IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Twitter redt poepende man zonder wc-papier [nieuws topic] Vorige pagina | Volgende pagina
WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 01-06-2010 16:52 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Gatemala is wel te flauw. :')


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 01-06-2010 16:53 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Gatemala


signature


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 01-06-2010 20:20 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 1 juni 2010 12:29 schreef ElitE het volgende:
Opnieuw boten naar Gaza

De Free Gaza Movement, de organisator van een hulpkonvooi dat maandag op weg naar Gaza werd aangevallen door de Israëlische marine, wil de komende dagen opnieuw twee schepen naar Gaza sturen. Dat heeft de organisatie dinsdag bekendgemaakt.

Volgens woordvoerster Greta Berlin is er al een vrachtschip op weg om de blokkade van Gaza door Israël te trotseren. Een tweede schip, met aan boord ongeveer dertig passagiers, zal naar verwachting aansluiten bij het vrachtschip.

En er gaan ook geruchten dat ze geëscorteerd worden door Turkse marine...


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 01-06-2010 21:36 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Wet simpele bouwvergunning weer uitgesteld
Uitgegeven: 1 juni 2010 20:38
Laatst gewijzigd: 1 juni 2010 20:38
DEN HAAG - De invoering van de zogenoemde omgevingsvergunning, die het voor burgers en bedrijven makkelijk moet maken om allerlei milieu- en bouwvergunningen aan te vragen, wordt opnieuw uitgesteld.
© NU.nl/Els Bax

Er werd gestreefd naar 1 juli, maar dat blijkt niet haalbaar.

Dat heeft minister Tineke Huizinga van VROM dinsdag bekendgemaakt. De definitieve invoering vindt nu plaats op 1 oktober.

Volgens de bewindsvrouw komt ''hiermee duidelijkheid voor burgers, bedrijven en overheden over de datum waarop een verantwoorde invoering van de Wabo mogelijk is''.

Overleg

De wet Wabo, die de samenvoeging van allerlei vergunningen regelt, zou oorspronkelijk op 1 januari van dit jaar ingaan. Dat was ook al een jaar later dan voorzien.

De datum van 1 oktober is volgens VROM bepaald na overleg met verschillende organisaties, zoals het Interprovinciaal overleg (IPO), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het UvW (Waterschappen).

Computertechnologie

Vorige maand pleitte het VNG al voor uitstel. De reden daarvoor was dat de ontwikkelde computertechnologie nog in alle gemeenten moet worden ingevoerd en daarvoor is de tijd te kort.

Demissionair minister Tineke Huizinga (VROM) had als voorwaarde voor invoering op 1 juli gesteld dat de ICT goed moet functioneren. In een debat met de Tweede Kamer in april zei de bewindsvrouw nog alles in het werk te stellen om die streefdatum te halen.
© ANP


Je moeder.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 01-06-2010 21:39 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 1 juni 2010 13:21 schreef valfar het volgende:
http://meiden.clipspot.nl/boerderij/

?
Ja, maar dan zonder membersarea. Bij mij mag iedereen komen neuken.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2010 13:57 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

'Vissen bedreigd door geluidsoverlast van mens’

AMSTERDAM – De verspreiding en voortplanting van vissen wordt bedreigd door geluidsoverlast van mensen. Dat beweren wetenschappers van onder meer de Universiteit Leiden in een nieuwe studie.


Vissen hebben volgens het team van Duitse, Amerikaanse en Nederlandse onderzoekers vooral last van de geluiden van olieplatforms en schepen. Geluidsoverlast zorgt er bijvoorbeeld voor dat vissen vluchten uit de school waarin ze zwemmen.

Ook de communicatie tussen de dieren kan worden verstoord door harde geluiden. Zo ondervinden de dieren hinder bij paringsrituelen en hun vluchtgedrag voor roofdieren. Dat schrijven de onderzoekers in het wetenschappelijk tijdschrift Trends in Ecology and Evolution.


Oren

Uit hun studie blijkt dat alle tot nu toe onderzochte vissen geluiden kunnen horen met hun binnenoren of laterale lijnen die langs hun lichaam lopen. Mensen nemen volgens onderzoeker Hans Slabbekoorn van de Universiteit Leiden vaak ten onrechte aan dat vissen niet kunnen horen, omdat de dieren geen zichtbare oren hebben.

“Het fenomeen van geluidsoverlast bij vissen is onderbelicht omdat mensen onderwatergeluiden niet gemakkelijk kunnen horen”, verklaart Slabbekoorn op BBC News. “Het niveau en de distributie van geluid onderwater groeit wereldwijd, maar krijgt maar heel weinig aandacht.”

Overbevissing

De wetenschappers geven wel toe dat geluidsoverlast niet de meest serieuze bedreiging voor vissen is. De dieren hebben over het algemeen meer last van overbevissing en milieuschade.

“Maar de negatieve consequenties van geluidsoverlast komen nog eens bij de gevolgen van overbevissing. Gezamenlijk kunnen deze factoren leiden tot een zeer kritische situatie voor sommige vissoorten”, aldus Slabbekoorn.


'Homo herkent seksuele partner met zesde zintuig'


AMSTERDAM – Homoseksuele mannen en vrouwen hebben meer oog voor detail en kunnen daardoor gemakkelijk mogelijke seksuele partners herkennen. Dat suggereert nieuw onderzoek van wetenschappers aan de universiteiten van Amsterdam en Leiden.

Volgens hoofdonderzoeker Lorena Colzato van de Universiteit Leiden blijkt uit de studie dat homoseksuele mensen veel meer oog voor detail hebben dan heteroseksuele mannen en vrouwen.

Hierdoor zijn homoseksuelen waarschijnlijk zeer goed in staat om aanwijzingen in hun omgeving op te pikken die de seksualiteit van andere personen verraden, zoals lichaamshouding, spraakpatronen en bewegingen.

Dat schrijven Colzato en haar collega's in het wetenschappelijk tijdschrift Frontiers in Cognition.

Kleine vormen

De onderzoekers komen tot hun conclusie op basis van een experiment waarbij 42 homoseksuele en heteroseksuele proefpersonen afbeeldingen van grote vierkanten of rechthoeken kregen te zien. De grote vormen waren gevuld met afbeeldingen van kleinere rechthoeken of vierkanten.

Normaal gesproken heeft het menselijk brein vooral oog voor grote lijnen. Mensen die naar een vierkant kijken dat is gevuld met kleine rechthoeken krijgen daarom vaak het idee dat er ook kleine vierkantjes aan de binnenkant zijn te zien.

Analyseren

Tijdens het experiment bleken homoseksuele proefpersonen de ingewikkelde afbeeldingen met grote en kleine vormen veel beter te kunnen analyseren en beschrijven dan heteroseksuele mannen en vrouwen. Dit suggereert volgens de wetenschappers dat homoseksuelen makkelijker kunnen ‘inzoomen’ op kleine details in hun omgeving.

Deze eigenschap maakt het voor hen waarschijnlijk makkelijker om mogelijke seksuele partners te herkennen. Die vaardigheid wordt ook wel 'gaydar' genoemd.

Perceptuele vaardigheden

“Dit is de eerste keer dat er wetenschappelijk bewijs is gevonden voor het bestaan van een zogenaamd ‘gaydar’-mechanisme onder homoseksuelen”, verklaart Colzato in de Gay Krant.

“Met deze perceptuele vaardigheden kunnen homoseksuelen andere homo-mensen sneller herkennen. Wij denken dat dit komt omdat ze analytischer denken dan hetero’s.”

Beide onderzoeken zijn van stage begeleiders van me.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


KHPLF
Usericon van KHPLF
Posted 02-06-2010 14:10 by KHPLF Profiel van KHPLF

quote:
Op 2 juni 2010 13:57 schreef ElitE het volgende:
'Vissen bedreigd door geluidsoverlast van mens’


ZIE JE WAT JE NU DOET MERZBOW !?!?!


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2010 14:10 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

geen vis he


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


KHPLF
Usericon van KHPLF
Posted 02-06-2010 14:29 by KHPLF Profiel van KHPLF

Okay meneer



ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 02-06-2010 14:35 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

haha, wel leuk gevonden!


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 02-06-2010 17:57 by Panzerke Profiel van Panzerkehttp://www.last.fm/user/Panzerke

quote:
'Van der Sloot verdachte in Peruaanse moordzaak'

AMSTERDAM - Joran van der Sloot zou in Peru gelden als de hoofdverdachte van de moord op een 21-jarig meisje, dat afgelopen vrijdag verdween.

Dat melden Peruaanse media woensdagmiddag (Nederlandse tijd). Het slachtoffer zou Stephany Flores zijn, de dochter van een autocoureur.

Volgens berichten zou Van der Sloot zich in de Peruaanse stad Miraflores hebben vermaakt met het bezoeken van casino's. In een daarvan zou hij Flores hebben ontmoet. Het meisje zou blijkens beelden van bewakingscamera's samen met hem zijn vertrokken en werd daarna niet meer gezien. Flores werd woensdagochtend vroeg (plaatselijke tijd) dood aangetroffen in een hotel. Ze zou door messteken om het leven zijn gebracht.

Voortvluchtig

Van der Sloot zou Peru maandag over land hebben verlaten in de richting van Chili. Volgens Peruaanse media is Argentinië zijn eindbestemming. Interpol zou zijn ingelicht.

Een woordvoerder van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie in Nederland zegt niet van de zaak op te hoogte te zijn.

Echt, wat een idioot als hij dit serieus weer voor elkaar heeft gekregen. :')



ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2010 19:00 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

haha mooie CV heeft die jongen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 02-06-2010 19:01 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Terreurdreiging in Nederland afgenomen

AMSTERDAM - Het risico op een terroristische aanslag in Nederland is dit jaar afgenomen. Dat komt vooral omdat er geen terreurnetwerken in ons land actief zijn en dankzij een intensief antiterrorismebeleid.

Dat stelt de internationale verzekeringsmakelaar en risicoadviseur Aon in zijn jaarlijkse dreigingsanalyse, die woensdag werd gepresenteerd.

De terreurdreiging voor Nederland staat nu op het niveau 'beperkt risico'. Dat is de op een na veiligste categorie. In de afgelopen jaren was nog sprake van een 'verhoogd risico' op terreuraanslagen.

Dierenactivisten

De grootste dreiging voor aanslagen in Nederland komt momenteel van buitenlandse islamitische terreurgroeperingen en terroristen die een bepaald doel nastreven, zoals links-extremistische dierenactivisten, stelt Aon.

Wereldwijd is het gevaar van terreuraanslagen licht gedaald. De maatregelen om terroristen te bestrijden, lijken wereldwijd succesvol te zijn, aldus Aon.

Door die effectieve bestrijding is de islamitische terreurorganisatie al-Qaeda gedwongen tot het opbouwen van netwerken in traditionele conflictgebieden in het Midden-Oosten, zoals Irak, Pakistan en Afghanistan en in Afrika, zoals Somalië, stelt Aon.

Zuid-Afrika

In veertien landen, waaronder Nederland, België, Spanje en Denemarken, nam de dreiging van aanslagen af vergeleken met vorig jaar. Zestien landen, waaronder Zuid-Afrika, Mexico, Kenia en Zwitserland, hebben juist meer kans op een terreuraanslag.

Voor Zwitserland hangt dat samen met het minarettenverbod.

Verenigde Staten

De Verenigde Staten lopen een verhoogd risico op een terreuraanslag na de verijdelde bomaanslagen in een vliegtuig van Schiphol naar Detroit en op Times Square in New York.

Aon zei verder dat de VS net als andere landen steeds vaker te maken krijgen met terroristen van eigen bodem in plaats vanuit het buitenland.

PVV

Volgens hoogleraar veiligheid Erwin Muller hoeft een goede verkiezingsuitslag voor de PVV van Geert Wilders niet onmiddellijk te leiden tot een verhoging van de terreurdreiging voor Nederland.

''Als een grotere PVV leidt tot maatregelen die door terroristen worden gezien als anti-islam zoals een minarettenverbod, dan kan het dreigingsniveau wel toenemen.''


WK

Muller, ook directeur van het Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement (COT) dat verbonden is aan Aon, stelt dat Zuid-Afrika een groter risico op een aanslag loopt door het wereldkampioenschap voetbal.

''Dat is niet zozeer vanwege concrete aanwijzingen voor een aanslag, maar een groot evenement als het WK loopt altijd een groter risico. Het is natuurlijk buitengewoon interessant voor terroristen om daar iets te doen.''



nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 02-06-2010 19:04 by nuclearwarfare Profiel van nuclearwarfare

quote:
Op 2 juni 2010 17:57 schreef Panzerke het volgende:
Echt, wat een idioot als hij dit serieus weer voor elkaar heeft gekregen. :')


Haha, wat een gast is het ook.. :')


Vampire John
alias Lord Neithan
Usericon van Vampire John
Posted 02-06-2010 19:41 by Vampire John Profiel van Vampire Johnhttp://www.lordsofmetal.nl; http://www.myspace.com/neithan_666; www.dynamo666.nl

quote:
Op 2 juni 2010 19:00 schreef ElitE het volgende:
haha mooie CV heeft die jongen.


Als die werkgever gaat zoeken op YouTube... Even kijken: pathetisch leugenaar, gokker, prostitutie en zwaar moordverdachte. Als die gast het gedaan heeft mogen ze wel eens een paar rechters hier daar fijntjes op wijzen!


Metal zonder gitaren is als een bordeel zonder hoeren, en dat is ook maar gewoon een huis...


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 02-06-2010 19:52 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 2 juni 2010 19:01 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Terreurdreiging in Nederland afgenomen
[verhaal]

Weet iemand nog dat ook in Spanje vlak voor de verkiezingen het één en ander gebeurde waarna opeens een stuk linkser werd gestemd dan in de peilingen de bedoeling was?



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 02-06-2010 19:56 by bokaj Profiel van bokaj

quote:
Op 2 juni 2010 19:41 schreef Vampire John het volgende:
Als die werkgever gaat zoeken op YouTube... Even kijken: pathetisch leugenaar, gokker, prostitutie en zwaar moordverdachte. Als die gast het gedaan heeft mogen ze wel eens een paar rechters hier daar fijntjes op wijzen!
Hij kan er ook niks aan doen.

"Ze viel zomaar in mijn mes, Patrick"


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-06-2010 23:48 by XXL Profiel van XXL

Het is gewoon een complot om Joran zwart te maken.

Ik verheug me al op, wederom, een waterdicht bewijs van Peter R.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 02-06-2010 23:49]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Myth of Fury
Usericon van Myth of Fury
Posted 03-06-2010 1:28 by Myth of Fury Profiel van Myth of Furyhttp://www.facebook.com/pages/Born-Of-Flames/585496181490059

quote:
Op 2 juni 2010 19:41 schreef Vampire John het volgende:
Als die werkgever gaat zoeken op YouTube... Even kijken: pathetisch leugenaar, gokker, prostitutie en zwaar moordverdachte. Als die gast het gedaan heeft mogen ze wel eens een paar rechters hier daar fijntjes op wijzen!
Ik HAAT Joran en zie hem liever gisteren dan vandaag opgesloten, maar welke rechterlijke dwalingen heb ik gemist?

Innocent until proven guilty geldt in de rechtspraak en daar sta ik achter. Maar misschien heb ik wat bewijs gemist? De Vries heeft mooi werk geleverd, maar ik zag geen onomstotelijk bewijs...



Dentz
Usericon van Dentz
Posted 03-06-2010 8:06 by Dentz Profiel van Dentz

quote:
Op 2 juni 2010 19:56 schreef bokaj het volgende:
Hij kan er ook niks aan doen.

"Ze viel zomaar in mijn mes, Patrick"

Ik denk niet dat Joran nog iets tegen Patrick zegt.


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-06-2010 9:56 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 3 juni 2010 1:28 schreef Myth of Fury het volgende:
IInnocent until proven guilty geldt in de rechtspraak en daar sta ik achter. Maar misschien heb ik wat bewijs gemist? De Vries heeft mooi werk geleverd, maar ik zag geen onomstotelijk bewijs...


Mijn opmerking over dat bewijs was ook ietwat sarcastisch bedoeld.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 03-06-2010 9:57 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

De Vries is een bedreiging voor de rechtstaat. Lynchen die man.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-06-2010 10:20 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 3 juni 2010 9:57 schreef kwelgeest het volgende:
De Vries is een bedreiging voor de rechtstaat. Lynchen die man.


Persoonlijk verbaast het me nogal dat iemand uit de onderwereld dat niet al lang heeft gedaan / laten doen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 03-06-2010 10:21 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 3 juni 2010 10:20 schreef XXL het volgende:
Persoonlijk verbaast het me nogal dat iemand uit de onderwereld dat niet al lang heeft gedaan / laten doen.
Heeft hij ooit een echt 'groot'/'gevaarlijk' iemand 'gepakt' dan? Slechts louche autohandelaren en pubers, toch? Moet niet te erg op echt werk gaan lijken natuurlijk.

[Dit bericht is gewijzigd door kwelgeest op 03-06-2010 10:22]


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Vampire John
alias Lord Neithan
Usericon van Vampire John
Posted 03-06-2010 10:44 by Vampire John Profiel van Vampire Johnhttp://www.lordsofmetal.nl; http://www.myspace.com/neithan_666; www.dynamo666.nl

quote:
Op 3 juni 2010 10:20 schreef XXL het volgende:
Persoonlijk verbaast het me nogal dat iemand uit de onderwereld dat niet al lang heeft gedaan / laten doen.


Als je als crimineel vooral wil dat de autoriteiten achter je aangaan moet je dit doen: blijf uit de publieke opinie en je hebt minder prioriteit, zeker met een populistische Tweede Kamer en dergelijke.


Metal zonder gitaren is als een bordeel zonder hoeren, en dat is ook maar gewoon een huis...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen