IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Twitter redt poepende man zonder wc-papier [nieuws topic] Vorige pagina | Volgende pagina
Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 09-06-2010 11:39 by Morridin Profiel van Morridinhttp://wp.livereviewer.com/

Ik dacht zelf aan iemand in een lange regenjas die zich in het park zou gaan afrukken. Liefst zo dicht mogelijk bij andere mensen



Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 09-06-2010 11:41 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

<--


Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 09-06-2010 12:37 by Morridin Profiel van Morridinhttp://wp.livereviewer.com/

Ketingrukker?



Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 09-06-2010 12:39 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Ik wel ja, letterlijk dan he.

Ja ik zie het nu, ff veranderen.

[Dit bericht is gewijzigd door Slechtheid op 09-06-2010 12:39]


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 09-06-2010 23:51 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Elia: Kankermarokkaan!

Eljero Elia heeft gezorgd voor een relletje binnen de Nederlandse delegatie in Zuid-Afrika. De speler van het Nederlands elftal schold in een internetfilmpje iemand uit voor 'kankermarokkaan'.

De vleugelspeler was met enkele ploeggenoten een voetbalspel aan het spelen op een spelcomputer. Via een webcam werden de beelden rechtstreeks op internet uitgezonden. Op een gegeven moment beledigde een toeschouwer Elia, waarop die reageerde met 'kankermarokkaan'. Andere spelers, waaronder Ryan Babel en Michel Vorm, reageerden geschokt op de uitlatingen.

De uitspraken van Elia zorgden voor een twitterverbod voor de gehele Nederlandse WK-selectie. "We hebben voor aanvang van het WK besloten om twitteren niet te verbieden. Zoiets hoort nu eenmaal bij de moderne tijd. Maar Elia heeft laten zien dat hij niet met dit medium om kan gaan. Daarom is er nu besloten om helemaal niet meer te twitteren", zo zegt de KNVB. "Maar hij heeft wel ongelooflijk veel spijt. Hij baalt enorm van dit voorval en wil aan iedereen zijn excuses maken."

(SN)



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 10-06-2010 17:05 by Morridin Profiel van Morridinhttp://wp.livereviewer.com/

Jezus wat een aanstellerij.



Schaep
Usericon van Schaep
Posted 10-06-2010 17:06 by Schaep Profiel van Schaep

Excuses zijn voor zwakkelingen.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 10-06-2010 17:15 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 10 juni 2010 17:06 schreef Schaep het volgende:
Excuses zijn voor zwakkelingen.


http://forum.zwaremetalen.com/forum_topic/3378100/

Zwakkeling.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 10-06-2010 20:43 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Broertjes van 8 en 9 verdacht van seksueel misbruik


AMSTERDAM - Twee broertjes uit Uden (8 en 9 jaar) hebben in de afgelopen periode een onbekend aantal kinderen van een basisschool in Uden seksueel misbruikt.

De politie omschrijft het misbruik als 'stevig', maar wil niet meer over de zaak kwijt. Dat heeft een woordvoerster van de politie donderdag gezegd.

Burgemeester Henk Hellegers van Uden zei donderdag in een reactie dat hij eind mei door de politie is geïnformeerd dat er iets speelde. De politie kon toen niks doen.



De kinderen kunnen niet strafrechtelijk worden vervolgd omdat ze jonger dan 12 jaar zijn. De zaak werd in handen gelegd van Bureau Jeugdzorg, legde hij uit.


Volle omvang

Pas donderdag werd de burgemeester de volle omvang van het misbruik duidelijk. Het zou gaan om vier tot acht slachtoffers. Hellegers verwijt Jeugdzorg dat hij niet goed is geïnformeerd en hij eist opheldering.

Volgens hem zijn er spanningen tussen de families van de broertjes en van de slachtoffers. Details daarover wilde hij niet kwijt.

Hé, mijn oude wijk!

[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 10-06-2010 20:44]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 10-06-2010 22:09 by Morridin Profiel van Morridinhttp://wp.livereviewer.com/

/inkopper

En je hebt zo te zien diepe wonden geslagen.



Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 12-06-2010 10:02 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
14-jarige betrapt als klant van travestiet

De politie van Antwerpen heeft een wel erg jonge klant uit een bordeel geplukt. Een jongen van veertien werd betrapt bij een travestiet, zo berichten de Belgische kranten De Standaard en Het Nieuwsblad vandaag.

De politie betrapte de travestiet en de 14-jarige jongen dinsdag op heterdaad in de rosse buurt van de havenstad. De jongeman wilde zich laten verwennen door de travestiet. De prostituee werd gearresteerd omdat ze seks had met een minderjarige, en de ouders van de jongen werden ingelicht. Wat de travestiet nu te wachten staat, is nog niet duidelijk. Politie noch parket is bereid tot commentaar.

De minimumleeftijd voor bordeelbezoek in België is achttien jaar, maar blijkbaar kon de minderjarige zonder problemen bij de prostituee op bezoek. Leyla, een meisje van plezier, stelt dat ze "toch onmogelijk iedereen naar zijn identiteitskaart vragen: dat is bad for business.'' "Sommige klanten zien er jonger uit, anderen lijken dan weer ouder dan ze werkelijk zijn'', klinkt het.

(SN)

Iew?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 12-06-2010 10:26 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

CDA-prominenten wijzen coalitie met PVV af
Gepubliceerd: 12 juni 2010 09:07 | Gewijzigd: 12 juni 2010 09:44
Door onze redacteuren Antoinette Reerink en Herman Staal

Den Haag, 12 juni. CDA-prominenten vinden dat hun partij niet met de PVV moet regeren. Een aantal noemt samenwerking „onacceptabel”, anderen „onverstandig”. Zij vrezen voor een schisma binnen hun partij.

Fractievoorzitter Maxime Verhagen liet gisteren na zijn bezoek aan de koningin in het midden of het CDA met VVD en PVV een coalitie wil vormen. VVD-leider Rutte en PVV’er Wilders willen dat een informateur de mogelijkheid van een rechtse coalitie onderzoekt. VVD en PVV boekten beiden winst bij de verkiezingen van woensdag, met respectievelijk 31 en 24 zetels. Het CDA heeft er nu 21.

Oud-minister van Buitenlandse Zaken Peter Kooijmans, tevens minister van Staat, noemt een samenwerking tussen CDA en PVV „bedenkelijk” en dus „niet acceptabel”. „De PVV plaatst een hele groep Nederlanders buiten de maatschappij.”

Leonard Geluk, oud-wethouder in Rotterdam vindt dat het voor het CDA „ondenkbaar en onacceptabel” is zaken te doen met een partij die concessies doet aan de godsdienstvrijheid. „Onze kernwaarden zijn ononderhandelbaar.” Een coalitie met de PVV zal volgens hem tot grote verdeeldheid onder christen-democraten leiden. Doekle Terpstra, voorzitter van de HBO-raad, keert zich af van het CDA als zijn partij met de PVV gaat regeren. „Het is ondenkbaar dat we op inhoud kunnen samenwerken. Mocht het toch gebeuren dan haak ik af.” Er bestaat volgens hem ook een groot risico „op een scheiding van geesten”.

Klik op de foto om een fotoserie te zien (popup).

Het CDA verloor, met name in het zuiden, veel stemmen aan de PVV. Dat het CDA nog de mogelijkheid openlaat om met de PVV een coalitie te vormen, kan er op wijzen dat de CDA-top deze kiezers denkt terug te winnen door in een rechtse regering te gaan zitten. Maar dat zou betekenen dat de partij een groot deel van de achterban van zich vervreemdt, blijkt uit de rondgang langs CDA-leden.

René Paas, oud-voorzitter van het CNV, denkt dat het gemarginaliseerde CDA het best vanuit een positie in een kabinet kan terugvechten, maar niet tegen elke prijs. „Per saldo zeg ik: niet verstandig. De PVV is een ingewikkelde gesprekspartner, zij is populistisch en xenofoob. Met 76 zetels is het te instabiel. Er is een groot draagvlak nodig voor moeilijke maatregelen.”

http://www.nrc.nl/binnenland/verkiezingen2010/article2562722.ece/CDA-prominenten_wijzen_coalitie_met_PVV_af

Gnagna


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 12-06-2010 10:51 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Man vangt vallend kind van driehoog
Uitgegeven: 12 juni 2010 10:09
Laatst gewijzigd: 12 juni 2010 10:09

BRUSSEL - Een man die een in een H&M in Brussel aan het winkelen was, heeft daar een kind opgevangen dat juist drie verdiepingen naar beneden viel.

© ANP''Ik hoorde gekrijs, keek naar boven en zag dat er een kind uit de lucht viel. Ik stak mijn armen uit en ze viel er recht in.

Een mirakel'', zegt Matteo Ianiri (54) uit de Brusselse gemeente Vorst zaterdag in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.



Het vierjarig meisje Philine uit Nijvel was aan de aandacht van haar ouders ontsnapt op een bovenverdieping. Ze kroop op de leuning van de roltrap. Ze viel erover en stortte naar beneden.


Tram

De redder is zwaar geëmotioneerd door de gebeurtenis. Hij prijst zich gelukkig dat hij iets later in de winkel was, omdat hij toch maar de tram nam in plaats van de auto.

''Als je eraan denkt dat zo'n banale keuze als tram of auto ervoor gezorgd heeft dat ik op het goede moment op de goede plek stond, voelt het ongelofelijk aan. In alle andere gevallen was dat meisje morsdood geweest. Ze viel wel twintig meter naar beneden.''

De H&M ging na de val direct dicht. Het zwaar aangeslagen personeel krijgt psychologische bijstand.

© ANP





spelfout weggehaald...


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 12-06-2010 20:13 by De Ulk Profiel van De Ulk

Man aangehouden voor dierenkwelling

MENALDUM - De politie heeft donderdag een 32-jarige man uit Menaldum (Friesland) aangehouden op verdenking van dierenkwelling.

Dat heeft de politie zaterdag laten weten. De politie trof op zijn erf een sterk vermagerde hond en een aantal dode vogels aan.

Een medewerker van een energiebedrijf waarschuwde de politie toen hij bij een controle de eigenaar niet thuis trof maar wel de hond in de keuken zag liggen. De hond lag in zijn eigen uitwerpselen.

Dode vogels

Achter het huis stonden schuren met volières, waarin ongeveer twintig vogels en kippen zaten. Drie vogels lagen dood in de kooi. De bewoner is op het bureau verhoord en later weer vrijgelaten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

De dieren zijn in beslag genomen en de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming zorgt voor een opvangplaats.

© ANP



Bareuh...


zijschroeier
vinyl tot aan het gaatje
Usericon van zijschroeier
Posted 12-06-2010 21:38 by zijschroeier Profiel van zijschroeier

Jackass-acteur zwaar mishandeld
AMSTERDAM - Jackass-acteur Bam Margera is door een vrouw met een honkbalknuppel in het ziekenhuis gemept.

Dit meldt TMZ. Het voorval vond afgelopen nacht voor de bar van Bam plaats. De acteur kreeg ruzie met de vrouw, waarna ze hem met de knuppel achter op zijn hoofd zou hebben geslagen. De vrouw is inmiddels door de politie gearresteerd.

Het is onduidelijk hoe Bam er aan toe is.


BAM!


Here kitty kitty kitty!


verstikking
Usericon van verstikking
Posted 12-06-2010 22:15 by verstikking Profiel van verstikkinghttp://www.facebook.com/thedevilsthirdband

Het is me wat. Met een honkbalknuppel het ziekenhuis in lopen om iemand op z'n kop te rammen.



De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 12-06-2010 22:55 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 12 juni 2010 22:15 schreef verstikking het volgende:
Het is me wat. Met een honkbalknuppel het ziekenhuis in lopen om iemand op z'n kop te rammen.


Nu doe je het zelf ook.


Bareuh...


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 13-06-2010 3:31 by Yirroth Profiel van Yirroth

Irritant figuur, die Bam.


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 13-06-2010 3:37 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 13 juni 2010 3:31 schreef Yirroth het volgende:
Irritant figuur, die Bam.


Ja, maar hij heeft een best groot bedrijf...



Boeiender


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 13-06-2010 3:38 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 10 juni 2010 17:15 schreef XXL het volgende:
http://forum.zwaremetalen.com/forum_topic/3378100/

Zwakkeling.




Scherp.


Lalena
Usericon van Lalena
Posted 13-06-2010 8:46 by Lalena Profiel van Lalena



De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 13-06-2010 9:03 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 13 juni 2010 8:46 schreef Lalena het volgende:
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20100610_007




quote:
Zo denkt ook haar 49-jarige verloofde Philippe Gouamba, de vader van haar jongste kind, er over. Hij vindt zijn aanstaande niet alleen aantrekkelijk, maar steunt haar ook in haar streven om de dikste vrouw ter wereld te worden.



De ultieme feeder!


Bareuh...


Morridin
SchorrieMorrie
Usericon van Morridin
Posted 13-06-2010 10:52 by Morridin Profiel van Morridinhttp://wp.livereviewer.com/

Geweldig hoe ze er bij zit alsof ze zelf een zitzak is.



Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 13-06-2010 10:58 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Gadverdamme


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Nix
Usericon van Nix
Posted 13-06-2010 13:21 by Nix Profiel van Nix

" 'Ik ben heel gezond. Ik ga elke drie maand langs bij de dokter', luidt het beslist."


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen