook hebben ze beide op het Kottenpark College te Enschede gezeten. Daar begon het samen musiceren. Sinds de definitieve oprichting van InfraRood, zijn ze te horen in diverse cafés en tijdens muziekwedstrijden en kleine festivals in Nederland. De ambitie is om ook de kleine theaters te veroveren.
Johanneke ter Stege: Zang, piano en gitaar. Daarnaast schrijft ze al sinds jaar en dag haar eigen liedjes en teksten. Daarmee is ze succesvol bij verschillende open podia en wedstrijden. Momenteel studeert ze singer-songwriter op het conservatorium te Enschede.
Pascal van Hulst: Zang, dwarsfluit, sax, mondharmonica en kleine percussie. Daarnaast heeft hij bij theatergroep Hydra gespeeld en is hij geregeld te zien in theatervoorstellingen. Pascal schrijft teksten waar meestal, samen met Johanneke, muziek onder wordt gezet.

Troops of Doom
Troops of Doom was formed begin 2008 from the ashes of the infamous My Endless Fight. At that time it was Inferno while standing at the shores of hell. Standing knee-deep in the dead, the only goal for the Troops is to withstand the hordes of demons, zombies and all kind of bad guys. Main weapon is an equivalent of the almighty BFG9000 in the form of heavy, aggressive mosh terror. This fight is still on as we speak and it will not stop.
Nowadays Troops of Doom has five individuals fighting the war. Karel and Maico are the ones in the frontlines destroying with guitars, while the artillery is performed by Luke. Bass vibe explosions are covered by Roelof and Peter's core business is screaming commands for zombie annihilation.
Troops of Doom likes to play music influenced by Shockwave, Six Ft. Ditch, Shattered Realm and so on.

Informatie
Zalen: Saxion Zaal, Atak Cafe
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00
Genre: Alternatief
Aan de deur: €5,00

[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 22-03-2010 15:48]


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 22-03-2010 15:03 by ZelThoR Wijzig reactieProfiel van ZelThoRQuote dit bericht

*kick*

Zaterdag al weer Mooie breed geörienteerde avond!


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 22-03-2010 15:13 by ZelThoR Wijzig reactieProfiel van ZelThoRQuote dit bericht

Oh, en The Knockoffs zijn er nog bijgekomen.

The Knockoffs
The Knockoffs don't need a biography.
They don't need an introduction.
There is no fancy story to tell.
No need to explain, no need to justify anything.
The only thing the Knockoffs need is beer, guitars and cigarettes.
Go get us some, let's go let's rock!


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen