IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Twitter redt poepende man zonder wc-papier [nieuws topic] Vorige pagina | Volgende pagina
De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 17-06-2010 14:21 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 17 juni 2010 12:53 schreef bastianus het volgende:
radio Mona Lisa


Heeft menige bandrepetitie behoorlijk opgeleukt.


Bareuh...


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 17-06-2010 16:00 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Rookverbod horeca definitief

Roken in horecazaken is verboden, of ze nu personeel hebben of niet. Dat is volgens het gerechtshof in Arnhem de manier waarop het uit 2008 stammende rookverbod moet worden uitgelegd.

Zolang de Tweede Kamer de huidige formulering van de Tabakswet handhaaft, moeten asbakken in de horeca van tafel, aldus het hof.

Boete

Het hoger beroep van de rechtszaken tegen de cafés De Kachel in Groningen en Victoria in Breda moest over in opdracht van de Hoge Raad. De gerechtshoven in Leeuwarden en Den Bosch zouden tijdens het eerste hoger beroep de wet niet goed hebben geïnterpreteerd.

De Kachel en Victoria moeten nu een boete van 1200 euro betalen. Maar eigenaar Tonny van Haperen van Victoria gaat dat bedrag niet betalen: "Desnoods ga ik in ruil daarvoor 24 dagen in de gevangenis zitten. Dan kan ik nog uitrusten ook." Van Haperen wil in cassatie tegen de uitspraak: "Drie rechters hebben ons gelijk gegeven. Nu hebben ze een rechter gevonden die er anders over denkt. Maar ik geef het nog niet op."

(SN)

Yessah.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 17-06-2010 19:49 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

EU akkoord over heffing voor banken
Uitgegeven: 17 juni 2010 17:54
Laatst gewijzigd: 17 juni 2010 19:05

BRUSSEL - De leiders van de 27 EU-lidstaten zijn het donderdag tijdens een top in Brussel eens geworden over een heffing voor banken. Die moeten daarmee opdraaien voor de kosten van de financiële crisis.
© Getty ImagesEU-president Herman Van Rompuy heeft dat na afloop van de top bekendgemaakt.

Hij zei ook dat de EU zich volgende week tijdens een bijeenkomst van de G20, de toonaangevende economieën, zal opstellen achter een oproep van Duitsland en Frankrijk om tot een wereldwijde heffing op financiële transacties te komen.



Verder zal de EU binnenkort informatie openbaar maken over hoe de banken ervoor staan, zo liet Van Rompuy weten. Het publiceren van deze 'stresstests' moet aantonen dat de banken niet in problemen verkeren en het vertrouwen bij de investeerders terugbrengen.


Stresstests

''We zijn overeengekomen dat de stresstests bij de banken op zijn laatst eind juli worden gepubliceerd'', aldus een diplomaat. Investeerders vrezen dat Europese banken zwaar onder druk komen te staan door enorme verliezen op staatspapier van landen als Griekenland en Portugal, en op hypothecaire leningen in de vastgoedsector.

Spanje en Duitsland lieten woensdag al weten de uitkomsten van de stresstests te willen publiceren. Spanje hoopt daarmee hardnekkige geruchten de kop in te drukken dat het land op het punt zou staan om een beroep te doen op het Europese financiële reddingspakket 'Griekse stijl'.

''We zien dat markten nerveus zijn dat er een gebrek is aan vertrouwen tussen banken onderling. Meer transparantie kan helpen om de situatie te stabiliseren'', aldus het Duitse ministerie van Financiën.


Nederlandse banken

Demissionair premier Jan Peter Balkenende zei ''geen reden te hebben dat aan te nemen dat er bij Nederlandse banken grote problemen zijn''. Hij meent niet dat de stresstest zal leiden tot minder vertrouwen bij klanten. ''Als banken die test goed doorstaan leidt dat tot een versterking van het vertrouwen.''

Over de bankenheffing zeiden de regeringsleiders dat ze later zullen bespreken hoe dit idee moet worden uitgewerkt.

Het plan stuitte bij het overleg nog wel kritiek van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, maar uiteindelijk is''een positieve houding aangenomen ten aanzien van de introductie. Niemand heeft zich verzet tegen de conclusies'', zei Balkenende na de EU-top.


Toezicht

De regeringsleiders besloten verder dat in september het werk wordt afgerond aan beter toezicht op de begrotingen van de EU-landen. Nederland en andere landen moeten dan al in een pril stadium begrotingsinformatie gaan geven aan Brussel.

Dat moet voorkomen dat landen hun tekorten tot ver boven de EU-limiet van 3 procent van het bruto nationaal product laten oplopen. ''Als je er niet tijdig bij bent, wordt de ellende groter. Dat moet worden voorkomen'', aldus Balkenende, doelend op de situatie in Griekenland.

Balkenende zei dat landen zelf verantwoordelijk blijven voor hun begroting. ''Maar van landen die hun zaakjes niet op orde hebben, mag meer worden verwacht. Het is belangrijk dat de Europese Commissie op de hoogte is van waar landen mee bezig zijn, met name voor landen waar sprake is van risico's.''

© ANP



Vooral eenzijdig doorvoeren iets dergelijks. Laat die banken met hun geld en werkplekken maar oprotten naar Noorwegen, Zwitserland, VS, China en Japan. Want welvaart, dat willen we hier niet. Samen slap, samen blut.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 17-06-2010 19:52 by bokaj Profiel van bokaj

Je vergeet Ijsland.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 17-06-2010 20:06 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Die hebben al EU lidmaatschap aangevraagd.


Je moeder.


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 18-06-2010 9:56 by Yirroth Profiel van Yirroth

Hoewel ik het over het algemeen niet zo op de EU heb vind ik die wet/regel wat hebben. Het is toch idioot dat banken de boel verneuken en de maatschappij/klanten daarvoor mag opdraaien?

Financiële instellingen (naast banken o.a. verzekeraars) hebben een gevaarlijke machtspositie verworven. Het omvallen van een middelgrote instelling kan leiden tot een wereldwijde crisis en er is weinig controle op wat ze precies uitspoken met al het geld.


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 18-06-2010 10:18 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Het omvallen van een middelgrote instelling leidt helemaal niet tot een crisis en er is controle genoeg. Punt is dat overheidsinstellingen hun eigen gereedschappen niet snappen.

Met een dergelijke heffing op zich is denk ik weinig mis. Het probleem met dit voorstel is dat het niet moniaal is waardoor Europese banken en landen hun concurentiepositie gaan zien verslechteren terwijl de rest lachend door kudt.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 18-06-2010 10:26 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 18 juni 2010 10:18 schreef kwelgeest het volgende:
Het omvallen van een middelgrote instelling leidt helemaal niet tot een crisis en er is controle genoeg. Punt is dat overheidsinstellingen hun eigen gereedschappen niet snappen.

Met een dergelijke heffing op zich is denk ik weinig mis. Het probleem met dit voorstel is dat het niet moniaal is waardoor Europese banken en landen hun concurentiepositie gaan zien verslechteren terwijl de rest lachend door kudt.
Dat heeft voor- en nadelen. De crisis had in de VS een veel grotere impact, omdat daar het bedrijfsleven en de banken nog veel verder door kunnen kudten. In Europa was het minder omdat e.e.a. daar nog wat meer aan banden ligt. In tijden dat het goed gaat is het dus mondiaal gezien wat beter voor de anderen, maar in slechte tijden hebben we er hier minder last van.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 18-06-2010 15:48 by Staalman Profiel van Staalman

Man die kruis laat waxen verliest bijna testikel

BIRSTALL - De Britse bouwvakker Joe Cooper (24) zou voor het goede doel zijn kruis laten waxen. Het zaakje liep echter grondig mis: de bouwvakker verloor bijna een teelbal en moest met spoed naar het ziekenhuis.

Bij het verwijderen van de wasstrip werd een flink stuk huid van Coopers schaamstreek weggerukt. Het scheelde maar een 'haartje' of de goede man was een testikel kwijt.

Het pijnlijke voorval gebeurde in de Trees Pub in het Engelse Birstall. Joe is inmiddels aan de beterende hand.

18/06/10 10u37


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 18-06-2010 15:50 by bokaj Profiel van bokaj

Brrr, gescheurde balzak lijkt mij helemaal niks. En dan zo'n teelbal die eruit bungelt. *huivert*


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 18-06-2010 15:54 by Staalman Profiel van Staalman

Hehe, ik kreeg ook kramp in mijn zak toen ik dit las...


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 18-06-2010 16:12 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 18 juni 2010 15:54 schreef Staalman het volgende:
Hehe, ik kreeg ook kramp in mijn zak toen ik dit las...


+1

Klinkt extreem hinderlijk, maar weddenschappen die pijn tot gevolg [kunnen] hebben lijken bijna per definitie op drama uit te lopen.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 18-06-2010 16:14 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Argh, ik heb een erg beeldende fantasie, en zie het gewoon voor me, en de pijn... ARGH de pijn!


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 19-06-2010 19:28 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Voor kwelgeest:

Stichting De Ruyter boos op Wilders
Uitgegeven: 19 juni 2010 18:22
Laatst gewijzigd: 19 juni 2010 18:49
DEN HAAG - De Stichting M.A. De Ruyter, die de nagedachtenis aan admiraal Michiel de Ruyter in ere wil houden, is boos op PVV-voorman Geert Wilders.

Een woordvoerder van de stichting heeft een bericht daarover in het Veronica Magazine zaterdag bevestigd.

Wilders liet zich in de week van de verkiezingen voor de Tweede Kamer in het blad afbeelden als Michiel de Ruyter, naar zijn zeggen ''één van de grootste helden uit de Nederlandse geschiedenis''.

Een duidelijk gevalletje hoogmoed, zo meent de stichting. ''Wilders is wel de laatste persoon die zich met De Ruyter kan en mag vergelijken'', stelt een zegsman van de organisatie.

A-politiek

''De Ruyter was, zoals elke goede militair, volstrekt a-politiek. Hij heeft zich nooit bemoeid met alle heftige politieke tegenstellingen van zijn tijd.''

Van de Nederlandse admiraal is ook geen enkele politieke uitspraak bekend, beklemtoont de stichting. ''Wilders moet zich echt schamen om zich te vergelijken met zo'n waarachtig groot Nederlander.''

Cruciale rol

Michiel de Ruyter (1607-1676) is één van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis.

Hij speelde een cruciale rol in de eerste drie Engels-Nederlandse Oorlogen. Daarnaast nam De Ruyter deel aan talloze zeeslagen in de Oostzee.



Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 19-06-2010 21:06 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Hij vocht gewoon omdat hij het leuk vond.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 19-06-2010 22:15 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Marokkaanse PvdA-coup bracht Marcouch ten val'

De val van Ahmed Marcouch als politiek leider van de Amsterdamse PvdA-afdeling Nieuw-West, eind vorig jaar, is zorgvuldig voorbereid door het kamp van zijn tegenstrever, Achmed Baâdoud. Zijn aanhangers maakten Marcouch zwart door hem als een homo weg te zetten, die zou heulen met de autochtonen.

Ahmed Marcouch verloor eind december vorig jaar de strijd om het lijsttrekkerschap
Dat blijkt uit een reconstructie van de Volkskrant. De gang van zaken wordt onderzocht door een PvdA-commissie, die deze maand zijn bevindingen presenteert.

Chaotisch
De avond waarop de PvdA Nieuw-West zijn lijsttrekker koos, 7 december 2009, verliep chaotisch. In de eerste ronde kwam Ahmed Marcouch één stem te kort voor een meerderheid. In de tweede ronde staakten de stemmen en in de derde ronde won Baâdoud alsnog.


Volgens ingewijden waren er allerlei onregelmatigheden. Vooral de aanhangers van Baâdoud intimideerden Marcouch-stemmers. Zij keken mee over de schouder van Marcouch-stemmers, aldus de Volkskrant.

Vijandig
‘Vooral overlopers roerden zich, mensen die vier jaar geleden Marcouch stemden, ontpopten zich als felle tegenstanders. Ze drongen erop aan Baâdoud te kiezen.’


‘Ik zag jongens die niet politiek actief zijn, sterker nog, die politiek verafschuwen. Die zijn van de straat geplukt om te intimideren. Ze waren vijandig en zeiden dat ze Marcouch haten. Drie mensen hebben mij onder druk gezet om op Baâdoud te stemmen.’

'Heulen met autochtonen'
Jongeren werden opgehitst met het praatje dat Marcouch een homo is die heult met de autochtone Nederlanders en pro-Israël is, aldus een lid van de Marokkaanse gemeenschap.


Marcouch is zelf van Marokkaanse afkomst, maar staat binnen de PvdA en de Marokkaanse gemeenschap bekend om zijn harde lijn. Onlangs stelde het nieuwe Kamerlid voor 'lokjoden' in te zetten om zo anti-semitisme tegen te gaan.

Niet best dit. Als ik Cohen was zou ik hier onmiddellijk ingrijpen, ook om zijn naam van slappe theedrinker wat op te vijzelen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Lainedil
Gebroeders Grey
Usericon van Lainedil
Posted 20-06-2010 0:23 by Lainedil (Speciaal lid) Profiel van Lainedilhttp://www.quantumtheory.nl

Waddenzee officieel Werelderfgoed

AMSTERDAM - De oorkonde en het nieuwe logo bewijzen het: de Waddenzee is nu helemaal echt een stukje Werelderfgoed.

Kishore Rao, afgevaardigde van de UNESCO, overhandigde zaterdag de oorkonde Werelderfgoed Waddenzee aan demissionair minister Gerda Verburg (LNV).

De overdracht vond plaats op een boot op de Waddenzee bij Lauwersoog, hoewel het door de harde wind nog even twijfelachtig was of de boot wel zou uitvaren.

Verburg presenteerde daar meteen het nieuwe logo (met een een golf en een bruinvis die bijna als een vogel door het water gaat) voor het gebied.

Ook Duitse overheidsvertegenwoordigers waren bij het feestje, aangezien ook het Duitse deel van de Waddenzee tot het Werelderfgoed hoort.

Toeval of niet, maar tijdens de toespraak van de Deense Waddendeskundige brak er een gejuich los op de boot, toen bleek dat het Nederlands elftal op het WK 1-0 had gemaakt tegen Japan. Eerder deze week versloeg Nederland Denemarken al.

De Wadden werden in juni 2009 toegevoegd op de Werelderfgoedlijst, na een voordracht van Nederland en Duitsland in 2008.

Verburg wil er zo voor zorgen dat ook volgende generaties kunnen genieten het dat het unieke getijdengebied dat een belangrijke pleisterplaats is voor miljoenen vogels die er tijdelijk of permanent aanlanden.

Bezorgde garnalenvissers boden de bewindsvrouw voor de afvaart 10.000 handtekeningen aan. Zij vrezen dat hun broodwinning in het geding komt door strikte natuurbeschermingsregels.

Verburg benadrukte echter dat het gebied zeker niet op slot gaat en dat bewoners, ondernemers, recreanten en toeristen gebruik kunnen blijven maken van de Waddenzee. ''Maar natuurlijk wel met respect voor de bijzondere natuurlijke waarde'', aldus de minister

De Waddenzee is niet het enige stukje Nederland op de Werelderfgoedlijst, ook de molens van Kinderdijk, Schokland, de Stelling van Amsterdam en het Woudagemaal staan er bijvoorbeeld op. Bij alle locaties vinden dit weekeinde bijzondere activiteiten plaats.





Bruce Banner


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 20-06-2010 13:08 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

lol, en dan te bedenken dat we ongeveer 50 jaar geleden nog serieus overwogen hebben om de waddenzee droog te leggen




quote:
Op 19 juni 2010 21:06 schreef ElitE het volgende:
Hij vocht gewoon omdat hij het leuk vond.

Vette holligan inderdaad.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 21-06-2010 9:02 by Yirroth Profiel van Yirroth

quote:
IJsland kiest unaniem voor verregaande persvrijheid

AMSTERDAM - Het parlement in IJsland heeft unaniem voor een verklaring gestemd, waardoor diverse wetten worden aangepast. Journalisten en bronnen krijgen hierbij zeer verregaande bescherming.

Voor klokkenluiderssite Wikileaks is dit reden om te verhuizen. Ook Nederlandse journalisten kunnen van de wetgeving voordeel hebben.
De verzameling wetten, die the Iceland Modern Media Initiative vormen, moeten vrijheden in vooral de digitale wereld waarborgen.

De IJslandse parlementariërs willen met de stap niet alleen journalisten, uitgevers en bronnen beschermen, maar hun land ook aantrekkelijk maken voor het huisvesten van internetservers.

Brede bescherming
Er komt bescherming van klokkenluiders en bronnen. Een journalist mag niet alleen de identiteit van zijn bronnen beschermen, maar zal dat ook moeten doen. Ook mag niet zomaar worden bijgehouden wie met wie belt of e-mailt. In Nederland zal dat binnenkort wel worden bijgehouden.

Ook voor uitgevers komt er bescherming. Vonnissen van niet-IJslandse rechtbanken kunnen alleen worden uitgevoerd als ze niet in strijd zijn met het lokaal geldende recht op expressie.

Dat grondrecht is nu ook opeisbaar als een overheid of rechter verbiedt over een bepaald onderwerp te publiceren. Een achterdeur om een internetprovider aansprakelijk te houden voor een publicatie is grotendeels ook onmogelijk gemaakt.

Verder komen er mogelijkheden voor de rechter om in gevallen van vrijheid van meningsuiting, extra bescherming te bieden. Nu is het in veel landen zo dat grotere bedrijven kostbare zaken tegen journalisten aanspannen om zo publicaties tegen te houden. Onredelijke claims worden onaantrekkelijker.

Transparantere overheid
De IJslanders krijgen ook een nieuwe Wet openbaarheid van bestuur, die in veel gevallen recht op overheidsdocumenten geeft. De beslissing moet snel worden genomen in dagen of weken, terwijl in Nederland de toegang een proces van maanden of zelfs jaren is.

Wikileaks
Dat het parlement unaniem voor de nieuwe regelgeving kiest heeft te maken met klokkenluiderssite Wikileaks. Dat heeft inmiddels de computers op IJsland geplaatst, nadat er in diverse landen juridische aanvallen tegen onthullingen zijn gedaan.

Wikileaks heeft al langer bescherming nodig. De medewerkers worden naar eigen zeggen door onder andere de Amerikaanse overheid gevolgd.

Vandaag waarschuwde een klokkenluider, op wie Amerikaanse moordcommando's in 1972 zouden hebben gejaagd, dat het leven van Wikileaks-oprichter Julian Assange in gevaar zou zijn. Hij zou gevoelige documenten in handen hebben.



Blijkbaar zijn er nog landen waar burgers en vrije media niet als criminelen geclassificeerd worden.

Edit: stijl vergeten te sluiten

[Dit bericht is gewijzigd door Yirroth op 21-06-2010 9:03]


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 21-06-2010 9:07 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 19 juni 2010 19:28 schreef Gemene Lepel het volgende:
Voor kwelgeest:

Stichting De Ruyter boos op Wilders
Uitgegeven: 19 juni 2010 18:22
Laatst gewijzigd: 19 juni 2010 18:49
DEN HAAG - De Stichting M.A. De Ruyter, die de nagedachtenis aan admiraal Michiel de Ruyter in ere wil houden, is boos op PVV-voorman Geert Wilders.

Een woordvoerder van de stichting heeft een bericht daarover in het Veronica Magazine zaterdag bevestigd.

Wilders liet zich in de week van de verkiezingen voor de Tweede Kamer in het blad afbeelden als Michiel de Ruyter, naar zijn zeggen ''één van de grootste helden uit de Nederlandse geschiedenis''.

Een duidelijk gevalletje hoogmoed, zo meent de stichting. ''Wilders is wel de laatste persoon die zich met De Ruyter kan en mag vergelijken'', stelt een zegsman van de organisatie.

A-politiek

''De Ruyter was, zoals elke goede militair, volstrekt a-politiek. Hij heeft zich nooit bemoeid met alle heftige politieke tegenstellingen van zijn tijd.''

Van de Nederlandse admiraal is ook geen enkele politieke uitspraak bekend, beklemtoont de stichting. ''Wilders moet zich echt schamen om zich te vergelijken met zo'n waarachtig groot Nederlander.''

Cruciale rol

Michiel de Ruyter (1607-1676) is één van de bekendste zeehelden uit de Nederlandse geschiedenis.

Hij speelde een cruciale rol in de eerste drie Engels-Nederlandse Oorlogen. Daarnaast nam De Ruyter deel aan talloze zeeslagen in de Oostzee.




Ik dacht bij De Ruyter het eerst aan hagelslag. En Wilders heeft natuurlijk 1,5 miljoen venz. Terecht dat ze ontstemd zijn.


Bareuh...


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 21-06-2010 11:45 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 21 juni 2010 9:07 schreef De Ulk het volgende:
Ik dacht bij De Ruyter het eerst aan hagelslag. En Wilders heeft natuurlijk 1,5 miljoen venz. Terecht dat ze ontstemd zijn.


Als hij groen was zou het over de Spruiyter gaan.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 21-06-2010 14:16 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 21 juni 2010 9:07 schreef De Ulk het volgende:
Ik dacht bij De Ruyter het eerst aan hagelslag. En Wilders heeft natuurlijk 1,5 miljoen venz. Terecht dat ze ontstemd zijn.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 21-06-2010 14:17 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 21 juni 2010 9:02 schreef Yirroth het volgende:
Blijkbaar zijn er nog landen waar burgers en vrije media niet als criminelen geclassificeerd worden.

Edit: stijl vergeten te sluiten




prachtig land, al zou ik moeite hebben om er te wonen zo zonder bomen en toch geen erg fijn klimaat.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 21-06-2010 14:19 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 21 juni 2010 14:17 schreef ElitE het volgende:


prachtig land, al zou ik moeite hebben om er te wonen zo zonder bomen en toch geen erg fijn klimaat.
Volgens mij hebben ze daar ook mooie vrouwen. Althans, ik heb er ooit een paar ontmoet en die waren beslist niet te versmaden. En ze eten er gefermenteerde zeehond en drinken zelfgestookte brandewijn, da's ook cool!


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Silence
Usericon van Silence
Posted 23-06-2010 11:41 by Silence Profiel van Silence

De politieberichten van woensdag 23 juni
Fryslân, 23-06-2010 • De politieberichten van dinsdag 22 juni 07.00 uur t/m woensdag 23 juni 07.00 uur

Man ligt vier jaar dood in woning

MINNERTSGA - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van een toen 50-jarige man uit Minnertsga. De man werd maandagmiddag 21 juni 2010 door zijn familie gevonden op zijn kamer en bleek te zijn overleden. Zijn twee broers ( 61 en 67 jaar) en twee zussen (44 en 71 jaar) wonen ook in de woning. Ze hebben hun broer nog gesproken in het voorjaar van 2006. Hij had toen aangegeven dat hij met rust gelaten wilde worden op zijn kamer.


Deze week gaf de woningstichting te kennen dat ze onderhoud in de woning uit wilden voeren. Een van de bewoners ging toen toch in de kamer van de man kijken, waarop hij liggend op zijn bed werd gevonden. Een gewaarschuwde huisarts belde vervolgens de politie.

De politie is een onderzoek gestart om uit te zoeken of er sprake is van een misdrijf. Op het lichaam van de gevonden man zal sectie worden verricht. Er zijn geen aanhoudingen verricht.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen