IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Waar Bart de meisjes van hun slipjes berooft [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2011 22:44 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 31 oktober 2011 22:36 schreef Mutilator het volgende:
Nice, hier mag veel gedrukte A-media een voorbeeld aan nemen. Een Robert Haagsma in AD vond ik altijd zo zurig schrijven, las je vervolgens Aardschok, ging de toon opeens zelfs tot aan euforie.
Wiens brood men eet..
Alhoewel, dat boek over Hazes van hem is geniaal en ook wel oprecht denk ik.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Daops
Usericon van Daops
Posted 01-11-2011 10:07 by Daops Profiel van Daops

Zoals eerder gezegd besteedt nu.nl tegenwoordig veel aandacht aan metal. Vrijwel dagelijks wordt er wel een plaat of concert in het genre besproken


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 02-11-2011 17:35 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Netanyahu probeert meerderheid te krijgen voor aanval op Iran

De Israëlische premier Netanyahu en minister Barak van Defensie proberen een meerderheid te vinden in het kabinet voor een militaire aanval op Iran. Dat meldt een regeringsfunctionaris aan het Israëlische dagblad Haaretz.

Israël blijft verontrust over het nucleaire programma van Iran. Volgens het land vormt Iran een bedreiging voor de gehele wereld en de staat Israël.

In het Israëlische kernkabinet is momenteel geen meerderheid voor een aanval op Iran. Wel zouden Netanyahu en Barak onlangs minister Lieberman van Buitenlandse Zaken, die eerst tegen militair ingrijpen was, hebben overtuigd om een aanval te steunen.

Israël test ballistische langeafstandsraket
Vandaag werd bekend dat het Israëlische leger een succesvolle test heeft gedaan met een ballistische langeafstandsraket. De raket, van het type Jericho, kan worden uitgerust met een nucleaire lading en heeft een zo groot bereik dat Iran getroffen zou kunnen worden.

De raket werd gelanceerd vanaf een basis bij Tel Aviv. Volgens een bron bij het Israëlische ministerie van Defensie was de test al lang geleden op de agenda gezet en betrof de proef vooral de werking van het voortstuwingssysteem.

‘Militaire aanval kan geweldsexplosie veroorzaken’
NRC’s Midden-Oostenspecialist Carolien Roelants over de Israëlische plannen:

“Voorlopig is er geen meerderheid voor de plannen van Netanyahu en Barak, dus is het speculeren over een aanval prematuur. Niet alleen in hun kernkabinet bestaat weerstand tegen een een inval, ook het Israëlische leger en de inlichtingendiensten verzetten zich hiertegen. Ten eerste weet je niet of je met een aanval op Iran hun nucleaire programma kan stopzetten. Als ze al weten waar de nucleaire installaties zich bevinden. Daarnaast bestaat het risico dat de bouw van de installaties hierdoor alleen maar wordt versneld. Iran zal immers zeggen dat het zich moet kunnen verdedigen tegen dit soort agressie. Bovendien is er al veel onrust in de regio. Zo’n militaire aanval kan een geweldsexplosie veroorzaken en tot een bredere oorlog gaan leiden.”

“De Verenigde Staten zien zo’n aanval ook helemaal niet zitten, maar Israël denkt dat wanneer ze Iran aanvallen, de Amerikanen de scherven dan wel helpen opruimen.” – Carolien Roelants, NRC



XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-11-2011 18:48 by XXL Profiel van XXL

Tijd dat die joodse gemeenschap weer eens wordt aangepakt.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 02-11-2011 18:50 by Mark Profiel van Mark

What we need is another Hitler!


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 02-11-2011 18:58 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Maar is de kans groot dat beide heren de rest over kunnen halen of zijn dat toch wat gematigdere typen?


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 02-11-2011 22:21 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Een meerderheid van de Nederlandse uitzendbureaus maakt zich schuldig aan discriminatie.

Ruim driekwart willigt verzoeken van werkgevers in om geen Turken, Marokkanen of Surinamers te leveren voor een vacature. Dat blijkt uit het afstudeeronderzoek van de sociologen Evelien Loeters en Anne Backer (Vrije Universiteit) naar discriminatie in de uitzendbranche.

Loeters en Backer deden zich voor als eigenaren van een fictief callcenterbedrijf en belden 187 uitzendbureaus met de vraag of zij extra werknemers konden leveren voor een grote opdracht. Tijdens elk telefoongesprek zeiden ze: 'Ik vind het een beetje vervelend om te vragen, maar ik wil liever geen Marokkanen/Turken/Surinamers, ook al spreken zij prima Nederlands, dat wil ik niet'.

In 76,8 procent van de gevallen honoreerden uitzendbureaus het verzoek. Daarmee schenden zij de Algemene wet gelijke behandeling, die discriminatie verbiedt. In bijna één op de zeven gevallen zeiden uitzendbureaus zelfs expliciet dat discriminatie wettelijk verboden is, maar dat zij desondanks toch gehoor zouden geven aan het verzoek.

Invloed
In het onderzoek bleken Marokkanen vaker te worden gediscrimineerd dan Turken of Surinamers. In hun discriminerende verzoeken noemden de onderzoekers steeds maar één van de drie etnische groepen. Van verzoeken die betrekking hadden op Marokkanen werd 83,1 procent gehonoreerd, tegen 75,4 procent voor Surinamers en 71,9 procent voor Turken. Toch zijn de verschillen te klein om te kunnen concluderen dat verschil in etniciteit van invloed is op het honoreren van discriminerende verzoeken, zeggen Loeters en Backer.

Grote uitzendbureaus met veertien of meer vestigingen bleken minder vaak discriminerende verzoeken in te willigen dan kleinere uitzendbureaus. Loeters en Backer troffen geen verschil in discriminatie tussen uitzendbureaus die aangesloten zijn bij een brancheorganisatie en bureaus die dat niet zijn.

Eerste grote onderzoek
Het onderzoek van Loeters en Backer is het eerste grote onderzoek naar discriminatie in de uitzendbranche sinds 1991. Toen honoreerde 94 procent van de uitzendbureaus een discriminerend verzoek, constateerde socioloog Jos Meloen uit onderzoek onder 134 uitzendbureaus.

'Maar een verschil met de studie uit 1991', zegt onderzoeker Iris Andriessen van het Sociaal en Cultureel Planbureau, 'is dat Loeters en Backer nog zeer streng zijn geweest in wat ze tot discriminatie rekenden en wat niet'. In 13 van de 187 gevallen stelden uitzendbureaus voor om een namenlijst beschikbaar te stellen, zodat Loeters en Backer zelf de Marokkaans, Turks of Surinaams klinkende namen zouden kunnen schrappen. Ze hebben deze gevallen bij nader inzien toch niet tot discriminatie gerekend, hoewel ze net zo goed tegen de wet indruisen. Andriessen: 'In die zin ontlopen de onderzoeksresultaten die van Meloen niet zo veel.'

De Commissie Gelijke Behandeling noemt de omvang van de discriminatie schokkend. 'We wisten wel dat het meerdere keren voorkomt,' zegt ondervoorzitter Piet van Geel. Zo ontving de CGB de afgelopen jaren via klokkenluiders een klacht over een uitzendbureau dat het verzoek 'ik wil een Kaas' honoreerde. Van Geel: 'Oftewel: iemand met blond haar en blauwe ogen. Maar dat meer dan driekwart van de intercedenten blijkt in te gaan op zulke duidelijke discriminatoire verlangens, daar sta ik echt van te kijken.'

Stereotypes
Als onderbouwing voor hun verzoeken gebruikten Loeters en Backer voor elke bevolkingsgroep een stereotyperende formulering. Bij Marokkanen: 'Hij was gewoon onbetrouwbaar. En dat hoor ik ook veel van andere mensen. In de krant staat toch ook nooit iets positiefs. ' En bij Surinamers: 'Hij kwam altijd te laat en had een te laag werktempo. En dat hoor ik ook om mij heen. Mensen zeggen wel eens voor de grap 'Surinamers zijn lui'. Nou, daar zit echt wel waarheid in hoor. Ik wil dus geen Surinamers.'

De brancheorganisaties ABU en NBBU zeggen geschrokken te zijn dat een groot deel van hun leden discrimineert. Ze zeggen de komende tijd extra cursussen en voorlichting aan hun leden te zullen geven.



Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 02-11-2011 22:23 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Goh.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 03-11-2011 12:15 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Wellicht is de aanval toch een serieuse optie?

De Israëlische regering kan op steun bij de bevolking rekenen als zij zou besluiten tot militair ingrijpen tegen Iran. Dat blijkt uit een donderdag in het dagblad Haaretz gepubliceerde opiniepeiling.

Premier Benjamin Netanyahu uitte onlangs wederom zijn verontrusting over het Iraanse nucleaire programma en bekend is dat binnen het kabinet wordt gesproken over de mogelijkheid van pro-actief militair ingrijpen tegen Iran.

Woensdag deed het Israëlische leger een succesvolle test met een ballistische langeafstandsraket. De raket, van het type Jericho, kan worden uitgerust met een nucleaire lading en heeft een zo groot bereik dat Iran getroffen zou kunnen worden.

Een meerderheid van 41 procent van de ondervraagden is voor militair ingrijpen tegen het Iraanse nucleaire programma, omdat men ervan overtuigd is dat het is bedoeld om kernbommen te kunnen vervaardigen. Bijna net zoveel ondervraagden - 39 procent - zijn echter tegen, met het argument dat de joodse staat zou kunnen rekenen op een dodelijke tegenaanval en een crisissituatie zou ontstaan in de hele regio. Twintig procent van de ondervraagden had geen mening.

Hoewel het aantal voor- en tegenstanders vrijwel gelijk is, is het opmerkelijk dat zoveel Israëliërs kiezen voor harde actie tegen Iran, terwijl dat land woensdag nog heeft laten weten zonder pardon te zullen terugslaan.

Het is de vraag of Netanyahu in ernst overweegt om Iran aan te vallen of alleen maar probeert de internationale gemeenschap tot een harder standpunt tegen Iran te verleiden.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 03-11-2011 13:53 by bastianus Profiel van bastianus

Kan die raket van het type Jericho niet eerst zeven keer om Iran heenvliegen?


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 03-11-2011 16:43 by Mark Profiel van Mark

Heeft weinig nut, heb nog nooit een raket op een hoorn horen blazen.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 03-11-2011 16:50 by powertieke Profiel van powertiekehttp://www.retribution.nl

Hebben die jongens teveel Iron Man gekeken?


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-11-2011 18:51 by Forever After Profiel van Forever After

Rus leefde met 26 vrouwenlijken
Laatste update: 3 november 2011 18:45

MOSKOU - De Russische politie heeft bij een 45-jarige man thuis 26 vrouwenlijken gevonden.

De man had de stoffelijke overschotten kennelijk op begraafplaatsen uitgegraven, aldus Russische media donderdag.

De lijken waren gemummificeerd. De man had de vrouwen, die een leeftijd van 15 à 25 jaar hadden bereikt, aangekleed met vrouwenkleren en opgemaakt als poppen. Zijn bizarre activiteiten werden ontdekt toen zijn ouders hem thuis in Nizjni Novgorod kwamen opzoeken.

© ANP / Nu.nl



:')

Noemen ze zoiets nou een necroharem?


 


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-11-2011 18:55 by XXL Profiel van XXL

Ik word al gek van 2 vrouwen in huis.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 03-11-2011 19:37 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 3 november 2011 18:55 schreef XXL het volgende:
Ik word al gek van 2 vrouwen in huis.
Nogal wiedes, die leven nog. Dan maken ze vaak een stuk meer lawaai.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-11-2011 20:08 by Forever After Profiel van Forever After



 


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-11-2011 20:11 by Forever After Profiel van Forever After

Man gepakt met miljoen euro in rolkoffer
Laatste update: 3 november 2011 19:08

AMSTERDAM - Een 24-jarige man is maandag in Amsterdam aangehouden met in een rolkoffer een bedrag van ruim miljoen euro.

Donderdag is hij weer op vrije voeten gesteld. Dit gebeurde in opdracht van de officier van justitie bij het landelijk parket, meldde het Openbaar Ministerie.

De man werd maandag in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer aangehouden met 1.000.060 euro aan bankbiljetten in een rolkoffer.

Hij werd op straat onderschept toen hij op het punt stond in een taxi te stappen. In het verhoor door de recherche wilde de man geen aannemelijke verklaring geven voor de grote hoeveelheid contant geld.

Het geld is in beslag genomen door een team van de Nationale Recherche en de FIOD. De man mag in vrijheid verdere strafvervolging afwachten.

© Novum / Nu.nl

Ik zou die koffer met dat miljoen pakken...


 


Vargen666
Niet de bassiste van Sigh
Usericon van Vargen666
Posted 03-11-2011 20:47 by Vargen666 Profiel van Vargen666http://www.facebook.com/ultravargen

Ik zou die 60 euro pakken.



Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 03-11-2011 20:49 by Forever After Profiel van Forever After

Ja, da's het enige wat over is.


 


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-11-2011 23:37 by XXL Profiel van XXL

Waarom zou je een verklaring moeten geven over hoeveel geld je bij je hebt?

Je mag er de grens niet mee over maar daar houdt het volgens mij wel mee op.

Als de pliesie niet hard kan maken dat het geen eerlijk geld is krijgt hij het gewoon terug.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 04-11-2011 7:43 by nark Profiel van nark

Corry Konings grof in de mond
03 nov. 2011, 20:47
Corry Konings laat een andere kant van zichzelf zien.

De zangeres heeft namelijk de titelsong van de nieuwste New Kids-film ingezongen met de toepasselijke titel Hoeren Neuken Nooit Meer Werken.

"Steffen belde mij om te vragen: wil je meedoen", legt de 60-jarige zangeres uit aan RTL Boulevard. Corry vond de tekst in de eerste instantie wel een beetje schuin, toch wilde ze meedoen. "De New Kids zijn hele aardige jongens. Ze zijn heel serieus met hun werk bezig. Er zullen misschien best mensen zijn die zeggen: nou, Corry. Dan zeg ik: hoe ouder, hoe gekker."

New Kids Nitro, de opvolger van New Kids Turbo, gaat op 8 december in première.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-11-2011 9:29 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 3 november 2011 23:37 schreef XXL het volgende:
Waarom zou je een verklaring moeten geven over hoeveel geld je bij je hebt?

Je mag er de grens niet mee over maar daar houdt het volgens mij wel mee op.

Als de pliesie niet hard kan maken dat het geen eerlijk geld is krijgt hij het gewoon terug.

VInd het ook nogal dubieuse wetgeving, je mag gewoon niet veel doen met je geld als je veel hebt. En je bent bijna verplicht het op de bank te houden.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-11-2011 9:34 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 november 2011 22:21 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Een meerderheid van de Nederlandse uitzendbureaus maakt zich schuldig aan discriminatie.

Ruim driekwart willigt verzoeken van werkgevers in om geen Turken, Marokkanen of Surinamers te leveren voor een vacature. Dat blijkt uit het afstudeeronderzoek van de sociologen Evelien Loeters en Anne Backer (Vrije Universiteit) naar discriminatie in de uitzendbranche.

Loeters en Backer deden zich voor als eigenaren van een fictief callcenterbedrijf en belden 187 uitzendbureaus met de vraag of zij extra werknemers konden leveren voor een grote opdracht. Tijdens elk telefoongesprek zeiden ze: 'Ik vind het een beetje vervelend om te vragen, maar ik wil liever geen Marokkanen/Turken/Surinamers, ook al spreken zij prima Nederlands, dat wil ik niet'.

In 76,8 procent van de gevallen honoreerden uitzendbureaus het verzoek. Daarmee schenden zij de Algemene wet gelijke behandeling, die discriminatie verbiedt. In bijna één op de zeven gevallen zeiden uitzendbureaus zelfs expliciet dat discriminatie wettelijk verboden is, maar dat zij desondanks toch gehoor zouden geven aan het verzoek.

Invloed
In het onderzoek bleken Marokkanen vaker te worden gediscrimineerd dan Turken of Surinamers. In hun discriminerende verzoeken noemden de onderzoekers steeds maar één van de drie etnische groepen. Van verzoeken die betrekking hadden op Marokkanen werd 83,1 procent gehonoreerd, tegen 75,4 procent voor Surinamers en 71,9 procent voor Turken. Toch zijn de verschillen te klein om te kunnen concluderen dat verschil in etniciteit van invloed is op het honoreren van discriminerende verzoeken, zeggen Loeters en Backer.

Grote uitzendbureaus met veertien of meer vestigingen bleken minder vaak discriminerende verzoeken in te willigen dan kleinere uitzendbureaus. Loeters en Backer troffen geen verschil in discriminatie tussen uitzendbureaus die aangesloten zijn bij een brancheorganisatie en bureaus die dat niet zijn.

Eerste grote onderzoek
Het onderzoek van Loeters en Backer is het eerste grote onderzoek naar discriminatie in de uitzendbranche sinds 1991. Toen honoreerde 94 procent van de uitzendbureaus een discriminerend verzoek, constateerde socioloog Jos Meloen uit onderzoek onder 134 uitzendbureaus.

'Maar een verschil met de studie uit 1991', zegt onderzoeker Iris Andriessen van het Sociaal en Cultureel Planbureau, 'is dat Loeters en Backer nog zeer streng zijn geweest in wat ze tot discriminatie rekenden en wat niet'. In 13 van de 187 gevallen stelden uitzendbureaus voor om een namenlijst beschikbaar te stellen, zodat Loeters en Backer zelf de Marokkaans, Turks of Surinaams klinkende namen zouden kunnen schrappen. Ze hebben deze gevallen bij nader inzien toch niet tot discriminatie gerekend, hoewel ze net zo goed tegen de wet indruisen. Andriessen: 'In die zin ontlopen de onderzoeksresultaten die van Meloen niet zo veel.'

De Commissie Gelijke Behandeling noemt de omvang van de discriminatie schokkend. 'We wisten wel dat het meerdere keren voorkomt,' zegt ondervoorzitter Piet van Geel. Zo ontving de CGB de afgelopen jaren via klokkenluiders een klacht over een uitzendbureau dat het verzoek 'ik wil een Kaas' honoreerde. Van Geel: 'Oftewel: iemand met blond haar en blauwe ogen. Maar dat meer dan driekwart van de intercedenten blijkt in te gaan op zulke duidelijke discriminatoire verlangens, daar sta ik echt van te kijken.'

Stereotypes
Als onderbouwing voor hun verzoeken gebruikten Loeters en Backer voor elke bevolkingsgroep een stereotyperende formulering. Bij Marokkanen: 'Hij was gewoon onbetrouwbaar. En dat hoor ik ook veel van andere mensen. In de krant staat toch ook nooit iets positiefs. ' En bij Surinamers: 'Hij kwam altijd te laat en had een te laag werktempo. En dat hoor ik ook om mij heen. Mensen zeggen wel eens voor de grap 'Surinamers zijn lui'. Nou, daar zit echt wel waarheid in hoor. Ik wil dus geen Surinamers.'

De brancheorganisaties ABU en NBBU zeggen geschrokken te zijn dat een groot deel van hun leden discrimineert. Ze zeggen de komende tijd extra cursussen en voorlichting aan hun leden te zullen geven.


Tja als je ambtenaren werk moet doen maakt het niet zoveel uit welke etniciteit je neemt iedereen houd het wel bij. Maar dat bepaalde bevolkingsgroepen gemiddeld genomen een andere arbeidsinstelling hebben mag wel duidelijk zijn. En ook mixen moet je mee oppassen. Altijd als wij grote groepen polen en turken aan het werk hadden was het snel geouwehoer, of de ene groep of de ander.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 04-11-2011 9:46 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 4 november 2011 9:29 schreef ElitE het volgende:
VInd het ook nogal dubieuse wetgeving, je mag gewoon niet veel doen met je geld als je veel hebt. En je bent bijna verplicht het op de bank te houden.


Ja, want als het op de bank staat kunnen ze een fictief rendement van 4% voor 30% gaan belasten.

Meneer loopt dus gewoon de belasting voor 12000 euro per jaar te naaien door er mee rond te lopen.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-11-2011 9:55 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

gelijk heeftie. Tegenwoordig kan je ook maar moeilijk je coke en uzi's kopen via de bankrekening.

"kan ik hier pinnen?"


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen