IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Valt het volgende kabinet Balkenende voor dit topic vol is? [politiek topic] Vorige pagina | Volgende pagina
Staalman
Usericon van Staalman
Posted 28-05-2010 15:04 by Staalman Profiel van Staalman

quote:
Op 27 mei 2010 22:23 schreef kwelgeest het volgende:
De PVV had in mijn ogen altijd al wat rare standpunten: meer geld voor (ouderen)zorg.


Wat is raar aan meer geld voor (ouderen)zorg?


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


WMP
Usericon van WMP
Posted 28-05-2010 15:07 by WMP Profiel van WMP

Tegen rekeningrijden zijn juist vanwege het kastje in de auto, maar wel voor zulke draconische maatregelen zijn. Nee, de VVD is hypocrisie op enorme schaal niet vreemd.

[edit]Als reactie op 'VVD wil downloadverbod handhaven' dus.

[Dit bericht is gewijzigd door WMP op 28-05-2010 15:08]


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 28-05-2010 15:16 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 28 mei 2010 14:55 schreef ZelThoR het volgende:
VVD wil downloadverbod handhaven

VVD-kamerlid Fred Teeven vindt dat het geplande downloadverbod moet worden gehandhaafd. Dat zei hij tijdens een verkiezingsdebat over het auteursrecht dat donderdagmiddag werd gehouden in Amsterdam.

Hoe gebruikers die het verbod overtreden moeten worden aangepakt weet hij nog niet. Downloaders zouden volgens Teeven moeten worden gewaarschuwd als ze zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal downloaden, schrijft tweakers.net.

Al het internetverkeer zou moeten worden gemonitord om te kunnen controleren wie er illegaal materiaal downloadt. Teeven is geen voorstander van 'een kastje achter de voordeur', maar wil dat het verkeer 'op afstand' in de gaten moet kunnen worden gehouden.

(SN)




Doe nou niet, mensen.


Leuk dat de onkunde van politici op veel gespecialiseerde gebieden weer eens lekker naar voren komt. Vage maatregelen ('in de gaten houden'?) spuwen maar niet nadenken over praktische punten (hoe ga je in hemelsnaam dit controleren zonder een stapje richting politiestaat te maken?)

@ Zelthor, link dan origineel ipv die bagger uit SN! :p

'Downloadverbod moet worden gehandhaafd'

Door Joost Schellevis, vrijdag 28 mei 2010 08:59, views: 27.868

Een downloadverbod moet worden gehandhaafd, vindt VVD-Tweede Kamerlid Fred Teeven. Gebruikers moeten op nog onbekende wijze worden aangepakt, maar niet van het internet worden afgesloten, aldus Teeven in een debat.

De SP wil eveneens een downloadverbod, maar wil niet dat dat verbod ook daadwerkelijk wordt gehandhaafd, zo zei scheidend SP-Tweede Kamerlid Arda Gerkens. In het verleden heeft Gerkens zich al positief uitgelaten over een downloadverbod zonder sancties. VVD-Tweede Kamerlid Fred Teeven wil juist dat een verbod wel wordt gehandhaafd. Dan moet er wel eerst een volwaardig legaal aanbod tot stand zijn gekomen, vindt Teeven, "en dat is een opdracht aan de industrie." Beide politici deden hun uitspraken tijdens een verkiezingsdebat over het auteursrecht in het downloadverbod, dat donderdagmiddag werd gehouden in De Balie in Amsterdam. Bij het debat waren de VVD, de PvdA, GroenLinks, D66, de SP en de Piratenpartij aanwezig.

Downloaders zouden volgens Fred Teeven bijvoorbeeld moeten worden gewaarschuwd als ze zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal downloaden; daardoor zou volgens Teeven al 80 tot 85 procent afhaken. De SP pleitte daar eerder ook voor. Vervolgens moet volgens de VVD echter worden gekeken hoe de 'overblijvers', via de 'tussenpersonen', kunnen worden aangepakt. Teeven liet in het midden hoe dit zou moeten gebeuren. Zijn partij ziet in ieder geval geen heil in het afsluiten van de internetverbindingen van downloaders.

Het internetverkeer zou moeten worden gemonitord om in de gaten te houden wie illegaal downloadt. Teeven zei zeker 'geen kastje achter de voordeur' te willen dat het internetverkeer in de gaten houdt, maar dat het verkeer bijvoorbeeld wel 'op afstand' in de gaten moet kunnen worden gehouden. Volgens kandidaat-Kamerlid Judith Swinkels van D66 komt handhaving van het downloadverbod in de praktijk gewoon neer op deep packet inspection, waarbij de inhoud van ip-pakketjes wordt gecontroleerd.

De VVD kreeg tijdens het debat geen bijval van andere partijen, die in de handhaving van een downloadverbod een schending van de privacy zeiden te zien. Met uitzondering van de SP waren de andere aanwezige partijen ook tegen een downloadverbod. Ook PvdA-Kamerlid Martijn van Dam was tegen; VVD'er Teeven vond dat 'opmerkelijk', omdat de PvdA zelf heeft meegepraat in de commissie-Gerkens, die juist met een downloadverbod op de proppen kwam. Hij verweet de PvdA voor de vijfde keer in deze campagne een 'draai' te hebben gemaakt, nadat de partij eerder verschillende standpunten op financieel gebied wijzigde.

Tijdens het debat verdedigde GroenLinks-Kamerlid Mariko Peters ook de auteursrechtplannen van haar partij. Haar partij wil dat het auteursrecht drastisch wordt ingekort. "97 procent van de investeringen wordt in de eerste jaren al terugverdiend", zo zei Peters. In het concept-verkiezingsprogramma van GroenLinks werd nog gesproken over een auteursrecht van tien jaar na publicatie, maar de partij zag daar later van af. Volgens hoogleraar informatierecht Bernt Hugenholtz, die tijdens het debat een korte lezing gaf, zijn de mogelijkheden om het auteursrecht in te perken echter door Europese richtlijnen en internationale verdragen aan banden gelegd. Lijsttrekker Samir Allioui van de Piratenpartij vroeg zich af waarom de discussie weer over geld moest gaan; hij sprak zich uit voor 'culturele diversiteit'.

De politieke partijen waren het er wel over eens dat de entertainmentindustrie meer moet doen om met een volwaardig legaal aanbod te komen. Wat Teeven en Gerkens betreft, komt er voor het zover is geen downloadverbod. Volgens Gerkens verplicht Europese regelgeving Nederland om te kiezen tussen een heffing en een downloadverbod, waarbij zij de voorkeur geeft aan een downloadverbod. Volgens PvdA'er Van Dam kunnen deze heffingen echter zonder problemen op een symbolische 0 euro worden gezet.

Ook diverse belangengroepen, die bij het debat aanwezig waren, verschilden onderling van mening. Zo is Stichting Brein voorstander van het downloadverbod, iets wat voorman Tim Kuik nog eens bevestigde, maar Erwin Angad Gaur van het Platform Makers zei juist meer te zien in het voortbestaan van de thuiskopieheffing. Ook de Consumentenbond is tegen een downloadverbod, evenals de digitale-burgerrechtenbeweging Bits of Freedom. Volgens Ot van Daalen van die laatste stichting willen mensen graag betalen voor muziek en films via het internet, maar wordt dat ze vaak onmogelijk gemaakt.

http://tweakers.net/nieuws/67534/downloadverbod-moet-worden-gehandhaafd.html

[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 28-05-2010 15:19]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Ohneschwanz
Usericon van Ohneschwanz
Posted 28-05-2010 15:41 by Ohneschwanz Profiel van Ohneschwanz

Net op Uitzendinggemist de aflevering van Netwerk van gisteravond gekeken. Slim en goedkoop van zo 'n CDA gezinde omroep om een sterk staaltje emotie-tv ten toon te spreiden.
Vond dat Rutte zich nog, gezien zijn ergernis, goed verdedigde.

[Dit bericht is gewijzigd door Ohneschwanz op 28-05-2010 15:43]


Verrassend triviaal


GrindMaster
Usericon van GrindMaster
Posted 28-05-2010 21:12 by GrindMaster Profiel van GrindMaster

Was echt een verschrikkelijk staaltje journalistiek van het laagst denkbare niveau. Alles was er duidelijk op gericht om Rutte in een kwaad dagelicht te stellen, en dat lag er wel erg dik bovenop. Mooi dat Rutte gelijk duidelijk maakte dat hij er echt niet blij mee was, en ook mooi duidelijk maakte dat ze hebben lopen goochelen met cijfers, want daar klopte echt geen bal van. Die zogenaamde econoom blijkt trouwens gewoon een assistent-hoogleraar te zijn, en docterandus in de marketing, of iets dergelijks. Niet bepaald een vooraanstaande econoom dus, zoals zij wel doen geloven.

[Dit bericht is gewijzigd door GrindMaster op 28-05-2010 21:14]


Why doesn't my music get me all the chicks?


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 29-05-2010 8:57 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Cohen uitgejoeld

Het Pinkpop-publiek was niet echt blij dat Job Cohen het festival kwam openen. Toen de PvdA-leider het podium op kwam, klonk luid boe-geroep.

Gitarist Mark Jansen van de metalband Epica was eveneens niet gediend van Cohen. "Ik hoop dat dit podium het komend weekeinde gevrijwaard blijft van politieke rakkers", riep hij stoer naar het publiek. "Politiek bedrijf je maar ergens anders."

Programma

Bij de opening waren zo'n 50.000 bezoekers. Onder meer The Opposites, The Black Box Revelation en Kasabian traden op. Vanavond staan bands als Gossip, Paolo Nutini, Motörhead en Rammstein op het programma.

(SN)



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 13:04 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Cohen waarschuwt voor flirt VVD en PVV
Uitgegeven: 30 mei 2010 12:57
Laatst gewijzigd: 30 mei 2010 12:57

AMSTERDAM - PvdA-leider Job Cohen vindt het onbegrijpelijk dat de VVD open lijkt te staat voor een coalitie met de PVV.
© NU.nl/Peter TrompetterAls die twee partijen samen met het CDA een kabinet zouden gaan vormen, zal dat leiden tot een tweedeling in de samenleving en kan dat ook gevolgen hebben voor de positie van Nederland in Europa.

Cohen zei dat zondag in het televisieprogramma Buitenhof. Hij maakt zich zorgen over de opstelling van VVD-leider Mark Rutte, die volgens hem blijkbaar liever met de PVV wil gaan regeren dan met de PvdA.



''Dat is een keus, maar ik vind dat nogal een keus'', zei Cohen. Volgens hem schuurt de PVV tegen de rechtsstaat aan. Het gemak waarmee Rutte zegt dat samenwerken met de PVV ook een mogelijkheid is, ''vind ik onbegrijpelijk'', aldus Cohen.

© ANP

Tja, Cohen begrijpt wel meer niet. Simpele macro-economische anlyses, in tijd van crisis, bijvoorbeeld.
Deze hansworst wordt jullie premier. Ik ga naar Israel.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 13:07 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 28 mei 2010 15:41 schreef Ohneschwanz het volgende:
Net op Uitzendinggemist de aflevering van Netwerk van gisteravond gekeken. Slim en goedkoop van zo 'n CDA gezinde omroep om een sterk staaltje emotie-tv ten toon te spreiden.
Vond dat Rutte zich nog, gezien zijn ergernis, goed verdedigde.
quote:
Op 28 mei 2010 21:12 schreef GrindMaster het volgende:
Was echt een verschrikkelijk staaltje journalistiek van het laagst denkbare niveau. Alles was er duidelijk op gericht om Rutte in een kwaad dagelicht te stellen, en dat lag er wel erg dik bovenop. Mooi dat Rutte gelijk duidelijk maakte dat hij er echt niet blij mee was, en ook mooi duidelijk maakte dat ze hebben lopen goochelen met cijfers, want daar klopte echt geen bal van. Die zogenaamde econoom blijkt trouwens gewoon een assistent-hoogleraar te zijn, en docterandus in de marketing, of iets dergelijks. Niet bepaald een vooraanstaande econoom dus, zoals zij wel doen geloven.
Het establishment roert zich. Het stemvee slikt hun messias niet. Alles moet in werk gesteld worden. Voor je het weet gaan de treinen rijden.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 13:36 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 28 mei 2010 15:16 schreef Gemene Lepel het volgende:
Leuk dat de onkunde van politici op veel gespecialiseerde gebieden weer eens lekker naar voren komt. Vage maatregelen ('in de gaten houden'?) spuwen maar niet nadenken over praktische punten (hoe ga je in hemelsnaam dit controleren zonder een stapje richting politiestaat te maken?)


Wat meer politiestaat zou Nederland goeddoen. Privacy is vaak overrated en wordt er te pas en te onpas bijgehaald, zoals hier.
Allioui is duidelijk een zwakzinnige randdebiel.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


spectre
Usericon van spectre
Posted 30-05-2010 13:39 by spectre Profiel van spectre

quote:
Op 28 mei 2010 14:55 schreef ZelThoR het volgende:
VVD wil downloadverbod handhaven

VVD-kamerlid Fred Teeven vindt dat het geplande downloadverbod moet worden gehandhaafd. Dat zei hij tijdens een verkiezingsdebat over het auteursrecht dat donderdagmiddag werd gehouden in Amsterdam.

Hoe gebruikers die het verbod overtreden moeten worden aangepakt weet hij nog niet. Downloaders zouden volgens Teeven moeten worden gewaarschuwd als ze zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal downloaden, schrijft tweakers.net.

Al het internetverkeer zou moeten worden gemonitord om te kunnen controleren wie er illegaal materiaal downloadt. Teeven is geen voorstander van 'een kastje achter de voordeur', maar wil dat het verkeer 'op afstand' in de gaten moet kunnen worden gehouden.

(SN)




Doe nou niet, mensen.


Precies, de man weet niet eens wat er echt aan de hand is.


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 13:41 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

En wat is er dan precies aan de hand? Verlicht ons.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


spectre
Usericon van spectre
Posted 30-05-2010 13:41 by spectre Profiel van spectre

quote:
Op 30 mei 2010 13:07 schreef kwelgeest het volgende:
Het establishment roert zich. Het stemvee slikt hun messias niet. Alles moet in werk gesteld worden. Voor je het weet gaan de treinen rijden.


ZOG


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 13:43 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 30 mei 2010 13:41 schreef spectre het volgende:
ZOG
Was't maar zo'n feest.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 30-05-2010 14:03 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 30 mei 2010 13:36 schreef kwelgeest het volgende:
Wat meer politiestaat zou Nederland goeddoen. Privacy is vaak overrated en wordt er te pas en te onpas bijgehaald, zoals hier.
Allioui is duidelijk een zwakzinnige randdebiel.


De laatste stuiptrekkingen van jouw zogenaamd liberale inborts? Wellicht maar een enkeltje Australië boeken.

[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 30-05-2010 14:06]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 14:10 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 30 mei 2010 14:03 schreef Gemene Lepel het volgende:
De laatste stuiptrekkingen van jouw zogenaamd liberale inborts? Wellicht maar een enkeltje Australië boeken.
"Liberalisme is de eerste stap naar communisme."

Pragmatisch zouden er best wel's zoveel haken en ogen aan zo'n downloadverbod kunnen zitten dat het onwenselijk is.
Maar in essentie is er natuurlijk niets mis mee.
'culturele diversiteit', m'n reet.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 30-05-2010 14:15 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

In essentie is er wel iets mis mee; er is namelijk op het moment geen alternatief. Eerst alternatief, dan verbod, niet andersom. Dacht dat je een voorstander was van een vrije markt.

En eten is de eerste stap naar poepen. Wat een nietszeggende oneliner.

[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 30-05-2010 14:16]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 14:19 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Wellicht mis ik hier even iets hoor, maar alternatief voor wat?

Prachtig trouwens dat Groen-Links en de krakerpartij hier internationale verdragen aan hun laars willen lappen en daar geen woord over wordt gerept. Als een rechtse partij iets dergelijks wil is armageddon nabij.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 14:20 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 30 mei 2010 14:15 schreef Gemene Lepel het volgende:
En eten is de eerste stap naar poepen. Wat een nietszeggende oneliner.
Als je niet wilt p30pen moet je dus niet eten.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


XnegativeX
Usericon van XnegativeX
Posted 30-05-2010 14:22 by XnegativeX Profiel van XnegativeXhttp://www.myspace.com/dennisjanssen

quote:
Op 30 mei 2010 14:19 schreef kwelgeest het volgende:
Wellicht mis ik hier even iets hoor, maar alternatief voor wat?


Die snap ik ook niet helemaal. Het alternatief voor illegaal downloaden is toch gewoon legaal downloaden? Of beter nog, kopen.


I know it’s cold, but I will keep us warm with all the hate I radiate. We’ll be walking hand in hand in hell.


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 30-05-2010 14:23 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 30 mei 2010 14:19 schreef kwelgeest het volgende:
Wellicht mis ik hier even iets hoor, maar alternatief voor wat?

Prachtig trouwens dat Groen-Links en de krakerpartij hier internationale verdragen aan hun laars willen lappen en daar geen woord over wordt gerept. Als een rechtse partij iets dergelijks wil is armageddon nabij.


Ik raad je aan om het tweakers topic door te kijken, filteren op hoogte van postratings en wat door te lezen (al deze posts zijn SOG en moet dus eigenlijk weer aan het werk )


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-05-2010 14:24 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 30 mei 2010 14:23 schreef Gemene Lepel het volgende:
Ik raad je aan om het tweakers topic door te kijken, filteren op hoogte van postratings en wat door te lezen (al deze posts zijn SOG en moet dus eigenlijk weer aan het werk )
SOG nog maar lekker door dan. 'kHeb geen tijd een heel topique door te spitten.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


spectre
Usericon van spectre
Posted 30-05-2010 14:31 by spectre Profiel van spectre

quote:
Op 30 mei 2010 14:22 schreef XnegativeX het volgende:
Die snap ik ook niet helemaal. Het alternatief voor illegaal downloaden is toch gewoon legaal downloaden? Of beter nog, kopen.


Op dit moment zijn de prijzen gewoon te hoog. Als je een album download betaal je ongeveer hetzelfde bedrag als een versie op cd, dat terwijl de kosten minimaal zijn.

Hopelijk komt Spotify een beetje van de grond, goed alternatief voor een paar euro per maand.


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 30-05-2010 15:18 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 30 mei 2010 14:10 schreef kwelgeest het volgende:
Maar in essentie is er natuurlijk niets mis mee.
'culturele diversiteit', m'n reet.

De enigen die echt gebaat zijn bij een downloadverbod zijn de grote platenmaatschappijen. Dat is geen opsteker voor de culturele diversiteit in ieder geval.

Daarnaast is er 0 bewijs dat downloaden daadwerkelijk tot significant omzetverlies lijdt.

Daarnaast is tot nu toe uit elk onderzoek mbt het koopgedrag van downloaders gebleken dat downloaders meer kopen dan niet-downloaders.

Daarnaast criminaliseer je de meerderheid van de internetters.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 30-05-2010 15:19 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 30 mei 2010 14:19 schreef kwelgeest het volgende:
Prachtig trouwens dat Groen-Links en de krakerpartij hier internationale verdragen aan hun laars willen lappen en daar geen woord over wordt gerept. Als een rechtse partij iets dergelijks wil is armageddon nabij.

Ik volg het niet, wat stellen ze voor dat internationaal gezien niet mag?


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 30-05-2010 15:44 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 30 mei 2010 13:04 schreef kwelgeest het volgende:
Ik ga naar Israel.


serieus???


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen