IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : 'Open vuur kan brandwonden veroorzaken!' [ (Oud) Nieuws] Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-05-2010 0:26 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 3 mei 2010 18:35 schreef karnivoor het volgende:
Nu nog een verbod bij supermarkten.


Kan je tenminste een slimme reden aanhalen als mensen vragen waarom je niet met Vazal op straat speelt?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 04-05-2010 0:53 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Ahmadinejad haalt uit op NPT-conferentie
(Novum/AP) - De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft maandag op de openingsdag van de toetsingsconferentie van het Non-proliferatieverdrag (NPT) iedere suggestie dat zijn land in het geheim aan kernwapens werkt van de hand gewezen. Hij haalde uit naar de Verenigde Staten, die weigeren het gebruik van kernwapens tegen andere landen uit te sluiten. Ahmadinejad nodigde de Amerikaanse president Barack Obama uit zich aan te sluiten bij een 'humane beweging', die een tijdsbestek vaststelt om alle kernwapens af te schaffen. Kernwapens zijn 'walgelijk en schandelijk', zei hij.


Delegaties van de Verenigde Staten en verscheidene andere Europese landen waaronder Frankrijk en Groot-Brittannië verlieten de zaal terwijl de Iraanse president sprak. De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton, die na Ahmadinejad zou spreken, zei in het weekeinde al dat de Iraanse president naar New York was gekomen 'om aandacht af te leiden en verwarring te stichten'. "Wij zullen niet toestaan dat Iran probeert het verhaal te veranderen van hun verzuim om het NPT na te leven", zei Clinton.

Ook de Nederlandse delegatie stapte op, meldde minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen (CDA) via Twitter. Verhagen kenmerkte de speech van de Iraanse president als een 'aaneenschakeling van ongefundeerde beschuldigingen aan het adres van Europa, de VS en Israël'.

Van de 189 landen die zich bij het verdrag tegen de verspreiding van kernwapens hebben aangesloten is Iran het enige dat op de toetsingsconferentie is vertegenwoordigd door het staatshoofd. De VS en zijn bondgenoten verdenken Iran ervan in het geheim aan kernwapens te werken. Ze zoeken bij de Verenigde Naties steun voor een nieuwe ronde economische sancties, omdat Iran weigert te stoppen met het verrijken van uranium. Iran zegt dat het verrijkte uranium moet dienen als brandstof voor kerncentrales.

VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon zei bij de opening van de conferentie dat het aan Iran is om de 'twijfels en zorgen' over zijn atoomprogramma weg te nemen. Hij maande de regering in Teheran resoluties van de Veiligheidsraad op te volgen om te stoppen met uraniumverrijking.

Ahmadinejad klaagde dat de VS en zijn bondgenoten Iran onder druk zetten 'zonder hun aantijgingen met ook maar een enkel geloofwaardig bewijsstuk te staven'. Hij herhaalde de steun van zijn land voor de instelling van een kernwapenvrije zone in het Midden-Oosten, een door Arabische landen gepropageerd voorstel gericht op het veronderstelde nucleaire arsenaal van Israël. De Iraanse president riep de VS ook op de tactische kernwapens te ontmantelen die op NAVO-bases in Europa liggen, waaronder Nederland en België.

Het in 1970 in werking getreden NPT-verdrag is het belangrijkste internationale pact tegen de verspreiding van kernwapens. Door zich er bij aan te sluiten, verplichten landen zich af te zien van kernwapens; landen die ze wel bezitten beloven te werken aan afschaffing. Het verdrag onderschrijft het recht van alle landen om kernenergie voor vreedzaam gebruik te ontwikkelen.

De 189 aangesloten landen komen elke vijf jaar bijeen om de werking te toetsen en eventuele problemen te ondervangen, bijvoorbeeld door de rol van de toezichthouder, het Internationaal Atoomenergie Agentschap (IAEA) te versterken. De enige landen die niet bij het NPT zijn aangesloten zijn India, Pakistan, Noord-Korea en Israël.

De afgelopen zeven conferenties leverden geen slotverklaring op, de laatste keer, in 2005, onder meer doordat de toenmalige Amerikaanse regering weinig voelde voor wapenbeheersingsoverleg. De huidige president Amerikaanse Barack Obama heeft de VS weer aan de onderhandelingstafel gebracht, wat al heeft geleid tot een nieuw verdrag met Rusland voor vermindering van de strategische kernbewapening. De Filipijnse voorzitter van de NPT-conferentie, Libran Cabactulan, zegt dat veel aangesloten landen willen dat de VS en Rusland, maar ook Groot-Brittannië, Frankrijk en China, meer werk maken van ontwapening.

Beetje de Crypt_666 van de NPT-conferentie, die Ahmadinejad. Wel mooi dat Nederland nu ook eens genoemd wordt. Lijken we in elk geval nog enigzins loyaal aan de VS.




[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 04-05-2010 0:54]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 04-05-2010 1:03 by bokaj Profiel van bokaj

Beetje jammer dat ze dan weer de zaal uitlopen als iemand iets zegt wat ze niet kunnen uitstaan. Ik voel me hier niet goed vertegenwoordigd. En in NL lopen ze te zeiken als Geert de kamer uitloopt.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 04-05-2010 1:07 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 4 mei 2010 1:03 schreef bokaj het volgende:
Beetje jammer dat ze dan weer de zaal uitlopen als iemand iets zegt wat ze niet kunnen uitstaan. Ik voel me hier niet goed vertegenwoordigd. En in NL lopen ze te zeiken als Geert de kamer uitloopt.
Het meest trieste vind ik dan dat dat parmantige mannetje Verhagen het meteen op Twitter zet, zo van "kijk mij dan eens stelling nemen". Je krijgt onderhand het idee dat elke stap die een politicus neemt bedoeld is om zo gunstig mogelijk in de (internet)media voor de dag te komen.
En inderdaad, zo erg is het allemaal niet. Als de man geen gelijk heeft en je bent overtuigd van je eigen gelijk, waarom moet je dan zo stellingnemerig doen? IJdelheid der ijdelheden.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 04-05-2010 7:34 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

*kuch* Elite maakte dezelfde grap dusch, LOL.

[Dit bericht is gewijzigd door MR. N op 04-05-2010 14:53]


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-05-2010 9:29 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Kijk eens een pagina terug


Maar als we nu een goede manier vinden om ze te doden hebben we ook geen biodindustrie meer nodig!


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-05-2010 13:47 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

'Populariteit auto bedreigt bereikbaarheid'

Als de overheid het beleid voor het autogebruik niet verandert, zal de populariteit van de auto onverminderd hoog blijven en de populariteit van het openbaar vervoer en de fiets onder druk komen te staan. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van stedelijke gebieden en van het platteland. Dat zal het tegenovergestelde brengen van wat een duurzaam mobiliteitsbeleid nastreeft, stelt de Raad voor Verkeer en Waterstaat in een advies aan demissionair minister Camiel Eurlings van Verkeer.

Het rapport 'Wie ik ben en waar ik ga' gaat in op de effecten van veranderingen in demografie en leefstijlen op mobiliteit. Dat liet de raad dinsdag weten. Volgens de raad heeft de voorkeur voor de auto te maken met veranderingen in de samenstelling van de bevolking en de manier waarop mensen in het leven staan.

"Zo gaat de babyboomgeneratie de komende jaren met pensioen. Het autobezit onder deze groep is hoog en zij zullen de auto blijven gebruiken." De raad stelt verder dat onder allochtonen de auto een hoge status heeft en de fiets vaak geassocieerd wordt met armoede. "Nu maken zij nog veel gebruik van het openbaar vervoer, maar naarmate hun sociale positie verbetert, zullen ze gemakkelijker overstappen naar de auto."

Volgens het advies blijkt daarbij ook nog dat jongeren hoge eisen stellen aan informatie. "Digitaal communiceren past bij hun belevingswereld. Met name in het openbaar vervoer worden hierbij veel kansen gemist. Innovatie moet niet alleen van deskundigen komen, maar juist ook van de burgers zelf." Daarom adviseert de raad de overheid en vervoerbedrijven daarop in te spelen door intensief gebruik te maken van ICT-toepassingen, gemak te bevorderen en keuzemogelijkheden te bieden.


Weg met auto's in de stadskernen!



[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 04-05-2010 13:47]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 04-05-2010 14:17 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

En auto's onbetaalbaar maken voor allo's zie ik, helpt ook.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-05-2010 14:34 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hehe, wel erg duidelijk altijd dat allochtonen het minst graag de fiets pakken en voor een wissewasje al de tram of auto pakken.

In de trams in den haag is het al snel 90% tot 95% allochtoon met 80% autochtoon is het echt bijzonder blank.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 05-05-2010 20:37 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

Man steekt meisje in brand om afwijzing
Uitgegeven: 5 mei 2010 20:20
Laatst gewijzigd: 5 mei 2010 20:18
ISTANBOEL - Uit woede dat ze hem afgewezen had, heeft een verliefde man zijn 16-jarige 'beoogde bruid' overgoten met benzine en in brand gestoken. Het meisje is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht.
© ANP

De man werd gearresteerd in de Turkse stad Corum aan de Zwarte Zee, berichtten Turkse media woensdag.

De dader verklaarde dat hij het meisje verschillende keren gevraagd had om een afspraakje maar dat ze iedere keer nee zei. Toen hij vernam dat ze met een ander uitging, ontstak hij in woede.

Hij wachtte haar op toen ze onderweg naar school was en vroeg haar nog eenmaal of ze met hem uit wilde gaan. Wederom was het antwoord nee, waarop hij naar eigen zeggen zijn zelfbeheersing verloor en haar met de meegebrachte benzine in brand stak.
© ANP




Als een zekere gebande ex-Zm'er zoiets zou doen, staat straks half Rotterdam in de brand.

Dat, en diet iesch natoerlik ook koeltoer!


Bruce Banner


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 05-05-2010 20:39 by nuclearwarfare Profiel van nuclearwarfare

Mental? :')


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 05-05-2010 21:38 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Uitermate subtiel hoor Lame, niemand snapt waar je het over hebt :')


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 05-05-2010 21:39 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 4 mei 2010 0:26 schreef ElitE het volgende:
Kan je tenminste een slimme reden aanhalen als mensen vragen waarom je niet met Vazal op straat speelt?




Je moeder.


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 05-05-2010 21:48 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 5 mei 2010 20:37 schreef Lainedil het volgende:

Man steekt meisje in brand om afwijzing
Uitgegeven: 5 mei 2010 20:20
Laatst gewijzigd: 5 mei 2010 20:18
ISTANBOEL - Uit woede dat ze hem afgewezen had, heeft een verliefde man zijn 16-jarige 'beoogde bruid' overgoten met benzine en in brand gestoken.

(knip)

Toen hij vernam dat ze met een ander uitging, ontstak hij in woede.

*gniffel*


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 06-05-2010 10:23 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

'Downloader is beste klant entertainmentindustrie'

Uit onderzoek van de universiteit van Amsterdam, TNO en SEO Economisch Onderzoek is gebleken dat personen die veel films en muziek downloaden vaak ook veel geld uitgeven aan deze media. Zij gaan vaker naar concerten of een bioscoop.

Volgens de bij het onderzoek betrokken professor Nico van Eijk reageert de entertainmentindustrie verkeerd op het fenomeen downloaden. "Er komt iets nieuws, zoals downloaden en file sharing, en in plaats van dat te zien als een uitdaging, wordt ertegen gevochten." Van Eijk stelt dat deze reactie averechts werkt. "Want als je achter de downloaders aangaat, ga je achter je beste klanten aan."

De conclusie wordt ondersteund door het onderzoek. Dat stelt namelijk dat downloaders meer betalen voor bijvoorbeeld muziek dan niet-downloaders, omdat zij onder andere vaker concerten bezoeken.

Nivellerend effect
Uit het in het wetenschappelijk tijdschrift Communications and Strategies gepubliceerde onderzoek blijkt bovendien dat een downloadverbod niet leidt tot meer inkomsten voor de entertainmentindustrie. Hoewel een relatief kleine groep van rijke artiesten inkomsten inlevert ten gevolge van filesharing, profiteert een grote groep minder bedeelde artiesten juist van het downloaden van albums.

Door het downloaden raken artiesten bekend bij een breder publiek, waardoor meer mensen naar hun concerten komen. "Downloaden lijkt zo een nivellerend effect te hebben op de inkomens van de artiesten," aldus Van Eijk.

De professor ziet dus niets in een downloadverbod. "Iedereen met een computer downloadt. Dat gaat ook niet meer weg. Het is dus onverstandig om het delen van bestanden te verbieden. Omdat je dan eigenlijk iedereen met een computer criminaliseert. Je kunt het wel doen, maar het is symboolwetgeving die niet te handhaven is. Want P2P, dus het delen van bestanden, gaat dan ondergronds. En dat leidt daar vanzelf tot andere vormen van ongecontroleerd crimineel gedrag."


Juist moge dat duidelijk worden.

maar ik leeft natuurlijk wel mee met Lars Ulrich die zn gold plated shark tank bar een paar maanden later pas kan aanschafffen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 06-05-2010 10:29 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

De industrie kan wel wat geld neerleggen om met een onderzoek te tonen dat WO2 werd veroorzaakt door illegaal downloaden, ben benieuwd naar een reactie .


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 06-05-2010 10:35 by ZelThoR Profiel van ZelThoR




Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 06-05-2010 11:29 by MMayo Profiel van MMayo

Jongen (13) mishandelt buschauffeur

BREDA - De politie heeft woensdag op het station in Breda een 13-jarige jongen aangehouden voor de mishandeling en bedreiging van een 47-jarige buschauffeur. De jonge verdachte werd boos toen de chauffeur zijn strippenkaart afpakte, omdat daar mee was gerommeld. Hij sloeg en duwde de chauffeur.

De man had volgens de politie veel moeite om de jongen te kalmeren. NS-personeel kwam te hulp en wist het slachtoffer te ontzetten. Het incident is op camerabeelden vastgelegd



Kalmeren? Allemachtig, dat jonk kan tegen de grond.. met z'n schattige pubersmoeltje betontegels zoenen. Ben je 47 jaar, laat je je door zoiets mishandelen.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 06-05-2010 11:32 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

+1

Nederlanders gaan soms een beetje te ver in hun passiviteit.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 06-05-2010 11:34 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 6 mei 2010 11:32 schreef ElitE het volgende:
Nederlanders gaan soms een beetje te ver in hun passiviteit.

Alleen Nederlanders, ja?


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 06-05-2010 11:37 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Nee hoor, maar het is wel duidelijk dat veel Nederlanders behoorlijk ontwijkend worden bij conflicten en zich al snel over zich heen laten lopen. En daar maken veel bontkraagjes handig gebruik van.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 06-05-2010 11:38 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 6 mei 2010 11:37 schreef ElitE het volgende:
Nee hoor, maar het is wel duidelijk dat veel Nederlanders behoorlijk ontwijkend worden bij conflicten en zich al snel over zich heen laten lopen. En daar maken veel bontkraagjes handig gebruik van.

Veel Nederlanders of veel West-Europeanen of veel Westerlingen of veel mensen of veel organismen?


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 06-05-2010 11:38 by XXL Profiel van XXL

Probleem is dat wanneer de chauffeur de jongen naar behoren aanpakt hij in dit land gelijk de dader is en een proces aan zijn broek heeft hangen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 06-05-2010 11:39 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 6 mei 2010 11:32 schreef ElitE het volgende:
+1

Nederlanders gaan soms een beetje te ver in hun passiviteit.


Mensen in het algemeen inderdaad. Wat zeg je dan tegen zo'n jonk als hij je aan het bewerken is met zijn vuisten. Auw, wil je dat *auw* liever niet doen want *auw* ik vind het niet zo *auw* prettig als je mijn *auw* neus in puin ragt?


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 06-05-2010 11:39 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Veel Homo sapiens uit een "goed milieu" die maar weinig agressie in hun leven hebben meegemaakt...


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen