IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Auteur:
Topic : Internet verslaving: Toegeven is de eerste stap. Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-09-2010 22:50 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 23 september 2010 22:44 schreef Lainedil het volgende:
Als ik veel op heb wel, ja.

Dan willen ook je hersenen, ook nog weleens het zelfde doen en voor de volle 100% gaan.



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


nuclearwarfare
Usericon van nuclearwarfare
Posted 23-09-2010 22:51 by nuclearwarfare Wijzig reactieProfiel van nuclearwarfareQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 22:09 schreef ElitE het volgende:
Ik stop regelmatig vele stoffen in mn mik alles door elkaar, doordeweeks en in het weekend, op school en bij vrienden. Echter komt het zelden in conflict met mijn wensen des levens, natuurlijk heb ik weleens dat ik in de collegebanken wat minder helder ben door een katerig gevoel maar het belemmerd niet mn studie voortgang en verneukt niet mn sociale leven.

Internet doet dat wel bij mij, als het aanstaat raak ik al snel verzeilt in allerlei internet discussies op verschillende fora, maar ook op wikipedia klik ik me hevig in de rondte. Ik merk dat ik al snel ietsjes te lang achter internet zit, en juist op momenten dat ik me moe en chaotisch voel neem ik vaak niet de zelfdiscipline om even wat anders te doen. Vandaar dat het mn ritme verneukt, want als ik instort van moeheid, weet ik nog wel een paar klikjes te leveren.
Zo verneukt het mn studie doordat ik soms wat moet opzoeken en weer verzeilt raak in allerlei andere interessante onderwerpen behalve hetgene wat ik moest opzoeken.


Internet heeft natuurlijk ook zn nuttige kant(drugs toch ook) maar met een erg ruime definitie van verslaving zou ik mezelf er wel onder rekenen omdat ik er wel degelijk last van ondervind. Uiteindelijk zit ik meer uren te internetten dan ik zou willen. En het gooit mn ritme overhoop, ik eet soms te laat/te weinig en mn lichaam wordt er ook niet beter op. (3 uur stilzitten op de bank kan geen kwaad maar 3 uur internetten geeft je lichaam vrijwel altijd een verkeerde houding).

En ik heb altijd wel een beetje ADD achtige concentratie probroblemen, met internet wordt het alleen enorm uitvergroot en verdwijnen de voordelen van ADD al snel.

En ik durf te beweren dat IEDEREEN van dit forum er min of meer last van heeft als die 24/7 makkelijke toegang heeft tot internet (mensen zonder leven en zonder interesses uitgesloten).

Zelfdiscipline heb niet zo heel veel problemen mee als ik echt wat moet doen, maar zodra er nog niet veel druk achter de ketel zit of ik gewoon een dagje vrij ben dan neem ik die zelfdiscipline niet zo gauw.

Daarom heb ik vandaag maar mn modem op een tijdklok gezet en in een stalen kluisje gezet. De sleutel geef ik aan de buren.


Goed dat je dit zo eerlijk weet te omschrijven, en nog beter dat je het probleem ook direct aanpakt door middel van dat tijdslot. Het lijkt me best wel lastig om toe te geven dat het internet voor jou iets is als een verslaving, en hoewel ik dit verder niet weet zal het me ook niets verbazen als het een van de wat meer onderschatte verslavingen is die er zijn.

Ik ken het zelf wel een beetje, alleen neem ik als ik het zat ben soms even een 'computerpauze' van een aantal dagen / weken. Dat bevalt eigenlijk wel, hoewel ik vind dat ik dat vaker zou moeten doen. Bovendien is het zo dat ik het helemaal niet als een belemmering ervaar als ik op een plek ben waar ik geen toegang heb tot internet. Ook als ik in het buitenland ben check ik misschien een keer in de zoveel dagen even mijn mail, maar dat is het wel. Ook is het niet echt iets waar sociale dingen onder te lijden hebben, ik zal bijvoorbeeld slechts bij hoge uitzondering afspraken afzeggen omdat ik liever wat achter het PC'tje hang, dat is meer iets voor als ik sowieso al te moe ben om iets te ondernemen.

Het is mij mij eigenlijk veel subtieler. Op tijden dat ik thuis zit (dat is min of meer de enige plek waar ik toegang heb tot internet, een mobieltje met internetverbinding hoef ik niet) en éigenlijk even wat anders zou moeten doen (studiegerelateerde shit) merk ik dat ik toch vaak zoiets heb van 'oja, eerst maar even kijken wat er op nieuwssites / Facebook / ZM o.i.d. aan de hand is', en dat soort bezoekjes duren eigenlijk altijd wat langer dan zou moeten. Nu zullen de meeste mensen dat wel kennen, maar ik heb vooral de laatste drie, vier weken een beetje het idee dat het bij mij iets te erg aan de hand is, om die reden vind ik het op een bepaalde manier ook wel geinig dat je uitgerekend nu zo'n topic maakt, omdat het tot op zekere hoogte wel herkenbaar is. Hoe dan ook, dit soort shit komt en gaat bij mij in vlagen, dus voorlopig maak ik me niet zo druk en kijk ik het nog wel even aan, hoewel ik nu dus in een periode zit dat ik mezelf eigenlijk wat vaker een schop onder mijn hol moet geven. Ter info, ik zit dit te typen met een artikeltje voor mijn neus, toch weer een kwartiertje zitten verprutsen achter de PC in plaats van me bezig te houden met de studie, hehe.

Veel succes ermee in elk geval, ik hoop voor je dat het een praktische en succesvolle oplossing blijkt te zijn voor je probleem.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 22:59 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

Facbook:

Service Unavailable - DNS failure
The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
Reference #11.6c270ac3.1285275478.d09231a


Facebook
erger mij dood daaraan

nu NWF stuk lezen


signature


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-09-2010 23:01 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Alle sociale netwerken heb ik eraf gegooid. Allemaal mensen waar je weer contact mee kreeg na lang, leuk. Maar je had er natuurlijk niet voor niets al zo lang geen contact meer mee.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:03 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

ja, succes, zoals NWF zegt

bij mij is het echter een uitdaging

ik kan een week aan een stuk 12-14 uur per dag online zitten. En dan heb ik er genoeg van

de truk bij mij is dat ik makkelijk een soort voldaan gevoel kan triggeren. Gewoon blijven online zijn, tot ik er genoeg van heb. EN dan is het effectief ook genoeg


dat deed ik met roken trouwens ook. ALs ik merkte dat ik het niet in de hand meer had: een ganse pak roken en een degout ervan krijgen. En zeker geen comments krijgen van "stop er eens mee" of "vind je nu zelf niet dat je overdrijft". Dat lokt alleen maar meer nood uit.


signature


VodeVilicious
kudthippie
Usericon van VodeVilicious
Posted 23-09-2010 23:04 by VodeVilicious Wijzig reactieProfiel van VodeViliciousQuote dit bericht

Ik herken het wel. MSN staat altijd aan behalve als ik slaap, ik check m'n mail elk uur wel. Facebook check ik ook te vaak en dan nog 4-5 fora die ik elke dag check. Zet daar nog een actieve raid-guild in wow tegenover en dan is het wel duidelijk.

Het is nu wel wat erger omdat ik thuiswerk achter de PC, en dan zit je ook al sneller rond te surfen. Als ik school of werk had wat buitenshuis was, dan ging in als ik thuis kwam wel even computeren maar over het algemeen ging ik dan liever even relaxen.

Ik maak er altijd wel een punt van om niet te laat achter de PC te blijven, later dan 12u vind ik niet relaxed, ik wil voor het slapen gaan nog wel even ontspannen zonder pixels.


Erotisch is met een veertje, kinky is met de hele kip


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:05 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:04 schreef VodeVilicious het volgende:

Ik maak er altijd wel een punt van om niet te laat achter de PC te blijven, later dan 12u vind ik niet relaxed, ik wil voor het slapen gaan nog wel even ontspannen zonder pixels.


dat wel, ik moet altijd een filmpje kijken of ... je weet wel

thee drinken

[Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 23-09-2010 23:05]


signature


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 23-09-2010 23:06 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:
Op 23 september 2010 23:01 schreef bastianus het volgende:
Alle sociale netwerken heb ik eraf gegooid. Allemaal mensen waar je weer contact mee kreeg na lang, leuk. Maar je had er natuurlijk niet voor niets al zo lang geen contact meer mee.


Haha dit is precies de reden dat ik niet doe aan Hyves, Facebook en noem die rommel maar op.

Heb je ineens een mongool waar je ooit naast hebben gezeten op de basisschool of familie die je normaal misschien een keer per jaar spreekt op je profiel. Echt geen behoefte aan.

[Dit bericht is gewijzigd door Burzum op 23-09-2010 23:07]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-09-2010 23:06 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 23 september 2010 22:51 schreef nuclearwarfare het volgende:
Goed dat je dit zo eerlijk weet te omschrijven, en nog beter dat je het probleem ook direct aanpakt door middel van dat tijdslot. Het lijkt me best wel lastig om toe te geven dat het internet voor jou iets is als een verslaving, en hoewel ik dit verder niet weet zal het me ook niets verbazen als het een van de wat meer onderschatte verslavingen is die er zijn.

Ik ken het zelf wel een beetje, alleen neem ik als ik het zat ben soms even een 'computerpauze' van een aantal dagen / weken. Dat bevalt eigenlijk wel, hoewel ik vind dat ik dat vaker zou moeten doen. Bovendien is het zo dat ik het helemaal niet als een belemmering ervaar als ik op een plek ben waar ik geen toegang heb tot internet. Ook als ik in het buitenland ben check ik misschien een keer in de zoveel dagen even mijn mail, maar dat is het wel. Ook is het niet echt iets waar sociale dingen onder te lijden hebben, ik zal bijvoorbeeld slechts bij hoge uitzondering afspraken afzeggen omdat ik liever wat achter het PC'tje hang, dat is meer iets voor als ik sowieso al te moe ben om iets te ondernemen.

Het is mij mij eigenlijk veel subtieler. Op tijden dat ik thuis zit (dat is min of meer de enige plek waar ik toegang heb tot internet, een mobieltje met internetverbinding hoef ik niet) en éigenlijk even wat anders zou moeten doen (studiegerelateerde shit) merk ik dat ik toch vaak zoiets heb van 'oja, eerst maar even kijken wat er op nieuwssites / Facebook / ZM o.i.d. aan de hand is', en dat soort bezoekjes duren eigenlijk altijd wat langer dan zou moeten. Nu zullen de meeste mensen dat wel kennen, maar ik heb vooral de laatste drie, vier weken een beetje het idee dat het bij mij iets te erg aan de hand is, om die reden vind ik het op een bepaalde manier ook wel geinig dat je uitgerekend nu zo'n topic maakt, omdat het tot op zekere hoogte wel herkenbaar is. Hoe dan ook, dit soort shit komt en gaat bij mij in vlagen, dus voorlopig maak ik me niet zo druk en kijk ik het nog wel even aan, hoewel ik nu dus in een periode zit dat ik mezelf eigenlijk wat vaker een schop onder mijn hol moet geven. Ter info, ik zit dit te typen met een artikeltje voor mijn neus, toch weer een kwartiertje zitten verprutsen achter de PC in plaats van me bezig te houden met de studie, hehe.

Veel succes ermee in elk geval, ik hoop voor je dat het een praktische en succesvolle oplossing blijkt te zijn voor je probleem.


ik heb het groter verwoord als het is hoor! Ik heb niet het idee dat ik keihard zelfcontrole ben verloren, en volgende week met een laptop om mn schoot n de goot lig.
Ik weet dat ik er al langer mee zit en neem ook welleens een paar dagen internet pauze. Maar nu had ik net een paar dagen vrij, waarbij ik toch niet gedaan heb wat ik me sochtends heb voorgehouden.

Sociaal gezien valt het ook mee, maar ik kon vrijdag naar wat vrienden gaan, maar dat was toch al niet echt boeiend. En toen ik tot 2300 aan het internetten was en me toen al wat moe voelde had ik maar besloten thuis te blijven

Met dit topic wil ik tevens laten zien dat verslaving niet zo erg is als het lijkt, en natuurlijk ook mensen erop wijzen dat hun internet gedrag op een gegeven moment net zo schadelijk kunnen worden gezien als drugs.

De ADHD en ADD stortvloed heeft vooral te maken met de enorme informatie stortvloed. Ik heb altijd wel wat concentratie problemen gehad, maar niet iets om me te laten diagnosticeren, maar laatste jaar heb ik er wel erg last van en ik denk dat een beter internet beleid me meer zal helpen dan de dokter die me speed voorschrijft(speed bij de dealer is nog altijd goedkoper als het eigen risico )


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:06 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:06 schreef Burzum het volgende:
Haha dit is precies de reden dat ik niet doe aan Hyves, Facebook en noem die rommel maar op.

Heb je ineens een mongool waar je ooit naast hebben gezeten op de basisschool op je profiel. Echt geen behoefte aan.


denk es aan al die oude liefdes!


signature


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-09-2010 23:07 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Porno kijken en dan aftrekken is ook wel handig als man vind ik, kan ook met de computer voor het slapen gaan. Ga je toch relaxt naar bed toe. Wel zorgen dat je een doekje bij de hand hebt.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 23-09-2010 23:09 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:
Op 23 september 2010 23:06 schreef Hypnos het volgende:
denk es aan al die oude liefdes!



Nou dat waren me toch lelijke draken, blij dat ik er vanaf ben. Ik schrik nog wel eens gillend wakker en waan me in de hel, echter is het dan een gezicht van een vriendinnetje van de middelbare school dat ik voor me zie.


[Dit bericht is gewijzigd door Burzum op 23-09-2010 23:14]


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-09-2010 23:10 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:06 schreef Burzum het volgende:
Haha dit is precies de reden dat ik niet doe aan Hyves, Facebook en noem die rommel maar op.

Heb je ineens een mongool waar je ooit naast hebben gezeten op de basisschool of familie die je normaal misschien een keer per jaar spreekt op je profiel. Echt geen behoefte aan.
Ik kwam er achter toendertijd dat één van onze managers allerlei gangen van medewerk(st)ers naging via Hyves en Myspace. Je gooit maar zo van alles voor iedereen te kijk. En al doe je het niet zelf, ik heb ook altijd mafkezen in mijn kennissen-en familiekring die het leuk vinden om ranzige plaatjes bij me te posten. Die combi trok ik ook niet zo.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 23-09-2010 23:12 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Dat is ook een goede reden inderdaad. En bovendien de mensen die ik wil spreken kan ik wel via msn, telefoon of e-mail bereiken.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:12 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:07 schreef bastianus het volgende:
Porno kijken en dan aftrekken is ook wel handig als man vind ik, kan ook met de computer voor het slapen gaan. Ga je toch relaxt naar bed toe. Wel zorgen dat je een doekje bij de hand hebt.


bureaustoel uitwassen suckt wel big time


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:13 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:09 schreef Burzum het volgende:


Nou dat waren me toch lelijke draken, blij dat ik er vanaf ben. Ik schrik nog wel eens gillend wakker en waan me in de hel, echter is het dan een gezicht van een vriendinnetje van de middelbare school die ik voor me zie.



ja, ze moeten natuurlijk wel mee ouder worden, ik zie ook geen 15 jarig meisje meer voor me


signature


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-09-2010 23:13 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

*timer aan*


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-09-2010 23:14 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Mijn lagere school-liefde ziet er anders nog steeds goed uit.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:15 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:13 schreef ElitE het volgende:
*timer aan*


signature


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 23-09-2010 23:16 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

Die paar van mij zijn stuk voor stuk echt zwaar lelijk. Maar de mooie meiden kon ik niet krijgen, nog steeds niet trouwens.

Tegenwoordig ga ik gewoon naar de hoeren die zijn ook lelijk maar dan heb je tenminste al dat gezeik er niet bij.

Hoewel ik ken er een die pist voor twee tientjes meer in je gezicht, wel een aanrader!

[Dit bericht is gewijzigd door Burzum op 23-09-2010 23:18]


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:16 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:14 schreef bastianus het volgende:
Mijn lagere school-liefde ziet er anders nog steeds goed uit.


mijn niet, ben eigenlijk blij, en die verliefdheidstrance-geveoelens waren meteen weg

woohoo, net alsof je seks gehad hebt met je ex-crouw en wakker wordt met de vraag waarom je kousen niet in de mand liggen



FB is heers om LDVD te verwerken


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 23-09-2010 23:18 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:16 schreef Burzum het volgende:
Die paar van mij zijn stuk voor stuk echt zwaar lelijk. Maar de mooie meiden kon ik niet krijgen, nog steeds niet trouwens.

Tegenwoordig ga ik gewoon naar de hoeren die zijn ook lelijk maar dan heb je tenminste al dat gezeik er niet bij.


vind je? die zeiken best wel.
wat doe je van werk?
-werkloos
O
-train je?
nee , gewoon geen geld om eten te kopen
O
-hoe wil je het
Gewoon
-ok


signature


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-09-2010 23:18 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

quote:
Op 23 september 2010 23:16 schreef Burzum het volgende:
Die paar van mij zijn stuk voor stuk echt zwaar lelijk. Maar de mooie meiden kon ik niet krijgen, nog steeds niet trouwens.

Tegenwoordig ga ik gewoon naar de hoeren die zijn ook lelijk maar dan heb je tenminste al dat gezeik er niet bij.
Ik ging altijd naar hoeren die mooi waren van lelijkheid. Niks is geiler dan zo'n dikke negerin. Als je toch afreageersex wil dan ook meteen maar het volle pond. Als je lekker wil eten vreet je ook roomboter en geen dieettroep.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-09-2010 23:19 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Mooie overgang ook weer.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Burzum
Usericon van Burzum
Posted 23-09-2010 23:20 by Burzum Wijzig reactieProfiel van BurzumQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/Raymond1982

quote:
Op 23 september 2010 23:18 schreef bastianus het volgende:
Ik ging altijd naar hoeren die mooi waren van lelijkheid. Niks is geiler dan zo'n dikke negerin. Als je toch afreageersex wil dan ook meteen maar het volle pond. Als je lekker wil eten vreet je ook roomboter en geen dieettroep.


Je moet een keer op de hardebollen in Utreg gaan kijken!


Dit topic is 9 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen