IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Voor de 2e keer naar de stembus [politiek topic] Vorige pagina | Volgende pagina
kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 07-09-2010 18:44 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 7 september 2010 18:33 schreef WMP het volgende:
Nee, je legt nu woorden in mijn mond. Ik stelde alleen dat jouw kennis slechts theoretisch is en niet opgedaan in de praktijk. Ik ben zeker geen economisch wonder, maar in tegenstelling tot jou pretendeer ik dat ook niet te zijn. Ik heb alleen wel ruime praktijkervaring, jij haalt je kennis uit wat boeken (en als dat niet zo is, dan maakt het dat alleen maar sneuer) en denkt daarmee een autoriteit te zijn. Je herkauwt slechts wat anderen zeggen.
Ik heb idd nog niet veel praktijkervaring, nee. En ja, mijn kennis komt uit (studie)boeken.

Wat echter op korte termijn gunstige economie is voor bedrijven en particulieren en op de lange termijn voor de samenleving en staat(sfinanciën) kan indd nog al eens tegenstrijdig zijn.
Zo kan ik me voorstellen dat het voor bedrijven nu fijn is als de overheid extra orders uitgeeft. Dat levert nmlk extra werk op. Maar als die orders niet bedoelt zijn voor investeringen waarvan een bepaalde zekerheid/redelijkheid tot slagen (zichzelf terugbetalen) bekend is komen dergelijke orders de overheidsfinanciën ook op de lange(re) termijn niet ten goede.
In een recessie bezuinigen kan risicovol zijn. Daarom zijn er ook economen te vinden die dat afraden en wijzen op het risico van een dubbele dip. Zulk overheidsbeleid kan bepaalde bedrijven ook tegenwerken. Het is echter wel consistent met het op orde krijgen van de overheidsfinanciën. Zoals ik hierboven al heb willen beargumenteren heeft het laten voortkabbelen van financieringstekort en staatsschuld nmlk geen positieve uit werking op de begroting van de toekomst en de liquiditeit van het land.
Als je als overheid je financiën wat verder in de soep laat lopen heb je ook de kans dat de rente op je leningen omhooggaat omdat je solvabiliteit afneemt. Iets wat nu bijvoorbeeld het geval is met Griekenland. Dat land betaalt flink wat meer voor geld dan een Nederland of Duitsland.



Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 07-09-2010 19:31 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 7 september 2010 15:03 schreef Mythics het volgende:
Dit is de betreffende aflevering volgens mij:

http://www.bnn.nl/page/sophieop3/d0996081ed63708051411893e2ece444
Die bedoelde ik inderdaad. Goed bezig die Constant daar.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 07-09-2010 21:06 by bastianus Profiel van bastianus

De bezuinigingsdiscussie:
Is het niet gewoon goed om het onderwijsaanbod op de arbeidsmarkt af te stemmen? En het onderwijs met het bedrijfsleven samen te laten werken? Bij veel ROC's gebeurt dit al redelijk succesvol. Op die manier kan je al redelijk wat overheidsfinanciering bij het onderwijs weg halen lijkt me.
In de zorg kan ook nog bezuinigd worden, denk ik, met name op overhead- en administratiekosten. Verder zie je sinds de privatisering van beide sectoren dat de managementlaag in zorg en onderwijs behoorlijk gegroeid is, m.n. in het interim- en tussenmanagement. Onzin, die zaken kunnen makkelijker door mensen op de werkvloer geregeld worden.
Het problematische van de bezuinigingen in zorg en onderwijs vind ik echter dat nooit op dat soort zaken bezuinigd wordt. Dat gebeurt alleen bij de cliënten en het personeel op de werkvloer. Simpelweg omdat die het zwakst in hun schoenen staan en veel afhankelijker zijn en minder mogelijkheden tot protest hebben. Het is dus gewoon gemakzucht.
Overigens heeft "links" (als in PvdA en SP) ook niet echt oplossingen voor dit soort zaken, die willen de boel weer terugdraaien en alles in overheidshanden. Dat dat ook niet werkte hoeft geen betoog, te gek voor woorden hoe makkelijk overheidsgeld voor elke scheet kon worden uitgegeven in het verleden. D'66 en Groen Links hebben hier wel goede standpunten over m.i., door b.v. ook particulier initiatief en echte concurrentie (met kwaliteit) te steunen in zorg en onderwijs.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


WMP
Usericon van WMP
Posted 07-09-2010 23:56 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 7 september 2010 18:44 schreef kwelgeest het volgende:
Ik heb idd nog niet veel praktijkervaring, nee. En ja, mijn kennis komt uit (studie)boeken.


Je bent net de paus die het wel beter weet betreffende sex omdat hij daar wel eens over heeft gelezen.
Alles wat je daarna zegt is dus in feite waardeloos, maar dat was daarvoor al duidelijk. Of denk je dat mijn opmerking over het hebben van weinig ervaring uit de lucht gegrepen was? Wat je zegt, beweert en stelt is zo oppervlakkig, dun en simpelweg ver bezijden de praktijk, dat het voor mij de moeite niet waard is om er op in te gaan. Ik kan ook boekjes lezen en overschrijven. Knap hoor.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 07-09-2010 23:58 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 7 september 2010 23:56 schreef WMP het volgende:
Je bent net de paus die het wel beter weet betreffende sex omdat hij daar wel eens over heeft gelezen.
Alles wat je daarna zegt is dus in feite waardeloos, maar dat was daarvoor al duidelijk. Of denk je dat mijn opmerking over het hebben van weinig ervaring uit de lucht gegrepen was? Wat je zegt, beweert en stelt is zo oppervlakkig, dun en simpelweg ver bezijden de praktijk, dat het voor mij de moeite niet waard is om er op in te gaan. Ik kan ook boekjes lezen en overschrijven. Knap hoor.


En jij?


Je moeder.


Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 08-09-2010 0:17 by Metalhead22 Profiel van Metalhead22http://www.last.fm/user/kledur

Even normaal doen tegen Kwallie.


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 08-09-2010 1:07 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Wat voor ondernemer is WMP dan, met welke praktijkervaring, dat hij zichzelf zo'n hoog beoordelingsvermogen toedicht?

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 08-09-2010 1:07]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 08-09-2010 2:23 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 7 september 2010 17:07 schreef kwelgeest het volgende:
Verwachtingen gebaseerd op zeer aannemelijke aannames.
Ik WEET echter dat als bezuinigingen niet doorgevoerd worden de belasting omhoog zullen gaan en dat het collectief nog dieper in zichzelf zou moeten gaan snijden.



Probeer mij eens op een simpele manier uit te leggen waarom het beter is om bijvoorbeeld de zorg duurder te maken om de belasting niet te hoeven verhogen?
Wellicht leuk voor mensen die geen zorg nodig hebben.

Belasting betaalt iedereen dus kost het iedereen geld. Door te bezuinigen op zorg dupeer je bijvoorbeeld chronisch zieken weer extra. Die chronisch zieken die sowieso, althans de meesten van hen, hun eigen risico al kwijt zijn.

Kortom, je kunt het allemaal zo leuk verwoorden als je zelf goed dunk maar betalen doen we het met zijn allen toch (Al dan niet allemaal in gelijke mate).



[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 08-09-2010 2:25]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 08-09-2010 7:47 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 8 september 2010 1:07 schreef Mutilator het volgende:
Wat voor ondernemer is WMP dan, met welke praktijkervaring, dat hij zichzelf zo'n hoog beoordelingsvermogen toedicht?


Hoezo hoog?


Boeiender


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-09-2010 8:49 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 7 september 2010 21:06 schreef bastianus het volgende:
De bezuinigingsdiscussie:
Is het niet gewoon goed om het onderwijsaanbod op de arbeidsmarkt af te stemmen? En het onderwijs met het bedrijfsleven samen te laten werken?


Ik weet niet hoe je "samenwerken" bedoelt maar in principe heb ik er veel moeite mee met het gene wat je zegt. Voor mij is dit hetzelfde als iemand zou zeggen: onderwijs samenlaten werken met moslims,of katholielen of greenpeace. Onderwijs moet onafhankelijk zijn en de leerlingen een gedegen basiskennis bijbrengen. Niet alleen van "praktische dingen" maar ook van zogenaamde niet-practische dingen. Nu moetr men niet alleen aan creatief kleien of figuurzagen denken maar ook binnen "nuttige vakken" zijn zogenaamde niet-practische onderdelen. Zo kan ik mij voorstellen dat het bedrijfsleven binnen bijv. de biologie vooral het moleculaire deel nuttig vinden en evolutie en ecologie van minder belang. Ze zijn er van alle vallen ongetwijfeld voordelen te verzinnen. Toch moeten leerlingen daar ook kennis van opdoen.
Kortom: onderwijs zo onafhankelijk mogelijk zodat leerlingen van alles kennis opdoen.


Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 9:17 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

Ach Kwebbelgeest, je laat je wel erg makkelijk uit de tent lokken.

Zie je nou niet dat het gewoon niet uitmaakt hoe jij denkt (of denkt te denken) over macro-economie? Het is gewoon heel raar om te lezen dat jij met dit soort poeha wel even komt zeggen hoe het zit, zonder eigenbelang en met een wagonlading aannames.

Een bekend fenomeen rondom een WK of EK: postbodes, accountants en metselaars die zich ineens bondscoach wanen.



Maar het fascinerende hieraan is dat mensen zoals jij er een soort masochisme aan koppelen. Jij weet diep in je hart ook dat juist jij zwaar getroffen gaat worden door de maatregelen van een vvd/cda kabinet. En toch wil je zo graag de beloftes geloven...

Je bent daarnaast ook een soort kwezelgeest, je redeneert heel sterk vanuit hoe iets zou moeten zijn en vooral ook hoe anderen zich daarna moeten gedragen. Kijk eens om je heen in Europa, allemaal stakingen. Denk je dat een beleid zoals dat van vvd/cda er hier geruisloos doorkomt?

Om ook maar eens een volslagen amateuristische gooi naar het macro-perspectief te doen: het grote probleem met de huidige zetelverdeling is de dreigende polarisatie wanneer de verhouding kabinet-oppositie slechts 51-49 is.


Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 9:19 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

quote:
Op 7 september 2010 21:06 schreef bastianus het volgende:
De bezuinigingsdiscussie:
Is het niet gewoon goed om het onderwijsaanbod op de arbeidsmarkt af te stemmen?


Hoeveel mensen doen daadwerkelijk het werk waar ze voor opgeleid zijn?


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 08-09-2010 9:23 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 8 september 2010 7:47 schreef MR. N het volgende:
Hoezo hoog?
Boven wie dan ook verheven, maar inderdaad, vergeleken bij "laag" van anderen kan dat nog steeds "medium" zijn.
Verder wel benieuwd naar het antwoord op de vraag van Muti eigenlijk.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 9:24 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

quote:
Op 7 september 2010 17:42 schreef Snaack het volgende:
Laat me raden, je bent een links-stemmer, pseudo-sociaal, het hoogst van de toren blazend over solidariteit en dergelijke, tot je het in de eigen portemonnee gaat voelen?



Tja, tegenwoordig is alles wat niet-wilders is links, dus ja, ik ben een linksstemmer.

Ik gaf volgens mij al aan dat ik verre van sociaal ben en dat ik dus voornamelijk vanuit mijn eingebelang redeneer. En als iedereen dat nou zou doen, dan zouden we pas een goede afspiegeling hebben van de Nederlandse bevolking in de tweede kamer.




Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 9:28 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

quote:
Op 7 september 2010 19:31 schreef bastianus het volgende:
Die bedoelde ik inderdaad. Goed bezig die Constant daar.


Vind je?

Ik vind het een zielige vertoning...


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-09-2010 10:50 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 7 september 2010 23:56 schreef WMP het volgende:
Je bent net de paus die het wel beter weet betreffende sex omdat hij daar wel eens over heeft gelezen.
Alles wat je daarna zegt is dus in feite waardeloos, maar dat was daarvoor al duidelijk. Of denk je dat mijn opmerking over het hebben van weinig ervaring uit de lucht gegrepen was? Wat je zegt, beweert en stelt is zo oppervlakkig, dun en simpelweg ver bezijden de praktijk, dat het voor mij de moeite niet waard is om er op in te gaan. Ik kan ook boekjes lezen en overschrijven. Knap hoor.
In deze hele ad hominem 'discussie' heb ik helemaal geen zin.
Als je enig idee had waar je het over had zou wel met inhoudelijke argumenten aankomen om mijn grote ongelijk en hiaten bloot te leggen.
Ik laat het hierbij.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 10:56 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

quote:
Op 8 september 2010 10:50 schreef kwelgeest het volgende:
In deze hele ad hominem 'discussie' heb ik helemaal geen zin.


Misschien moet je dan niet de ambitie hebben om maar wat in de ruimte te lullen over 'de politiek', want jij verschuilt je achter algemeenheden, terwijl de mensen die er daadwerkelijk over gaan beschikken wel oog hebben voor de directe gevolgen voor individuen.



Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 08-09-2010 10:58 by Nimbus Profiel van Nimbus

quote:
Op 8 september 2010 10:56 schreef Jeroentjuh het volgende:
Misschien moet je dan niet de ambitie hebben om maar wat in de ruimte te lullen over 'de politiek', want jij verschuilt je achter algemeenheden, terwijl de mensen die er daadwerkelijk over gaan beschikken wel oog hebben voor de directe gevolgen voor individuen.




:')


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-09-2010 10:58 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 8 september 2010 9:17 schreef Jeroentjuh het volgende:
Ach Kwebbelgeest, je laat je wel erg makkelijk uit de tent lokken.

Zie je nou niet dat het gewoon niet uitmaakt hoe jij denkt (of denkt te denken) over macro-economie? Het is gewoon heel raar om te lezen dat jij met dit soort poeha wel even komt zeggen hoe het zit, zonder eigenbelang en met een wagonlading aannames.

Een bekend fenomeen rondom een WK of EK: postbodes, accountants en metselaars die zich ineens bondscoach wanen.



Maar het fascinerende hieraan is dat mensen zoals jij er een soort masochisme aan koppelen. Jij weet diep in je hart ook dat juist jij zwaar getroffen gaat worden door de maatregelen van een vvd/cda kabinet. En toch wil je zo graag de beloftes geloven...

Je bent daarnaast ook een soort kwezelgeest, je redeneert heel sterk vanuit hoe iets zou moeten zijn en vooral ook hoe anderen zich daarna moeten gedragen. Kijk eens om je heen in Europa, allemaal stakingen. Denk je dat een beleid zoals dat van vvd/cda er hier geruisloos doorkomt?

Om ook maar eens een volslagen amateuristische gooi naar het macro-perspectief te doen: het grote probleem met de huidige zetelverdeling is de dreigende polarisatie wanneer de verhouding kabinet-oppositie slechts 51-49 is.

Hetzelfde als bij WMP: veel op de man geschreeuw geen inhoud. Daar pas ik voor.

Blijkbaar beseffen jullie ook niet helemaal het verscheel tussen macro-economie en bedrijfseconomie of tussen theorie en praktijk.
Gezien we hier op een lekenforum zitten in een politiektopic ben ik mijn posts helemaal niet gebonden door hoe het individu of' ‘dat ene bedrijf' wordt getroffen door een VVD/CDA-beleid en mag ik lekker vage 'van een andere planeet'-economische ideeën neerplempen. Zolang jullie te incompetent zijn daar inhoudelijk op te reageren houdt de 'discussie' met jullie voor mij hiermee op.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 11:06 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

quote:
Op 8 september 2010 10:58 schreef kwelgeest het volgende:
Hetzelfde als bij WMP: veel op de man geschreeuw geen inhoud. Daar pas ik voor.



Jij past voor inhoud. Als het te dichtbij komt en je jezelf moet verantwoorden klap je dicht.


quote:
Blijkbaar beseffen jullie ook niet helemaal het verscheel tussen macro-economie en bedrijfseconomie of tussen theorie en praktijk.


Dat vind ik irrelevant. Mij ging het om jouw economie.

quote:
Zolang jullie te incompetent zijn daar inhoudelijk op te reageren houdt de 'discussie' met jullie voor mij hiermee op.



Haha

Dat vind ik altijd zo grappig aan jouw soort.

[Dit bericht is gewijzigd door Jeroentjuh op 08-09-2010 11:06]


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-09-2010 11:18 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 7 september 2010 21:06 schreef bastianus het volgende:
De bezuinigingsdiscussie:
Is het niet gewoon goed om het onderwijsaanbod op de arbeidsmarkt af te stemmen? En het onderwijs met het bedrijfsleven samen te laten werken? Bij veel ROC's gebeurt dit al redelijk succesvol. Op die manier kan je al redelijk wat overheidsfinanciering bij het onderwijs weg halen lijkt me.


Sorry hoor, maar dit vind ik wel heel erg naar een totalitaire staat ruiken.
Zoals je zelf al aangeeft werken al best veel onderwijsinstellingen samen met bedrijven. Waar denk je anders dat jaarlijks al die stageplaatsen vandaan komen? De onderwijsinstellingen hebben behoorlijk wat contacten, maken vaak gebruik van dezelfde bedrijven die dan weer een ‘erkent leerbedrijf’ kunnen worden.
Wat moet en dan verder nog, moeten bedrijven het lesgeven ook nog eens op zich nemen? En wie betaalt dat? MBOers en HBOers lopen al minstens een van de vier jaar bij bedrijven; vaak zelfs meer.

En onderwijsaanbod en arbeidsmarkt af stemmen. Tja, een numerus fixus voor opleidingen aan Hogescholen voor de Kunsten e.d. lijkt mij niet verkeerd, maar moet het individu niet enige vrijheid in studiekeuze hebben?

quote:
In de zorg kan ook nog bezuinigd worden, denk ik, met name op overhead- en administratiekosten. Verder zie je sinds de privatisering van beide sectoren dat de managementlaag in zorg en onderwijs behoorlijk gegroeid is, m.n. in het interim- en tussenmanagement. Onzin, die zaken kunnen makkelijker door mensen op de werkvloer geregeld worden.
Hoewel ik best wil geloven dat er wat, te, veel managers rondlopen in zorginstellingen tegenwoordig trek ik je laatste bewering toch in twijfel. Moeten medischspecialisten naast de werkweek van 60 a 80 uur die ze nu al draaien nog meer werk gaan doen? Moeten broeders en zusters ook nog opeens budgetcalculatie e.d. gaan uitvoeren? Natuurlijk niet. Daar hebben ze de expertise en tijd helemaal niet voor. Managers en managementlagen zijn gewoon nodig. Of je dat nou leuk vind of niet.


quote:
Het problematische van de bezuinigingen in zorg en onderwijs vind ik echter dat nooit op dat soort zaken bezuinigd wordt. Dat gebeurt alleen bij de cliënten en het personeel op de werkvloer. Simpelweg omdat die het zwakst in hun schoenen staan en veel afhankelijker zijn en minder mogelijkheden tot protest hebben. Het is dus gewoon gemakzucht.

Ik denk dat het probleem er eerder bij ligt dat als er bezuinigd moet worden bezuinigingsrapporten worden opgesteld door interne managers ipv dat er een extern bureau wordt ingehuurd. Niet echt meer dan logisch dat zij geen aanbeveling doen zichzelf eruit te trappen.

Maar of we het nou leuk vinden of niet, we zitten met een flink begrotingstekort, een staatsschuld die flink op de begroting drukt, een volksgezondheidspost die ook flink op de begroting drukt en een aankomende/beginnende vergrijzing van de bevolking waardoor die post alleen nog maar groter zal worden.
We zullen gewoon wat meer van de mensen zelf moeten vragen en zorginstellingen zullen nog wat meer zorgfabrieken worden. Het collectief moet immers wel betaalbaar blijven.

Wat langer doorwerken is een mooie deeloplossing. Gelukkig zijn we daar nu ook mee bezig.



Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 08-09-2010 13:40 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
We gaan weer rijden

Goed nieuws voor de autobezitters onder u: PVV, CDA en VVD zijn het al eens over het verhogen van de maximumsnelheid. Dat meldt De Telegraaf vanmorgen.

Wanneer de partijen er helemaal uitkomen, dan zal er een variabele maximumsnelheid ingevoerd worden, met een top van 130 kilometer per uur. Per snelweg zal men kijken naar de verkeersdoorstroom en de luchtkwaliteit.

(SN)



What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 08-09-2010 15:27 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

alhoewel ik geen fan van deze regering ben (om het maar mild uit te drukken) vind ik dit dan toch wel weer een fijne maatregel!


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 09-09-2010 16:44 by Yirroth Profiel van Yirroth

Ik kan geen 130 rijden op mijn fiets.
En ik mag ook niet fietsen op de snelweg.


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


WMP
Usericon van WMP
Posted 09-09-2010 18:37 by WMP Profiel van WMP

quote:
Op 8 september 2010 1:07 schreef Mutilator het volgende:
Wat voor ondernemer is WMP dan, met welke praktijkervaring, dat hij zichzelf zo'n hoog beoordelingsvermogen toedicht?


Drie eigen bedrijven (game-ontwikkeling, software-ontwikkeling en grafische effecten) en heb dus nogal te maken met 'de economie'.
Ook dicht ik mijzelf geen hoge beoordelingsvermogen toe, ik dicht Kwelgeest slechts een lage toe. Het ene impliceert niet het ander.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen